Mäklare Carina Röjland-Lindberg

Carina Röjland-Lindberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Guldbrandsgatan 6, Trandared, Borås kommun
  • Mån 5 aug kl 18:00
Guldbrandsgatan 6, Trandared, Borås kommun, bild 2
Guldbrandsgatan 6, Trandared, Borås kommun, bild 3

Guldbrandsgatan 6

Lägenhet
Trandared, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
695 000 kr
42,5 m²
1 rum
2 927 kr/mån
16 353 kr/m²

Välkommen hem till en trivsam gaveletta med inglasad balkong. Här erbjuds ett rymligt kök, fint ljusinsläpp från fönster i två riktningar och bra plats för både soffa och säng i vardagsrummet. Njut av en generös inglasad balkong med utsikt över grönska. Detta blir kanske lägenhetens bästa ”rum” som kommer att förlänga vardagsrummet många månader om året. Solen är med som trevligt sällskap större delen av dagen. Här bor du på 42,5 kvadratmeter med fina ytskikt och charmiga detaljer. Bostaden är i gott skick med utrymme att sätta din egen prägel. Ljuset flödar in från stora fönsterpartier i sydväst och fyller hela bostaden med ett harmoniskt ljus. På Trandared har du närhet till mataffär, bageri med café och Kransmossen friluftsområde med fina promenadstråk. Nära till Borås centrum och goda kommunikationer direkt utanför dörren. Här bor du i en stabil förening, bredband och kabel-tv ingår i den totala månadsavgiften. Hiss finns i huset. Tvättstuga och cykelrum finns i källaren. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka en tid för visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på vår hemsida eller genom att ta kontakt med oss på 033-10 19 22.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fjällkroken 3B, Tullen, Borås kommun
  • Tis 6 aug kl 19:00
Fjällkroken 3B, Tullen, Borås kommun, bild 2
Fjällkroken 3B, Tullen, Borås kommun, bild 3

Fjällkroken 3B

Lägenhet
Tullen, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
695 000 kr
43,5 m²
1 rum
vån 2/3
3 072 kr/mån
15 977 kr/m²

På Fjällkroken 3B väntar en stor liten lägenhet på nya ägare att rå om. Bostaden om 43,5 kvadratmeter är ljus och trivsam. Här erbjuds ett rymligt kök, vardagsrum med sovalkov samt helkaklat badrum, renoverat av föreningen i samband med stambyte 2017. Vardagsrummet har fint ljusinsläpp från söder samt en fransk balkong med utsikt över området. Sängen har sin naturliga plats i alkoven, en mysig och avskild del av bostaden. Här i hjärtat av Tullen bor du med närhet till sjön med motionsspår och fina grönområden. Servicebutik med postombud ligger runt hörnet och bussen går precis utanför dörren med täta förbindelser till stadskärnan. Mataffär, pizzeria samt bageri når du inom några minuter. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka en tid för visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på vår hemsida eller genom att ta kontakt med oss på 033-10 19 22.

  • Premium
Lindormsgatan 35, Sjöbo, Borås kommun
  • Ons 7 aug kl 17:00
Lindormsgatan 35, Sjöbo, Borås kommun, bild 2
Lindormsgatan 35, Sjöbo, Borås kommun, bild 3

Lindormsgatan 35

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
785 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 7/7
4 404 kr/mån
13 894 kr/m²

På sjunde våning ligger denna fina tvårummare med fantastisk utsikt över Öresjö och Rya Åsar. Köket är renoverat 2013, sovrummet är rymligt och från vardagsrummet nås den goa balkongen. Här erbjuds fina ytskikt, varma färger och bra förvaring från ett flertal garderober samt klädkammare. Uppskattat gavelläge med fint ljusflöde från fönster i två riktningar och rogivande utsikt. Balkongen bjuder på skön eftermiddags- och kvällssol. Du se ut över Öresjö och naturen på Rya Åsar, helt fri från insyn! På Lindormsgatan 35 bor du bekvämt i en stabil förening med bastu, relaxrum och hiss i huset. Digital-tv och bredband ingår i månadsavgiften. Nära fina grönområden och promenadstråk. Gångavstånd till både skola/förskola, mataffär och pizzeria. Täta förbindelser med buss till Knalleland och Borås centrum. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka en tid för visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på vår hemsida eller genom att ta kontakt med oss på 033-10 19 22.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bodagatan 19, Boda, Borås kommun
Bodagatan 19, Boda, Borås kommun, bild 2
Bodagatan 19, Boda, Borås kommun, bild 3

Bodagatan 19

Lägenhet
Boda, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
695 000 kr
43 m²
1 rum
vån 2/3
3 903 kr/mån
16 163 kr/m²

Välkommen hem till en mycket trivsam och fin bostad med stor inglasad balkong. Här väntar 43 kvadrat med genomgående fina ytskikt, renoverat kök, bra förvaring och stilrent badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Planlösningen är halvöppen och luftig, vilket gör att bostaden upplevs rymligare. Fint ljusinsläpp från fönster som vetter mot kvällssolen och innergården. Från vardagsrummet är det fri sikt och ingen insyn. Plats för en go soffgrupp, tv-möbel och säng. Utgång till en generös inglasad balkong, där solen gör dig sällskap från eftermiddagen till en bit in på kvällen. Skönt insynsskyddat läge! Det blir kanske lägenhetens bästa ”rum” som kommer förlänga vardagsrummet många månader om året. Bostaden är i fint skick, här kan du alltså bara flytta in och börja bo! Stabil och trevlig föreningen som de senaste åren uppdaterat och rustat upp fastigheterna med inglasade balkonger, solceller samt ny fasad. Idag är det blomstrande grönt med fin innergård, uteplatser och lekplats. Möjlighet att hyra bastu och gym i grann-föreningen. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
Kyrkogårdsgatan 15, Druvefors, Borås kommun
Kyrkogårdsgatan 15, Druvefors, Borås kommun, bild 2
Kyrkogårdsgatan 15, Druvefors, Borås kommun, bild 3

Kyrkogårdsgatan 15

Lägenhet
Druvefors, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
2 550 000 kr
70 m²
3 rum
vån 5/8
5 473 kr/mån
36 429 kr/m²

Välkommen hem till en trerummare i gavel på populära Druvefors. Här erbjuds 70 trivsamma kvadratmeter och en stor inglasad balkong mot kvällssolen med fin utsikt över grönska och Viskan. Det är en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Fint ljusflöde med fönster och ljus in från två riktningar. Du har en generös inglasad balkong, kanske lägenhetens bästa ”rum” som kommer förlänga vardagsrummet många månader om året. Solen är med som trevligt sällskap hela eftermiddagen och kvällen. Privat läge med härlig utsikt över naturen, utan något hus mitt emot. Perfekt boende för sig som vill bo centralt och maximalt bekvämt med tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. Hiss finns i huset. Här på Kyrkogårdsgatan bor du stadsnära i ett grönt och skönt område med bra promenadstråk, endast ett stenkast ifrån centrala Borås. Mataffär och bageri finns i närheten. Digital-TV och bredband ingår i månadsavgiften och föreningen har gemensamma utrymmen som, bastu, samlingslokal och trevlig innergård. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Huldregatan 4C, Sjöbo, Borås kommun
  • Ons 7 aug kl 19:00
Huldregatan 4C, Sjöbo, Borås kommun, bild 2
Huldregatan 4C, Sjöbo, Borås kommun, bild 3

Huldregatan 4C

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
550 000 kr
44 m²
2 rum
vån 3/3
4 075 kr/mån
12 500 kr/m²

Välkommen till en smakfull och mycket trivsam bostad på nedre Sjöbo. Detta hem är i fint skick och omsorgsfullt ompysslad, uppskattat gavelläge dessutom med fönster och ljus in från tre riktningar. Här erbjuds ett stilrent renoverat kök, charmigt trägolv och genomgående milda färger. Klädkammare och helkaklat badrum med takdusch finns här med. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen med skyddande tak och klinker på golvet. Du har fin utsikt över området och naturen, med sol som sällskap från förmiddag till sen kväll. Ett perfekt boende för en eller två, bara att flytta in. Att bo här, på Huldregatan 4C, innebär gångavstånd till Sjöbo torg, mataffär, servicebutik, pizzeria och förskola/skola. Med direkt närhet till härliga promenadstråk och parkhäng i närliggande natur vid Viskan. Bussen går precis utanför med 6 minuters mellanrum ner till Knalleland, Borås centrum och högskolan. Stabil förening med god ekonomi. Bastu och gym finns i huset och parkeringsplats finns att hyra enligt kösystem. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka en tid för visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på vår hemsida eller genom att ta kontakt med oss på 033-10 19 22.

  • Premium
  • Balkong
Kungsgatan 44, Centrum, Borås kommun
Kungsgatan 44, Centrum, Borås kommun, bild 2
Kungsgatan 44, Centrum, Borås kommun, bild 3

Kungsgatan 44

Lägenhet
Centrum, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
2 195 000 kr
118 m²
4 rum
vån 5/5
7 163 kr/mån
18 602 kr/m²

Välkommen hem till en unik våning om 118 kvadrat på central adress med balkong. Högst upp i huset, klokt planerad med dagsljus rätt igenom huskroppen och ljus in från både öst och väst. Här erbjuds luftiga ytor, ljust kök, vardagsrum och matsal. Badrum med tvättmaskin samt gäst-WC. Idag finns här tre rymliga sovrum och möjlighet till ett fjärde om så önskas. Från balkongen har du vacker utsikt över staden, takåsar och kyrktornet. Solen är med som trevligt sällskap hela eftermiddagen och kvällen. Bostaden är i fint skick men visst finns här utrymme att sätta din egen prägel och skapa ditt drömhem. Hiss finns i huset, hissen går till våningsplan 4, man behöver ta en trappa upp till våning 5. På Kungsgatan 44 bor du mitt i centrala Borås, nära till mataffär, restauranger och allt det där andra man behöver till vardags. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka en tid för visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på vår hemsida eller genom att ta kontakt med oss på 033-10 19 22.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lagercrantz Plats 10A, Regementsstaden, Borås kommun
Lagercrantz Plats 10A, Regementsstaden, Borås kommun, bild 2
Lagercrantz Plats 10A, Regementsstaden, Borås kommun, bild 3

Lagercrantz Plats 10A

Lägenhet
Regementsstaden, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
2 395 000 kr
83 m²
3 rum
vån 3/3
5 694 kr/mån
28 855 kr/m²

Välkommen hem, till en ljus och modern trerummare. Alldeles lagom kort ifrån stans centralaste delar, samtidigt skönt nära naturen och vitsippsbackar. Fastigheten färdigställdes 2016, allt är i mycket fint skick, här är det bara att flytta in och börja bo. Njut av fin enhetlig ekparkett, rymligt helkaklat badrum med tvättavdelning och ett modernt välutrustat kök. Ljuset strömmar in från stora fönsterpartier i två väderstreck och den stora balkongen i vinkel bjuder på sol precis hela dagen. Med en välplanerad social planlösning, två sovrum och gott om förvaringsmöjligheter är den startklar för en växande familj. På en höjd med utsikt över vår fina stad ligger före detta Regementet I15, i denna vackra historiska miljö finner vi nu en ny stadsdel. Med naturen inpå knuten finns här flera fina promenad och motionsspår längst med Pickesjön. Ändå nära till centrum, högskolan och påfart till RV 40. Bredband och tv ingår i månadsavgiften. P-plats finns att hyra. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka en tid för visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på vår hemsida eller genom att ta kontakt med oss på 033-10 19 22.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Symfonigatan 107, Hestra Parkstad, Borås kommun
  • Tis 6 aug kl 17:00
Symfonigatan 107, Hestra Parkstad, Borås kommun, bild 2
Symfonigatan 107, Hestra Parkstad, Borås kommun, bild 3

Symfonigatan 107

Lägenhet
Hestra Parkstad, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 540 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
4 670 kr/mån
28 000 kr/m²

Välkommen till Trädgårdsstaden som lever upp till sitt namn. Här väntar en lägenhet med radhuskänsla i bostadsrättsform på nya ägare att rå om. Ett fint boende med genomgående hög standard. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum med fin utsikt, badrum med tvättmaskin och torktumlare samt trivsamt sovrum. Mycket bra läge i området med naturen precis intill och rogivande utsikt över grönska. Du har en go balkong med perfekt sydväst läge, sol som trevligt sällskap hela dagen fram till kvällskvisten. Här är lätt att trivas med öppna famnen ut mot naturen. Nära till vackra grönområden, vandringsleder och fin sjö med badplats. Skola och förskola finns i området, god kommunikation med buss och närhet till affär. Det finns lekplats, boulebana, bastu och ett gym för föreningens medlemmar. Har du gröna fingrar och gillar att odla och påta i trädgården finns här små kolonilotter. TV (grundutbud) och bredband ingår i månadsavgiften. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka en tid för visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på vår hemsida eller genom att ta kontakt med oss på 033-10 19 22.

  • Premium
  • Balkong
Norra Sjöbogatan 64, Sjöbo, Borås kommun
  • Ons 7 aug kl 18:00
Norra Sjöbogatan 64, Sjöbo, Borås kommun, bild 2
Norra Sjöbogatan 64, Sjöbo, Borås kommun, bild 3

Norra Sjöbogatan 64

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
690 000 kr
52 m²
2 rum
vån 4/4
3 157 kr/mån
13 269 kr/m²

Här erbjuds en ljus och mycket hemtrevlig tvårummare med balkong. Lägenheten är i bra skick med fina ytskikt och helkaklat badrum. Här väntar ett ljust och trivsamt kök, rogivande sovrum samt vardagsrum med utgång till balkong i skönt läge. Bra förvaringsmöjligheter från en klädkammare samt garderobssektion. Balkongen bjuder på fin utsikt över naturen på Rya Åsar, ingen insyn, privat och skönt alltså! Solen är med som trevligt sällskap hela dagen. Brf Majgård är en stabil förening med relaxavdelning och bastu. Föreningen avsätter för inre fond. Lugnt läge på Sjöbo, med gångavstånd till Sjöbo torg med mataffär, apotek, vårdcentral och servicebutik. I byggnaden finns dessutom pizzeria och närlivs för de snabba ärendena. Bra promenad och cykelvägar i ett naturskönt område, endast en kort promenad till populära Almenäs badplats. En härlig skogspromenad bort ligger Kypesjön med Kypegårdens alla faciliteter som vedeldad bastu och café. Bussarna går precis utanför med täta förbindelser till Knalleland och stadskärnan. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka en tid för visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på vår hemsida eller genom att ta kontakt med oss på 033-10 19 22.

  • Premium
  • Balkong
Källbogatan 7, Sjöbo, Borås kommun
Källbogatan 7, Sjöbo, Borås kommun, bild 2
Källbogatan 7, Sjöbo, Borås kommun, bild 3

Källbogatan 7

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
895 000 kr
71 m²
3 rum
vån 3/4
5 177 kr/mån
12 606 kr/m²

Välkommen till Källbogatan 7 och denna trivsamma trerummare. Här erbjuds en välplanerad bostad om 71 kvadratmeter med härlig inglasad balkong. Du har två sovrum, stilrent kök och ljust vardagsrum. Badrummet är helkaklat, renoverat av föreningen i samband med stambyte 2023. Balkongen blir definitivt ett omtyckt extrarum där du kan njuta även när vädret inte är på sitt bästa humör. Härifrån ser du ut över naturen med sol som sällskap från morgon till strax efter lunch. Trevlig förening som nyligen gjort stambyte i både kök och badrum samt installerat ny el. TV (grundutbud) och bredband ingår i månadsavgiften. Bostaden har ett bra läge i området med gröna omgivningar. En kort promenad till Sjöbotorg med mataffär, postombud och apotek. Förskola och skola finns i närheten och bussen går med täta förbindelser till Knalleland och centrum. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka en tid för visning! Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på vår hemsida eller genom att ta kontakt med oss på 033-10 19 22.

  • Premium
  • Balkong
Dragongatan 3C, Sörmarken, Borås kommun
Dragongatan 3C, Sörmarken, Borås kommun, bild 2
Dragongatan 3C, Sörmarken, Borås kommun, bild 3

Dragongatan 3C

Lägenhet
Sörmarken, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
2 595 000 kr
107 m²
4 rum
6 676 kr/mån
24 252 kr/m²

Välkommen hem till ett trivsamt parhus i bostadsrättsform på Sörmarken. Huset stod färdigt för inflytt 2022, därav superfräscht och smakfullt. Här erbjuds 107 kvadrat fördelat på två plan med sociala ytor som kök och vardagsrum i en öppen planlösning på entréplan. Två sovrum och möjlighet till ett tredje, en trappa upp. Genomgående fina ytskikt och snygga materialval som håller stilen många år framåt. En härlig altan på baksidan av huset som vetter mot innergården och södersolen. Bra läge med närhet till förskola, skola och matbutik. Bussen går utanför med täta förbindelser till stadskärnan. I området finns fina grönområden och promenadavstånd till Kransmossens friluftsområde. Bra pendlingsmöjligheter, nära påfart RV40. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka en tid för visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på vår hemsida eller genom att ta kontakt med oss på 033-10 19 22. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Guldbrandsgatan 24, Trandared, Borås kommun
  • Borttagen före visning
Guldbrandsgatan 24, Trandared, Borås kommun, bild 2
Guldbrandsgatan 24, Trandared, Borås kommun, bild 3

Guldbrandsgatan 24

Lägenhet
Trandared, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 595 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/3
4 165 kr/mån
19 691 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
Lilla Brogatan 38, Centrum, Borås kommun
Lilla Brogatan 38, Centrum, Borås kommun, bild 2
Lilla Brogatan 38, Centrum, Borås kommun, bild 3

Lilla Brogatan 38

Lägenhet
Centrum, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
2 195 000 kr
47 m²
2 rum
vån 6/6
3 073 kr/mån
46 702 kr/m²

Mitt i hjärtat av Borås väntar en modern och smakfull tvårummare med inglasad balkong. Bostaden erbjuder generös takhöjd, fint ljusflöde och luftiga ytor. Balkongen vetter mot innergården och söder, du har oslagbar utsikt över takåsar och vår vackra stad. Helt utan insyn, privat och skönt alltså! Kök och vardagsrum ligger i en öppen och social planlösning, sovrummet har plats för dubbelsäng och det helkaklade badrummet är utrustat med tvättmaskin, torktumlare och golvvärme. Så välkommen till en inflyttningsklar tvåa mitt i centrum! Attraktivt läge i centrala Borås där stadspulsen möter grönskande natur. Ett stenkast bort finner vi Sandwalls Plats med sitt rika utbud av restauranger, caféer och mysiga barer. Här har du även lyxen att vara belägen i närhet till vackra grönområden kring Annelundsparken och Stadsparken. Perfekt för dig som vill bo centralt och modernt, med allt nära till hands! Varmt välkommen att kontakta oss för att boka en tid för visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på vår hemsida eller genom att ta kontakt med oss på 033-10 19 22

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fjällgatan 49B, Tullen, Borås kommun
Fjällgatan 49B, Tullen, Borås kommun, bild 2
Fjällgatan 49B, Tullen, Borås kommun, bild 3

Fjällgatan 49B

Lägenhet
Tullen, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 095 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/3
5 505 kr/mån
14 797 kr/m²

Här väntar en fin trerummare i uppskattat gavelläge med fönster och ljus in från tre riktningar. Trevligt kök, stort vardagsrum och två rymliga sovrum. Lägenheten är i bra skick men det finns utrymme att sätta din egen prägel och fortsätta vårda detta hem. Dessutom en trivsam balkong i söderläge. Balkongen vetter mot gården och grönska. Solen är med som trevligt sällskap från morgon till kväll. Mitt i hjärtat på populära Tullen har du nära till allt. Servicebutik med postombud runt hörnet. Mataffär, bageri, frisör och restaurang inom promenadavstånd. Här bor du granne med grönskande natur och Kolbränningen som erbjuder flera promenadstråk, bad och fiske. Bussen går precis utanför med täta förbindelser till Borås centrum. På Fjällgatan 49B bor du stabilt i Borås största HSB-förening. Bredband och TV (grundutbud) ingår i månadsavgiften. Föreningen erbjuder ett flertal gemensamhetsanläggningar som gym och en härligt grönskande innergård med boulebana, lekplats och grillstuga. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka en tid för visning! Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på vår hemsida eller genom att ta kontakt med oss på 033-10 19 22.

  • Premium
  • Balkong
Hagtornsliden 28, Trandared, Borås kommun
  • Budgivning pågår
Hagtornsliden 28, Trandared, Borås kommun, bild 2
Hagtornsliden 28, Trandared, Borås kommun, bild 3

Hagtornsliden 28

Villa
Trandared, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
3 395 000 kr
91 + 40 m²
5 rum
419 m² tomt

*Omfattande renovering senaste 5 åren *Låga driftkostnader *Närhet till förskola och skola På Hagtornsliden 28 väntar en trevlig familjevilla, inflyttningsklar med bekväm uppvärmning och låga driftskostnader. Huset har genomgått en omfattande renovering. Här väntar genomgående fina ytskikt, högt i tak och härligt ljusflöde. Det är varma toner och en hemtrevlig känsla. Vi välkomnas in, en halvtrappa upp erbjuds öppna social ytor med matplats och vardagsrum. Kök, sovrum, gäst-WC och uteplats finns här med. En halvtrappa ner väntar tre sovrum, badrum, tvättstuga, bastu och förvaringsutrymme. Trädgården är alldeles lagom stor och lummig med insynsskyddat läge. Från uteplatsen har du utsikt över området, med sol som sällskap från tidig morgon till sen eftermiddag. Det blir en trygg och rofylld plats för hela familjen att trivas i många år framåt. På tomten finns också ett friliggande förråd om 10,5 kvadrat samt grusad uppfart med laddstation för elbil. Här bor du på en lugn, barnvänlig gata mitt i villaområdet. Nära till såväl förskola, skola och kompisar. Buss in till Borås stadskärna går med täta förbindelser. Fördel för dig som köpare, att det redan finns pantbrev om hela 2.763.000 kr. Huset är besiktigat av Byggrådet, läs protokoll under "viktiga dokument och länkar". Fiber finns indraget via Zmarket. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka en tid för visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på vår hemsida eller genom att ta kontakt med oss på 033-10 19 22.

  • Premium
Skarbogatan 8, Trandared, Borås kommun
  • Borttagen före visning
Skarbogatan 8, Trandared, Borås kommun, bild 2
Skarbogatan 8, Trandared, Borås kommun, bild 3

Skarbogatan 8

Lägenhet
Trandared, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 650 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/4
4 966 kr/mån
21 429 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
Västmannagatan 10, Norrby, Borås kommun
  • Tor 8 aug kl 17:00
Västmannagatan 10, Norrby, Borås kommun, bild 2
Västmannagatan 10, Norrby, Borås kommun, bild 3

Västmannagatan 10

Lägenhet
Norrby, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
725 000 kr
50,5 m²
2.5 rum
vån 4/4
2 862 kr/mån
14 356 kr/m²

Välkommen till en mycket fin och trivsam bostad med låg månadsavgift, 2 862 kr / månad, på central adress! Denna välplanerade lägenhet om 50,5 kvadratmeter erbjuder luftiga ytor och rikligt med naturligt ljus. Här erbjuds ett smakfullt, totalrenoverat kök, vardagsrum, sovrum med klädkammare samt en praktisk kontorsdel, perfekt för skrivbordet, eller klädförvaring om så önskas. Badrummet renoverades av föreningen i samband med stambyte 2008, badrumsinredning samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare från 2018. Lägenheten genomgick en totalrenovering 2016 med nytt kök, parkettgolv, lister och ytskikt. Den är i mycket gott skick, redo för inflyttning! Trevlig och stabil förening med låg månadsavgift. Här bor du mycket centralt med endast några minuters promenad till Borås centrum och Centralstationen. Nära till busshållplats med täta förbindelser, högskolan och Ramnasjön med dess natursköna miljöer. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka en tid för visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på vår hemsida eller genom att ta kontakt med oss på 033-10 19 22.

  • Premium
Guldbrandsgatan 4, Trandared, Borås kommun
Guldbrandsgatan 4, Trandared, Borås kommun, bild 2
Guldbrandsgatan 4, Trandared, Borås kommun, bild 3

Guldbrandsgatan 4

Lägenhet
Trandared, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 495 000 kr
71 m²
3 rum
vån 5/8
4 940 kr/mån
21 056 kr/m²

Välkommen hem till en ljus och öppen trerummare på populära Trandared! Här erbjuds ett trivsamt hem om 71 kvadrat med inglasad balkong. På femte våning har du fin utsikt över naturen på Kransmossen. Bostaden renoverades 2014 och är i fint skick, men visst finns här utrymme att sätta din egen prägel. Du har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två sovrum samt stilrent badrum med takdusch. Genomgående ekparkett, uppskattat gavelläge, insynsskyddat med naturen utanför. Ljuset flödar in från stora fönsterpartier i sydväst och fyller hela bostaden med ett harmoniskt ljus. Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen. Det blir en härlig förlängning av rummet med utsikt över grönområden, utan något hus mitt emot, privat och skönt alltså! Bra tillgänglighet med hiss som tar dig från källarplan upp till bostaden. På Trandared har du närhet till mataffär, bageri med café och Kransmossen friluftsområde med fina promenadstråk. Bussen går precis utanför med täta förbindelser till stadskärnan. Här bor du i en stabil förening med god ekonomi, bredband och kabel-tv ingår i den totala månadsavgiften. Till lägenheten hör ett vindsförråd och en matkällare. Tvättstuga och cykelrum finns i källaren. Föreningen har nyss byggt ett parkeringsdäck. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka en tid för visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på vår hemsida eller genom att ta kontakt med oss på 033-10 19 22.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Svedjegatan 34, Dammsvedjan, Borås kommun
  • Tor 8 aug kl 18:00
Svedjegatan 34, Dammsvedjan, Borås kommun, bild 2
Svedjegatan 34, Dammsvedjan, Borås kommun, bild 3

Svedjegatan 34

Lägenhet
Dammsvedjan, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
995 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 3/4
4 705 kr/mån
17 304 kr/m²

Välkommen till en mycket fin tvårummare med balkong. Här väntar en ljus och trivsam lägenhet med renoverat kök och genomgående fina ytskikt. Lägenheten om 57,5 kvadrat erbjuder smakfulla materialval och milda färger. Uppdaterat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Och så har du balkongen såklart, perfekt söderläge på tredje våning med utsikt över kvarteret. Brf Släpan är en trevlig förening med bland annat bastu, gym, festlokal och innergård med sittgrupper och lekplats. Digital-TV och bredband ingår i månadsavgiften. Nära till flera fina grönområden, mataffär, discgolfbana, bad och fiske i Transåssjön. Täta bussförbindelser till Borås centrum och högskolan som du når inom 10-15 minuter. Snabbt tillträde möjligt! Varmt välkommen att kontakta oss för att boka en tid för visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på vår hemsida eller genom att ta kontakt med oss på 033-10 19 22

  • Premium
  • Balkong
Fjällgatan 33, Tullen, Borås kommun
Fjällgatan 33, Tullen, Borås kommun, bild 2
Fjällgatan 33, Tullen, Borås kommun, bild 3

Fjällgatan 33

Lägenhet
Tullen, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 200 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/3
5 309 kr/mån
16 901 kr/m²

Välkommen hem till en ljus och trivsam trerummare på Tullen. Här erbjuds 71 kvadrat med två sovrum, kök, generöst vardagsrum och tillgång till uteplats. Lägenheten ligger i uppskattat gavelläge med fönster och ljus in från tre riktningar. Bekvämt belägen endast en halvtrappa upp och hiss finns i huset. En trevlig bostad med stor potential och möjlighet att sätta din egen prägel. Du har dessutom tillgång till en härlig uteplats som vetter in mot gården. Solen är med som trevligt sällskap från morgon till eftermiddag. Mitt i hjärtat på populära Tullen har du nära till allt. Servicebutik med postombud runt hörnet. Mataffär, bageri, frisör och bibliotek inom promenadavstånd. Här bor du granne med grönskande natur och Kolbränningen som erbjuder flera promenadstråk, bad och fiske. Bussen går precis utanför med täta förbindelser till Borås centrum. På Fjällgatan 33 bor du stabilt i Borås största HSB-förening. Bredband och TV (grundutbud) ingår i månadsavgiften. Föreningen erbjuder ett flertal gemensamhetsanläggningar som gym och en härligt grönskande innergård med boulebana, lekplats och grillstuga. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka en tid för visning! Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på vår hemsida eller genom att ta kontakt med oss på 033-10 19 22.Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Björkhemsgatan 57, Sjöbo, Borås kommun
Björkhemsgatan 57, Sjöbo, Borås kommun, bild 2
Björkhemsgatan 57, Sjöbo, Borås kommun, bild 3

Björkhemsgatan 57

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 095 000 kr
72 m²
3 rum
vån 4/4
4 785 kr/mån
15 208 kr/m²

Välkommen hem till denna fina lägenhet i gavel med balkong. Hela lägenheten är omsorgsfullt ompysslad på senare år, med smakfullt renoverat kök och vardagsrum i en social och öppen planlösning. Här erbjuds genomgående fina ytskikt med milda färger och enhetlig ekparkett, vilket ger en varm och hemtrevlig känsla. Ljuset flödar in från ett flertal fönster i två riktningar. Badrummet är helkaklat med takdusch och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Idag finns två rymliga sovrum, med möjlighet till ett tredje om så önskas. Lägenheten är registrerad som en fyra, men planlösningen har justerats så nu används det tredje rummet som matsal. Balkongen erbjuder fin utsikt över grönska, utan något hus på nära håll. Solen är med hela morgongen och förmiddagen. Här bor man lugnt i området med gröna omgivningar, badsjö och fina naturområden runt knuten. Samtidigt nära till affär, förskola/skola och buss med täta förbindelser till Knalleland och centrum. Trevlig förening med bastu och föreningslokal. Gård med boulebana samt lekplats och fotbollsplan. Bredband och digital-tv ingår i månadsavgiften. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka en tid för visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på vår hemsida eller genom att ta kontakt med oss på 033-10 19 22

  • Premium
  • Balkong
Trädgårdsvägen 4M, Sparsör, Borås kommun
  • Tor 8 aug kl 17:00
Trädgårdsvägen 4M, Sparsör, Borås kommun, bild 2
Trädgårdsvägen 4M, Sparsör, Borås kommun, bild 3

Trädgårdsvägen 4M

Lägenhet
Sparsör, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 450 000 kr
134 m²
5 rum
vån 1/2
10 390 kr/mån
10 821 kr/m²

På Trädgårdsvägen 4M i Sparsör väntar ett mycket trivsamt radhus i bostadsrättsform. Här erbjuds 134 kvadratmeter fördelade på två plan med sociala ytor som kök och vardagsrum på entréplan. Två sovrum och badrum här med, en trappa upp finns ytterligare två sovrum och badrum. Plats alltså för en stora familjen. Hela bostaden är luftig och ljus med nyligen uppdaterade ytskikt och fina färgval. Smakfullt kök och badrum renoverat på senare år. Två balkonger har du med och nära ut till den gröna gården med lekplats och grönytor. Inre fond om 5 855 kr finns att använda för renovering och förbättring av bostaden. På Trädgårdsvägen bor du i ett lugnt och hemtrevligt villaområde. Stabil och välordnad förening, TV och fiber via Telia ingår i månadsavgiften. Omgivningen är den mest barntillåtna du kan tänka dig. Gångavstånd till fin badplats och naturreservat. Tryggt och nära till såväl kompisar, skola, naturen och jobbet i stan. 15 minuter med bil in till centrum och 5 minuter till Fristad samt goda kommunikationer med buss. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka en tid för visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på vår hemsida eller genom att ta kontakt med oss på 033-10 19 22.

  • Premium
  • Balkong
Brämhultsvägen 50, Östermalm, Borås kommun
  • Mån 5 aug kl 17:00
Brämhultsvägen 50, Östermalm, Borås kommun, bild 2
Brämhultsvägen 50, Östermalm, Borås kommun, bild 3

Brämhultsvägen 50

Lägenhet
Östermalm, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
895 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1/4
3 157 kr/mån
25 571 kr/m²

Välkommen hem till en kvadratsmart och stilren bostad. Här bor du med kök och vardagsrum i öppen planlösning och praktisk alkov att placera sängen i. Lägenheten erbjuder bra förvaringsutrymme från ett flertal garderober samt förråd utanför entrén som hör till lägenheten. Det är fräscht och modernt med genomgående fina ytskikt och helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Detta är ett stilrent och trivsamt boende, bekvämt beläget på första plan. Attraktiv adress på Östermalm med bra läge och promenadavstånd till centrala Borås, samtidigt nära grönområden. Bussen går utanför med täta förbindelser till centrum. Sjukhuset samt närbutik ligger tvärs över gatan och du har även nära till påfart av R40. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka en tid för visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på vår hemsida eller genom att ta kontakt med oss på 033-10 19 22.

  • Premium
  • Hiss
Björkhemsgatan 75, Sjöbo, Borås kommun
Björkhemsgatan 75, Sjöbo, Borås kommun, bild 2
Björkhemsgatan 75, Sjöbo, Borås kommun, bild 3

Björkhemsgatan 75

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 150 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/3
6 165 kr/mån
14 744 kr/m²

Längst in på Björkhemsgatan väntar en trivsam trerummare om 78 kvadratmeter med uppskattat gavelläge och fint ljusinsläpp från fönster i två riktningar med vacker utsikt över trädtopparna. Den stora inglasade balkongen blir en härlig förlängning av vardagsrummet, i ett skönt rofyllt läge mot gården. Solen är med som trevligt sällskap hela eftermiddagen och kvällen. I vardagsrummet möts du av vacker fiskbensparkett, köket är totalrenoverat 2022 med modern utrustning och innehar allt du behöver för smidig middagslagning. Med sina 78 kvadratmeter erbjuder denna trea tillräckligt med utrymme för både avskildhet och gemenskap. Här finns gott om plats för familjen eller för den som önskar ett arbetsrum eller gästrum. Björkhemsgatan är belägen i ett lugnt och trivsamt område med gröna omgivningar, badsjö och fina naturområden runt knuten. Samtidigt nära till affär, förskola/skola och buss med täta förbindelser till Knalleland och centrum. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka en tid för visning! Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på vår hemsida eller genom att ta kontakt med oss på 033-10 19 22.

  • Premium
  • Balkong

Visar 1 - 25 av 35