Sjöfartsgatan 1

Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun Se på karta

2 150 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
48 m²
Balkong
Ja
Våning
5 av 23, hiss finns
Byggår
2021
Förening
BRF Havstornet i Norrtälje Hamn
Om föreningen
Avgift
2 840 kr/mån
Pris/m²
44 792 kr/m²

Varmt välkomna till denna tvåa i Havstornet på utsökt läge i Norrtälje Hamn, där det just nu växer fram en alldeles speciell känsla. Direkt du kliver in möts du av en överväldigande känsla av ”Här skulle jag vilja bo”! Här finner du en modern och stilfull tvårumslägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bjuder in till en social tillvaro. Från vardagsrummet når du även bostadens balkong. Ett rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter och ett smakfullt inrett badrum ger hela lägenheten en härlig och lyxig känsla.

Livet i kvarteren runt Norrtälje Torn omfamnar alla väderstreck. I väster den fina, pittoreska staden med sina små, charmiga trähus och anrika kullerstensgator som gör Gamla Norrtälje till något unikt. I söder den vackra Societetsparken i sin prunkande skrud. Med fina tennisbanor mitt i grönskan. En gång- och cykelbro över kanalen gör det enkelt att ta sig till både utegym och picnic. I öster badrocksavstånd till badet och det skimrande havet. En kvällstur med kajaken eller en joggingrunda har aldrig varit så lättillgänglig.

Havstornet har ett modernt koncept med conciergeservice och work-lounge i markplan. För dig som bor i Havstornet så finns båtpool, bilpool samt cykelpool att tillgå genom touchkonceptet. Alla som bor i Havstornet har tillgång till denna App i sin mobiltelefon. Pendlingsmöjligheter till Stockholm är smidiga via buss 676 under 1 timme.

Varmt välkommen på visningen!

Läs mer hos mäklaren
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB

Kontakta mäklaren

Sebastian Bergström

Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
Mäklare Sebastian Bergström, Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
0708610773