Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum

Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bielkegatan 4, Lunden, Göteborgs kommun
  • Mån 5 aug kl 18:00

Bielkegatan 4

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
1 695 000 kr
34 m²
1 rum
vån 1/3
2 582 kr/mån
49 853 kr/m²

Välkommen till denna underbara enrummare på attraktiva Bielkegatan! Här erbjuds ett hem fyllt med charm och karaktär, perfekt för dig som söker ett trivsamt och stilfullt boende. Lägenheten är på XX kvadratmeter och består av ett rum och spearat kök. Högt i tak ger en fantastisk rymd och luftig känsla, och de vackra brädgolven är charmiga originalgolv som ger lägenheten karaktär. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en ljus och öppen atmosfär, medan bevarade detaljer som originalsnickerier bevarar lägenhetens tidstypiska charm. Läget är centralt, med närhet till kollektivtrafik, butiker och restauranger. Grönområden finns inom promenadavstånd, perfekt för dig som uppskattar att ha naturen nära. Området är känt för sin gemytliga atmosfär och trevliga stämning. Denna lägenhet är perfekt för studenter, förstagångsköpare, pendlare och alla som värdesätter ett charmigt och bekvämt boende. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla på Bielkegatan. Kontakta oss för mer information och boka din visning idag!

  • Plus
Ernst torulfsgatan 21C, Munkebäck, Göteborgs kommun
  • Mån 5 aug kl 17:00
Ernst torulfsgatan 21C, Munkebäck, Göteborgs kommun, bild 2
Ernst torulfsgatan 21C, Munkebäck, Göteborgs kommun, bild 3

Ernst torulfsgatan 21C

Lägenhet
Munkebäck, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
2 190 000 kr
49,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 647 kr/mån
44 242 kr/m²

Välkomna till Ernst Torulfsgatan 21C och denna charmiga tvårumslägenhet. Där det vackra ljusa trägolvet och höga takhöjden är det första man lägger märke till. I den här hemtrevliga lägenheten är det lätt att föreställa sig ett liv innehållandes såväl middagsbjudningar som mysiga vardagskvällar. Ett okomplicerat boende, här är det bara att flytta in! I vardagsrummet hittar vi utgången till bostadens stora och mysiga balkong med sol hela dagen/kvällen, plats för matbord och stolar eller plats för soffgrupp. Här kan du njuta av både frisk luft och solens strålar tillsammans med nära och kära. Lägenheten är genomgående fräsch vad det gäller både kök och badrum samt ytskikten. Här bor du vid ett av Munkebäcks bästa lägen, med Munkebäckstorget runt knuten! Där är florist, apotek, café, Coop och optiker bara är ett axplock av utbudet. Bakom fastigheten finner vi Torpavallen med ICA Kvantum Munkebäck, Systembolaget, gym, flertalet stora butiker och mycket mer. Du har även nära till härliga grönområden! I närområdet finns mysiga promenadstråk och en liten bit bort finner vi Härlanda Tjärn och Skatås motionscentrum. Här finns oändliga smultronställen för picknickar och grillkvällar, och även friluftsaktiviteter för den aktiva som orientering, frisbeegolf, elljusspår och mycket mer. Bland det absolut bästa med läget är närheten till spårvagnshållplatsen! Här kan du känna dig trygg om kvällen och samtidigt vara inne i stan på 10 minuter! Spårvagn 1 tar dig via Redbergsplatsen in till Centralstationen på drygt 10 minuter, för att sedan fortsätta vidare mot Järntorget och Frölunda. Spårvagn 5 tar istället vägen via Örgryte mot Liseberg och Korsvägen, för att sedan åka längs med Avenyn och därefter över till Hisingen. Lite längre bort trafikerar även flera olika busslinjer som kan ta dig till Gamlestaden men också till City centrum via Redbergsplatsen. Detta gör att du lätt kan ta dig till Göteborgs alla hörn och allt vad staden har att erbjuda. Varmt välkommen att kontakta mig för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Slätten 4B, Lunden, Göteborgs kommun
  • Tor 1 aug kl 17:00
Slätten 4B, Lunden, Göteborgs kommun, bild 2
Slätten 4B, Lunden, Göteborgs kommun, bild 3

Slätten 4B

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
3 290 000 kr
67 m²
3 rum
vån 1/3
5 135 kr/mån
49 104 kr/m²

Här erbjuds en hemtrevlig och ljus lägenhet med egen uteplats i härligt sydöstläge! Den stora uteplatsen bjuder på sol hela dagen och ligger lugnt till på föreningens grönskande innergård där både plats för lek, grillning och bärplock finns! Möjlighet finns att öppna upp och skapa utgång från ett av sovrummen (innan utförande ska detta tas genom föreningen). Denna bostad med genomgående fräscha ytskikt och helkaklat badrum med golvvärme är belägen på Lundens vackra höjd, med närhet till både lummiga lekplatser och utsiktsplatser över hela staden. Läget i huset, en halvtrappa upp, är perfekt för den som önskar en lättillgänglig bostad som kombineras med en privat, insynsskyddad känsla. Du välkomnas in i bostaden av en mysig hall utrustad med både garderob och golvvärme. Hallen knyter samman samtliga av bostadens rum. Bostadens rymliga vardagsrum har generöst ljusinsläpp tack vare det stora fönsterpartier, ljusa väggar och en väl tilltagen takhöjd som är genomgående i bostaden. Köket går i fräscha materialval som gifter dig med den charm som hör ett hus byggt på 40-talet till. Vidare i lägenheten finner vi två sovrum; I bostadens master bedroom finns både förvaring i form av skjutgarderober och plats för arbetshörna för den som vill ha en rofylld plats för ett litet hemmakontor. I rummet som idag används som barnrum blickar man ut mot föreningens innergård, och det är även här möjligheter finns att skapa en utgång till den egna uteplatsen (innan utförande ska detta tas genom föreningen). På Slätten 4B bor du i en gemytlig förening med stabil ekonomi som äger sin mark (ej tomträtt). Föreningen ligger i hjärtat av Lunden med närhet till allt; Detta grönskade område kombinerar närhet till underbar natur, såsom utsiktsplatsen Snikens Kulle, Apslätten som är perfekt för både picknickar och grillkvällar, samt Härlanda Tjärn och Skatås friluftsområde där det finns både badmöjligheter, elljusspår, fotboll, orientering, frisbeegolf, inne- och utegym samt mycket mer. Du bor också blott några minuters promenad från Danska vägen, Redbergsplatsen och Olskrokstorget där både caféer, restauranger och butiker duggar tätt. Vill du hellre känna innerstadens myllrande puls tar du dig på 15 minuters cykeltur eller på 10 minuter med någon av de många spårvagns- och busslinjerna in till stadens kärna. Ett stenkast från bostaden går buss 60 med täta avgångar, och om man tar några minuters promenad ner till Redbergsplatsen finner man spårvagn 1, 3, 6 och 8 samt stombuss 17. Varmt välkommen!

  • Premium
Måns bryntessonsgatan 17C, Gamlestaden, Göteborgs kommun
  • Mån 5 aug kl 18:15

Måns bryntessonsgatan 17C

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
1 950 000 kr
51 m²
2 rum
3 795 kr/mån
38 235 kr/m²

Gavellägenhet med ljusinsläpp från tre håll! Här erbjuds en hemtrevlig och ljus bostad med nyrenoverade ytskikt där varje vrå nyttjas. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en inglasad balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder sol hela dagen. I hjärtat av Gamlestaden bor du attraktivt med närhet till bland annat bra kommunikationer, restauranger och butiker. Gamlestadshallen ligger runt knuten, Cederleüfs & Svenheimers Bageri en promenad bort och Göteborgs innerstad ligger en bit bort från bostaden. Söker du efter ett boende med närhet till både natur och stadsliv har du hamnat rätt!

  • Plus
  • Balkong
Solrosgatan 6a, Kålltorp, Göteborgs kommun
  • Mån 29 jul kl 17:00
Solrosgatan 6a, Kålltorp, Göteborgs kommun, bild 2
Solrosgatan 6a, Kålltorp, Göteborgs kommun, bild 3

Solrosgatan 6a

Lägenhet
Kålltorp, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
1 990 000 kr
45 m²
2 rum
vån 3/3
3 396 kr/mån
44 222 kr/m²

Charmiga 2:a, med potential där brädgolv gömmer sig under plastmattan. Lägenheten är belägen högst upp i en välskött fastighet i hjärtat av Kålltorp. Här finner du en bostad med karaktär och potential, perfekt för dig som vill sätta din egen prägel på ditt hem. Med en yta om 45 kvm och en generös takhöjd får du en känsla av rymd och ljus i varje rum. Denna lägenhet erbjuder en fantastisk möjlighet för den händiga – här kan du skapa din drömbostad och samtidigt bevara de charmiga originaldetaljerna. Här bjuds det på flera fina detaljer såsom ett brädgolv som gömmer sig under plastmattan/parketten, djupa fönsternischer och vackra dörrposter som minner om byggårets charm. Vardagsrummet är rymligt med plats för både soffgrupp och matbord, perfekt för sociala tillställningar. Sovrummet erbjuder ro och avskildhet med plats för dubbelsäng och förvaring. Utanför din dörr väntar en härlig innergård – en grön oas där du kan njuta av lugnet, odla växter eller bara koppla av med en bok. Här finns det utemöbler att nyttja. Kålltorp är ett av Göteborgs mest eftertraktade områden med närhet till både stadens puls och natursköna Delsjöns strövområden. Här bor du med närhet till service, mysiga caféer och bra kommunikationer som snabbt tar dig till stadens centrum. Missar inte denna unika chans att förvärva en lägenhet med stor potential i populära Kålltorp. Kontakta mig idag för en visning och låt dig inspireras av alla möjligheter som denna bostad har att erbjuda. Välkommen hem!

  • Premium
Lådämnesgatan 12, Björkekärr, Göteborgs kommun
  • Mån 29 jul kl 18:00
Lådämnesgatan 12, Björkekärr, Göteborgs kommun, bild 2
Lådämnesgatan 12, Björkekärr, Göteborgs kommun, bild 3

Lådämnesgatan 12

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
1 490 000 kr
33,7 m²
1 rum
vån 2/3
2 468 kr/mån
44 214 kr/m²

Här öppnar du dörren till ett fint och välskött hem som går utmärkt att flytta in i precis som det är. Lägenheten badar verkligen i ljus tack vare många stora fina fönster och utsikt över grönska ger en känsla av rymd. En utmärkt chans att flytta in i ett högt och insynsskyddat läge som är helt rätt för dig som uppskattar att bo nära fantastisk natur med badmöjligheter året om men ändå ha närheten till city. Och bäst av allt – bostaden är mycket smart planerad och upplevs inte som en vanlig etta. Lägenheten har gott om plats för förvaring och ett fräscht helkaklat badrum, bevarad fiskbensparkett och fönsterbänkar i sten. Köket är mysigt med samma utsikt som vardagsrummet, här har man ett fräscht och stilrent kök. BRF Cymbalen nr 1 är en äkta bostadsrättsförening med 32 lägenheter på Lådämnesgatan 10, 12, 14 och 16. Föreningen bildades år 1955 och har 32% lägre lån än medelvärdet i Göteborg, (3500/kvm) m.a.o. väldigt god ekonomi och mycket välskött. Här har man också gjort ett flertal renoveringar genom åren så som stambyte, tak, fasad, dränering och mycket mer. Här bor du i en av Göteborgs grönaste stadsdelar och vid ett av Björkekärrs bästa lägen! På gångavstånd når du Trätorget samt Stabbetorget med flera matbutiker, konditori, apotek och servicebutiker. Här finns även hållplats för stombuss nr 17 som snabbt och enkelt tar dig vidare in till stan och i närheten finns även spårvagn 1 och 5. Härlanda Tjärn ligger en kort promenad bort med flera badplatser och bryggor. Delsjöområdets naturreservat erbjuder flera grönområden, stora strövområden och även elljusspår. Här kan man spendera åtskilliga timmar på att strosa omkring och njuta av den fantastiska naturen. På vintertid finns det även möjlighet att åka längdskidor i elljusspåren i området och Härlanda Tjärn erbjuder skridskoåkning. Här finns allt och lite till för den som vill bo på bekvämt avstånd till allt Göteborg har att erbjuda. I Björkekärr har du alltid naturen alldeles i närheten. Vi ses på visningen!

  • Premium
Lotta Svärdsgatan 4B, Gamlestaden, Göteborgs kommun
  • Ons 31 jul kl 17:00
Lotta Svärdsgatan 4B, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 2
Lotta Svärdsgatan 4B, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 3

Lotta Svärdsgatan 4B

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
1 595 000 kr
34,5 m²
1 rum
vån 3
3 173 kr/mån
46 232 kr/m²

Drömmer du om ett hem där varje steg på det vackra trägolvet känns som en dans? Då är denna etta på Lotta Svärdsgatan 4B den perfekta platsen för dig. Med en harmonisk atmosfär och en smart planlösning erbjuder denna bostad allt du behöver för ett bekvämt och stilfullt boende. Boendet: Stegen in i denna etta välkomnar dig till en värld av tidlös elegans och modern komfort. Det vackra trägolvet ger varje rum en varm och inbjudande känsla samtidigt som det bidrar till en lättskött och praktisk livsmiljö. Läget: Beläget på Lotta Svärdsgatan 4B har du allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Här kan du njuta av lugnet i området samtidigt som du har närhet till stadens puls och alla dess faciliteter. Perfekt för den som vill ha det bästa av båda världar. Planlösning: Den smarta planlösningen gör det möjligt att skapa din egen lilla oas. Det separata köket ger dig en funktionell och avskild plats för matlagning och måltider, medan resten av bostaden bjuder in till avkoppling och umgänge. Loftet är både smart och praktiskt och ger mer yta att umgås på i allrummet. Sammanfattning: Denna etta på Lotta Svärdsgatan 4B är mer än bara ett hem, det är en plats där varje detalj är noggrant utvald för att skapa den perfekta boendemiljön. Om du längtar efter ett hem där charm möter bekvämlighet, behöver du inte leta längre. Välkommen på visning!

  • Premium
Pärlstickaregatan 3, Lunden, Göteborgs kommun
  • Ons 31 jul kl 17:00
Pärlstickaregatan 3, Lunden, Göteborgs kommun, bild 2
Pärlstickaregatan 3, Lunden, Göteborgs kommun, bild 3

Pärlstickaregatan 3

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
2 295 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1
2 248 kr/mån
57 375 kr/m²

Välkommen till denna härliga etta som erbjuder underbart ljusinsläpp och stora ytor i en välskött förening med låg belåning. Bostaden är belägen i Lunden, precis runt hörnet till Danska vägen med hela dess utbud inom räckhåll. Denna bostad har en separat köksdel, vilket öppnar upp möjligheten att bo två personer bekvämt. Den öppna planlösningen ger en känsla av rymd och generösa ytor, med gott om plats för både vardagsrumsmöbler och matplats. Lägenheten har ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare stora stora fönster som släpper in naturligt ljus och skapar en ljus och luftig atmosfär. Här finns möjlighet att skapa ditt eget trivsamma och personliga hem. Lunden är både naturnära och centralt, vilket ger dig närhet till grönområden samtidigt som du har bekvämt avstånd till stadens alla bekvämligheter. Med gångavstånd till butiker, restauranger och kollektivtrafik är detta en perfekt plats att kalla hem. Föreningen är mycket välskött, vilket skapar en trygg och trivsam boendemiljö. Med låg belåning samt en välskött fastighet är detta ett tryggt boende. Missa inte denna fantastiska möjlighet att förvärva denna etta med hrligt ljusinsläpp och stora ytor i en trivsam och populär del av Lunden. Ta chansen att uppleva allt detta boende har att erbjuda! Kontakta mig för mer information eller för att boka en visning.

  • Premium
Uddevallagatan 35A, Bagaregården, Göteborgs kommun
  • Tis 30 jul kl 18:00
Uddevallagatan 35A, Bagaregården, Göteborgs kommun, bild 2
Uddevallagatan 35A, Bagaregården, Göteborgs kommun, bild 3

Uddevallagatan 35A

Lägenhet
Bagaregården, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
3 695 000 kr
83 m²
3 rum
vån 4/4
7 072 kr/mån
44 518 kr/m²

I hjärtat av Bagaregården finner vi denna drömmiga trea högst upp i det vackra landshövdingehuset på attraktiva Uddevallagatan 35! Här bor du i en stor och välplanerad trerummare om hela 83 kvadratmeter i ett lugnt läge med fönster i motsatta väderstreck. Köket och vardagsrummet ligger i fil mot Uddevallagatan med slående utsikt över Bagaregårdens takåsar ända bort mot Hisingen i fjärran. De båda sovrummen har plats för dubbelsäng och ligger ostört med fönster som vetter mot den mysiga och lugna innergården nedanför. Bostaden har kvalitetsmedvetet till stor del renoverats 2018-2019. Här är grovjobbet såsom renovering av golv inkluderande byte av golvreglar och ny ljuslaserad parkett genomgående i bostaden gjorts, samt både ytskikt i hela bostaden och stilrent kök med släta luckor i ljusgrå design. Här finns mycket praktiska förvaringsmöjligheter med tre sidovindsförråd i lägenheten, en större klädkammare i hallen, flera garderober samt ett förråd i källaren. Bostaden passar paret eller den mindre barnfamiljen perfekt! Föreningen bildades 2017 och fastigheten totalrenoverades i början av 80-talet inklusive tak, stammar, badrum, elinstallationer etc. Därav finns inga större renoveringar planerade i dagsläget. Bagaregården är ett mycket omtyckt och charmigt område med landshövdingehus och mysiga innergårdar. Området är lugnt och trivsamt och har nära kommunikationer till olika delar av stan. Även närhet till skolor, caféer och restauranger, samt matbutik. För friluftsintresserade så ligger Göteborgs mest aktiva friluftsområde, Delsjöområdet, inte långt borta. Läget är perfekt och här erbjuds ett lugnt och avskilt boende med såväl citys puls som Delsjöområdets natur inom promenad- och cykelavstånd.

  • Premium
Lådämnesgatan 27, Björkekärr, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Mån 29 jul kl 17:00
Lådämnesgatan 27, Björkekärr, Göteborgs kommun, bild 2
Lådämnesgatan 27, Björkekärr, Göteborgs kommun, bild 3

Lådämnesgatan 27

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
2 990 000 kr
64 m²
3 rum
vån 3
5 029 kr/mån
46 719 kr/m²

Varmt välkomna till denna mycket hemtrevliga lägenhet på Lådämnesatgan 27. Här bor ni med ett underbar gavelläge vilket resulterar i ett fantastiskt ljusinsläpp och en känsla av frihet. Ni bor insynsskyddat högst upp i huset vilket ger en extra lugn och harmoni, i huset bor trevliga grannar och området är perfekt för den som vill kunna varva ner efter en lång arbetsdag. Bostaden är väldisponerad och det stora fina separata köket utgör nästan ett extra rum, nuvarande ägare har öppnat upp väggen mellan kök och vardagsrum för att skapa en öppnare planlösning. Detta har bidragit till en social och härlig känsla i bostaden. I Björkekärr bor ni med det bästa av två världar, ni har naturen som närmsta granne och samtidigt väldigt nära in till de centrala delarna av stan. Något som boende i området verkligen uppskattar är närheten till Härlanda Tjärn vilket är underbart både sommar som vinter. På promenadavstånd finner ni även Trätorget och Stabbetorget där det bland annat finns matbutiker, apotek och mysiga caféer. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Gustavsgatan 84, Östra Centrum, Göteborgs kommun
Gustavsgatan 84, Östra Centrum, Göteborgs kommun, bild 2
Gustavsgatan 84, Östra Centrum, Göteborgs kommun, bild 3

Gustavsgatan 84

Lägenhet
Östra Centrum, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
3 490 000 kr
90 m²
3 rum
vån 1/3
5 000 kr/mån
38 778 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostadsrättslägenhet som erbjuder den perfekta kombinationen av rymlighet, komfort och bekvämlighet. Med sina 3 rum och generösa boarea på 90 m2, är detta hemmet du har väntat på. Här har du hela våningen för dig själv och fönster åt alla håll. Detta charmiga hem är beläget på första våningen i en välskött fastighet. Vad som gör denna bostad extra speciell är den privata uteplatsen med altan, som du når både från vardagsrummet och köket. Här kan du njuta av din morgonkaffe i solen eller umgås med vänner och familj under varma sommarkvällar, allt medan du känner dig som hemma i din egen lilla oas. Läget: Denna bostad erbjuder inte bara ett hem, utan en livsstil. Beläget i ett lugnt och trevligt område, nära till grönområden, skolor, affärer och all tänkbar service. Det är som att bo i ett hus, med bekvämligheterna av en förening. Typ: Bostadsrättslägenhet Rum: 3 Boarea: 90 m2 Byggnadsår: 1946 Månadsavgift: 5 000 kr Våning: 1 av 3 Slutord: Missa inte chansen att äga detta fantastiska hem som erbjuder både komfort och bekvämlighet. Detta är ett tillfälle du inte vill missa!

  • Premium
  • Uteplats
Sanatoriegatan 17A, Kålltorp, Göteborgs kommun

Sanatoriegatan 17A

Lägenhet
Kålltorp, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
2 590 000 kr
47 m²
2 rum
vån 2
3 577 kr/mån
55 106 kr/m²

Välkommen till denna tvåa i lummiga, härliga och omtyckta Kålltorp! I den här lägenheten blir tillvaron både färgstarkare och charmigare. Här hittar du en välplanerad och öppen lägenhet med generös takhöjd, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Lägenheten har fantastiska originaldetaljer så som högt i tak, vackra golv men samtidigt fräscha ytskikt. Bostaden är i genomgående gott skick och ligger två trappor upp helt insynsskyddat på populära Sanatoriegatan. En fantastisk adress i hjärtat av Kålltorp. Du ett stenkast till natur i form av både Skatås och Delsjön samtidigt som det endast är några minuter till närmsta spårvagnshållplats som tar dig in till stan på bara några minuter. Kålltorp är dessutom känt för sina mysiga caféer, restauranger och butiker. Du har inte bara äran att bo i en fantastisk lägenhet, du bor också i en förening som är trevlig, välskött och stabil. Här har men en låg belåning på 2 372/kvm, vilket är betydligt lägre än snittet i Göteborg. Brf Svärdfejaren har mycket god ekonomi, en härlig gemenskap och strukturerade framtidsplaner som bland annat tillhandahåller tvättstuga, cykelrum och en trevlig innergård. Välkommen att anmäla dig på visning!

De Geersgatan 8, Lunden, Göteborgs kommun
De Geersgatan 8, Lunden, Göteborgs kommun, bild 2
De Geersgatan 8, Lunden, Göteborgs kommun, bild 3

De Geersgatan 8

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
2 890 000 kr
43 m²
2 rum
vån 1
3 771 kr/mån
67 209 kr/m²

Denna vackra tvårummare erbjuder en perfekt kombination av enastående läge, gott om naturligt ljus och moderna bekvämligheter. Belägen i en välskött förening med stabil ekonomi och nyligen stamrenoverade badrum, erbjuder denna bostad en bekväm och trivsam vardag. Lägenheten har en härlig känsla med gavelläge, vilket ger extra fönster och en fantastisk utsikt. Njut av modern inredning och en fräsch atmosfär som välkomnar dig hem varje dag. Planlösningen är närmast perfekt och dess skyddade läge ger er ett insynsfritt och bra läge med väldigt fin och grön utsikt, rofyllt helt enkelt. Det separata köket bjuder in till trevliga stunder med familj och vänner och fungerar även bra som ett extra rum ifall man bor två och behöver lite egentid ifall man jobbar hemma etc. Föreningen har en god ekonomi, vilket ger trygghet för framtiden. Dessutom finns en bastu för avkoppling inom bekvämt avstånd. Med välskött gemensamma utrymmen är det lätt att trivas här. Denna bostad är perfekt för dig som söker en härlig livsstil, bekvämlighet och det bästa av Lunden. Med närhet till grönområden, kollektivtrafik och all önskvärd service inom räckhåll, kommer du att älska att kalla denna plats för ditt nya hem. Kontakta oss redan idag för att boka en visning och upptäck potentialen i denna charmiga tvårummare mitt i centrala Lunden!

  • Premium
  • Balkong
Övre Olskroksgatan 20, Bagaregården, Göteborgs kommun

Övre Olskroksgatan 20

Lägenhet
Bagaregården, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
2 695 000 kr
64 m²
2.5 rum
3 843 kr/mån
42 109 kr/m²

Välkommen in i en exklusiv lägenhet med centralt, ostört och naturnära läge. Denna öppna 2.5a är i mycket fint skick och har bland annat bra planlösning, härlig atmosfär och sociala ytor. Det är inte ofta objekt som det här ligger ute på marknaden. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här 2.5an finns en mysig och lummig uteplats som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Uteplatsen nås från vardagsrummet och erbjuder eftermiddagssol. Detta är en bostad med hög "wow faktor" och dess fina och sociala kök bjuder verkligen in till sociala sammankomster med nära och kära. Brf Övre Olskroksgatan 20 är en trevlig, solid och stabil förening med god ekonomi, god sammanhållning och strukturerade framtidsplaner som bland annat tillhandahåller tvättstuga, cykelrum och soprum. I hjärtat av Bagaregården bor du centralt, ostört och naturnära med närhet till bland annat matbutik, restauranger, bra kommunikationer och vackra grönområden. Redbergsplatsen ligger alldeles intill lägenheten, olskrokstorget och Danska Vägen en promenad bort och centrala delarna av stan samt Skatås och Delsjön ligger en bit bort från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

Lars Kaggsgatan 28c, Gamlestaden, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
  • Tis 30 jul kl 17:00
Lars Kaggsgatan 28c, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 2
Lars Kaggsgatan 28c, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 3

Lars Kaggsgatan 28c

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
1 595 000 kr
40 m²
2 rum
vån 2/3
3 496 kr/mån
39 875 kr/m²

Välkommen till denna charmiga genomgångstvåa på Lars Kaggsgatan 28, en pärla med en fantastisk söderlägesbalkong som bjuder in till avkopplande stunder i solen. Det bevarade originalbrädgolvet är som resterande av bostaden i behov av lite kärlek och ger en genuin atmosfär och skapar en unik karaktär i varje rum. Denna bostad är som ett oskrivet blad med stor potential, perfekt för den som drömmer om att skapa sitt eget personliga utrymme. Här kan du förverkliga dina idéer och designa ett hem som speglar din stil och smak. Förutom den kreativa friheten erbjuder bostaden även en förening med låg belåning, vilket ger en extra känsla av ekonomisk trygghet. Möjligheterna är oändliga, och detta är en perfekt startpunkt för dig som vill investera i ett boende med både charm och långsiktig potential. Gamlestaden är ett av Göteborgs mest expansiva områden, där nyproducerade bostäder, bibliotek, köpcentrum mm byggs i rasande fart och nyöppnade restauranger, caféer och butiker duggar tätt. Här kombineras det bästa av flera världar; Bo med närhet till lummiga grönområden perfekta för en morgonjoggingtur eller kvällspromenad, samtidigt som du i bostadens direkta närhet finner ett stort utbud av restauranger och kulturupplevelser. Nerför gatan ligger en knutpunkt av kollektivtrafik som underlättar att med lätthet ta sig till alla stadens hörn; Bellevue. Här trafikerar spårvagn 6, 8 och 11 samt buss 56, 510, 21, och 159. Centralstationen ligger endast tre hållplatser bort med flertalet ytterligare flertagel vagnar, bussar samt tåg som tar dig in till olika delar av den pulserande stadskärnan eller ut i landet! Vill man hellre ta sig en cykeltur tar man sig in till Göteborgs centrum på ca 10-15 minuter. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem på Lars Kaggsgatan 28C!

  • Premium
  • Balkong
Ånäsvägen 10A, Bagaregården, Göteborgs kommun
  • Borttagen före visning

Ånäsvägen 10A

Lägenhet
Bagaregården, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
3 795 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/4
4 947 kr/mån
51 284 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Hiss
Ostgatan 12, Kallebäck, Göteborgs kommun
  • Tis 30 jul kl 19:15

Ostgatan 12

Lägenhet
Kallebäck, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
1 750 000 kr
34 m²
1 rum
vån 4
3 111 kr/mån
51 471 kr/m²

Här erbjuds en charmig och optimalt planerad lägenhet som präglas av ett underbart ljus belägen i expansiva Kallebäck! Är du på jakt efter en bostad i gott skick som det bara är att flytta in i kan det här vara lägenheten för dig! Här erbjuds ett hem om 34 välplanerade kvadratmeter, som tack vare sina stora fönsterpartier och bostadens franska balkong badar i ljus. Tack vare läget på just Ostgatan 12 bor du insynsskyddat med vid, öppen vy från de härliga fönstren. Den inbjudande hallen, med bra förvaring i form av en rymlig walk-in-closet, välkomnar oss in i denna härliga bostad. Därefter hittar vi ett trevligt och praktiskt kök stilfullt renoverat 2021 och ett öppet och ljust och allrum med vackert ljusinsläpp, stora fönster och plats för både soffa och säng. Badrummet är fräscht, helkaklat och är utrustat med dusch, badrumsskåp, handdukstork, kommod och tvättmaskin. Föreningen är stabil och ekonomiskt välskött, vilket ger dig trygghet och långsiktig säkerhet i ditt nya hem. I hjärtat av Kallebäck bor du centralt, naturnära och attraktivt med närhet till bland annat matbutik, bra kommunikationer och vackra grönområden. Detta är ett av Östra Centrums absolut bästa lägen; invid bostaden finner du både Coop samt hållplats där buss 50, 86 och 18 trafikerar och som tar dig till Korsvägen mm på bara 10 minuter! I och med färdigställandet av Kallebäcks Terasser öppnas i rasande fart både restauranger, caféer samt en helt ny skola som och mycket mer! Här har du nära till leder samt snabb anslutning till E6, E20 och R40. Du tar dig till Centralstationen på 20 min med spårvagn, och till Landvetter med bil på samma tid. Du bor även med Avenyn, Liseberg och Göteborgs myllrande innerstad en cykeltur bort. Kallebäck ligger även invid det grönskande Delsjöområdet vilket erbjuder en mängd friluftsaktiviteter så som t.ex. kanotpaddling och en av Göteborgs mest anrika golfbanor; Delsjö GK. Varmt välkommen!

  • Plus
Liedstrandsgatan 1B, Lunden, Göteborgs kommun
Liedstrandsgatan 1B, Lunden, Göteborgs kommun, bild 2
Liedstrandsgatan 1B, Lunden, Göteborgs kommun, bild 3

Liedstrandsgatan 1B

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
2 095 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1/3
2 025 kr/mån
59 857 kr/m²

Med dess utmärkta läge och väldigt låga avgift i lugna och trevliga Lunden är denna etta om 35 kvadratmeter det perfekta boendet för dig som kräver allt och lite till. Här erbjuds du en välplanerad, rymlig och öppen bostad med bland annat stora fönster och ett härligt ljusinsläpp. Brf Pärlstickaren nr 2 är en stabil förening med god ekonomi och låga avgifter vilket bidrar till ett tryggt boende. Unikt för bostaden är dess fantastiska skick där allt från golv till tak är av högsta kvalité, detta gör att ni bara kan flytta in och trivas direkt. Här bor du attraktivt med närhet till bland annat caféer, matbutiker och utmärkta kommunikationer. Danska Vägen ligger precis runt hörnet, Redbergsplatsen en kort promenad bort och Skatås når du enkelt med cykel. Detta är en bostad med ett perfekt läge i hjärtat av Lunden. Lunden är populärt och känt för dess mysiga "småstadskänsla". Detta trotts att du bor med bara en kort cykeltur in till Avenyn. Det bästa av två världar helt enkelt. Hoppas vi ses på visning!

  • Premium
Gamlestadstorget 22, Gamlestaden, Göteborgs kommun

Gamlestadstorget 22

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
1 890 000 kr
41 m²
1 rum
vån 1
3 651 kr/mån
46 098 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem i hjärtat av Gamlestaden! Denna fantastiska etta erbjuder inte bara en välkomnande atmosfär utan även en lysande bostadsupplevelse. Med ett generöst separat kök och stora fönster som låter ljuset flöda in i varje vrå, är detta en bostad som kommer att förtrolla dig från första stund. Boende i Harmoni med Historia: Belägen i en välskött förening, välkomnar Gamlestadstorget 22 dig till en värld av komfort och gemenskap. Föreningens stolthet är dess innergård – en oas av grönska och lugn, som utgör en viktig del av det harmoniska sammanhanget. Det är ingen överraskning att denna innergård hyllas av föreningens medlemmar och utgör en perfekt plats för avkoppling eller trevliga möten med grannarna. Lugnet i området: Gamlestaden erbjuder den perfekta balansen mellan stadsliv och natur. Här kan du njuta av det stillsamma områdets charm samtidigt som du har stadens puls inom räckhåll. Med bekväma kommunikationer når du Göteborgs centrum på nolltid och har samtidigt naturen nära till hands för avkopplande promenader eller löpturer. Detaljer som Förhöjer Boendekvaliteten: Denna lägenhet är inte bara vacker att betrakta – den är även utformad för att maximera din komfort. Ett separat kök gör matlagningen till en fröjd, med gott om plats för kreativitet och kulinariska äventyr. Det generösa ljusinsläppet ger en känsla av rymd och välbefinnande som förhöjer varje ögonblick i hemmet. Missa inte chansen att uppleva den här unika bostaden på nära håll! Kontakta oss för att boka en visning och låt oss guida dig genom ditt framtida drömhem på Gamlestadstorget 22.

Ejdergatan 2F, Bagaregården, Göteborgs kommun

Ejdergatan 2F

Lägenhet
Bagaregården, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
1 890 000 kr
30 m²
1 rum
vån 3/3
3 034 kr/mån
63 000 kr/m²

Välkommen till en pärla i det vackra landshövdingehuset på Ejdergatan 2F! Denna charmiga etta erbjuder en smart planlösning och generöst med ljus, perfekt för den som söker både bekvämlighet och stil. Bostaden har stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket ger en härlig atmosfär i varje rum. Den smarta planlösningen gör att varje kvadratmeter känns välplanerad och funktionell, vilket skapar en harmonisk boendemiljö. Beläget i ett vackert landshövdingehus ger detta hem en unik karaktär och charm som få andra boenden kan erbjuda. Dessutom är lägenheten centralt belägen med närhet till allt du behöver, från grönområden till mysiga restauranger, shopping och kommunikationer. Varmt välkomna på visning!

Karlagatan 26B, Lunden, Göteborgs kommun

Karlagatan 26B

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
2 690 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/3
3 435 kr/mån
46 379 kr/m²

Välkomna till Karlagatan 26B! Här hittar ni en hemtrevlig tvåa som bland annat erbjuder nyrenoverat kök, fina ytskikt och välplanerad planlösning. En smart planerad och ljus bostad i fint skick som passar utmärkt för dig som vill ha nära till allt och som sätter höga krav på boendestandarden. När man stiger in i bostaden välkomnas man av en inbjudande hall med gott om förvaringsmöjligheter. Vidare kommer vi till det nyrenoverade köket utrustat med bland annat diskmaskin, induktionshäll, kombinerad kyl/frys och gott om förvaring. Vardagsrummet är ljust och härligt tack vare det stora fönstret. Här finns gott om utrymme för bland annat en större soffa och tv-möbler. Från vardagsrummet når man också sovrummet, här får du plats med en större säng samt möjlighet till garderober eller arbetsplats. Badrummet är utrustat med kommod, förvaringsskåp, WC och badkar (som går att byta ut mot dusch). Brf Karlagatan 24-26 är en välskött och solid förening med god ekonomi och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar som bland annat tillhandahåller en trevlig innergård. Ett stenkast från bostaden finner du Snikens Kulle, en av Göteborgs absolut vackraste utsiktsplatser. Här kan du en sommarkväll ta med dig en grill och goda vänner och njuta av Göteborgs stadsbild. Om vinden ligger väl är detta även en plats där man kan njuta av tonerna från konserter på Ullevi. Tar du dig lite längre från bostaden finner du de stora grönområden som Östra Centrum har att erbjuda såsom Apslätten, Skatås och Härlanda tjärn. Här kan du strosa längs med vackra promenadstråk, ta en joggingtur på något av elljusspåren eller träna på utomhusgym. Vill du hellre känna av storstadspulsen tar du dig kollektivt på knappt 10 minuter in till innerstaden. Du tar dig med lätthet till alla Göteborgs olika hörn, då både Redbergsplatsen och Olskrokstorget trafikeras av spårvagnslinjerna 1, 3, 6 och 8, samt stombuss 17. Centralen når du med 60-bussen vars hållplats ligger runt knuten, du är inne i centrum på bara några minuter. Välkommen på visning!

Utjordsgatan 10, Kålltorp, Göteborgs kommun

Utjordsgatan 10

Lägenhet
Kålltorp, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
2 590 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/2
3 370 kr/mån
44 655 kr/m²

Välkommen till denna vindsvåningstvåa med generös takhöjd, stora fönster och bra planlösning. Här skulle man kunna utöka lägenheten till en trea om behovet finns. Se alternativ planlösning för detta. Lägenheten känns luftig tack vare fönster åt två olika, samt takfönster. Vindsvåningens charmiga karaktär märks redan i hallen. Det första som möter oss i denna lägenhet är en inbjudande hall med vitlaserad brädgolv och trappa som tar oss upp till lägenheten. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och ett stort, rogivande och charmigt sovrum med walk in closet och plats för dubbelsäng. Köket är öppet, fräscht och socialt med generösa arbetsytor, en trevlig köksö, bänkskiva i ek, släta luckor och öppen planlösning mot vardagsrummet. Det lättmöblerade och mysiga vardagsrummet bjuder på mycket dagsljus, generösa sällskapsytor och generös takhöjd. I badrummet finns toalett, dusch, kommod och handfat. Bostaden har gott om plats för praktiska ytor så som skrivbord för arbete eller liknande. Här får man känslan utav att bo i hus men med fördelar av att bo i en bostadsrätt. Bostaden är belägen i Kålltorp, som ligger i hjärtat av östra centrum. Närheten till centrala stan kombineras med grönskande naturområden ett stenkast bort. I närområdet trafikerar spårvagn 1, 3 och 5 samt stombuss 17, vilket gör att man på ca 10 minuter når den pulserande stadskärnan och med lätthet kan ta sig till Göteborgs alla olika hörn. En kort cykeltur bort finner man Härlanda Tjärn och Skatås Friluftsområde med dess promenadstråk, badmöjligheter och mycket mer. Varmt välkommen att göra en intresseanmälan så du inte går miste om uppdateringar!

Gamlestadstorget 24, Göteborg, Göteborgs kommun

Gamlestadstorget 24

Lägenhet
Göteborg, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
2 190 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3
4 232 kr/mån
36 500 kr/m²

Välkommen in i en social lägenhet med centralt, naturnära och trevligt läge. Denna ljusa tvåa är i mycket fint skick och har bland annat generös takhöjd, vackert ljusinsläpp och bra planlösning. Det vilar en trivsam och ombonad känsla över den här lägenheten. Det första som möter oss i denna lägenhet är en öppen, inbjudande och välplanerad hall med hatthylla och goda avhängningsmöjligheter. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och ett inbjudande, harmoniskt och rogivande sovrum med rymliga garderober, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Köket är nyligen renoverat, socialt och stilrent med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, bänkskiva i ek, vita skåpluckor och plats för upp till åtta personer. Det lättmöblerade, sociala och välplanerade vardagsrummet bjuder på mycket dagsljus, härliga umgängesytor, stora fönster, generös takhöjd och plats för soffa och matgrupp. I badrummet finns toalett, dusch, kommod, tvättmaskin och spegelskåp. Brf Gamlestadstorget är en välskött, aktiv och trevlig förening med god ekonomi, strukturerade framtidsplaner och en härlig gemenskap som bland annat tillhandahåller tvättstuga, bastu, cykelrum, en trevlig innergård och grillplats. Här bor du vid ett av Göteborgs bästa lägen, med gamlestadstorget alldeles intill lägenheten. Gamlestadens nya resecentrum ligger en kort promenad bort och centrala Göteborg finns en bit bort från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Göteborg har att erbjuda. Kontakta mig vid intresse!

Brf Örgryte Danska vägen, Östre centrum, Göteborgs kommun

Brf Örgryte Danska vägen

Lägenhet
Östre centrum, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
Pris saknas

I Lunden kommer Botrygg bygga 93 bostadsrätter med närhet till kommunikationer, handel och natur. Markarbeten har påbörjats och är igång. Planlösningar och pris läggs upp när projektet säljstartar. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 24