Mäklare Haris Horozovic

Haris Horozovic

Om mig

Jag är Malmös mest rekommenderade och trovärdiga mäklare 2022 enligt Reco.se. För mig är målet alltid resultat. Jag är en bestämd och prestationsinriktad mäklare där helhjärtat är ledord i mitt engagemang. Det viktigaste för mig i rollen som fastighetsmäklare är att genomföra en säker förmedling, för både köpare och säljare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Oxie bygata 5, Oxie Kyrkby, Malmö kommun
  • Sön 24 sep kl 11:00
Oxie bygata 5, Oxie Kyrkby, Malmö kommun, bild 2
Oxie bygata 5, Oxie Kyrkby, Malmö kommun, bild 3

Oxie bygata 5

Villa
Oxie Kyrkby, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
4 095 000 kr
130 + 65 m²
4 rum
904 m² tomt

Välkomna till Oxie med grönska och slingriga små mysiga gator. Med en fantastisk omgivning och lugna gator fördelas området på villor och radhus. Goda kommunikationsmöjligheter och närheten till större vägar ger dig ett hem nära storstaden. I området finns mataffär, frisör, postombud och närhet till fitnesscenter, bibliotek m.m. Förskola och skola beläget ett stenkast bort. Här bor vi på återvändsgata med friköpt hörntomt. Rymligt hus med plats för hela familjen. Grönskande tomt med både uteplats och uterum att nyttja.

  • Premium
Lagmansgatan 3C, Borgmästaregården, Malmö kommun

Lagmansgatan 3C

Lägenhet
Borgmästaregården, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
2 295 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/3
4 990 kr/mån
27 988 kr/m²

På populär adress i lugnt och lummigt område finner vi denna trivsamma trea med genomgående planlösning och inglasad balkong. Vardagsrummet är ljust och luftigt med gott om plats för sociala ytor. Här erbjuds även ett modernt kök med bra förvaring, god arbetsyta och plats för matbord för fyra. Även ett stort badrum som är helkaklat med dusch och sovrummen är precis lagom stora för både sängen och övrigt möblemang efter önskemål. Väldisponerade kvadratmetrar och stor balkong i soliga söder gör det extra trivsam. Inglasningen gör den till ett riktigt härligt extrarum från tidig vår till sen höst.På Borgmästaregården bor man bekvämt alldeles intill grönskande Pildammsparken, Malmö stadion och Mobilia shoppingcenter. En kort cykeltur bort ligger både Triangelns tågstation och city! Välkommen hem!

Sallerupsvägen 214D, Bulltofta, Malmö kommun
  • Sön 24 sep kl 13:30

Sallerupsvägen 214D

Lägenhet
Bulltofta, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
2 695 000 kr
90 m²
3 rum
vån 1
7 208 kr/mån
29 944 kr/m²

Välkomna till denna stilrena trerummare i etage med egen uteplats och balkong i nordvästläge. Unikt och trivsamt boende med parken som granne. Genomgående bostad med egen ingång ifrån markplan. På första plan har vi ett rymligt kök i vinkel med gott om plats för matbord. Ett bra badrum med både tvättmaskin och torktumlare för extra komfort. Vardagsrum med utgång till balkong. På nedre plan har vi två sovrum, ett badrum och ett stort förråd. Härifrån når vi den egna uteplatsen som ligger skyddat in mot föreningens mark. Fina ytskikt och genomgående parkettgolv i hela bostaden. Att ha Bulltoftas grönskande rekreationsområde med härliga motions- och promenadsspår, utegym, minigolfbana nära förgyller vardagen. Större mataffär ett stenkast bort och bra kommunikationsmöjligheter och närhet till city.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 3