Seglaregatan 10

Majorna, Göteborg Se på karta

2 750 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
63,7 m²
Balkong
Ja
Våning
6 av 8, hiss finns
Förening
HSB BRF Seglaren i Göteborg
Om föreningen
Avgift
4 479 kr/mån
Driftkostnad
2 700 kr/år
Pris/m²
43 171 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och nyrenoverade tvåa högt upp i huset med enastående utsikt. Här bor du trivsamt med högt och fritt läge helt utan insyn. Bostadens genomgående planlösning med fönster åt motsatta väderstreck ger hemmet ett fint ljusflöde och en härlig rymd. Här erbjuds ett bekvämt boende med inglasad-balkong i soligt västerläge, hiss och egen garageplats (i huset) som ingår i den angivna avgiften. Möjlig trea!

HSB Brf Seglaren är en stabil och mycket omtyckt förening med låg belåning och välskötta fastigheter. På Seglaregatan 10 erbjuds bland annat bastu, gym, övernattningslägenhet och biltvätt för föreningens medlemmar.

I detta område råder ett lugn samtidigt som det finns ett rikt utbud av affärer, caféer och restauranger vid Mariaplan och Chapmans Torg. På gångavstånd nås Klippan där det finns fina promenadstråk längs vattnet. Även Slottsskogens grönska nås med en promenad. Kommunikationer finns i form av buss på berget och spårvagn vid Chapmans Torg, Mariaplan och Jaegerdorffsplatsen.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Göteborg - Västra Centrum/ Linné