Nyproduktion

Barnhemsgatan 26

Mölndal Se på karta

3 280 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
63 m²
Balkong
Ja
Planerat tillträde
Hösten 2022
Avgift
3 962 kr/mån
Pris/m²
52 063 kr/m²
Nyproduktion

Än finns möjlighet att påverka dina inredningsval - utforma bostaden efter just dina önskemål!
Lägenheten ligger högst upp i huset och har två balkonger, en i söder och en i norr mot den lummiga, privata innergården. Planerad inflyttning till hösten 2022.

Hall med väl tilltagen avhängningsyta och gott om förvaringsmöjligheter. Det stora köket med bra arbetsytor i öppen lösning mot vardagsrummet som skapar både ljus och rymd. Fönster i både norr och söder, i söder mot närområdet, i norr mot den lummiga innergården. Det stora sovrummet har garderob bakom skjutdörrsparti med linneskåp i vardera ände. 5 års fritt medlemskap i bilpool ingår.

Drömmen om innerstan
Mölndal, som alltid varit det trygga stället att bo på, har nu även blivit det roliga stället att bo på. En småstad full av liv och rörelse med nya Mölndal Galleria och det omgjorda torget som naturliga centralplatser. Torget har fått nytt liv med fiskbutiker och ostbutiker. Här kan du även äta en taco om andan skulle falla på. Till förvandlingen bidrar de 600 nya bostäder och 2000 nya arbetsplatser som är på gång i Mölndals innerstad och de ännu fler som byggs i närheten. Mölndal blir ett ställe där människor är på väg till och från arbete, hem, fritid och nöjen, eller bara hänger runt, ett ställe där det finns mötesplatser, service och nöjen. Göteborg C ligger inte mer än 9 minuter bort och med tåget och spårvagnen tar det 13 minuter till Korsvägen.

Riksbyggens trygghetsfilosofi ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser.

Välkommen till din nya verklighet!

Läs mer om bostaden
Riksbyggen ekonomisk förening

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.