Mäklare Ida Röjland

Ida Röjland

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Döbelnsgatan 9, Nedre Norrmalm, Borås kommun
  • Tis 7 maj kl 17:00
Döbelnsgatan 9, Nedre Norrmalm, Borås kommun, bild 2
Döbelnsgatan 9, Nedre Norrmalm, Borås kommun, bild 3

Döbelnsgatan 9

Lägenhet
Nedre Norrmalm, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 695 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/3
4 042 kr/mån
31 981 kr/m²

Stilren, hemtrevlig och fin tvårummare med balkong. På central adress väntar en lägenhet om 53 kvadrat i fint skick med modernt, välutrustat kök och fräscht badrum. Genomgående ekparkett och fina materialval som håller stilen många år framåt. Här kan du bara flytta in och börja bo. Dessutom uppskattat gavelläge med fint ljusflöde och balkong med utsikt över kvarteret. Solen är med som trevligt sällskap från förmiddag till kväll. Precis i början på Döbelnsgatan bor du nära stans centralaste delar. Till högskolan promenerar du på några minuter. Det är även nära till grönområden och parkhäng i Linnéparken. Här bor du tryggt i Borås äldsta HSB-förening, en stabil och omtyckt förening med god ekonomi. TV och bredband ingår i månadsavgiften. Föreningen erbjuder bastu, gym och övernattningsrum. Laddstolpar för elbild planeras att installeras inom kort. Detta är en kommande försäljning. Kontakta oss gärna redan idag så hör vi av oss inför kommande förhandsvisningar. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan här på vår hemsida eller genom att ta kontakt med Ida Röjland 070-1518071 eller via mejl: [email protected] Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
Bodagatan 42, Boda, Borås kommun
Bodagatan 42, Boda, Borås kommun, bild 2
Bodagatan 42, Boda, Borås kommun, bild 3

Bodagatan 42

Lägenhet
Boda, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 295 000 kr
105 m²
5 rum
vån 1/3
7 203 kr/mån
12 333 kr/m²

Välkommen hem till en stor etagelägenhet om 105 kvadrat. Här erbjuds ett smakfullt renoverat kök, tre sovrum, två badrum och luftiga ytor. Gott om förvaringsmöjligheter från ett flertal garderober. Bostaden har två entréer, vilket är mycket praktiskt om ni vill bo på ovanvåningen och tonåringarna en trappa ner. Balkong samt tillgång till uteplats som vetter mot eftermiddags- och kvällssolen. En skön plats att trivas, perfekt för odling, växter, grill och loungemöbler. Nära ut till gräsmattan för kubbspel. Här bor du i en stabil och trevlig förening med fin innergård, uteplatser och lekplats. Bastu och gym finns att hyra mot en årskostnad. Föreningen har även övernattningslägenhet, festlokal samt laddstolpar för elbil. Matbutik, förskola och skola finns i närområdet. Bussen går med täta förbindelser till stadskärnan. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
Alingsåsvägen 29, Parkstaden, Borås kommun
Alingsåsvägen 29, Parkstaden, Borås kommun, bild 2
Alingsåsvägen 29, Parkstaden, Borås kommun, bild 3

Alingsåsvägen 29

Lägenhet
Parkstaden, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 295 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/3
4 683 kr/mån
19 923 kr/m²

Välkommen till en ljus och fin tvårummare på central adress. I gröna Parkstaden bor man nära både centrum och grönområden med fina promenadstråk längst Ramnasjön. Lägenheten är i fint skick med ytskikt från 2019. Innerdörrar, fönsterkarmar, golvlister, element och tak är nyligen fräscht vitmålade. Köket är stilrent, sovrummet är lyxigt stort med bra förvaring och dessutom finns en tvättstuga med tvättmaskin. Det är ett genomgående fint ljusflöde med fönster och ljus in från både öst och väst. Aningen högre takhöjd om 270 cm bidrar till en luftig känsla. Den inglasade balkongen nås från köket, det blir en ljus förlängning av rummet med utsikt över området. Solen är med som trevligt sällskap hela morgonen. Stadsnära läge med trevlig innergård och närhet till Ramnasjön och Ramnavallen, endast 5 minuters promenad till Borås resecentrum och centrum. Närbutik och bageri finns i området. Föreningen har bastu, relaxavdelning och gym som är fritt att använda för medlemmarna. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
Barnhemsgatan 14, Sjöbo, Borås kommun
Barnhemsgatan 14, Sjöbo, Borås kommun, bild 2
Barnhemsgatan 14, Sjöbo, Borås kommun, bild 3

Barnhemsgatan 14

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
550 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1/3
3 742 kr/mån
9 322 kr/m²

Trivsam tvårummare om 59 kvadratmeter med balkong. Här erbjuds luftiga ytor med rymligt vardagsrum och stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Ljust kök och goda förvaringsmöjligheter i form av flera inbyggda garderober. Det är fritt fram att sätta din prägel på bostaden. Lägenheten ligger med rummen på rad, med kök, vardagsrum, sovrum och balkong mot väster. Från balkongen ser du ut över området med sol som sällskap hela kvällen. På Barnhemsgatan 14 bor du med gröna omgivningar, nära till buss med täta förbindelser till Knalleland och centrum. Gångavstånd till både skola/förskola, mataffär och pizzeria. Här finns fina promenadstråk och bra cykelvägar, endast en kort promenad till populära Almenäs badplats. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
Stenbocksgatan 4, Nedre Norrmalm, Borås kommun
  • Mån 6 maj kl 17:00
Stenbocksgatan 4, Nedre Norrmalm, Borås kommun, bild 2
Stenbocksgatan 4, Nedre Norrmalm, Borås kommun, bild 3

Stenbocksgatan 4

Lägenhet
Nedre Norrmalm, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 595 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 571 kr/mån
31 584 kr/m²

Välkommen till en charmig tvårummare på central adress. Här väntar en riktigt trevlig lägenhet med vackra detaljer som grangolv, höga lister och fina färgval. Omsorgsfullt ompysslad på senare år. Det är ett genomgående fint ljusflöde och högt i tak. Flertal inbyggda garderober och smarta platsbyggda hyllor i hallen ger bra förvaringsmöjligheter. Du har tillgång till balkong som du delar med dina grannar. Föreningen har även en trevlig innergård. På Stenbocksgatan 4 bor du centralt med närhet till allt vad staden har att erbjuda. Till Högskolan och stadskärnan promenerar du på 5 små minuter, till matbutik och Knalleland likaså. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
Rullstensvägen 17C, Sandared, Borås kommun

Rullstensvägen 17C

Lägenhet
Sandared, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 300 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/2
5 250 kr/mån
17 568 kr/m²

Välkommen till en ljus trerummare med härlig insynsskyddad balkong. Naturnära och lugnt läge i Sandared. Här bor du på 74 trivsamma kvadrat i ett uppskattat gavelläge med genomgående ljusflöde. Lägenheten är i fint skick med fina ytskikt. Balkongen vetter mot sydväst och bjuder på rogivande utsikt över naturen med sol som sällskap från förmiddag till kväll. Lugnt och trevligt område med innergård, grönområde och lekplats. Trygg bilfri promenadväg till förskola och skola. Även nära till apotek och kollektivförbindelser. I närområdet finns flera vackra promenadsspår med bland annat utegym och grillplatser samt sjö med badplats. Möjlighet att hyra parkeringsplats i föreningen. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Balkong
Tegnérgatan 14, Lugnet, Borås kommun
  • Mån 6 maj kl 19:00

Tegnérgatan 14

Lägenhet
Lugnet, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 695 000 kr
62 m²
2 rum
vån 4/4
4 646 kr/mån
27 339 kr/m²

- Renoverat badrum 2023 (våtrumsintyg finns) - P-plats finns tillgänglig - Exklusivt kök från 2019 Välkommen hem, till en smakfullt renoverad tvårummare högst upp i huset. Här uppe har du fin utsikt över takåsarna och snedtaken, i höjd med kyrktornet. Lägenheten har genomgått en omfattande renovering och är i absolut toppskick, med exklusivt badrum och kök. Badrummet är från 2023 och våtrums intyg finns. Alla rum med en gnutta snedtak, som gör mycket för charmen, men inskränker minimalt på svängrummet. Detta bo erbjuder en trevlig planlösning där man kan gå runt genom alla rum. Det är modernt och stilrent med harmoniskt ljusflöde och genomgående ekparkett. Förutom att kök (2019) och badrum är helt renoverade, har hela lägenheten fått en totalgenomgång, med målning av precis alla tak och väggar. Lägenheten är i sitt livs form skulle man kunna säga. Ett stenkast från Vattentornet bor du med behagligt promenadavstånd till det mesta. Parknära och stadsnära på samma gång. Nära till precis allt du behöver i form av mat, högskola, nöjen, gym, torghandel och umgänge. Brf Kråkan är en välskött förening med bland annat övernattningslägenhet, föreningslokal, bastu och en härlig innergård. Här kan du tända grillen och njuta av gårdens rosa körsbärsblommor.

  • Plus
  • Hiss

Visar alla 7