Hargsvägen 16B

Mjölby, Mjölby kommun Se på karta

750 000 kr

795 000 kr -6 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
55 m²
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1944
Förening
HSB BRF Tallbacken i Mjölby
Om föreningen
Energiklass
F
Avgift
4 086 kr/mån
Pris/m²
13 636 kr/m²

Välkommen till Hargsvägen 16B!

Bekvämt på första våningen med tallskogen utanför fönstret erbjuds nu en ljus och trivsam tvåa i genomgående fin standard med ljust kök, trägolv och nya ytskikt. Lägenhetens hall är stor och ljus med plats för avhängning direkt till höger. Rakt fram finner ni en stor garderob samt lägenhetens badrum. Badrummets kvadratmeter ger plats för wc- stol, tvättställ och duschväggar. Har finns även utrymme för en tvättmaskin. Här är väggarna kaklade i vitt.

Vidare från hallen nås köket där väggen mellan matplatsen och köket tagits ner för att skapa en social samvaro. Gott om förvaring ryms i lådor och överskåp. Köksluckorna går i vitt och bänkskiva i laminat och trä samt kakel i vitt. Matplatsen rymmer med enkelhet ett bord för sex personer. Köket vetter åt norr och skogen vilket gör att direkt solljus undviks.

Vardagsrummet är luftigt och den höga takhöjden skapar rymd. Här finns plats för en soffgrupp med tillhörande tv- möbel. Balkongen som vetter åt syd- väst nås från vardagsrummet. Vägg i vägg finner ni sovrummet. Här med gott om förvaring i inbyggda garderober. Här ryms en dubbelsäng med tillhörande nattduksbord.

På Hargsvägen 16B bor ni i HSB Brf Tallbacken som omfattar 18 lägenheter. Föreningen är belägen i ett trivsamt område på Mjölby Östra med närhet till såväl naturen och förskolor som resecentrum med pendeltåget till Linköping, Norrköping samt Boxholm. I föreningen finns gemensam tvättstuga, hobbyrum och cykelförråd.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Bonnie Wall, Husfoto
Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

Kontakta mäklaren

Elin Weidt

Svensk Fastighetsförmedling Mjölby
Mäklare Elin Weidt, Svensk Fastighetsförmedling Mjölby
+46707181226