Mäklare Sarah Lindberg

Sarah Lindberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Narvagatan 31, Centralt, Norrtälje kommun

Narvagatan 31

Lägenhet
Centralt, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
3 600 000 kr
94 m²
3 rum
vån 4/4
7 683 kr/mån
38 298 kr/m²

Här tror vi att du vill bo! På ett eget våningsplan högst upp i huset finner du denna hemtrevliga lägenhet på 94 kvm med två sovrum, två helkaklade dusch/toaletter med golvvärme och handdukstork och härligt ljust vardagsrum samt ett kök med takfönster! Du har en hiss i huset och ett lättillgängligt garage samt parkeringsplatser med motorvärmeuttag och möjlighet till laddstation. Dessutom bor du nära busstationen, ICA butik samt Norrtäljes charmiga stadskärna inom kort gångavstånd. Ett staket och syrenhäck inramar föreningens trädgård och en grindöppning finns här för att du med lätthet ska ta dig vidare mot centrum. Från trapphuset stiger du in i en rymlig hall och direkt så upplever du ljuset från lägenhetens fönster. Här ligger klinkers på golvet precis intill entrédörren som sedan övergår till ett parkettgolv i hela lägenheten. Från hallen når du vardagsrummet med stora fönsterpartier åt tre väderstreck med fin utsikt upp på Södra bergen och så långt som till Norrtälje kyrka. I vardagsrummet finns markiser som fälls ut automatiskt eller med fjärrkontroll vid soligt väder. Köket är även det tilltaget och har en stor charm med takfönster vid matplatsen. Den lyxiga köksinredningen går i vitt och det finns gott om arbetsytor för den matlagningsintresserade. All maskinell utrustning finns så som kyl och frys, spis, spisfläkt och inbyggd microvågsugn. Från köket når du en inglasad balkong som ligger med ett eftermiddags- och kvällsolsläge. Persienner finns och inglasningen är öppningsbar. När du sitter på balkongen har du ett stort vackert pilträd åt söder som ger en fin inramande känsla. Det finns två sovrum i våningen, varav det ena är större med god plats för dubbelsäng och en hel garderobsvägg. Det som är extra bra med detta boende är att det finns två toalett-/duschrum. I det större av dessa så har du både tvättmaskin och torktumlare samt duschhörna och ett fönster. I hallgången (som även lämpar sig för bokhyllor) har du en liten klädkammare och extra förråd finns i källaren. Föreningens tomt har gemensamma trädgårdsmöbler. Ett boende som är lättillgängligt, praktiskt och bekvämt. Fantastiska pendlingsmöjligheter med buss tex till Stockholm under en timme och täta avgångstider. Det är bara att flytta in och börja bo! Tillträde kan ske inom kort efter överenskommelse!

  • Balkong
  • Hiss
Solparksvägen 13A, Solbacka strand, Norrtälje kommun

Solparksvägen 13A

Lägenhet
Solbacka strand, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
3 195 000 kr
94 m²
4 rum
vån 2/5
6 559 kr/mån
33 989 kr/m²

Välkommen till en väldigt fin fyrarumslägenhet med extra stor och inglasad balkong om hela 20 kvm! Balkongen ligger i söderläge och har en viss sjöglimt mot inloppet av Norrtäljeån. De 94 kvm fördelar sig på en rymlig hall med förvaring. Direkt i hallen upplever du ljusinflödet i lägenheten! Vidare kommer du in i det rymliga vardagsrummet som har öppen planlösning mot köket. Fina detaljer är stuckaturerna i taken och dekorativ väggpanel i vitt som möter de ljusgrå väggarna. Köket har vit slät skåpinredning och har all maskinell utrustning du behöver. Matplatsen har du intill fönster och mot balkongen. Sommarmånaderna dukar du med fördel upp dina måltider på balkongen där inglasningen öppnas eller stängs beroende på väder. Det är tre vilsamma sovrum här så det finns gott om plats för familjen eller varför inte ha kontor och gästrum. Det ena sovrummet är större och har även det vacker och dekorativ väggpanel för ett mer exklusivare intryck. I Solbacka Strand bor man bekvämt med endast några minuters bilväg från stadens centrum och du har fina naturomgivningar samt strövområden runt hörnet. Välkommen hem till denna pärla!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Roslagsbrovägen 347, Roslagsbro, Norrtälje kommun

Roslagsbrovägen 347

Fritidshus
Roslagsbro, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
2 995 000 kr
130 + 26 m²
5 rum
2 189 m² tomt

I det lantliga området Bredsättra ligger detta välplanerade enplanshus med ett avskilt läge, omgiven av otroligt vacker natur. Huset är ett bekvämt enplanshus, som passar både för barnfamiljen eller paret som längtar ut på landet, långt bort från trängsel och brus. Boytan är på 130 kvm och garaget 26 kvm allt med byggår 1990. En väldigt tilltalande planlösning där hallen är rymlig och har en gäst-WC direkt till höger. Till vänster ligger köket som självklart har full maskinell utrustning såsom kyl, frys, diskmaskin, spis och spisfläkt. Från köket nås allrummet med braskamin, som blir den självklara platsen att samlas runt under sena höstkvällar. Allrummet och vardagsrummet har en öppen planlösning som ger plats för soffgrupp, tv-hörna och matsalsbord. Altandörren tar dig ut till uteplatsen med utsikt över både tomt och ängar. Här finns även ett inglasat uterum som förlänger sommarsäsongens vistelse. Tre vilsamma sovrum finns i huset och det finns även ett större toalettrum, med dusch. Fiber finns indraget till huset. En separat tvättstuga nås från köket och här kommer du dessutom vidare in i garaget. På tomten ligger även friggebod och förråd. Tomten är vackert parkliknande med fina planteringar och växter. På cykelavstånd ligger Bredsjön för bad, fiske och avkoppling. Vid bryggan finns även möjlighet att lägga en liten båt! Gångavstånd till busshållsplats som tar dig in till Norrtälje. Huset är besiktigat. Möjlighet finns att köpa intilliggande obebyggd tomt. Välkomna på visning!

Solö ängsväg 14, null, Norrtälje kommun
Solö ängsväg 14, null, Norrtälje kommun, bild 2
Solö ängsväg 14, null, Norrtälje kommun, bild 3

Solö ängsväg 14

Lägenhet
Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
2 590 000 kr
39 m²
2 567 kr/mån
66 410 kr/m²

15 minuter utanför Norrtälje ligger det natursköna och havsnära området Solö. Nu finns en fin möjlighet att köpa dig en bostadsrätt i form av ett helt eget gårdshus, med utsikt ner mot vattnet! Huset på yteffektiva 39 kvm har dessutom en låg månadsavgift. Här har du en helt egen tomt som är vackert inramad av en välbyggd gärdesgård. På tomten finns plats för dina utemöbler på altanen och för att duka upp för långa sommarmåltider på altanen i kvällssol. På din tomt finns även plats för att odla grönsaker eller plantera blommor och fruktträd. Från huset har du en kort, belyst promenadväg ner till havsviken där de boende gemensamt har tillgång till en värmande bastu, kanske efter bad. Dessutom finns en gedigen brygga där du kan ha din egna båt eller använda föreningens båt för utflykter bland kobbar och skär. Sällan har en båtutflykt i både ytter- och innerskärgård varit så tillgänglig! Huset är modernt och lantligt inrett med en smart planlösning där de 39 kvm är fördelade så att de upplevs mycket yteffektivt. Sovplatser finns på det tilltagna och vilsamma loftet. Sällskapsutrymmena har du på entréplan där köket och vardagsrummet ligger med öppen förbindelse. Köksluckorna går i en ängsgrön ton och bänkskivan är i det slitstarka materialet kvartskomposit. Från vardagrumsdelen når man - genom dubbeldörrar - altanen där du har gott om plats för dina utemöbler och dessutom har du utsikt ner över ängar och mot vatten. Det är även fin utsikt innefrån huset ner mot vattnet. Hallen är rymlig och har bra förvaring i garderoberna. Duschrum med wc och tvättmaskin med kombinerad torktumlare finns innanför hallen. Detta är en bostad som passar både för permanentboende eller för ett lättskött fritidsboende. Här köper du inte bara en bostadsrätt utan ett lättskött gårdshus med livskvalitet! OMGIVNINGAR Solö bad - en kommunalt välskött badplats med simskola under sommaren. Högmarsö - en ö med en karaktäristisk skärgårdskrog mitt i ett båtvarv. Högmarsö nås med egen båt, passbåt från Solö brygga eller bil via linfärja från Svartnö. Marholmen - Här finns massor att erbjuda. Bland annat så finns ett hotell med spa och restaurang. Vidare finns äventyrsgolf och bad med sandstrand. Marholmen ligger på kort avstånd med egen båt, endast över fjärden. Furusunds Värdshus - Ett riktigt mysigt skärgårdshotell och restaurang med omtyckt julbord. SL:s busstrafik passerar Solö så det är enkelt att åka kommunalt hit.

  • Premium
  • Uteplats
Uppveda byväg 42, Uppveda, Norrtälje kommun

Uppveda byväg 42

Villa
Uppveda, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
3 850 000 kr
91 + 54 m²
5 rum
1,3 ha tomt

Nu kan jag äntligen presentera denna fina bostad som finns på en trivsam adress. Nämligen Uppveda Byväg. En plats där ni är omringad av vacker natur men samtidigt så nära Norrtäljes stadspuls. En bostad som passar alldeles utmärkt som permanentbostad eller sommarhus. Potentialen för denna fastighet är oändlig. Då fastigheten ligger utanför detaljplan finns möjlighet för den djurintresserade att uppföra stallbyggnad med beteshagar. Eller varför inte uppföra ett gästhus för den större familjen. Här kan kreativiten och idéerna sprudla. I närområdet finns en liten badplats som sköts genom frivilligt arbete av byns byalag. För den natur och sportintresserade finns "Klassikerrundan" 3,2 km som erbjuder bilfria vägar runt hagar och skog. När vi kliver in i bostaden välkomnas vi av en rymlig hall med avhängningsmöjligheter. Vitmålade väggar och träpanel. Till vänster om hallen ett lantligt kök med goda arbetsytor för härlig matlagning. Ett kök utrustat med kyl, frys, diskmaskin, induktionshäll och spis. Plats för ett matbord för 6 personer. Här kan man avnjuta sitt nybryggda kaffe till en härlig utsikt över äng och tomt. Efter köket en tvättstuga med torktumlare, tvättmaskin och platsbyggda garderober. Utgång till ett mysigt uterum med glaspartier för extra ljusinsläpp. Rakt fram från hallen ett rymligt vardagsrum med braskamin för extra myskänsla och komfort. Föreställ dig en kall vinterdag, du sitter i din favorithörna med en bok du aldrig kan sluta läsa. Du har precis lagt barnen så det ända du hör den knastrande brasan. Nu ska du äntligen få njuta av lite egentid. Underbart?! Till höger om hallen finner du ett duschrum som totalrenoverades 2015 till vitt kakel och grått klinkergolv. Här finns duschkabin, WC och kommod. Vidare Master bedroom med plats för stor dubbel säng, vitmålade väggar och glasfiberarmerad vinylmassa samt garderober. Intill master bedroom ett mindre sovrum också med glasfiberarmerad vinylmatta och ljusrosa väggar. Upp för trappan finner vi två sovrum till ett som är något större med plats för dubbelsäng med trägolv och tapetserade väggar. I "korridoren" plats för arbetshörna bredvid trappen, två förråd som man kan göra om till ett badrum. Längst in en mindre sovrum. I närområdet finns Nysättra badplats, ca 2,7 km, ligger vid Vätösundets västra strand. Här erbjuds badbrygga och lekplats. Lite längre ifrån fastigheten finns det mysiga Lundabadet, Norrtäljevikens södra strand, ca 7,4 km. Där finns två stränder med badbrygga och under sommartid finns kiosk som erbjuder smått och gott. Norrtälje stad ligger 15 min ifrån fastigheten som erbjuder allt från restauranger, klädesbutiker, gym, apotek och matbutiker. Nu har ni chans att skapa ett nytt kapitel i era liv och vi ser fram emot att vägleda er dit! Varmt välkommen att höra av dig vid intresse! Driftskostnader på ingång!

Paris Gökväg 8, Harka, Norrtälje kommun
  • Budgivning pågår

Paris Gökväg 8

Fritidshus
Harka, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
2 800 000 kr
72 + 18 m²
1 772 m² tomt

I det havsnära och idylliska området Harka, ligger detta välskötta hus med byggår 2004 som medger en välisolerad standard av både väggar och fönster. Detta läge är perfekt för avkoppling och naturupplevelser. Huset ligger högt beläget på tomten och har en väl tilltagen altan som är perfekt för uppdukning av sommarmåltiderna. Ett fint gästhus finns också här för dina övernattande vänner. Huvudhusets 72 kvm innefattar ett rymligt vardagsrum med trägolv och målade väggar i en varm ton. En täljstenskamin är placerad i rummets ena hörn. I denna kan du elda i under de kyligare höstmånaderna eller under din vistelse under vintern. Till hjälp för uppvärmning finns även en luft/luft värmepump installerad. Mellan vardagsrumsdelen är det en öppen planlösning mot köket, och här finns all maskinell utrustning som du behöver. Så som kyl/frys, diskmaskin, ugn, spis och köksfläkt. Planlösningen medger att du kan umgås och laga mat samtidigt om så önskas. Det finns två sovrum i huset, bägge fint inredda med trägolv och målade väggar. I hallen ligger klinker närmast ytterdörren och här finns också förvaring i garderober. Rakt fram från hallen ligger duschrummet med en murad glasvägg som skiljer duschutrymmet från handfat och spegel. En separettoalett finns placerad här. På golvet ligger klinker och duschhörnan är kaklad. Utanför duschrummet finns ett rum för förvaring. Ett helt nytt vattenfilter är installerat. Fiber finns indraget i huset så vill man jobba härifrån går det utmärkt. Via kort promenad kommer du ner till områdets gemensamma underbara badplats. Här finns stora gräsytor att vistas på och en bastu finns intill vattnet. Det finns även ett gemensamt klubbhus och bryggor för båtplatser. Här nere kan du avnjut en magisk kvällssol!

Björhövda Gård, null, Norrtälje kommun

Björhövda Gård

Fritidshus
Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
10 800 000 kr
430 m²
9 rum
9,4 ha tomt

På Björhövda Gård, nära havsvikar i Roslagens skärgård, finner du detta otroligt charmiga och lantliga boende i ljuvlig herrgårdsmiljö med närhet till skog, ängsmarker och bad i hav. Gårdens byggnation fördelas på huvudhuset i mangårdsbyggnaden som är uppförd år 1892 och sidobyggnad som fungerar som ett stort gästhus, charmig ladulänga och dessutom två mycket stora lador, den ena med två stallboxar. Gården ligger på en höjd och ger sol hela dagen. Solnedgången njuts från uteplatsen på baksidan av huset med vacker utsikt över åkrarna. Marken uppgår till ca 93 727 kvm, dvs 9 hektar, som innefattar bland annat 1 hektar skog, 2 hektar åkermark, 4 hektar betesmark, dessutom vacker tomt runt huvudhuset som inhägnas av gärdesgård. Den egna marken erbjuder god jakt på småvilt och rådjur. Här kan du odla, ha djurhållning eller bara njuta av bo i sekelsskiftescharm i fantastisk miljö! Möjlighet till båtplats nere vid havsviken.

Visar alla 7