Mäklare Carina Röjland-Lindberg

Carina Röjland-Lindberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skogshyddegatan 31, Alideberg, Borås kommun
 • Ons 26 jun kl 18:00
Skogshyddegatan 31, Alideberg, Borås kommun, bild 2
Skogshyddegatan 31, Alideberg, Borås kommun, bild 3

Skogshyddegatan 31

Lägenhet
Alideberg, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
645 000 kr
58 m²
2 rum
4 045 kr/mån
11 121 kr/m²

På Skogshyddegatan 31 erbjuds nu en trivsam tvårummare med tillgång till en stor härlig uteplats. Här bor du alldeles lagom kort ifrån stadens centralaste delar, samtidigt behagligt nära grönområden. Lägenheten om 58 kvadratmeter är bekvämt belägen på markplan. Rummen ligger på rad och släpper in genomgående fint ljusinsläpp, med grönska utanför. Ljust kök, vardagsrum, sovrum, bra förvaring samt badrum med tvättmaskin. Bostaden är i fint skick, men det finns utrymme att sätta din prägel med din personliga stil. Uteplatsen är omgiven av lummiga buskar. Plats för både grill, loungemöbler, bord och växter. Här sitter du skönt med sol som trevligt sällskap från morgon till sen lunch. Attraktivt läge i centrala Borås. Ett stenkast bort finner vi Knalleland med sitt rika utbud av shopping, träningscenter och matbutik. På några minuter trampar du ner till Borås centrum och högskolan. Runt husknuten finns dessutom nybyggd förskola, simarena och bra bussförbindelser. I närområdet finns också fina promenadstråk kring Kypesjön och naturreservatet Rya Åsar. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Mellanvägen 15D, Sparsör, Borås kommun
 • Ons 26 jun kl 18:00
Mellanvägen 15D, Sparsör, Borås kommun, bild 2
Mellanvägen 15D, Sparsör, Borås kommun, bild 3

Mellanvägen 15D

Lägenhet
Sparsör, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 050 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/2
5 096 kr/mån
19 091 kr/m²

Säg hej till denna fina tvårummare i vackra Sparsör. Bostaden stod färdig för inflytt våren 2022 och erbjuder genomgående hög standard och smakfulla materialval. Det är ljust, modernt och trivsamt med luftiga ytor, högt i tak och genomgående golvvärme. Här erbjuds kök och vardagsrum i öppen och social planlösning med utgång till altanen. Badrummet är stilrent med fina detaljer och tvättavdelning. Här bor du bekvämt i en bostadsrätt med radhuskänsla. Privat och skönt med egen ingång och tillgång till stor härlig altan i perfekt söderläge. Nära ut till gräsmattan där det är fritt fram att spela kubb och tända grillen. Solens är med från förmiddag till sen kväll. Är du sugen på ett dopp, släntrar du ner till en liten strand på några minuter. På Mellanvägen 15D bor du mitt i det trevliga bostadsområdet, aldrig ensamt men ändå väldigt privat. Här finns lekplats, glada grannar, endast en kort promenad till skola och förskola samt Öresjö med fin badplats. Nära till busshållsplats som tar dig till Borås eller Fristad. P-plats finns att hyra mot en avgift om 200 kr/månaden. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Uteplats
Kyrkogårdsgatan 15, Druvefors, Borås kommun
Kyrkogårdsgatan 15, Druvefors, Borås kommun, bild 2
Kyrkogårdsgatan 15, Druvefors, Borås kommun, bild 3

Kyrkogårdsgatan 15

Lägenhet
Druvefors, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
2 550 000 kr
70 m²
3 rum
vån 5/8
5 473 kr/mån
36 429 kr/m²

Välkommen hem till en trerummare i gavel på populära Druvefors. Här erbjuds 70 trivsamma kvadratmeter och en stor inglasad balkong mot kvällssolen med fin utsikt över grönska och Viskan. Det är en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Fint ljusflöde med fönster och ljus in från två riktningar. Du har en generös inglasad balkong, kanske lägenhetens bästa ”rum” som kommer förlänga vardagsrummet många månader om året. Solen är med som trevligt sällskap hela eftermiddagen och kvällen. Privat läge med härlig utsikt över naturen, utan något hus mitt emot. Perfekt boende för sig som vill bo centralt och maximalt bekvämt med tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. Hiss finns i huset. Här på Kyrkogårdsgatan bor du stadsnära i ett grönt och skönt område med bra promenadstråk, endast ett stenkast ifrån centrala Borås. Mataffär och bageri finns i närheten. Digital-TV och bredband ingår i månadsavgiften och föreningen har gemensamma utrymmen som, bastu, samlingslokal och trevlig innergård. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Huldregatan 4C, Sjöbo, Borås kommun
 • Ons 26 jun kl 18:00
Huldregatan 4C, Sjöbo, Borås kommun, bild 2
Huldregatan 4C, Sjöbo, Borås kommun, bild 3

Huldregatan 4C

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
550 000 kr
44 m²
2 rum
vån 3/3
3 976 kr/mån
12 500 kr/m²

Välkommen till en smakfull och mycket trivsam bostad på nedre Sjöbo. Detta hem är i fint skick och omsorgsfullt ompysslad, uppskattat gavelläge dessutom med fönster och ljus in från tre riktningar. Här erbjuds ett stilrent renoverat kök, charmigt trägolv och genomgående milda färger. Klädkammare och helkaklat badrum med takdusch finns här med. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen med skyddande tak och klinker på golvet. Du har fin utsikt över området och naturen, med sol som sällskap från förmiddag till sen kväll. Ett perfekt boende för en eller två, bara att flytta in. Att bo här, på Huldregatan 4C, innebär gångavstånd till Sjöbo torg, mataffär, servicebutik, pizzeria och förskola/skola. Med direkt närhet till härliga promenadstråk och parkhäng i närliggande natur vid Viskan. Bussen går precis utanför med 6 minuters mellanrum ner till Knalleland, Borås centrum och högskolan. Stabil förening med god ekonomi. Bastu och gym finns i huset och parkeringsplats finns att hyra enligt kösystem. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
Kungsgatan 44, Centrum, Borås kommun
 • Tis 25 jun kl 17:00
Kungsgatan 44, Centrum, Borås kommun, bild 2
Kungsgatan 44, Centrum, Borås kommun, bild 3

Kungsgatan 44

Lägenhet
Centrum, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
2 195 000 kr
118 m²
4 rum
vån 5/5
7 163 kr/mån
18 602 kr/m²

Välkommen hem till en unik våning om 118 kvadrat på central adress med balkong. Högst upp i huset, klokt planerad med dagsljus rätt igenom huskroppen och ljus in från både öst och väst. Här erbjuds luftiga ytor, ljust kök, vardagsrum och matsal. Badrum med tvättmaskin samt gäst-WC. Idag finns här tre rymliga sovrum och möjlighet till ett fjärde om så önskas. Från balkongen har du vacker utsikt över staden, takåsar och kyrktornet. Solen är med som trevligt sällskap hela eftermiddagen och kvällen. Bostaden är i fint skick men visst finns här utrymme att sätta din egen prägel och skapa ditt drömhem. Hiss finns i huset, hissen går till våningsplan 4, man behöver ta en trappa upp till våning 5. På Kungsgatan 44 bor du mitt i centrala Borås, nära till mataffär, restauranger och allt det där andra man behöver till vardags. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lagercrantz Plats 10A, Regementsstaden, Borås kommun
Lagercrantz Plats 10A, Regementsstaden, Borås kommun, bild 2
Lagercrantz Plats 10A, Regementsstaden, Borås kommun, bild 3

Lagercrantz Plats 10A

Lägenhet
Regementsstaden, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
2 395 000 kr
83 m²
3 rum
vån 3/3
5 694 kr/mån
28 855 kr/m²

Välkommen hem, till en ljus och modern trerummare. Alldeles lagom kort ifrån stans centralaste delar, samtidigt skönt nära naturen och vitsippsbackar. Fastigheten färdigställdes 2016, allt är i mycket fint skick, här är det bara att flytta in och börja bo. Njut av fin enhetlig ekparkett, rymligt helkaklat badrum med tvättavdelning och ett modernt välutrustat kök. Ljuset strömmar in från stora fönsterpartier i två väderstreck och den stora balkongen i vinkel bjuder på sol precis hela dagen. Med en välplanerad social planlösning, två sovrum och gott om förvaringsmöjligheter är den startklar för en växande familj. På en höjd med utsikt över vår fina stad ligger före detta Regementet I15, i denna vackra historiska miljö finner vi nu en ny stadsdel. Med naturen inpå knuten finns här flera fina promenad och motionsspår längst med Pickesjön. Ändå nära till centrum, högskolan och påfart till RV 40. Bredband och tv ingår i månadsavgiften. P-plats finns att hyra. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Symfonigatan 107, Hestra Parkstad, Borås kommun
 • Ons 26 jun kl 17:00
Symfonigatan 107, Hestra Parkstad, Borås kommun, bild 2
Symfonigatan 107, Hestra Parkstad, Borås kommun, bild 3

Symfonigatan 107

Lägenhet
Hestra Parkstad, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 540 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
4 670 kr/mån
28 000 kr/m²

Välkommen till Trädgårdsstaden som lever upp till sitt namn. Här väntar en lägenhet med radhuskänsla i bostadsrättsform på nya ägare att rå om. Ett fint boende med genomgående hög standard. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum med fin utsikt, badrum med tvättmaskin och torktumlare samt trivsamt sovrum. Mycket bra läge i området med naturen precis intill och rogivande utsikt över grönska. Du har en go balkong med perfekt sydväst läge, sol som trevligt sällskap hela dagen fram till kvällskvisten. Här är lätt att trivas med öppna famnen ut mot naturen. Nära till vackra grönområden, vandringsleder och fin sjö med badplats. Skola och förskola finns i området, god kommunikation med buss och närhet till affär. Det finns lekplats, boulebana, bastu och ett gym för föreningens medlemmar. Har du gröna fingrar och gillar att odla och påta i trädgården finns här små kolonilotter. TV (grundutbud) och bredband ingår i månadsavgiften. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
Engelbrektsgatan 28, Nedre Norrmalm, Borås kommun
 • Ons 26 jun kl 17:00
Engelbrektsgatan 28, Nedre Norrmalm, Borås kommun, bild 2
Engelbrektsgatan 28, Nedre Norrmalm, Borås kommun, bild 3

Engelbrektsgatan 28

Lägenhet
Nedre Norrmalm, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
2 395 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/3
4 810 kr/mån
33 264 kr/m²

Längst med Engelbrektsgatan står detta trevliga lägenhetshus med en lummig trädgård innanför porten. Här väntar en smakfull bostad om 72 kvadratmeter med luftig planlösning. Lägenheten har genomgått en omfattande renovering och erbjuder nu ett mycket smakfullt kök, med påkostade materialval som bänkskivan i kompositsten. Genomgående fina ytskikt med underbara detaljer och en interiör miljö där färg möter fina träslag och skapar harmoni. Fönster åt både öst och väst ger ett fint ljusflöde och balkongen vetter mot den lugna innergården med skön utsikt över villaträdgårdarna i kvarteret. Här kan du njuta av solen från tidig morgon till strax efter lunch. Stabil och omtyckt förening med tillgång till en stor och lummig trädgård där det är fritt fram att både spela kubb, tända grillen och umgås. Perfekt läge nära allt du kan tänkas behöva med gångavstånd till Knalleland, centrum och fina promenadstråk och bad längst Kypesjön. Nära till förskola/skola och närbutik. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
Vindelgatan 23A, Byttorp, Borås kommun
 • Tis 25 jun kl 19:00
Vindelgatan 23A, Byttorp, Borås kommun, bild 2
Vindelgatan 23A, Byttorp, Borås kommun, bild 3

Vindelgatan 23A

Lägenhet
Byttorp, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 645 000 kr
67 m²
3 rum
vån 3/3
4 362 kr/mån
24 552 kr/m²

Välkommen hem till en genomfin trerummare med balkong på populära Byttorp. Här erbjuds 67 kvadrat med två sovrum, badrum samt gäst-WC. Köket är stilrent renoverat, i taket sitter spotlights och ytskikten är genomgående fina med vitlaserat askgolv samt mjuk textilmatta i sovrummen. Färgerna är milda och ger en varm och ombonad känsla. Lägenheten är klokt planerad med dagsljus rätt igenom huskroppen och ljus in från både öst och väst. Här uppe har du rogivande utsikt över naturen och kvarteret. Balkongen bjuder på sol som trevligt sällskap hela eftermiddagen och kvällen. Läget är perfekt med ICA Byttorp, bageri, frisör och buss runt hörnet. Fina promenadstråk runt Byttorpssjön och promenadavstånd till stadskärnan. Brf Boråshus nr 13 är en stabil och omtyckt förening där digital-TV och bredband ingår i månadsavgiften. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
Norra Sjöbogatan 64, Sjöbo, Borås kommun
 • Ons 26 jun kl 17:00
Norra Sjöbogatan 64, Sjöbo, Borås kommun, bild 2
Norra Sjöbogatan 64, Sjöbo, Borås kommun, bild 3

Norra Sjöbogatan 64

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
690 000 kr
52 m²
2 rum
vån 4/4
3 157 kr/mån
13 269 kr/m²

Här erbjuds en ljus och mycket hemtrevlig tvårummare med balkong. Lägenheten är i bra skick med fina ytskikt och helkaklat badrum. Här väntar ett ljust och trivsamt kök, rogivande sovrum samt vardagsrum med utgång till balkong i skönt läge. Bra förvaringsmöjligheter från en klädkammare samt garderobssektion. Balkongen bjuder på fin utsikt över naturen på Rya Åsar, ingen insyn, privat och skönt alltså! Solen är med som trevligt sällskap hela dagen. Brf Majgård är en stabil förening med relaxavdelning och bastu. Föreningen avsätter för inre fond. Lugnt läge på Sjöbo, med gångavstånd till Sjöbo torg med mataffär, apotek, vårdcentral och servicebutik. I byggnaden finns dessutom pizzeria och närlivs för de snabba ärendena. Bra promenad och cykelvägar i ett naturskönt område, endast en kort promenad till populära Almenäs badplats. En härlig skogspromenad bort ligger Kypesjön med Kypegårdens alla faciliteter som vedeldad bastu och café. Bussarna går precis utanför med täta förbindelser till Knalleland och stadskärnan. Välkommen att boka in dig på visning!

 • Premium
 • Balkong
Källbogatan 7, Sjöbo, Borås kommun
 • Ons 26 jun kl 18:00
Källbogatan 7, Sjöbo, Borås kommun, bild 2
Källbogatan 7, Sjöbo, Borås kommun, bild 3

Källbogatan 7

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
895 000 kr
71 m²
3 rum
vån 3/3
5 177 kr/mån
12 606 kr/m²

Välkommen till Källbogatan 7 och denna trivsamma trerummare. Här erbjuds en välplanerad bostad om 71 kvadratmeter med härlig inglasad balkong. Du har två sovrum, stilrent kök och ljust vardagsrum. Badrummet är helkaklat, renoverat av föreningen i samband med stambyte 2023. Balkongen blir definitivt ett omtyckt extrarum där du kan njuta även när vädret inte är på sitt bästa humör. Härifrån ser du ut över naturen med sol som sällskap från morgon till strax efter lunch. Trevlig förening som nyligen gjort stambyte i både kök och badrum samt installerat ny el. TV (grundutbud) och bredband ingår i månadsavgiften. Bostaden har ett bra läge i området med gröna omgivningar. En kort promenad till Sjöbotorg med mataffär, postombud och apotek. Förskola och skola finns i närheten och bussen går med täta förbindelser till Knalleland och centrum. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
Tollstorpsgatan 7, Tullen, Borås kommun

Tollstorpsgatan 7

Lägenhet
Tullen, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
695 000 kr
40,5 m²
1 rum
vån 3/7
2 997 kr/mån
17 160 kr/m²

Välkommen till en trivsam och bostad på populära Tullen! Här bor du på 40,5 välplanerade kvadratmeter med genomgående fint ljusinsläpp från fönster i två riktningar. Bekvämt boende med hiss i huset och närhet till allt du kan tänkas behöva, samt korta förbindelser till centrum. Perfekt för studenten eller varför inte ditt första boende. Möbler i bostaden kan ingå vid köpet, om så önskas. Lägenheten är i fint skick, köket är uppdaterat 2024 med ny kyl/frys och köksfläkt. Även golvet i vardagsrummet är bytt 2024. Badrummet är helkaklat, renoverat av föreningen 2017. På balkongen tittar solen förbi redan på förmiddagen och stannar kvar som trevligt hela eftermiddagen. Rogivande utsikt över natur och kvarteret, utan insyn. Här i hjärtat av Tullen bor du nära Kolbränningen med motionsspår, bad och fina grönområden. Servicebutik med postombud ligger runt hörnet och bussen går precis utanför dörren med täta förbindelser till stadskärnan. Mataffär, pizzeria, bageri och skola når du inom några minuter. Stabil förening med bra ekonomi där bredband ingår i månadsavgiften. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Balkong
 • Hiss
Dragongatan 3C, Sörmarken, Borås kommun
Dragongatan 3C, Sörmarken, Borås kommun, bild 2
Dragongatan 3C, Sörmarken, Borås kommun, bild 3

Dragongatan 3C

Lägenhet
Sörmarken, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
2 860 000 kr
107 m²
4 rum
6 676 kr/mån
26 729 kr/m²

Välkommen hem till ett trivsamt parhus i bostadsrättsform på Sörmarken. Huset stod färdigt för inflytt 2022, därav superfräscht och smakfullt. Här erbjuds 107 kvadrat fördelat på två plan med sociala ytor som kök och vardagsrum i en öppen planlösning på entréplan. Två sovrum och möjlighet till ett tredje, en trappa upp. Genomgående fina ytskikt och snygga materialval som håller stilen många år framåt. En härlig altan på baksidan av huset som vetter mot innergården och södersolen. Bra läge med närhet till förskola, skola och matbutik. Bussen går utanför med täta förbindelser till stadskärnan. I området finns fina grönområden och promenadavstånd till Kransmossens friluftsområde. Bra pendlingsmöjligheter, nära påfart RV40. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka en tid för visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på vår hemsida eller genom att ta kontakt med oss på 033-10 19 22. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Guldbrandsgatan 24, Trandared, Borås kommun
 • Imorgon kl 18:00
Guldbrandsgatan 24, Trandared, Borås kommun, bild 2
Guldbrandsgatan 24, Trandared, Borås kommun, bild 3

Guldbrandsgatan 24

Lägenhet
Trandared, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 575 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/3
4 165 kr/mån
19 444 kr/m²

Här väntar en mycket stilren och fint renoverad trerummare. Lägenheten om hela 81 kvadrat erbjuder luftiga ytor, två generösa sovrum och genomgående fint ljusflöde. Köket är modernt, ytskikten i prima skick och det är ny omdragen el i lägenheten. Här erbjuds också bra förvaringsmöjligheter från klädkammare och ett flertal garderober. Balkongen ligger i uppskattat västerläge med sol som sällskap hela eftermiddagen och kvällen. Det blir en skön plats att landa på. Mataffär med postombud, bageri med café och Kransmossen friluftsområde med fina promenadstråk ligger alldeles intill. Nära till Borås centrum och goda kommunikationer direkt utanför dörren. Stabil och omtyckt förening med låg månadsavgift. Gräsmatta med lummiga träd och sittplatser, perfekt för kubbspel och grill. I källaren på huset finns ett gym för föreningens medlemmar. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
Lilla Brogatan 38, Centrum, Borås kommun
Lilla Brogatan 38, Centrum, Borås kommun, bild 2
Lilla Brogatan 38, Centrum, Borås kommun, bild 3

Lilla Brogatan 38

Lägenhet
Centrum, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
2 195 000 kr
47 m²
2 rum
vån 6/6
3 073 kr/mån
46 702 kr/m²

Mitt i hjärtat av Borås väntar en modern och smakfull tvårummare med inglasad balkong. Bostaden erbjuder generös takhöjd, fint ljusflöde och luftiga ytor. Balkongen vetter mot innergården och söder, du har oslagbar utsikt över takåsar och vår vackra stad. Helt utan insyn, privat och skönt alltså! Kök och vardagsrum ligger i en öppen och social planlösning, sovrummet har plats för dubbelsäng och det helkaklade badrummet är utrustat med tvättmaskin, torktumlare och golvvärme. Så välkommen till en inflyttningsklar tvåa mitt i centrum! Attraktivt läge i centrala Borås där stadspulsen möter grönskande natur. Ett stenkast bort finner vi Sandwalls Plats med sitt rika utbud av restauranger, caféer och mysiga barer. Här har du även lyxen att vara belägen i närhet till vackra grönområden kring Annelundsparken och Stadsparken. Perfekt för dig som vill bo centralt och modernt, med allt nära till hands! Varmt välkommen att kontakta oss för att boka en tid för visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på vår hemsida eller genom att ta kontakt med oss på 033-10 19 22

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Fjällgatan 49B, Tullen, Borås kommun
Fjällgatan 49B, Tullen, Borås kommun, bild 2
Fjällgatan 49B, Tullen, Borås kommun, bild 3

Fjällgatan 49B

Lägenhet
Tullen, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 095 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/3
5 505 kr/mån
14 797 kr/m²

Här väntar en fin trerummare i uppskattat gavelläge med fönster och ljus in från tre riktningar. Trevligt kök, stort vardagsrum och två rymliga sovrum. Lägenheten är i bra skick men det finns utrymme att sätta din egen prägel och fortsätta vårda detta hem. Dessutom en trivsam balkong i söderläge. Balkongen vetter mot gården och grönska. Solen är med som trevligt sällskap från morgon till kväll. Mitt i hjärtat på populära Tullen har du nära till allt. Servicebutik med postombud runt hörnet. Mataffär, bageri, frisör och restaurang inom promenadavstånd. Här bor du granne med grönskande natur och Kolbränningen som erbjuder flera promenadstråk, bad och fiske. Bussen går precis utanför med täta förbindelser till Borås centrum. På Fjällgatan 49B bor du stabilt i Borås största HSB-förening. Bredband och TV (grundutbud) ingår i månadsavgiften. Föreningen erbjuder ett flertal gemensamhetsanläggningar som gym och en härligt grönskande innergård med boulebana, lekplats och grillstuga. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka en tid för visning! Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på vår hemsida eller genom att ta kontakt med oss på 033-10 19 22.

 • Premium
 • Balkong
Hagtornsliden 28, Trandared, Borås kommun
 • Budgivning pågår
Hagtornsliden 28, Trandared, Borås kommun, bild 2
Hagtornsliden 28, Trandared, Borås kommun, bild 3

Hagtornsliden 28

Villa
Trandared, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
3 475 000 kr
91 + 40 m²
5 rum
419 m² tomt

*Omfattande renovering senaste 5 åren *Låga driftkostnader *Närhet till förskola och skola På Hagtornsliden 28 väntar en trevlig familjevilla, inflyttningsklar med bekväm uppvärmning och låga driftskostnader. Huset har genomgått en omfattande renovering. Här väntar genomgående fina ytskikt, högt i tak och härligt ljusflöde. Det är varma toner och en hemtrevlig känsla. Vi välkomnas in, en halvtrappa upp erbjuds öppna social ytor med matplats och vardagsrum. Kök, sovrum, gäst-WC och uteplats finns här med. En halvtrappa ner väntar tre sovrum, badrum, tvättstuga, bastu och förvaringsutrymme. Trädgården är alldeles lagom stor och lummig med insynsskyddat läge. Från uteplatsen har du utsikt över området, med sol som sällskap från tidig morgon till sen eftermiddag. Det blir en trygg och rofylld plats för hela familjen att trivas i många år framåt. På tomten finns också ett friliggande förråd om 10,5 kvadrat samt grusad uppfart med laddstation för elbil. Här bor du på en lugn, barnvänlig gata mitt i villaområdet. Nära till såväl förskola, skola och kompisar. Buss in till Borås stadskärna går med täta förbindelser. Fördel för dig som köpare, att det redan finns pantbrev om hela 2.763.000 kr. Huset är besiktigat av Byggrådet, läs protokoll under "viktiga dokument och länkar". Fiber finns indraget via Zmarket. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
Skarbogatan 8, Trandared, Borås kommun
 • Ons 26 jun kl 19:00
Skarbogatan 8, Trandared, Borås kommun, bild 2
Skarbogatan 8, Trandared, Borås kommun, bild 3

Skarbogatan 8

Lägenhet
Trandared, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 650 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/4
4 729 kr/mån
21 429 kr/m²

Ljus och trivsam trerummare med balkong mot kvällssolen. Bostaden är bekvämt belägen på första plan, endast 8 trappsteg upp, fri från insyn. Här väntar en välplanerad lägenhet med dagsljus in från både öst och väst. Du har ett rymligt och trevligt kök, två sovrum, bra förvaringsmöjligheter samt stilrent badrum med tvättmaskin, renoverat av föreningen i samband med stambyte 2013. Vardagsrummet har fönster och balkong som vetter mot innergården. Utan något hus mitt emot blir detta en skön och privat plats att trivas på. Solen är med som trevligt sällskap hela eftermiddagen och kvällen. Utsikt över lummig grönska. Brf Pilspetsen är en stabil och familjär förening. Tvättstuga, förråd och cykelgarage ligger en trappa ner. Att bo här på Trandared innebär närhet till det mesta, mataffär, postservice och bageri med café. Kransmossens friluftsområde med fina promenadstråk ligger alldeles intill. Nära till Borås centrum och bra bussförbindelser direkt utanför dörren. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
Västmannagatan 10, Norrby, Borås kommun
 • Tis 25 jun kl 18:00
Västmannagatan 10, Norrby, Borås kommun, bild 2
Västmannagatan 10, Norrby, Borås kommun, bild 3

Västmannagatan 10

Lägenhet
Norrby, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
725 000 kr
50,5 m²
2.5 rum
vån 4/4
2 862 kr/mån
14 356 kr/m²

Välkommen till en mycket fin och trivsam bostad med låg månadsavgift, 2 862 kr / månad, på central adress! Denna välplanerade lägenhet om 50,5 kvadratmeter erbjuder luftiga ytor och rikligt med naturligt ljus. Här erbjuds ett smakfullt, totalrenoverat kök, vardagsrum, sovrum med klädkammare samt en praktisk kontorsdel, perfekt för skrivbordet, eller klädförvaring om så önskas. Badrummet renoverades av föreningen i samband med stambyte 2008, badrumsinredning samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare från 2018. Lägenheten genomgick en totalrenovering 2016 med nytt kök, parkettgolv, lister och ytskikt. Den är i mycket gott skick, redo för inflyttning! Trevlig och stabil förening med låg månadsavgift. Här bor du mycket centralt med endast några minuters promenad till Borås centrum och Centralstationen. Nära till busshållplats med täta förbindelser, högskolan och Ramnasjön med dess natursköna miljöer. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
Vindelgatan 7A, Byttorp, Borås kommun
Vindelgatan 7A, Byttorp, Borås kommun, bild 2
Vindelgatan 7A, Byttorp, Borås kommun, bild 3

Vindelgatan 7A

Lägenhet
Byttorp, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
695 000 kr
38 m²
1 rum
vån 3/3
3 723 kr/mån
18 289 kr/m²

Högst upp i huset, finner vi en kvadratsmart och trivsam bostad med sovalkov. Här erbjuds genomgående fina ytskikt, helkaklat badrum och renoverat kök med diskmaskin. Bostaden är uppdaterad 2015 med badrumsinredning. 2015 drogs samtliga elledningar om. Ny central med automatsäkringar och jordfelsbrytare installerades, samt nya vägguttag, lamputtag och nya dimrar installerades runt om i lägenheten. Dessutom en go inglasad balkong i högt läge. Det blir en ljus förlängning av vardagsrummet. Här har du utsikt över kvarteret, helt utan insyn. Lägenheten har en praktisk alkov att parkera sängen i. Perfekt för en 140 cm bred säng, med smart förvaring undertill. Detta är ett charmigt bo med fina möjligheter att njuta av kubik och kvadrat. Attraktivt läge på nedre Byttorp, med närhet till Kolbränningen med motionsspår och fina grönområden. Runt hörnet finns servicebutik med postombud och i närområdet ligger mataffär, pizzeria, bageri och skola. Du promenerar in till centrum på 25 minuter, eller så tar du bussen som går precis utanför dörren. Bredband och TV ingår i månadsavgiften. Kontakta oss redan nu om du är intresserad av att komma på visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan här på vår hemsida eller genom att ta kontakt med Carina Röjland-Lindberg 070-1518070 eller via mejl: [email protected] Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
Guldbrandsgatan 4, Trandared, Borås kommun
 • Imorgon kl 17:00
Guldbrandsgatan 4, Trandared, Borås kommun, bild 2
Guldbrandsgatan 4, Trandared, Borås kommun, bild 3

Guldbrandsgatan 4

Lägenhet
Trandared, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 495 000 kr
71 m²
3 rum
vån 5/8
4 940 kr/mån
21 056 kr/m²

Välkommen hem till en ljus och öppen trerummare på populära Trandared! Här erbjuds ett trivsamt hem om 71 kvadrat med inglasad balkong. På femte våning har du fin utsikt över naturen på Kransmossen. Bostaden renoverades 2014 och är i fint skick, men visst finns här utrymme att sätta din egen prägel. Du har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två sovrum samt stilrent badrum med takdusch. Genomgående ekparkett, uppskattat gavelläge, insynsskyddat med naturen utanför. Ljuset flödar in från stora fönsterpartier i sydväst och fyller hela bostaden med ett harmoniskt ljus. Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen. Det blir en härlig förlängning av rummet med utsikt över grönområden, utan något hus mitt emot, privat och skönt alltså! Bra tillgänglighet med hiss som tar dig från källarplan upp till bostaden. På Trandared har du närhet till mataffär, bageri med café och Kransmossen friluftsområde med fina promenadstråk. Bussen går precis utanför med täta förbindelser till stadskärnan. Här bor du i en stabil förening med god ekonomi, bredband och kabel-tv ingår i den totala månadsavgiften. Till lägenheten hör ett vindsförråd och en matkällare. Tvättstuga och cykelrum finns i källaren. Föreningen har nyss byggt ett parkeringsdäck. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Svedjegatan 34, Dammsvedjan, Borås kommun
Svedjegatan 34, Dammsvedjan, Borås kommun, bild 2
Svedjegatan 34, Dammsvedjan, Borås kommun, bild 3

Svedjegatan 34

Lägenhet
Dammsvedjan, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
995 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 3/4
4 705 kr/mån
17 304 kr/m²

Välkommen till en mycket fin tvårummare med balkong. Här väntar en ljus och trivsam lägenhet med renoverat kök och genomgående fina ytskikt. Lägenheten om 57,5 kvadrat erbjuder smakfulla materialval och milda färger. Uppdaterat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Och så har du balkongen såklart, perfekt söderläge på tredje våning med utsikt över kvarteret. Brf Släpan är en trevlig förening med bland annat bastu, gym, festlokal och innergård med sittgrupper och lekplats. Digital-TV och bredband ingår i månadsavgiften. Nära till flera fina grönområden, mataffär, discgolfbana, bad och fiske i Transåssjön. Täta bussförbindelser till Borås centrum och högskolan som du når inom 10-15 minuter. Snabbt tillträde möjligt! Varmt välkommen att kontakta oss för att boka en tid för visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på vår hemsida eller genom att ta kontakt med oss på 033-10 19 22

 • Premium
 • Balkong
Fjällgatan 33, Tullen, Borås kommun
Fjällgatan 33, Tullen, Borås kommun, bild 2
Fjällgatan 33, Tullen, Borås kommun, bild 3

Fjällgatan 33

Lägenhet
Tullen, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 200 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/3
5 309 kr/mån
16 901 kr/m²

Välkommen hem till en ljus och trivsam trerummare på Tullen. Här erbjuds 71 kvadrat med två sovrum, kök, generöst vardagsrum och tillgång till uteplats. Lägenheten ligger i uppskattat gavelläge med fönster och ljus in från tre riktningar. Bekvämt belägen endast en halvtrappa upp och hiss finns i huset. En trevlig bostad med stor potential och möjlighet att sätta din egen prägel. Du har dessutom tillgång till en härlig uteplats som vetter in mot gården. Solen är med som trevligt sällskap från morgon till eftermiddag. Mitt i hjärtat på populära Tullen har du nära till allt. Servicebutik med postombud runt hörnet. Mataffär, bageri, frisör och bibliotek inom promenadavstånd. Här bor du granne med grönskande natur och Kolbränningen som erbjuder flera promenadstråk, bad och fiske. Bussen går precis utanför med täta förbindelser till Borås centrum. På Fjällgatan 33 bor du stabilt i Borås största HSB-förening. Bredband och TV (grundutbud) ingår i månadsavgiften. Föreningen erbjuder ett flertal gemensamhetsanläggningar som gym och en härligt grönskande innergård med boulebana, lekplats och grillstuga. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Björkhemsgatan 57, Sjöbo, Borås kommun
Björkhemsgatan 57, Sjöbo, Borås kommun, bild 2
Björkhemsgatan 57, Sjöbo, Borås kommun, bild 3

Björkhemsgatan 57

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 095 000 kr
72 m²
3 rum
vån 4/4
4 785 kr/mån
15 208 kr/m²

Välkommen hem till denna fina lägenhet i gavel med balkong. Hela lägenheten är omsorgsfullt ompysslad på senare år, med smakfullt renoverat kök och vardagsrum i en social och öppen planlösning. Här erbjuds genomgående fina ytskikt med milda färger och enhetlig ekparkett, vilket ger en varm och hemtrevlig känsla. Ljuset flödar in från ett flertal fönster i två riktningar. Badrummet är helkaklat med takdusch och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Idag finns två rymliga sovrum, med möjlighet till ett tredje om så önskas. Lägenheten är registrerad som en fyra, men planlösningen har justerats så nu används det tredje rummet som matsal. Balkongen erbjuder fin utsikt över grönska, utan något hus på nära håll. Solen är med hela morgongen och förmiddagen. Här bor man lugnt i området med gröna omgivningar, badsjö och fina naturområden runt knuten. Samtidigt nära till affär, förskola/skola och buss med täta förbindelser till Knalleland och centrum. Trevlig förening med bastu och föreningslokal. Gård med boulebana samt lekplats och fotbollsplan. Bredband och digital-tv ingår i månadsavgiften. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka en tid för visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på vår hemsida eller genom att ta kontakt med oss på 033-10 19 22

 • Premium
 • Balkong
Björkhemsgatan 61, Sjöbo, Borås kommun
 • Borttagen före visning
Björkhemsgatan 61, Sjöbo, Borås kommun, bild 2
Björkhemsgatan 61, Sjöbo, Borås kommun, bild 3

Björkhemsgatan 61

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
475 000 kr
39 m²
1 rum
vån 3/4
2 685 kr/mån
12 179 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
 • Balkong

Visar 1 - 25 av 40