Mäklare Carina Röjland-Lindberg

Carina Röjland-Lindberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tollstorpsgatan 7, Tullen, Borås kommun
Tollstorpsgatan 7, Tullen, Borås kommun, bild 2
Tollstorpsgatan 7, Tullen, Borås kommun, bild 3

Tollstorpsgatan 7

Lägenhet
Tullen, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
695 000 kr
40,5 m²
1 rum
vån 2/7
2 931 kr/mån
17 160 kr/m²

Välkommen till en trivsam och etta på populära Tullen! Här bor du på 40,5 välplanerade kvadratmeter med genomgående fint ljusinsläpp från fönster i två riktningar. Här bor man bekvämt med närhet till allt du kan tänkas behöva, samt korta förbindelser till centrum. Perfekt för studenten eller varför inte ditt första boende. Badrummet är helkaklat, renoverat av föreningen 2017. Köket är uppdaterat 2019 med ny kyl/frys och vitrinskåp, nytt köksgolv 2023. På balkongen tittar solen förbi redan på förmiddagen och stannar kvar som trevligt sällskap hela dagen. Här i hjärtat av Tullen bor du nära Kolbränningen med motionsspår, bad och fina grönområden. Servicebutik med postombud ligger runt hörnet och bussen går precis utanför dörren med täta förbindelser till stadskärnan. Mataffär, pizzeria, bageri och skola når du inom några minuter. Stabil förening med bra ekonomi där bredband ingår i månadsavgiften. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Döbelnsgatan 110B, Norrmalm, Borås kommun
 • Tis 10 okt kl 17:00
Döbelnsgatan 110B, Norrmalm, Borås kommun, bild 2
Döbelnsgatan 110B, Norrmalm, Borås kommun, bild 3

Döbelnsgatan 110B

Lägenhet
Norrmalm, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 750 000 kr
68,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 783 kr/mån
25 547 kr/m²

Välkommen hem till en fin och trivsam trea med balkong på populär adress. Här erbjuds två sovrum, ett i var ende av lägenheten, trevligt kök och rymligt vardagsrum. Badrum samt tvättmaskin och torktumlare i eget utrymme. Fint ljusflöde med fönster och ljus in från både öst och väst. Dessutom en stor inglasad balkong i det perfekta, åtråvärda västerläget. Solen kommer lagom till lunch och stannar kvar som trevligt sällskap till långt in på kvällen. Härifrån ser du ut över kvarteret och den vackra solnedgången. Tack vare inglasningen kan den användas som mysigt häng från tidig vår till långt in på hösten. På Döbelnsgatan 110B bor du i ett naturskönt läge, nära till Kypesjön med fin badplats, motionsspår och grönområden. Men samtidigt nära in till Borås stadskärna, högskolan och Knalleland. På behagligt gångavstånd finns pizzeria, frisör och mataffär. I föreningen finns bland annat relaxavdelning med bastu samt gym. Detta är en kommande försäljning. Kontakta oss gärna redan idag så hör vi av oss inför kommande förhandsvisningar. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan här på vår hemsida eller genom att ta kontakt med Carina Röjland-Lindberg 070-1518070 eller via mejl: [email protected] Bostaden fotograferas invändigt v 37! Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
Åkerigatan 6A, Göta, Borås kommun
 • Tis 10 okt kl 18:00
Åkerigatan 6A, Göta, Borås kommun, bild 2
Åkerigatan 6A, Göta, Borås kommun, bild 3

Åkerigatan 6A

Lägenhet
Göta, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
2 195 000 kr
75,3 m²
3 rum
vån 1/3
3 502 kr/mån
29 150 kr/m²

Genomgående fina ytskikt, öppen planlösning och smakfullt renoverat badrum erbjuds på Åkerigatan 6A. Hela bostaden är omsorgsfullt ompysslad och renoverad på senare år. Det är elegant och hemtrevligt på samma gång. Här bjuds man direkt rakt in i hemmets öppna hjärta, med kök och vardagsrum i en enda stor rymlighet. Badrummet är smakfullt renoverat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Du har två sovrum, varav det ena är lyxigt stort. Dessutom en inglasad balkong som vetter mot gården med sol som trevligt sällskap hela dagen. Bostaden är bekvämt belägen på första våning. Här bor du i en stabil och omtyckt förening med låg avgift om endast 3502 kr, då ingår bredband och grundutbud TV. Endast 10 minuters gångavstånd till stadskärnan. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
Västra Hedängsvägen 1A, Bollebygd, Bollebygds kommun
Västra Hedängsvägen 1A, Bollebygd, Bollebygds kommun, bild 2
Västra Hedängsvägen 1A, Bollebygd, Bollebygds kommun, bild 3

Västra Hedängsvägen 1A

Lägenhet
Bollebygd, Bollebygds kommun
HusmanHagberg Borås
2 500 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3/4
4 987 kr/mån
30 864 kr/m²

Välkommen hem till en nyproducerad trerummare i natursköna Bollebygd. Här erbjuds genomgående hög standard och smakfulla materialval. Det är ljust, modernt och trivsamt med luftiga ytor och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Lägenheten har mycket bra förvaringsutrymme från ett flertal garderober samt klädkammare, badrummet är stilrent med golvvärme och tvättavdelning. Du har en stor balkong som vetter mot öster och morgonsolen. Tack vare att den är integrerad i huset med skyddande väggar och tak sitter du skönt här även om vädret inte är på sitt bästa humör. Välkommen att landa, packa upp och känna dig som hemma. Här bor du med alla bekvämligheter som behövs till vardags, tillgång till parkeringsplats att hyra precis utanför och hiss i huset. Fiber finns indraget. På Västra Hedängsvägen 1A i Bollebygd bor du i ett trevligt nytt bostadsområde, det kommer finnas grönområden och innergård med pergola. I området finns lekplats, fina promenadstråk och Bollebygd centrum. Nära till busshållsplats som tar dig till Borås eller Göteborg. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Barnhemsgatan 5, Sjöbo, Borås kommun
Barnhemsgatan 5, Sjöbo, Borås kommun, bild 2
Barnhemsgatan 5, Sjöbo, Borås kommun, bild 3

Barnhemsgatan 5

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 150 000 kr
97,7 m²
4 rum
vån 3/3
6 006 kr/mån
11 771 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva en trivsam lägenhet om hela 97,7 kvadratmeter. Här erbjuds tre sovrum, två badrum, trevligt kök samt vardagsrum med utgång till inglasad balkong. Det är ljust och luftigt med ljus rätt igenom huskroppen. Bostaden är i fint skick, men visst finns här utrymme att sätta din egen prägel. Balkongen vetter mot söder och bjuder på sol större delen av dagen. Skönt inglasad så du kan njuta här om vädret inte är på sitt bästa humör. Utsikt över kvarteret och trädtopparna i fjärran. På Barnhemsgatan 5 bor du i ett lugnt område med gröna omgivningar, nära till buss med täta förbindelser till Knalleland och centrum. Gångavstånd till både skola/förskola, mataffär och pizzeria. Här finns fina promenadstråk och bra cykelvägar, endast en kort promenad till populära Almenäs badplats. Välskött förening med trevlig innergård där det är fritt fram att spela kubb, grillplats finns också och gemensam bastu i källaren på huset. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
Lindormsgatan 39, Sjöbo, Borås kommun
 • Tor 12 okt kl 18:00
Lindormsgatan 39, Sjöbo, Borås kommun, bild 2
Lindormsgatan 39, Sjöbo, Borås kommun, bild 3

Lindormsgatan 39

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
990 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 3/6
4 680 kr/mån
13 469 kr/m²

Välkommen hem till en trivsam trerummare med balkong. Här väntar en öppen planlösning med valv mellan kök och vardagsrum. Två rymliga sovrum, vardagsrum med utgång till balkong, hall med klädkammare, trevligt kök och helkaklat badrum. Bostaden är i fint skick, men det finns utrymme att sätta din prägel med din personliga stil. Uppskattat gavelläge med fint ljusflöde från fönster i två riktningar och rogivande utsikt. Balkongen bjuder på skön eftermiddags- och kvällssol. Du se ut över naturen på Rya Åsar, helt fri från insyn! På Lindormsgatan 39 bor du bekvämt i en stabil förening med bastu, relaxrum och hiss i huset. Digital-tv och bredband ingår i månadsavgiften. Nära fina grönområden och promenadstråk. Gångavstånd till både skola/förskola, mataffär och pizzeria. Täta förbindelser med buss till Knalleland och Borås centrum. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Järnvägsgatan 21, Centrum, Borås kommun
 • Ons 11 okt kl 17:00
Järnvägsgatan 21, Centrum, Borås kommun, bild 2
Järnvägsgatan 21, Centrum, Borås kommun, bild 3

Järnvägsgatan 21

Lägenhet
Centrum, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 750 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 1/4
4 659 kr/mån
31 532 kr/m²

Välkommen hem till en ljus och trivsam tvårummare mitt i centrala Borås. Här väntar en fin lägenhet i bra skick med stilrent renoverat kök och helkaklat badrum med tvättmaskin. Bostaden erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, genomgående fina ytskikt samt ett rymligt sovrum med klädkammare. Du har en fantastisk inglasad balkong, som vetter mot den grönskande innergården. Solen är med som trevligt sällskap från lunch till sen kväll. Ett av stans mest centrala lägen, ändå är här förvånansvärt lugnt och harmoniskt. Privat och trevlig innergård med gräsytor, grönskande rabatter och buskar, sittplatser samt en fin lekplats. Din oas på lyxigt kort avstånd från livet i stan. Brf Vargen är en stabil och omtyckt förening. Hiss finns i huset. Bra läge mitt i staden. Nära till precis allt du behöver i form av matbutik, restauranger, högskola, nöjen, gym, torghandel och umgänge. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sturegatan 31, Lugnet, Borås kommun
Sturegatan 31, Lugnet, Borås kommun, bild 2
Sturegatan 31, Lugnet, Borås kommun, bild 3

Sturegatan 31

Lägenhet
Lugnet, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
2 195 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/4
4 929 kr/mån
29 662 kr/m²

Bra läge mitt i stan med en härlig balkong. På Sturegatan 31 väntar en trivsam trerummare om 74 kvadrat. Här erbjuds två rymliga sovrum, trevligt kök med utgång till balkong samt ett stort vardagsrum. Bostaden har fönster och ljus in från både öst och väst, det är en luftig känsla med möjlighet att gå runt hall-kök-vardagsrum. Lägenheten är i fint skick med bra potential och massor av möjligheter att sätta din egen prägel. Balkongen är en ljus förlängning av köket, hit hittar eftermiddagssolen. Tack vare att den är integrerad i huset, med väggar på båda sidor och ett skyddande tak, kan du njuta här även när vädret inte är på sitt bästa humör. Bekvämt stadsnära boende med hiss, balkong och möjlighet att hyra garageplats. Stabil föreningen med god ekonomi. Det finns en trevlig grönskande innergård med sittplatser samt tvättavdelning för bilar. Laddplatser för elbilar i garaget. Gemensam tvättstuga i huset, nyligen renoverad med helt nya maskiner. Här bor man i ett populärt område med fantastiskt läge som erbjuder både en lugn miljö intill biblioteket & kulturhuset samt omedelbar närhet till centrum och dess utbud. Nära till fina promenadstråk i grönskande Annelundsparken. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Bullerbygatan 5A, Lyckebo Sjöstad, Borås kommun
Bullerbygatan 5A, Lyckebo Sjöstad, Borås kommun, bild 2
Bullerbygatan 5A, Lyckebo Sjöstad, Borås kommun, bild 3

Bullerbygatan 5A

Lägenhet
Lyckebo Sjöstad, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
3 195 000 kr
142 m²
4 rum
7 642 kr/mån
22 500 kr/m²

Välkommen hem till ett kedjehus i bostadsrättsform i natursköna Lyckebo Sjöstad! Här erbjuds ett genomfint kedjehus i två plan med plats för den stora familjen. Klokt planerad med sociala ytorna som vardagsrum och kök på entréplan. Övervåningen blir familjens privata med tre sovrum och möjlighet till ett fjärde. Bostaden stod färdigt för inflytt december 2017, därav superfräsch med genomgående milda färger och fina materialval. Det är modernt och hemtrevligt på samma gång. Stilrent kök från Vedum, två helkaklade badrum och rikligt med förvaringsmöjligheter. Kaminen i vardagsrummet höjer både mysfaktorn och värmen. Här finns flera trevliga uteplatser att njuta av solen. En härlig altan på baksidan av huset med plats för loungemöbler, matbord och grill. Hitt hittar förmiddagssolen. Vill du njuta av eftermiddags- och kvällssolen är den stensatta uteplatsen på framsidan av huset att föredra. Eller terrassen som nås från övre plan! Detta blir ett bekvämt boende för hela familjen. Mycket bra förvaring i bostaden, det finns även ett isolerat förråd intill entrén. Två parkeringsplatser precis utanför entrén hör till bostaden. Där finns också en privat laddstation för elbil. I Lyckebo Sjöstad bor du lugnt och barnvänligt läge med två kommunala lekplatser i området. Direkt gångavstånd till sjö med badplats och naturen. En fin nybyggd promenad- och cykelslinga leder till Sjömarken. Samtidigt nära till RV40 som gör det väldigt enkelt att ta sig till alla delar utav Borås stad, samt skapar goda pendlingsmöjligheter till både Göteborg och österut. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Skogshyddegatan 31, Alideberg, Borås kommun
 • Tis 3 okt kl 19:00
Skogshyddegatan 31, Alideberg, Borås kommun, bild 2
Skogshyddegatan 31, Alideberg, Borås kommun, bild 3

Skogshyddegatan 31

Lägenhet
Alideberg, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
895 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/3
3 613 kr/mån
16 887 kr/m²

Här erbjuds 53 kvadratmeter med stor potential. Trevligt kök och rymligt vardagsrum med utgång till balkong. Rummen ligger på rad med kök, vardagsrum, sovrum och balkong mot öster med morgonsol och utsikt över kvarteret. Här bor du alldeles lagom kort ifrån stadens centralaste delar, samtidigt behagligt nära grönområden. Balkongen bjuder på utsikt över härlig grönska, solen tittar in redan på morgonen och hänger med fram till eftermiddagskaffet. Insynen klart begränsad eftersom det är långt till huset snett över. Innergården är trevlig med lekplats, grönområden och sittgrupper. Ett stenkast bort finner vi Knalleland med sitt rika utbud av shopping, träningscenter och matbutik. På några minuter trampar du ner till Borås centrum och högskolan. Runt husknuten finns dessutom förskola, simarena och bra bussförbindelser. Här har du även lyxen att vara belägen i närhet till vackra grönområden kring Kypesjön och Rya Åsar. Välkommen att boka in dig på visning!

 • Premium
 • Balkong
Huldregatan 5, Sjöbo, Borås kommun
 • Tor 12 okt kl 18:00
Huldregatan 5, Sjöbo, Borås kommun, bild 2
Huldregatan 5, Sjöbo, Borås kommun, bild 3

Huldregatan 5

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
675 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/3
4 400 kr/mån
12 054 kr/m²

Välkommen till en trivsam tvårummare på nedre Sjöbo. Här erbjuds en välplanerad bostad om 56 kvadratmeter med stor potential. Det är ett genomgående fint ljusflöde rakt genom lägenheten med ljus in från både öst och väst. Från vardagsrummet nås balkongen, en skön sådan med sol som sällskap hela eftermiddagen och kvällen. Du ser ut över innergården och kvarteret med lummiga träd precis utanför. Bekvämt boende med tvättmaskin, diskmaskin samt hiss i huset. Lägenheten är i fint skick men visst finns det potential att sätta din egen prägel. Att bo här, på Huldregatan 5, innebär gångavstånd till Sjöbo torg, mataffär, servicebutik, pizzeria och förskola/skola. Med direkt närhet till härliga promenadstråk och parkhäng i närliggande natur vid Viskan. Bussen går precis utanför med 6 minuters mellanrum ner till Knalleland, Borås centrum och högskolan. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Mellanvägen 10B, Sparsör, Borås kommun
 • Tis 3 okt kl 17:30
Mellanvägen 10B, Sparsör, Borås kommun, bild 2
Mellanvägen 10B, Sparsör, Borås kommun, bild 3

Mellanvägen 10B

Radhus
Sparsör, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
2 150 000 kr
95 m²
4 rum
vån 1/2
7 105 kr/mån
22 632 kr/m²

Säg hej till denna fina fyra med radhuskänsla i vackra Sparsör. Bostaden stod färdig för inflytt våren 2022 och erbjuder genomgående hög standard och smakfulla materialval. Två plan med sociala ytor som kök och vardagsrum på entréplan och tre privata sovrum en trappa upp. Det är ljust, modernt och trivsamt med luftiga ytor. Välkommen att landa, packa upp och känna dig som hemma. Här bor du bekvämt i en bostadsrätt med radhuskänsla. Privat och skönt med egen ingång. Här på framsidan av huset hittar morgonsolen. Vill du njuta av eftermiddags- och kvällssolen är den härliga altanen på baksidan att föredra. Plats för loungegrupp, matbord och solstolar. På Mellanvägen 10B bor du mitt i det trevliga bostadsområdet, aldrig ensamt men ändå väldigt privat. Här finns lekplats, glada grannar, endast en kort promenad till skola och förskola samt Öresjö med fin badplats. Nära till busshållplats som tar dig till Borås eller Fristad. P-plats finns att hyra mot en avgift om 200 kr/månaden. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Ynglingagatan 16A, Norrmalm, Borås kommun
 • Ons 4 okt kl 18:00
Ynglingagatan 16A, Norrmalm, Borås kommun, bild 2
Ynglingagatan 16A, Norrmalm, Borås kommun, bild 3

Ynglingagatan 16A

Lägenhet
Norrmalm, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 395 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/3
3 815 kr/mån
24 474 kr/m²

På Norrmalm väntar denna trevliga och ljusa tvårummare. Lägenheten om 57 kvadrat är i bra skick med fina ytskikt och en stor inglasad balkong. Bostaden är klokt planerad med ljus in rätt igenom huskroppen från både öst och väst. Här bjuds man direkt in i hemmets öppna hjärta, från hallen nås bostadens samtliga rum. Vardagsrummet är ljust och trivsamt, privat och skönt utan något hus på nära håll. Köket är stilrent och rymligt med bra förvaring och plats för matbord. Den inglasade balkongen är precis färdigställd, det är en ljus förlängning av vardagsrummet. En skön plats att trivas på med utsikt över kvarteret och sol som sällskap från förmiddag till sen kväll. Lägenheten är bekvämt belägen på första våning med nära ut till innergården där det är fritt fram att tända grillen och spela kubb. Här bor du i ett mycket fint och rofyllt läge med gångavstånd till Knalleland och stadskärnan. Nära mataffär och bra bussförbindelse till precis utanför dörren. Samtidigt nära naturen och Kypeskogen med fina motionsspår. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
Lagercrantz Plats 10A, Regementsstaden, Borås kommun
 • Tis 3 okt kl 18:00
Lagercrantz Plats 10A, Regementsstaden, Borås kommun, bild 2
Lagercrantz Plats 10A, Regementsstaden, Borås kommun, bild 3

Lagercrantz Plats 10A

Lägenhet
Regementsstaden, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
2 595 000 kr
83 m²
3 rum
vån 3/3
5 356 kr/mån
31 265 kr/m²

Välkommen hem, till en ljus och modern trerummare. Alldeles lagom kort ifrån stans centralaste delar, samtidigt skönt nära naturen och vitsippsbackar. Fastigheten färdigställdes 2016, allt är i mycket fint skick, här är det bara att flytta in och börja bo. Njut av fin enhetlig ekparkett, rymligt helkaklat badrum med tvättavdelning och ett modernt välutrustat kök. Ljuset strömmar in från stora fönsterpartier i två väderstreck och den stora balkongen i vinkel bjuder på sol precis hela dagen. Med en välplanerad social planlösning, två sovrum och gott om förvaringsmöjligheter är den startklar för en växande familj. På en höjd med utsikt över vår fina stad ligger före detta Regementet I15, i denna vackra historiska miljö finner vi nu en ny stadsdel. Med naturen inpå knuten finns här flera fina promenad och motionsspår längst med Pickesjön. Ändå nära till centrum, högskolan och påfart till RV 40. Bredband och tv ingår i månadsavgiften. P-plats finns att hyra. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Kapellvägen 24D, Gånghester, Borås kommun
 • Mån 2 okt kl 18:00
Kapellvägen 24D, Gånghester, Borås kommun, bild 2
Kapellvägen 24D, Gånghester, Borås kommun, bild 3

Kapellvägen 24D

Lägenhet
Gånghester, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 195 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 074 kr/mån
16 259 kr/m²

På Kapellvägen 24D i Gånghester väntar en ljus och hemtrevlig trerummare. Här erbjuds genomgående ljusa ytskikt och helkaklat badrum. Bostaden är i bra skick och det finns fortfarande möjlighet att sätta din egen prägel. Här bor du i ett uppskattat gavelläge med fönster och ljus in från två riktningar. Balkongen ligger i skönt läge och bjuder på sol större delen av dagen och definitivt hela kvällen. Härifrån ser du ut över kvarteret och naturen i fjärran. Mycket trevligt område, nära naturen och fina promenadvägar. Kort promenad till ICA butik, skola och förskola samt bra bussförbindelse. Alltid nära till skogspromenader, svampplockning och utelek. 10 minuter med bil in till Borås centrum. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
Vindelgatan 36A, Byttorp, Borås kommun
 • Tor 5 okt kl 18:00
Vindelgatan 36A, Byttorp, Borås kommun, bild 2
Vindelgatan 36A, Byttorp, Borås kommun, bild 3

Vindelgatan 36A

Lägenhet
Byttorp, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 695 000 kr
71 m²
3 rum
vån 2/3
4 522 kr/mån
23 873 kr/m²

Här bor du på en kulle, lite i hemlighet med utsikt över kvarteret, trädtoppar och staden. Hela lägenheten är i gott skick, köket är smakfullt renoverat på senare tid och badrummet helkaklat. Det är luftigt och trivsamt med genomgående fina ytskikt och härligt ljusflöde. Du har två sovrum, ett stort och ett större och en uppskattad inglasad balkong om ca 6,8 kvm som nås från både sovrum och vardagsrum. Riktigt skönt läge! Perfekt läge i området med gångavstånd till allt du kan tänkas behöva. Fina promenadstråk och natur runt Byttorpssjön, servicebutik med postombud, välsorterad matbutik, bageri och frisör ligger runt hörnet. Du kan promenera ner till staden på 20 minuter, annars går bussen precis utanför med täta förbindelser till stadskärnan. Välkommen hem!

 • Premium
 • Balkong
Fjällgatan 49A, Tullen, Borås kommun
Fjällgatan 49A, Tullen, Borås kommun, bild 2
Fjällgatan 49A, Tullen, Borås kommun, bild 3

Fjällgatan 49A

Lägenhet
Tullen, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 650 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/3
5 251 kr/mån
22 297 kr/m²

Trerummare med genomgående fina ytskikt och balkong. Hela bostaden har genomgått en stilsäker renovering med kloka materialval som håller stilen många år framåt. Det är snyggt, hemtrevligt och modernt. Vackert ljusflöde med fönster och ljus rakt genom bostaden, samt en härlig balkong mot sydväst. Tack vare att den är integrerad i huset, med väggar på båda sidor och ett skyddande tak, kan du njuta här även om vädret inte är på sitt bästa humör. Så varsågod att landa, packa upp och känn dig som hemma. Mitt i hjärtat på populära Tullen har du nära till allt. Runt hörnet finns servicebutik med postombud, i närheten ligger också mataffär, bageri och frisör. Här bor du granne med grönskande natur och Kolbränningen som erbjuder flera promenadstråk, friluftsliv, bad och fiske. Bussen går precis utanför med täta förbindelser till stadskärnan. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
Hestra Ringväg 13, Hestra, Borås kommun
 • Ons 4 okt kl 17:00
Hestra Ringväg 13, Hestra, Borås kommun, bild 2
Hestra Ringväg 13, Hestra, Borås kommun, bild 3

Hestra Ringväg 13

Lägenhet
Hestra, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
2 695 000 kr
91 m²
3 rum
vån 2/7
4 181 kr/mån
29 615 kr/m²

Modernt och hemtrevligt, nära naturen. På populära Hestra väntar en genomfin trerummare på nya ägare att rå om. Denna rymliga trea om hela 91 kvadrat stod klar för inflytt 2013 och erbjuder en social öppen planlösning med luftiga ytor och genomgående fina ytskikt. Här bor du i ett uppskattat gavelläge med en generös balkong där solen är med största delen av dagen. Huset är smart byggt och lägenheten har fönster och ljus in från tre riktningar. Ingen granne varken år norr, öst eller väst. Privat och skönt alltså. Fina färg- och materialval som håller stilen i många år framöver, här kan du bara flytta in och börja bo. Mycket trevligt och grönskande område nära naturen, fina promenadstråk och vandringsleder. Bra skola och förskola i området, nära populära Tonys restaurang samt bra kommunikation med buss till stadskärnan. Här bor du i en mycket omtyckt förening med fin grillplats, gemensamhetslokal och övernattningslägenhet med bastu. Låg månadsavgift! Lägenheten ligger på andra våning, hiss finns i huset och naturen väntar utanför dörren. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Kungsgatan 17, Centrum, Borås kommun
 • Tor 5 okt kl 17:00
Kungsgatan 17, Centrum, Borås kommun, bild 2
Kungsgatan 17, Centrum, Borås kommun, bild 3

Kungsgatan 17

Lägenhet
Centrum, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 295 000 kr
44 m²
1.5 rum
vån 1/4
2 846 kr/mån
29 432 kr/m²

Välkommen till en genomfin bostad mitt i centrum. Detta trivsamma bo totalrenoverades 2017 i samband med ombildning från hyresrätt till bostadsrätt. Nu är lägenheten i sitt livs form med fina materialval, stilrent kök och helkaklat badrum med tvättmaskin. 44 kvadrat är perfekt för en eller två. Det är klokt planerat med rymligt kök, vardagsrum samt en mysig sovalkov att placera sängen i. Mycket bra förvaring från ett flertal garderober. Balkong har du med, med utsikt över Kungsgatan, så du lätt kan följa vad som händer i staden. På Kungsgatan 17 bor du mitt i stadskärnan med hela stadens utbud utanför dörren. Högskolan ligger precis över gatan.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Dragongatan 3C, Sörmarken, Borås kommun
Dragongatan 3C, Sörmarken, Borås kommun, bild 2
Dragongatan 3C, Sörmarken, Borås kommun, bild 3

Dragongatan 3C

Lägenhet
Sörmarken, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
2 860 000 kr
107 m²
4 rum
5 980 kr/mån
26 729 kr/m²

Välkommen hem till ett trivsamt parhus i bostadsrättsform på Sörmarken. Huset stod färdigt för inflytt 2022, därav superfräscht och smakfullt. Här erbjuds 107 kvadrat fördelat på två plan med sociala ytor som kök och vardagsrum i en öppen planlösning på entréplan. Två sovrum och möjlighet till ett tredje, en trappa upp. Genomgående fina ytskikt och snygga materialval som håller stilen många år framåt. Du har en härlig insynsskyddad altan som vetter mot södersolen. Plats för loungemöbler och grill. Solen är med som trevligt sällskap från morgon till kväll. Här bor du i ett nybyggt, hemtrevligt och barnvänligt villaområde. Bekvämt med bostadsrättsform där parkeringsplats ingår i månadsavgiften. Närhet till förskola, skola och matbutik. Bussen går utanför med täta förbindelser till stadskärnan. I området finns fina grönområden och promenadavstånd till Kransmossens friluftsområde. Bra pendlingsmöjligheter, nära påfart RV40. OBOS Bostadsutveckling AB erbjuder en räntekompensation på 50 % av avgiftshöjningen för den bostadsrättsinnehavare i BRF Klippingen 2 som är eller blir medlem i OBOS och gäller till och med december 2024. Avgift med rabatt är 5980 kr/månad. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Uteplats
Getholmsgatan 34C, Hedvigsborg, Borås kommun
 • Tis 3 okt kl 17:00
Getholmsgatan 34C, Hedvigsborg, Borås kommun, bild 2
Getholmsgatan 34C, Hedvigsborg, Borås kommun, bild 3

Getholmsgatan 34C

Radhus
Hedvigsborg, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
2 350 000 kr
149 m²
6 rum
vån 1/2
7 357 kr/mån
15 772 kr/m²

På Getholmsgatan 34C väntar ett mycket trivsamt radhus i bostadsrättsform. Här erbjuds 149 välplanerade kvadratmeter fördelade på två plan med sociala ytor som kök och vardagsrum på entréplan och tre rymliga sovrum en trappa upp. Köket är smakfullt renoverat, de båda badrummen likaså. Perfekt för den stora familjen med fyra sovrum och möjlighet till ett femte. Den stora altanen vetter mot eftermiddags- och kvällssolen på baksidan av huset. En go plats att trivas på med plats för grill, solstolar och loungemöbler. Även på framsidan av huset finns en mysig uteplats som är lummig och välkomnande. Här bor du i ett lugnt och hemtrevligt villaområde med grönytor och trevliga grannar. Bekvämt och stabilt boende i en välordnad förening. TV, bredband samt garageplats ingår i månadsavgiften. Hedvigsborg vetter mot ett av flera vackra strövområden kring Borås och direkt närhet till naturen. Gångavstånd till närbutik med postombud, förskola och skola. Bussen går precis utanför med täta förbindelser till stadskärnan. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka en tid för visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på vår hemsida eller genom att ta kontakt med oss på 033-10 19 22. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Norrgatan 14, Knalleland, Borås kommun
 • Budgivning pågår
Norrgatan 14, Knalleland, Borås kommun, bild 2
Norrgatan 14, Knalleland, Borås kommun, bild 3

Norrgatan 14

Lägenhet
Knalleland, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
2 495 000 kr
70 m²
3 rum
vån 8/9
5 033 kr/mån
35 643 kr/m²

Välkommen upp till våning 8 med fantastisk utsikt över Borås takåsar och naturen på Rya Åsar! Här väntar en finfin trerummare om 70 kvadratmeter med två sovrum, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en go inglasad balkong. Ett modernt bo med en social planlösning och öppen yta mellan kök och vardagsrum. Allt i prima skick, bara att ställa in möblerna och börja bo. Ljuset flödar in från stora fönsterpartier i tre riktningar. Bostadens hjärta måste ändå vara den stora inglasade balkongen på ca 18 kvm. Härifrån kan man njuta av solen större delen utav dagen och framför allt skåda den magiska solnedgången som går ner över Rya Åsar. Inget hus på nära håll så insynen är lika med noll. Välkommen att trivas på Norrgatan 14, ett avslappnat paradis på lyxigt kort avstånd från livet i stan. Attraktivt läge i Borås, ett stenkast bort finner vi Knalleland med sitt rika utbud av shopping. Runt husknuten har du serviceutbud, träningscenter och matbutik. Perfekt för dig som vill bo centralt och modernt, med allt nära till hands! Brf Majbaggen är en stabil och välskött förening med familjär och trevlig känsla. Möjlighet att hyra övernattningsrum när man får besök och föreningen har även en härlig bastu. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Björkhemsgatan 17, Sjöbo, Borås kommun

Björkhemsgatan 17

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 495 000 kr
91 m²
4 rum
vån 3,5/7
5 922 kr/mån
16 429 kr/m²

Välkommen hem till en fin och trivsam fyra om 91 kvadrat med inglasad balkong. Här erbjuds ett smakfullt renoverat kök med hemtrevlig känsla. Stort vardagsrum samt matsal med utgång till inglasad balkong. De båda sovrummen är rymliga, med fin utsikt över grönska, utan något hus mitt emot. Här finns också bra förvaringsmöjligheter samt badrum med tvättmaskin och torktumlare och gäst-WC. Hela bostaden är i fint skick med genomgående fina ytskikt. Här bor du i ett uppskattat gavelläge med fönster och ljus in från två riktningar. Från balkongen har du utsikt över kvarteret med sol som trevligt sällskap hela eftermiddagen och kvällen. På Björkhemsgatan 17 bor du med direkt närhet till härliga promenadstråk och parkhäng i natur vid Kypesjön. Bussarna in till stan går med 6 minuters mellanrum och du har gångavstånd till mataffär, apotek och servicebutik samt förskola/skola. Bekvämt boende med hiss i huset. Trevlig förening där både TV och fiber ingår i månadsavgiften. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Alingsåsvägen 88, Byttorp, Borås kommun

Alingsåsvägen 88

Villa
Byttorp, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
3 795 000 kr
162 + 91 m²
6 rum
954 m² tomt

Här väntar en genomfin villa i två plan plus källare och inredd vind. Detta trivsamma hem erbjuder en perfekt mix av äldre charm och moderna inslag. Hela huset är omsorgsfullt ompysslat med smakfullt renoverat kök, genomgående fina ytskikt och charmiga detaljer som vedspis, kamin och bröstpanel. Entréplan bjuder på öppna sociala ytor där kök, vardagsrum och matplats samsas, men är ändå tydligt uppdelad i olika rum. Två generösa sovrum väntar en trappa upp, här finns också stort badrum med bastu. Den inredda vinden blir ytterligare ett stort sovrum, här trivs nog tonåringen. Källarplan erbjuder ett allrum, bra förvaring, tvättstuga och groventré. Det finns också ett poolrum, med möjlighet att göra till din egen relaxavdelning. (Ej använt utav nuvarande ägare). Trädgården är lummig och generös i storlek med många mysiga insynsskyddade platser att njuta på. Här finns äppelträd, plommonträd och päronträd. Dessutom en trevlig altan perfekt synkad med eftermiddags- och kvällssolen. På tomten finns också en stensatt carport och plats för två bilar. Här bor du nära såväl vackra promenadstråk runt Rya Åsar och Byttorpssjön som till matbutik och bussförbindelse till stadskärnan. Servicebutik med postombud finns också inom några minuters promenadavstånd. Nära till skola, barnomsorg och idrottsplats. Fiber finns indraget. Huset är besiktigat av Byggrådet, läs gärna protokoll under ”viktiga dokument och länkar”. Välkommen att anmäla ditt intresse!

Guldbrandsgatan 4, Trandared, Borås kommun
Guldbrandsgatan 4, Trandared, Borås kommun, bild 2
Guldbrandsgatan 4, Trandared, Borås kommun, bild 3

Guldbrandsgatan 4

Lägenhet
Trandared, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 640 000 kr
71 m²
3 rum
vån 5/8
4 519 kr/mån
23 099 kr/m²

Välkommen hem till en ljus och öppen trerummare på populära Trandared! Här erbjuds ett trivsamt hem om 71 kvadrat med inglasad balkong. På femte våning har du fin utsikt över naturen på Kransmossen. Bostaden renoverades 2014 och är i fint skick, men visst finns här utrymme att sätta din egen prägel. Du har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två sovrum samt stilrent badrum med takdusch. Genomgående ekparkett, uppskattat gavelläge, insynsskyddat med naturen utanför. Ljuset flödar in från stora fönsterpartier i sydväst och fyller hela bostaden med ett harmoniskt ljus. Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen. Det blir en härlig förlängning av rummet med utsikt över grönområden, utan något hus mitt emot, privat och skönt alltså! Bra tillgänglighet med hiss som tar dig från källarplan upp till bostaden. På Trandared har du närhet till mataffär, bageri med café och Kransmossen friluftsområde med fina promenadstråk. Bussen går precis utanför med täta förbindelser till stadskärnan. Här bor du i en stabil förening med god ekonomi, bredband och kabel-tv ingår i den totala månadsavgiften. Till lägenheten hör ett vindsförråd och en matkällare. Tvättstuga och cykelrum finns i källaren. Föreningen bygger just nu ett parkeringsdäck som väntas stå klart hösten 2023. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss

Visar 1 - 25 av 58