Mäklare William Pernefors

William Pernefors

Om mig

När ni väljer mig att hjälpa er sälja ert hem, så vill jag att ni ska känna ett stort engagemang från en fastighetsmäklare med de rätta verktygen att ge er en trygg affär och bäst betalt. Min främsta strävan är att varje kund ska känna sig så nöjd att de inte bara väljer att återkomma till oss vid framtida fastighetsaffärer, utan också med glädje rekommenderar våra tjänster till vänner och familj. Varmt välkommen att kontakta mig för en lyckad bostadsaffär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Götaholmsgatan 21, Gamlestaden, Göteborgs kommun
Götaholmsgatan 21, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 2
Götaholmsgatan 21, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 3

Götaholmsgatan 21

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
1 890 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/4
5 767 kr/mån
30 484 kr/m²

Välkommen in till detta charmiga hem i populära Gamlestaden. Denna lägenhet erbjuder en härlig balans mellan komfort och stil. På tredje våningen är lägenheten fördelad på två rum och en balkong som vätter åt söder, här bjuds du in till en ljus och solig atmosfär året runt. I det rymliga vardagsrummet kan du slappna av och njuta av naturligt ljus som strömmar in genom de stora fönstren och lyser upp rummet. Den angränsande balkongen blir din egen privata oas där du kan koppla av med en kopp kaffe på morgonen eller njuta av den härliga kvällssolen . Det separata sovrummet är en fristad för avkoppling och återhämtning, med gott om plats för en bekväm säng och förvaring för dina ägodelar. Den genomtänkta planlösningen gör denna lägenhet till det perfekta valet för både singlar och par som söker en praktisk och stilfull boendemiljö. Belägenheten är också idealisk, med närhet till både natur och stadsliv. Med bekvämt avstånd till butiker, restauranger och kommunikation är denna lägenhet ett utmärkt val för den som vill bo centralt utan att kompromissa med livskvaliteten. Spårvagnen in till centralstation tar 7 minuter. Välkommen hem till en plats där du kan skapa minnen och trivas varje dag, kontakta ansvarig mäklare för att boka visning eller för en prisindikation!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Friggagatan 13B, Stampen, Göteborgs kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00
Friggagatan 13B, Stampen, Göteborgs kommun, bild 2
Friggagatan 13B, Stampen, Göteborgs kommun, bild 3

Friggagatan 13B

Lägenhet
Stampen, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
3 650 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1
4 522 kr/mån
50 694 kr/m²

Upplev Friggagatan 13B - en ljus och charmig trerummare i perfekt läge. Med härligt ljusinsläpp och rymliga utrymmen välkomnar denna bostad till en bekväm och modern tillvaro. Köket är välutrustat med bland annat diskmaskin och har gott om plats för matgrupp. Badrummet är helkaklat och har framdraget för tvättmaskin. Det generösa sovrummet får karaktär av sina välvda väggar med utgång till bostadens balkong som blickar ut mot den mysiga innergården. I hjärtat av lägenheten, vardagsrummet, har du ett fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönsterna och det finns gott om plats för möblemang så som soffgrupp och matgrupp. Centralt placerad i hjärtat av staden har denna lägenhet inte bara ett optimalt läge utan också förstklassig kommunikation. Med närhet till flertalet spårvagns- och busslinjer från den närliggande hållplatsen Svingeln är det enkelt att ta sig runt staden, nå Centralstationen eller utforska stadens rika utbud av kultur, restauranger och butiker på ett ögonblick. BRF Friggagatan är en mycket välskött förening med god ekonomi. Välkommen att kontakta mig för mer information och välkommen hem!

  • Premium
  • Hiss

Visar alla 2