Kommande

Odensalagatan 40C

Odenslund, Östersund Se på karta

1 175 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
57 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1952
Förening
HSB BRF Rödstjärten i Östersund
Om föreningen
Avgift
2 735 kr/mån
Driftkostnad
1 800 kr/år
Pris/m²
20 614 kr/m²
Kommande

På Odensalagatan 40C finner du denna hemtrevliga lägenhet i genomgående gott skick. Här bor du på 57 kvadratmeter som fördelas på två rum och kök. En yteffektiv bostad vars charmiga känsla sitter kvar i en länge.
Från vardagsrummet kan du kliva ut på den mysiga och insynsskyddade balkongen som ger dig möjlighet till såväl umgänge som avkoppling. Här erbjuds sol hela dagen.

Lägenheten består av ett socialt och inbjudande vardagsrum, ett funktionellt och trevligt kök, badrum med tvättmaskin samt ett mysigt sovrum.

HSB Rödstjärten är en välskött och stabil förening med låga avgifter, god ekonomi och en härlig gemenskap som bland annat tillhandahåller tvättstuga, cykelrum, grovsoprum, övernattningslägenhet, en trevlig innergård, hobbyrum och soprum.

I Odenslund bor man i omtyckta, lummiga och trivsamma kvarter med Mittuniversitetet inom gångavstånd. En cykeltur bort ligger Östersunds centrum och en bit bort från bostaden finns även Lillänge köpcentrum. Närområdet bjuder i övrigt på bland annat matbutik, bra kommunikationer, busshållplats, trevliga promenadstråk och caféer.
Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.