HusmanHagberg Borås

HusmanHagberg Borås

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kransvägen 124, Trandared, Borås kommun
  • Ons 31 jul kl 17:00
Kransvägen 124, Trandared, Borås kommun, bild 2
Kransvägen 124, Trandared, Borås kommun, bild 3

Kransvägen 124

Radhus
Trandared, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
2 150 000 kr
98 + 24 m²
4 rum
138 m² tomt

Välkommen till ett trivsamt radhus på Trandared! Bostaden är klokt planerad med luftiga sociala ytor som kök, matsal och vardagsrum på entréplan. Här finns också tvättstuga, gäst-WC och sovrum. En trappa ner väntar två privata sovrum, allrum, renoverat badrum och bastu. Du har en härlig uteplats med altan och en alldeles lagom och lättskött gräsmatta. Perfekt synkad med eftermiddags- och kvällssolen kommer du märka. En skön plats för grill och umgänge, nära ut till grönska och lekplats. Bostaden är i fint skick med bra möjligheter att skapa precis det hem du vill ha. Så fritt fram att sätta din egen prägel med din personliga stil! Radhuset ingår i en samfällighetsförening som hjälps åt och ansvarar för bland annat värme, V/A, sophantering, skötsel av gemensamma utrymmen samt parkering och garage. Föreningen sköter också fasad, tak och fönster. Relining av avloppsstammar utförs nu och väntas klart i juni. Fiber finns indraget via Splitvision. Bilen parkerar du tryggt i garaget. Här bor du i ett trevligt område på Trandared med grönytor och lekplats. Nära till naturen, kompisar och skola samt bra kommunikation med buss in till stadskärnan. Bostaden är besiktigad av Byggrådet, läs gärna protokoll under "viktiga dokument och länkar". Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
Svanvägen 5, Svaneholm, Borås kommun
  • Mån 29 jul kl 16:00
Svanvägen 5, Svaneholm, Borås kommun, bild 2
Svanvägen 5, Svaneholm, Borås kommun, bild 3

Svanvägen 5

Villa
Svaneholm, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 595 000 kr
140 + 98 m²
7 rum
1 215 m² tomt

Välplanerad villa på lugn gata och närhet till naturen. Perfekt för familjen. Välkommen till denna välplanerade villa på Svanvägen i Svaneholm. Byggd 1977, erbjuder denna ståtliga bostad tidstypiska detaljer och generösa sällskapsytor och många rum. De stora fönstren släpper in massor av naturligt ljus och skapar en härlig atmosfär. Vardagsrummet är rymligt och erbjuder gott om plats för sociala tillställningar. På samma våning finns även samtliga sovrum, vilket ger en praktisk planlösning för hela familjen. Dessutom finns det möjlighet att skapa fler sovrum i den rymliga nedervåningen, om så önskas. Med ett dubbelgarage och en stor uppfart kan hela familjen parkera sina fordon smidigt. Utomhus finns en lummig tomt där du kan njuta av solens alla timmar. Här kan du och din familj avnjuta sommardagar tillsammans med vänner. Dessutom är läget perfekt, på en lugn gata nära naturen. Du får en fridfull tillvaro samtidigt som du har närhet till skolor, affärer och kommunikationer. Villan på Svanvägen erbjuder en välkomnande och trivsam atmosfär med sina 140 kvadratmeter boyta. En perfekt bostad för den som söker en stor och välplanerad villa med tidstypiska detaljer och närhet till allt man behöver.

  • Premium
Bodagatan 42, Boda, Borås kommun
  • Mån 29 jul kl 17:00
Bodagatan 42, Boda, Borås kommun, bild 2
Bodagatan 42, Boda, Borås kommun, bild 3

Bodagatan 42

Lägenhet
Boda, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 295 000 kr
105 m²
5 rum
vån 1/3
7 203 kr/mån
12 333 kr/m²

Välkommen hem till en stor etagelägenhet om 105 kvadrat. Här erbjuds ett smakfullt renoverat kök, tre sovrum, två badrum och luftiga ytor. Gott om förvaringsmöjligheter från ett flertal garderober. Bostaden har två entréer, vilket är mycket praktiskt om ni vill bo på ovanvåningen och tonåringarna en trappa ner. Balkong samt tillgång till uteplats som vetter mot eftermiddags- och kvällssolen. En skön plats att trivas, perfekt för odling, växter, grill och loungemöbler. Nära ut till gräsmattan för kubbspel. Här bor du i en stabil och trevlig förening med fin innergård, uteplatser och lekplats. Bastu och gym finns att hyra mot en årskostnad. Föreningen har även övernattningslägenhet, festlokal samt laddstolpar för elbil. Matbutik, förskola och skola finns i närområdet. Bussen går med täta förbindelser till stadskärnan. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
Norra Sjöbogatan 41, Sjöbo, Borås kommun
  • Ons 7 aug kl 19:00
Norra Sjöbogatan 41, Sjöbo, Borås kommun, bild 2
Norra Sjöbogatan 41, Sjöbo, Borås kommun, bild 3

Norra Sjöbogatan 41

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
590 000 kr
44 m²
2 rum
vån 1/3
2 495 kr/mån
13 409 kr/m²

Välkommen hem till ett mycket fint och trivsamt bo med skön utsikt och fransk balkong! Här bor du på 44 välplanerade kvadratmeter med stilrent kök, mysigt vardagsrum och privat sovrum. Bostaden är ompysslad och i fint skick, här finns också bekvämligheter som tvättmaskin och diskmaskin. Fint ljusinsläpp och en fransk balkong med rogivande utsikt över kvarteret och naturen på Rya Åsar! Här bor du i en stabil och omtyckt förening med låg månadsavgift. Lugnt och bra läge, nära till Sjöbo torg med mataffär, apotek och pizzeria. Fina grönområden med bra promenad- och cykelvägar. Bussarna går med täta förbindelser till Knalleland, centrum och Högskolan. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka en tid för visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på vår hemsida eller genom att ta kontakt med oss på 033-10 19 22.

  • Premium
Guldbrandsgatan 6, Trandared, Borås kommun
  • Mån 5 aug kl 18:00
Guldbrandsgatan 6, Trandared, Borås kommun, bild 2
Guldbrandsgatan 6, Trandared, Borås kommun, bild 3

Guldbrandsgatan 6

Lägenhet
Trandared, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
695 000 kr
42,5 m²
1 rum
2 927 kr/mån
16 353 kr/m²

Välkommen hem till en trivsam gaveletta med inglasad balkong. Här erbjuds ett rymligt kök, fint ljusinsläpp från fönster i två riktningar och bra plats för både soffa och säng i vardagsrummet. Njut av en generös inglasad balkong med utsikt över grönska. Detta blir kanske lägenhetens bästa ”rum” som kommer att förlänga vardagsrummet många månader om året. Solen är med som trevligt sällskap större delen av dagen. Här bor du på 42,5 kvadratmeter med fina ytskikt och charmiga detaljer. Bostaden är i gott skick med utrymme att sätta din egen prägel. Ljuset flödar in från stora fönsterpartier i sydväst och fyller hela bostaden med ett harmoniskt ljus. På Trandared har du närhet till mataffär, bageri med café och Kransmossen friluftsområde med fina promenadstråk. Nära till Borås centrum och goda kommunikationer direkt utanför dörren. Här bor du i en stabil förening, bredband och kabel-tv ingår i den totala månadsavgiften. Hiss finns i huset. Tvättstuga och cykelrum finns i källaren. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka en tid för visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på vår hemsida eller genom att ta kontakt med oss på 033-10 19 22.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vindelgatan 38B, Byttorp, Borås kommun
  • Tis 6 aug kl 18:00
Vindelgatan 38B, Byttorp, Borås kommun, bild 2
Vindelgatan 38B, Byttorp, Borås kommun, bild 3

Vindelgatan 38B

Lägenhet
Byttorp, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 295 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/3
3 894 kr/mån
23 545 kr/m²

Välkommen hem till en fin tvårummare med inglasad balkong på populära Byttorp. Här erbjuds 55 trivsamma kvadrat med fina ytskikt, helkaklat badrum och vacker utsikt. Det är ett genomgående fint ljusflöde med fönster och ljus in rätt igenom bostaden. Balkongen är inglasad och rymlig med sol som trevligt sällskap från morgon till eftermiddag. Här uppe har du rogivande utsikt över naturen, trädtoppar och området. Perfekt läge i området med gångavstånd till allt du kan tänkas behöva. Fina promenadstråk och natur runt Byttorpssjön, servicebutik med postombud, välsorterad matbutik, bageri och frisör ligger runt hörnet. Du kan promenera ner till staden på 20 minuter, annars går bussen precis utanför med täta förbindelser till stadskärnan. Möjlighet att hyra parkeringsplats. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka en tid för visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på vår hemsida eller genom att ta kontakt med oss på 033-10 19 22

  • Premium
  • Balkong
Fjällkroken 3B, Tullen, Borås kommun
  • Tis 6 aug kl 19:00
Fjällkroken 3B, Tullen, Borås kommun, bild 2
Fjällkroken 3B, Tullen, Borås kommun, bild 3

Fjällkroken 3B

Lägenhet
Tullen, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
695 000 kr
43,5 m²
1 rum
vån 2/3
3 072 kr/mån
15 977 kr/m²

På Fjällkroken 3B väntar en stor liten lägenhet på nya ägare att rå om. Bostaden om 43,5 kvadratmeter är ljus och trivsam. Här erbjuds ett rymligt kök, vardagsrum med sovalkov samt helkaklat badrum, renoverat av föreningen i samband med stambyte 2017. Vardagsrummet har fint ljusinsläpp från söder samt en fransk balkong med utsikt över området. Sängen har sin naturliga plats i alkoven, en mysig och avskild del av bostaden. Här i hjärtat av Tullen bor du med närhet till sjön med motionsspår och fina grönområden. Servicebutik med postombud ligger runt hörnet och bussen går precis utanför dörren med täta förbindelser till stadskärnan. Mataffär, pizzeria samt bageri når du inom några minuter. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka en tid för visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på vår hemsida eller genom att ta kontakt med oss på 033-10 19 22.

  • Premium
Lindormsgatan 35, Sjöbo, Borås kommun
  • Ons 7 aug kl 17:00
Lindormsgatan 35, Sjöbo, Borås kommun, bild 2
Lindormsgatan 35, Sjöbo, Borås kommun, bild 3

Lindormsgatan 35

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
785 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 7/7
4 404 kr/mån
13 894 kr/m²

På sjunde våning ligger denna fina tvårummare med fantastisk utsikt över Öresjö och Rya Åsar. Köket är renoverat 2013, sovrummet är rymligt och från vardagsrummet nås den goa balkongen. Här erbjuds fina ytskikt, varma färger och bra förvaring från ett flertal garderober samt klädkammare. Uppskattat gavelläge med fint ljusflöde från fönster i två riktningar och rogivande utsikt. Balkongen bjuder på skön eftermiddags- och kvällssol. Du se ut över Öresjö och naturen på Rya Åsar, helt fri från insyn! På Lindormsgatan 35 bor du bekvämt i en stabil förening med bastu, relaxrum och hiss i huset. Digital-tv och bredband ingår i månadsavgiften. Nära fina grönområden och promenadstråk. Gångavstånd till både skola/förskola, mataffär och pizzeria. Täta förbindelser med buss till Knalleland och Borås centrum. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka en tid för visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på vår hemsida eller genom att ta kontakt med oss på 033-10 19 22.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vindelgatan 47A, Byttorp, Borås kommun
Vindelgatan 47A, Byttorp, Borås kommun, bild 2
Vindelgatan 47A, Byttorp, Borås kommun, bild 3

Vindelgatan 47A

Lägenhet
Byttorp, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 795 000 kr
71 m²
3 rum
vån 2/3
5 313 kr/mån
25 282 kr/m²

Välkommen hem till denna charmiga trea med öppen spis och balkong, som erbjuder en rofylld utsikt. Här kan du njuta av lugnet och den vackra grönskan i det trevliga området Byttorp. Lägenheten är i fint skick med ljusa och luftiga rum, badrummet är helkaklat. Originaldetaljer som djupa fönsterbänkar i sten och fiskbensparkett ger en extra touch av karaktär. Lägenheten erbjuder två rymliga sovrum, ett trevligt kök och ett härligt vardagsrum med en öppen spis som höjer både värmen och mysfaktorn. Det är fritt fram att elda och skapa en varm och inbjudande atmosfär. Med ett högt och fritt läge får du solsken hela dagen och en fantastisk utsikt över grönskan i gården och de vackra villaträdgårdarna i kvarteret. Dessutom är det privat och skönt utan något hus mitt emot. Lägenhetens planlösning går att ändras till ett större kök och ett större badrum (vid ändring av planlösning krävs föreningens godkännande). Du kommer älska läget på populära Byttorp med närhet till ICA-butik, bageri och frisör runt hörnet. Bussen stannar strax utanför med täta förbindelser till stadskärnan. Dessutom kan du njuta av trevliga promenadstråk längs Byttorpssjön. Föreningen är välskött och erbjuder bastu, gym, dusch, samlingslokal/gästlägenhet och en trivsam gemensam uteplats. Här finns också möjlighet att hyra parkeringsplats. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka en tid för visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på vår hemsida eller genom att ta kontakt med oss på 033-10 19 22.

  • Premium
  • Balkong
Bodagatan 19, Boda, Borås kommun
Bodagatan 19, Boda, Borås kommun, bild 2
Bodagatan 19, Boda, Borås kommun, bild 3

Bodagatan 19

Lägenhet
Boda, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
695 000 kr
43 m²
1 rum
vån 2/3
3 903 kr/mån
16 163 kr/m²

Välkommen hem till en mycket trivsam och fin bostad med stor inglasad balkong. Här väntar 43 kvadrat med genomgående fina ytskikt, renoverat kök, bra förvaring och stilrent badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Planlösningen är halvöppen och luftig, vilket gör att bostaden upplevs rymligare. Fint ljusinsläpp från fönster som vetter mot kvällssolen och innergården. Från vardagsrummet är det fri sikt och ingen insyn. Plats för en go soffgrupp, tv-möbel och säng. Utgång till en generös inglasad balkong, där solen gör dig sällskap från eftermiddagen till en bit in på kvällen. Skönt insynsskyddat läge! Det blir kanske lägenhetens bästa ”rum” som kommer förlänga vardagsrummet många månader om året. Bostaden är i fint skick, här kan du alltså bara flytta in och börja bo! Stabil och trevlig föreningen som de senaste åren uppdaterat och rustat upp fastigheterna med inglasade balkonger, solceller samt ny fasad. Idag är det blomstrande grönt med fin innergård, uteplatser och lekplats. Möjlighet att hyra bastu och gym i grann-föreningen. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
Döbelnsgatan 9, Nedre Norrmalm, Borås kommun
  • Mån 5 aug kl 17:00
Döbelnsgatan 9, Nedre Norrmalm, Borås kommun, bild 2
Döbelnsgatan 9, Nedre Norrmalm, Borås kommun, bild 3

Döbelnsgatan 9

Lägenhet
Nedre Norrmalm, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 695 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/3
4 042 kr/mån
31 981 kr/m²

Stilren, hemtrevlig och fin tvårummare med balkong. På central adress väntar en lägenhet om 53 kvadrat i fint skick med modernt, välutrustat kök och fräscht badrum. Genomgående ekparkett och fina materialval som håller stilen många år framåt. Här kan du bara flytta in och börja bo. Dessutom uppskattat gavelläge med fint ljusflöde och balkong med utsikt över kvarteret. Solen är med som trevligt sällskap från förmiddag till kväll. Precis i början på Döbelnsgatan bor du nära stans centralaste delar. Till högskolan promenerar du på några minuter. Det är även nära till grönområden och parkhäng i Linnéparken. Här bor du tryggt i Borås äldsta HSB-förening, en stabil och omtyckt förening med god ekonomi. TV och bredband ingår i månadsavgiften. Föreningen erbjuder bastu, gym och övernattningsrum. Laddstolpar för elbild planeras att installeras inom kort. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka en tid för visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på vår hemsida eller genom att ta kontakt med oss på 033-10 19 22.

  • Premium
  • Balkong
Hultavägen 3G, Målsryd, Borås kommun
Hultavägen 3G, Målsryd, Borås kommun, bild 2
Hultavägen 3G, Målsryd, Borås kommun, bild 3

Hultavägen 3G

Lägenhet
Målsryd, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 295 000 kr
107 m²
4 rum
8 012 kr/mån
12 103 kr/m²

Välkommen till en trivsam fyra med lugnt läge i Målsryd. Här erbjuds luftiga ytor, kök och vardagsrum på entréplan och tre privata sovrum en trappa upp. Bostaden är i fint skick, men det finns möjlighet att sätta din egen prägel. Du bor du bekvämt i en bostadsrätt med radhuskänsla, egen entré och tillgång till härlig uteplats. Bostaden ligger i uppskattat gavelläge med altan som löper i vinkel. Perfekt söderläge med sol som trevligt sällskap största delen av dagen. Förråd precis innanför entrén samt ett källarförråd hör till bostaden. Parkeringsplats ingår i avgiften. På Hultavägen 3G bor du i ett rofyllt läge nära naturen, här kan katten komma och gå som den vill. Området är trivsamt och lugnt. I Målsryd finns förskola och skola. Fina promenadstråk och badsjö i området. ICA Nära i Gånghester ligger fyra minuter bort med bil. Till Borås centrum kör du på 16 minuter. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka en tid för visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på vår hemsida eller genom att ta kontakt med oss på 033-10 19 22.

  • Premium
  • Uteplats
Milligatan 10, null, Borås kommun
Milligatan 10, null, Borås kommun, bild 2
Milligatan 10, null, Borås kommun, bild 3

Milligatan 10

Villa
Borås kommun
HusmanHagberg Borås
2 495 000 kr
135 + 35 m²
5 rum
705 m² tomt

Välkommen hem till en trevlig enplansvilla. Här erbjuds en klokt planerad familjevilla, praktiskt med allt samlat på ett plan. Kök och vardagsrum i öppen social yta, fyra privata sovrum och två badrum. Dessutom ett mysigt inglasat uterum, härlig altan och privat trädgård som vetter mot naturen. Utomhus väntar en lättskött trädgård som bjuder in till lek och altanen är perfekt synkad med kvällssolen. Här finns massa olika vinklar och vrår att njuta på med naturen precis intill. Stensatt uppfart med plats för ett flertal bilar och garage med direkt tillgång till huset. Här bor du med bra läge i ett trevligt villaområde med närhet till förskola och skola. Fina vandringsleder runt hörnet och bussen går med täta förbindelser till stadskärnan. Bostaden är besiktigad av Byggrådet, läs gärna protokoll under ”viktiga dokument och länkar”. Fiber finns indraget. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
Kyrkogårdsgatan 15, Druvefors, Borås kommun
Kyrkogårdsgatan 15, Druvefors, Borås kommun, bild 2
Kyrkogårdsgatan 15, Druvefors, Borås kommun, bild 3

Kyrkogårdsgatan 15

Lägenhet
Druvefors, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
2 550 000 kr
70 m²
3 rum
vån 5/8
5 473 kr/mån
36 429 kr/m²

Välkommen hem till en trerummare i gavel på populära Druvefors. Här erbjuds 70 trivsamma kvadratmeter och en stor inglasad balkong mot kvällssolen med fin utsikt över grönska och Viskan. Det är en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Fint ljusflöde med fönster och ljus in från två riktningar. Du har en generös inglasad balkong, kanske lägenhetens bästa ”rum” som kommer förlänga vardagsrummet många månader om året. Solen är med som trevligt sällskap hela eftermiddagen och kvällen. Privat läge med härlig utsikt över naturen, utan något hus mitt emot. Perfekt boende för sig som vill bo centralt och maximalt bekvämt med tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. Hiss finns i huset. Här på Kyrkogårdsgatan bor du stadsnära i ett grönt och skönt område med bra promenadstråk, endast ett stenkast ifrån centrala Borås. Mataffär och bageri finns i närheten. Digital-TV och bredband ingår i månadsavgiften och föreningen har gemensamma utrymmen som, bastu, samlingslokal och trevlig innergård. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vintergatan 26, Tullen, Borås kommun
Vintergatan 26, Tullen, Borås kommun, bild 2
Vintergatan 26, Tullen, Borås kommun, bild 3

Vintergatan 26

Lägenhet
Tullen, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 495 000 kr
73,3 m²
3 rum
vån 2/3
3 624 kr/mån
20 396 kr/m²

Med lugnt läge väntar en mycket trivsam trerummare med balkong. Här erbjuds två sovrum, trivsamt kök, vardagsrum och helkaklat badrum. Milda färger och fina ytskikt samt genomgående ljusflöde med fönster mot både öst och väst. Lägenheten är i fint skick men visst finns det utrymme att sätta din egen prägel. Balkongen vetter mot den lugna gården och naturen utanför. Privat och skönt läge! Brf Ormbäraren nr 2 är en välskött, liten förening som hjälps åt med trappstäd, gräsklippning och trädgårdsarbete för att hålla kostnader nere. TV och bredband via Telia ingår i avgiften. En parkeringsplats hör till lägenheten och finns att hyra för den som önskar. Här bor du med närhet till mataffär, servicebutik med postombud och skola/förskola som du når du inom några minuter. Fina grönområden, bad och motionsspår längst Kolbränningen. Buss går med täta förbindelser till stadskärnan Varmt välkommen att kontakta oss för att boka en tid för visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på vår hemsida eller genom att ta kontakt med oss på 033-10 19 22.

  • Premium
  • Balkong
Huldregatan 4C, Sjöbo, Borås kommun
  • Ons 7 aug kl 19:00
Huldregatan 4C, Sjöbo, Borås kommun, bild 2
Huldregatan 4C, Sjöbo, Borås kommun, bild 3

Huldregatan 4C

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
550 000 kr
44 m²
2 rum
vån 3/3
4 075 kr/mån
12 500 kr/m²

Välkommen till en smakfull och mycket trivsam bostad på nedre Sjöbo. Detta hem är i fint skick och omsorgsfullt ompysslad, uppskattat gavelläge dessutom med fönster och ljus in från tre riktningar. Här erbjuds ett stilrent renoverat kök, charmigt trägolv och genomgående milda färger. Klädkammare och helkaklat badrum med takdusch finns här med. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen med skyddande tak och klinker på golvet. Du har fin utsikt över området och naturen, med sol som sällskap från förmiddag till sen kväll. Ett perfekt boende för en eller två, bara att flytta in. Att bo här, på Huldregatan 4C, innebär gångavstånd till Sjöbo torg, mataffär, servicebutik, pizzeria och förskola/skola. Med direkt närhet till härliga promenadstråk och parkhäng i närliggande natur vid Viskan. Bussen går precis utanför med 6 minuters mellanrum ner till Knalleland, Borås centrum och högskolan. Stabil förening med god ekonomi. Bastu och gym finns i huset och parkeringsplats finns att hyra enligt kösystem. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka en tid för visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på vår hemsida eller genom att ta kontakt med oss på 033-10 19 22.

  • Premium
  • Balkong
Kungsgatan 44, Centrum, Borås kommun
Kungsgatan 44, Centrum, Borås kommun, bild 2
Kungsgatan 44, Centrum, Borås kommun, bild 3

Kungsgatan 44

Lägenhet
Centrum, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
2 195 000 kr
118 m²
4 rum
vån 5/5
7 163 kr/mån
18 602 kr/m²

Välkommen hem till en unik våning om 118 kvadrat på central adress med balkong. Högst upp i huset, klokt planerad med dagsljus rätt igenom huskroppen och ljus in från både öst och väst. Här erbjuds luftiga ytor, ljust kök, vardagsrum och matsal. Badrum med tvättmaskin samt gäst-WC. Idag finns här tre rymliga sovrum och möjlighet till ett fjärde om så önskas. Från balkongen har du vacker utsikt över staden, takåsar och kyrktornet. Solen är med som trevligt sällskap hela eftermiddagen och kvällen. Bostaden är i fint skick men visst finns här utrymme att sätta din egen prägel och skapa ditt drömhem. Hiss finns i huset, hissen går till våningsplan 4, man behöver ta en trappa upp till våning 5. På Kungsgatan 44 bor du mitt i centrala Borås, nära till mataffär, restauranger och allt det där andra man behöver till vardags. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka en tid för visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på vår hemsida eller genom att ta kontakt med oss på 033-10 19 22.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lagercrantz Plats 10A, Regementsstaden, Borås kommun
Lagercrantz Plats 10A, Regementsstaden, Borås kommun, bild 2
Lagercrantz Plats 10A, Regementsstaden, Borås kommun, bild 3

Lagercrantz Plats 10A

Lägenhet
Regementsstaden, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
2 395 000 kr
83 m²
3 rum
vån 3/3
5 694 kr/mån
28 855 kr/m²

Välkommen hem, till en ljus och modern trerummare. Alldeles lagom kort ifrån stans centralaste delar, samtidigt skönt nära naturen och vitsippsbackar. Fastigheten färdigställdes 2016, allt är i mycket fint skick, här är det bara att flytta in och börja bo. Njut av fin enhetlig ekparkett, rymligt helkaklat badrum med tvättavdelning och ett modernt välutrustat kök. Ljuset strömmar in från stora fönsterpartier i två väderstreck och den stora balkongen i vinkel bjuder på sol precis hela dagen. Med en välplanerad social planlösning, två sovrum och gott om förvaringsmöjligheter är den startklar för en växande familj. På en höjd med utsikt över vår fina stad ligger före detta Regementet I15, i denna vackra historiska miljö finner vi nu en ny stadsdel. Med naturen inpå knuten finns här flera fina promenad och motionsspår längst med Pickesjön. Ändå nära till centrum, högskolan och påfart till RV 40. Bredband och tv ingår i månadsavgiften. P-plats finns att hyra. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka en tid för visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på vår hemsida eller genom att ta kontakt med oss på 033-10 19 22.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Symfonigatan 1C, Hestra, Borås kommun
  • Tis 6 aug kl 18:00
Symfonigatan 1C, Hestra, Borås kommun, bild 2
Symfonigatan 1C, Hestra, Borås kommun, bild 3

Symfonigatan 1C

Lägenhet
Hestra, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 895 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
3 763 kr/mån
34 455 kr/m²

Välkommen till Trädgårdsstaden som lever upp till sitt namn. Här väntar en lägenhet med radhuskänsla som upplåts med bostadsrätt. Bostaden stod klar för inflytt 2016 och erbjuder genomgående hög standard med smakfullt kök och helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Det är modernt, fräscht och trivsamt. Bostaden om 55 kvadratmeter har öppna ytor, fint ljusflöde och bra förvaringsmöjligheter. Från balkongen ser du ut över kvarteret med sol som sällskap hela eftermiddagen. Sammanfattningsvis så är här rymligt, ljust och öppna famnen ut mot naturen. Här bor man i ett grönskande område med lekplats, boulebana, bastu och ett gym för föreningens medlemmar. En oas med vacker innergård och närhet till det mesta. Grönområden, vandringsleder och fin sjö med badplats. Skola och förskola finns i området, god kommunikation med buss och närhet till affär. Varje bostadsrättsinnehavare erbjuds parkering mot avgift. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka en tid för visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på vår hemsida eller genom att ta kontakt med oss på 033-10 19 22.

  • Premium
  • Balkong
Symfonigatan 107, Hestra Parkstad, Borås kommun
  • Tis 6 aug kl 17:00
Symfonigatan 107, Hestra Parkstad, Borås kommun, bild 2
Symfonigatan 107, Hestra Parkstad, Borås kommun, bild 3

Symfonigatan 107

Lägenhet
Hestra Parkstad, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 540 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
4 670 kr/mån
28 000 kr/m²

Välkommen till Trädgårdsstaden som lever upp till sitt namn. Här väntar en lägenhet med radhuskänsla i bostadsrättsform på nya ägare att rå om. Ett fint boende med genomgående hög standard. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum med fin utsikt, badrum med tvättmaskin och torktumlare samt trivsamt sovrum. Mycket bra läge i området med naturen precis intill och rogivande utsikt över grönska. Du har en go balkong med perfekt sydväst läge, sol som trevligt sällskap hela dagen fram till kvällskvisten. Här är lätt att trivas med öppna famnen ut mot naturen. Nära till vackra grönområden, vandringsleder och fin sjö med badplats. Skola och förskola finns i området, god kommunikation med buss och närhet till affär. Det finns lekplats, boulebana, bastu och ett gym för föreningens medlemmar. Har du gröna fingrar och gillar att odla och påta i trädgården finns här små kolonilotter. TV (grundutbud) och bredband ingår i månadsavgiften. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka en tid för visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på vår hemsida eller genom att ta kontakt med oss på 033-10 19 22.

  • Premium
  • Balkong
Norra Sjöbogatan 64, Sjöbo, Borås kommun
  • Ons 7 aug kl 18:00
Norra Sjöbogatan 64, Sjöbo, Borås kommun, bild 2
Norra Sjöbogatan 64, Sjöbo, Borås kommun, bild 3

Norra Sjöbogatan 64

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
690 000 kr
52 m²
2 rum
vån 4/4
3 157 kr/mån
13 269 kr/m²

Här erbjuds en ljus och mycket hemtrevlig tvårummare med balkong. Lägenheten är i bra skick med fina ytskikt och helkaklat badrum. Här väntar ett ljust och trivsamt kök, rogivande sovrum samt vardagsrum med utgång till balkong i skönt läge. Bra förvaringsmöjligheter från en klädkammare samt garderobssektion. Balkongen bjuder på fin utsikt över naturen på Rya Åsar, ingen insyn, privat och skönt alltså! Solen är med som trevligt sällskap hela dagen. Brf Majgård är en stabil förening med relaxavdelning och bastu. Föreningen avsätter för inre fond. Lugnt läge på Sjöbo, med gångavstånd till Sjöbo torg med mataffär, apotek, vårdcentral och servicebutik. I byggnaden finns dessutom pizzeria och närlivs för de snabba ärendena. Bra promenad och cykelvägar i ett naturskönt område, endast en kort promenad till populära Almenäs badplats. En härlig skogspromenad bort ligger Kypesjön med Kypegårdens alla faciliteter som vedeldad bastu och café. Bussarna går precis utanför med täta förbindelser till Knalleland och stadskärnan. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka en tid för visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på vår hemsida eller genom att ta kontakt med oss på 033-10 19 22.

  • Premium
  • Balkong
Källbogatan 7, Sjöbo, Borås kommun
Källbogatan 7, Sjöbo, Borås kommun, bild 2
Källbogatan 7, Sjöbo, Borås kommun, bild 3

Källbogatan 7

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
895 000 kr
71 m²
3 rum
vån 3/4
5 177 kr/mån
12 606 kr/m²

Välkommen till Källbogatan 7 och denna trivsamma trerummare. Här erbjuds en välplanerad bostad om 71 kvadratmeter med härlig inglasad balkong. Du har två sovrum, stilrent kök och ljust vardagsrum. Badrummet är helkaklat, renoverat av föreningen i samband med stambyte 2023. Balkongen blir definitivt ett omtyckt extrarum där du kan njuta även när vädret inte är på sitt bästa humör. Härifrån ser du ut över naturen med sol som sällskap från morgon till strax efter lunch. Trevlig förening som nyligen gjort stambyte i både kök och badrum samt installerat ny el. TV (grundutbud) och bredband ingår i månadsavgiften. Bostaden har ett bra läge i området med gröna omgivningar. En kort promenad till Sjöbotorg med mataffär, postombud och apotek. Förskola och skola finns i närheten och bussen går med täta förbindelser till Knalleland och centrum. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka en tid för visning! Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på vår hemsida eller genom att ta kontakt med oss på 033-10 19 22.

  • Premium
  • Balkong
Dragongatan 3C, Sörmarken, Borås kommun
Dragongatan 3C, Sörmarken, Borås kommun, bild 2
Dragongatan 3C, Sörmarken, Borås kommun, bild 3

Dragongatan 3C

Lägenhet
Sörmarken, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
2 595 000 kr
107 m²
4 rum
6 676 kr/mån
24 252 kr/m²

Välkommen hem till ett trivsamt parhus i bostadsrättsform på Sörmarken. Huset stod färdigt för inflytt 2022, därav superfräscht och smakfullt. Här erbjuds 107 kvadrat fördelat på två plan med sociala ytor som kök och vardagsrum i en öppen planlösning på entréplan. Två sovrum och möjlighet till ett tredje, en trappa upp. Genomgående fina ytskikt och snygga materialval som håller stilen många år framåt. En härlig altan på baksidan av huset som vetter mot innergården och södersolen. Bra läge med närhet till förskola, skola och matbutik. Bussen går utanför med täta förbindelser till stadskärnan. I området finns fina grönområden och promenadavstånd till Kransmossens friluftsområde. Bra pendlingsmöjligheter, nära påfart RV40. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka en tid för visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på vår hemsida eller genom att ta kontakt med oss på 033-10 19 22. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Guldbrandsgatan 24, Trandared, Borås kommun
  • Borttagen före visning
Guldbrandsgatan 24, Trandared, Borås kommun, bild 2
Guldbrandsgatan 24, Trandared, Borås kommun, bild 3

Guldbrandsgatan 24

Lägenhet
Trandared, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 595 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/3
4 165 kr/mån
19 691 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
Lilla Brogatan 38, Centrum, Borås kommun
Lilla Brogatan 38, Centrum, Borås kommun, bild 2
Lilla Brogatan 38, Centrum, Borås kommun, bild 3

Lilla Brogatan 38

Lägenhet
Centrum, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
2 195 000 kr
47 m²
2 rum
vån 6/6
3 073 kr/mån
46 702 kr/m²

Mitt i hjärtat av Borås väntar en modern och smakfull tvårummare med inglasad balkong. Bostaden erbjuder generös takhöjd, fint ljusflöde och luftiga ytor. Balkongen vetter mot innergården och söder, du har oslagbar utsikt över takåsar och vår vackra stad. Helt utan insyn, privat och skönt alltså! Kök och vardagsrum ligger i en öppen och social planlösning, sovrummet har plats för dubbelsäng och det helkaklade badrummet är utrustat med tvättmaskin, torktumlare och golvvärme. Så välkommen till en inflyttningsklar tvåa mitt i centrum! Attraktivt läge i centrala Borås där stadspulsen möter grönskande natur. Ett stenkast bort finner vi Sandwalls Plats med sitt rika utbud av restauranger, caféer och mysiga barer. Här har du även lyxen att vara belägen i närhet till vackra grönområden kring Annelundsparken och Stadsparken. Perfekt för dig som vill bo centralt och modernt, med allt nära till hands! Varmt välkommen att kontakta oss för att boka en tid för visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på vår hemsida eller genom att ta kontakt med oss på 033-10 19 22

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 53