Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum

Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Övre Olskroksgatan 28A, Bagaregården, Göteborgs kommun

Övre Olskroksgatan 28A

Lägenhet
Bagaregården, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
2 790 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/5
3 453 kr/mån
48 103 kr/m²

Välkommen till ett exklusivt tillfälle att bo på Övre Olskroksgatan 28, där varje dag bjuder på en känsla av lyx och komfort. Denna underbara tvårummare har allt du kan önska dig och mer därtill. Bostadsdetaljer: Gavelläge: Belägen i en eftertraktad gavelposition, utmärker sig denna bostad med sin extra rymlighet och tilltalande arkitektur. De generösa gavelfönstren låter solljuset flöda in och skapar en ljus och inbjudande atmosfär. Södervänd Balkong: Ta emot solens varma strålar på den härliga balkongen som är perfekt för att njuta av frukostar utomhus eller för att koppla av med en kopp kaffe under eftermiddagen. Elegant Planlösning: Med ett separat kök och öppna ytor är denna bostad designad för både komfort och funktionalitet. Den moderna planlösningen skapar en naturlig flöde mellan rummen och erbjuder gott om plats för både avkoppling och underhållning. Ytterligare fördelar: Perfekt Läge: Beläget i det populära området Övre Olskroksgatan, har du nära till allt du behöver. Från utmärkta kommunikationsmöjligheter till mysiga kaféer och grönområden, erbjuder detta område en bekväm och trivsam livsstil. Välskötta Gemensamma Utrymmen: Bostaden ingår i en välskött förening med trevliga gemensamma utrymmen och en harmonisk atmosfär. Lugn och Trygg Miljö: Med sin lugna och trygga atmosfär är detta den perfekta platsen att kalla hemma. Denna bostad är en sällsynt pärla som inte bör missas. Ta chansen att uppleva den ultimata kombinationen av stil, komfort och bekvämlighet. Kontakta oss redan idag för att boka din personliga visning och låt oss hjälpa dig att förverkliga dina bostadsdrömmar.

  • Balkong
  • Hiss
Brunkebergsgatan 9A, Lunden, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 24 mar kl 15:00
Brunkebergsgatan 9A, Lunden, Göteborgs kommun, bild 2
Brunkebergsgatan 9A, Lunden, Göteborgs kommun, bild 3

Brunkebergsgatan 9A

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
1 990 000 kr
33 m²
1 rum
vån 1/3
2 365 kr/mån
60 303 kr/m²

Drömmer du om en bostad med perfekt planlösning och naturligt ljusinsläpp? Då är denna lägenhet det du letar efter! Beläget på Brunkebersgatan 9A, erbjuder denna etta en exceptionell kombination av bekvämlighet och charm. Det magnifika ljusinsläppet genomsyrar hela bostaden och skapar en frisk och inbjudande atmosfär. Det separata köket förhöjer bostadens funktionalitet samtidigt som det ger extra utrymme för matlagning och umgänge. Det prestigefyllda läget ger dig också närhet till en av Göteborgs finaste utsiktsplatser, vilket gör det till en idealisk plats för naturälskare och de som uppskattar vacker panoramautsikt. Områdets lugna atmosfär erbjuder en avkopplande tillflyktsort samtidigt som närheten till hela Danska Vägens utbud och goda kommunikationer in till staden ger dig bekväm tillgång till allt du behöver. Föreningen är mycket stabil ekonomiskt vilket ger er ett tryggt boende. Missa inte chansen att uppleva detta underbara boende! Kontakta oss idag för att boka en visning och låt drömmen om din perfekta etta bli verklighet på Brunkebersgatan 9A.

  • Premium
Stabbegatan 89, Björkekärr, Göteborgs kommun
  • Tis 26 mar kl 17:45
Stabbegatan 89, Björkekärr, Göteborgs kommun, bild 2
Stabbegatan 89, Björkekärr, Göteborgs kommun, bild 3

Stabbegatan 89

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
1 650 000 kr
30 m²
1.5 rum
vån 0/3
2 209 kr/mån
55 000 kr/m²

Varmt välkomna till denna hemtrevliga lägenhet som är perfekt för dig som vill ha en mysiga etta med det lilla extra! Bostaden utgörs av ett rum och kök som tillsammans bildar en charmig och optimalt planerad bostad med lugnt läge med naturen som närmsta granne. Den absoluta höjdpunkten i denna bostad når du via vardagsrummet – en stor, mysig altan med lättmöblerade ytor och plats för matbord och stolar. Här kan man njuta av härligt umgänge med familj och vänner och njuta av eftermiddags/kvällssolen. Lägenheten har också ett nyrenoverat stambytt badrum där det är framdraget för tvättmaskin. I allrummet finns det plats för matgrupp, soffgrupp och här finns även en sovalkov. I hjärtat av Björkekärr bor du naturnära, centralt och otrafikerat med närhet till bland annat butiker, restauranger, vackra grönområden, fina skogspartier och bra kommunikationer. Här bor du vid ett av Björkekärrs bästa lägen, med Stabbetorget tvärs över gatan, Härlanda Tjärns badplats och Skatås ligger en promenad bort och centrala delarna av stan finns en bit bort från bostaden. Här finns allt och lite till för dig som vill bo på bekvämt avstånd till allt Göteborg har att erbjuda. RB:s Brf Göteborgshus nr 20 är en välskött och aktiv förening med god ekonomi, en härlig gemenskap och strukturerade framtidsplaner som bland annat tillhandahåller tvättstuga, gym, bastu, grillplats, cykelrum och övernattningslägenhet. I föreningen har det också genomgåtts stora renoveringar genom åren så som stambyte som gjorts för hela föreningen 2022-2024. Välkommen att anmäla dig på visning så berättar jag mer!

  • Premium
  • Uteplats
Kransen 5, Strömmensberg, Göteborgs kommun
  • Sön 24 mar kl 12:00

Kransen 5

Lägenhet
Strömmensberg, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
2 990 000 kr
65 m²
2 rum
vån 4/7
4 048 kr/mån
46 000 kr/m²

Välkommen till Kransen 5, där din dröm om det perfekta boendet blir verklighet. Denna rymliga och öppna tvårummare bjuder inte bara på generösa ytor, utan även en magisk utsikt som tar andan ur dig. Med en genomtänkt planlösning och en plats som blomstrar, är detta hemmet som har allt du behöver och mer därtill. Här finns även möjligheten att göra om bostaden till en trerummare med enkla medel. Boendet: Stegen in i denna tvårummare tar dig med på en resa av ljus och rymd. De stora fönstren öppnar upp rummen och släpper in en fantastisk naturlig ljus som fyller varje vrå. Här kan du njuta av soluppgångar och solnedgångar som målar himlen med färger du bara trodde fanns i drömmar. Utsikten: Det som verkligen sätter denna bostad i en klass för sig är den magiska utsikten som sträcker sig över omgivningen. Från din egen vrå på Kransen 5 har du en panoramavy som få andra kan matcha. Varje dag blir en ny upptäcktsfärd när du låter dig förtrollas av vyerna över staden och naturen. Planlösning: Med ett stort och luftigt sovrum samt ett separat kök erbjuder denna bostad en praktisk och funktionell planlösning som passar alla behov. Här finns gott om utrymme för såväl avkoppling som socialt umgänge, vilket gör det till det perfekta hemmet för både lugna kvällar och festliga tillställningar. Flera andra i föreningen med denna planlösning har konverterat bostaden till en trerummare genom att sätta upp en vägg i köket. Läget: Beläget på Kransen 5 får du inte bara ett fantastiskt hem, utan även en plats som blomstrar. Med närhet till allt du behöver, från shopping och restauranger till grönskande parker och vackra promenadstråk, är detta det ultimata läget för den som vill ha det bästa av både stadsliv och naturupplevelser. Sammanfattning: Denna tvårummare på Kransen 5 är inte bara ett hem, det är en upplevelse. Med en magisk utsikt som tar din andedräkt och generösa ytor som ger dig utrymme att växa, är detta boendet som du alltid drömt om. Missa inte chansen att göra detta till ditt nya paradis. Kontakta oss idag för att boka en visning och låt oss visa dig vägen till din drömlya på Kransen 5!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Gräddgatan 7, Kallebäck, Göteborgs kommun
  • Ons 27 mar kl 17:00

Gräddgatan 7

Lägenhet
Kallebäck, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
2 990 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 5/14
4 550 kr/mån
44 296 kr/m²

Fantastisk lägenhet med naturnära läge erbjuds nu denna magiska 3:a. Du har chansen att förvärva denna ljusa, perfekt planerade och moderna lägenhet om 67,5 kvadratmeter med exklusiva material och stor balkong i SÖDERLÄGE. Lägenheten har en öppen kvadratsmart planlösning och har ritats med en utpräglad känsla för detaljer. Genomgående en fantastisk lägenhet med bra förvaring, lättmöblerad och bra ljusinsläpp. Hela huset känns hemtrevligt, du möts av stora ytor även utanför lägenhetens dörrar och har tillgång till två hissar som tar dig upp till 5:e våningen där du möter denna underbara lägenhet. Den inglasade balkongen är bostadens höjdpunkt, den ligger som sagt i perfekt soligt läge och utsikt över Göteborg. Eftersom Kallebäcks Torn ligger på Mjölktorget i det före detta Mejeriområdet, har man valt att flörta med det mjölkvita när det kommer till inredningen. Skandinaviskt ljust och tidlös kvalitet erbjuder dig ett hem som du kommer att uppskatta under en lång tid framåt. Känslan för detaljer märks överallt, från den smakfulla badrumsinredningen till det stilrena klinkergolvet i hallen och smarta förvaringslösningar som underlättar din vardag. De sobra materialvalen återspeglas i ljust trägolv, pärlgrå släta köksluckor med greppslist och mjölkvit blandare i badrummet. Område: Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa Göteborg har att erbjuda - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Här bor du centralt med extremt kort promenadavstånd till kommunikationer och butiker samtidigt som du bor med närhet till den underbara naturen runt Delsjöområdet. Byggs ständigt i Kallebäck, du har nya Fridaskolan, nyligen öppnat en livs och i höst öppnas även ytterligare en restaurang. Självklart har du även gym, COOP & bra bussförbindelser som tar dig till korsvägen på 10 minuter! Varmt välkommen att anmäla dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Kallebäcksvägen 11B, Kallebäck, Göteborgs kommun

Kallebäcksvägen 11B

Lägenhet
Kallebäck, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
2 150 000 kr
59,2 m²
2.5 rum
vån 6/11
4 716 kr/mån
36 318 kr/m²

Välkommen att ta hissen upp till denna charmiga tvåa med balkong på sjätte våningen! Här erbjuds ett hem om ca 59 välplanerade kvadratmeter med balkong och social planlösning, som med sina stora fönsterpartier badar i ljus. Här bor du med stilrent kvalitetskök som tack vare sitt extra djup erbjuder både gott om förvaring och generösa arbetsytor. Köket är utrustat med bla diskmaskin, fin bänkskiva och rostfria vitvaror. Från köket kan man också enkelt öppna upp mot hallen för en extra ingång. Bostaden har genomgående fräscha ytskikt med vacker parkett i vardagsrum som också är genomgående för hela lägenheten samt helkaklat badrum med egen tvättmaskin renoverat i samband med stambytet. I badrummet har du även ett mysigt litet fönster som ger dig ett naturligt ljusinsläpp. Från hallen når man den rymliga klädkammaren, som med sin generösa yta även kan användas som hemmakontor. I sovrummet hittar vi utgången till bostadens ljusa och mysiga balkong med sol hela morgonen och förmiddagen och plats för cafégrupp. Här kan du njuta av både frisk luft och solens strålar tillsammans med nära och kära. Lägenheten ligger i en stabil, stor förening där man genom åren gått igenom ett flertal stora renoveringar så som stambyte, hissrenovering mm. I dagsläget är det ingen avgiftshöjning eller större renovering planerad. I Kallebäck bor du vid ett av Östra Centrums absolut bästa lägen; Här har du nära till leder samt snabb anslutning till E6, E20 och R40. Du tar dig smidigt till Korsvägen på 10 minuter med buss och till Landvetter flygplats på 20 minuter med bil. Här bor du ett stenkast från både matbutik (Coop) och gym i ett av Göteborgs mest expansiva områden med närhet till flera förskolor. I och med färdigställandet av Kallebäcks terasser väntas nyöppning av både restauranger och caféer samt både vårdcentral och en helt ny skola, Fridaskolan. För storhandling finner du även både Willys och ICA Maxi i närheten av bostaden invid vilka du finner ytterligare utbud av caféer och restauranger. Kallebäck ligger även invid det grönskande Delsjöområdet vilket erbjuder en mängd friluftsaktiviteter såsom tex kanotpaddling och en av Göteborgs mest anrika golfbanor; Delsjö GK. Du bor även med Avenyn, Liseberg och Göteborgs myllrande innerstad en cykeltur bort. Välkommen att anmäla dig på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Smörgatan 104, Kallebäck, Göteborgs kommun
Smörgatan 104, Kallebäck, Göteborgs kommun, bild 2
Smörgatan 104, Kallebäck, Göteborgs kommun, bild 3

Smörgatan 104

Lägenhet
Kallebäck, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
3 990 000 kr
87,6 m²
3 rum
vån 8/12
6 679 kr/mån
45 548 kr/m²

I familjevänliga Kallebäck hittar du på Smörgatans höjd denna magiska trea med unikt läge. Här bor du insynsskyddat med stor balkong som ramas in av lummiga träd vilka skapar en oas av grönska i kombination med stadsutsikt. Detta är en plats perfekt för soliga middagar, eller ljumna grillkvällar med gott om plats för loungegrupp och cafeset. Bostaden präglas genomgående av fräscha ytskikt och erbjuder allt man kan önska av ett modernt boende – generös takhöjd, stilrent kök med hög materiell standard och öppen, social planlösning mot vardagsrum som tack vare fönster i två väderstreck bjuder på mycket ljusinsläpp. Bostaden har även helkaklat badrum utrustat med både golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Det här är en lägenhet i i mycket fint skick där du inte behöver göra något annat än att flytta in och börja trivas. Brf Horisonten Kallebäck, Örgryte nr 1 är en välskött, stabil och aktiv förening med god ekonomi, välskött fastighet och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar. Bo vid ett av Östra Centrums absolut bästa lägen; Här har du nära till leder samt snabb anslutning till E6, E20 och R40. Föreningen har parkeringsplatser i garage smidigt beläget under byggnaden. Här finns även parkeringsplatser med laddningsmöjligheter. Du tar dig smidigt till Korsvägen på 10 minuter med buss och till Landvetter flygplats på 20 minuter med bil. Här bor du ett stenkast från både matbutik (Coop) och gym i ett av Göteborgs mest expansiva områden. I och med färdigställandet av Kallebäcks terasser lovas nyöppning av både restauranger och caféer. Kallebäck ligger även invid det grönskande Delsjöområdet vilket erbjuder en mängd friluftsaktiviteter såsom tex kanotpaddling och en av Göteborgs mest anrika golfbanor; Delsjö GK. Du bor även med Avenyn, Liseberg och Göteborgs myllrande innerstad en cykeltur bort. Välkommen till Smörgatan 104!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lars Kaggsgatan 45B, Gamlestaden, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 17:30
Lars Kaggsgatan 45B, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 2
Lars Kaggsgatan 45B, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 3

Lars Kaggsgatan 45B

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
2 349 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3
3 964 kr/mån
39 150 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem! Denna rymliga 2:a på 60 kvadratmeter kombinerar smart planering med stilfull design för att skapa en trivsam atmosfär. Varje rum har genomgått omfattande renoveringar för att maximera både komfort och funktionalitet. Planlösningen är unik i föreningen då man flyttat på några väggar för att göra både kök och badrum större. Bostaden erbjuder också trevlig balkong i soligt söderläge, perfekt för härligt umgänge under årets varma dagar. Hall: I hallen möts du av elegant ekparkett och ett helt nytt golv som bidrar till en välkomnande atmosfär. Stuckaturen fortsätter att addera en touch av klass till varje rum. Kök: Det moderna köket från 2022 är utformat med fokus på både stil och funktionalitet. Här finner du Kvik kök i eleganta Mano Grey, komplett med vit kompositstenbänkskiva och Siemens vitvaror för en lyxig matlagningsupplevelse. Köket är bland annat utrustat med extra bred kyl/frys, modern varmluftsugn med snabbvärmefunktion som gör att ugnen når önskad värme snabbare. Ugnen har också en pyrolysfunktion som gör att den är lättare att rengöra. Ekparkett och nymålat tak skapar en enhetlig och elegant atmosfär, medan spots i taket ger optimal belysning för matlagning och socialt umgänge. Vardagsrum: Vardagsrummet från renoverades 2021 bjuder på en varm och inbjudande atmosfär med slipad fiskbensekparkett från 40-talet, vars charm har förstärkts genom målning och tapetsering. Den detaljerade stuckaturen ger rummet karaktär och lyftning. Sovrum: I det luftiga sovrummet som renoverades 2018 möts du av en fräsch atmosfär med ny ekparkett och en stilfull IKEA PAX-garderob för optimal förvaring. Taket är målat och tapetserade väggar, och den klassiska stuckaturen ger rummet en touch av elegans. Badrum: Badrummet från 2019 är en oas av avkoppling och modernitet. Här kan du njuta av ett avslappnande bad i det generösa Svedbergs-badkaret eller fräscha upp dig i den eleganta duschen. Golvvärme ger en behaglig känsla under fötterna, medan INR badrumsmöbler erbjuder praktisk förvaring. Dessutom är det nya elskåpet utrustat med jordfelsbrytare för extra säkerhet, och den energisnåla Nordhem-handdukstorken bidrar till både komfort och hållbarhet. Sammanfattningsvis erbjuder denna välplanerade 2:a en harmonisk boendemiljö där varje detalj har noggrant övervägts för att skapa en bekväm och stilfull tillvaro. Med genomtänkta renoveringar och en optimerad planlösning är detta hemmet där du kan trivas och skapa minnen under lång tid framöver. Här får man chansen att bo i ett område nära vandringsstråk, affärer, restauranger, skolor och nära kommunikationer. En av de stora fördelarna är att du på 2 minuters promenad når spårvagnshållplatsen Bellevue som tar dig snabbt in till centrala Göteborg. Från hållplatsen når du Redbergsplatsen på 7 minuter och på 10 minuter når du centralstationen. En liten bit bort når du Torpavallen med bl.a. Sats, Mediamarkt och ICA Kvantum. På gångavstånd når du Prioritet Serneke Arena och Kvibergs Park, ett av Sveriges mest variationsrika områden för idrott, hälsa, kultur och utbildning. Här finns ett levande föreningsliv och ett brett utbud av fritidsaktiviteter, gym och nöjen som bland annat klättring, skidåkning och beachvolleyboll. Gillar man att aktivera sig så har man också nära till Kristinedals träningscenter som bland annat erbjuder gym, simhall och padel. Från Lars Kaggsgatan är det cykelavstånd till Gamlestadstorget. Cykelväg finns hela vägen till Göteborgs city och utanför porten nås café, minilivs och restaurang. Gamlestaden och Bellevue är en växande stadsdel. Genom att knyta ihop city och Gamlestaden utvecklas stadsdelen som en del av Göteborgs framtida utökade innerstad. Välkommen till ditt nya hem!

  • Premium
Persgatan 8A, Lunden, Göteborgs kommun

Persgatan 8A

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
2 095 000 kr
37 m²
1 rum
vån 3
3 231 kr/mån
56 622 kr/m²

Välkommen till Persgatan 8A! Denna etta är attraktivt belägen tre trappor upp i huset och utgör en perfekt bostad för dig som vill ha nära till allt. Lägenhet i genomgående gott skick med nyligen renoverat badrum och välplanerat kök. Här erbjuds en ljus och optimalt planerad bostad som ger en direkt känsla av hemtrevnad när man kommer in. Planer för balkong finns för samtliga lägenheter, förening har röstat ja för detta och fortsatta diskussioner pågår. I Lunden bor du i populära, trivsamma och fridfulla kvarter. Danska Vägen ligger precis utanför porten och Redbergsplatsen finns en kort promenad bort. Här finns även butiker, vackra grönområden, bra kommunikationer, caféer och matbutik vilket gör livet enklare för dig som boende. Kontakta mig för mer information eller visning!

Pärlstickaregatan 3, Lunden, Göteborgs kommun
Pärlstickaregatan 3, Lunden, Göteborgs kommun, bild 2
Pärlstickaregatan 3, Lunden, Göteborgs kommun, bild 3

Pärlstickaregatan 3

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
2 295 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1
2 141 kr/mån
57 375 kr/m²

Välkommen till denna härliga etta som erbjuder underbart ljusinsläpp och stora ytor i en välskött förening med låg belåning. Bostaden är belägen i Lunden, precis runt hörnet till Danska vägen med hela dess utbud inom räckhåll. Denna bostad har en separat köksdel, vilket öppnar upp möjligheten att bo två personer bekvämt. Den öppna planlösningen ger en känsla av rymd och generösa ytor, med gott om plats för både vardagsrumsmöbler och matplats. Lägenheten har ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare stora stora fönster som släpper in naturligt ljus och skapar en ljus och luftig atmosfär. Här finns möjlighet att skapa ditt eget trivsamma och personliga hem. Lunden är både naturnära och centralt, vilket ger dig närhet till grönområden samtidigt som du har bekvämt avstånd till stadens alla bekvämligheter. Med gångavstånd till butiker, restauranger och kollektivtrafik är detta en perfekt plats att kalla hem. Föreningen är mycket välskött, vilket skapar en trygg och trivsam boendemiljö. Med låg belåning samt en välskött fastighet är detta ett tryggt boende. Missa inte denna fantastiska möjlighet att förvärva denna etta med hrligt ljusinsläpp och stora ytor i en trivsam och populär del av Lunden. Ta chansen att uppleva allt detta boende har att erbjuda! Kontakta mig för mer information eller för att boka en visning.

  • Premium
Ejdergatan 2F, Bagaregården, Göteborgs kommun

Ejdergatan 2F

Lägenhet
Bagaregården, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
1 990 000 kr
30 m²
1 rum
vån 3/3
3 034 kr/mån
66 333 kr/m²

Välkommen till en pärla i det vackra landshövdingehuset på Ejdergatan 2F! Denna charmiga etta erbjuder en smart planlösning och generöst med ljus, perfekt för den som söker både bekvämlighet och stil. Bostaden har stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket ger en härlig atmosfär i varje rum. Den smarta planlösningen gör att varje kvadratmeter känns välplanerad och funktionell, vilket skapar en harmonisk boendemiljö. Beläget i ett vackert landshövdingehus ger detta hem en unik karaktär och charm som få andra boenden kan erbjuda. Dessutom är lägenheten centralt belägen med närhet till allt du behöver, från grönområden till mysiga restauranger, shopping och kommunikationer. Varmt välkomna på visning!

Skårsgatan 23, Örgryte, Göteborgs kommun

Skårsgatan 23

Radhus
Örgryte, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
11 490 000 kr
200 + 82 m²
9 rum
257,2 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva denna fantastiska bostad på populära Skårsgatan 23, en pärla anno 1933 som bjuder in till ett liv i harmoni och komfort. Med sina imponerande 200 kvadratmeter boarea och ytterligare 82 kvadratmeter biarea, erbjuder detta hem generöst med utrymme för hela familjen att trivas och växa. Detta parhus är inte bara en bostad, det är en tidskapsel av charm och historia. Bevarade detaljer från den tid då huset byggdes skapar en atmosfär av tradition och elegans. Högt i tak, vackra takmålningar och rymliga rum ger varje hörn av huset en känsla av rymd och välbefinnande. Huset är fördelat på fyra plan, två fullständiga våningar samt inredd vind och källare. För närvarande är bostadsytan uppdelad på fem sovrum, ett rymligt vardagsrum, matsal och kök. På entréplan finner ni ett nyrenoverat kök (2022) från Ballingslöv med gott om förvaring och plats för matgrupp. Intill köket finns en matsal samt ett generöst vardagsrum med gott om plats för en stor soffa och tv-möbler. På det övre planet finns tre sovrum, en kontorsyta och en balkong som kan avnjutas under årets varmare dagar. En trappa upp når du den nyligen renoverade vinden med charmiga takfönster, två praktiska loft och ytterligare två sovrum. Källaren erbjuder en tvättstuga, en matkällare, garage och ett gästrum/hobbyrum. För att säkerställa långsiktig hållbarhet och bekvämlighet har husets ägare kontinuerligt investerat i underhåll och förbättringar. År 2005 genomgick huset en dränering. Dessutom byttes taket ut cirka 2014. Dessutom har vinden förvandlats och renoverats under 2021, vilket skapar en flexibel och inspirerande yta som kan anpassas efter familjens behov och intressen. ENTRÉPLAN På entréplanet återfinns de gemensamma utrymmena med ett nyrenoverat kök från Ballingslöv i genomgående ljusa färger med vita luckor och kakel. Köket är rymligt och har gott om förvaringsutrymme samt en generös ljusinsläpp från de stora fönsterna. Från köket leder en dörr ut till trädgården där man kan avnjuta måltider utomhus. Den här våningen erbjuder också ett stort sällskapsrum och matsal som är perfekt för sociala tillställningar med olika möbleringsmöjligheter. Här finns vackra brädgolv i originalskick, stora restaurerade fönster och gott om förvaringsmöjligheter. Dessutom finns en mindre WC på detta plan. ÖVRE PLAN På övre plan finns två rymliga sovrum med gott om förvaringsmöjligheter. Ett stort kontor med utgång till en underbar balkong finns också här, och detta rum kan även användas som ett extra sovrum vid behov. Här finns ett badrum med både badkar och WC, och originaldetaljer på väggarna och golven är bevarade och ger karaktär åt rummen. INREDD VIND En trappa upp ligger den nyrenoverade vinden med charmiga takfönster som ger naturligt ljus från två håll, två praktiska loft, två ytterligare sovrum samt ett badrum med dusch. Denna våning är perfekt för barnen att ha som en egen avskild yta, och det finns gott om förvaringsmöjligheter i form av kattvindar på båda sidor. KÄLLARE I källaren finns en stor tvättstuga, en matkällare och ett gästrum/hobbyrum, samt ett garage som för närvarande används för förvaring. Med sitt idylliska läge i Örgryte erbjuder Skårsgatan 23 en perfekt kombination av stadslivets bekvämligheter och lugnet i en etablerad bostadsområde. Nära till natur, skolor, butiker och kommunikationer, är detta hem en idealisk plats att skapa nya minnen och uppleva livet till fullo. Missa inte chansen att bli ägare till detta unika och välbevarade parhus på Skårsgatan 23. Välkommen på visning!

Kallebäcksvägen 13B, Kallebäck, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 17:15

Kallebäcksvägen 13B

Lägenhet
Kallebäck, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
1 790 000 kr
59,7 m²
2 rum
vån 2/11
4 666 kr/mån
29 983 kr/m²

Här finns en möjlighet att flytta in i en lägenhet om två rum och kök med härlig atmosfär. Lägenheten är perfekt planerad och har dessutom mycket dagsljus, bra planlösning och sociala ytor. Lägenhetens rika ljusinsläpp skänker bostaden karaktär och suddar ut gränsen mellan ute och inne. Det första som möter oss i denna lägenhet är en stor, inbjudande och praktisk hall med klädhängare, hatthylla och gott om plats för jackor och skor. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och ett stort, inbjudande och harmoniskt sovrum med vacker utsikt och plats för dubbelsäng. Köket är stort och praktiskt med bra förvaringsmöjligheter, släta luckor och plats för matbord och stolar. Det öppna, lättmöblerade och härliga vardagsrummet bjuder på mycket dagsljus, stora fönster, härliga umgängesytor, fin utsikt och plats för soffa och matgrupp. I badrummet finns dusch, kommod, vägghängd wc, handdukstork och förberett för tvättmaskin. I sovrummet hittar vi utgången till bostadens inglasade, mysiga och lummiga balkong med morgonsol och plats för ett mindre bord. Här kan du njuta av både frisk luft och säsongens alla årstider tillsammans med nära och kära. Bostadsrättsföreningen Kallkällan omfattar 447 bostadsrättslägenheter samt två hyreslägenheter (varav en gästlägenhet) och 7 lokaler som hyrs ut. Föreningen har ca 32 250 kvm lägenhetsyta, ca 484 kvm lokalyta och tillhandhåller parkeringsplatser, garage, tvättstuga, innegård och förråd. HSB Brf Kallkällan bildades år 1958 med adresserna Gräddgatan 2-10, Ostgatan 2-22 samt Kallebäcksvägen 11 och 13. Husen uppfördes 1961. Brf Kallkällan är en mycket välskött förening där föreningens byggnader har genomgått omfattande renoveringar med start under vintern/våren 2007. Här bor du vid ett av Östra Centrums absolut bästa lägen. Kallebäck befinner sig just nu i en expansiv fas där framtidsutsikterna är goda. Här byggs det ett helt nytt område med bostäder, arbetsplatser, butiker, kaféer, restauranger, skola och förskolor (från förskola till klass 9). Alldeles intill bostaden finns busshållplats där buss 50 och buss 86 trafikerar. Buss 50 tar dig till korsvägen på bara 10 minuter! Ytterligare ett stenkast bort finns både Coop, Ica Maxi och Willys. Här har du nära till leder samt snabb anslutning till E6, E20 och R40. En cykeltur bort finner du Avenyn, Liseberg och Göteborgs myllrande innerstad. Kallebäck ligger även invid det grönskande Delsjöområdet vilket erbjuder en mängd friluftsaktiviteter såsom tex kanotpaddling, badplats och en av Göteborgs mest anrika golfbanor, Delsjö GK. Varmt välkommen att kontakta mig för mer information!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Götaholmsgatan 21, Gamlestaden, Göteborgs kommun
  • Tor 21 mar kl 18:00
Götaholmsgatan 21, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 2
Götaholmsgatan 21, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 3

Götaholmsgatan 21

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
1 890 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/4
5 767 kr/mån
30 484 kr/m²

Välkommen in till detta charmiga hem i populära Gamlestaden. Denna lägenhet erbjuder en härlig balans mellan komfort och stil. På tredje våningen är lägenheten fördelad på två rum och en balkong som vätter åt söder, här bjuds du in till en ljus och solig atmosfär året runt. I det rymliga vardagsrummet kan du slappna av och njuta av naturligt ljus som strömmar in genom de stora fönstren och lyser upp rummet. Den angränsande balkongen blir din egen privata oas där du kan koppla av med en kopp kaffe på morgonen eller njuta av den härliga kvällssolen . Det separata sovrummet är en fristad för avkoppling och återhämtning, med gott om plats för en bekväm säng och förvaring för dina ägodelar. Den genomtänkta planlösningen gör denna lägenhet till det perfekta valet för både singlar och par som söker en praktisk och stilfull boendemiljö. Belägenheten är också idealisk, med närhet till både natur och stadsliv. Med bekvämt avstånd till butiker, restauranger och kommunikation är denna lägenhet ett utmärkt val för den som vill bo centralt utan att kompromissa med livskvaliteten. Spårvagnen in till centralstation tar 7 minuter. Välkommen hem till en plats där du kan skapa minnen och trivas varje dag, kontakta ansvarig mäklare för att boka visning eller för en prisindikation!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Norra Gubberogatan 21A, Olskroken, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
Norra Gubberogatan 21A, Olskroken, Göteborgs kommun, bild 2
Norra Gubberogatan 21A, Olskroken, Göteborgs kommun, bild 3

Norra Gubberogatan 21A

Lägenhet
Olskroken, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
2 995 000 kr
67 m²
2 rum
vån 4/5
3 257 kr/mån
44 701 kr/m²

I en HELT OBELÅNAD förening finner vi denna fantastiskt mysiga, stora tvåa! Föreningen är belägen i hjärtat av Olskroken och har otroligt god ekonomi där inga avgiftsändringar skett på 12 år samt äger marken (ej tomträtt)! Bostaden genomsyras av välgjorda renoveringar och stilrena material, som sömlöst går ihop med de härliga originaldetaljer som hör ett hus byggt tidigt 40-tal till, såsom djupa fönsterbleck i rejäl sten och vackra, tidstypiska radiatorer. Du välkomnas av en stor hall med gott om förvaring i form av garderober med spegelskjutdörrar. När du äntrar bostaden blickar du in mot både vardagsrum och kök, vilket i kombination med den generösa takhöjden och de genomgående takinfällda spotlightsen ger känslan av ett rymligt hem. Köket är stilsäkert renoverat med släta, vita luckor och vitt rektangulärt kakel. Detta går vackert ihop med den jordnära greiga nyans resterande av kökets ytskikt är målat i. Köket har plats för matbord och stolar, samt blickar ut mot den grönska som inryms mellan husen på andra sidan Norra Gubberogatan. Vidare in i vardagsrummet har vi ett rum vars parkett löper genomgående från hallen, och har kombinerats med gråa väggar. Det rymliga vardagsrummet har plats för både en större matplats, perfekt för härliga middagsbjudningar, samt soffa och mediamöbel. Från detta rum når vi bostadens stora balkong. Denna har gott om plats för exempelvis loungegrupp och bjuder på sol hela dagen fram till ca 15tack vare sitt läge mot sydost. Bostadens badrum är stilrent renoverat, med rena linjer och ljus färgval. Här har du vardagslyx såsom handdukstork och golvvärme, samt plats för tvättmaskin (dock ej framdraget i dagsläget). I sovrummet har det satts in smarta garderober som monterats i L-form längs med en av rummets väggar för optimal förvaring. Här finns gott om plats för dubbelsäng och härligt ljusinsläpp från rummets väl tilltagna fönster. På Norra Gubberogatan 21A bor du i en förening med otroligt god ekonomi. Föreningen är obelånad, äger sin egen mark, och har inte genomfört avgiftshöjningar sedan 2012, då den höjdes med 3%. Redan utanför dörren finns det mesta man kan önska av sin absoluta närhet; på gatan finns allt från ekologisk mathandel, restauranger och frisörer, till massagestudio, tandläkare, skräddare och skomakare. Precis bakom huset finner vi den lummiga, grönskande Gubbroparken. Denna stora park är perfekt för picnicar och promenader under sommarhalvåret, och är välbesökt av soltörstande göteborgare och glassugna barn om sommaren. Här bor du ett stenkast från Olskrokstorget, som erbjuder ett brett utbud av restauranger, butiker och caféer. Vid Olskrokstorget trafikerar även spårvagn 1, 3, 6 och 8, samt stombuss 17 vilket gör att du med enkelhet kan ta dig till alla Göteborgs olika hörn. Bostaden ligger även med närhet till lummiga grönområden såsom Härlanda Tjärn och Delsjöområdet. Detta erbjuder möjligheter för såväl sol och bad som lummiga smultronställen för pickninckar och ljumna grillkvällar. För den motionssugna finns Skatås Friluftsområde med elljusspår, orientering, frisbeegolf, inne- och utegym samt mycket mer. Varmt välkommen till Norra Gubberogatan 21A!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ernst Torulfsgatan 21B, Munkebäck, Göteborgs kommun
  • Idag kl 16:30

Ernst Torulfsgatan 21B

Lägenhet
Munkebäck, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
2 090 000 kr
49,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 570 kr/mån
42 222 kr/m²

Varmt välkommen till denna charmiga tvårumslägenhet med stor balkong. I den här hemtrevliga lägenheten är det lätt att föreställa sig ett liv innehållandes såväl middagsbjudningar som mysiga vardagskvällar. Ett okomplicerat boende, här är det bara att flytta in! I vardagsrummet hittar vi utgången till bostadens stora och mysiga balkong med sol hela dagen, plats för matbord och stolar eller plats för soffgrupp. Här kan du njuta av både frisk luft och solens strålar tillsammans med nära och kära. Från hallen når du lägenhetens master bedroom – ett mysigt och harmoniskt rum med parkett golv och målade väggar i härlig ton. Rummet har platsbyggda garderober, gott om förvaring och plats för dubbelsäng men även en klädkammare för ytterligare förvaring. Här bor du vid ett av Munkebäcks bästa lägen, med Munkebäckstorget runt knuten! Där är florist, apotek, café, Coop och optiker bara är ett axplock av utbudet. Bakom fastigheten finner vi Torpavallen med ICA Kvantum Munkebäck, Systembolaget, gym, flertalet stora butiker och mycket mer. Du har även nära till härliga grönområden! I närområdet finns mysiga promenadstråk och en liten bit bort finner vi Härlanda Tjärn och Skatås motionscentrum. Här finns oändliga smultronställen för picknickar och grillkvällar, och även friluftsaktiviteter för den aktiva som orientering, frisbeegolf, elljusspår och mycket mer. Bland det absolut bästa med läget är närheten till spårvagnshållplatsen! Här kan du känna dig trygg om kvällen och samtidigt vara inne i stan på 10 minuter! Spårvagn 1 tar dig via Redbergsplatsen in till Centralstationen på drygt 10 minuter, för att sedan fortsätta vidare mot Järntorget och Frölunda. Spårvagn 5 tar istället vägen via Örgryte mot Liseberg och Korsvägen, för att sedan åka längs med Avenyn och därefter över till Hisingen. Lite längre bort trafikerar även flera olika busslinjer som kan ta dig till Gamlestaden men också till City centrum via Redbergsplatsen Detta gör att du lätt kan ta dig till Göteborgs alla hörn och allt vad staden har att erbjuda. Varmt välkommen att kontakta mig för mer information!

  • Plus
  • Balkong
Ahrenbergsgatan 4B, Munkebäck, Göteborgs kommun

Ahrenbergsgatan 4B

Lägenhet
Munkebäck, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
1 995 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/3
4 120 kr/mån
39 118 kr/m²

Välkommen till denna härliga bostad med bra planlösning, gott om förvaring och fönster i två väderstreck. Genomgående finner du vacker trestavsparkett, förutom i bostaden kök, där praktiskt, slitstark och stilrent linoleumgolv ligger. Från hallen når du alla bostadens rum, bla ett rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp, mediamöbel och matgrupp. Sovrummet är rymligt med plats för dubbelsäng. båda dessa rum har fönster som vetter mot föreningens lummiga gräsmatta. Badrummet är helkaklat med dusch, wc, handfat, handdukstork och tvättmaskin. Bostaden har väl tilltagna och lättmöblerade rum med stora fönster och en trevlig planlösning som utgör perfekta sällskapsytor. Köket är fint renoverat med trevliga materialval och goda förvaringsmöjligheter. Här finner du helintegrerad diskmaskin, inbyggd micro, inbyggnadshäll och inbyggd varmluftsugn. Du har inte bara äran att bo i en fantastisk lägenhet utan också i en väldigt bra förening som har gjort många renoveringar senaste åren, så som stambyte (2003) och fönster utbytta (2018). Lägenheten ligger i expanderande Munkebäck, vilket är ett av östra centrums mest populära områden. Ett stenkast bort ligger både sushirestaurang samt den rikskända pizzerian "Sannegårdens pizzeria" som flera år i rad utnämnts till "Sveriges bästa pizzeria" (2015-2017). Strax över gatan från bostaden finner vi det mesta man kan önska i sin absoluta närhet. Vid Torpavallen ligger ICA Kvantum Munkebäck, gym, flertalet stora butiker och mycket mer. Ett stenkast åt motsatt håll ligger Munkebäckstorget, där florist, apotek, café, Coop och optiker bara är ett axplock av utbudet. I närheten trafikerar både stombuss 17 samt spårvagn 1 och 5. Spårvagn 1 tar dig via Redbergsplatsen in till centralstationen på drygt 10 minuter för att sedan fortsätta mot Järntorget och vidare mot Frölunda. Spårvagn 5 tar istället vägen via Örgryte mot Liseberg och Korsvägen, för att sedan åka längs med Avenyn och därefter över till Hisingen. Detta gör att du lätt kan ta dig till Göteborgs olika hörn och ta del av den ständiga stadspuls innerstaden har att bjuda på. Närheten till stan kombineras i Munkebäck med närheten till härliga grönområden. I området kring bostaden finns mysiga promenadstråk och en liten bit bort finner vi Härlanda Tjärn och Skatås friluftsområde. Dessa härliga grönområden erbjuder oändliga smultronställen för picknickar och grillkvällar och även friluftsaktiviteter för den aktiva, så som orientering, frisbeegolf, elljusspår och mycket mer. Välkommen att anmäla ditt intresse!

Lydinghielmsgatan 1B, Munkebäck, Göteborgs kommun

Lydinghielmsgatan 1B

Lägenhet
Munkebäck, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
2 100 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/3
3 802 kr/mån
41 176 kr/m²

På första våningen på Lydinghielmsgatan 1B finner du denna lägenhet i gott skick. En ljus och smart planerad bostad som tack vare den genomtänkta planlösningen är lätt att möblera och bekväm att bo i. Här möts man bland annat ett vackert ljusinsläpp tack vara fönster åt två vädersträck, kök som renoverats 2021 och fräscha ytskikt - perfekt för er som sätter höga krav på ert nästa boende. Föreningen håller på att undersöka möjligheterna för byggnation av balkonger. I hjärtat av Munkebäck bor du attraktivt i ett expansivt område med det mesta du kan önska ett stenkast från din bostad; du bor naturnära men samtidigt centralt med närhet till bland annat lekparker, butiker, caféer och trevliga promenadstråk. Munkebäckstorget ligger ett stenkast från lägenheten, Härlanda Tjärn och Skatås friluftsområde en cykeltur bort och Göteborgs pulserande innerstad ligger en bit bort från bostaden. Här bor du med närhet till goda kommunikationer; Du har promenadavstånd till flertalet både buss- och spårvagnslinjer, samt även Sävenäs tågstation. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

Karlagatan 26B, Lunden, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Karlagatan 26B

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
2 750 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/3
3 435 kr/mån
47 414 kr/m²

Välkomna till Karlagatan 26B! Här hittar ni en hemtrevlig tvåa som bland annat erbjuder nyrenoverat kök, fina ytskikt och välplanerad planlösning. En smart planerad och ljus bostad i fint skick som passar utmärkt för dig som vill ha nära till allt och som sätter höga krav på boendestandarden. När man stiger in i bostaden välkomnas man av en inbjudande hall med gott om förvaringsmöjligheter. Vidare kommer vi till det nyrenoverade köket utrustat med bland annat diskmaskin, induktionshäll, kombinerad kyl/frys och gott om förvaring. Vardagsrummet är ljust och härligt tack vare det stora fönstret. Här finns gott om utrymme för bland annat en större soffa och tv-möbler. Från vardagsrummet når man också sovrummet, här får du plats med en större säng samt möjlighet till garderober eller arbetsplats. Badrummet är utrustat med kommod, förvaringsskåp, WC och badkar (som går att byta ut mot dusch). Brf Karlagatan 24-26 är en välskött och solid förening med god ekonomi och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar som bland annat tillhandahåller en trevlig innergård. Ett stenkast från bostaden finner du Snikens Kulle, en av Göteborgs absolut vackraste utsiktsplatser. Här kan du en sommarkväll ta med dig en grill och goda vänner och njuta av Göteborgs stadsbild. Om vinden ligger väl är detta även en plats där man kan njuta av tonerna från konserter på Ullevi. Tar du dig lite längre från bostaden finner du de stora grönområden som Östra Centrum har att erbjuda såsom Apslätten, Skatås och Härlanda tjärn. Här kan du strosa längs med vackra promenadstråk, ta en joggingtur på något av elljusspåren eller träna på utomhusgym. Vill du hellre känna av storstadspulsen tar du dig kollektivt på knappt 10 minuter in till innerstaden. Du tar dig med lätthet till alla Göteborgs olika hörn, då både Redbergsplatsen och Olskrokstorget trafikeras av spårvagnslinjerna 1, 3, 6 och 8, samt stombuss 17. Centralen når du med 60-bussen vars hållplats ligger runt knuten, du är inne i centrum på bara några minuter. Välkommen på visning!

Stafettgatan 4C, Lunden, Göteborgs kommun

Stafettgatan 4C

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
1 995 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/4
2 973 kr/mån
57 000 kr/m²

Välkomna att hitta hem i denna otroligt fina 1:a på Stafettgatan 4C. Här har ni en perfekt förstagångsbostad som osar charm, trygghet och bekvämlighet. Lägenheten är målad i sobra kulörer, helkaklat badrum från 2016 och det faktum att allt är i gott skick gör att ni bara kan flytta in och bo direkt. Slående för denna lägenhet är dess generösa takhöjd och fönster i två olika väderstreck. Detta ger er en väldigt ljus och härlig boendemiljö som gör att lägenheten upplevs betydligt större än sina 35 kvm. Lägenheten har en praktisk planlösning med bland annat det separata och rymliga köket som skapar funktionen av att ha ett extra rum. Detta är perfekt om ni bor två personer, har gäster, eller av någon anledning vill kunna sitta avskilt utan att bli störd. Utmärkt förvaring finns i form av en stor garderob i lägenheten samt två st förråd (vind och källare) som hör till lägenheten. Adressen Stafettgatan är väldigt populär och dess läge på höjden i Lunden gör att ni bor väldigt ostört och lugnt. Något som underlättar vardagen är att ett 1 minut från ert hem finner ni en Ica butik samt en kvartersbutik. Ni har naturen precis runt hörnet med trevliga Överåsvallen precis utanför och vill ni ta en mysig promenad så ligger Örgrytes fina villakvarter alltid nära. Är ni sugna på att ta ett dopp under sommaren så har ni nära till Delsjön och skulle stadens puls locka er så går buss 60 bara en minut från er ytterdörr. Just buss 60 har flera gånger omnämnts som en av de bättre i hela Göteborg. Med den tar det ca 10 minuter in till city! Detta ger er det bästa av två världar och är en av anledningarna till att Lunden är en av de mer populära stadsdelarna i vår stad. På promenadavstånd finner ni även Danska vägen där ni kan njuta av hela dess utbud av mysiga caféer, restauranger, butiker och bagerier. Flexibelt tillträde! Välkommen på visning.

Femkampsgatan 6A, Lunden, Göteborgs kommun

Femkampsgatan 6A

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
3 495 000 kr
106 m²
4 rum
vån 4/5
8 376 kr/mån
32 972 kr/m²

Dubbla sovrum, dubbla vardagsrum och dubbla badrum med västerbalkong som ser ut över hela Göteborgs vackra stad samt är belägen i en stabil förening med god ekonomi som äger sin mark? JA! Varmt välkommen till denna unika etagebostad belägen på Lundens vackra höjd med magisk utsikt över hela stan! Här bor du på två plan med helkaklade badrum på båda våningarna i hus med hiss! Vi välkomnas på entréplanet av det härliga vardagsrummet som med sina generösa sällskapsytor, sitt stora fönsterparti, vackra utsikt samt gott om plats för både soffgrupp och matgrupp är en given samlingspunkt. Här finner vi även en mysig braskamin (attrapp) samt utgång till balkongen. Tack vare balkongens läge kan du här njuta av både eftermiddags- och kvällssol. Balkongen bjuder slående vackra vyer av solnedgång över Göteborgs siluett och därefter magiskt stadsutsikt med glimrande ljus så långt ögat når. På detta plan har vi även bostadens mysiga kök! Köket vetter in mot lunden, vilket istället för stadsutsikt bjuder på vyer av lummig grönska. Vidare på bottenplan finner hall med plats för avhängning av jackor och skor, samt en rymlig klädkammare och helkaklat badrum utrustat med WC, dusch, tvättmaskin från Miele och handdukstork. Bostadens ovanvåning öppnas upp av ett allrum, som kan göras till ett extra sovrum (se alternativ planskiss). Utöver detta har våningsplanet två rymliga sovrum, walk-in-closet och ytterligare ett helkaklat badrum med WC, handfat, dusch och handdukstork. På Femkampsgatan 6A bor du i ett oslagbart läge i en stabil förening med välordnad, god ekonomi som äger marken (ej tomträtt). Föreningen har härliga gemensamma utrymmen såsom bastu och tre uteplatser, varav två med ordentliga grillplatser samt en boulebana! Här bor du med närhet till grönområden, skolor, shopping och kommunikationer. Du har nära till allt Göteborg har att erbjuda samtidigt som du har den avslappnande känslan av ett lugnt hem med fantastisk utsikt. Detta grönskade område kombinerar närhet till underbar natur, såsom utsiktsplatsen Snikens Kulle, Apslätten som är perfekt för både picknickar och grillkvällar, samt Härlanda Tjärn och Skatås friluftsområde där det finns både badmöjligheter, elljusspår, fotboll, orientering, frisbeegolf, inne- och utegym samt mycket mer. Du bor också blott några minuters promenad från Gårda, Ullevi, Danska vägen och Redbergsplatsen där både caféer, restauranger och butiker duggar tätt. Vill du hellre känna innerstadens myllrande puls tar du dig på 5-10 minuters cykeltur eller på samma tid med kollektivtrafik dig in till stadens kärna. Ett stenkast från bostaden går buss 60 med täta avgångar, och om man promenerar ner till Redbergsplatsen på drygt fem minuter finner man spårvagn 1, 3, 6 och 8 samt stombuss 17. Välkommen till Femkampsgatan 6A!

  • Balkong
  • Hiss
De Geersgatan 8, Lunden, Göteborgs kommun
  • Sön 24 mar kl 13:00
De Geersgatan 8, Lunden, Göteborgs kommun, bild 2
De Geersgatan 8, Lunden, Göteborgs kommun, bild 3

De Geersgatan 8

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
2 890 000 kr
43 m²
2 rum
vån 1
3 771 kr/mån
67 209 kr/m²

Denna vackra tvårummare erbjuder en perfekt kombination av enastående läge, gott om naturligt ljus och moderna bekvämligheter. Belägen i en välskött förening med stabil ekonomi och nyligen stamrenoverade badrum, erbjuder denna bostad en bekväm och trivsam vardag. Lägenheten har en härlig känsla med gavelläge, vilket ger extra fönster och en fantastisk utsikt. Njut av modern inredning och en fräsch atmosfär som välkomnar dig hem varje dag. Planlösningen är närmast perfekt och dess skyddade läge ger er ett insynsfritt och bra läge med väldigt fin och grön utsikt, rofyllt helt enkelt. Det separata köket bjuder in till trevliga stunder med familj och vänner och fungerar även bra som ett extra rum ifall man bor två och behöver lite egentid ifall man jobbar hemma etc. Föreningen har en god ekonomi, vilket ger trygghet för framtiden. Dessutom finns en bastu för avkoppling inom bekvämt avstånd. Med välskött gemensamma utrymmen är det lätt att trivas här. Denna bostad är perfekt för dig som söker en härlig livsstil, bekvämlighet och det bästa av Lunden. Med närhet till grönområden, kollektivtrafik och all önskvärd service inom räckhåll, kommer du att älska att kalla denna plats för ditt nya hem. Kontakta oss redan idag för att boka en visning och upptäck potentialen i denna charmiga tvårummare mitt i centrala Lunden!

  • Premium
  • Balkong
Storkgatan 7C, Bagaregården, Göteborgs kommun

Storkgatan 7C

Lägenhet
Bagaregården, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
4 250 000 kr
74 m²
3 rum
vån 3/3
5 158 kr/mån
57 432 kr/m²

Varmt välkommen till denna drömlägenhet om 74 kvm i mysiga Bagaregården! Bostaden har det mesta du kan önska och ligger i perfekt läge med fönster i tre väderstreck, som ger härligt ljusinsläpp genom lägenheten. Här bor du med genomgående fräscha ytskikt, där gjorda renoveringar sömlöst samspelar med originaldetaljer som är bevarade. Både kök och badrum är renoverade med kvalitativa materialval och i vardagsrummet finner vi en välkomnande miljö med stora fönster. Via pampiga dubbeldörrar i vardagsrummet når vi det ena sovrummet som har en framtagen tegelvägg. Detta tillsammans med en generös takhöjd, brädgolv, stora fönsterpartier och spännande vinklar på rummets planlösning skapar en unik och hemtrevlig känsla. Storkgatan 7C ligger i den stabila föreningen Brf Storkgatan 5 och 7. De vackra landshövdingehuset har gemensamma utrymmen såsom den grönskande gården, där man kan sitta och njuta av solen. Här bor du vid ett av Bagaregårdens bästa lägen. Precis utanför bostaden finns spårvagnshållplats, där kan du ta dig till Göteborgs central på bara några minuter! Du har Ånäsfältet ett stenkast från lägenheten, där du på sommaren kan ha picnic och sola, och som på vintern blir en perfekt plats för områdets barn att leka i snön och åka pulka. Utöver detta anordnas med jämna mellanrum aktiviteter såsom utomhusbio på platsen. Du bor även vid Redbergsplatsen som ger ett fantastiskt utbud av restauranger, caféer och butiker i bostadens omedelbara närhet. Det finns flera förskolor i närheten och Redbergsplatsen är stadens näst största knutpunkt för kollektivtrafik, vilket gör att man med lätthet kan ta sig till alla denna underbara stads olika hörn. En cykeltur bort finner vi allt från grönområden såsom Härlanda Tjärn, Skatås friluftsområde och Delsjön till Göteborgs pulserande innerstad.

Lars Kaggsgatan 47B, Bellevue, Göteborgs kommun

Lars Kaggsgatan 47B

Lägenhet
Bellevue, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
1 590 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1
2 780 kr/mån
45 429 kr/m²

Varmt välkomna till denna charmiga lägenhet i växande Gamlestaden. Här bor du med närhet till allt som behövs. När man kliver in möts man av en hall med bra förvaringsmöjligheter i den intilliggande inbyggda garderoben. Vidare kommer man till det härliga rummet med ett stort fönster som förser rummet med mycket ljus. Här finns gott om plats för soffgrupp, säng, mediamöbel samt annat önskvärt möblemang. Från hallen når man bostadens kök som har gott om arbetsyta samt bra med förvaring. Målade luckor i modern grå ton och här finns plats för ett matbord om 3-4 personer. Lägenheten erbjuder även ett helkaklat badrum med fönster i. Här får man chansen att bo i ett område nära vandringsstråk, affärer, restauranger, skolor och nära kommunikationer. En av de stora fördelarna är att du på 2 minuters promenad når spårvagnshållplatsen Bellevue som tar dig snabbt in till centrala Göteborg. Från hållplatsen når du Redbergsplatsen på knappt 10 minuter och under 15 minuter når du centralstationen. En liten bit bort når du Torpavallen med bl.a. Sats, Mediamarkt och ICA Kvantum. Du har gångavstånd till Prioritet Serneke Arena med sju våningar sport, här finner du allt från längdskidåkning till handboll och fotboll. Från Lars Kaggsgatan är det cykelavstånd till Gamlestadstorget. Cykelväg finns hela vägen till Göteborgs city och utanför porten nås café, minilivs och restaurang. Gamlestaden och Bellevue är en växande stadsdel. Genom att knyta ihop city och Gamlestaden utvecklas stadsdelen som en del av Göteborgs framtida utökade innerstad. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Utjordsgatan 10, Kålltorp, Göteborgs kommun

Utjordsgatan 10

Lägenhet
Kålltorp, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
2 490 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/2
3 370 kr/mån
42 931 kr/m²

Välkommen till denna vindsvåningstvåa med generös takhöjd, stora fönster och bra planlösning. Här skulle man kunna utöka lägenheten till en trea om behovet finns. Se alternativ planlösning för detta. Lägenheten känns luftig tack vare fönster åt två olika, samt takfönster. Vindsvåningens charmiga karaktär märks redan i hallen. Det första som möter oss i denna lägenhet är en inbjudande hall med vitlaserad brädgolv och trappa som tar oss upp till lägenheten. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och ett stort, rogivande och charmigt sovrum med walk in closet och plats för dubbelsäng. Köket är öppet, fräscht och socialt med generösa arbetsytor, en trevlig köksö, bänkskiva i ek, släta luckor och öppen planlösning mot vardagsrummet. Det lättmöblerade och mysiga vardagsrummet bjuder på mycket dagsljus, generösa sällskapsytor och generös takhöjd. I badrummet finns toalett, dusch, kommod och handfat. Bostaden har gott om plats för praktiska ytor så som skrivbord för arbete eller liknande. Här får man känslan utav att bo i hus men med fördelar av att bo i en bostadsrätt. Bostaden är belägen i Kålltorp, som ligger i hjärtat av östra centrum. Närheten till centrala stan kombineras med grönskande naturområden ett stenkast bort. I närområdet trafikerar spårvagn 1, 3 och 5 samt stombuss 17, vilket gör att man på ca 10 minuter når den pulserande stadskärnan och med lätthet kan ta sig till Göteborgs alla olika hörn. En kort cykeltur bort finner man Härlanda Tjärn och Skatås Friluftsområde med dess promenadstråk, badmöjligheter och mycket mer. Varmt välkommen att göra en intresseanmälan så du inte går miste om uppdateringar!

Visar 1 - 25 av 32