Mäklare Lovisa Flodin

Lovisa Flodin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Smögengatan 20, Björkekärr, Göteborgs kommun
 • Tor 28 sep kl 17:00
Smögengatan 20, Björkekärr, Göteborgs kommun, bild 2
Smögengatan 20, Björkekärr, Göteborgs kommun, bild 3

Smögengatan 20

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
2 790 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/4
4 072 kr/mån
53 654 kr/m²

Välkomna till Smögengatan och detta naturnära läge. Lägenheten erbjuder en magisk terrass som naturligt förlänger vardagsrummet. Den inglasade terrassen ligger i västerläge och är omgiven om grönska, är möbleringsbart och med utrymme för en stor loungegrupp och matsalsbord. Här kan man sitta och njuta större delen av året. Badrum med dusch, wc, handfat med kommod och egen tvättmaskin och torktumlare med stor avlastningsyta. Social planlösning där det bland annat är öppet mellan det toppmoderna köket och det rymliga vardagsrummet. Grönskande Björkekärr är ett behagligt område med naturen precis runt hörnet. I området finns fina motionsspår och badplatser i Skatås, Delsjön och Härlanda Tjärn. I närområdet finns allt som kan tänkas önskas i serviceväg som matbutiker, restaurang, konditori samt vårdcentral och apotek. Vill ni ta er mot centrum finns spårvagn och buss precis i närheten. Svart Express, buss 17, 1:an eller 5:ans spårvagn som tar er dit ni vill. Till centrum tar du dig smidigt även med cykel. Missa inte denna fantastiska tvåa! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Bångegatan 2B, Gamlestaden, Göteborgs kommun

Bångegatan 2B

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
1 780 000 kr
43 m²
2 rum
vån 3
3 730 kr/mån
41 395 kr/m²

På Bångegatan 2B välkomnas du in i denna charmiga lägenhet. Här bor du på 43 kvadratmeter som fördelas på två rum och kök. En smart planerad bostad vars generösa ljusinsläpp gör det lätt att trivas. Bostaden är genomgående i fint skick med bland annat fräscha ytskikt, goda förvaringsmöjligheter och trevligt läge. I vardagsrummet hittar vi utgången till bostadens mysiga och ljusa balkong med sol hela eftermiddagen och kvällen. Här kan du njuta av både frisk luft och solens strålar tillsammans med nära och kära. Brf Göteborgshus nr 7 är en välskött och trevlig förening med god ekonomi och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar. Talande för just Gamlestaden är att det är otroligt bra förbindelser in till stan, vilket gör att man med lätthet tar sig till alla stadens hörn. Man har också nära till natur och härliga promenadstråk . I Gamlestaden finner ni även ett stort utbud av trevliga restauranger, caféer och butiker vilket gör detta till en levande och trevlig stadsdel. Välkomna att kontakta mig för visning!

 • Balkong
Nobelgatan 23, Lunden, Göteborgs kommun
 • Ons 27 sep kl 17:00
Nobelgatan 23, Lunden, Göteborgs kommun, bild 2
Nobelgatan 23, Lunden, Göteborgs kommun, bild 3

Nobelgatan 23

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
3 050 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 3/3
2 900 kr/mån
51 261 kr/m²

Med dess utmärkta läge i härliga Lunden är denna tvåa om 59.5 kvadratmeter den perfekta bostaden för er med högt ställda krav. Här erbjuds en modern, ljus och smart planerad lägenhet med bland annat stora fönster med härligt ljusinsläpp. Låg månadsavgift om endast 2 900kr! Här bor du ostört högst upp i huset med förråd lättillgängligt precis ovanför. Balkongen ligger i soligt söderläge och är soldränkt större delen av dagen, här kan ni njuta av en underbar vy mot ett stort grönområde utanför. Lägenheten har väl tilltagna rum med. Allrummet är socialt och lättmöblerat och du får med enkelhet plats med både soffgrupp, tv samt matbord. Sovrummet är rymligt och här finns plats för en stor dubbelsäng. Det finns ett komplett utrustat kök samt en rymlig balkong som vetter mot föreningens mysiga, lummiga bakgård. Uppskattar du förvaring har du dessutom en stor klädkammare! Här bor du bekvämt! Busshållplatsen finner du några meter utanför porten där 60-bussen går. En kort promenad bort finner du Redbergsplatsen med utmärkta kommunikationer, in till city tar ca 10 minuter! Brf Spetsen är en stabil förening med god ekonomi. Här bor du lugnt med närhet till bland annat fina grönområden och utmärkta kommunikationer. Danska vägen med mysiga små butiker och caféer ligger precis intill, Redbergsplatsen med utmärkta kommunikationer en kort promenad bort och Delsjön med badplats, underbar natur och härliga motionsspår når du enkelt med cykel.  Detta är en bostad som passar perfekt för paret med ett underbart läge i hjärtat av Lunden.

 • Premium
 • Balkong
Härlandavägen 11, Göteborg, Göteborgs kommun
 • Mån 25 sep kl 17:00

Härlandavägen 11

Lägenhet
Göteborg, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
3 490 000 kr
61 m²
2 rum
vån 1/3
3 944 kr/mån
57 213 kr/m²

I detta sekelskifteshus med lång historia som sträcker sig till 1912 så gömmer sig denna unika 2:a om hela 61 kvm. Lägenheter likt dessa kommer inte ut speciellt ofta! Här erbjuds en alldeles unik bostad med härlig historia, stora fönster, vackra detaljer, en ovanligt hög takhöjd om ca 3 m och dessutom en mysig, fungerande braskamin. Här finns flera av de sekelskiftesdetaljer som så många av oss tycker om, exempelvis djupa fönsternischer, spröjsade fönster och den höga takhöjden. Det väl tilltagna sovrummet har dessutom en unik garderobslösning i form av en rymlig skjutdörrsgarderob som löper längs med hela väggen, och bakom denna gömmer sig en klädkammare. Detta erbjuder utmärkt förvaring för både kläder och exempelvis städutrustning! Från de stora fönsterpartierna har man en underbar vy mot den härliga grönskan utanför. Med dess rymliga yta om hela 61 kvm är detta en bostad som passar båda singelpersonen, paret eller barnfamiljen. Barnvänligt område med nära till spårvagn och buss. Stora grönområden precis utanför huset. De sex unika flerbostadshus som föreningen består av är från början gamla bostäder för de som arbetade på Härlanda fängelse. Men i mars 1997 släpptes den sista fången ut från anstalten, och därmed var epoken Härlanda fängelse slut. Idag består det gamla fängelset av kulturhus, bibliotek och kontor. Här bor man i ett gemytligt och populärt kvarter med en blandning av både vackra villor och charmiga landshövdingehus med närhet till bland annat grönområden, caféer och skolor. Nedanför bostaden finns en fantastisk parkliknande innergård med stora öppna grönområden. Här finns närhet till goda kommunikationer både på Stockholmsgatan och vid Redbergsplatsen som kan ta en till större delarna av Göteborg. Cykelavstånd till Härlanda Tjärn och Skatås med dess grönområden och badplats. Här finns möjlighet till en mängd olika fritidsaktiviteter att ta del av året runt.

 • Plus
Karlagatan 26B, Lunden, Göteborgs kommun

Karlagatan 26B

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
3 495 000 kr
78 m²
3 rum
4 581 kr/mån
44 808 kr/m²

Varmt välkomna till denna mycket fina bostad om tre rum och kök. Här bor ni insynsskyddat högst upp i huset med fönster i två olika väderstreck. Bostaden ligger med en av Lundens bästa lägen och balkongen mot den lugna innergården ger verkligen möjligheten till en avkopplande stund under sommarhalvåret. Planlösningen är smart och rummen väl tilltagna. Helkaklat och fräscht badrum. Förvaring finns det gott om och med tanke på att bostaden ligger högst upp i huset så är det alltid nära till lägenhetens förråd som ligger precis ovanför. Två rymliga sovrum finns och den rymliga hallen skapar gott om förvaringsmöjligheter. Brf Karlagatan 24-26 är en stabil förening med god ekonomi. En trevlig innergård finns precis nedanför med en stor gräsmatta och härlig grönska. I Lunden bor du med närhet till både stad och natur. 60 bussen går precis runt hörnet och Skatås och Delsjön når du med en kort promenad. Inom gångavstånd finns matbutiker, restauranger och caféer. Detta är en bostad som bör upplevas, välkomna!

 • Balkong

Visar alla 5