Magnusson Mäkleri Norrtälje AB

Magnusson Mäkleri Norrtälje AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sjötullstorget 14, Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00
Sjötullstorget 14, Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun, bild 2
Sjötullstorget 14, Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun, bild 3

Sjötullstorget 14

Lägenhet
Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
3 400 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/4
5 144 kr/mån
45 333 kr/m²

Välkommen in i denna trivsamma bostadsrätt i hjärtat av Norrtälje. Det är med stort nöje jag fått äran att presentera denna charmiga och yteffektiva trerummare på markplan. Från balkongen i söder blickar du utöver den mysiga innergården som står i fullgrönska, sommartid. Sedan har vi en balkong som vetter i nordlig riktning men såklart på sommaren är kvällssolen helt magisk från ca. 19 tiden tills den går ned. Lägenhetens 75 kvadratmeter erbjuder generösa förvaringsmöjligheter och består av två sovrum varav ett större med balkong i norr vilket gör att sovrummet aldrig blir för varmt. Ett modernt duschrum med bekvämligheter som tvättmaskin, torktumlare och golvvärme. Vidare har vi kök och vardagsrum i en öppen planlösning. Här finns en platsbyggd bokhylla som verkligen skapar karaktär i bostaden. Bostadsrättshuset är unikt av sitt slag och påminner mycket om den engelska arkitekturen med tegel och skarpa linjer. Bostadsrättsföreningen har även installerat solceller på taken vilken blir kostnadseffektivt. Att bo och leva i Norrtälje är enkelt. Jobba eller pendla till Stockholm är smidigt via buss 676 som tar dig på ca. 1 timme till city. Norrtälje hamn är den nya stadskärnan och här bor man idag väldigt centralt till faciliteter som fik, shopping, matbutik och andra sociala tillställningar. Välkommen till Sjötullstorget 14, ett centralt boende i Norrtälje hamn!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Yxlö bryggväg 64, Yxlö, Norrtälje kommun
Yxlö bryggväg 64, Yxlö, Norrtälje kommun, bild 2
Yxlö bryggväg 64, Yxlö, Norrtälje kommun, bild 3

Yxlö bryggväg 64

Fritidshus
Yxlö, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
5 900 000 kr
54 m²
2 rum
1 171 m² tomt

Riktigt tilltalande strandfastighet intill Furusundsleden med kvällssol och magiska solnedgångar. Huset, med namnet Edsbacka, är i grunden ett äldre hus som är tillbyggt och smakfullt uppfräschat samt moderniserat. Här finns en stor trädäckad altan i frontline mot stranden, solen hittar till altanen från morgon till kväll. Läget några meter över havet ger fastigheten en behaglig vy över Furusundsleden. Fastigheten har servitut att nyttja framförliggande område med ca 300m strandlinje, till strandrekreation. Den är även delägare i intilliggande s:14, där brygga finns. Huset har målade trägolv, genomgående ljus färgsättning och synliga takbjälkar. Här finns kök och helkaklat duschrum med förbränningstoalett. Rymligt vardagsrum med fönster mot havet samt utgång till altanen. Under altanen finns förvaringsutrymme, bra för utemöbler och annat praktiskt. På entrésidan så finns det även en uteplats en liten upp på berget. Yxlö Bryggväg 64 erbjuder verkligen ett riktigt havsnära boende.

  • Premium
Nockebyvägen 37, Bromma/Nockeby, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 4 aug kl 14:00
Nockebyvägen 37, Bromma/Nockeby, Stockholms kommun, bild 2
Nockebyvägen 37, Bromma/Nockeby, Stockholms kommun, bild 3

Nockebyvägen 37

Villa
Bromma/Nockeby, Stockholms kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
21 500 000 kr
197 + 112 m²
6 rum
576 m² tomt

Ett 20-tals hus i med ett av Stockholms absolut bästa lägen. Närheten till innerstan har aldrig varit smidigare, kort promenadavstånd till kommunikationer. Denna möjlighet inträffar en gång vart femtionde år, så fortsätt inte scrolla och boka en privatvisning. Med solen som följeslagare från morgon till kväll, erbjuder detta enastående läge en oöverträffad plats att kalla hem. Familjevillan är fördelad i två plan med källare som erbjuder generösa sällskapsytor. Det man slås av när man kliver in bostaden är att inget är lämnat åt slumpen, allt har en tanke med känsla och värme. Vi hittar flera tidstypiska originaldetaljer med vackert listverk i taket, parkettgolv och eldstäder. Fönstren är munblåst glas sedan 20-talet och de bryter ljuset på ett fantastiskt sätt har säljaren berättat. Denna bostad sticker ut på många sätt och fyller säkerligen mångas önskelista. I vänstervarv kliver vi in i ett tidlöst kök som både är estetiskt vackert och praktiskt med en centrerad köks ö. Detta är ett kök där matlagningsintresset kommer att växa. Sedan kliver vi in i salen som angränsar till vardagsrummet med vackert ljusinsläpp på eftermiddagen. Huset har två fungerade eldstäder, gästtoalett, tre generösa sovrum, ett klassiskt badrum, allrum och dessutom en oinredd vind där det finns förädlingsmöjligheter. Tonårssvit eller hobbyrum, låt kreativiteten flöda. I källarplan finns vinkällare, gillestuga/hobbyrum, bastu, tvättstuga och ett enastående dubbelgarage. Inte många villor i Bromma som har just dubbelgarage. Huset är rustat med bergvärme och det är friköpt mark. Trädgården bjuder på god växtlighet och ett förtjusande växthus. Även en inbjudande altan och uteplats i söderläge som på sommaren skapar många trivsamma tillfällen med vänner och familj. Detta är ett perfekt hem för dig och din familj, med bekvämligheter och faciliteter som kommer att göra vardagen både enkel och njutbar. Ett barnvänligt område nära lekplatser, idrottsanläggningar och skolor/förskolor. Här har ni nära naturen då det endast är en kort promenad ner till Mälarens strandlinje med trevliga badplatser och promenadstråk. Skärgårdskänsla med stadslivet på smidigt och snabbt kommunikationsavstånd. Dessutom har ni både trevliga Kärsön och Drottningholm endast en bro bort. Ett lekfullt, personligt och lyxigt hem. Varmt välkommen att boka visning!

  • Premium
Solö ängsväg 14, null, Norrtälje kommun
Solö ängsväg 14, null, Norrtälje kommun, bild 2
Solö ängsväg 14, null, Norrtälje kommun, bild 3

Solö ängsväg 14

Fritidshus
Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
2 590 000 kr
39 m²
2 567 kr/mån

15 minuter utanför Norrtälje ligger det natursköna och havsnära området Solö. Nu finns en fin möjlighet att köpa dig en bostadsrätt i form av ett helt eget gårdshus, med utsikt ner mot vattnet! Huset på yteffektiva 39 kvm har dessutom en låg månadsavgift. Här har du en helt egen tomt som är vackert inramad av en välbyggd gärdesgård. På tomten finns plats för dina utemöbler på altanen och för att duka upp för långa sommarmåltider på altanen i kvällssol. På din tomt finns även plats för att odla grönsaker eller plantera blommor och fruktträd. Från huset har du en kort, belyst promenadväg ner till havsviken där de boende gemensamt har tillgång till en värmande bastu, kanske efter bad. Dessutom finns en gedigen brygga där du kan ha din egna båt eller använda föreningens båt för utflykter bland kobbar och skär. Sällan har en båtutflykt i både ytter- och innerskärgård varit så tillgänglig! Huset är modernt och lantligt inrett med en smart planlösning där de 39 kvm är fördelade så att de upplevs mycket yteffektivt. Sovplatser finns på det tilltagna och vilsamma loftet. Sällskapsutrymmena har du på entréplan där köket och vardagsrummet ligger med öppen förbindelse. Köksluckorna går i en ängsgrön ton och bänkskivan är i det slitstarka materialet kvartskomposit. Från vardagrumsdelen når man - genom dubbeldörrar - altanen där du har gott om plats för dina utemöbler och dessutom har du utsikt ner över ängar och mot vatten. Det är även fin utsikt innefrån huset ner mot vattnet. Hallen är rymlig och har bra förvaring i garderoberna. Duschrum med wc och tvättmaskin med kombinerad torktumlare finns innanför hallen. Detta är en bostad som passar både för permanentboende eller för ett lättskött fritidsboende. Här köper du inte bara en bostadsrätt utan ett lättskött gårdshus med livskvalitet! OMGIVNINGAR Solö bad - en kommunalt välskött badplats med simskola under sommaren. Högmarsö - en ö med en karaktäristisk skärgårdskrog mitt i ett båtvarv. Högmarsö nås med egen båt, passbåt från Solö brygga eller bil via linfärja från Svartnö. Marholmen - Här finns massor att erbjuda. Bland annat så finns ett hotell med spa och restaurang. Vidare finns äventyrsgolf och bad med sandstrand. Marholmen ligger på kort avstånd med egen båt, endast över fjärden. Furusunds Värdshus - Ett riktigt mysigt skärgårdshotell och restaurang med omtyckt julbord. SL:s busstrafik passerar Solö så det är enkelt att åka kommunalt hit.

  • Premium
  • Uteplats
Sjöfartsgatan 2, Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun
Sjöfartsgatan 2, Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun, bild 2
Sjöfartsgatan 2, Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun, bild 3

Sjöfartsgatan 2

Lägenhet
Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
3 495 000 kr
79 m²
3 rum
vån 1/5
6 158 kr/mån
44 241 kr/m²

I markplan från innergården, med en egen uteplats, ligger denna trea på 79 kvm i föreningen Orangeriet som är placerad på första parkett i Norrtälje hamn. Från lägenhetens uteplats når du, med några få steg, föreningens gemensamma rymliga terrass med utemöbler, där du kan ta med dig ditt morgonkaffe och slå dig ner i sittgruppen för att blicka ut över Norrtäljeån och inloppet eller vidare över på den gröna Socitetsparken. I den gemensamma Vinterträdgården har du en oas där de bästa årstiderna förlängs. Våren börjar tidigare, sommaren stannar längre. Innergården och Orangeridelen med växtlighet inbjuder till umgänge med både gamla och nyfunna vänner. Här finns en relaxdel, gym och bastu. Du når lägenheten från två håll, antingen från innergården där lägenheten ligger i markplan. Eller från gatan där man tar hissen eller trappan en våning upp. Lägenheten ligger alltså fri från insyn mot gatan och samtidigt med perfekt läge i markplan från innergården. Inne i lägenheten är interiören i stort sett ny. Kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning och från fönstret i köket kan man se ner mot den glittrande Norrtäljeån. 2 vilsamma sovrum och ett elegant helkaklat duschrum. Lägenhetens interiör har genomgående lättskötta trägolv i vitlaserad ek. Väggarna är vitmålade. Det stilrena köket kommer från experterna på HTH. Energisnåla köksmaskiner av hög klass. Duschrum med lyxkänsla. De varmgrå väggarna i granitkeramik möter samma material på golvet. En tilltagen tvättställskommod i vitt och en stor spegel med belysning. Arbetsbänk med tvättmaskin och torktumlare placerade under arbetsytan. Lägenheten har två vilsamma sovrum varav det ena är större och har utgång till den tillhörande uteplatsen. På din egna uteplats kan du gränsa av med växlighet eller insynsskydd om så önskas. Men det bästa är nog att ta med sig sitt vinglas eller kaffekopp och gå de få stegen upp på den gemensamma terrassen med utsikt över Norrtäljeån och inloppet. I Brf Orangeriet finns även lokaler. Lokalen som vetter mot ån serverar stenugnsbakade pizzor samt fina tilltugg och till det passande dryck. Det finns frisör i en av de andra lokalerna och ett Urban Winery med vinprovningar i det tredje. Så bekvämligheten att bo här överträffar det mesta. Du kommer även att ha tillgång till Touch, en concergie, som hjälper dig att sköta om hemmet om du är bortrest! Livet i Orangeriet omfamnar den fina, pittoreska staden med sina små, charmiga trähus och anrika kullerstensgator som gör Gamla Norrtälje till något unikt. I söder den vackra Societetsparken i sin prunkande skrud. Med fina tennisbanor mitt i grönskan. En gång- och cykelbro finns över kanalen gör det enkelt att ta sig till både utegym och picknick. En promenad runt Borgmästarholmen är att rekommendera. Ta med dig något att grilla på någon av de anordnade grillplatserna och njut av det omkringliggande vattnet och vacker natur. I öster utloppet till det skimrande havet. En kvällstur med kajaken eller en joggingrunda har aldrig varit så lättgängligt. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Ekensborgsvägen 19, Sjötomt, Norrtälje kommun
Ekensborgsvägen 19, Sjötomt, Norrtälje kommun, bild 2
Ekensborgsvägen 19, Sjötomt, Norrtälje kommun, bild 3

Ekensborgsvägen 19

Fritidshus
Sjötomt, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
4 500 000 kr
40 m²
4 rum
2 350 m² tomt

Drömmer du om ett eget torp där du kan samla kraft, njuta av rofyllda omgivningar, påta i den egna trädgården eller starta dagen med ett uppfriskande morgondopp. Nu har du chansen att uppfylla "torpardrömmen" med denna mysiga, pittoreska och lantliga idyll. Ett fantastiskt sjöställe med brygga och sjöbod. Genom ett öppet landskap från stora vägen åker man genom en gårdsmiljö innan man når detta bedårande torp med anor från 1700-talet. Här presenteras ett ogenerat läge som förr i tiden kan tänkas ha nyttjats av drängarna på den närliggande gården. Byggnaden har under åren bevarats till stor del i original men också rustats och förädlats till vad det är idag. Synliga takbjälkar, vackra trägolv, trösklar och gamla spröjsade fönster. Precis som man vill ha det! Säljaren säljer bostaden i befintligt skick och med friskrivning. Tillträde är helt flexibelt. På den generösa tomtytan finns flertalet byggnader uppförda. Såklart har vi en snickarboa och gästhus vid vattnet. Bostadshuset är en charmig byggnad. Detta har varit i familjens ägor i snart 30 år där de övernattat och bott primärt sommartid. Dessutom finns en borrad brunn med värmeslinga. Avloppssystemet är äldre men vattentoalett är installerat i huvudhuset även med dusch och varmvattenberedare. Huvudbyggnaden har mycket originaldetaljer som fördelas på ett plan med vindsutrymme som är uppdelat med 2 sovrum. När man kliver in i huset upplever man som lång person att huset har över 300 års historia. Förr var man nämligen kortare. Men vad gör det? Dessa hus växter inte på träd och nu har ni ett gyllene tillfälle att investera i lycka och välmående i sann torparanda vid badvänliga sjön Närdingen. Man välkomnas till en mindre hall där duschrummet finns placerat vägg i vägg med ingång från sovrummet samt en trappa till övervåningen som säljarens mor i egen regi har snickrat ihop, en händig kvinna. I vänstervarv kliver man in i köket där en hederlig vedspis står placerad fullt fungerade, detta rum har både använts som matrum och drängkammare. I högervarv kommer man till sovrummet på nedre plan som har en lantlig prägel med en fungerande kamin. Tänk er förmiddagen ute i skogen där ni plockat bär i mängder, nu är det sylt som står på schemat väl hemma i köket. Eftermiddagen bjuder på en fisketur eller SUP-bräda upp till skebo (3 km bort) som är ett anrikt brukssamhälle. Där finns en fin badplats och även en lokal pub som på sommaren arrangerar tillställningar för byborna. Nere vid den ca. 50 meter långa strandlinjen ligger en flytbrygga där man kan ha en mindre båt för ta sig ut på en fisketur när det än behagar. Det är en plan gräsmatta mot sjösidan som lämpar sig väl för lek och skoj. En barnvänlig tomt med plats för många roliga aktiviteter. Det finns också som en liten pir ut i vattnet jämte gästhuset/sjöboden vid vattnet. Att bo och leva ska vara enkelt. Kanske detta är just din mobilfri oas där ingen når dig, precis som förr. Eller så blir det ett hem för stora familjen där ni har möjlighet att bygga ut eller bygga till efter samråd med kommunen. Huset har under pandemi-åren inte nyttjats lika mycket och nu önskar familjen att någon får chansen att glädjas precis lika mycket som familjen gjort i alla år. Det är med sorg som det ska säljas men de hälsar och tror att ni kommer trivas på denna sagolika plats bland ängar, natur och sjöliv. Med buss 639 kan man ta sig hela vägen till Danderyd via väg 76. Busshållsplats Ununge kyrka eller Ekensborg. Det tar ca. 1,20 h med

  • Premium
Karlsviksvägen 52, null, Norrtälje kommun
  • Budgivning pågår
Karlsviksvägen 52, null, Norrtälje kommun, bild 2
Karlsviksvägen 52, null, Norrtälje kommun, bild 3

Karlsviksvägen 52

Fritidshus
Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
7 995 000 kr
2 000 m² tomt

Fastigheten ligger i eftertraktat sydvästläge vid Björköfjärden med bilväg ända fram, och erbjuder möjlighet att bygga en exklusiv huvudbyggnad på 250 kvm. Strandskyddsdispens och bygglov är redan beviljat för detta. Vill man kan man använda befintliga ritningar eller så utformar man sin huvudbyggnad efter eget tycke och smak! På tomten finns redan tre charmiga gästhus med 8 sängplatser för att ta emot familj och vänner. Säljaren har redan ordnat med djupborrad brunn för dricksvatten, nygjort avlopp och el finns indragen till alla gästhus. I det större gästhuset finns även dusch, WC och tvättmaskin och ett loft. Fiber finns framdragen till tomtgräns. Nere vid strandlinjen har du en alldeles egen sandstrand. Vid stranden har du en rejäl brygga att slå dig ner på och titta på förbipasserade båtar eller svanar som glider förbi – och bara koppla av. Ta ett dopp i havet och njut av en bok. Vid bryggan kan du ha en båt för vidare båtturer i skärgården. Tomten har omedelbart sjöläge till Östersjön med barnvänligt baddjup för de mindre barnen i delen innanför bryggan. Den plana tomten är perfekt för lek och skärgårdsliv med möjligheter till flera uteplatser som har sol från morgon till kväll. Det finns även bygglov för en pool nedanför huvudhuset. En träflaggstång med järnstativ finns, som går att sätta upp. Här har du en unik möjlighet att skapa ditt skärgårdsparadis med närhet till både natur och bekvämligheter. Arkitekt Oscar Sejnäs har designat ett drömhem som ligger idylliskt nära vattnet, en grosshandlarvilla med tidstypisk punchveranda, fyra kakelugnar och flera eldstäder, 3D-renderingar och fotomontagebilder har tagits fram av arkitekten för att visualisera slutresultatet. Bygglovet och arkitektritningarna utgår från verkligt hus från 1909. Det huset kan köpas till. En timmerstomme som kan flyttas till Väddö med nermontering och resning på plats. Pardörrar och kakelugnar mm är nedmonterade och uppmärka. Mer information under dokument. Det går även bra att bygga huset med helt nytt virke. Missa inte chansen att förvärva denna pärla med oändliga möjligheter i en idyllisk miljö. Boka gärna privat visning med mäklaren! BEFINTLIGA BYGGNADER Gästhus: Byggt med äldre charm, inkluderar två sovrum, ett duschrum och toalett, samt ett loft. Förberett för installation av ett kök. -Två Gäststugor/Friggebodar Med sängplatser och en äldre vedeldad bastu. - Garage och Förrådsbyggnad: Alla bygglov och strandskyddsdispens är klara. Säljaren har sökt och fått rivningslov och utfört rivning av tidigare fritidshus (förutom en mindre del som flyttats till gästhuset). Dessutom är trädfällning, stubbröjning och grovplanering av tomten gjord. Urschaktning av jord- och stenmassor för grunden har gjorts och fraktats bort och ersatts med bergskross. En infart och byggväg har anlagts på tomten för att kunna utföra byggnation och transporter. Alla nödvändiga handlingar för det godkända bygglovet är klara, inklusive startbesked. Geotekniska undersökningar av marken är utförda och ligger till grund för byggnadslovet. Stora investeringar är gjorda för att nu kunna påbörja uppförande av huvudbyggnaden. Missa inte denna unika möjlighet att skapa en skärgårdsdröm som kanske aldrig återkommer! GÄSTHUS – GARAGE – GÄSTSTUGA – FÖRRÅDSLÄNGA-BASTU Gästhuset är byggt med äldre charm och uppfört som en fristående flygel för att passa in med blivande huvudbyggnad och är till stora delar färdigställt. Inne i huset finns det två sovrum,

  • Premium
Svartnö Kallvik 1C, Svartnö, Norrtälje kommun
Svartnö Kallvik 1C, Svartnö, Norrtälje kommun, bild 2
Svartnö Kallvik 1C, Svartnö, Norrtälje kommun, bild 3

Svartnö Kallvik 1C

Radhus
Svartnö, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
5 250 000 kr
122 m²
5 rum
682 m² tomt

Tänk dig att du kliver in genom dörren och möts av en varm och mysig atmosfär. Utanför är både gräset och träden gröna. Doften av nybakade bullar sprider sig i hela huset från det rymliga köket. Ni samlas på altanen mot den lummiga baksidan och insuper sommarens värme. Efter att strosat runt i trädgården, där skärgårdens dofter och känsla gör sig påmind kryper ni upp i soffan och avslutar dagen med en riktigt familjekväll i det mysiga vardagsrummet. Den här bostaden är en fantastisk plats att tillbringa somrarna som vintrar på. Med sin året runt standard kan du njuta av alla bekvämligheter och komfort hela året. Tänk dig att spendera soliga dagar på den rymliga uteplatsen där du kan grilla och umgås med vänner och familj. Du kan också njuta av den vackra trädgården och kanske odla dina egna grönsaker eller blommor. Radhus i två plan där hela familjen får plats med tillhörande parkering och förråd. Blicka ut över det glimrande vattnet och känn stoltheten att kunna bo just här. Uteplats i bästa solläge och en trädgård lagom stor för lek och skoj men samtidig kunna ha tid över till annat som livet har att erbjuda. På nederplan finns allt man behöver, ordentligt kök, stort vardagsrum där det finns möjlighet att bygga ett ytterligare sovrum. Stilrent badrum och separat tvättstuga. Går man upp för trappan kommer man direkt till allrummet alternativt hemmakontor, i anslutning finns tre sovrum där ett är större. Finns även klädkammare samt badrum med badkars möjligheter. På grannön finns Furusunds värdshus, som erbjuder ett brett utbud av skärgårdsupplevelser och till och med möjlighet till övernattning. Du kan utforska de vackra skärgårdsöarna runt Furusund och njuta av den natursköna miljön. Om du vill ta en färja över till Ylxan eller Blidö, kommer du få upptäcka ännu fler vackra öar. På Yxlan, Köpmanholm finns förskola och skola med årskurs 6 som erbjuder en trygg miljö för barn att lära och växa. Ni har en enkel tillgång till kollektivtrafik. Bussen stannar bara på några minuters gångavstånd från bostaden. Ett bekvämt sätt att enkelt ta bussen till din bostad eller utforska andra delar av Norrtälje kommun. Waxholmsbolaget trafikerar både Yxlan och Blidö och med Ångfartyget Blidösund kan man göra utflykter till Norröra där Saltkråkan (Astrid Lindgren) spelades in.

  • Premium
  • Nyproduktion
Rådmansövägen 384, null, Norrtälje kommun
Rådmansövägen 384, null, Norrtälje kommun, bild 2
Rådmansövägen 384, null, Norrtälje kommun, bild 3

Rådmansövägen 384

Villa
Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
4 250 000 kr
152 m²
5 rum
2 790 m² tomt

Här finner ni en charmig skärgårdsdröm i Gräddö. Huset är från början av förra seklet, modernisering har skett men känslan är väl bevarad. Fina sociala ytor på entréplan, ett stort kök med köksö, kakelugn och vedspis. På övre plan finns tre sovrum samt liten hall med utgång till rymlig balkong. Plan och fin tomt med gräsytor för spel och lek. På fastigheten finns även ett gästhus, garage samt förrådslänga med gott om utrymme. Solceller bidrar till effektiv uppvärmning, fastigheten har enskilt vatten och kommunalt VA.

  • Premium
Östra Rögårdsgatan 20, Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun

Östra Rögårdsgatan 20

Lägenhet
Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
4 000 000 kr
80 m²
3 rum
vån 4/5
6 235 kr/mån
50 000 kr/m²

Välkommen till denna väldigt fina 3:a på våningsplan 4 i Brf Orangeriet där du glimtar Norrtäljeviken från den inglasade balkongen. Du har fina siktlinjer åt flera håll och ett väldigt fint solläge på balkongen i söder. Här bor man i Norrtäljes nya stadsdel med hamninloppet i öster där man just nu har en tjusig havskontakt. Socitetsparken nås via bron "Havslänken" som går över Norrtäljeån. Du möts av en rymlig hall, här finns gott om plats för att hänga av dig dina ytterkläder och skor. Ett lättskött trägolv i vitlaserad ek ligger enhetligt i lägenhetens alla rum. Köksinredningen går i vitt och grått och kommer från det kvalitativa märket HTH. Kökets utrustning är integrerade på ett smakfullt sätt med energisnåla vitvaror såsom diskmaskin, kyl/frys, micro och ugn. I lägenheten finns det två vilsamma sovrum, varav det ena är större med plats för dubbelsäng och en mindre "walk in closet" bakom. Om du har gäster som besöker dig kan du boka föreningens övernattningslägenhet med sovplats och toalett. Ett tilltaget duschrum med kakel och klinker i de senaste trenderna. Bakom glasvägg har du en dusch och på väggen finns en handdukstork monterad. Här har du både tvättmaskin och torktumlare, skåp för förvaring och en arbetsbänk. Från lägenheten kan du ta hissen ner till det otroligt unika och rymliga Orangeriet eller Vinterträdgården som har både en tilltagen del för den odlingsintresserade och en stor del för umgänge. En oas där de bästa årstiderna förlängs. Våren börjar tidigare och sommaren stannar längre. Här finns även både fin bastu och gym - fritt att använda för föreningens medlemmar. Sköna soffgrupper och öppen matplats utgör väldigt trevliga umgängesytor. Det finns en nyanlagd lekplats utanför huset. Lekplatsen är stor och väldigt uppskattad av barn som man kan ha uppsikt från bostaden. Livet i Brf Orangeriet omfamnar den fina, pittoreska staden med sina små, charmiga trähus och anrika kullerstensgator som gör Gamla Norrtälje till något unikt. I söder den vackra Societetsparken i sin prunkande skrud. Med fina tennisbanor mitt i grönskan. En gång- och cykelbro över kanalen gör det enkelt att ta sig till både utegym och picknick. I öster utloppet till det skimrande havet. En kvällstur med kajaken eller en joggingrunda har aldrig varit så lättgängligt. Föreningen har garageplatser under byggnaderna. Dessa platser hyrs ut till medlemmarna enligt kösystem. För bostadsrättsinnehavaren tillkommer kostnad för hushållsel, varmvatten, parkering etc. I föreningen finns förråd och cykelförråd. Sophanteringen sker via sopsug. TOUCH by Index Residence: I huset finns en service som kallas Touch. En egen concierge som står till ditt förfogande. Behöver du få något levererat eller om städningen behöver komma in, så finns nycklarna hos din Concierge. För dig som bor i Orangeriet så finns båtpool och bilpool samt cykelpool med elcyklar att tillgå. Alla som bor i Orangeriet har tillgång till en egen App i sin mobiltelefon. I den kan olika tjänster beställas och som medlem har du rabatt hos olika företag och aktiviteter i Norrtälje kommun. Längs promenadstråket mot ån ligger en mysig restaurang och fik, Bistro Magasinet. Sommartid finns stor uteservering till denna. Föreningen hyr även ut lokaler till Urban Winery. Där kan du boka in dig för att avnjuta vinprovning med tillhörande mat. En frisörsalong finns också här. Välkommen hem, flexibelt tillträde.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Strömsviksvägen 40, Strömsviken, Norrtälje kommun
  • Budgivning pågår
Strömsviksvägen 40, Strömsviken, Norrtälje kommun, bild 2
Strömsviksvägen 40, Strömsviken, Norrtälje kommun, bild 3

Strömsviksvägen 40

Fritidshus
Strömsviken, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
2 995 000 kr
77 m²
3 rum
2 079 m² tomt

Välkomna till ett fantastiskt fritidsställe invid Strömsviken där huset ligger högt beläget. Här har man vacker utsikt ner över vattenspegeln både inifrån huset och från den stora altanen. Nedanför tomten ligger en gemensam brygga där man kan ha en liten båt som man snabbt når ut till vacker och lugn skärgård. Huset är beläget med ett insynsskyddat läge på den natursköna tomten och här finns WC och året-runt vatten vilket gör att det går utmärkt att vistas här både sommar- och vintertid. Affärer finns i Herräng, Hallstavik, Älmsta och Grisslehamn. Fastigheten är besiktigad.

  • Premium
Yxlö bryggväg 66, Yxlö, Norrtälje kommun
Yxlö bryggväg 66, Yxlö, Norrtälje kommun, bild 2
Yxlö bryggväg 66, Yxlö, Norrtälje kommun, bild 3

Yxlö bryggväg 66

Fritidshus
Yxlö, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
7 900 000 kr
107 m²
4 rum
1 858 m² tomt

På Yxlö Bryggväg 66 finns det här trevliga fritidsboendet nu till salu. Fastigheten, Edsberg, ligger med ett högt fint läge med strålande utsikt över Furusundsleden. Här lät tidigare ägaren uppföra ett ombonat hus med bergvärme och rejäla umgängesytor, men med bevarad charm. Härliga umgängesytor, både rymligt kök samt stort vardagsrum där båda har gott om fönster vilket ger ständig kontakt med vattnet. Den stora altanen nås från såväl kök som vardagsrum, det finns även en separat balkong med utgång från vardagsrummet. Altanen har en nedfälld pool samt i bortre änden ett bastus med vedeldad bastu med utsikt över leden. Huset har även ett sovrum samt duschrum med förbränningstoalett. En trappa upp finns en stor vindsvåning med gott om sängplatser för övernattande gäster. På tomten finns även ett enkelt men praktiskt gästhus med två sovrum samt ett litet kök. Ett garage med tillhörande snickarrum finns också intill den tilltagna parkeringsytan. Fastigheten har servitut att nyttja framförliggande område med ca 300m strandlinje, till strandrekreation. Här finns även egen brygga med praktiska y-bommar. Bryggan har segelbåtsdjup på utsidan och vid stranden finns även en charmig sjöbod. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för ’Edsberg’.

  • Premium
Riksviksvägen 39, Rådmansö-Riksviken, Norrtälje kommun
Riksviksvägen 39, Rådmansö-Riksviken, Norrtälje kommun, bild 2
Riksviksvägen 39, Rådmansö-Riksviken, Norrtälje kommun, bild 3

Riksviksvägen 39

Fritidshus
Rådmansö-Riksviken, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
6 250 000 kr
73 + 70 m²
5 rum
9 850 m² tomt

Magisk fastighet om 9850kvm, varav 5850kvm mark, vid sjön Bollen på Rådmansö. Här finner ni en stor plan tomt med stora gräsytor, buskar, träd och gott om yta för plantering om man önskar. Ett boningshus från början av förra århundradet som har moderniserats men med bevarad charm. Här finns nyare duschrum och kök samt trägolv och eldstäder, precis som man vill ha det. Närmare sjön så ligger ett nyare hus som är riktigt fräscht, vattenspegeln gör sig påmind i de flesta rum och huset har kök/vardagsrum i öppen planlösning, duschrum, sovrum samt inredd vindsvåning. På tomten finns även ett stort och praktiskt garage, perfekt för den mekarintresserade eller bara praktiskt utrymme för alla roliga saker man har på landstället. Ett gemytligt lusthus med fin vy över sjön är placerad mellan boningshusen. Det finns även ett gästhus samt en förrådslänga på tomten. Området Riksviken är ett populärt område som nås bekvämt från Stockholm på mindre än 1 timme. Sjön Bollen har problem med övergödning, se bilagd utredning under dokument, och är inte lämplig för bad. Den ger fastigheten en fin vattenspegel och en rofylld känsla. Med fördel så håller man efter vassen vid strandlinjen för en nära strandlinje och större vattenspegel. Åtgärder för förbättring/återställande av sjön är under utredning av Norrtälje kommun.

  • Premium
Vätövägen 221, null, Norrtälje kommun
Vätövägen 221, null, Norrtälje kommun, bild 2
Vätövägen 221, null, Norrtälje kommun, bild 3

Vätövägen 221

Villa
Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
6 700 000 kr
170 + 36 m²
1 986 m² tomt

Välkomna till denna vackra familjevilla - som är belägen strax utanför Norrtälje - med utsikt över Norrtäljeviken. En fin Fiskarheden villa byggd i lantlig stil med ett snyggt förhöjt väggliv. Här finns även en carport med hög takhöjd som gör att du inrymmer en bil, husbil, båt eller buss. I carporten finns även ett rymligt förråd. Förra sommaren installerades solceller på taket för att bidra till låg elförbrukning. Boendet är på hela 170 kvm och fördelas enlig följande: Du har ingång till huset via både rymlig hall och via groventré, för dagar du har vistats i din trädgård. Här i tvättstugan har du gott om plats för förvaring och det finns både tvättmaskin och torktumlare. Rummet är helkaklat med mörkt klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Det finns en grovtvättbänk med förvaring. Innanför tvättstugan ligger ett maskinrum med frånluftsvärmepump, centraldammsugare samt vattenreningssystem. Entréplanet har fina öppna ytor mellan vardagsrum och kök. Köket är från Ballingslöv och har full maskinell utrustning och det finns gott om plats för matlagning. Köksinredningen går i vit lantlig stil. Vardagsrummet har en värmande Contura braskamin med glasrutor och täljsten - för att bevara värmen länge. Rummet är ljust från solinsläppet från fönstren och du har en utgång till ett inglasat uterum som förlänger årstiden då du kan duka upp för mysiga måltider. Ett sovrum finns på det nedre planet samt ett helkaklat toalettrum med duschhörna och kommod. Via trappan i hallen når du det övre planet som har ett övre allrum med utgång till balkong. Från balkongen har du utsikt över ängar och Norrtäljeviken. Här finns fyra väl tilltagna och vilsamma sovrum och ett stort badrum. Badrummet är även här helkaklat med grå klinker på golvet och vitt liggande kakel på väggarna. Detta badrum har både badkar samt duschhörna och en vägghängd WC. Värmeslingor ligger i golvet. Entréplanet har golvvärme och på det övre planet sitter radiatorer. Uterummet på 15 kvm byggdes 2014. Larm - Verisure finns installerat och kan övertas om man önskar. Markiser finns till vissa fönster i söderläge. På balkongen är den motordriven. Fastigheten är förbesiktigad.

  • Premium
Havslänken 3, null, Norrtälje kommun

Havslänken 3

Lägenhet
Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
1 995 000 kr
39 m²
2 rum
vån 2/5
3 299 kr/mån
51 154 kr/m²

Nu har ni möjlighet att investera i denna havsnära bostad bara några stenkast från Norrtäljeviken och den nya stadskärnan. Detta är Norrtälje hamns senaste tillskott, ett koncept som är unikt i sitt slag där man gammal som ung kommer trivas. Lägenheten är mindre men ack så välplanerad och funktionell. Här bor man centralt med ett exemplariskt läge på balkongen. Balkongen vetter åt öst med förmiddagssol och glimt ned mot det glimrande vattnet. Tjärleken erbjuder även en gemensam takterrass och en trivsam grön innergård som blir en naturlig mötesplats för dig och dina grannar. Detta är något som kommer växa fram under åren och slutresultatet kommer nog bli magiskt! Stråket längs kajen planeras för liv och rörelse med restauranger, båtliv och caféer. Runt hörnet kommer du kunna njuta av den planerade nyanlagda badplatsen. Den blir en naturnära samlingspunkt för både Norrtäljebor och besökare. Tjärleken ligger mitt emellan två gröna oaser. Hamnparken norr om kvarteret, och Societetsparken i söder, vilken du når genom den nya bron Havslänken. Takterrassen på våning sex har utsikt över Norrtäljeviken, den nya kajen och båtlivet i hamnen. Säljaren har också upplyst om att det finns Garage, Co-workingrum, lånecyklar och bilpool. Denna bostad köps på ritning och ska stå inflyttningsklar redan i September 2024. Handpenning erläggs i vanlig ordning på 10% ca. 10 dagar efter kontraktsskrivning. Nedan finns länk till hemsidan och mer matnyttig information.

  • Balkong
  • Hiss
Södra Strandvägen 95, Vätö-Håknäs, Norrtälje kommun
Södra Strandvägen 95, Vätö-Håknäs, Norrtälje kommun, bild 2
Södra Strandvägen 95, Vätö-Håknäs, Norrtälje kommun, bild 3

Södra Strandvägen 95

Fritidshus
Vätö-Håknäs, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
9 875 000 kr
101 m²
3 rum
2 238 m² tomt

Privatvisning kan anordnas vid förfrågan! Nu har ni hamnat i ytterskärgården på Vätö, närmare bestämt på "gräddhyllan" som detta havsband ofta kallas. Här har ni storslagen utsikt över Lidöfjärden, inloppet och Norrtäljeviken. Båtbryggan ligger precis nedan för huset med en barnvänlig strand intill. Det är en södersluttande havsnära tomt på en lugn återvändsgata. Poolen ligger på en höjd i bästa solläge med ett fantastiskt trädäck som klär in. Utöver huvudhuset finns ett gästhus (ca. 39 kvm) med strålande utsikt i söder som dessutom är vinterbonat för övernattande gäster. Vid poolområdet kan man kanske uppföra ett ute-kök. Då är det komplett skulle jag påstå. Säljaren har även bytt alla fönstren 2022 i hela huset. Fastigheten ligger med Norrtäljeviken som närmsta granne. Runt om finns märkta promenadstråk och mysiga stigar. Ta chansen och gör det till ditt! Ordet paradis har aldrig passat in såhär bra in i en beskrivning, resten låter jag er uppleva på plats! Till Norrtälje tar det ca. 20 minuter och Stockholm 1,10 timme. SL bussen på 1300 meters avstånd. Det finns möjlighet till förhandsvisning vid förfrågan! Välkommen att lämna vardagen bakom dig för sena grillkvällar och många bad!

  • Premium
Bredören 2, Söderöra, Bredören, Norrtälje kommun
Bredören 2, Söderöra, Bredören, Norrtälje kommun, bild 2
Bredören 2, Söderöra, Bredören, Norrtälje kommun, bild 3

Bredören 2

Fritidshus
Söderöra, Bredören, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
9 900 000 kr
36 m²
3 rum
5 637 m² tomt

Här bor man som på en egen udde med mycket sol. På tomten vistas man helt utan insyn från grannar. I söder finns en rejäl brygga för båt och bad. Huvudhuset har moderniserats under de senaste 8 åren och fördelar sig på två mindre sovrum, allrum och kök i en öppen planlösning där den öppna brasan knyter samman rummen. På tomten finns dessutom ett bastuhus med duschutrymme med en takterrass som har makalös utsikt över vattnet. Det finns också ett gästhus som har en egen altan. I öster finns en mindre brygga där soluppgången är oslagbar. Vid denna brygga avnjuts med fördel de soliga förmiddagarna och sedan sommarkvällarna på den andra bryggan. På den mindre bryggan finns ett trädäck där man kan koppla av i lounge-gruppen efter ett uppfriskande dopp. På stora bryggan kan man njuta av kvällssolen innan den försvinner ned i horisonten över vattnet. Den 5637 kvm stora skärgårdstomten består till större delen av mycket vacker naturtomt där man gallrat en stor del av växtligheten för att ha panoramavy. Tomten bjuder också på plats för lek/badminton med plana gräsytor närmast huset. Den fågelintresserade kan se och höra både lundfåglar och många sjöfåglar. Det är inte ovanligt att en havsörn eller fiskljuse cirklar högt upp i skyn. Bredören är en underbar och liten ö med endast 6 bebyggda fastigheter. Alldeles intill ligger Söderöra som man sommartid kan vada/promenera över till. På Söderöra trafikerar Waxholmsbåtarna Det finns många sätt att ta sig till fantastiska Bredören. Antingen med egen båt eller via fastlandet och Astrid Lindgrens kära Furusund, sedan vidare med bilfärjor. Närmaste parkering är i Bromskär där kan man enkelt parkerar sin bil intill hamnen för att sedan ta den egna båten över fjärden till Bredören.

  • Premium
Roslagsbrovägen 347, Roslagsbro, Norrtälje kommun
  • Budgivning pågår

Roslagsbrovägen 347

Villa
Roslagsbro, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
2 995 000 kr
122 + 7 m²
5 rum
2 189 m² tomt

I det lantliga området Bredsättra ligger detta välplanerade enplanshus med ett avskilt läge på en stor tomt om 4254 kvm, omgiven av otroligt vacker natur. Huset är ett bekvämt enplanshus, som passar både för barnfamiljen eller paret som längtar ut på landet, långt bort från trängsel och brus. Boytan är på 130 kvm och garaget 26 kvm allt med byggår 1990. En väldigt tilltalande planlösning där hallen är rymlig och har en gäst-WC direkt till höger. Till vänster ligger köket som självklart har full maskinell utrustning såsom kyl, frys, diskmaskin, spis och spisfläkt. Från köket nås allrummet med braskamin, som blir den självklara platsen att samlas runt under sena höstkvällar. Allrummet och vardagsrummet har en öppen planlösning som ger plats för soffgrupp, tv-hörna och matsalsbord. Altandörren tar dig ut till uteplatsen med utsikt över både tomt och ängar. Här finns även ett inglasat uterum som förlänger sommarsäsongens vistelse. Tre vilsamma sovrum finns i huset och det finns även ett större toalettrum, med dusch. Fiber finns indraget till huset. En separat tvättstuga nås från köket och här kommer du dessutom vidare in i garaget. På tomten ligger även friggebod och förråd. Tomten är vackert parkliknande med fina planteringar och växter. På cykelavstånd ligger Bredsjön för bad, fiske och avkoppling. Vid bryggan finns även möjlighet att lägga en liten båt! Gångavstånd till busshållsplats som tar dig in till Norrtälje. Huset är besiktigat. Möjlighet finns att bygga något på den intilliggande obebyggda tomten som ingår. Välkomna på visning!

Gökvägen 3, Centralt, Norrtälje kommun
Gökvägen 3, Centralt, Norrtälje kommun, bild 2
Gökvägen 3, Centralt, Norrtälje kommun, bild 3

Gökvägen 3

Lägenhet
Centralt, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
1 275 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/3
4 508 kr/mån
24 057 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade och hemtrevliga tvåa om 53 kvm i centrala Norrtälje. En lägenhet i genomgående fint skick där det höga gavelläget ger ett fint ljusinsläpp till bostaden. Här möts ni av en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter längs garderobsvägg, ett rymligt och socialt vardagsrum med utgång till balkongen på högt och soligt läge. Bostaden erbjuder även ett väldisponerat kök med utrymme för matplats, ett fridfullt sovrum samt ett stilrent badrum, vilket gör detta till ett hem att verkligen trivas i. Här bor ni med gångavstånd till ett brett utbud av restauranger, butiker och allt övrigt som Norrtälje stadskärna har att erbjuda, men även med närhet till mer natursköna områden för en härlig promenad eller träning. Detta gör läget svårslaget för den som vill ha allt inom räckhåll. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Narvagatan 31, Centralt, Norrtälje kommun
Narvagatan 31, Centralt, Norrtälje kommun, bild 2
Narvagatan 31, Centralt, Norrtälje kommun, bild 3

Narvagatan 31

Lägenhet
Centralt, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
3 500 000 kr
106 m²
4 rum
vån 1/3
9 531 kr/mån
33 019 kr/m²

Här tror vi att ni vill bo! På ett eget våningsplan finner ni denna hemtrevliga lägenhet på 106 kvm med ett härligt ljust vardagsrum, kök och matplats med ett fint ljusinsläpp från stort fönsterparti, tre bra sovrum samt två helkaklade dusch/toaletter! Från trapphuset stiger ni in i en rymlig hall och direkt så upplever ni ljuset från lägenhetens fönster. Här ligger klinkers på golvet precis intill entrédörren som sedan övergår till ett parkettgolv i hela lägenheten. Från hallen når ni vardagsrummet med sitt stora fönsterparti som ger ett fantastiskt ljus och skapar en härlig atmosfär. I anslutning till vardagsrummet finner ni det väl tilltagna köket med rymlig matplats, även här har ni ett fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Från köket når ni även bostadens inglasade balkong där persienner finns och inglasningen är öppningsbar. När ni sitter på balkongen har ni ett stort vackert pilträd åt söder som ger en fin inramande känsla. Det finns tre sovrum i våningen, där det större har god plats för dubbelsäng och en hel garderobsvägg samt det större badrummet i direkt anslutning. Det som är extra bra med detta boende är att det finns två toalett-/duschrum. I det större av dessa så har ni både tvättmaskin och torktumlare. Ett staket och syrenhäck inramar föreningens trädgård och en grindöppning finns här för att du med lätthet ska ta dig vidare mot centrum. Föreningens tomt har dessutom gemensamma trädgårdsmöbler för trevliga sommarstunder. Här bor du på centralt läge med närhet till det mesta som Norrtälje har ett erbjuda. Den trivsamma stadskärnan i direkt närhet med sina restauranger, mysiga caféer och butiker. Detta i kombination med att du är bara en kort bit från mer natursköna områden för en härlig promenad gör att du inte behöver sakna någonting. Fantastiska pendlingsmöjligheter med busstationen precis runt hörnet där buss tar dig runt Roslagen och även goda kommunikationer in till Stockholm. Ett boende som är lättillgängligt, praktiskt och bekvämt. Välkommen att upptäcka ditt nya hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stämmarsundsvägen 3, Blidö, Norrtälje kommun

Stämmarsundsvägen 3

Lägenhet
Blidö, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
1 895 000 kr
105 m²
3 rum
vån 3/3
6 100 kr/mån
18 048 kr/m²

Varmt välkomna till denna pärla på en av Roslagens populäraste öar Blidö. Här finner ni en stor trerummare med en förtrollande utsikt över havet från samtliga rum. När ni stiger in möts ni direkt av en härlig känsla och efter några steg in i bostaden breder utsikten av naturen och havet ut sig som en vacker tavla. Dagen kan inte börja så mycket bättre än att njuta av en kaffe med den fantastiska utsikten som sällskap eller varför inte avsluta dagen med en middag på balkongen i kvällssolen. Bostaden liggen högst upp i huset och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder in till en social tillvaro där ni från vardagsrummet även har utgång till den stora balkongen med havet precis utanför. Två bra sovrum, där det mindre har ett fint takfönster som bidrar till en ökad mysfaktor och det större sovrummet har utrymme för olika möblemang. Båda sovrummen med fint ljusflöde och utsikt mot havet. Blidö är ett sommarparadis som erbjuder allt från mysiga restauranger, bland annat Blidö brygga & Bistro med restaurang, gästhamn, konferensanläggning och en festvåning. Det finns även fina vandringsleder och promenadstråk på ön. För den sportintresserade finns skärgårdspadel tillgängligt på Blidö, där de även anordnar sommarläger för barn och ungdomar. De har öppnat en restaurang bredvid "skärgårdsluckan" och snart öppnar de upp äventyrsgolf. Bussen från Norrtälje stannar precis utanför fastigheten och från Stämmarsunds brygga precis nedanför trafikerar Waxholmsbåt Sjögull som tar dig till och från Strömkajen och vidare ut i skärgården. Waxholmsbolaget trafikerar både Yxlan och Blidö, Bergshyddan och vid Glyxnäs på Blidö kan man göra utflykter, t.ex. med Ångfartyget Blidösund till Norröra där Saltkråkan spelades in. På fastlandet finns Furusunds Värdshus som har ett stort utbud av skärgårdsmat och övernattning. Det finns en Ica-butik med brett sortiment som även är systemombud och en brädgård för den händige. Detta är en riktigt idyll som bör upplevas på plats och som snart kan bli ert. Välkomna på visning!

  • Balkong
Sandgatan 3B, 761 51 NORRTÄLJE, Sandkilen, Norrtälje kommun

Sandgatan 3B, 761 51 NORRTÄLJE

Lägenhet
Sandkilen, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
1 775 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 1/3
3 867 kr/mån
24 479 kr/m²

Välkommen upp till det första våningsplanet och denna underbara trerummare med genomgående planlösning. Lägenheten ligger i det populära området Sandkilen som har en direkt koppling till naturen med dess härliga promenadstråk och närhet till Lommarbadet. Denna gavellägenhet har ett fint ljusinsläpp med utsikt över föreningens innergård åt det ena hållet och grönområden åt det andra. Lägenheten är omsorgsfullt renoverad sedan 4 år tillbaka med fina materialval och tilltalande detaljer från byggnadsåret är bevarat med klassiska fönsterbrädor i marmor. Nuvarande ägare är påväg att flytta från bostaden så det är just nu stökigt och äldre möbler, men förhandsvisning kan ändå ordnas med överseende. En fin entré med en långsmal hall med flera platsbyggda garderober som sedan leder er vidare till de två sovrummen och stilrena köket. Det är utrustat med bekvämligheter som diskmaskin och nyare maskinell utrustning. Stambyte är nyligen gjort i föreningen. Vardagsrummet är hemmets hjärta där det ryms både matbord och större soffgrupp. Vidare kommer man ut till den ljuvliga balkongen i västerläge. Här kan man avnjuta den tidiga eftermiddagssolen till sen kväll. Inglasad med nya eldragningar och snygg bänk av trä är monterad, här kommer man få många härliga stunder! Tidigare ägare var elektriker och har gjort många smarta och avancerade dragningar med bland annat dimmbara spottar i rummen. Brf Sandkilen är en bostadsrättsförening i Norrtälje, som har funnits sedan 1963 med en gedigen ekonomi. Området är attraktivt för både gammal och ung, då det är gångavstånd till utomhusbadet Lommaren – med Sveriges näst längsta rutschbana, till motionsspåret runt Vigelsjös hästhagar och skogsområde samt till stadens köpcentrum och busstation – med täta turer till och från Stockholm!

  • Balkong
Viborgsvägen 4, Utlunda, Norrtälje kommun
Viborgsvägen 4, Utlunda, Norrtälje kommun, bild 2
Viborgsvägen 4, Utlunda, Norrtälje kommun, bild 3

Viborgsvägen 4

Tomt
Utlunda, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
950 000 kr
1 568 m² tomt

Att bygga din framtida permanentbostad är något många drömmer om. Här har du ett gyllene tillfälle att förvärva en fin tomt i det omtyckta området Utlunda. Bygg din framtida permanentbostad eller ett fritidshus på denna tomt som är 1568 kvm. Tomten ligger utanför detaljplanelagt område vilket ger er mer frihet kring byggnationen. Tomten ligger lite på en höjd med delvis berg i dagen och härlig växtlighet där man med fördel kan bevara några av de äldre och charmiga träden. Det finns även möjlighet att förvärva en till tomt bredvid. Tomten är belägen 15 minuter ifrån Norrtälje stad. Där erbjuds allt från skolor, matbutiker, restauranger i en härlig skärgårdsmiljö. Perfekt för dig som vill bo i en lantlig miljö och nära till Norrtälje. Utlunda är ett omtyckt och attraktivt område. En av Norrtäljes största badplats ligger 1,8 km ifrån fastigheten, Lundabadet som har två badstränder i söderläge.

  • Premium
Torvsjöstigen 6, Rävsnäs, Norrtälje kommun

Torvsjöstigen 6

Fritidshus
Rävsnäs, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
18 000 000 kr
175 + 13 m²
7 rum
2,6 ha tomt

Stor strandfastighet med en flera hundra meter lång strandlinje och ett bekvämt boende längst ut på Rådmansö med skärgården som granne och ständigt i blickfånget. Torvsjöstigen 6 erbjuder ett arkitektritat hus i två plan med uppvärmd utomhuspool och en magisk vy över vattnet. Här har ägarna skapat en riktig oas som passar utmärkt som fritidsboende såväl som permanent. Marken ned mot stranden avgränsas smakfullt av gärdesgårdar, som tillsammans med gräsytorna ger en harmonisk utsikt mot Tjockö och vidare ytterskärgården. Utöver bostadshuset, ett separat garage och en fristående förrådsbyggnad, finns på fastigheten ett högt beläget gästhus med alla bekvämligheter samt tre sjöstugor i direkt anslutning till den privata bryggan. En av sjöstugorna har en vedeldad bastu, en annan har ett stort umgängesrum lämpligt för middagar och fester, medan den tredje idag mestadels fungerar som förråd. Allt med Östersjön precis framför fötterna. Med egen båt når man snabbt fantastisk ytterskärgård utan transportsträckor. Båtresan kan gå i alla väderstreck så man har många destinationer, inklusive ett flertal sjökrogar, att välja på. Frånluftsvärmepump med genomgående golvvärme i bostadshuset, en effektiv braskamin samt egen solcellsanläggning gör byggnaden mycket energieffektiv. Fastigheten är ansluten till det kommunala VA-nätet och har bredband via fiber. Bra bilväg ända fram till fastigheten. Restid ca 20 minuter från Norrtälje och ca 50 minuter från Stockholms norra förorter.

Maria Winkvists väg 10B, Solbacka Strand, Norrtälje kommun
Maria Winkvists väg 10B, Solbacka Strand, Norrtälje kommun, bild 2
Maria Winkvists väg 10B, Solbacka Strand, Norrtälje kommun, bild 3

Maria Winkvists väg 10B

Lägenhet
Solbacka Strand, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
1 150 000 kr
31 m²
1 rum
2 811 kr/mån
37 097 kr/m²

Varmt välkomna till denna optimalt planerade etta i populära området Solbacka Strand. Denna pärla med en underbar uteplats samt där varenda detalj och kvadratmeter är på rätt plats vill ni inte missa. Det rymliga rummet har plats för säng, soffa, matbord samt övrig önskad möblering och med fönster i två väderstreck får rummet ett fint ljusflöde. Härifrån har du även utgång till den stora uteplatsen i härligt soligt läge som bjuder in till trevliga grillkvällar. Köket är stilfullt och modernt där den öppen planlösning mot rummet gör detta till ett väldigt socialt och trivsamt hem. Här bor man i ett lugnt och bekvämt område med direkt närhet till natursköna områden och trevliga promenadstråk samtidigt som det endast är några minuter från Norrtälje centrum med sitt utbud av barer, restauranger, gym, matbutiker och shopping. För pendlaren finns anslutningsbuss ca. 400 meter från bostaden till Norrtälje busstation som kan ta dig vidare till Stockholm på ca. 1 timme. Välkommen till ditt nya hem!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 41