Mäklare Vendela Gilbert

Vendela Gilbert

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gyllenstensgatan 1, Munkebäck, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
Gyllenstensgatan 1, Munkebäck, Göteborgs kommun, bild 2
Gyllenstensgatan 1, Munkebäck, Göteborgs kommun, bild 3

Gyllenstensgatan 1

Lägenhet
Munkebäck, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
2 690 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/4
2 580 kr/mån
44 833 kr/m²

Obelånad förening och högt i tak! Välkommen till denna moderna bostad som utmärker sig med sin raffinerade design. Med en takhöjd på imponerande 285 cm skapar bostaden en känsla av rymd och luftighet. Här finner du genomgående parkettgolv och en touch av vardagslyx såsom golvvärme i det fullt kaklade badrummet, vilket skapar en exceptionell atmosfär. Dessutom erbjuder bostaden tvättmöjligheter i badrummet, vilket ytterligare förhöjer bekvämligheten. Denna bostad erbjuder något utöver det vanliga, med genomgående stilfulla och hållbara ytor, samt en balkong på loftgången där du kan njuta av härlig kvällssol. Bostadsrättsföreningen är dessutom helt obelånad, vilket ger en enastående ekonomisk trygghet och stabilitet för boende. Föreningens stabila ekonomi återspeglas i den låga månadsavgiften på endast 2 542:-. I avgiften ingår värme, vatten, TV samt bredband! Bostaden är idealiskt placerad där Kålltorp och Munkebäck möts i det grönskande området Vidkärr/Kålltorp. Området är högt eftertraktat och erbjuder en mängd bekvämligheter precis utanför dörren. Munkebäckstorget och Kålltorp är hem åt charmiga caféer som Portens Bageri, Lilla Sur och Oizo, samt ett varierat utbud av restauranger, barer och matbutiker. Här lever du i harmoni med naturen samtidigt som stadslivet finns nära till hands. Med spårvagn tar du dig på kort tid till Göteborgs pulserande stadskärna, och även de närliggande grönområdena nås lätt till fots. För den friluftsentusiasten erbjuder Härlanda Tjärn och Skatås ett imponerande utbud av aktiviteter som elljusspår, orientering, frisbeegolf samt inomhus- och utomhusgym, allt nåbart på en kort cykeltur på cirka 10 minuter. Närliggande hållplatser, som trafikeras av spårvagnslinjerna 1, 3 och 5 samt stombuss 17, gör det smidigt och enkelt att ta sig runt i hela Göteborg med kollektivtrafik. Denna bostad vill ni inte missa! Kontakta mig för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Smörgatan 104, Kallebäck, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Smörgatan 104, Kallebäck, Göteborgs kommun, bild 2
Smörgatan 104, Kallebäck, Göteborgs kommun, bild 3

Smörgatan 104

Lägenhet
Kallebäck, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
3 990 000 kr
87,6 m²
3 rum
vån 8/12
6 679 kr/mån
45 548 kr/m²

I familjevänliga Kallebäck hittar du på Smörgatans höjd denna magiska trea med unikt läge. Här bor du insynsskyddat med stor balkong som ramas in av lummiga träd vilka skapar en oas av grönska i kombination med stadsutsikt. Detta är en plats perfekt för soliga middagar, eller ljumna grillkvällar med gott om plats för loungegrupp och cafeset. Bostaden präglas genomgående av fräscha ytskikt och erbjuder allt man kan önska av ett modernt boende – generös takhöjd, stilrent kök med hög materiell standard och öppen, social planlösning mot vardagsrum som tack vare fönster i två väderstreck bjuder på mycket ljusinsläpp. Bostaden har även helkaklat badrum utrustat med både golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Det här är en lägenhet i i mycket fint skick där du inte behöver göra något annat än att flytta in och börja trivas. Brf Horisonten Kallebäck, Örgryte nr 1 är en välskött, stabil och aktiv förening med god ekonomi, välskött fastighet och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar. Bo vid ett av Östra Centrums absolut bästa lägen; Här har du nära till leder samt snabb anslutning till E6, E20 och R40. Föreningen har parkeringsplatser i garage smidigt beläget under byggnaden. Här finns även parkeringsplatser med laddningsmöjligheter. Du tar dig smidigt till Korsvägen på 10 minuter med buss och till Landvetter flygplats på 20 minuter med bil. Här bor du ett stenkast från både matbutik (Coop) och gym i ett av Göteborgs mest expansiva områden. I och med färdigställandet av Kallebäcks terasser lovas nyöppning av både restauranger och caféer. Kallebäck ligger även invid det grönskande Delsjöområdet vilket erbjuder en mängd friluftsaktiviteter såsom tex kanotpaddling och en av Göteborgs mest anrika golfbanor; Delsjö GK. Du bor även med Avenyn, Liseberg och Göteborgs myllrande innerstad en cykeltur bort. Välkommen till Smörgatan 104!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ostgatan 16, Kallebäck, Göteborgs kommun

Ostgatan 16

Lägenhet
Kallebäck, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
3 290 000 kr
88 m²
4 rum
vån 7/9
6 619 kr/mån
37 386 kr/m²

Välkommen till denna exklusiva, stilrent renoverade gavelbostad på våning 7. Bostadens genomgående påkostade, högkvalitativa materialval och alternerade planlösning gör detta till det perfekta boendet för både familjen eller paret som önskar ett stort boende med hög standard. Hela bostaden är i mycket gott skick, har fina trägolv och har en öppen planlösning mellan kök/vardagsrum. Detta är en av de unika fyrorna i föreningen som sällan är till salu! Lägenheten går även att göra om till en 3rok om så önskas, se alternativ planlösning. Det första som möter oss i denna lägenhet är en stor, funktionell och inbjudande hall med bra förvaring och gott om plats för jackor och skor. Härifrån når du bostadens badrum renoverat i samband med stambytet 2008-2009, badrummet är utrustat med både tvättmaskin, torktumlare, wc, dusch med infällbara väggar och kommod. Vidare finner vi det stilrena köket med generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter och en trevlig köksö. Köket går sömlöst ihop med det stora vardagsrummet och dess generösa sällskapsytor, här har du både plats för matgrupp, soffgrupp och mediamöbel. Från vardagsrummet når du bostadens balkong i härligt söderläge. Bostaden har tre rymliga sovrum, som idag nyttjas som barnrum och master bedroom. Hela bostaden har gott om förvaring i form av garderober i både sovrummen och inre hall. Lägenheten ligger i en stabil, stor förening där man genom åren gått igenom ett flertal stora renoveringar så som stambyte, hissrenovering mm. I dagsläget är det ingen avgiftshöjning eller större renovering planerad. I Kallebäck bor du vid ett av Östra Centrums absolut bästa lägen; Här har du nära till leder samt snabb anslutning till E6, E20 och R40. Du tar dig smidigt till Korsvägen på 10 minuter med buss och till Landvetter flygplats på 20 minuter med bil. Här bor du ett stenkast från både matbutik (Coop) och gym i ett av Göteborgs mest expansiva områden med närhet till flera förskolor. I och med färdigställandet av Kallebäcks terasser väntas nyöppning av både restauranger och caféer samt en helt ny skola, Fridaskolan, som har sin första terminstart hösten 2023 och vid start kommer ha både förskola och skola upp till årskurs 7, för att sedan växa en årskurs om året tills skolan är en komplett F-9-skola. Kallebäck ligger även invid det grönskande Delsjöområdet vilket erbjuder en mängd friluftsaktiviteter såsom tex kanotpaddling och en av Göteborgs mest anrika golfbanor; Delsjö GK. Du bor även med Avenyn, Liseberg och Göteborgs myllrande innerstad en cykeltur bort. Välkommen att anmäla dig på visning!

  • Hiss
Gräddgatan 7, Kallebäck, Göteborgs kommun

Gräddgatan 7

Lägenhet
Kallebäck, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
2 990 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 5/14
4 550 kr/mån
44 296 kr/m²

Fantastisk lägenhet med naturnära läge erbjuds nu denna magiska 3:a. Du har chansen att förvärva denna ljusa, perfekt planerade och moderna lägenhet om 67,5 kvadratmeter med exklusiva material och stor balkong i SÖDERLÄGE. Lägenheten har en öppen kvadratsmart planlösning och har ritats med en utpräglad känsla för detaljer. Genomgående en fantastisk lägenhet med bra förvaring, lättmöblerad och bra ljusinsläpp. Hela huset känns hemtrevligt, du möts av stora ytor även utanför lägenhetens dörrar och har tillgång till två hissar som tar dig upp till 5:e våningen där du möter denna underbara lägenhet. Den inglasade balkongen är bostadens höjdpunkt, den ligger som sagt i perfekt soligt läge och utsikt över Göteborg. Eftersom Kallebäcks Torn ligger på Mjölktorget i det före detta Mejeriområdet, har man valt att flörta med det mjölkvita när det kommer till inredningen. Skandinaviskt ljust och tidlös kvalitet erbjuder dig ett hem som du kommer att uppskatta under en lång tid framåt. Känslan för detaljer märks överallt, från den smakfulla badrumsinredningen till det stilrena klinkergolvet i hallen och smarta förvaringslösningar som underlättar din vardag. De sobra materialvalen återspeglas i ljust trägolv, pärlgrå släta köksluckor med greppslist och mjölkvit blandare i badrummet. Område: Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa Göteborg har att erbjuda - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Här bor du centralt med extremt kort promenadavstånd till kommunikationer och butiker samtidigt som du bor med närhet till den underbara naturen runt Delsjöområdet. Byggs ständigt i Kallebäck, du har nya Fridaskolan, nyligen öppnat en livs och i höst öppnas även ytterligare en restaurang. Självklart har du även gym, COOP & bra bussförbindelser som tar dig till korsvägen på 10 minuter! Varmt välkommen att anmäla dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4