Skolgatan 39E

Nynäshamns kommun Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
57 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
1979
Förening
BRF Renen 9
Om föreningen
Avgift
2 006 kr/mån
Driftkostnad
15 684 kr/år
Pris/m²
29 737 kr/m²

Nu saluförs en populär tvåa i markplan med gedigen radhuskänsla och gångavstånd till det mesta som Nynäshamn har att erbjuda. Här väntar en ljus och luftig bostad i industriell stil och med en trivsam, social planlösning och stor trädäckad uteplats.
Entrén välkomnar in till hallen som har goda ytor för avhängning av jackor och skor direkt till vänster och till höger finns det rymliga vardagsrummet med plats för soffa, mediautrustning och annat som uppfyller behov och önskemål. Öppen planlösning mot köket, där plats finns för barstolar och uppmuntrar till mysiga frukoststunder, och vidare finns en bra matplats som rymmer bord för ca 4-6 personer. Sovrummet är rymligt, har två fönster som bidrar med ett naturligt ljusflöde och har gott om plats för dubbelsäng och garderober som erbjuder bra förvaringsmöjligheter. Därtill finns badrum med duschhörna och tvättmaskin som underlättar vardagens bestyr.
Här bor man i en trivsam och omtyckt förening med gångavstånd till såväl matvarubutiker och restauranger som till goda kommunikationer och annan service som kan tänkas behövas för en enkel vardag.

Hjärtligt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nynäshamn

Kontakta mäklaren

Henrik Wallberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nynäshamn
Mäklare Henrik Wallberg, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nynäshamn
0723-414 414