Mäklare Michaela de Gooyert

Michaela de Gooyert

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Slätten 4B, Lunden, Göteborgs kommun
  • Tor 1 aug kl 17:00
Slätten 4B, Lunden, Göteborgs kommun, bild 2
Slätten 4B, Lunden, Göteborgs kommun, bild 3

Slätten 4B

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
3 290 000 kr
67 m²
3 rum
vån 1/3
5 135 kr/mån
49 104 kr/m²

Här erbjuds en hemtrevlig och ljus lägenhet med egen uteplats i härligt sydöstläge! Den stora uteplatsen bjuder på sol hela dagen och ligger lugnt till på föreningens grönskande innergård där både plats för lek, grillning och bärplock finns! Möjlighet finns att öppna upp och skapa utgång från ett av sovrummen (innan utförande ska detta tas genom föreningen). Denna bostad med genomgående fräscha ytskikt och helkaklat badrum med golvvärme är belägen på Lundens vackra höjd, med närhet till både lummiga lekplatser och utsiktsplatser över hela staden. Läget i huset, en halvtrappa upp, är perfekt för den som önskar en lättillgänglig bostad som kombineras med en privat, insynsskyddad känsla. Du välkomnas in i bostaden av en mysig hall utrustad med både garderob och golvvärme. Hallen knyter samman samtliga av bostadens rum. Bostadens rymliga vardagsrum har generöst ljusinsläpp tack vare det stora fönsterpartier, ljusa väggar och en väl tilltagen takhöjd som är genomgående i bostaden. Köket går i fräscha materialval som gifter dig med den charm som hör ett hus byggt på 40-talet till. Vidare i lägenheten finner vi två sovrum; I bostadens master bedroom finns både förvaring i form av skjutgarderober och plats för arbetshörna för den som vill ha en rofylld plats för ett litet hemmakontor. I rummet som idag används som barnrum blickar man ut mot föreningens innergård, och det är även här möjligheter finns att skapa en utgång till den egna uteplatsen (innan utförande ska detta tas genom föreningen). På Slätten 4B bor du i en gemytlig förening med stabil ekonomi som äger sin mark (ej tomträtt). Föreningen ligger i hjärtat av Lunden med närhet till allt; Detta grönskade område kombinerar närhet till underbar natur, såsom utsiktsplatsen Snikens Kulle, Apslätten som är perfekt för både picknickar och grillkvällar, samt Härlanda Tjärn och Skatås friluftsområde där det finns både badmöjligheter, elljusspår, fotboll, orientering, frisbeegolf, inne- och utegym samt mycket mer. Du bor också blott några minuters promenad från Danska vägen, Redbergsplatsen och Olskrokstorget där både caféer, restauranger och butiker duggar tätt. Vill du hellre känna innerstadens myllrande puls tar du dig på 15 minuters cykeltur eller på 10 minuter med någon av de många spårvagns- och busslinjerna in till stadens kärna. Ett stenkast från bostaden går buss 60 med täta avgångar, och om man tar några minuters promenad ner till Redbergsplatsen finner man spårvagn 1, 3, 6 och 8 samt stombuss 17. Varmt välkommen!

  • Premium
Måns bryntessonsgatan 17C, Gamlestaden, Göteborgs kommun
  • Mån 5 aug kl 18:15

Måns bryntessonsgatan 17C

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
1 950 000 kr
51 m²
2 rum
3 795 kr/mån
38 235 kr/m²

Gavellägenhet med ljusinsläpp från tre håll! Här erbjuds en hemtrevlig och ljus bostad med nyrenoverade ytskikt där varje vrå nyttjas. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en inglasad balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder sol hela dagen. I hjärtat av Gamlestaden bor du attraktivt med närhet till bland annat bra kommunikationer, restauranger och butiker. Gamlestadshallen ligger runt knuten, Cederleüfs & Svenheimers Bageri en promenad bort och Göteborgs innerstad ligger en bit bort från bostaden. Söker du efter ett boende med närhet till både natur och stadsliv har du hamnat rätt!

  • Plus
  • Balkong
Uddevallagatan 35A, Bagaregården, Göteborgs kommun
  • Tis 30 jul kl 18:00
Uddevallagatan 35A, Bagaregården, Göteborgs kommun, bild 2
Uddevallagatan 35A, Bagaregården, Göteborgs kommun, bild 3

Uddevallagatan 35A

Lägenhet
Bagaregården, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
3 695 000 kr
83 m²
3 rum
vån 4/4
7 072 kr/mån
44 518 kr/m²

I hjärtat av Bagaregården finner vi denna drömmiga trea högst upp i det vackra landshövdingehuset på attraktiva Uddevallagatan 35! Här bor du i en stor och välplanerad trerummare om hela 83 kvadratmeter i ett lugnt läge med fönster i motsatta väderstreck. Köket och vardagsrummet ligger i fil mot Uddevallagatan med slående utsikt över Bagaregårdens takåsar ända bort mot Hisingen i fjärran. De båda sovrummen har plats för dubbelsäng och ligger ostört med fönster som vetter mot den mysiga och lugna innergården nedanför. Bostaden har kvalitetsmedvetet till stor del renoverats 2018-2019. Här är grovjobbet såsom renovering av golv inkluderande byte av golvreglar och ny ljuslaserad parkett genomgående i bostaden gjorts, samt både ytskikt i hela bostaden och stilrent kök med släta luckor i ljusgrå design. Här finns mycket praktiska förvaringsmöjligheter med tre sidovindsförråd i lägenheten, en större klädkammare i hallen, flera garderober samt ett förråd i källaren. Bostaden passar paret eller den mindre barnfamiljen perfekt! Föreningen bildades 2017 och fastigheten totalrenoverades i början av 80-talet inklusive tak, stammar, badrum, elinstallationer etc. Därav finns inga större renoveringar planerade i dagsläget. Bagaregården är ett mycket omtyckt och charmigt område med landshövdingehus och mysiga innergårdar. Området är lugnt och trivsamt och har nära kommunikationer till olika delar av stan. Även närhet till skolor, caféer och restauranger, samt matbutik. För friluftsintresserade så ligger Göteborgs mest aktiva friluftsområde, Delsjöområdet, inte långt borta. Läget är perfekt och här erbjuds ett lugnt och avskilt boende med såväl citys puls som Delsjöområdets natur inom promenad- och cykelavstånd.

  • Premium
Lars Kaggsgatan 28c, Gamlestaden, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
  • Tis 30 jul kl 17:00
Lars Kaggsgatan 28c, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 2
Lars Kaggsgatan 28c, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 3

Lars Kaggsgatan 28c

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
1 595 000 kr
40 m²
2 rum
vån 2/3
3 496 kr/mån
39 875 kr/m²

Välkommen till denna charmiga genomgångstvåa på Lars Kaggsgatan 28, en pärla med en fantastisk söderlägesbalkong som bjuder in till avkopplande stunder i solen. Det bevarade originalbrädgolvet är som resterande av bostaden i behov av lite kärlek och ger en genuin atmosfär och skapar en unik karaktär i varje rum. Denna bostad är som ett oskrivet blad med stor potential, perfekt för den som drömmer om att skapa sitt eget personliga utrymme. Här kan du förverkliga dina idéer och designa ett hem som speglar din stil och smak. Förutom den kreativa friheten erbjuder bostaden även en förening med låg belåning, vilket ger en extra känsla av ekonomisk trygghet. Möjligheterna är oändliga, och detta är en perfekt startpunkt för dig som vill investera i ett boende med både charm och långsiktig potential. Gamlestaden är ett av Göteborgs mest expansiva områden, där nyproducerade bostäder, bibliotek, köpcentrum mm byggs i rasande fart och nyöppnade restauranger, caféer och butiker duggar tätt. Här kombineras det bästa av flera världar; Bo med närhet till lummiga grönområden perfekta för en morgonjoggingtur eller kvällspromenad, samtidigt som du i bostadens direkta närhet finner ett stort utbud av restauranger och kulturupplevelser. Nerför gatan ligger en knutpunkt av kollektivtrafik som underlättar att med lätthet ta sig till alla stadens hörn; Bellevue. Här trafikerar spårvagn 6, 8 och 11 samt buss 56, 510, 21, och 159. Centralstationen ligger endast tre hållplatser bort med flertalet ytterligare flertagel vagnar, bussar samt tåg som tar dig in till olika delar av den pulserande stadskärnan eller ut i landet! Vill man hellre ta sig en cykeltur tar man sig in till Göteborgs centrum på ca 10-15 minuter. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem på Lars Kaggsgatan 28C!

  • Premium
  • Balkong
Ostgatan 12, Kallebäck, Göteborgs kommun
  • Tis 30 jul kl 19:15

Ostgatan 12

Lägenhet
Kallebäck, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
1 750 000 kr
34 m²
1 rum
vån 4
3 111 kr/mån
51 471 kr/m²

Här erbjuds en charmig och optimalt planerad lägenhet som präglas av ett underbart ljus belägen i expansiva Kallebäck! Är du på jakt efter en bostad i gott skick som det bara är att flytta in i kan det här vara lägenheten för dig! Här erbjuds ett hem om 34 välplanerade kvadratmeter, som tack vare sina stora fönsterpartier och bostadens franska balkong badar i ljus. Tack vare läget på just Ostgatan 12 bor du insynsskyddat med vid, öppen vy från de härliga fönstren. Den inbjudande hallen, med bra förvaring i form av en rymlig walk-in-closet, välkomnar oss in i denna härliga bostad. Därefter hittar vi ett trevligt och praktiskt kök stilfullt renoverat 2021 och ett öppet och ljust och allrum med vackert ljusinsläpp, stora fönster och plats för både soffa och säng. Badrummet är fräscht, helkaklat och är utrustat med dusch, badrumsskåp, handdukstork, kommod och tvättmaskin. Föreningen är stabil och ekonomiskt välskött, vilket ger dig trygghet och långsiktig säkerhet i ditt nya hem. I hjärtat av Kallebäck bor du centralt, naturnära och attraktivt med närhet till bland annat matbutik, bra kommunikationer och vackra grönområden. Detta är ett av Östra Centrums absolut bästa lägen; invid bostaden finner du både Coop samt hållplats där buss 50, 86 och 18 trafikerar och som tar dig till Korsvägen mm på bara 10 minuter! I och med färdigställandet av Kallebäcks Terasser öppnas i rasande fart både restauranger, caféer samt en helt ny skola som och mycket mer! Här har du nära till leder samt snabb anslutning till E6, E20 och R40. Du tar dig till Centralstationen på 20 min med spårvagn, och till Landvetter med bil på samma tid. Du bor även med Avenyn, Liseberg och Göteborgs myllrande innerstad en cykeltur bort. Kallebäck ligger även invid det grönskande Delsjöområdet vilket erbjuder en mängd friluftsaktiviteter så som t.ex. kanotpaddling och en av Göteborgs mest anrika golfbanor; Delsjö GK. Varmt välkommen!

  • Plus

Visar alla 5