Hyttlidgatan 65C

Norrbacka, Skellefteå kommun Se på karta

1 595 000 kr

1 695 000 kr -6 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
56,5 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1953
Förening
Riksbyggen BRF Yxan
Om föreningen
Avgift
3 872 kr/mån
Driftkostnad
4 500 kr/år
Pris/m²
28 230 kr/m²

Varmt välkomna till denna trivsamma 2:a på andra våningen på populära Hyttlidgatan!

I lägenheten hittar vi bland annat en möblerbar hall med bra förvaring i klädkammare och garderob. Köket är ljust och trevligt och har en rymlig matplats vid det stora fönsterpartiet mot öster med vy över innergården. Ett mysigt sovrum med plats för dubbelsäng samt ett badrum förberett för tvättmaskin. Vidare finns ett inbjudande vardagsrum med fin fiskbensparkett som ger plats för såväl soffgrupp som matsalsdel. Här finns även utgången till den stora inglasade balkongen. Balkongen är utrustad med heltäckningsmatta, persienner och spotlights i taket, tack vare det höga läget besväras man inte av insyn.

I samma huskropp finns även husets gemensamma tvättstuga, hobbyrum och lägenhetens 2st tillhörande förråd. Som köpare får man möjlighet att hyra en p-plats med motorvärmarstolpe till att börja med. Till carportarna är det kö.

Brf Yxan är en stabil och mycket omtyckt förening i stan med engagerade medlemmar. För de boende finns det fina gemensamhetsytor att nyttja så som hobbyrum, trevliga innergårdar, övernattningslägenhet och festlokal. Från lägenheten är det gångavstånd till matbutiker, sporthallar, padelhall, Skellefteå kraft arena, badhus, bangolf, restauranger, aktiviteter och grönområden på Vitberget, samt Skellefteå centrum med allt vad det har att erbjuda. Under hösten 2022 beräknas bygget av Stora Coop stå färdigt och den butiken ligger endast ca 3 min promenad från lägenheten.

Nära till kommunikationer med lokalbussar samt gång- och cykelbanor till både centrum och Solbacken m.m. Norrböle är ett av de äldsta stadsområdena i Skellefteå och präglas av byggnader från 1920-1960talet med bevarad tidstypisk arkitektur. Stadsdelen är vidsträckt och dess delområden är Norrhammar, Klockarberget, Eriksberg, Norrbacka, Norrvalla samt Alhem.

Snabb inflyttning är möjlig!

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå

Kontakta mäklaren

Mikael Berggren

Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
Mäklare Mikael Berggren, Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
+46703607364