Ahrenbergsgatan 13B

Munkebäck, Göteborg Se på karta

2 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
59 m²
Balkong
Nej
Förening
BRF Ahrenbergsgatan 13
Om föreningen
Avgift
3 754 kr/mån
Pris/m²
37 203 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvåa på Ahrenbergsgatan 13B. Här möts man av en ljus bostad med väl tilltagna rum vilket gör att de är lätta att möblera så som man själv behagar.
I denna bostad kan man bland annat njuta av härliga middagar i det rymliga vardagsrummet som har utrymme för både soffgrupp och matplats. Här är en bostad för dig som vill ha en välplanerad bostad med rymliga rum men också ställer höga krav på området. Här har man nära till både natur och innerstad!

Runt hörnet ligger både en sushi-resturang samt den rikskända pizzerian "Sannegårdens pizzeria" som flera år i rad utnämnts till "Sveriges bästa pizzeria" (2015-2017). Ett stenkast från bostaden finner vi det mesta man kan önska av sin absoluta närhet; vid Torpavallen ligger ICA Kvantum Munkebäck, gym, flertalet stora butiker och mycket mer. Ett stenkast åt motsatt håll ligger Munkebäckstorget, där florist, apotek, café, Coop och optiker bara är ett axplock av utbudet.

I närheten trafikerar både stadsbuss 17 samt spårvagn 1 och 5. Spårvagn 1 tar dig via Redbergsplatsen in till centralstationen på dryga 10 minuter för att sedan fortsätta mot Järntorget och vidare mot Frölunda. Spårvagn 5 tar istället vägen via Örgryte mot Liseberg och Korsvägen, för att sedan åka längs med avenyn och därefter över till Hisingen. Detta gör att du lätt kan ta dig till Göteborgs olika hörn och ta del av den ständiga stadspuls innerstaden har att bjuda på.

Närheten till stan kombineras med närheten till härliga grönområden, i området kring bostaden finns mysiga promenadstråk och en liten bit bort finner vi Härlanda Tjärn och Skatås Friluftsområde. Dessa härliga grönområden erbjuder oändliga smultronställen för picknickar och grillkvällar, och även friluftsaktiviteter för den aktiva som orientering, frisbeegolf, elljusspår och mycket mer.
Välkommen att anmäla dig till visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum