Mörbyhöjden 7

Mörbyskogen, Danderyd Se på karta

2 850 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
58 m²
Byggår
1962
Förening
BRF Mörbyskogen nr 1
Om föreningen
Avgift
2 952 kr/mån
Driftkostnad
4 089 kr/år
Pris/m²
49 138 kr/m²

Välplanerad lägenhet med stora rum och mycket förvaringsmöjligheter i form av diskret klädkammare och många garderober. Lägenheten har genomgående ljusa materialval och är inflyttningsklar. Bostaden är mycket lättmöblerad och du kan ha två stora matplatser, stor soffhörna, arbetsplats, stor 180 cm säng. Balkongen är väldigt generös till ytan och inglasningen (öppningsbar) möjliggör att du kan utnyttja balkongen året runt. Lägenheten är placerad i husets entréplan med ett lugnt läge mot föreningens innergård och baksida. Här bor du i lugnt läge med nästintill radhuskänsla.

Brf Mörbyskogen 1 har tidigare gjort stora renoveringar och har trots det god ekonomi och låg belåningsgrad.

I Mörbyskogen bor du på ett centralt läge med både kort avstånd till kommunikationer och natur. Du har det allra mesta runt hörnet. ICA-butik finns i bostadsområdet, förskola och skola. SATS finns en kort promenad bort, Mörby centrum (som byggs ut och kommer att byta namn till Danderyds centrum) erbjuder T-bana, matbutiker, shopping, systembolag, tandläkare, vårdcentral, frisör, café och restauranger. I Mörby C finns också ett stort busstorg med bussar ut i Roslagen, till/från Stockholms innerstad samt grannkommunerna till Danderyd.

Nära Mörbyskogen finns också badhus, vackra gång- och cykelbanor samt mycket natur och badplatser.

För mer information om bostaden, föreningen och området kontakta ansvarig fastighetsmäklare Johanna Peltomäki 072 555 09 47 alt. [email protected]

Läs mer hos mäklaren
MOHV Täby AB