Luthagsesplanaden 26A

Luthagen, Uppsala kommun Se på karta

2 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
48 m²
Balkong
Ja
Byggår
1939
Förening
BRF Neptunus nr 2
Om föreningen
Avgift
2 490 kr/mån
Driftkostnad
9 120 kr/år
Pris/m²
45 729 kr/m²
Antal besök
1 089
Dagar på Hemnet
3

I populära Luthagen, ett stenkast från Campus Ekonomikum, i det lätt igenkännliga gröna huset som sommartid kantas av röda rosor, med påtagligt 1930-tals charm, finner ni denna yteffektiva tvåa med bevarade originaldetaljer och balkong. Låg månadsavgift som även inkluderar bra bredband. En bostad ni inte vill missa!

Genomgående tilltalande interiör med ljusa väggar, parkettgolv och fiskbensparkett samt härlig rymd med ca 2,7 m i takhöjd och fönster med djupa nischer och fönsterbänkar av marmor.

Välkomnande entré genom säkerhetsdörr till hall med plats för ytterkläder invid hatthylla. Väl tilltaget vardagsrum med generöst ljusinsläpp och utgång till balkong med härlig morgon- och förmiddagssol. Vardagsrummet är lättmöblerat och går trivsamt att möblera med större soffa, skrivbord och annat anpassat möblemang. Sovrum med plats för en ca 120 cm bred säng, sängbord mm. Ljust och funktionellt kök med platsbyggd originalköksinredning med specerihylla, skafferi och serveringsskåp som varvas med moderna inslag. Plats för matbord finns intill fönster. Stamrenoverat fräscht delvis kaklat badrum med badkar. God förvaringsmöjlighet finns garderober med tillhörande överskåp, till bostaden hör även tre förråd.

Lägenheten är bekvämt belägen på första våningen, utan direkt insyn.

Solid bostadsrättsförening som redan låtit utföra flertalet av de större renoveringarna. Till föreningens gemensamma utrymmen hör en samlingslokal, cykelförråd samt en bokningsbar tvättstuga med intilliggande torkrum och mangel-/strykrum.

Härifrån är det nära till flertalet större grönområden samt härliga motions- och promenadstråk. Välsorterade mataffärer, caféer och restauranger mm finns även i det direkta närområdet. Väldigt bra gång- och cykelavstånd till Campus Ekonomikum samt Uppsala universitets övriga lokaler och nationer. Till city och Uppsala Resecentrum går ni på ca 15 minuter, klart snabbare går det med cykel. Bra och täta bussförbindelser samt pendlingsvänligt läge.

Hoppas att vi ses, Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Uppsala

Kontakta mäklaren

Karolina Lindgren

Mäklarhuset Uppsala
Mäklare Karolina Lindgren, Mäklarhuset Uppsala

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas