Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Haris Horozovic

Haris Horozovic

Om mig

Jag är Malmös mest rekommenderade och trovärdiga mäklare 2022 och 2023 enligt Reco.se. För mig är målet alltid resultat. Jag är en bestämd och prestationsinriktad mäklare där helhjärtat är ledord i mitt engagemang. Det viktigaste för mig i rollen som fastighetsmäklare är att genomföra en säker förmedling, för både köpare och säljare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lilla Varvsgatan 1, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Mån 1 apr kl 13:00
Lilla Varvsgatan 1, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Lilla Varvsgatan 1, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Lilla Varvsgatan 1

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
2 595 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/5
4 453 kr/mån
45 526 kr/m²

Välkommen till denna trevliga lägenhet på utmärkt läge i Västra Hamnen! Läget är fantastiskt med endast ett par korta promenadsteg ner till havet. Planlösningen är effektiv och väldisponerad som utifrån sina kvadrat ger ett funktionellt och komplett boende. Samtliga rum är rymliga och förvaringsmöjligheterna är goda. Med utgång till balkong från både sovrum och vardagsrum, kan man njuta av den friska luften och den underbara utsikten när som helst på dagen. Balkongens L-form ger en perfekt plats för både avkoppling och solbadande. Man får både plats med en lounge-del och tillräckligt med plats för en solsäng för att njuta av solen. Området är inte bara vackert utan också fullt av möjligheter till avkoppling och välbefinnande. Inom bara 5 minuters gångavstånd hittar man ett förstklassigt spa, perfekt för att unna sig lite lyx och avslappning när man behöver det som mest. För de som älskar havet och dess atmosfär kommer man att älska att många grannar tar sig ner till stranden i sina badrockar på sommarmorgnarna, njutandes av det friska havet och den spektakulära utsikten. Trots att området är livligt och fullt av aktivitet, erbjuder gården en tyst och lugn oas, även under de mest välbesökta sommarmånaderna. Här kan man koppla av och njuta av sitt egen lilla bit av paradiset, långt ifrån stadens stress och buller. Väl undangömd från Västra hamnens annars så livliga atmosfär finner vi nu denna härliga tvårummare. Vi bjuds på en öppen och social planlösning, ett insynsskyddande sovrum, ett stort helkaklat badrum och en härlig balkong. Lägg därtill en stabil och välskött förening med alla bekvämligheter man kan önska sig i form av hiss, parkeringsgarage och en trevlig innergård. Helt enkelt ett boende för den som söker något utöver det vanliga med närhet till både hav och stad. I Västra Hamnen bor man i ett expansivt område med spännande arkitektur omgiven av hav, grönska och med staden tätt inpå. Här kan man strosa runt bland husen i Bo01, fika och äta gott på flertalet restauranger, ta en stärkande promenad eller löptur längs med havet eller varför inte ett morgondopp på djuphavsbadet? På promenadavstånd finns all service man kan tänkas behöva så som matbutik, apotek och gym och läget är dessutom perfekt för pendlaren med närheten till Malmö C och de stora vägarna. Varmt välkommen att anmäla intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bodekullsgatan 33A, Östra Sorgenfri, Malmö kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Mån 1 apr kl 15:00
Bodekullsgatan 33A, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 2
Bodekullsgatan 33A, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 3

Bodekullsgatan 33A

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 795 000 kr
56,4 m²
2 rum
vån 4/4
4 189 kr/mån
31 826 kr/m²

Högst upp i huset, på fjärde våningen, finner vi denna galet charmiga bostad. Planlösningen är genomgående, kök och badrum är moderna och ytskikten fina. Lägenheten känns luftig- ljusa väggar, stora fönster och generös takhöjd bidrar till detta. Planeringen är optimal. Här finns ett stort vardagsrum med utgång till den otroligt härliga balkongen i söder, fräscht vitt kök med mycket bra förvaringsmöjligheter, ett stort sovrum med plats för säng och garderober, helkaklat badrum med remaljerat badkar samt hall med inbyggd klädkammare. Originalgolven är bevarade för att ge rätt känsla. Föreningen har en stor och grönskande innergård, som dessutom är inhängnad. Här finns stora ytor att umgås på, grillmöjligheter samt odlingsmöjligheter för den med gröna fingrar. En liten oas mitt i stan! Här bor du nära Folkets park i centrala Malmö med många mysiga restauranger, kaféer och butiker. Ett stenkast bort finns MalmöExpressen som bjuder på goda kommunikationsmöjligheter till centralstationen, Malmö Universitet och stranden. På cykel tar det max 10 min till torghandeln på Möllevångstorget, Triangelns station och Värnhem! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
Ahrenbergsgatan 10, Bulltofta, Malmö kommun
  • Mån 1 apr kl 16:00
Ahrenbergsgatan 10, Bulltofta, Malmö kommun, bild 2
Ahrenbergsgatan 10, Bulltofta, Malmö kommun, bild 3

Ahrenbergsgatan 10

Lägenhet
Bulltofta, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
2 795 000 kr
86 m²
4 rum
vån 2/8
6 495 kr/mån
32 500 kr/m²

Vi välkomnas in i hallen med garderober för avhängning. Direkt åt höger finner vi ett rymligt badrum med både tvätt och torktumlare. Bra med förvaring i extra skåp över tvätt och i kommod samt spegelskåp. Duschhörna bakom glasdörrar. Vitt kakel och brunt klinkergolv. Vi ges tre bra sovrum med parkettgolv och vitmålade väggar. Gäst-wc i hallen. Kök och vardagsrum är öppet tillsammans för en social och trivsam planlösning. Flera fönsterpartier i två väderstreck tack vare hörnläget. Gott om plats för både större soffa och matbord. Även här ligger parkettgolv och vitmålade väggar. Köket går i vitt med mörk bänkskiva och mörkt kakel. Balkongen ligger i uppskattat västerläge och har gott om plats för möblemang. Här har vi skogen som granne vilket ger en grönskande oas. Malmös östra delar tilltalar då man bor nära naturen och samtidigt har ett bekvämt avstånd in till city. Kommunikationerna är goda och det funkar utmärkt att ta cykeln. För barnen finns bra skolor och förskolor. Mataffärer finns på närliggande Toftanäs eller Bulltofta. Lyx är att ha Bulltofta rekreationsområde nära med omväxlande natur, ett rikt djur- och växtliv, härliga motions- och promenadsspår, utegym, minigolfbana som förgyller tillvaron.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Västanväg 47B, Limhamn, Malmö kommun
  • Mån 1 apr kl 14:00
Västanväg 47B, Limhamn, Malmö kommun, bild 2
Västanväg 47B, Limhamn, Malmö kommun, bild 3

Västanväg 47B

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
2 695 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/3
4 818 kr/mån
36 419 kr/m²

Det är inte svårt att förstå varför många trivs på Limhamn och stannar när man bosatt sig i området. Här råder en avslappnad och rogivande atmosfär med omgivningar som har allt du kan önska dig. Kvarterskrogar, trevliga kaféer och bageri varvas med alla de härliga grönområden och närheten till havet som kännetecknar Limhamn. Här bor man lugnt och bekvämt. En kort promenad bort finns Linnégatan som kantas av matbutiker, apotek, systembolag och mysiga små butiker. Är man sugen på att motionera kan man ta sig till kalkbrottet som ligger på nära avstånd liksom havet och småbåtshamnen. Linnégatan är även som en knutpunkt för kollektivtrafiken, och tar dig smidigt vidare till gränsande stadsdelar och centrala delarna av Malmö. Mitt i denna härliga stadsdel, i ett av de gula husen på Västanväg finner vi denna trerummare på våning två med många kvalitéer. Genomgående med stora fönsterpartier gör att ljuset lätt hittar in och gör lägenheten ljus. Takhöjden är generös och bostaden har smart planlösning vilket gör så lägenheten känns luftig. Vardagsrummet är väl tilltaget för att rymma både soffa och större matsalsmöblemang, utgång till den inglasade balkongen nås från rummet. Balkongen är bostadens fjärde rum, i skönt västerläge ligger den och tack vare inglasning kan den nyttjas från tidig vår still sen höst!

  • Premium
  • Balkong
Von Lingens väg 110, Rosengård/Apelgården, Malmö kommun
  • Mån 1 apr kl 17:00
Von Lingens väg 110, Rosengård/Apelgården, Malmö kommun, bild 2
Von Lingens väg 110, Rosengård/Apelgården, Malmö kommun, bild 3

Von Lingens väg 110

Lägenhet
Rosengård/Apelgården, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 395 000 kr
95 m²
4 rum
vån 3/3
6 317 kr/mån
14 684 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva en av de eftertraktade 4:orna på lugn adress i mycket stabil HSB-förening. Ni välkomnas in i en ljus och välplanerad lägenhet i genomgående fint skick. Bostaden med sin optimala planlösning erbjuder en rymlig hall med fina kvadrat för avhängning och förvaring. Det charmiga köket erbjuder gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter. Här erbjuds även en generös matplats intill det stora fönsterpartiet. Vidare erbjuder hemmet tre rofyllda sovrum, helkaklat badrum och gäst-wc i generös storlek samt ett lättmöblerat vardagsrum som rymmer det större sällskapet. Dessutom finns en underbar inglasad balkong som fungerar som ett extrarum från tidig vår till sen höst. Bostadens utmärkta planlösning, fina ytskikt och härliga ljusinsläpp gör detta till ett hem att stortrivas i. Detta är ett hem ni verkligen inte vill missa! Här bor du trivsamt med nära avstånd till centrala Malmö, ett perfekt läge för pendlaren med bra kommunikationer (flertalet stadsbussar och Rosengårds station) och enkel åtkomst till ringvägen. Här finns också butiker, stor mataffär och mycket grönska i det absoluta närområdet. För de mindre finns det lekplats på innergården. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Serenadgatan 46, Högaholm, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Serenadgatan 46

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 095 000 kr
64 m²
3 rum
vån 3/3
3 732 kr/mån
17 109 kr/m²

Med inglasad balkong och högt upp i huset finner du denna fantastiskt luftiga och ljusa 2:a i sköna och lugna området Högaholm. Lägenheten är ursprungligen en tvåa men disponeras genom gipsvägg som en trea. Genom denna smarta disponeringen har man skapat en mycket attraktiv planlösning och läge så att det naturliga ljuset kommer in i lägenheten under större delen av dagen.

  • Balkong
Serenadgatan 25, Högaholm, Malmö kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Serenadgatan 25

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
995 000 kr
64 m²
2 rum
vån 8/17
5 051 kr/mån
15 547 kr/m²

På trivsamma Almvik ges nu äntligen möjlighet att förvärva denna hemtrevliga tvåa om hela 64 kvm högt upp i huset med magisk utsikt! Med hiss från markplan tar vi oss smidigt upp till våning åtta där vi möts av fantastiskt ljusinsläpp och insynsfritt läge. Här erbjuds ett renoverat kök med plats för matbord, rymligt sovrum med inbyggd förvaring, stort vardagsrum med gott om plats för soffmöbler och möblemang efter önskemål, inglasad balkong i söderläge, helkaklat och ett rymligt badrum. Lägenheten är luftig med gott om förvaring. Planlösningen är oerhört tacksam och lämnar inget att önska! Bostaden är belägen i ett trevligt område med närhet till mataffärer, bussförbindelser, ringvägen och precis intill finner du Högaholmsskolan. Här bor du i en stabil förening med härliga gemensamma platser är mycket välskötta med fina plattsättningar, flertalet sittplatser, lekplatser m.m. Perfekt boende för dig som vill bo bekvämt med en låg månadskostnad! Välkommen!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 7