HusmanHagberg Borås

HusmanHagberg Borås

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Guldbrandsgatan 24, Trandared, Borås kommun
 • Mån 24 jun kl 18:00
Guldbrandsgatan 24, Trandared, Borås kommun, bild 2
Guldbrandsgatan 24, Trandared, Borås kommun, bild 3

Guldbrandsgatan 24

Lägenhet
Trandared, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 575 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/3
4 165 kr/mån
19 444 kr/m²

Här väntar en mycket stilren och fint renoverad trerummare. Lägenheten om hela 81 kvadrat erbjuder luftiga ytor, två generösa sovrum och genomgående fint ljusflöde. Köket är modernt, ytskikten i prima skick och det är ny omdragen el i lägenheten. Här erbjuds också bra förvaringsmöjligheter från klädkammare och ett flertal garderober. Balkongen ligger i uppskattat västerläge med sol som sällskap hela eftermiddagen och kvällen. Det blir en skön plats att landa på. Mataffär med postombud, bageri med café och Kransmossen friluftsområde med fina promenadstråk ligger alldeles intill. Nära till Borås centrum och goda kommunikationer direkt utanför dörren. Stabil och omtyckt förening med låg månadsavgift. Gräsmatta med lummiga träd och sittplatser, perfekt för kubbspel och grill. I källaren på huset finns ett gym för föreningens medlemmar. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
Dragongatan 3C, Sörmarken, Borås kommun
Dragongatan 3C, Sörmarken, Borås kommun, bild 2
Dragongatan 3C, Sörmarken, Borås kommun, bild 3

Dragongatan 3C

Lägenhet
Sörmarken, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
2 860 000 kr
107 m²
4 rum
6 676 kr/mån
26 729 kr/m²

Välkommen hem till ett trivsamt parhus i bostadsrättsform på Sörmarken. Huset stod färdigt för inflytt 2022, därav superfräscht och smakfullt. Här erbjuds 107 kvadrat fördelat på två plan med sociala ytor som kök och vardagsrum i en öppen planlösning på entréplan. Två sovrum och möjlighet till ett tredje, en trappa upp. Genomgående fina ytskikt och snygga materialval som håller stilen många år framåt. En härlig altan på baksidan av huset som vetter mot innergården och södersolen. Bra läge med närhet till förskola, skola och matbutik. Bussen går utanför med täta förbindelser till stadskärnan. I området finns fina grönområden och promenadavstånd till Kransmossens friluftsområde. Bra pendlingsmöjligheter, nära påfart RV40. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka en tid för visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på vår hemsida eller genom att ta kontakt med oss på 033-10 19 22. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Lilla Brogatan 38, Centrum, Borås kommun
 • Tis 18 jun kl 19:00
Lilla Brogatan 38, Centrum, Borås kommun, bild 2
Lilla Brogatan 38, Centrum, Borås kommun, bild 3

Lilla Brogatan 38

Lägenhet
Centrum, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
2 195 000 kr
47 m²
2 rum
vån 6/6
3 073 kr/mån
46 702 kr/m²

Mitt i hjärtat av Borås väntar en modern och smakfull tvårummare med inglasad balkong. Bostaden erbjuder generös takhöjd, fint ljusflöde och luftiga ytor. Balkongen vetter mot innergården och söder, du har oslagbar utsikt över takåsar och vår vackra stad. Helt utan insyn, privat och skönt alltså! Kök och vardagsrum ligger i en öppen och social planlösning, sovrummet har plats för dubbelsäng och det helkaklade badrummet är utrustat med tvättmaskin, torktumlare och golvvärme. Så välkommen till en inflyttningsklar tvåa mitt i centrum! Attraktivt läge i centrala Borås där stadspulsen möter grönskande natur. Ett stenkast bort finner vi Sandwalls Plats med sitt rika utbud av restauranger, caféer och mysiga barer. Här har du även lyxen att vara belägen i närhet till vackra grönområden kring Annelundsparken och Stadsparken. Perfekt för dig som vill bo centralt och modernt, med allt nära till hands! Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Vindelgatan 38B, Byttorp, Borås kommun
 • Ons 19 jun kl 17:00
Vindelgatan 38B, Byttorp, Borås kommun, bild 2
Vindelgatan 38B, Byttorp, Borås kommun, bild 3

Vindelgatan 38B

Lägenhet
Byttorp, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 295 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/3
3 894 kr/mån
23 545 kr/m²

Välkommen hem till en fin tvårummare med inglasad balkong på populära Byttorp. Här erbjuds 55 trivsamma kvadrat med fina ytskikt, helkaklat badrum och vacker utsikt. Det är ett genomgående fint ljusflöde med fönster och ljus in rätt igenom bostaden. Balkongen är inglasad och rymlig med sol som trevligt sällskap från morgon till eftermiddag. Här uppe har du rogivande utsikt över naturen, trädtoppar och området. Perfekt läge i området med gångavstånd till allt du kan tänkas behöva. Fina promenadstråk och natur runt Byttorpssjön, servicebutik med postombud, välsorterad matbutik, bageri och frisör ligger runt hörnet. Du kan promenera ner till staden på 20 minuter, annars går bussen precis utanför med täta förbindelser till stadskärnan. Möjlighet att hyra parkeringsplats. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
Kyrkogårdsgatan 7, Göta, Borås kommun
 • Budgivning pågår
Kyrkogårdsgatan 7, Göta, Borås kommun, bild 2
Kyrkogårdsgatan 7, Göta, Borås kommun, bild 3

Kyrkogårdsgatan 7

Lägenhet
Göta, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
995 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/3
1 878 kr/mån
28 429 kr/m²

Välkommen till en fin bostad med go balkong, på central adress! Lägenheten om 35 kvadrat är i fint skick, omsorgsfullt ompysslad och trivsam. Köket är smakfullt renoverat hösten 2022, med integrerade vitvaror och milda färger. Badrummet helkaklat med golvvärme. Praktisk alkov att placera sängen, bra förvaringsmöjligheter samt ett ljust vardagsrum med utgång till balkongen. Skönt, privat läge med utsikt över grönska och S:ta Birgittas kyrkogård. Solen är med som trevligt sällskap från morgon till kväll. Här bor du i en trevlig förening med låg månadsavgift. En kort 10 minuters promenad tar dig till stadskärnan med butiker, mataffär, apotek, restauranger och mysiga cafeér. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
Fjällgatan 49B, Tullen, Borås kommun
 • Mån 17 jun kl 17:00
Fjällgatan 49B, Tullen, Borås kommun, bild 2
Fjällgatan 49B, Tullen, Borås kommun, bild 3

Fjällgatan 49B

Lägenhet
Tullen, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 095 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/3
5 505 kr/mån
14 797 kr/m²

Här väntar en fin trerummare i uppskattat gavelläge med fönster och ljus in från tre riktningar. Trevligt kök, stort vardagsrum och två rymliga sovrum. Lägenheten är i bra skick men det finns utrymme att sätta din egen prägel och fortsätta vårda detta hem. Dessutom en trivsam balkong i söderläge. Balkongen vetter mot gården och grönska. Solen är med som trevligt sällskap från morgon till kväll. Mitt i hjärtat på populära Tullen har du nära till allt. Servicebutik med postombud runt hörnet. Mataffär, bageri, frisör och restaurang inom promenadavstånd. Här bor du granne med grönskande natur och Kolbränningen som erbjuder flera promenadstråk, bad och fiske. Bussen går precis utanför med täta förbindelser till Borås centrum. På Fjällgatan 49B bor du stabilt i Borås största HSB-förening. Bredband och TV (grundutbud) ingår i månadsavgiften. Föreningen erbjuder ett flertal gemensamhetsanläggningar som gym och en härligt grönskande innergård med boulebana, lekplats och grillstuga. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
Kransvägen 124, Trandared, Borås kommun
 • Mån 24 jun kl 17:00
Kransvägen 124, Trandared, Borås kommun, bild 2
Kransvägen 124, Trandared, Borås kommun, bild 3

Kransvägen 124

Radhus
Trandared, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
2 150 000 kr
98 + 24 m²
4 rum
138 m² tomt

Välkommen till ett trivsamt radhus på Trandared! Bostaden är klokt planerad med luftiga sociala ytor som kök, matsal och vardagsrum på entréplan. Här finns också tvättstuga, gäst-WC och sovrum. En trappa ner väntar två privata sovrum, allrum, renoverat badrum och bastu. Du har en härlig uteplats med altan och en alldeles lagom och lättskött gräsmatta. Perfekt synkad med eftermiddags- och kvällssolen kommer du märka. En skön plats för grill och umgänge, nära ut till grönska och lekplats. Bostaden är i fint skick med bra möjligheter att skapa precis det hem du vill ha. Så fritt fram att sätta din egen prägel med din personliga stil! Radhuset ingår i en samfällighetsförening som hjälps åt och ansvarar för bland annat värme, V/A, sophantering, skötsel av gemensamma utrymmen samt parkering och garage. Föreningen sköter också fasad, tak och fönster. Relining av avloppsstammar utförs nu och väntas klart i juni. Fiber finns indraget via Splitvision. Bilen parkerar du tryggt i garaget. Här bor du i ett trevligt område på Trandared med grönytor och lekplats. Nära till naturen, kompisar och skola samt bra kommunikation med buss in till stadskärnan. Bostaden är besiktigad av Byggrådet, läs gärna protokoll under "viktiga dokument och länkar". Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
Hagtornsliden 28, Trandared, Borås kommun
 • Budgivning pågår
 • Mån 17 jun kl 17:00
Hagtornsliden 28, Trandared, Borås kommun, bild 2
Hagtornsliden 28, Trandared, Borås kommun, bild 3

Hagtornsliden 28

Villa
Trandared, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
3 475 000 kr
91 + 40 m²
5 rum
419 m² tomt

*Omfattande renovering senaste 5 åren *Låga driftkostnader *Närhet till förskola och skola På Hagtornsliden 28 väntar en trevlig familjevilla, inflyttningsklar med bekväm uppvärmning och låga driftskostnader. Huset har genomgått en omfattande renovering. Här väntar genomgående fina ytskikt, högt i tak och härligt ljusflöde. Det är varma toner och en hemtrevlig känsla. Vi välkomnas in, en halvtrappa upp erbjuds öppna social ytor med matplats och vardagsrum. Kök, sovrum, gäst-WC och uteplats finns här med. En halvtrappa ner väntar tre sovrum, badrum, tvättstuga, bastu och förvaringsutrymme. Trädgården är alldeles lagom stor och lummig med insynsskyddat läge. Från uteplatsen har du utsikt över området, med sol som sällskap från tidig morgon till sen eftermiddag. Det blir en trygg och rofylld plats för hela familjen att trivas i många år framåt. På tomten finns också ett friliggande förråd om 10,5 kvadrat samt grusad uppfart med laddstation för elbil. Här bor du på en lugn, barnvänlig gata mitt i villaområdet. Nära till såväl förskola, skola och kompisar. Buss in till Borås stadskärna går med täta förbindelser. Fördel för dig som köpare, att det redan finns pantbrev om hela 2.763.000 kr. Huset är besiktigat av Byggrådet, läs protokoll under "viktiga dokument och länkar". Fiber finns indraget via Zmarket. Detta är en kommande försäljning. Kontakta oss gärna redan idag så hör vi av oss inför kommande förhandsvisningar. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan här på vår hemsida eller genom att ta kontakt med Carina Röjland-Lindberg 070-1518070 eller via mejl: [email protected] Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
Skarbogatan 8, Trandared, Borås kommun
 • Tis 18 jun kl 17:00
Skarbogatan 8, Trandared, Borås kommun, bild 2
Skarbogatan 8, Trandared, Borås kommun, bild 3

Skarbogatan 8

Lägenhet
Trandared, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 650 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/4
4 729 kr/mån
21 429 kr/m²

Ljus och trivsam trerummare med balkong mot kvällssolen. Bostaden är bekvämt belägen på första plan, endast 8 trappsteg upp, fri från insyn. Här väntar en välplanerad lägenhet med dagsljus in från både öst och väst. Du har ett rymligt och trevligt kök, två sovrum, bra förvaringsmöjligheter samt stilrent badrum med tvättmaskin, renoverat av föreningen i samband med stambyte 2013. Vardagsrummet har fönster och balkong som vetter mot innergården. Utan något hus mitt emot blir detta en skön och privat plats att trivas på. Solen är med som trevligt sällskap hela eftermiddagen och kvällen. Utsikt över lummig grönska. Brf Pilspetsen är en stabil och familjär förening. Tvättstuga, förråd och cykelgarage ligger en trappa ner. Att bo här på Trandared innebär närhet till det mesta, mataffär, postservice och bageri med café. Kransmossens friluftsområde med fina promenadstråk ligger alldeles intill. Nära till Borås centrum och bra bussförbindelser direkt utanför dörren. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
Västmannagatan 10, Norrby, Borås kommun
 • Imorgon kl 17:00
Västmannagatan 10, Norrby, Borås kommun, bild 2
Västmannagatan 10, Norrby, Borås kommun, bild 3

Västmannagatan 10

Lägenhet
Norrby, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
725 000 kr
50,5 m²
2.5 rum
vån 4/4
2 862 kr/mån
14 356 kr/m²

Välkommen till en mycket fin och trivsam bostad med låg månadsavgift, 2 862 kr / månad, på central adress! Denna välplanerade lägenhet om 50,5 kvadratmeter erbjuder luftiga ytor och rikligt med naturligt ljus. Här erbjuds ett smakfullt, totalrenoverat kök, vardagsrum, sovrum med klädkammare samt en praktisk kontorsdel, perfekt för skrivbordet, eller klädförvaring om så önskas. Badrummet renoverades av föreningen i samband med stambyte 2008, badrumsinredning samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare från 2018. Lägenheten genomgick en totalrenovering 2016 med nytt kök, parkettgolv, lister och ytskikt. Den är i mycket gott skick, redo för inflyttning! Trevlig och stabil förening med låg månadsavgift. Här bor du mycket centralt med endast några minuters promenad till Borås centrum och Centralstationen. Nära till busshållplats med täta förbindelser, högskolan och Ramnasjön med dess natursköna miljöer. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
Vindelgatan 7A, Byttorp, Borås kommun
 • Mån 17 jun kl 18:00
Vindelgatan 7A, Byttorp, Borås kommun, bild 2
Vindelgatan 7A, Byttorp, Borås kommun, bild 3

Vindelgatan 7A

Lägenhet
Byttorp, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
695 000 kr
38 m²
1 rum
vån 3/3
3 723 kr/mån
18 289 kr/m²

Högst upp i huset, finner vi en kvadratsmart och trivsam bostad med sovalkov. Här erbjuds genomgående fina ytskikt, helkaklat badrum och renoverat kök med diskmaskin. Bostaden är uppdaterad 2015 med badrumsinredning. 2015 drogs samtliga elledningar om. Ny central med automatsäkringar och jordfelsbrytare installerades, samt nya vägguttag, lamputtag och nya dimrar installerades runt om i lägenheten. Dessutom en go inglasad balkong i högt läge. Det blir en ljus förlängning av vardagsrummet. Här har du utsikt över kvarteret, helt utan insyn. Lägenheten har en praktisk alkov att parkera sängen i. Perfekt för en 140 cm bred säng, med smart förvaring undertill. Detta är ett charmigt bo med fina möjligheter att njuta av kubik och kvadrat. Attraktivt läge på nedre Byttorp, med närhet till Kolbränningen med motionsspår och fina grönområden. Runt hörnet finns servicebutik med postombud och i närområdet ligger mataffär, pizzeria, bageri och skola. Du promenerar in till centrum på 25 minuter, eller så tar du bussen som går precis utanför dörren. Bredband och TV ingår i månadsavgiften. Kontakta oss redan nu om du är intresserad av att komma på visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan här på vår hemsida eller genom att ta kontakt med Carina Röjland-Lindberg 070-1518070 eller via mejl: [email protected] Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
Bodagatan 28, Boda, Borås kommun
Bodagatan 28, Boda, Borås kommun, bild 2
Bodagatan 28, Boda, Borås kommun, bild 3

Bodagatan 28

Lägenhet
Boda, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 495 000 kr
84 m²
3 rum
vån 3/3
6 340 kr/mån
17 798 kr/m²

Lägenheterna i detta hus gjordes om till bostadsrätter 2016 och i samband med det gjordes en omfattande renovering. Denna trivsamma trerummare har ett stilrent kök, genomgående ekparkett och helkaklat badrum. Här kan du bara flytta in och börja bo! Bostaden om hela 84 kvadrat erbjuder luftiga ytor, två stora sovrum med bra förvaring samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Från vardagsrummet nås balkongen med utsikt över den lugna innergården. Solen är med som trevligt sällskap hela eftermiddagen och kvällen. Här bor du i en stabil och trevlig förening med fin innergård, uteplatser och lekplats. Bastu och gym finns att hyra mot en årskostnad. Föreningen har även övernattningslägenhet, festlokal samt laddstolpar för elbil. Matbutik, förskola och skola finns i närområdet. Bussen går med täta förbindelser till stadskärnan. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Guldbrandsgatan 4, Trandared, Borås kommun
 • Mån 24 jun kl 17:00
Guldbrandsgatan 4, Trandared, Borås kommun, bild 2
Guldbrandsgatan 4, Trandared, Borås kommun, bild 3

Guldbrandsgatan 4

Lägenhet
Trandared, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 495 000 kr
71 m²
3 rum
vån 5/8
4 940 kr/mån
21 056 kr/m²

Välkommen hem till en ljus och öppen trerummare på populära Trandared! Här erbjuds ett trivsamt hem om 71 kvadrat med inglasad balkong. På femte våning har du fin utsikt över naturen på Kransmossen. Bostaden renoverades 2014 och är i fint skick, men visst finns här utrymme att sätta din egen prägel. Du har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två sovrum samt stilrent badrum med takdusch. Genomgående ekparkett, uppskattat gavelläge, insynsskyddat med naturen utanför. Ljuset flödar in från stora fönsterpartier i sydväst och fyller hela bostaden med ett harmoniskt ljus. Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen. Det blir en härlig förlängning av rummet med utsikt över grönområden, utan något hus mitt emot, privat och skönt alltså! Bra tillgänglighet med hiss som tar dig från källarplan upp till bostaden. På Trandared har du närhet till mataffär, bageri med café och Kransmossen friluftsområde med fina promenadstråk. Bussen går precis utanför med täta förbindelser till stadskärnan. Här bor du i en stabil förening med god ekonomi, bredband och kabel-tv ingår i den totala månadsavgiften. Till lägenheten hör ett vindsförråd och en matkällare. Tvättstuga och cykelrum finns i källaren. Föreningen har nyss byggt ett parkeringsdäck. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Svedjegatan 34, Dammsvedjan, Borås kommun
 • Ons 19 jun kl 17:00
Svedjegatan 34, Dammsvedjan, Borås kommun, bild 2
Svedjegatan 34, Dammsvedjan, Borås kommun, bild 3

Svedjegatan 34

Lägenhet
Dammsvedjan, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
995 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 3/4
4 705 kr/mån
17 304 kr/m²

Välkommen till en mycket fin tvårummare med balkong. Här väntar en ljus och trivsam lägenhet med renoverat kök och genomgående fina ytskikt. Lägenheten om 57,5 kvadrat erbjuder smakfulla materialval och milda färger. Uppdaterat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Och så har du balkongen såklart, perfekt söderläge på tredje våning med utsikt över kvarteret. Brf Släpan är en trevlig förening med bland annat bastu, gym, festlokal och innergård med sittgrupper och lekplats. Digital-TV och bredband ingår i månadsavgiften. Nära till flera fina grönområden, mataffär, discgolfbana, bad och fiske i Transåssjön. Täta bussförbindelser till Borås centrum och högskolan som du når inom 10-15 minuter. Snabbt tillträde möjligt! Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
Fjällgatan 33, Tullen, Borås kommun
 • Tis 18 jun kl 18:00
Fjällgatan 33, Tullen, Borås kommun, bild 2
Fjällgatan 33, Tullen, Borås kommun, bild 3

Fjällgatan 33

Lägenhet
Tullen, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 200 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/3
5 309 kr/mån
16 901 kr/m²

Välkommen hem till en ljus och trivsam trerummare på Tullen. Här erbjuds 71 kvadrat med två sovrum, kök, generöst vardagsrum och tillgång till uteplats. Lägenheten ligger i uppskattat gavelläge med fönster och ljus in från tre riktningar. Bekvämt belägen endast en halvtrappa upp och hiss finns i huset. En trevlig bostad med stor potential och möjlighet att sätta din egen prägel. Du har dessutom tillgång till en härlig uteplats som vetter in mot gården. Solen är med som trevligt sällskap från morgon till eftermiddag. Mitt i hjärtat på populära Tullen har du nära till allt. Servicebutik med postombud runt hörnet. Mataffär, bageri, frisör och bibliotek inom promenadavstånd. Här bor du granne med grönskande natur och Kolbränningen som erbjuder flera promenadstråk, bad och fiske. Bussen går precis utanför med täta förbindelser till Borås centrum. På Fjällgatan 33 bor du stabilt i Borås största HSB-förening. Bredband och TV (grundutbud) ingår i månadsavgiften. Föreningen erbjuder ett flertal gemensamhetsanläggningar som gym och en härligt grönskande innergård med boulebana, lekplats och grillstuga. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Björkhemsgatan 57, Sjöbo, Borås kommun
Björkhemsgatan 57, Sjöbo, Borås kommun, bild 2
Björkhemsgatan 57, Sjöbo, Borås kommun, bild 3

Björkhemsgatan 57

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 095 000 kr
72 m²
3 rum
vån 4/4
4 785 kr/mån
15 208 kr/m²

Välkommen hem till denna fina lägenhet i gavel med balkong. Hela lägenheten är omsorgsfullt ompysslad på senare år, med smakfullt renoverat kök och vardagsrum i en social och öppen planlösning. Här erbjuds genomgående fina ytskikt med milda färger och enhetlig ekparkett, vilket ger en varm och hemtrevlig känsla. Ljuset flödar in från ett flertal fönster i två riktningar. Badrummet är helkaklat med takdusch och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Idag finns två rymliga sovrum, med möjlighet till ett tredje om så önskas. Lägenheten är registrerad som en fyra, men planlösningen har justerats så nu används det tredje rummet som matsal. Balkongen erbjuder fin utsikt över grönska, utan något hus på nära håll. Solen är med hela morgongen och förmiddagen. Här bor man lugnt i området med gröna omgivningar, badsjö och fina naturområden runt knuten. Samtidigt nära till affär, förskola/skola och buss med täta förbindelser till Knalleland och centrum. Trevlig förening med bastu och föreningslokal. Gård med boulebana samt lekplats och fotbollsplan. Bredband och digital-tv ingår i månadsavgiften. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
Björkhemsgatan 61, Sjöbo, Borås kommun
 • Ons 26 jun kl 17:00
Björkhemsgatan 61, Sjöbo, Borås kommun, bild 2
Björkhemsgatan 61, Sjöbo, Borås kommun, bild 3

Björkhemsgatan 61

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
475 000 kr
39 m²
1 rum
vån 3/4
2 685 kr/mån
12 179 kr/m²

Välkommen hem till en mycket trivsam och mysig lägenhet med balkong på Sjöbo! Bostaden om 39 kvadrat är klokt planerad med fint ljusinsläpp i ett insynsskyddat läge. Rymligt kök med bra plats för matbord, trivsamt vardagsrum där både soffan och sängen får plats. Helkaklat badrum, klädkammare och en go balkong mot sydväst har du med. Inget hus på nära håll, privat och skönt alltså! Här bor man lugnt i området med gröna omgivningar, badsjö och fina naturområden runt knuten. Samtidigt nära till affär och buss med täta förbindelser till Knalleland och centrum. Trevlig förening med bastu, föreningslokal, boulebana samt lekplats och fotbollsplan. Bredband och digital-tv ingår i månadsavgiften. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
Hästhagsgatan 1, Byttorp, Borås kommun
Hästhagsgatan 1, Byttorp, Borås kommun, bild 2
Hästhagsgatan 1, Byttorp, Borås kommun, bild 3

Hästhagsgatan 1

Lägenhet
Byttorp, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
2 195 000 kr
92 m²
3 rum
vån 6/7
6 923 kr/mån
23 859 kr/m²

På en höjd på Byttorp ligger denna trevliga förening. Nu erbjuds en luftig lägenhet om 92 kvadrat. Bostaden ligger i en 55+ förening. Tanken med denna boendeform är att de som fyllt 55 år ska kunna bo bekvämt i en trygg och välutrustad lägenhet med tillgång till gemensamma utrymmen, samtidigt som man har möjlighet till aktiviteter och umgänge med grannar. Här är trivsamt, ljust och rymligt. Lägenheten erbjuder två sovrum, trevligt kök, badrum samt gäst-WC. Vardagsrummet är generöst i storlek, det ligger i gavel med fönster och ljus in från tre riktningar. Den inglasade balkongen blir en ljus förlängning av rummet. Solen är med som trevligt sällskap större delen av dagen. Här bor man i en mycket trevlig miljö med tillgång till föreningens omfattande fritidsverksamhet bestående av bl. a. snickeri, bastu och trädgård. Det finns ett lättare motionsrum, gemensamhetslokal, hobbyrum, bouleplan och övernattningsrum med två bäddar och pentry. Bo mitt i hjärtat på populära Byttorp med närhet till buss, grönområden, vandringsleder och sjöar. Endast 5 minuters promenad till Byttorps torg med bageri, frisör och välsorterad mataffär. Det är svårt att gå rastlös här. Promenera i vackra omgivningar, pyssla i snickarboden och njut av en avkopplande bastu på kvällskvisten. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka en tid för visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på vår hemsida eller genom att ta kontakt med oss på 033-10 19 22.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Trädgårdsvägen 4M, Sparsör, Borås kommun
 • Ons 26 jun kl 16:30
Trädgårdsvägen 4M, Sparsör, Borås kommun, bild 2
Trädgårdsvägen 4M, Sparsör, Borås kommun, bild 3

Trädgårdsvägen 4M

Lägenhet
Sparsör, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 595 000 kr
134 m²
5 rum
vån 1/2
10 390 kr/mån
11 903 kr/m²

På Trädgårdsvägen 4M i Sparsör väntar ett mycket trivsamt radhus i bostadsrättsform. Här erbjuds 134 kvadratmeter fördelade på två plan med sociala ytor som kök och vardagsrum på entréplan. Två sovrum och badrum här med, en trappa upp finns ytterligare två sovrum och badrum. Plats alltså för en stora familjen. Hela bostaden är luftig och ljus med nyligen uppdaterade ytskikt och fina färgval. Smakfullt kök och badrum renoverat på senare år. Två balkonger har du med och nära ut till den gröna gården med lekplats och grönytor. Inre fond om 5 855 kr finns att använda för renovering och förbättring av bostaden. På Trädgårdsvägen bor du i ett lugnt och hemtrevligt villaområde. Stabil och välordnad förening, TV och fiber via Telia ingår i månadsavgiften. Omgivningen är den mest barntillåtna du kan tänka dig. Gångavstånd till fin badplats och naturreservat. Tryggt och nära till såväl kompisar, skola, naturen och jobbet i stan. 15 minuter med bil in till centrum och 5 minuter till Fristad samt goda kommunikationer med buss. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
Vindelgatan 47A, Byttorp, Borås kommun
Vindelgatan 47A, Byttorp, Borås kommun, bild 2
Vindelgatan 47A, Byttorp, Borås kommun, bild 3

Vindelgatan 47A

Lägenhet
Byttorp, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 795 000 kr
71 m²
3 rum
vån 2/3
5 313 kr/mån
25 282 kr/m²

Välkommen hem till denna charmiga trea med öppen spis och balkong, som erbjuder en rofylld utsikt. Här kan du njuta av lugnet och den vackra grönskan i det trevliga området Byttorp. Lägenheten är i fint skick med ljusa och luftiga rum, badrummet är helkaklat. Originaldetaljer som djupa fönsterbänkar i sten och fiskbensparkett ger en extra touch av karaktär. Lägenheten erbjuder två rymliga sovrum, ett trevligt kök och ett härligt vardagsrum med en öppen spis som höjer både värmen och mysfaktorn. Det är fritt fram att elda och skapa en varm och inbjudande atmosfär. Med ett högt och fritt läge får du solsken hela dagen och en fantastisk utsikt över grönskan i gården och de vackra villaträdgårdarna i kvarteret. Dessutom är det privat och skönt utan något hus mitt emot. Lägenhetens planlösning går att ändras till ett större kök och ett större badrum (vid ändring av planlösning krävs föreningens godkännande). Du kommer älska läget på populära Byttorp med närhet till ICA-butik, bageri och frisör runt hörnet. Bussen stannar strax utanför med täta förbindelser till stadskärnan. Dessutom kan du njuta av trevliga promenadstråk längs Byttorpssjön. Föreningen är välskött och erbjuder bastu, gym, dusch, samlingslokal/gästlägenhet och en trivsam gemensam uteplats. Här finns också möjlighet att hyra parkeringsplats. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
Parkgatan 1B, Parkstaden, Borås kommun
 • Tis 18 jun kl 17:00
Parkgatan 1B, Parkstaden, Borås kommun, bild 2
Parkgatan 1B, Parkstaden, Borås kommun, bild 3

Parkgatan 1B

Lägenhet
Parkstaden, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 750 000 kr
70 m²
3 rum
vån 4/4
5 908 kr/mån
25 000 kr/m²

Charmig trerummare med öppen spis, gavelläge och två balkonger varav en är inglasad. I gröna Parkstaden bor du stadsnära men samtidigt precis intill grönområden med fina promenadstråk längs Ramnasjön. Detta hem erbjuder fina detaljer som en fullt fungerande öppen spis, fina furugolv och smakfullt renoverat kök. Det är högt i tak, luftigt och fint ljusinsläpp i hela bostaden med rogivande utsikt. Från sovrummet nås den inglasade balkongen, härifrån ser du ut över innergården utan något hus på nära håll, privat och skönt! Perfekt söderläge dessutom med sol precis hela dagen. Från vardagsrummet nås den andra balkongen med västerläge där solen håller dig sällskap hela kvällen. Bra läge i området med en härlig innergård att njuta av alla årstider. Närhet till fina promenadstråk, Ramnaparken och Ramnasjön. Endast 5 minuters promenad till Borås resecentrum och centrum. Närbutik runt hörnet med postombud. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
Gamla Landsvägen 8, Sandared, Borås kommun
Gamla Landsvägen 8, Sandared, Borås kommun, bild 2
Gamla Landsvägen 8, Sandared, Borås kommun, bild 3

Gamla Landsvägen 8

Villa
Sandared, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
3 495 000 kr
211 + 190 m²
7 rum
2 581 m² tomt

Trevlig familjevilla med stor tomt, vidliggande kontors/verkstadsbyggnad samt tre garage, intill badplatsen Viaredssjön i Sandared! Här väntar ett charmigt hus i två plan plus källare. Stora sociala ytor som kök, vardagsrum och matsal i luftig yta på entréplan. Fyra privata sovrum en trappa upp. Bra utrymme för hela familjen och gäster, alla får plats. Bevarade originaldetaljer och modernt kök. Trädgården är plan och lättskött med gräsmatta och lummiga träd, samt en stor altan under tak och en trevlig stensatt uteplats. På tomten finns också ett friliggande dubbelgarage samt sidobyggnad som tidigare varit syverkstad. Perfekt yta för ditt hobbyprojekt eller kanske en uthyrningslägenhet. Här bor du med bra läge i Sandared, endast några få minuter till sjön med badplats. Buss in till Borås stadskärna går med täta förbindelser och tåg från centralen tar dig smidigt till Göteborg. Förskola och skola finns i området. Huset är besiktigat av Byggrådet. Fastigheten behöver anslutas till kommunalt vatten och avlopp. Denna kostnaden står köparen för. Info från Borås Energi & Miljö: Anläggningsavgiften för både vatten och avlopp blir 149 305 kr enligt 2024 års taxa. Fastighetsägaren kommer även bekosta ingrävning till huset. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
Brämhultsvägen 50, Östermalm, Borås kommun
 • Mån 17 jun kl 17:00
Brämhultsvägen 50, Östermalm, Borås kommun, bild 2
Brämhultsvägen 50, Östermalm, Borås kommun, bild 3

Brämhultsvägen 50

Lägenhet
Östermalm, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
895 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1/4
3 157 kr/mån
25 571 kr/m²

Välkommen hem till en kvadratsmart och stilren bostad. Här bor du med kök och vardagsrum i öppen planlösning och praktisk alkov att placera sängen i. Lägenheten erbjuder bra förvaringsutrymme från ett flertal garderober samt förråd utanför entrén som hör till lägenheten. Det är fräscht och modernt med genomgående fina ytskikt och helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Detta är ett stilrent och trivsamt boende, bekvämt beläget på första plan. Attraktiv adress på Östermalm med bra läge och promenadavstånd till centrala Borås, samtidigt nära grönområden. Bussen går utanför med täta förbindelser till centrum. Sjukhuset samt närbutik ligger tvärs över gatan och du har även nära till påfart av R40. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Hiss
Positivgatan 6, Hestra, Borås kommun
 • Ons 19 jun kl 17:00
Positivgatan 6, Hestra, Borås kommun, bild 2
Positivgatan 6, Hestra, Borås kommun, bild 3

Positivgatan 6

Villa
Hestra, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
3 595 000 kr
149 m²
5 rum
769 m² tomt

På Positivgatan 6 väntar en mycket trevlig villa. Ett hejdundrande bra läge för ett skönt familjeliv. Huset är i fint skick och erbjuder luftiga ytor, högt i tak och fint ljusflöde. Stora fönsterpartier med vacker utsikt över naturen och kvarteret. Kök med rymlig matplats, tre sovrum samt badrum med bastu på entréplan. Stort vardagsrum och ytterligare ett sovrum en trappa upp. Utomhus väntar trädgården som bjuder in till lek. Altan i perfekt sydvästläge och trädäck med spabad. På tomten finns också ett fristående garage och asfalterad uppfart med plats för ett flertal bilar. Här på gröna Hestra bor du på en lugn gata i ett omtyckt villakvarter, nära till såväl kompisar, skolan och stadskärnan. Alltid nära till skogspromenader och utelek. Detta blir en rofylld plats för hela familjen att trivas under många år framåt. Positivgårdens förskola ligger i området. Huset är besiktigat av Byggrådet, läs gärna protokoll under "viktiga dokument och länkar". Fiber finns indraget via Telia. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
Döbelnsgatan 9, Nedre Norrmalm, Borås kommun
 • Tis 25 jun kl 17:00
Döbelnsgatan 9, Nedre Norrmalm, Borås kommun, bild 2
Döbelnsgatan 9, Nedre Norrmalm, Borås kommun, bild 3

Döbelnsgatan 9

Lägenhet
Nedre Norrmalm, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 695 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/3
4 042 kr/mån
31 981 kr/m²

Stilren, hemtrevlig och fin tvårummare med balkong. På central adress väntar en lägenhet om 53 kvadrat i fint skick med modernt, välutrustat kök och fräscht badrum. Genomgående ekparkett och fina materialval som håller stilen många år framåt. Här kan du bara flytta in och börja bo. Dessutom uppskattat gavelläge med fint ljusflöde och balkong med utsikt över kvarteret. Solen är med som trevligt sällskap från förmiddag till kväll. Precis i början på Döbelnsgatan bor du nära stans centralaste delar. Till högskolan promenerar du på några minuter. Det är även nära till grönområden och parkhäng i Linnéparken. Här bor du tryggt i Borås äldsta HSB-förening, en stabil och omtyckt förening med god ekonomi. TV och bredband ingår i månadsavgiften. Föreningen erbjuder bastu, gym och övernattningsrum. Laddstolpar för elbild planeras att installeras inom kort. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong

Visar 1 - 25 av 54