Nyproduktion

Ernst Torulfsgatan 5D

Munkebäck, Göteborg Se på karta

4 370 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
69,5 m²
Balkong
Ja
Planerat tillträde
Inflyttningsklar
Avgift
4 066 kr/mån
Pris/m²
62 878 kr/m²
Nyproduktion

Bo högst upp i huset i en vindslägenhet med takhöjd i vardagsrummet på 3.6 m. För dig som har fyllt 55 år. Här kan du flytta in direkt!

Stor tvådelad balkong varav en inglasad del på ca 9 kvm och en utedel på 8 kvm. Vardagsrum och kök i en öppen planlösning som bjuder in till social samvaro och som öppnar upp mot den härliga balkongen, med en gedigen takhöjd som bidrar till luftighet och rymd. Fullutrustat Vedumkök med vita luckor och rostfria vitvaror från Bosch. Stort helkaklat badrum med komfortvärme i golvet och med både tvättmaskin och torktumlare. Sovrummet är rymligt och har bra med förvaring i klädkammaren. Extra förvaringsmöjligheter finns i klädkammare och i kattvindar längs taket.

Huset är placerat i centrala Munkebäck med närhet till Torpavallens handelsplats där du har all handel och service du behöver. Det finns en frukt- och grönsakshandel, Coop Konsum, Närhälsan, Synsam, bankomat och ett apotek. I närheten ligger den inspirerande second hand butiken Lokalen GBG. Här kan du hitta möbler, inredning och vintage.

Munkebäckstorg är områdets givna knutpunkt med både buss och spårvagn. Buss 17 och spårvagn 1 tar dig till Drottningtorget på en kvart, liksom 5:an till Lisebergs stora entré. Med spårvagn 1 och 5 når du Östra Sjukhuset på bara 5 minuter. Väljer du bil tar det inte mer än en minut att komma ut på E20.

Signerad Wingårdhs Arkitektbyrå.

Riksbyggens trygghetsfilosofi ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser.

Läs mer om bostaden
Riksbyggen ekonomisk förening
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets bostadsutvecklare

Guldhemmet 2019