HusmanHagberg Borås

HusmanHagberg Borås

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lakhallsvägen 95, Almenäs, Borås kommun
 • Mån 12 jun kl 17:00
Lakhallsvägen 95, Almenäs, Borås kommun, bild 2
Lakhallsvägen 95, Almenäs, Borås kommun, bild 3

Lakhallsvägen 95

Villa
Almenäs, Borås kommun
HusmanHagberg Borås

1 995 000 kr

50 m²

2 rum

1 081 m² tomt

Välkommen till din idyll på en höjd bland lummiga träd och buskar, endast 16 minuter från stan. Läget är helt underbart med stor altan, stabil södersol och fantastisk utsikt över sjön. Allt i fint skick, här kan du bara packa upp och landa. Trevligt kök, vardagsrum, matplats och sovrum, alla med vacker utsikt. Helkaklat badrum med tvättmaskin. På tomten finns också en mindre stuga med fler sovplatser. Gott om förvaring finns i två förråd samt en gedigen matkällare inspräng i berget. Go altan och alldeles lagom trädgård med gräsmatta. Starta kaffebryggaren, spana ut över solglittret och njut av dagens första kopp. Tillgång till gemensam brygga på andra sidan vägen, där man tillsammans hjälps åt med skötsel genom en bryggförening. Här längst Öresjös sydvästra sida finner du din oas med lagom avstånd till livet i stan. Huset är vinterbonat. Parkeringsplats för två bilar finns. Huset är besiktigat av Byggrådet, protokoll finns under fliken viktiga dokument och länkar. Välkommen hem!

 • Premium
Tåmarksgatan 2, Trandared, Borås kommun
 • Tor 8 jun kl 18:00
Tåmarksgatan 2, Trandared, Borås kommun, bild 2
Tåmarksgatan 2, Trandared, Borås kommun, bild 3

Tåmarksgatan 2

Lägenhet
Trandared, Borås kommun
HusmanHagberg Borås

1 395 000 kr

55 m²

2 rum

3 551 kr/mån

25 364 kr/m²

Välkommen till en tiptoppad tvårummare med inglasad balkong. Detta bo är mycket trivsamt renoverad med stilrent kök och snyggt helkaklat badrum. Planlösningen är social och öppen mellan kök och vardagsrum och precis alla ytskikt är i prima skick. Uppskattat gavelläge och en go inglasad balkong mot väster. Här uppe har du fin utsikt över naturen, skönt insynsskyddat läge med sol som trevligt sällskap från lunch till sen kväll. Att bo här på nedre Trandared innebär närhet till det mesta, närbutik med postservice, bageri och buss direkt utanför dörren. Kransmossen friluftsområde med fina promenadstråk ligger endast ett stenkast bort. Stabil förening där bredband ingår i månadsavgiften. Föreningen bygger just nu ett parkeringsdäck och ett 50-tal laddstolpar för elbil. Det kommer byggas en gemensam grillstuga och även en berså, innergården kommer att bli bilfri med nya miljöhus och lekyta. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Trädgårdsvägen 2B, Sparsör, Borås kommun
 • Ons 7 jun kl 17:45
Trädgårdsvägen 2B, Sparsör, Borås kommun, bild 2
Trädgårdsvägen 2B, Sparsör, Borås kommun, bild 3

Trädgårdsvägen 2B

Lägenhet
Sparsör, Borås kommun
HusmanHagberg Borås

1 295 000 kr

80 m²

3.5 rum

5 943 kr/mån

16 188 kr/m²

Välkommen till Sparsör och detta genomfina radhus i bostadsrättsform. En trappa upp väntar en modern och stilren trerummare med balkong. Här erbjuds 80 välplanerade kvadratmeter med luftiga, öppna ytor och mycket bra förvaring. Hela bostaden är smakfullt renoverad med unika designelement där form möter funktion. Det är stilrent, med snygga detaljer och genomgående fina färg- och materialval. Allt är noga genomtänkt, här har inget lämnats åt slumpen. Du har ett bra läge i området, med stora fönsterpartier som vetter mot naturen utanför. På Trädgårdsvägen bor du i ett lugnt och hemtrevligt villaområde med härliga grönytor, lekplats och trevliga grannar. Omgivningen är den mest barntillåtna du kan tänka dig. Tryggt och nära till såväl kompisar, skola, naturen och jobbet i stan. 15 minuter med bil in till centrum och 5 minuter till Fristad samt goda kommunikationer med buss. Välkommen att trivas på Trädgårdsgatan 2B!

 • Premium
 • Balkong
Kyrkvägen 81, Brämhult, Borås kommun
 • Mån 5 jun kl 17:00
Kyrkvägen 81, Brämhult, Borås kommun, bild 2
Kyrkvägen 81, Brämhult, Borås kommun, bild 3

Kyrkvägen 81

Villa
Brämhult, Borås kommun
HusmanHagberg Borås

3 195 000 kr

82 m²

4 rum

2 596 m² tomt

Hallå drömhusdrömmare! Här har du din diamant att putsa på. Första gången denna idylliska pärla stod redo för inflytt var året 1909. En charmig välkomnande familjevilla, bland öppna ängar och naturen precis intill. På Kyrkvägen 81 i Brämhult står detta röda trähus med vita knutar. På tomten finns också en ladugård, sidobyggnad samt fristående dubbelgarage. Här erbjuds bra potential och massor av möjligheter att skapa precis det hem du drömmer om. Det blir en rofylld plats för hela familjen att trivas under många år framåt. Kyrkvägen kommer stängas av för genomfartstrafik och i stället avslutas med en vändplan vid Sörbo. Här bor du nära såväl skola, förskola, kompisar, mataffär och allt det där andra som behövs till vardags. Fiber finns framdraget till tomtgräns. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
Fjällgatan 50B, Tullen, Borås kommun

Fjällgatan 50B

Lägenhet
Tullen, Borås kommun
HusmanHagberg Borås

1 275 000 kr

54,5 m²

2 rum

4 205 kr/mån

23 394 kr/m²

Välkommen till en nyrenoverad tvårummare på populära Tullen! Bostaden har precis genomgått en stilsäker renovering. Här erbjuds ett smakfullt kök, nya ytskikt och helkaklat badrum. Lägenheten är dessutom utrustad i kök, hall och badrum med plejd, ett smart belysningssystem som gör att du kan styra lamporna via telefonen. Bekvämt belägen på första våning, med fint ljusflöde och inglasad balkong mot södersolen. Här kan du bara packa upp och börja bo! Mitt i hjärtat på populära Tullen har du nära till allt. Runt hörnet finns servicebutik med postombud, i närheten ligger också mataffär, bageri och frisör. Här bor du granne med grönskande natur och Kolbränningen som erbjuder flera promenadstråk, friluftsliv, bad och fiske. Bussen går precis utanför med täta förbindelser till stadskärnan. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Balkong
Västra Hedängsvägen 1A, Bollebygd, Bollebygds kommun
 • Ons 7 jun kl 17:00
Västra Hedängsvägen 1A, Bollebygd, Bollebygds kommun, bild 2
Västra Hedängsvägen 1A, Bollebygd, Bollebygds kommun, bild 3

Västra Hedängsvägen 1A

Lägenhet
Bollebygd, Bollebygds kommun
HusmanHagberg Borås

2 500 000 kr

81 m²

3 rum

4 987 kr/mån

30 864 kr/m²

Välkommen hem till en nyproducerad trerummare i natursköna Bollebygd. Här erbjuds genomgående hög standard och smakfulla materialval. Det är ljust, modernt och trivsamt med luftiga ytor och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Lägenheten har mycket bra förvaringsutrymme från ett flertal garderober samt klädkammare, badrummet är stilrent med golvvärme och tvättavdelning. Du har en stor balkong som vetter mot öster och morgonsolen. Tack vare att den är integrerad i huset med skyddande väggar och tak sitter du skönt här även om vädret inte är på sitt bästa humör. Välkommen att landa, packa upp och känna dig som hemma. Här bor du med alla bekvämligheter som behövs till vardags, tillgång till parkeringsplats att hyra precis utanför och hiss i huset. Fiber finns indraget. På Västra Hedängsvägen 1A i Bollebygd bor du i ett trevligt nytt bostadsområde, det kommer finnas grönområden och innergård med pergola. I området finns lekplats, fina promenadstråk och Bollebygd centrum. Nära till busshållsplats som tar dig till Borås eller Göteborg. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Fjällstigen 43, Tullen, Borås kommun
 • Ons 7 jun kl 17:00
Fjällstigen 43, Tullen, Borås kommun, bild 2
Fjällstigen 43, Tullen, Borås kommun, bild 3

Fjällstigen 43

Lägenhet
Tullen, Borås kommun
HusmanHagberg Borås

1 245 000 kr

57 m²

2 rum

4 194 kr/mån

21 842 kr/m²

Här väntar en fint renoverad tvårummare med en perfekt mix av äldre charm och moderna inslag. Vackra pardörrar, höga lister och fönsterbleck i sten. Alla ytskikt är uppdaterade, väggar målade i milda färger och ekparketten är slipad och lackad. Helkaklat stilrent badrum och mycket trevligt ljust kök från Kvik. Allt renoverat 2021, här kan du bara flytta in och börja bo! Bostaden ligger på tredje våning med fint ljusflöde, helt utan insyn! Du har en go balkong med fri utsikt över trädtopparna och sol som sällskap från morgon till lunch. Här bor du stabilt i Borås största HSB-förening. Bredband och kabel-TV ingår i månadsavgiften. Ett flertal gemensamhetsanläggningar erbjuds, som snickeriverkstad, gym och en härligt grönskande innergård med boulebana, lekplats och grillstuga. Tvättstugan i huset är nyrenoverad och fräsch. Mitt i hjärtat på populära Tullen har du nära till allt. Med gångavstånd till servicebutik med postombud, mataffär, bageri, pizzeria och frisör. Här bor du granne med grönskande natur och Byttorpssjön som erbjuder flera promenadstråk och friluftsliv. Bussen går precis utanför med täta förbindelser till Borås centrum. Förskola och skola finns i närområdet. Välkommen att anmäla dig till visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sparrfeltsgatan 234, Kristineberg, Borås kommun
 • Ons 7 jun kl 18:30
Sparrfeltsgatan 234, Kristineberg, Borås kommun, bild 2
Sparrfeltsgatan 234, Kristineberg, Borås kommun, bild 3

Sparrfeltsgatan 234

Radhus
Kristineberg, Borås kommun
HusmanHagberg Borås

2 095 000 kr

103 m²

4 rum

165 m² tomt

Välkommen till ett trivsamt radhus i uppskattat gavelläge. Bostaden är klokt planerad med sociala ytor på entréplan och tre privata sovrum en trappa upp. Vardagsrummet är stort och luftigt med gott om plats för den stora familjen. Matsalen kan mycket väl bli ett fjärde sovrum om så önskas. Du har en härlig uteplats med altan och en alldeles lagom liten och lättskött gräsmatta. Perfekt synkad med eftermiddags- och kvällssolen kommer du märka. En skön plats för grill och umgänge, nära ut till grönska och lekplats. Bostaden är i fint skick med bra möjligheter att skapa precis det hem du vill ha. Så fritt fram att sätta din egen prägel med din personliga stil! Radhuset ingår i en samfällighetsförening som hjälps åt och ansvarar för värme, V/A, renhållning samt garage. Här bor du i ett trevligt område på Kristineberg. Nära till naturen, kompisar och skola samt bra kommunikation med buss in till stadskärnan. Huset är besiktigat av Byggrådet, protokoll finns under viktiga dokument och länkar. Fiber finns indraget via Tele2. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
Trädgårdsvägen 4M, Sparsör, Borås kommun

Trädgårdsvägen 4M

Lägenhet
Sparsör, Borås kommun
HusmanHagberg Borås

1 550 000 kr

134 m²

5 rum

9 447 kr/mån

11 567 kr/m²

På Trädgårdsvägen 4M i Sparsör väntar ett mycket trivsamt radhus i bostadsrättsform. Här erbjuds 134 kvadratmeter fördelade på två plan med sociala ytor som kök och vardagsrum på entréplan. Två sovrum och badrum här med, en trappa upp finns ytterligare två sovrum och badrum. Plats alltså för en stora familjen. Hela bostaden är luftig och ljus med nyligen uppdaterade ytskikt och fina färgval. Smakfullt kök och badrum renoverat på senare år. Två balkonger har du med och nära ut till den gröna gården med lekplats och grönytor. Inre fond om 13 729 kr finns att använda för renovering och förbättring av bostaden. Föreningen avsätter för inre fond, varje månad tillkommer 454 kr till denna summa. På Trädgårdsvägen bor du i ett lugnt och hemtrevligt villaområde. Stabil och välordnad förening, TV och fiber via Telia ingår i månadsavgiften. Omgivningen är den mest barntillåtna du kan tänka dig. Gångavstånd till fin badplats och naturreservat. Tryggt och nära till såväl kompisar, skola, naturen och jobbet i stan. 15 minuter med bil in till centrum och 5 minuter till Fristad samt goda kommunikationer med buss. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Balkong
Symfonigatan 67, Hestra Parkstad, Borås kommun
Symfonigatan 67, Hestra Parkstad, Borås kommun, bild 2
Symfonigatan 67, Hestra Parkstad, Borås kommun, bild 3

Symfonigatan 67

Lägenhet
Hestra Parkstad, Borås kommun
HusmanHagberg Borås

2 395 000 kr

94 m²

4 rum

6 060 kr/mån

25 479 kr/m²

Välkommen till Trädgårdsstaden som lever upp till sitt namn, här väntar en fin bostadsrätt i etage med radhuskänsla. Bostaden stod färdig för inflytt 2019 och erbjuder genomgående hög standard, två helkaklade badrum varav det ena med tvättnisch samt två balkonger. Balkong mot morgonsolen och en rymlig terrass mot kvällssolen. Lägenheten är på hela 94 kvadratmeter med kök och vardagsrum med fint ljusflöde på första plan och tre privata sovrum en trappa upp. Allt i prima skick, en inflyttningsvänlig fyra helt enkelt, med öppna famnen ut mot naturen. Här bor man i ett grönskande populärt område med lekplats, boulebana, bastu och ett gym för föreningens medlemmar. En oas med vacker innergård och närhet till det mesta. Grönområden, vandringsleder och fin sjö med badplats. Skola och förskola finns i området, god kommunikation med buss och närhet till affär. TV och bredband ingår i avgiften. Varje bostadsrättsinnehavare erbjuds parkering mot avgift. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
Stora vägen 35, Gånghester, Borås kommun
 • Tor 8 jun kl 17:00
Stora vägen 35, Gånghester, Borås kommun, bild 2
Stora vägen 35, Gånghester, Borås kommun, bild 3

Stora vägen 35

Villa
Gånghester, Borås kommun
HusmanHagberg Borås

1 545 000 kr

88 m²

3 rum

1 510 m² tomt

Välkommen hem till ett mysigt, alldeles lagom stort hem i Gånghester! Huset i ett plan plus källare erbjuder på entréplan; trevligt kök, stort vardagsrum, två sovrum samt badrum. Allrum, förvaringsutrymme och tvättstuga en trappa ner. Detta hem har uppdaterade ytskikt och renoverat kök. Bra potential och utrymme att sätta din egen prägel. Huset ligger på en liten höjd så det finns alltid chans till sol. Trädgården är stor och lummig och sträcker sig runt hela huset, här har du dessutom två tomter om cirka 1500 kvm vardera. På Borås Skäftingsbacka 1:17 med adress Stora vägen 35 står huset. Se kartor under bilder. Gånghester ligger naturnära mellan Dalsjöfors och Borås. Ett familjevänligt område med det mesta som behövs till vardags. Här finns ICA butik med postombud, bensinstation, förskola och skola. Buss 159 går med täta förbindelser till Borås stadskärna. Huset är besiktigat av Byggrådet, läs gärna protokoll som finns under viktiga dokument och länkar. Fiber finns indraget. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
Brf Dalen - B25, Öresjö Ängar, Borås kommun

Brf Dalen - B25

Lägenhet
Öresjö Ängar, Borås kommun
HusmanHagberg Borås

2 695 000 kr

82,9 m²

3 rum

4 447 kr/mån

32 509 kr/m²

Välkommen till Öresjö Ängar! Här, endast 5 kilometer norr om Borås stadskärna kommer en helt ny, levande stadsdel växa fram. Med perfekt läge vid vackra Öresjös södra strand, mitt i magisk natur men ändå nära stan. Nu har du möjlighet att förvärva en väl genomtänkt och rymlig trerummare i Brf Dalen. Lägenheterna kännetecknas av smarta lösningar och karaktärsstark arkitektur. Här erbjuds öppen planlösning men ändå tydligt uppdelad i olika rum. Luftiga ytor, genomgående fint ljusflöde och två balkonger, en i var ände av bostaden. Självklart alla moderna bekvämligheter som behövs i vardagen. När du köper ditt boende i Brf Dalen på Öresjö Ängar får du halverad avgift i 18 månader. Som ännu mer trygghet för dig som köpare har byggherren redan nu räntesäkrat föreningens lån till förmånliga 1,96%. I Brf Dalen bor du i sydvästra delen av Öresjö Ängar, i fint solläge och kuperad terräng. Det är ett lugnt och grönt område med fantastisk natur, härliga badplatser och sköna vandringsleder. Bra kommunikation in till Knalleland och Borås centrum. Planerad inflytt mars 2024. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Bodagatan 27, Boda, Borås kommun
 • Mån 5 jun kl 18:00
Bodagatan 27, Boda, Borås kommun, bild 2
Bodagatan 27, Boda, Borås kommun, bild 3

Bodagatan 27

Lägenhet
Boda, Borås kommun
HusmanHagberg Borås

1 195 000 kr

105 m²

5 rum

7 426 kr/mån

11 381 kr/m²

Välkommen till en trevlig lägenhet i etage på Bodagatan 27! Här erbjuds fem rum och kök, inglasad balkong och ett rymligt uterum. 105 trivsamma kvadrat fördelade på två plan med kök, vardagsrum, badrum och ett sovrum på entréplan. Från vardagsrummet nås den inglasade balkong som vetter mot kvällssolen. En trappa ner väntar två rymliga sovrum som lätt kan bli både tre och fyra om så önskas. Samt badrum med tvättmaskin. Härifrån nås också den inglasade uteplatsen. Du kan öppna upp helt när vädret tillåter och gå direkt ut till innergården. Det blir definitivt en skön plats att trivas på. Här bor du i en stabil och trevlig föreningen som de senaste åren uppdaterat och rustat upp fastigheterna med inglasade balkonger, solceller samt ny fasad. Idag är det blomstrande grönt med fin innergård, uteplatser och lekplats. Möjlighet att hyra bastu och gym i grann-föreningen. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Ekängsgatan 15, Sjöbo, Borås kommun
Ekängsgatan 15, Sjöbo, Borås kommun, bild 2
Ekängsgatan 15, Sjöbo, Borås kommun, bild 3

Ekängsgatan 15

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
HusmanHagberg Borås

795 000 kr

58,5 m²

2 rum

3 495 kr/mån

13 590 kr/m²

Välkommen till en tvårummare i fint skick med inglasad balkong. Här är mycket trivsamt med genomgående ljusa ytskikt. Rummen ligger på rad och släpper in eftermiddagssolen. Bostaden erbjuder ett trevlig kök med plats för matbord, stort sovrum samt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen. Det blir en skön förlängning av rummet, en go plats att trivas på med sol som sällskap hela eftermiddagen och kvällen. Härifrån ser du ut över den grönskande innergården. På Ekängsgatan bor du i ett skönt och grönt läge med direkt närhet till härliga promenadstråk och cykelvägar i ett naturskönt område i närliggande natur vid Viskan och Almenäs badplats. Även nära till Rya Åsar, Kypesjön och Trollskogen. Gångavstånd till mataffär, servicebutik, pizzeria, förskola/skola och lekplatser. Bussen går precis utanför med 6 minuters mellanrum ner till Knalleland, Borås centrum och högskolan. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
Druveforsvägen 16, Druvefors, Borås kommun
Druveforsvägen 16, Druvefors, Borås kommun, bild 2
Druveforsvägen 16, Druvefors, Borås kommun, bild 3

Druveforsvägen 16

Lägenhet
Druvefors, Borås kommun
HusmanHagberg Borås

1 995 000 kr

65 m²

2 rum

4 385 kr/mån

30 692 kr/m²

Smakfull tvårummare med inglasat uterum samt tillgång till uteplats. Här väntar sextiofem kvadratmeter fördelat på en social, öppen yta mellan kök och vardagsrum, helkaklat badrum och stort sovrum. Lägenheten producerades 2017 och är därav superfräsch. Detta fina hem erbjuder exklusiva tillval, bra förvaringsmöjligheter och ett extra rymligt sovrum med walk-in-closet. Garageplats finns att överta för köparen! Du har både ett inglasat uterum och tillgång till härlig uteplats. Perfekt söderläge dessutom med sol som trevligt sällskap från förmiddagen till kväll. Den fjäskar lätt in sig hos dig som vill bo modernt, maximalt bekvämt och centralt. Bara att ta plats i soffan, eller på balkongen den varma tiden på året. Du har en trygg parkeringsplats i garaget där du kan ta hissen direkt upp till lägenheten. Mys hemma så mycket du vill, den härliga innergården i en fin parkliknande miljö gör kvarteret till din egen oas. En skön 10 minuters promenad längst med Viskan tar dig till Borås centrum, går du åt andra håller finner du ett mysigt bageri och mataffär. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Hedvigsborgsgatan 2B, Hedvigsborg, Borås kommun
Hedvigsborgsgatan 2B, Hedvigsborg, Borås kommun, bild 2
Hedvigsborgsgatan 2B, Hedvigsborg, Borås kommun, bild 3

Hedvigsborgsgatan 2B

Lägenhet
Hedvigsborg, Borås kommun
HusmanHagberg Borås

1 495 000 kr

74 m²

3 rum

4 728 kr/mån

20 203 kr/m²

Här bor du i en trivsam och fin trerummare med balkong, du har hela gaveln mot naturen med fönster och ljus in från tre riktningar. I ett privat och lugnt läge dessutom, utan insyn med grönska och gården precis utanför. Lägenheten renoverades 2016 med kök och badrum i modern standard, mycket smakfullt gjort. Två sovrum, stort vardagsrum och en balkong mot väster har du med. Föreningen har planer på att glasa in balkongerna. Hela bostaden är harmonisk och luftig med fina färg- och materialval. En inflyttningsvänlig trea helt enkelt! Stabil och omtyckt förening med tillgång till en stor trädgård där det är fritt fram att både spela kubb, tända grillen och umgås. Gemensam tvättstuga i källaren på huset. På Hedvigsborgsgatan 2B bor du nära till såväl naturen som stadskärnan. Bra gång- och cykelvägar i vackra omgivningar och bad och fiske i Stora Transåssjön. Närhet till förskola/skola, närbutik med postombud, bensinstation, ICA Maxi, apotek och pizzeria. Parkeringsplats finns att hyra. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
Parkgatan 1B, Parkstaden, Borås kommun
 • Ons 14 jun kl 18:00
Parkgatan 1B, Parkstaden, Borås kommun, bild 2
Parkgatan 1B, Parkstaden, Borås kommun, bild 3

Parkgatan 1B

Lägenhet
Parkstaden, Borås kommun
HusmanHagberg Borås

695 000 kr

34,5 m²

1 rum

2 513 kr/mån

20 145 kr/m²

Välkommen till en fin och trivsam etta på central adress. I gröna Parkstaden bor man nära både centrum och grönområden med fina promenadstråk längst Ramnasjön. Bekvämt belägen på första våning, men man kommer ändå upp en bra bit ovanför marken och insynen är klart begränsad. Uppskattat gavelläge med ljus in från två riktningar. Här erbjuds ett rymligt kök med plats för matbord, bra förvaringsmöjligheter från ett flertal garderober och helkaklat badrum. Vardagsrummet är trivsamt med plats för både soffa och säng. Bra läge i området med en härlig innergård att njuta av alla årstider. Närhet till fina promenadstråk, Ramnaparken och Ramnasjön. Endast 5 minuters promenad till Borås resecentrum och centrum. Närbutik runt hörnet och bageri i området. Flexibelt tillträde! Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
Guldbrandsgatan 17, Trandared, Borås kommun
 • Tis 13 jun kl 17:00
Guldbrandsgatan 17, Trandared, Borås kommun, bild 2
Guldbrandsgatan 17, Trandared, Borås kommun, bild 3

Guldbrandsgatan 17

Lägenhet
Trandared, Borås kommun
HusmanHagberg Borås

1 795 000 kr

91 m²

4 rum

4 976 kr/mån

19 725 kr/m²

Välkommen till en finfin fyra med balkong på Trandared! Bostaden om 91 trivsamma kvadrat ligger i uppskattat gavelläge som ger ett harmoniskt ljusflöde. Här väntar tre sovrum, trevligt kök, tvättmaskin samt badrum. Ompysslad på senare år med glimten i ögat och en personlig stil som blandar färg och form. Luftiga, ljusa och öppna ytor men ändå tydligt uppdelade i olika rum. Från vardagsrummet nås balkongen som vetter mot väster. Du ser ut över innergården med solen som sällskap från förmiddag till sen kväll. Brf Boråsbostad nr 1 är en stabil och omtyckt förening med låg månadsavgift. Trevlig innergård med grillplats, bra källsortering samt tillgång till lekplats. Bra läge i området, nära mataffär, bageri med café och Kransmossen friluftsområde med fina promenadstråk. Bussen går med täta förbindelser precis utanför dörren. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
Fabriksgatan 16, Centrum, Borås kommun
 • Ons 7 jun kl 17:00
Fabriksgatan 16, Centrum, Borås kommun, bild 2
Fabriksgatan 16, Centrum, Borås kommun, bild 3

Fabriksgatan 16

Lägenhet
Centrum, Borås kommun
HusmanHagberg Borås

2 995 000 kr

69 m²

2 rum

4 388 kr/mån

43 406 kr/m²

Välkommen upp, till en modern och lyxig tvårummare mitt i stan med stor balkong. Spillrans nytt och fräscht med snygga tillval och genomtänkt interiör. Infällda spotlights, generös takhöjd och stora fönsterytor med fint ljusinsläpp är några attribut som kännetecknar Brf Atelier. Bostaden om 69 kvadrat är klokt planerad med öppen och luftig planlösning mellan kök och vardagsrum. Från balkongen har du skön utsikt över Annelundsparken och sol som sällskap hela morgonen och förmiddagen. Tack vare att balkongen är integrerad i huset med skyddande väggar är det privat och helt fritt från insyn. Det blir ditt avslappnade paradis mitt i centrala Borås. Självklart finns alla bekvämligheter som egen rymlig tvättavdelning och hiss i huset med ingång från loftgång. Brf Atelier satsar på en exklusiv och varm känsla, nyproducerat med inflytt slutet av mars 2023. Välkommen hem!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Trandaredsgatan 35, Trandared, Borås kommun
 • Tis 13 jun kl 18:00
Trandaredsgatan 35, Trandared, Borås kommun, bild 2
Trandaredsgatan 35, Trandared, Borås kommun, bild 3

Trandaredsgatan 35

Lägenhet
Trandared, Borås kommun
HusmanHagberg Borås

1 595 000 kr

71,5 m²

3 rum

4 246 kr/mån

22 308 kr/m²

Välkommen hem till en genomfin trerummare med inglasad balkong. Här bor du mycket trivsamt med fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier och vacker utsikt över området, helt utan insyn. Hela bostaden erbjuder genomgående fina ytskikt och smakfulla färg- och materialval. Bostaden är klokt planerad med en öppen och luftig känsla, möjlighet att springa runt-runt vilket brukar uppskattas av både barn och vuxna. De båda sovrummen är placerade mot svala norr med en rymlig klädkammare mitt emellan. Badrummet är helkaklat med tvättmaskin och köket är renoverat med snyggt integrerade vitvaror. Den stora inglasade balkongen bjuder på sol större delen av dagen. Här uppe ser du ut över trädtoppar och kvarteret. Solsäkert från lunch till kväll eftersom du inte har några hus på nära håll. När vädret tillåter kan glaspartiet öppnas upp. Det är en skön plats att trivas på, många månader om året. Att bo så här på nedre Trandared innebär närhet till det mesta, Kransmossens friluftsområde, närbutik med postservice, bageri samt buss med täta förbindelser till stadskärnan. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
Fjällgatan 58B, Tullen, Borås kommun
 • Tis 13 jun kl 18:00
Fjällgatan 58B, Tullen, Borås kommun, bild 2
Fjällgatan 58B, Tullen, Borås kommun, bild 3

Fjällgatan 58B

Lägenhet
Tullen, Borås kommun
HusmanHagberg Borås

795 000 kr

36 m²

1 rum

2 177 kr/mån

22 083 kr/m²

Välkommen till ett riktigt välplanerat bo med härlig balkong. Lägenheten om 36 kvadratmeter är ljus och trivsam med hemtrevlig känsla och fina ytskikt. Stort vardagsrum med plats för både soffa och säng. Fint ljusinsläpp och balkong mot väster. Inget hus på nära håll, med sol som sällskap hela eftermiddagen och kvällen. Privat och skön läge alltså! Här bor du granne med grönskande natur och Kolbränningen som erbjuder flera promenadstråk, friluftsliv, bad och fiske. Trevlig och välskött förening med låg månadsavgift där både digital-tv och bredband ingår i månadsavgiften. Mitt i hjärtat på populära Tullen har du nära till allt. Med gångavstånd till servicebutik, mataffär, bageri, frisör och restaurang. Bussen går precis utanför med täta förbindelser till Borås centrum. Närheten till riksväg 40 skapar goda pendlingsmöjligheter till både Göteborg och Jönköping. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
Högåsvägen 8, Sandared, Borås kommun
 • Mån 12 jun kl 17:00
Högåsvägen 8, Sandared, Borås kommun, bild 2
Högåsvägen 8, Sandared, Borås kommun, bild 3

Högåsvägen 8

Villa
Sandared, Borås kommun
HusmanHagberg Borås

2 895 000 kr

130 m²

5 rum

732 m² tomt

På Högåsvägen 8 i Sandared väntar en gedigen och rymlig suterrängvilla på nya ägare att rå om. Entréplan erbjuder tre stora sovrum, kök med matplats, utgång till balkong samt badrum. En trappa ner väntar ett generöst vardagsrum med mysig kamin, allrum, tvättstuga och badrum med bastu. Hela huset är i fint skick med genomgående fina ytskikt och härligt ljusflöde. Det är varma toner och en hemtrevlig känsla. Sjöutsikt från vissa delar av huset. Trädgården är alldeles lagom stor och lummig med gräsmatta och uteplats. Det blir en trygg och rofylld plats för hela familjen att trivas på i många år framåt. På tomten finns också en vedbod och grusad uppfart med plats för bilen. Här bor du på en lugn, barnvänlig gata med trevliga grannar. Endast en kort promenad till Sandareds station med ICA, träningscenter, skola och blomsterbutik. Buss in till Borås stadskärna går med täta förbindelser och tåg från centralen tar dig smidigt till Göteborg. Sandared är vackert beläget precis intill Viaredssjön med ett flertal badplatser och fina vandringsleder. Förskola och skola finns i området. Huset är besiktigat av Byggrådet, läs gärna protokollet under viktiga dokument och länkar. Fiber finns via Splitvision. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
Parkgatan 3A, Parkstaden, Borås kommun
Parkgatan 3A, Parkstaden, Borås kommun, bild 2
Parkgatan 3A, Parkstaden, Borås kommun, bild 3

Parkgatan 3A

Lägenhet
Parkstaden, Borås kommun
HusmanHagberg Borås

1 655 000 kr

79,5 m²

2 rum

4 700 kr/mån

20 818 kr/m²

Charmig gavellägenhet om hela 79,5 kvadrat med inglasad balkong. Detta fina hem erbjuder vackra detaljer som en fullt fungerande öppen spis och brädgolv. Det är ljust och luftigt med generös takhöjd och fint ljusflöde från fönster i tre riktningar. Rogivande utsikt över naturen på Rya Åsar. Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen, härifrån ser du ut över kvarteret och naturen. Solen är med som trevligt sällskap hela eftermiddagen och kvällen. En riktigt go plats att trivas på. Idag är lägenheten en riktigt stor tvårummare, men vill du göra om det till en trea går det självklart bra! Sammanfattningsvis en luftig och fin bostad med öppna famnen ut mot naturen. I gröna Parkstaden bor du stadsnära men samtidigt precis intill grönområden med fina promenadstråk längst Ramnasjön. Endast 5 minuters promenad till Borås resecentrum och centrum. Närbutik runt hörnet med postombud. Föreningen har bastu, relaxavdelning och gym som är fritt att använda för medlemmarna. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
Dalbogatan 21B, Norrby, Borås kommun
 • Sön 11 jun kl 16:00
Dalbogatan 21B, Norrby, Borås kommun, bild 2
Dalbogatan 21B, Norrby, Borås kommun, bild 3

Dalbogatan 21B

Lägenhet
Norrby, Borås kommun
HusmanHagberg Borås

995 000 kr

66 m²

3 rum

4 000 kr/mån

15 076 kr/m²

Välkommen till en fin trerummare med inglasad balkong på central adress! Hela bostaden är smakfullt renoverad 2016 med modernt och stilrent kök och helkaklat badrum med tvättmaskin. Det är en öppen planlösning mellan kök vardagsrum, fint ljusflöde med fönster och ljus in rakt genom bostaden. Här erbjuds genomgående fina ytskikt, luftiga ytor och bra förvaring. Från vardagsrummet levereras solljus in större delen av dagen och definitivt hela kvällen. Härifrån nås den inglasade balkongen, från tredje våning har du fin utsikt över kvarteret! Bra och lugnt läge i området med närhet till Ramnasjön och dess natursköna miljöer. Mycket centralt med endast några minuters promenad till Borås centrum och Centralstationen och bussen går utanför med täta förbindelser. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
Fjällgatan 55C, Tullen, Borås kommun
Fjällgatan 55C, Tullen, Borås kommun, bild 2
Fjällgatan 55C, Tullen, Borås kommun, bild 3

Fjällgatan 55C

Lägenhet
Tullen, Borås kommun
HusmanHagberg Borås

695 000 kr

45 m²

1 rum

3 352 kr/mån

15 444 kr/m²

På populär adress väntar en ljus och trivsam bostad om 45 kvadrat. Stort kök med bra arbetsyta och förvaring. Gott om plats för matbord intill fönstret. Vardagsrummet inrymmer både soffgrupp och säng om du vill det, eller satsa på en stor säng som gör dubbelt jobb. Stora fönsterpartier ger fint ljusflöde, du kan öppna upp den franska balkongen och släppa in eftermiddags- och kvällssolen. Detta är en lägenhet med karaktäristiska drag och charmiga detaljer. Men du sätter såklart din egen prägel! Alldeles lagom stor för en eller två. Mitt i hjärtat på populära Tullen har du nära till allt. Servicebutik med postombud runt hörnet. Mataffär, bageri, frisör och restaurang inom promenadavstånd. Här bor du granne med grönskande natur och Kolbränningen som erbjuder flera promenadstråk, bad och fiske. Bussen går precis utanför med täta förbindelser till Borås centrum. På Fjällgatan 55C bor du stabilt i Borås största HSB-förening. Bredband och kabel-TV ingår i månadsavgiften. Här erbjuds ett flertal gemensamhetsanläggningar, som snickeriverkstad, gym och en härligt grönskande innergård med boulebana, lekplats och grillstuga. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
Nämndemansgatan 53A, Dammsvedjan, Borås kommun

Nämndemansgatan 53A

Lägenhet
Dammsvedjan, Borås kommun
HusmanHagberg Borås

995 000 kr

54,5 m²

2 rum

4 869 kr/mån

18 257 kr/m²

Välkommen till en fin tvårummare på Dammsvedjan. Här väntar 54,5 trivsamma kvadratmeter i uppskattat gavelläge med fint ljusinsläpp och härlig inglasad balkong. Lägenheten är omsorgsfullt ompysslad med genomgående fina ytskikt. Köket är ljust och trevligt och i vardagsrummet ligger fin fiskbensmönstrad ekparkett på golvet. Här behövs egentligen ingenting fixas, om man inte gärna vill förstås. Den inglasade balkongen blir en skön förlängning av vardagsrummet, ett uppskattat extrarum. Du ser ut över innergården och lugna gatan med sol som sällskap hela eftermiddagen och kvällen. Bekvämt belägen på första våning med nära ut till gräsmattan där det är fritt fram att spela kubb och tända grillen. Tvättstuga och bastu i föreningen ligger endast en trappa ner. Bussen går med täta förbindelser precis utanför dörren och i närområdet finns servicebutik, ICA Maxi samt förskola och skola. Fina grönområden, vandringsleder och discgolfbana vid Kronängs Arena. Tillträde kan ske i sommar, år 2023. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Fjällgatan 55D, Tullen, Borås kommun
 • Budgivning pågår
Fjällgatan 55D, Tullen, Borås kommun, bild 2
Fjällgatan 55D, Tullen, Borås kommun, bild 3

Fjällgatan 55D

Lägenhet
Tullen, Borås kommun
HusmanHagberg Borås

1 475 000 kr

87,5 m²

3 rum

6 093 kr/mån

16 857 kr/m²

Får vi lov att presentera en genomfin trerummare med balkong på populära Tullen! Bostaden är genomgående smakfullt renoverad med fina ytskikt, milda färger och påkostade materialval. Här erbjuds en härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, dubbla entréer, två sovrum och två badrum. Fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier och en balkong i perfekt sydväst-läge med sol större delen av dagen och hela kvällen. Utanför svajar björken med vinden, som skyddar från insyn och skänker vandrande skuggor. Kök och badrum är i takt med tiden och renoverade på senare år med tidlösa färg och materialval. Här är ljus och superfräscht. Varsågod att landa, packa upp och känn dig som hemma. Välkommen! Mitt i hjärtat på populära Tullen har du nära till allt. Med gångavstånd till servicebutik, mataffär, bageri, frisör och restaurang. Här bor du granne med grönskande natur och Kolbränningen som erbjuder flera promenadstråk, bad och fiske. Bussen går precis utanför med täta förbindelser till Borås centrum. Förskola och skola finns i närområdet. På Fjällgatan 55D bor du stabilt i Borås största HSB-förening. Bredband och kabel-TV ingår i månadsavgiften. Här erbjuds ett flertal gemensamhetsanläggningar, som snickeriverkstad, gym och bastu och en härligt grönskande innergård med boulebana, lekplats och grillstuga. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
Fjällstigen 51, Tullen, Borås kommun
Fjällstigen 51, Tullen, Borås kommun, bild 2
Fjällstigen 51, Tullen, Borås kommun, bild 3

Fjällstigen 51

Lägenhet
Tullen, Borås kommun
HusmanHagberg Borås

1 395 000 kr

73 m²

3 rum

5 205 kr/mån

19 110 kr/m²

Ljus och rymlig trerummare med skön balkong! Välkommen hem till denna trivsamma gaveltrea på populära Tullen! Här bor du i ett uppskattat gavelläge med fönster och ljus in från tre riktningar. Trevligt kök, stort vardagsrum och två rymliga sovrum. Balkongen ligger i ett privat läge med naturen precis utanför, inget hus mitt emot. Solen är med som trevligt sällskap från morgon till eftermiddag. Det blir en go plats att trivas på! Här bor du stabilt i Borås största bostadsrättsförening. Bredband och kabel-TV ingår i månadsavgiften. Ett flertal gemensamhetsanläggningar erbjuds, som snickeriverkstad, gym och en härligt grönskande innergård med boulebana, lekplats och grillstuga. Bekvämt med hiss i huset och tvättstugan är nyrenoverad och fräsch. Mitt i hjärtat på populära Tullen har du nära till allt. Med gångavstånd till servicebutik med postombud, mataffär, bageri, pizzeria och frisör. Här bor du granne med grönskande natur och Byttorpssjön som erbjuder flera promenadstråk och friluftsliv. Bussen går precis utanför med täta förbindelser till Borås centrum. Förskola och skola finns i närområdet. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Bodagatan 19, Boda, Borås kommun
Bodagatan 19, Boda, Borås kommun, bild 2
Bodagatan 19, Boda, Borås kommun, bild 3

Bodagatan 19

Lägenhet
Boda, Borås kommun
HusmanHagberg Borås

695 000 kr

43 m²

1 rum

3 435 kr/mån

16 163 kr/m²

Välkommen hem till en mycket trivsam och fin bostad med stor inglasad balkong. Här väntar 43 kvadrat med genomgående fina ytskikt, renoverat kök, bra förvaring och stilrent badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Planlösningen är halvöppen och luftig, vilket gör att bostaden upplevs rymligare. Fint ljusinsläpp från fönster som vetter mot kvällssolen och innergården. Från vardagsrummet är det fri sikt och ingen insyn. Plats för en go soffgrupp, tv-möbel och säng. Utgång till en generös inglasad balkong, där solen gör dig sällskap från eftermiddagen till en bit in på kvällen. Skönt insynsskyddat läge! Det blir kanske lägenhetens bästa ”rum” som kommer förlänga vardagsrummet många månader om året. Bostaden är i fint skick, här kan du alltså bara flytta in och börja bo! Stabil och trevlig föreningen som de senaste åren uppdaterat och rustat upp fastigheterna med inglasade balkonger, solceller samt ny fasad. Idag är det blomstrande grönt med fin innergård, uteplatser och lekplats. Möjlighet att hyra bastu och gym i grann-föreningen. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
Vindelgatan 41B, Byttorp, Borås kommun
Vindelgatan 41B, Byttorp, Borås kommun, bild 2
Vindelgatan 41B, Byttorp, Borås kommun, bild 3

Vindelgatan 41B

Lägenhet
Byttorp, Borås kommun
HusmanHagberg Borås

1 595 000 kr

67 m²

3 rum

4 160 kr/mån

23 806 kr/m²

Får vi lov att presentera en mysig och hemtrevlig trerummare på populär adress! Lägenheten om 67 kvadrat erbjuder ett mycket trivsamt kök, vardagsrum, två entréer, två sovrum, badrum samt gäst-WC. Hela bostaden är i fint skick med milda färger, genomgående fina ytskikt med charmig fiskbensmönstrad parkett i vardagsrummet, slipad 2021 samt helkaklat badrum med tvättmaskin. Det är ett fint ljusflöde med fönster och ljus rätt igenom huskroppen. Rymlig balkong mot södersolen och innergården, solen är med som trevligt sällskap större delen av dagen. Läget är perfekt med ICA Byttorp, bageri, frisör och buss runt hörnet. Fina promenadstråk runt Byttorpssjön och promenadavstånd till stadskärnan. Stabil och omtyckt förening där digital-TV och bredband ingår i månadsavgiften, bastu finns i föreningen. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
Furulundsgatan 18, Tullen, Borås kommun
 • Ons 7 jun kl 17:00
Furulundsgatan 18, Tullen, Borås kommun, bild 2
Furulundsgatan 18, Tullen, Borås kommun, bild 3

Furulundsgatan 18

Lägenhet
Tullen, Borås kommun
HusmanHagberg Borås

695 000 kr

28 m²

1 rum

2 139 kr/mån

24 821 kr/m²

Välkommen hem till en stor liten lägenhet på populära Tullen! Här väntar ett välplanerat bo, perfekt som första lägenhet eller övernattningslägenhet. Vardagsrummet är ljust med plats för soffgrupp och tv-möbel, sängen har sin naturliga plats i alkoven som enkelt kan skärmas av med draperi. Bostaden erbjuder också kokvrå, fina ytskikt och stilrent helkaklat badrum som renoverades 2017. Takhöjd om 260 cm och fint ljusflöde samt härlig utsikt, vilket ger en luftig känsla. Fransk balkong att öppna upp som vetter mot innergården och morgonsolen. Stabil förening där digital-tv och bredband ingår i månadsavgiften. Hiss finns i huset. Här bor du bekvämt med närhet till allt du kan tänkas behöva, samt korta förbindelser till centrum. I hjärtat av Tullen bor du med närhet till sjön med motionsspår och fina grönområden. Servicebutik med postombud ligger runt hörnet och bussen går precis utanför dörren med täta förbindelser till stadskärnan. Mataffär, pizzeria och bageri och skola når du inom några minuter. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Hiss
Trandaredsgatan 43C, Trandared, Borås kommun
Trandaredsgatan 43C, Trandared, Borås kommun, bild 2
Trandaredsgatan 43C, Trandared, Borås kommun, bild 3

Trandaredsgatan 43C

Lägenhet
Trandared, Borås kommun
HusmanHagberg Borås

745 000 kr

38,5 m²

1.5 rum

2 637 kr/mån

19 351 kr/m²

Välkommen hem till denna ljusa bostad om 38,5 kvadrat endast 8 trappsteg upp i huset! Ett trivsamt hem som erbjuder ett ljust vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord. Fin ekparkett på golvet, slipad och lackad 2022. Trevligt kök med bra förvaring och diskmaskin. Sängen placeras i den mysiga sovalkoven, tack vare skyddande väggar och en dörr gör att detta blir ett eget privat rum. Förvaring fås från en klädkammare. De stora fönsterpartierna släpper in morgon- och förmiddagssolen. Härifrån ser du ut över kvarteret. Bra läge på Trandared med bekvämt avstånd till allt du kan tänkas behöva. I samma hus finns Trandareds närbutik och restauranger. Bussen går precis utanför med täta förbindelser till stadskärnan. Skön promenadväg till Kransmossens friluftsområde. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
Brf Dalen - B15, Öresjö Ängar, Borås kommun
Brf Dalen - B15, Öresjö Ängar, Borås kommun, bild 2
Brf Dalen - B15, Öresjö Ängar, Borås kommun, bild 3

Brf Dalen - B15

Lägenhet
Öresjö Ängar, Borås kommun
HusmanHagberg Borås

1 895 000 kr

60,4 m²

3 rum

3 465 kr/mån

31 374 kr/m²

Välkommen till Öresjö Ängar! Här, endast 5 kilometer norr om Borås stadskärna kommer en helt ny, levande stadsdel växa fram. Med perfekt läge vid vackra Öresjös södra strand, mitt i magisk natur men ändå nära stan. Nu har du möjlighet att förvärva en gaveltrea i Brf Dalen. Lägenheterna kännetecknas av smarta lösningar och karaktärsstark arkitektur. Här erbjuds öppen planlösning med vardagsrum i gavel. Bra förvaringsmöjligheter och genomgående fint ljusflöde. Bekvämt belägen på markplan, med tillgång till stor uteplats. Självklart finns här alla moderna bekvämligheter som behövs i vardagen. När du köper ditt boende i Brf Dalen på Öresjö Ängar får du halverad avgift i 18 månader. Som ännu mer trygghet för dig som köpare har byggherren redan nu räntesäkrat föreningens lån till förmånliga 1,96%. I Brf Dalen bor du i sydvästra delen av Öresjö Ängar, i fint solläge och kuperad terräng. Det är ett lugnt och grönt område med fantastisk natur, härliga badplatser och sköna vandringsleder. Bra kommunikation in till Knalleland och Borås centrum. Planerad inflytt mars 2024. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Svedjegatan 30, Dammsvedjan, Borås kommun
 • Ons 7 jun kl 17:00
Svedjegatan 30, Dammsvedjan, Borås kommun, bild 2
Svedjegatan 30, Dammsvedjan, Borås kommun, bild 3

Svedjegatan 30

Lägenhet
Dammsvedjan, Borås kommun
HusmanHagberg Borås

795 000 kr

57,5 m²

2 rum

4 088 kr/mån

13 826 kr/m²

På Svedjegatan 30, i ett lugnt och skönt läge ligger denna trivsamma tvårummare. Här erbjuds fina originaldetaljer som fiskbensparkett och vackra pardörrarna i vardagsrummet. Trivsamt ljust kök och harmoniskt ljusinsläpp från fönster i var ände av lägenheten. Från vardagsrummet nås en rymlig balkong som vetter ut mot lugna gatan och södersolen. Här kan du spana på förbipasserande och njuta av solen från förmiddag till kväll. Bekvämt belägen på första våning med nära ut till den grönskande innergården. Brf Släpan är en trevlig förening med bland annat bastu, gym, festlokal och en härlig innergård med sitt-/grill- & lekplats. Digital-tv och bredband ingår i månadsavgiften. Ytterligare förvaring från vindsförråd och matkällare tillhörande lägenheten. Nära till flera fina grönområden, mataffär, discgolfbana, bad och fiske i Transåssjön. Täta bussförbindelser till Borås centrum och högskolan som du når inom 10-15 minuter. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
Rullstensvägen 25C, Sandared, Borås kommun
 • Mån 5 jun kl 16:00
Rullstensvägen 25C, Sandared, Borås kommun, bild 2
Rullstensvägen 25C, Sandared, Borås kommun, bild 3

Rullstensvägen 25C

Lägenhet
Sandared, Borås kommun
HusmanHagberg Borås

695 000 kr

40 m²

1 rum

3 009 kr/mån

17 375 kr/m²

Välkommen hem till denna stora lilla lägenhet om 40 kvadrat. Bostaden renoverades nu under våren, det är ljust och trivsamt med genomgående fina materialval. Här erbjuds smakfullt renoverat kök, helkaklat badrum med tvättmaskin samt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord. I anslutning till vardagsrummet finns också en väl tilltagen sovalkov som rymmer säng med sängbord. Sovalkovens omslutande väggar gör att det upplevs som ett eget rum. Gott om förvaring också både från garderobsdel i sovalkoven och dubbelgarderober i hallen. Denna ljusa och mysiga lägenhet ligger i ett lugnt område, perfekt för dig som söker avkoppling och närhet till naturen. Den fina sjön är bara en kort promenad bort, där du kan njuta av solen och en svalkande simtur på sommardagarna. På den gröna gräsmattan utanför där det är fritt fram att spela kubb och tända grillen. I närområdet finns också flera vackra promenadspår med utegym, vilket ger dig möjlighet att träna och hålla dig aktiv utomhus. Promenadavstånd till mataffär, apotek och kollektivförbindelser. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Premium
Vindelgatan 22, Byttorp, Borås kommun
 • Tis 13 jun kl 18:00
Vindelgatan 22, Byttorp, Borås kommun, bild 2
Vindelgatan 22, Byttorp, Borås kommun, bild 3

Vindelgatan 22

Lägenhet
Byttorp, Borås kommun
HusmanHagberg Borås

1 395 000 kr

65 m²

3 rum

3 334 kr/mån

21 462 kr/m²

På populära Byttorp väntar nu en ljus och trivsam hörnlägenhet med luftiga ytor. Här erbjuds två sovrum, kök och vardagsrum med dekorativ öppen spis. Den är inte tillåten att elda i men det är en snygg detalj. Här finns massor av möjligheter att skapa precis det hem du vill ha! Den inglasade balkongen blir en trevlig förlängning av bostaden, du fin utsikt över trädtoppar och staden. Här bor du bekvämt i en stabil och omtyckt förening med hiss och låg månadsavgift där kabel-tv och bredband ingår. Läget är perfekt med ICA Byttorp, bageri, frisör runt hörnet. Lugnt och skönt, nära till vackra promenadstråk och Byttorpssjön. Du promenerar ner tillstadskärnan på 20 minuter, eller ta bussen som går med täta förbindelser precis utanför dörren. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Guldbrandsgatan 36, Trandared, Borås kommun
 • Ons 7 jun kl 19:00

Guldbrandsgatan 36

Lägenhet
Trandared, Borås kommun
HusmanHagberg Borås

1 695 000 kr

79 m²

3 rum

3 823 kr/mån

21 456 kr/m²

Välkommen hem till en mycket fin trerummare med balkong. Här väntar fint ljusflöde med fönster och ljus in från både öst och väst. Två sovrum, walk-in-closet och en härlig balkong mot kvällssolen. Bostaden erbjuder enhetlig ekparkett över alla ytor, dessutom snyggt inlagt utan trösklar. Milda färger och renoverat kök med smakfulla val som håller stilen många år framåt. Så, varsågod en inflyttningsvänlig trea, bara att flytta in! Här bor du bekvämt på första plan, endast en halv trappa upp i huset och nära ut till den gröna trädgården. Stabil och omtyckt förening med låg månadsavgift. Du bor i ett lugnt område, ICA med postombud och bageri ligger precis runt hörnet. Fina promenadstråk kring Kransmossens grönområde. Bussarna går med täta förbindelser in till stadskärnan. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Plus
 • Balkong
Åkervägen 3, Svaneholm, Borås kommun
 • Tor 8 jun kl 17:00

Åkervägen 3

Villa
Svaneholm, Borås kommun
HusmanHagberg Borås

1 895 000 kr

135 m²

5 rum

392 m² tomt

Välkommen till Svaneholm och denna kedjehuslänga på en familjevänlig återvändsgata! Här väntar en trevlig villa med plats för hela familjen. Huset erbjuder stort vardagsrum, nyrenoverat kök och matplats på entréplan. Luftiga ytor och fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. På entréplan finner vi även badrum med bastu, ett sovrum, bra förvaring, tvättstuga samt garage i huskroppen. Ovanvåningen bjuder på tre sovrum, alla med utgång till balkong med utsikt över kvarteret eller den mysiga trädgården. Ett badrum, klädkammare och två sidovindar som ger möjlighet att skapa mer utrymme om man önskar. Utomhus väntar en lummig trädgård som bjuder in till lek. Stensatt uteplats där solen är med som trevligt sällskap från morgon till eftermiddag samt ett inglasat uterum som förgyller de dagar när vädret inte är på sitt bästa humör. Robotgräsklipparen ingår i köpet. På Åkervägen 3 bor du i ett familjevänligt villaområde med en kort promenad om ca. 400m ner till Bogrydssjön för härliga dopp under sommaren. Svaneholm ligger ca. 20 min med bil in till Borås centrum och busshållplats finns endast 50m från huset där buss 155 tar dig in till stan på 30 min var 30:de minut på vardagarna och varje timma på helgerna. Förskola och skola åk 1-6 finns i området. Fiber finns indraget via IP-Only. Huset är besiktigat av Byggrådet. Välkommen att boka in dig på visning!

 • Plus
Trandaredsgatan 29, Trandared, Borås kommun
 • Tis 13 jun kl 17:00

Trandaredsgatan 29

Lägenhet
Trandared, Borås kommun
HusmanHagberg Borås

1 145 000 kr

63,2 m²

2 rum

3 427 kr/mån

18 117 kr/m²

Här uppe bor du helt utan insyn, i en mysig gavelvindslägenhet om hela 63 kvadrat. Det är ljust, trivsamt och privat med luftiga ytor och charmiga detaljer som snedtak och takfönster. Bostaden är klokt planerad med vardagsrum och kök i anslutning till varandra. Sovrummet är generöst i storlek och erbjuder mycket bra förvaring från ett flertal inbyggda garderober. Det är en härlig öppen planlösning med stora fönsterpartier längs hela gaveln på huset och ljus in från tre riktningar. Stor balkong med fin och rofylld utsikt, över den lugna trädgården och kvarteret. Du har solen nära till hands så fort den stiger upp bakom träden. Här bor du i en omtyckt förening där digital-TV ingår i månadsavgiften. Härlig innergård med vackra rosa körsbärsblommor och lekplats. Bussarna går precis utanför och du har gångavstånd till mataffär, apotek, servicebutik, bageri, pizzeria samt förskola/skola. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Plus
 • Balkong
Norra Sjöbogatan 63, Sjöbo, Borås kommun
 • Ons 14 jun kl 17:20
Norra Sjöbogatan 63, Sjöbo, Borås kommun, bild 2
Norra Sjöbogatan 63, Sjöbo, Borås kommun, bild 3

Norra Sjöbogatan 63

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
HusmanHagberg Borås

695 000 kr

55,8 m²

2 rum

3 626 kr/mån

12 455 kr/m²

Här erbjuds en ljus och trivsam bostad om 55,8 kvadratmeter med fina ytskikt, väggar och tak målades nyligen och badrummet är helkaklat, renoverat 2012. Rummen ligger på rad och ljuset strömmar in och fyller hela bostaden med värme. Hit hittar eftermiddags- och kvällssolen. Hela bostaden är i fint skick men visst finns det utrymme att fortsätta vårda detta hem och sätta din egen prägel. Fina detaljer som djupa fönsterbänkar i marmor och ekparkett i vardagsrummet. På Norra Sjöbogatan 63 bor du i ett lugnt område med gröna omgivningar, bussen går precis utanför med 6 minuters mellanrum till Knalleland och centrum. Gångavstånd till Sjöbo torg med mataffär, apotek, vårdcentral och servicebutik. Här finns fina promenadstråk och bra cykelvägar, endast en kort promenad till populära Almenäs badplats. En härlig skogspromenad bort ligger Kypesjön med Kypegårdens alla faciliteter som vedeldad bastu och café. Gemensam bastu finns i föreningen. Lägenheten har en inre fond om 3081 kr som kan användas för renovering. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Hiss
Kyrkogårdsgatan 19, Druvefors, Borås kommun

Kyrkogårdsgatan 19

Lägenhet
Druvefors, Borås kommun
HusmanHagberg Borås

2 850 000 kr

74 m²

3 rum

4 920 kr/mån

38 514 kr/m²

Välkommen hem till en smakfull trerummare på populära Druvefors. Bostaden om 74 kvadrat har en öppen och social planlösning med kök och vardagsrum i luftig yta som utgör hemmets hjärta. Två sovrum, ett i var ände samt en stor balkong mot eftermiddags- och kvällssolen. Byggnaden stod färdig för inflytt december 2017 och är därav fräsch och fin med stilrent kök, bra förvaringsmöjligheter och ett stort helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Genomgående fina ytskikt och milda färgval. Det är ljust och trivsamt med stora fönsterpartier i två riktningar som ger ett vackert ljusflöde. Balkongen ligger i uppskattat västerläge, den är generös i storlek med utsikt mot Viskan och baksidan av huset, klart begränsad insyn alltså! Här på Kyrkogårdsgatan 19 bor du centralt och maximalt bekvämt med allt du kan tänkas behöva inom gångavstånd. Mys hemma så mycket du vill, den härliga innergården i en fin parkliknande miljö gör kvarteret till din egen oas. En skön 5 minuters promenad längst med Viskan tar dig till Borås centrum, går du åt andra håller finner du ett bageri och mataffär. Garageplats finns att hyra för köparen. Föreningen erbjuder dessutom generösa gemensamma utrymmen i form av två övernattningsrum, relaxavdelning med bastu och samlingslokal. Bredband ingår i månadsavgiften. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Balkong
 • Hiss
Furulundsgatan 24B, Tullen, Borås kommun

Furulundsgatan 24B

Lägenhet
Tullen, Borås kommun
HusmanHagberg Borås

795 000 kr

43,5 m²

1 rum

2 868 kr/mån

18 276 kr/m²

Välkommen hem till en mycket trivsam och kvadratsmart lägenhet på populära Tullen. Bostaden är ompysslad med genomgående fina ytskikt, renoverat kök och helkaklat badrum. Köket är rymligt med plats för matbord och ett flertal sittplatser. I vardagsrummet ryms både soffa och tv-möbel, sängen har sin naturliga plats i den mysiga alkoven. Vill du sola i middagssolen är det bara att öppna upp dörren till den franska balkongen. Rätt mot söder minsann så solen är med precis hela dagen. Du ser ut över kvarteret och den gröna gräsmattan precis utanför. Trevlig förening med härlig innergård och låg månadsavgift om 2 868 kr där bredband och digital-TV ingår. Här i hjärtat av Tullen bor du med närhet till sjön med motionsspår och fina grönområden. Servicebutik med postombud ligger runt hörnet och bussen går precis utanför dörren med täta förbindelser till stadskärnan. Mataffär, pizzeria, bageri och skola når du inom några minuter. Välkommen att anmäla ditt intresse!

Hultabackegatan 14, Hulta, Borås kommun
Hultabackegatan 14, Hulta, Borås kommun, bild 2
Hultabackegatan 14, Hulta, Borås kommun, bild 3

Hultabackegatan 14

Radhus
Hulta, Borås kommun
HusmanHagberg Borås

2 995 000 kr

140 m²

4 rum

223 m² tomt

På Hultabackegatan står en radhuslänga med sex radhus byggda på sent 70-tal. Nu kan nummer 14 bli ditt! Det är ett trivsamt och välskött radhus med stora sociala ytor. Vardagsrum, kök och matplats samsas på mellanvåningen. Tillsammans utgör de en perfekt sällskapsyta, utmärkt för familjen som gärna bjuder hem släkt och vänner. Ljuset strömmar in med dagsljus rätt igenom huskroppen. Du har en balkong med utsikt över kvarteret och en lummig, insynsskyddad trädgård på baksidan mot naturen. Här är solen med som trevligt sällskap precis hela dagen. På entréplan finns bra förvaring, tvättstuga och garage. Ovanvåningen bjuder på sovrum, sovrum/kontor och ett stort allrum, som mycket väl kan bli ett tredje och fjärde sovrum om familjesammansättningen talar för det. Hela huset är omsorgsfullt ompysslat både ut- och invändigt. Solceller kommer monteras under 2023 som förväntas generera ca 4000 kWh/år. Fiber finns indraget via SplitVision. Precis i början av Hulta bor du endast fem minuter med bil från stadskärnan. Nära naturområden, mataffärer och allt det där andra som behövs till vardags. Välkommen att trivas på Hultabackegatan 14! Huset är besiktigat av Byggrådet.

 • Premium
Alingsåsvägen 221, Ekås, Borås kommun
 • Ons 7 jun kl 18:00

Alingsåsvägen 221

Radhus
Ekås, Borås kommun
HusmanHagberg Borås

1 795 000 kr

202 m²

6 rum

462 m² tomt

På Alingsåsvägen 221 i Ekås väntar ett stadigt parhus om 1 och ½ plan plus källare i suterräng. Huset erbjuder stort vardagsrum, kök och matplats på entréplan. Luftiga ytor och vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Tre rymliga sovrum och badrum en trappa upp. Allrum, tvättstuga och bra förvaring i källarplan. Det är ljust och trivsamt med fina detaljer, ekparkett och murad öppen spis med insats. Bostaden har sobra och neutrala materialval, men visst finns det potential och massor av möjligheter att sätta din prägel. Du har en mindre men lättskött trädgård mot sydost. Lummig med välvuxen grönska. På Ekås bor du i ett trevligt villaområde med direkt närhet till vackra omgivningar, flera vandringsleder och sjöar. Området är barnvänligt och nära till såväl skola, förskola, kompisar, mataffär och allt det där andra som behövs till vardags. Bussen tar du från gatan utanför med täta förbindelser till centrum. Huset är besiktigat av byggrådet, läs gärna protokoll under viktiga dokument och länkar. Fiber finns indraget. Välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

 • Plus
Fjällgatan 1A, Byttorp, Borås kommun

Fjällgatan 1A

Lägenhet
Byttorp, Borås kommun
HusmanHagberg Borås

850 000 kr

38 m²

1 rum

3 630 kr/mån

22 368 kr/m²

Välkommen hem till en ljus och stilren lägenhet om 38 kvadrat med en härlig inglasad balkong. Bostaden erbjuder ett smakfullt renoverat kök, fullt utrustat med påkostade materialval. Detta är ett förstaklassigt bo med genomgående fin ekparkett och fina möjligheter att njuta av kubik och kvadrat. Vardagsrum och kök ligger i en uppskattad öppen planlösning med plats för dukning till ett flertal gäster. Vardagsrummet rymmer både en go soffgrupp och säng och den inglasade balkongen blir snabbt ett omtyckt extrarum. Här är renoveringsbehovet minsta tänkbara. Alltså bara att ta plats i soffan, eller på balkongen och känn dig som hemma. Här bor du i ett naturskönt område med promenadstråk och grönskande natur längst Byttorpssjön. Mataffär, frisör och servicebutik med postombud ligger runt knuten och bussen går precis utanför med täta förbindelser till Borås centrum. Digital-tv och bredband ingår i månadsavgiften. Välkommen hem!

 • Plus
 • Balkong
Tollstorpsgatan 7, Tullen, Borås kommun

Tollstorpsgatan 7

Lägenhet
Tullen, Borås kommun
HusmanHagberg Borås

775 000 kr

40,5 m²

1 rum

2 743 kr/mån

19 136 kr/m²

Välkommen till en trivsam och mysig etta på populära Tullen! Här bor du på 40,5 välplanerade kvadratmeter med genomgående fint ljusinsläpp från fönster i två riktningar. Bostaden är ompysslad på senare år med klinker i hallen och ekparkett i vardagsrummet som i år både är slipad och lackad. Badrummet är fräscht och helkaklat och köket snyggt uppdaterat med nya vitvaror från 2021. På balkongen tittar solen förbi redan på förmiddagen och stannar kvar som trevligt sällskap hela dagen. Här bor man bekvämt med närhet till allt du kan tänkas behöva, samt korta förbindelser till centrum. Perfekt för studenten eller varför inte ditt första boende. Här i hjärtat av Tullen bor du nära Kolbränningen med motionsspår, bad och fina grönområden. Servicebutik med postombud ligger runt hörnet och bussen går precis utanför dörren med täta förbindelser till stadskärnan. Mataffär, pizzeria, bageri och skola når du inom några minuter. Låg månadsavgift om 2 743 kr i en stabil förening med bra ekonomi där bredband ingår i månadsavgiften. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Balkong
 • Hiss
Druveforsvägen 20, Druvefors, Borås kommun

Druveforsvägen 20

Lägenhet
Druvefors, Borås kommun
HusmanHagberg Borås

1 995 000 kr

57 m²

2 rum

3 700 kr/mån

35 000 kr/m²

Välkommen till ett modernt citynäste med en härlig inglasad balkong högt över Borås takåsar. Här erbjuds femtiosju smart fördelade kvadrat på en öppen yta mellan kök och vardagsrum, helkaklat badrum och ett rymligt sovrum. Lägenheten är stilren med genomgående fina materialval och bra förvaringsmöjligheter. Här uppe är det lätt att trivas, ljuset flödar in och bjuder på magisk utsikt, helt utan besvärande insyn. Balkongen om hela 12 kvadrat blir ett omtyckt extrarum med sol som trevligt sällskap hela eftermiddagen och kvällen. Druvefors är en växande stadsdel mitt i centrum. Mys hemma så mycket du vill, den härliga innergården i en fin parkliknande miljö gör kvarteret till din egen oas. En skön 10 minuters promenad längst med Viskan tar dig till stadskärnan, går du åt andra håller finner du bageri och mataffär. Du har alltså allt nära till hands. Det här är en lägenhet för dig som vill ha ett centralt, snyggt och smidigt boende, med bekvämligheter som tvättmaskin, torktumlare och möjlighet att hyra en trygg parkeringsplats i garaget. Föreningen erbjuder dessutom generösa gemensamma utrymmen i form av två övernattningsrum, relaxavdelning med bastu och samlingslokal. Bredband ingår i månadsavgiften. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Balkong
 • Hiss
Björkhemsgatan 61, Sjöbo, Borås kommun
 • Ons 14 jun kl 17:00

Björkhemsgatan 61

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
HusmanHagberg Borås

495 000 kr

39 m²

1 rum

2 533 kr/mån

12 692 kr/m²

Välkommen hem till en mysig lägenhet med balkong på Sjöbo! Bostaden om 39 kvadrat är klokt planerad med fint ljusinsläpp i ett insynsskyddat läge. Rymligt kök och trivsamt vardagsrum med plats för både soffa och säng. Helkaklat badrum, klädkammare och en go balkong mot sydväst har du med. Inget hus på nära håll, privat och skönt alltså! Här bor man lugnt i området med gröna omgivningar, badsjö och fina naturområden runt knuten. Samtidigt nära till affär och buss med täta förbindelser till Knalleland och centrum. Trevlig förening med bastu, föreningslokal, boulebana samt lekplats och fotbollsplan. Bredband och digital-tv ingår i månadsavgiften. Möjlighet till snabbt tillträde. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Plus
 • Balkong
Kellgrensgatan 23B, Druvefors, Borås kommun
 • Ons 14 jun kl 17:00

Kellgrensgatan 23B

Lägenhet
Druvefors, Borås kommun
HusmanHagberg Borås

1 750 000 kr

47 m²

2 rum

2 948 kr/mån

37 234 kr/m²

Här väntar ett modernt bo med öppen planlösning och en stor inglasad balkong mot eftermiddags- och kvällssolen. Det blir snabbt ett omtyckt extrarum, en ljus förlängning av vardagsrummet om hela 20 kvm. Bostaden är trivsam och mycket välskött med genomgående fina ytskikt, rymligt badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare samt bra förvaringsmöjligheter. På eftertraktade Druvefors bor du med förstklassigt läge i Borås. ICA Maxi ligger runt hörnet och du promenerar in till stadskärnan på några minuter. Här bor du i en trevlig förening med fin parkliknande innergård, trevliga grannar och bra cykelförråd. Föreningen har gemensamma utrymmen i form av övernattningslägenhet och bastu. Fiber och TV ingår i månadsavgiften. Det finns trygga parkeringsplatser i garaget under huset, och möjlighet till laddplats. Kösystem tillämpas. I huset finns också bra cykelförråd. Snabbt tillträde är möjligt! Välkommen på vising!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Norra Sjöbogatan 67, Sjöbo, Borås kommun
 • Borttagen före visning

Norra Sjöbogatan 67

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
HusmanHagberg Borås

895 000 kr

73,2 m²

3 rum

4 732 kr/mån

12 227 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
 • Balkong

Visar 1 - 50 av 59