Mäklare Jakob Larén

Jakob Larén

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Övre Olskroksgatan 28A, Bagaregården, Göteborgs kommun

Övre Olskroksgatan 28A

Lägenhet
Bagaregården, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
2 790 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/5
3 453 kr/mån
48 103 kr/m²

Välkommen till ett exklusivt tillfälle att bo på Övre Olskroksgatan 28, där varje dag bjuder på en känsla av lyx och komfort. Denna underbara tvårummare har allt du kan önska dig och mer därtill. Bostadsdetaljer: Gavelläge: Belägen i en eftertraktad gavelposition, utmärker sig denna bostad med sin extra rymlighet och tilltalande arkitektur. De generösa gavelfönstren låter solljuset flöda in och skapar en ljus och inbjudande atmosfär. Södervänd Balkong: Ta emot solens varma strålar på den härliga balkongen som är perfekt för att njuta av frukostar utomhus eller för att koppla av med en kopp kaffe under eftermiddagen. Elegant Planlösning: Med ett separat kök och öppna ytor är denna bostad designad för både komfort och funktionalitet. Den moderna planlösningen skapar en naturlig flöde mellan rummen och erbjuder gott om plats för både avkoppling och underhållning. Ytterligare fördelar: Perfekt Läge: Beläget i det populära området Övre Olskroksgatan, har du nära till allt du behöver. Från utmärkta kommunikationsmöjligheter till mysiga kaféer och grönområden, erbjuder detta område en bekväm och trivsam livsstil. Välskötta Gemensamma Utrymmen: Bostaden ingår i en välskött förening med trevliga gemensamma utrymmen och en harmonisk atmosfär. Lugn och Trygg Miljö: Med sin lugna och trygga atmosfär är detta den perfekta platsen att kalla hemma. Denna bostad är en sällsynt pärla som inte bör missas. Ta chansen att uppleva den ultimata kombinationen av stil, komfort och bekvämlighet. Kontakta oss redan idag för att boka din personliga visning och låt oss hjälpa dig att förverkliga dina bostadsdrömmar.

  • Balkong
  • Hiss
Brunkebergsgatan 9A, Lunden, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 24 mar kl 15:00
Brunkebergsgatan 9A, Lunden, Göteborgs kommun, bild 2
Brunkebergsgatan 9A, Lunden, Göteborgs kommun, bild 3

Brunkebergsgatan 9A

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
1 990 000 kr
33 m²
1 rum
vån 1/3
2 365 kr/mån
60 303 kr/m²

Drömmer du om en bostad med perfekt planlösning och naturligt ljusinsläpp? Då är denna lägenhet det du letar efter! Beläget på Brunkebersgatan 9A, erbjuder denna etta en exceptionell kombination av bekvämlighet och charm. Det magnifika ljusinsläppet genomsyrar hela bostaden och skapar en frisk och inbjudande atmosfär. Det separata köket förhöjer bostadens funktionalitet samtidigt som det ger extra utrymme för matlagning och umgänge. Det prestigefyllda läget ger dig också närhet till en av Göteborgs finaste utsiktsplatser, vilket gör det till en idealisk plats för naturälskare och de som uppskattar vacker panoramautsikt. Områdets lugna atmosfär erbjuder en avkopplande tillflyktsort samtidigt som närheten till hela Danska Vägens utbud och goda kommunikationer in till staden ger dig bekväm tillgång till allt du behöver. Föreningen är mycket stabil ekonomiskt vilket ger er ett tryggt boende. Missa inte chansen att uppleva detta underbara boende! Kontakta oss idag för att boka en visning och låt drömmen om din perfekta etta bli verklighet på Brunkebersgatan 9A.

  • Premium
Kransen 5, Strömmensberg, Göteborgs kommun
  • Sön 24 mar kl 12:00

Kransen 5

Lägenhet
Strömmensberg, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
2 990 000 kr
65 m²
2 rum
vån 4/7
4 048 kr/mån
46 000 kr/m²

Välkommen till Kransen 5, där din dröm om det perfekta boendet blir verklighet. Denna rymliga och öppna tvårummare bjuder inte bara på generösa ytor, utan även en magisk utsikt som tar andan ur dig. Med en genomtänkt planlösning och en plats som blomstrar, är detta hemmet som har allt du behöver och mer därtill. Här finns även möjligheten att göra om bostaden till en trerummare med enkla medel. Boendet: Stegen in i denna tvårummare tar dig med på en resa av ljus och rymd. De stora fönstren öppnar upp rummen och släpper in en fantastisk naturlig ljus som fyller varje vrå. Här kan du njuta av soluppgångar och solnedgångar som målar himlen med färger du bara trodde fanns i drömmar. Utsikten: Det som verkligen sätter denna bostad i en klass för sig är den magiska utsikten som sträcker sig över omgivningen. Från din egen vrå på Kransen 5 har du en panoramavy som få andra kan matcha. Varje dag blir en ny upptäcktsfärd när du låter dig förtrollas av vyerna över staden och naturen. Planlösning: Med ett stort och luftigt sovrum samt ett separat kök erbjuder denna bostad en praktisk och funktionell planlösning som passar alla behov. Här finns gott om utrymme för såväl avkoppling som socialt umgänge, vilket gör det till det perfekta hemmet för både lugna kvällar och festliga tillställningar. Flera andra i föreningen med denna planlösning har konverterat bostaden till en trerummare genom att sätta upp en vägg i köket. Läget: Beläget på Kransen 5 får du inte bara ett fantastiskt hem, utan även en plats som blomstrar. Med närhet till allt du behöver, från shopping och restauranger till grönskande parker och vackra promenadstråk, är detta det ultimata läget för den som vill ha det bästa av både stadsliv och naturupplevelser. Sammanfattning: Denna tvårummare på Kransen 5 är inte bara ett hem, det är en upplevelse. Med en magisk utsikt som tar din andedräkt och generösa ytor som ger dig utrymme att växa, är detta boendet som du alltid drömt om. Missa inte chansen att göra detta till ditt nya paradis. Kontakta oss idag för att boka en visning och låt oss visa dig vägen till din drömlya på Kransen 5!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Pärlstickaregatan 3, Lunden, Göteborgs kommun
Pärlstickaregatan 3, Lunden, Göteborgs kommun, bild 2
Pärlstickaregatan 3, Lunden, Göteborgs kommun, bild 3

Pärlstickaregatan 3

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
2 295 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1
2 141 kr/mån
57 375 kr/m²

Välkommen till denna härliga etta som erbjuder underbart ljusinsläpp och stora ytor i en välskött förening med låg belåning. Bostaden är belägen i Lunden, precis runt hörnet till Danska vägen med hela dess utbud inom räckhåll. Denna bostad har en separat köksdel, vilket öppnar upp möjligheten att bo två personer bekvämt. Den öppna planlösningen ger en känsla av rymd och generösa ytor, med gott om plats för både vardagsrumsmöbler och matplats. Lägenheten har ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare stora stora fönster som släpper in naturligt ljus och skapar en ljus och luftig atmosfär. Här finns möjlighet att skapa ditt eget trivsamma och personliga hem. Lunden är både naturnära och centralt, vilket ger dig närhet till grönområden samtidigt som du har bekvämt avstånd till stadens alla bekvämligheter. Med gångavstånd till butiker, restauranger och kollektivtrafik är detta en perfekt plats att kalla hem. Föreningen är mycket välskött, vilket skapar en trygg och trivsam boendemiljö. Med låg belåning samt en välskött fastighet är detta ett tryggt boende. Missa inte denna fantastiska möjlighet att förvärva denna etta med hrligt ljusinsläpp och stora ytor i en trivsam och populär del av Lunden. Ta chansen att uppleva allt detta boende har att erbjuda! Kontakta mig för mer information eller för att boka en visning.

  • Premium
Ejdergatan 2F, Bagaregården, Göteborgs kommun

Ejdergatan 2F

Lägenhet
Bagaregården, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
1 990 000 kr
30 m²
1 rum
vån 3/3
3 034 kr/mån
66 333 kr/m²

Välkommen till en pärla i det vackra landshövdingehuset på Ejdergatan 2F! Denna charmiga etta erbjuder en smart planlösning och generöst med ljus, perfekt för den som söker både bekvämlighet och stil. Bostaden har stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket ger en härlig atmosfär i varje rum. Den smarta planlösningen gör att varje kvadratmeter känns välplanerad och funktionell, vilket skapar en harmonisk boendemiljö. Beläget i ett vackert landshövdingehus ger detta hem en unik karaktär och charm som få andra boenden kan erbjuda. Dessutom är lägenheten centralt belägen med närhet till allt du behöver, från grönområden till mysiga restauranger, shopping och kommunikationer. Varmt välkomna på visning!

De Geersgatan 8, Lunden, Göteborgs kommun
  • Sön 24 mar kl 13:00
De Geersgatan 8, Lunden, Göteborgs kommun, bild 2
De Geersgatan 8, Lunden, Göteborgs kommun, bild 3

De Geersgatan 8

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
2 890 000 kr
43 m²
2 rum
vån 1
3 771 kr/mån
67 209 kr/m²

Denna vackra tvårummare erbjuder en perfekt kombination av enastående läge, gott om naturligt ljus och moderna bekvämligheter. Belägen i en välskött förening med stabil ekonomi och nyligen stamrenoverade badrum, erbjuder denna bostad en bekväm och trivsam vardag. Lägenheten har en härlig känsla med gavelläge, vilket ger extra fönster och en fantastisk utsikt. Njut av modern inredning och en fräsch atmosfär som välkomnar dig hem varje dag. Planlösningen är närmast perfekt och dess skyddade läge ger er ett insynsfritt och bra läge med väldigt fin och grön utsikt, rofyllt helt enkelt. Det separata köket bjuder in till trevliga stunder med familj och vänner och fungerar även bra som ett extra rum ifall man bor två och behöver lite egentid ifall man jobbar hemma etc. Föreningen har en god ekonomi, vilket ger trygghet för framtiden. Dessutom finns en bastu för avkoppling inom bekvämt avstånd. Med välskött gemensamma utrymmen är det lätt att trivas här. Denna bostad är perfekt för dig som söker en härlig livsstil, bekvämlighet och det bästa av Lunden. Med närhet till grönområden, kollektivtrafik och all önskvärd service inom räckhåll, kommer du att älska att kalla denna plats för ditt nya hem. Kontakta oss redan idag för att boka en visning och upptäck potentialen i denna charmiga tvårummare mitt i centrala Lunden!

  • Premium
  • Balkong
Idrottsgatan 13C, Bagaregården, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Tor 21 mar kl 17:30

Idrottsgatan 13C

Lägenhet
Bagaregården, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
1 790 000 kr
80 m²
2 rum
vån 1/3
5 300 kr/mån
22 375 kr/m²

Välkommen till denna mysiga tvårummare belägen i en fin förening i Bagaregården. Lägenheten är perfekt för den som söker en bekväm och avslappnad livsstil, med närhet till såväl stadspulsen som lugnet i det gröna. Detta hem erbjuder en välkomnande atmosfär med öppna ytor och stora fönster som släpper in naturligt ljus. Den stilfullt inredda vardagsrummet bjuder in till avkoppling och umgänge med nära och kära. Köket är modernt och fullt utrustat med allt du behöver för att laga en god måltid. Det rymliga sovrummet ger gott om plats att sträcka ut sig och koppla av. Föreningen erbjuder en fantastisk pool där du kan njuta av bad och avkoppling under varma dagar. Här finns också gemensamma utrymmen för sociala tillställningar och lekplatser för barnen. Med närhet till grönområden och goda kommunikationer hittar du allt du behöver för en bekväm vardag. Denna lägenhet är det perfekta valet för den som vill bo i ett lugnt område samtidigt som man har bekvämt avstånd till stadens puls. Kom och upplev harmonin och bekvämligheten som denna tvårummare har att erbjuda! Intresserad? Kontakta oss för mer information och boka en visning redan idag!

  • Plus
  • Uteplats
Gamlestadstorget 24, Göteborg, Göteborgs kommun

Gamlestadstorget 24

Lägenhet
Göteborg, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
2 190 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3
4 232 kr/mån
36 500 kr/m²

Välkommen in i en social lägenhet med centralt, naturnära och trevligt läge. Denna ljusa tvåa är i mycket fint skick och har bland annat generös takhöjd, vackert ljusinsläpp och bra planlösning. Det vilar en trivsam och ombonad känsla över den här lägenheten. Det första som möter oss i denna lägenhet är en öppen, inbjudande och välplanerad hall med hatthylla och goda avhängningsmöjligheter. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och ett inbjudande, harmoniskt och rogivande sovrum med rymliga garderober, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Köket är nyligen renoverat, socialt och stilrent med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, bänkskiva i ek, vita skåpluckor och plats för upp till åtta personer. Det lättmöblerade, sociala och välplanerade vardagsrummet bjuder på mycket dagsljus, härliga umgängesytor, stora fönster, generös takhöjd och plats för soffa och matgrupp. I badrummet finns toalett, dusch, kommod, tvättmaskin och spegelskåp. Brf Gamlestadstorget är en välskött, aktiv och trevlig förening med god ekonomi, strukturerade framtidsplaner och en härlig gemenskap som bland annat tillhandahåller tvättstuga, bastu, cykelrum, en trevlig innergård och grillplats. Här bor du vid ett av Göteborgs bästa lägen, med gamlestadstorget alldeles intill lägenheten. Gamlestadens nya resecentrum ligger en kort promenad bort och centrala Göteborg finns en bit bort från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Göteborg har att erbjuda. Kontakta mig vid intresse!

Visar alla 8