Amiralsgatan 89 A

Nobeltorget, Malmö kommun Se på karta

1 195 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
53 m²
Våning
1 av 4, hiss finns ej
Byggår
1958
Förening
HSB BRF Jämlikheten i Malmö
Om föreningen
Avgift
4 069 kr/mån
Pris/m²
22 547 kr/m²

På första våningen i huset finner vi denna välplanerade lägenhet med inglasad balkong mot soliga söderläge och helt vänt in mot föreningens gård. Rikligt med ljusinsläpp i hela lägenheten och goda möbleringsmöjligheter har du möjligheten att förvärva en praktisk och inflyttningsklar lägenhet. Den rymliga hallen har du i kärnan av boendet och den för dig vidare till samtliga rum. Kök och vardagsrum i öppen planlösning till vänster och det härliga sovrummet pekar in mot gården där du har utgången mot balkongen.

Säljaren valde för att göra bostaden optimal. Sovrummet flyttades ut mot innergården och väggen mellan köket och det tidigare sovrummet revs för att skapa en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köksön binder samman rummen och den nya interiören skapar en härlig atmosfär i lägenheten.

Den rymliga balkongen utgör ett extra utrymme långt in på halvåren och har plats för större möblemang. Den fria utsikten ger dig ett fridfullt läge och sol mesta dels av dagen. Det välplanerade köket har gott om förvaring, arbetsplats och utrustad med bekvämlighet som diskmaskin. Det renoverade köket ger en härlig modern känsla och med de stora fönsterpartierna fylls rummet med ljus. Dessutom har säljaren installerat stora garderober i hallen vilket ger gott om förvaring.

2003 renoverade föreningen alla badrum och tillhörande avloppsstammar och har sedan dess skött om dem väl. Ett enkelt stilrent badrum med goda förvaringsmöjligheter och en praktisk duschhörna gör det komplett. Enskifteshagen finner ni precis intill som bjuder på grönska och utomhusgym. För den aktiva kan du utföra dagens motion precis intill lägenheten. Utegymmet i Enskifteshagen ligger alldeles intill en idrottsplats där du kan utöva bollsporter dygnet runt. Alldeles i närheten finner du också den populära temalekplatsen "Rörelse".

Hela området runt om Östra Sorgenfri har under senaste tiden utvecklats enormt och fortsätter att växa med närliggande nybyggnationer så som Norra Sorgenfri och vidare utvecklingen av kollektivtrafiken. Malmö Express ger dig täta avgångar in till centrum och via Kontinentalbanan har du tågförbindelse till större delarna av Malmö och södra Skåne med närmsta hållplatsen bara ett stenkast bort.

Varmt välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Malmö

Kontakta mäklaren

Haris Horozovic

Fastighetsbyrån Malmö
Mäklare Haris Horozovic, Fastighetsbyrån Malmö
070-963 41 81