Fabrikörvägen 6

Nacka Strand, Nacka Se på karta

3 000 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
44 m²
Balkong
Nej
Våning
6 av 7, hiss finns
Byggår
2016
Förening
BRF Fabrikören i Nacka
Om föreningen
Avgift
3 230 kr/mån
Driftkostnad
3 492 kr/år
Pris/m²
68 182 kr/m²

Accepterat pris 3 000 000kr. Välkommen hem till en exklusiv lägenhet i ett optimalt område med närhet till havet, naturen, kommunikationer, shopping och city. Med högt i tak och smakfulla materialval är detta en lägenhet utöver det vanliga. Lägenheten är trevligt planerad med en modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här har man minimal insyn genom de stora fönsterpartierna från golv till tak. Köket är unikt och speciellt framtaget för just projektet med läcker industikänsla som går i en härlig grå ton med en bänkskiva i natursten. Badrummet andas hotellkänsla med mörkgrå granitkeramik, väggar i natursten, stor spegel, takdusch och tvättpelare med specialsytt draperi.

Förening med väldigt många faciliteter utöver det vanliga så som övernattningslägenhet, kylrum för matleveranser och en alldeles egen biosalong som rymmer stora sällskap. Föreningen har även stor lokal som hyrs ut till förskola.

Nacka Strand är ett framtidsområde där mycket händer. Här har man ett stort serviceutbud med bland annat bageri, blomsteraffär, kemtvätt, frisör och bank. För hälsan finns SATS-gym eller avkopplande behandlingar hos Njuta SPA. En kort promenad tar dig till Nacka Forum, ett av Stockholms största köpcentrum med 150 butiker, restauranger och caféer. I omgivningen finns också många vackra promenadstråk, Nyckelvikens naturreservat och trivsamma ställen för lunch, middag eller after work. Hotel J samt Restaurant J, ett mycket populärt marint brasseri precis vid vattnet där skärgårdsbåtar trafikerar och tar dig ut i skärgården eller in till stan (SL-kort gäller). Såväl Nacka Strands förskola som Nacka Strands skola, åk 1-3 återfinns i kvarteret. I Nacka Strand ligger också Internationella Engelska skolan, åk 4-9.

Från Nacka Strand tar du dig enkelt med buss till Slussen på ca 10 minuter. Ett annat populärt kommunikationsmedel är SL-båtarna som bekvämt tar dig till bl.a. Nybroplan, Frihamnen och Lidingö. År 2027 planeras även tunnelbanan att dras till Nacka, med station vid Nacka Forum/Nacka Strand.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Nacka