Fabrikörvägen 10 D

Nacka Strand, Nacka Se på karta

3 550 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
59 m²
Balkong
Nej
Våning
5 av 8, hiss finns
Byggår
2017
Förening
BRF No. 4 i Nacka
Om föreningen
Avgift
3 870 kr/mån
Pris/m²
60 169 kr/m²
Antal besök
2 988
Dagar på Hemnet
19

ACCEPTERAT PRIS 3 550 000 kr. KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING.
Välkommen hem till denna trevliga och påkostade bostad i Nacka Strands omtalade projekt No. 4. Detta är lägenheten för dig som ställer höga krav på ditt boende med genomtänkta materialval, stora fönsterpartier med ett fint ljusinsläpp och direkt närhet till såväl skog som Stockholms inlopp. Här finner du en modern öppen planlösning med ett genomgående ljuspigmenterat ekgolv. Köket är unikt och speciellt framtaget för just projektet med en läcker industrikänsla som går i en grå ton med bänkskiva i natursten. Stort badrum som andas hotellkänsla med mörkgrå granitkeramik, väggar i natursten, stor spegel med infälld förvaring, takdusch och tvättpelare dold bakom specialsytt draperi.

Välskött förening med flertalet faciliteter såsom övernattningslägenhet, kylrum för matleveranser och en alldeles egen biosalong som rymmer stora sällskap.

För de boende i Nacka Strand är de goda båtkommunikationerna mycket uppskattade med såväl skärgårdsbåtar som pendelbåtar. Med SL-kortet tar du dig till bland annat Nybroplan, Djurgården, Frihamnen och Lidingö. Cykel får medtagas. Från torget finner du bussar som tar dig till Slussen på ca 10 minuter och år 2030 förväntas också tunnelbanenätet inkludera Nacka, med station vid Nacka Forum/Nacka strand.

Området erbjuder ett stort serviceutbud med bland annat frisör, skönhetssalong, blomsteraffär, SATS-gym, kemtvätt, bank, bageri och restauranger. Värt att nämna är Savör Bageri och, nere vid vattnet, populära Restaurant J. Ett par minuter bort ligger också Nacka Forum, bestående av fyra plan med ca 150 butiker, restauranger och caféer. Ett givet utflyktsmål i närheten är naturreservatet Nyckelviken med dess vackra natur och härliga promenadstråk och motionsspår.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Nacka