Mäklare Carina Röjland-Lindberg

Carina Röjland-Lindberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kyrkogårdsgatan 7, Göta, Borås kommun
  • Tis 21 maj kl 17:00
Kyrkogårdsgatan 7, Göta, Borås kommun, bild 2
Kyrkogårdsgatan 7, Göta, Borås kommun, bild 3

Kyrkogårdsgatan 7

Lägenhet
Göta, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
995 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/3
1 878 kr/mån
28 429 kr/m²

Välkommen till en fin bostad med go balkong, på central adress! Lägenheten om 35 kvadrat är i fint skick, omsorgsfullt ompysslad och trivsam. Köket är smakfullt renoverat hösten 2022, med integrerade vitvaror och milda färger. Badrummet helkaklat med golvvärme. Praktisk alkov att placera sängen, bra förvaringsmöjligheter samt ett ljust vardagsrum med utgång till balkongen. Skönt, privat läge med utsikt över grönska och S:ta Birgittas kyrkogård. Solen är med som trevligt sällskap från morgon till kväll. Här bor du i en trevlig förening med låg månadsavgift. En kort 10 minuters promenad tar dig till stadskärnan med butiker, mataffär, apotek, restauranger och mysiga cafeér. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
Fjällgatan 39A, Tullen, Borås kommun
Fjällgatan 39A, Tullen, Borås kommun, bild 2
Fjällgatan 39A, Tullen, Borås kommun, bild 3

Fjällgatan 39A

Lägenhet
Tullen, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 450 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 669 kr/mån
18 954 kr/m²

Välkommen till en ljus och trivsam trerummare. Bostaden om 76,5 kvadrat är ljus med luftiga ytor, stort vardagsrum och helkaklat badrum. Lägenheten är i bra skick men det finns utrymme att sätta din prägel och fortsätta vårda detta hem. Vardagsrum med tjusig originalparkett och fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Du har dessutom en mysig balkong mot kvällssolen. Den är integrerad i huset vilket gör att du sitter aningen skyddad här även om det blåser. Solen är med som trevligt sällskap hela eftermiddagen tills solnedgång. Bussarna går precis utanför dörren om du snabbt och smidigt vill ta dig ner till stadskärnan. Annars funkar cykel eller fötter också bra för att ta sig in till centrum. Du har allt du kan tänkas behöva inom gångavstånd, mataffär, närbutik med postombud, bageri och frisör. Här bor du stabilt och bekvämt i Borås största HSB-förening. Bredband och kabel-TV ingår i månadsavgiften. Ett flertal gemensamhetsanläggningar erbjuds som gym och en härligt grönskande innergård med boulebana, lekplats och grillstuga. Flexibelt tillträde. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka en tid för visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på vår hemsida eller genom att ta kontakt med oss på 033-10 19 22.

  • Premium
  • Balkong
Fjällgatan 49B, Tullen, Borås kommun
  • Mån 13 maj kl 17:00
Fjällgatan 49B, Tullen, Borås kommun, bild 2
Fjällgatan 49B, Tullen, Borås kommun, bild 3

Fjällgatan 49B

Lägenhet
Tullen, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 165 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/3
5 505 kr/mån
15 743 kr/m²

Här väntar en fin trerummare i uppskattat gavelläge med fönster och ljus in från tre riktningar. Trevligt kök, stort vardagsrum och två rymliga sovrum. Lägenheten är i bra skick men det finns utrymme att sätta din egen prägel och fortsätta vårda detta hem. Till lägenheten hör en inre fond om 10 045 kr att använda vid renovering och förbättringar. Dessutom en trivsam balkong i söderläge. Balkongen vetter mot gården och grönska. Solen är med som trevligt sällskap från morgon till kväll. Mitt i hjärtat på populära Tullen har du nära till allt. Servicebutik med postombud runt hörnet. Mataffär, bageri, frisör och restaurang inom promenadavstånd. Här bor du granne med grönskande natur och Kolbränningen som erbjuder flera promenadstråk, bad och fiske. Bussen går precis utanför med täta förbindelser till Borås centrum. På Fjällgatan 49B bor du stabilt i Borås största HSB-förening. Bredband och TV (grundutbud) ingår i månadsavgiften. Föreningen erbjuder ett flertal gemensamhetsanläggningar som gym och en härligt grönskande innergård med boulebana, lekplats och grillstuga. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
Hagtornsliden 28, Trandared, Borås kommun
  • Tor 16 maj kl 17:00
Hagtornsliden 28, Trandared, Borås kommun, bild 2
Hagtornsliden 28, Trandared, Borås kommun, bild 3

Hagtornsliden 28

Villa
Trandared, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
3 475 000 kr
91 + 40 m²
5 rum
419 m² tomt

*Omfattande renovering senaste 5 åren *Låga driftkostnader *Närhet till förskola och skola På Hagtornsliden 28 väntar en trevlig familjevilla, inflyttningsklar med bekväm uppvärmning och låga driftskostnader. Huset har genomgått en omfattande renovering. Här väntar genomgående fina ytskikt, högt i tak och härligt ljusflöde. Det är varma toner och en hemtrevlig känsla. Vi välkomnas in, en halvtrappa upp erbjuds öppna social ytor med matplats och vardagsrum. Kök, sovrum, gäst-WC och uteplats finns här med. En halvtrappa ner väntar tre sovrum, badrum, tvättstuga, bastu och förvaringsutrymme. Trädgården är alldeles lagom stor och lummig med insynsskyddat läge. Från uteplatsen har du utsikt över området, med sol som sällskap från tidig morgon till sen eftermiddag. Det blir en trygg och rofylld plats för hela familjen att trivas i många år framåt. På tomten finns också ett friliggande förråd om 10,5 kvadrat samt grusad uppfart med laddstation för elbil. Här bor du på en lugn, barnvänlig gata mitt i villaområdet. Nära till såväl förskola, skola och kompisar. Buss in till Borås stadskärna går med täta förbindelser. Fördel för dig som köpare, att det redan finns pantbrev om hela 2.763.000 kr. Huset är besiktigat av Byggrådet, läs protokoll under "viktiga dokument och länkar". Fiber finns indraget via Zmarket. Detta är en kommande försäljning. Kontakta oss gärna redan idag så hör vi av oss inför kommande förhandsvisningar. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan här på vår hemsida eller genom att ta kontakt med Carina Röjland-Lindberg 070-1518070 eller via mejl: [email protected] Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
Ynglingagatan 16A, Norrmalm, Borås kommun
  • Mån 13 maj kl 18:00
Ynglingagatan 16A, Norrmalm, Borås kommun, bild 2
Ynglingagatan 16A, Norrmalm, Borås kommun, bild 3

Ynglingagatan 16A

Lägenhet
Norrmalm, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 395 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/3
3 884 kr/mån
24 474 kr/m²

På Norrmalm väntar denna trevliga och ljusa tvårummare. Lägenheten om 57 kvadrat är i bra skick med fina ytskikt och en stor inglasad balkong. Bostaden är klokt planerad med ljus in rätt igenom huskroppen från både öst och väst. Här bjuds man direkt in i hemmets öppna hjärta, från hallen nås bostadens samtliga rum. Vardagsrummet är ljust och trivsamt, privat och skönt utan något hus på nära håll. Köket är stilrent och rymligt med bra förvaring och plats för matbord. Den inglasade balkongen är precis färdigställd, det är en ljus förlängning av vardagsrummet. En skön plats att trivas på med utsikt över kvarteret och sol som sällskap från förmiddag till sen kväll. Lägenheten är bekvämt belägen på första våning med nära ut till innergården där det är fritt fram att tända grillen och spela kubb. Här bor du i ett mycket fint och rofyllt läge med gångavstånd till Knalleland och stadskärnan. Nära mataffär och bra bussförbindelse till precis utanför dörren. Samtidigt nära naturen och Kypeskogen med fina motionsspår. Välkommen att ringa mig för visning! Carina Röjland-Lindberg 070-1518070

  • Premium
  • Balkong
Vindelgatan 7A, Byttorp, Borås kommun
  • Mån 13 maj kl 18:00
Vindelgatan 7A, Byttorp, Borås kommun, bild 2
Vindelgatan 7A, Byttorp, Borås kommun, bild 3

Vindelgatan 7A

Lägenhet
Byttorp, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
695 000 kr
38 m²
1 rum
vån 3/3
3 723 kr/mån
18 289 kr/m²

Högst upp i huset, finner vi en kvadratsmart och trivsam bostad med sovalkov. Här erbjuds genomgående fina ytskikt, helkaklat badrum och renoverat kök med diskmaskin. Bostaden är uppdaterad 2015 med badrumsinredning. 2015 drogs samtliga elledningar om. Ny central med automatsäkringar och jordfelsbrytare installerades, samt nya vägguttag, lamputtag och nya dimrar installerades runt om i lägenheten. Dessutom en go inglasad balkong i högt läge. Det blir en ljus förlängning av vardagsrummet. Här har du utsikt över kvarteret, helt utan insyn. Lägenheten har en praktisk alkov att parkera sängen i. Perfekt för en 140 cm bred säng, med smart förvaring undertill. Detta är ett charmigt bo med fina möjligheter att njuta av kubik och kvadrat. Attraktivt läge på nedre Byttorp, med närhet till Kolbränningen med motionsspår och fina grönområden. Runt hörnet finns servicebutik med postombud och i närområdet ligger mataffär, pizzeria, bageri och skola. Du promenerar in till centrum på 25 minuter, eller så tar du bussen som går precis utanför dörren. Bredband och TV ingår i månadsavgiften. Kontakta oss redan nu om du är intresserad av att komma på visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan här på vår hemsida eller genom att ta kontakt med Carina Röjland-Lindberg 070-1518070 eller via mejl: [email protected] Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
Norra Sjöbogatan 11, Sjöbo, Borås kommun
  • Tis 21 maj kl 17:00
Norra Sjöbogatan 11, Sjöbo, Borås kommun, bild 2
Norra Sjöbogatan 11, Sjöbo, Borås kommun, bild 3

Norra Sjöbogatan 11

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
750 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/4
3 997 kr/mån
13 393 kr/m²

Välkommen hem till en fin och trevlig tvårummare. Bekvämt belägen, endast en och en halv trappa upp i huset. Lägenheten erbjuder genomgående fint ljusflöde, fina ytskikt och en inglasad balkong mot södersolen. Från balkongen ser du ut över kvarteret och naturen över Rya Åsar i fjärran, utan något hus på nära håll. Solen är med från förmiddag till kväll. Föreningen har nyligen förstorat och glasat in balkongerna, det blir ett omtyckt extrarum som kommer förlänga vardagsrummet många månader om året. Här bor du i en trevlig och stabil förening. Lugnt naturskönt läge, nära till Sjöbo torg med mataffär, apotek och pizzeria. Bussen går precis utanför med täta förbindelser till Knalleland och stadskärnan. Bra promenad och cykelvägar i ett grönskande område, endast en kort promenad till populära Almenäs badplats. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
Brahegatan 16B, Nedre Norrmalm, Borås kommun
Brahegatan 16B, Nedre Norrmalm, Borås kommun, bild 2
Brahegatan 16B, Nedre Norrmalm, Borås kommun, bild 3

Brahegatan 16B

Lägenhet
Nedre Norrmalm, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
2 495 000 kr
72 m²
4 rum
vån 1/3
4 602 kr/mån
34 653 kr/m²

På nedre Norrmalm väntar denna mycket trivsamma lägenhet om 72 kvadrat. Bostaden var från början en trea men är ombyggd till en fyra. Nu erbjuds tre sovrum, rymligt vardagsrum och ett stilrent renoverat badrum med två takduschar. Det är fint ljusinsläpp och genomgående ytskikt med milda färger, charmigt vitlaserat trägolv och klinker i hallen. Köket är smakfullt uppdaterat på senare år. Dessutom har du en rymlig altan som vetter ut mot innergården. Det blir en go plats att trivas på med sol från morgon till eftermiddag. Föreningen har en trevlig trädgård med fruktträd, uteplatser och mysig pergola. Bra läge på nedre Norrmalm med gångavstånd till Knalleland och matbutik. I området finns också skola och förskola samt god kommunikation med buss till stadskärnan. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Uteplats
Björkhemsgatan 61, Sjöbo, Borås kommun
  • Tis 14 maj kl 18:00
Björkhemsgatan 61, Sjöbo, Borås kommun, bild 2
Björkhemsgatan 61, Sjöbo, Borås kommun, bild 3

Björkhemsgatan 61

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
475 000 kr
39 m²
1 rum
vån 3/4
2 685 kr/mån
12 179 kr/m²

Välkommen hem till en mycket trivsam och mysig lägenhet med balkong på Sjöbo! Bostaden om 39 kvadrat är klokt planerad med fint ljusinsläpp i ett insynsskyddat läge. Rymligt kök med bra plats för matbord, trivsamt vardagsrum där både soffan och sängen får plats. Helkaklat badrum, klädkammare och en go balkong mot sydväst har du med. Inget hus på nära håll, privat och skönt alltså! Här bor man lugnt i området med gröna omgivningar, badsjö och fina naturområden runt knuten. Samtidigt nära till affär och buss med täta förbindelser till Knalleland och centrum. Trevlig förening med bastu, föreningslokal, boulebana samt lekplats och fotbollsplan. Bredband och digital-tv ingår i månadsavgiften. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
Guldbrandsgatan 4, Trandared, Borås kommun
Guldbrandsgatan 4, Trandared, Borås kommun, bild 2
Guldbrandsgatan 4, Trandared, Borås kommun, bild 3

Guldbrandsgatan 4

Lägenhet
Trandared, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 495 000 kr
71 m²
3 rum
vån 5/8
4 910 kr/mån
21 056 kr/m²

Välkommen hem till en ljus och öppen trerummare på populära Trandared! Här erbjuds ett trivsamt hem om 71 kvadrat med inglasad balkong. På femte våning har du fin utsikt över naturen på Kransmossen. Bostaden renoverades 2014 och är i fint skick, men visst finns här utrymme att sätta din egen prägel. Du har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två sovrum samt stilrent badrum med takdusch. Genomgående ekparkett, uppskattat gavelläge, insynsskyddat med naturen utanför. Ljuset flödar in från stora fönsterpartier i sydväst och fyller hela bostaden med ett harmoniskt ljus. Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen. Det blir en härlig förlängning av rummet med utsikt över grönområden, utan något hus mitt emot, privat och skönt alltså! Bra tillgänglighet med hiss som tar dig från källarplan upp till bostaden. På Trandared har du närhet till mataffär, bageri med café och Kransmossen friluftsområde med fina promenadstråk. Bussen går precis utanför med täta förbindelser till stadskärnan. Här bor du i en stabil förening med god ekonomi, bredband och kabel-tv ingår i den totala månadsavgiften. Till lägenheten hör ett vindsförråd och en matkällare. Tvättstuga och cykelrum finns i källaren. Föreningen bygger just nu ett parkeringsdäck som väntas stå klart hösten 2023. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Svedjegatan 34, Dammsvedjan, Borås kommun
  • Tis 14 maj kl 17:00
Svedjegatan 34, Dammsvedjan, Borås kommun, bild 2
Svedjegatan 34, Dammsvedjan, Borås kommun, bild 3

Svedjegatan 34

Lägenhet
Dammsvedjan, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
995 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 3/4
4 705 kr/mån
17 304 kr/m²

Välkommen till en mycket fin tvårummare med balkong. Här väntar en ljus och trivsam lägenhet med renoverat kök och genomgående fina ytskikt. Lägenheten om 57,5 kvadrat erbjuder smakfulla materialval och milda färger. Uppdaterat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Och så har du balkongen såklart, perfekt söderläge på tredje våning med utsikt över kvarteret. Brf Släpan är en trevlig förening med bland annat bastu, gym, festlokal och innergård med sittgrupper och lekplats. Digital-TV och bredband ingår i månadsavgiften. Nära till flera fina grönområden, mataffär, discgolfbana, bad och fiske i Transåssjön. Täta bussförbindelser till Borås centrum och högskolan som du når inom 10-15 minuter. Snabbt tillträde möjligt! Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
Fjällgatan 33, Tullen, Borås kommun
Fjällgatan 33, Tullen, Borås kommun, bild 2
Fjällgatan 33, Tullen, Borås kommun, bild 3

Fjällgatan 33

Lägenhet
Tullen, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 200 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/3
5 309 kr/mån
16 901 kr/m²

Välkommen hem till en ljus och trivsam trerummare på Tullen. Här erbjuds 71 kvadrat med två sovrum, kök, generöst vardagsrum och tillgång till uteplats. Lägenheten ligger i uppskattat gavelläge med fönster och ljus in från tre riktningar. Bekvämt belägen endast en halvtrappa upp och hiss finns i huset. En trevlig bostad med stor potential och möjlighet att sätta din egen prägel. Du har dessutom tillgång till en härlig uteplats som vetter in mot gården. Solen är med som trevligt sällskap från morgon till eftermiddag. Mitt i hjärtat på populära Tullen har du nära till allt. Servicebutik med postombud runt hörnet. Mataffär, bageri, frisör och bibliotek inom promenadavstånd. Här bor du granne med grönskande natur och Kolbränningen som erbjuder flera promenadstråk, bad och fiske. Bussen går precis utanför med täta förbindelser till Borås centrum. På Fjällgatan 33 bor du stabilt i Borås största HSB-förening. Bredband och TV (grundutbud) ingår i månadsavgiften. Föreningen erbjuder ett flertal gemensamhetsanläggningar som gym och en härligt grönskande innergård med boulebana, lekplats och grillstuga. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Björkhemsgatan 57, Sjöbo, Borås kommun
  • Tis 21 maj kl 17:00
Björkhemsgatan 57, Sjöbo, Borås kommun, bild 2
Björkhemsgatan 57, Sjöbo, Borås kommun, bild 3

Björkhemsgatan 57

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 095 000 kr
72 m²
3 rum
vån 4/4
4 785 kr/mån
15 208 kr/m²

Välkommen hem till denna fina lägenhet i gavel med balkong. Hela lägenheten är omsorgsfullt ompysslad på senare år, med smakfullt renoverat kök och vardagsrum i en social och öppen planlösning. Här erbjuds genomgående fina ytskikt med milda färger och enhetlig ekparkett, vilket ger en varm och hemtrevlig känsla. Ljuset flödar in från ett flertal fönster i två riktningar. Badrummet är helkaklat med takdusch och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Idag finns två rymliga sovrum, med möjlighet till ett tredje om så önskas. Lägenheten är registrerad som en fyra, men planlösningen har justerats så nu används det tredje rummet som matsal. Balkongen erbjuder fin utsikt över grönska, utan något hus på nära håll. Solen är med hela morgongen och förmiddagen. Här bor man lugnt i området med gröna omgivningar, badsjö och fina naturområden runt knuten. Samtidigt nära till affär, förskola/skola och buss med täta förbindelser till Knalleland och centrum. Trevlig förening med bastu och föreningslokal. Gård med boulebana samt lekplats och fotbollsplan. Bredband och digital-tv ingår i månadsavgiften. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
Döbelnsgatan 112B, Norrmalm, Borås kommun
  • Mån 20 maj kl 18:00
Döbelnsgatan 112B, Norrmalm, Borås kommun, bild 2
Döbelnsgatan 112B, Norrmalm, Borås kommun, bild 3

Döbelnsgatan 112B

Lägenhet
Norrmalm, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 575 000 kr
68,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 656 kr/mån
22 993 kr/m²

På populär adress väntar en trivsam trerummare med inglasad balkong. Här erbjuds två rymliga sovrum, helkaklat badrum och tvättmaskin i eget utrymme. Trivsamt kök och fint ljusflöde med fönster rätt igenom bostaden. Lägenheten om 68,5 kvadrat är i fint skick, med bra möjlighet att sätta din egen prägel. Dessutom finns här en inglasad balkong, det blir en ljus förlängning av vardagsrummet, med sol som trevligt sällskap hela eftermiddagen och kvällen. Härifrån ser du ut över området, inget hus på nära håll. Bostaden är bekvämt belägen, endast en halvtrappa upp. Här bor du i en stabil förening med trevliga grannar. Innergård med grillplats och gräsmatta perfekt för kubbspel. I föreningen finns också relaxavdelning med bastu och ett välutrustat gym. Naturskönt läge, nära till Kypesjön med fin badplats, motionsspår och grönområden. Men samtidigt nära in till Borås stadskärna, högskolan och Knalleland. Bussen går precis utanför dörren. På behagligt gångavstånd finns pizzeria, frisör och mataffär. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
Gamla Landsvägen 8, Sandared, Borås kommun
  • Mån 13 maj kl 16:00
Gamla Landsvägen 8, Sandared, Borås kommun, bild 2
Gamla Landsvägen 8, Sandared, Borås kommun, bild 3

Gamla Landsvägen 8

Villa
Sandared, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
Pris saknas
211 + 190 m²
7 rum
2 581 m² tomt

Trevlig familjevilla med stor tomt, vidliggande kontors/verkstadsbyggnad samt tre garage, intill badplatsen Viaredssjön i Sandared! Här väntar ett charmigt hus i två plan plus källare. Stora sociala ytor som kök, vardagsrum och matsal i luftig yta på entréplan. Fyra privata sovrum en trappa upp. Bra utrymme för hela familjen och gäster, alla får plats. Bevarade originaldetaljer och modernt kök. Trädgården är plan och lättskött med gräsmatta och lummiga träd, samt en stor altan under tak och en trevlig stensatt uteplats. På tomten finns också ett friliggande dubbelgarage samt sidobyggnad som tidigare varit syverkstad. Perfekt yta för ditt hobbyprojekt eller kanske en uthyrningslägenhet. Här bor du med bra läge i Sandared, endast några få minuter till sjön med badplats. Buss in till Borås stadskärna går med täta förbindelser och tåg från centralen tar dig smidigt till Göteborg. Förskola och skola finns i området. Huset är besiktigat av Byggrådet. Detta är en kommande försäljning. Kontakta oss gärna redan idag så hör vi av oss inför kommande förhandsvisningar. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan här på vår hemsida eller genom att ta kontakt med Carina Röjland-Lindberg 070-1518070 eller via mejl: [email protected] Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
Nolhagagatan 63, Sjöbo, Borås kommun

Nolhagagatan 63

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 295 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3/3
4 434 kr/mån
17 267 kr/m²

Välkommen hem till en mycket fin och trivsam trerummare med inglasad balkong. Här väntar 74 kvadrat med genomgående fina ytskikt, enhetligt vitlaserat parkettgolv och snygga detaljer. Kök och badrum är smakfullt renoverat med stilrena färg- och materialval. Det är en öppen och luftig känsla planlösning och fint ljusflöde. Balkongen vetter mot söder och innergården, det blir en ljus förlängning av vardagsrummet. Solen är med som trevligt sällskap från förmiddag till kväll. Här bor du i en omtyckt förening där digital-TV och bredband ingår i månadsavgiften. I föreningen finns ett välutrustat gym, tvättstugor och en härlig innergård med vackra rosa körsbärsblommor och gemensam grillplats. Bussarna går precis utanför och du har gångavstånd till mataffär, apotek, servicebutik samt förskola/skola. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Balkong
Mellanvägen 10B, Sparsör, Borås kommun
  • Ons 22 maj kl 18:00
Mellanvägen 10B, Sparsör, Borås kommun, bild 2
Mellanvägen 10B, Sparsör, Borås kommun, bild 3

Mellanvägen 10B

Radhus
Sparsör, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
2 180 000 kr
95 m²
4 rum
vån 1/2
7 445 kr/mån
22 947 kr/m²

Säg hej till denna fina fyra med radhuskänsla i vackra Sparsör. Bostaden stod färdig för inflytt våren 2022 och erbjuder genomgående hög standard och smakfulla materialval. Två plan med sociala ytor som kök och vardagsrum på entréplan och tre privata sovrum en trappa upp. Det är ljust, modernt och trivsamt med luftiga ytor. Välkommen att landa, packa upp och känna dig som hemma. Här bor du bekvämt i en bostadsrätt med radhuskänsla. Privat och skönt med egen ingång. Här på framsidan av huset hittar morgonsolen. Vill du njuta av eftermiddags- och kvällssolen är den härliga altanen på baksidan att föredra. Plats för loungegrupp, matbord och solstolar. På Mellanvägen 10B bor du mitt i det trevliga bostadsområdet, aldrig ensamt men ändå väldigt privat. Här finns lekplats, glada grannar, endast en kort promenad till skola och förskola. Med bara 4 minuters gångavstånd kan du ta ditt morgondopp i Öresjö med strand och badplats! Eller varför inte åka ut på fisketur en lördag förmiddag. Nära till busshållplats som tar dig till Borås eller Fristad. P-plats finns att hyra mot en avgift om 200 kr/månaden. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Positivgatan 6, Hestra, Borås kommun
  • Mån 13 maj kl 18:00
Positivgatan 6, Hestra, Borås kommun, bild 2
Positivgatan 6, Hestra, Borås kommun, bild 3

Positivgatan 6

Villa
Hestra, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
3 595 000 kr
149 m²
5 rum
769 m² tomt

På Positivgatan 6 väntar en mycket trevlig villa. Ett hejdundrande bra läge för ett skönt familjeliv. Huset är i fint skick och erbjuder luftiga ytor, högt i tak och fint ljusflöde. Stora fönsterpartier med vacker utsikt över naturen och kvarteret. Kök med rymlig matplats, tre sovrum samt badrum med bastu på entréplan. Stort vardagsrum och ytterligare ett sovrum en trappa upp. Utomhus väntar trädgården som bjuder in till lek. Altan i perfekt sydvästläge och trädäck med spabad. På tomten finns också ett fristående garage och asfalterad uppfart med plats för ett flertal bilar. Här på gröna Hestra bor du på en lugn gata i ett omtyckt villakvarter, nära till såväl kompisar, skolan och stadskärnan. Alltid nära till skogspromenader och utelek. Detta blir en rofylld plats för hela familjen att trivas under många år framåt. Positivgårdens förskola ligger i området. Huset är besiktigat av Byggrådet, läs gärna protokoll under "viktiga dokument och länkar". Fiber finns indraget via Telia. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
Brämhultsvägen 50, Östermalm, Borås kommun
  • Mån 20 maj kl 17:00
Brämhultsvägen 50, Östermalm, Borås kommun, bild 2
Brämhultsvägen 50, Östermalm, Borås kommun, bild 3

Brämhultsvägen 50

Lägenhet
Östermalm, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
895 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1/4
3 157 kr/mån
25 571 kr/m²

Välkommen hem till en kvadratsmart och stilren bostad. Här bor du med kök och vardagsrum i öppen planlösning och praktisk alkov att placera sängen i. Lägenheten erbjuder bra förvaringsutrymme från ett flertal garderober samt förråd utanför entrén som hör till lägenheten. Det är fräscht och modernt med genomgående fina ytskikt och helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Detta är ett stilrent och trivsamt boende, bekvämt beläget på första plan. Attraktiv adress på Östermalm med bra läge och promenadavstånd till centrala Borås, samtidigt nära grönområden. Bussen går utanför med täta förbindelser till centrum. Sjukhuset samt närbutik ligger tvärs över gatan och du har även nära till påfart av R40. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Hiss
Sturegatan 27, Centrum, Borås kommun
  • Borttagen före visning
Sturegatan 27, Centrum, Borås kommun, bild 2
Sturegatan 27, Centrum, Borås kommun, bild 3

Sturegatan 27

Lägenhet
Centrum, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 950 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/4
3 754 kr/mån
36 792 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
Fjällkroken 5, Tullen, Borås kommun
  • Mån 20 maj kl 19:00
Fjällkroken 5, Tullen, Borås kommun, bild 2
Fjällkroken 5, Tullen, Borås kommun, bild 3

Fjällkroken 5

Lägenhet
Tullen, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
550 000 kr
25,5 m²
1 rum
vån 6/6
2 109 kr/mån
21 569 kr/m²

Välkommen till en trivsam och ljus bostad högst upp i huset. Här väntar ett välplanerat bo, perfekt som första lägenhet eller övernattningslägenhet. Vardagsrummet är ljust med plats för soffgrupp, tv-möbel och säng, du kan enkelt kan skärma av med rumsavskiljare om du vill. Lägenheten har en praktisk kokvrå, fina ytskikt och fönsterbänkar i sten. Badrummet är helkaklat, renoverat av föreningen 2016. Här uppe har du fin utsikt över trädtopparna och fransk balkong att öppna upp. Solen är med som trevligt sällskap hela morgonen och förmiddagen. Stabil förening där digital-tv och bredband ingår i månadsavgiften. Hiss finns i huset. Här bor du bekvämt med närhet till allt du kan tänkas behöva, samt korta förbindelser till centrum. I hjärtat av Tullen bor du med närhet till sjön med motionsspår och fina grönområden. Servicebutik med postombud ligger runt hörnet och bussen går precis utanför dörren med täta förbindelser till stadskärnan. Mataffär, pizzeria och bageri och skola når du inom några minuter. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Hiss
Fjällgatan 47A, Tullen, Borås kommun
  • Borttagen före visning
Fjällgatan 47A, Tullen, Borås kommun, bild 2
Fjällgatan 47A, Tullen, Borås kommun, bild 3

Fjällgatan 47A

Lägenhet
Tullen, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 295 000 kr
90 m²
4 rum
vån 1/3
6 559 kr/mån
14 389 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
Hestra Ringväg 11, Hestra, Borås kommun
  • Tis 14 maj kl 18:00
Hestra Ringväg 11, Hestra, Borås kommun, bild 2
Hestra Ringväg 11, Hestra, Borås kommun, bild 3

Hestra Ringväg 11

Lägenhet
Hestra, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 895 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/7
3 733 kr/mån
29 154 kr/m²

På populära Hestra väntar en fin och trivsam tvårummare på nya ägare att rå om. Denna rymliga bostad om 65 kvadrat är i mycket fint skick, lägenheten stod klar för inflytt 2013. Här erbjuds fina materialval, social öppen planlösning, luftiga ytor och bekvämligheter som tvättmaskin, torktumlare och hiss i huset. Här bor du i ett uppskattat gavelläge med fint ljusflöde. Den generösa balkongen är inglasad vilket gör att du kan njuta här även om vädret inte är på sitt bästa humör. Härifrån ser du ut över kvarteret, med sol från morgon till eftermiddag. Ingen granne varken år norr, öst eller väst. Privat och skönt alltså. Mycket trevligt och grönskande område nära till naturen, fina promenadstråk och vandringsleder. Bra skola och förskola i området, nära populära Tonys restaurang samt bra kommunikation med buss till stadskärnan. Här bor du i en mycket omtyckt förening med fin grillplats, gemensamhetslokal och övernattningslägenhet med bastu. Parkeringsplats finns att hyra. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Guldbrandsgatan 15, Trandared, Borås kommun
  • Budgivning pågår
Guldbrandsgatan 15, Trandared, Borås kommun, bild 2
Guldbrandsgatan 15, Trandared, Borås kommun, bild 3

Guldbrandsgatan 15

Lägenhet
Trandared, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
395 000 kr
37 m²
1 rum
vån 2/3
2 327 kr/mån
10 676 kr/m²

Här väntar en kvadratsmart lägenhet om 37 kvadrat. Kök, badrum, vardagsrum och praktisk alkov att placera sängen i. Hela bostaden är i behov av renovering, det är fritt fram att sätta din prägel med din personliga stil. Fint ljusinsläpp med utsikt över området och gården. Här bor du nära mataffär, servicebutik med postombud, bageri med café och Kransmossen friluftsområde med fina promenadstråk. Nära till stadskärnan och bra bussförbindelse direkt utanför dörren. Brf Boråsbostad nr 1 är en stabil och omtyckt förening med låg belåning. Trevlig innergård med grillplats. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
Kransvägen 202, Trandared, Borås kommun
  • Tor 23 maj kl 17:00
Kransvägen 202, Trandared, Borås kommun, bild 2
Kransvägen 202, Trandared, Borås kommun, bild 3

Kransvägen 202

Lägenhet
Trandared, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 850 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/3
4 848 kr/mån
22 840 kr/m²

På en höjd omgiven av lummig grönska, nära både friluftsområde och livet i stan, ligger Kransvägen 202. Bostaden är bekvämt belägen på entréplan, utan trappor. Denna välplanerade trerummare erbjuder två stora sovrum, vardagsrum med harmoniskt ljusflöde och ett trivsamt kök. Dessutom finns både badrum med dusch, gäst-WC och en praktisk tvättavdelning komplett med tvättmaskin, torktumlare och extra frysbox. Bredband och kabel-tv ingår i månadsavgiften. Den verkliga pärlan är den generösa inglasade balkongen, som bjuder in till avkoppling och sociala stunder. Här kan man njuta av solen under hela eftermiddagen fram mot kvällen. Balkongens har elmanövrerad markis och fönsterpartier som går att öppna upp. Här bor du lugnt i ett mycket trevligt område i en omtyckt förening, med en härlig innergård med boulebana, basketplan, lekplats och grillstuga. Föreningen tillhandahåller även bastu, gym, biltvätt, snickeri, övernattningslägenhet, cykelförråd och fyra tvättstugor. Möjlighet att hyra parkeringsplats. Området runt Trandared har all tänkbar service inom bekvämt gångavstånd, inklusive närbutik med postservice, bageri, förskolor och skolor. För den naturintresserade ligger Kransmossens friluftsområde inom räckhåll, med möjligheter till olika aktiviteter som fotboll, boule, utegym och avkopplande skogspromenader. Stadens centrum nås med buss eller via cykelbana på tio minuter. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong

Visar 1 - 25 av 39