Kommande

Tegnérgatan 14

Lugnet, Borås kommun Se på karta

1 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
62 m²
Balkong
Nej
Våning
4 av 4, hiss finns
Byggår
1983
Förening
HSB BRF Kråkan i Borås
Om föreningen
Avgift
4 380 kr/mån
Driftkostnad
5 807 kr/år
Pris/m²
28 952 kr/m²
Kommande

Välkommen hem, till en smakfullt renoverad tvårummare högst upp i huset. Här uppe har du fin utsikt över takåsarna och snedtaken, i höjd med kyrktornet. Lägenheten har genomgått en omfattande renovering och är i absolut toppskick, med exklusivt badrum och kök.

Alla rum med en gnutta snedtak, som gör mycket för charmen, men inskränker minimalt på svängrummet. Detta bo erbjuder en trevlig planlösning där man kan gå runt genom alla rum. Det är modernt och stilrent med harmoniskt ljusflöde och genomgående ekparkett. Förutom att kök (2019) och badrum är helt renoverade, har hela lägenheten fått en totalgenomgång, med målning av precis alla tak och väggar. Lägenheten är i sitt livs form skulle man kunna säga.

Ett stenkast från Vattentornet bor du med behagligt promenadavstånd till det mesta. Parknära och stadsnära på samma gång. Nära till precis allt du behöver i form av mat, högskola, nöjen, gym, torghandel och umgänge.

Brf Kråkan är en välskött förening med bland annat övernattningslägenhet, föreningslokal, bastu och en härlig innergård. Här kan du tända grillen och njuta av gårdens rosa körsbärsblommor.

Detta är en kommande försäljning. Kontakta oss gärna redan idag så hör vi av oss så fort det närmar sig visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan här på vår hemsida eller genom att ta kontakt med Ida Röjland 070-1518071 eller via mejl: [email protected]

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Borås

Kontakta mäklaren

Ida Röjland

HusmanHagberg Borås
Mäklare Ida Röjland, HusmanHagberg Borås
0701518071

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.