Malma backe 1B

Malma Backe, Uppsala kommun Se på karta

1 650 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
62,9 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
1989
Förening
BRF Vårdsätra
Om föreningen
Energiklass
D
Avgift
4 506 kr/mån
Pris/m²
26 232 kr/m²
Antal besök
479
Dagar på Hemnet
3

Välkommen till Malma Backe och denna smakfulla 2:a.

När du kommer in i bostaden möts du av en ljus och rymlig hall med gott om förvaring i form av en hel garderobsvägg. Till höger kommer du till ett fräscht badrum med dusch och tvättmaskin men tar du vänster kommer du in i ett totalrenoverat kök med väl tilltagen matplats. Rakt på har du ett härligt vardagsrum med gott om yta för större soffgrupp och hemma kontor om så önskas. Även sovrummet är rymligt med en hel garderobsvägg. Med utgång från vardagsrummet kommer du ut till din egen lilla oas, din uteplats om 10 kvm. Här kan du sitta och avnjuta en välförtjänt kopp kaffe och en god bok under större delen av dagen.
Bostaden har fönster i tre väderstreck vilket gör att den har stort naturligt ljusflöde.
För den bilburna så är det fri parkering i området och vill du ha en egen parkeringsplats så kostar den endast 200kr/mån.

Här bor ni i ett lugnt, barnvänligt och trevligt område med naturen i direkt närhet samtidigt som ni har ett bekvämt cykelavstånd till Uppsala centrum. Malma Backe är ett expansivt område, granne med Rosendal, där en ny stadsdel växer upp med tennishall, gym, livsmedelsbutik och restauranger. Men trots det expansiva läget är Malma Backe lugnt, tyst och mycket inbjudande med fina innergårdar och en fantastisk omgivning av skogsdungar och natur. Med cykel eller en promenad når man Svamptorget i Norby, med bl.a. bageri och ICA Supermarket . Snörika vintrar kan man åka skidor nästan från dörren. Utmärkta kommunikationer med buss eller ett par minuter med bil till E4-ans påfart mot Gävle eller Arlanda- Stockholm. Ett flertal arbetsplatser och universitet ligger i närområdet, såsom Ångströmslaboratoriet, BMC, Akademiska, Blåsenhus och SLU, hit kan man promenera och cykla. Cykelväg till centrum med ca 15 minuters färd. Här bor man mellan Uppsala centrum, Vårdsätra och Ultuna/Ulleråker. Kan det bli bättre?

Anmäl ditt intresse redan idag!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Kontakta mäklaren

Elenor Jansson

Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Mäklare Elenor Jansson, Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
0705-422490

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.