Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Samuel permans gata 35C, Karlslund, Östersunds kommun

Samuel permans gata 35C

Lägenhet
Karlslund, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 250 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 492 kr/mån
31 646 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska och unika etta i hjärtat av Karlslund! Denna lägenhet har verkligen det där lilla extra som gör den till en pärla i sitt slag. Med en tillbyggd sovalkov får du en smart och funktionell planlösning som utnyttjar varje kvadratmeter på bästa möjliga sätt. Redan när du kliver in genom dörren möts du av en härlig atmosfär. Hallen och köket imponerar med sitt enhetliga Forbo-golv i en nyans som harmoniserar perfekt med de retro-gröna köksluckorna och den gula fondväggen i allrummet. Allrummet och sovalkoven har ett stilfullt parkettgolv och låt oss inte glömma bort balkongen där du kan njuta av en fantastisk utsikt samtidigt som du kopplar av. I badrummet är det förberett för tvättmaskin. I det stora köket med plats för matbord finns nya vitvaror som förenklar din vardag och ger dig möjlighet att skapa kulinariska mästerverk. Läget är oslagbart med närhet till allt du kan tänka dig. Förskolor, skolor, butiker, restauranger, gym och vackra grönområden finns alla på bekvämt avstånd. Dessutom har du utmärkta kommunikationer och både Mittuniversitetet och Östersunds centrum ligger bara ett stenkast bort. Inte nog med det, även skidstadion är inom promenadavstånd! Så om du söker en stilren och inflyttningsklar bostad med centralt läge och låg avgift så har du verkligen kommit rätt! Välkommen att boka dig på visning!

  • Balkong
Travarvägen 2B, Marielund, Östersunds kommun

Travarvägen 2B

Lägenhet
Marielund, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
2 050 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/3
4 748 kr/mån
28 472 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska trea där varje kvadratmeter är genomtänkt för bästa möjliga boendekomfort. Med sina rymliga 72 kvadratmeter är denna lägenhet perfekt för både unga och äldre att trivas i. Här erbjuds en öppen planlösning och två rymliga sovrum. Badrum utrustat med dusch och tvättmöjligheter som förenklar vardagspusslet. Detta är verkligen drömboendet för dig som längtar efter en balkong i perfekt läge där man kan njuta av underbara stunder med familj och vänner. Balkongen är utrustad med trätrall, markis och insynsskydd, vilket ger dig möjlighet att koppla av och njuta av frisk luft. Bredband ingår i avgiften, vilket gör ditt boende ännu mer bekvämt. Läget är verkligen oslagbart - Mataffärer inom gångavstånd och till Östersund centrum tar du dig enkelt med antingen egen bil eller med buss som stannar direkt utanför tomten. För dig som tänker lite extra på miljön finns det bra gång- och cykelvägar i flera riktningar. I närområdet finns förskolor och grundskolor med årskurs F-5 och 6-9 och ett stenkast bort hittar du Storsjöbadet. Detta är en kommande försäljning! Säljstart i augusti! Visningstider finns redan för bokning! Anmäl dig redan idag!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Anders-Ersbodarna 150, Gällö, Bräcke kommun
  • Tis 30 jul kl 17:00
Anders-Ersbodarna 150, Gällö, Bräcke kommun, bild 2
Anders-Ersbodarna 150, Gällö, Bräcke kommun, bild 3

Anders-Ersbodarna 150

Fritidshus
Gällö, Bräcke kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
775 000 kr
75 m²
4 rum
1 492 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidshus beläget i ett mysigt och lantligt område utanför Gällö. Med en stor och lättskött tomt finns här gott om utrymme för både avkoppling och lek. Här kan du njuta av närheten till bad med strandnära läge, perfekt för soliga dagar vid sjön. Den trevliga uteplatsen erbjuder många soltimmar och fri utsikt över det vackra landskapet. Fritidshuset har en välplanerad layout med fyra rum, vilket ger gott om utrymme för familjen eller vänner att samlas. Oavsett om du vill ta en simtur i närheten, promenera längs stranden eller bara koppla av på den idylliska tomten, finns här möjligheter för både avkoppling och aktiviteter. Detta är den perfekta platsen för dig som söker ett naturnära boende med sjöutsikt och närhet till bad. Missa inte chansen att förvärva dessa strandnära fastigheter och uppleva lugnet och skönheten i detta vackra område. Försäljningen avser två fastigheter Marsätt 1:34 & 1:35

  • Premium
Ytterån 512, Ytterån, Krokoms kommun
  • Fre 2 aug kl 15:00
Ytterån 512, Ytterån, Krokoms kommun, bild 2
Ytterån 512, Ytterån, Krokoms kommun, bild 3

Ytterån 512

Villa
Ytterån, Krokoms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
6 500 000 kr
300 + 100 m²
9 rum
1,1 ha tomt

Välkommen till denna unika och sagolika sekelskiftesdröm som utstrålar en oemotståndlig karaktär och historisk charm! Detta imponerande timmerhus i två våningar erbjuder en hisnande sjöutsikt över Storsjön som tar andan ur dig. Direkt när du kliver in genom dörren kommer du genast att bli förtrollad av de fantastiska detaljerna från sekelskiftet som ger huset dess unika prägel och historiska atmosfär. De vackra trägolven och de eldningsbara kakelugnarna är bara några exempel på de detaljer som ger huset dess karaktär. De höga taken skapar en luftig och rymlig känsla och generöst tilltagna med ytor ges här utrymme för både den växande och den fullstora familjen att bo och trivas. Fastigheten har genomgått omfattande renoveringar genom åren och erbjuder moderna bekvämligheter såsom bergvärme, fiber, nya tak samt kommunalt vatten och avlopp- samtidigt som den historiska miljön har bevarats med omsorg. Med en tomt på hela 10 862 kvadratmeter och ett privat läge erbjuds du en fantastisk utsikt över vattnet, vilket ger dig möjlighet till avkoppling och njutning under varma sommardagar och milda kvällar. Här finns en brygga och ett vackert lusthus där du kan skapa oförglömliga minnen tillsammans med familj och vänner. Dessutom finns här ett dubbelgarage, ett växthus, lekstuga, ett båthus och en bastustuga som kompletterar denna fantastiska egendom. Annexet från 1700-talet har omsorgsfullt renoverats och håller en hög standard för åretruntboende och kan med fördel användas för uthyrning eller som ett gästhus.

  • Premium
Mälltorpsgatan 2B, Frösön, Östersunds kommun
  • Mån 29 jul kl 17:00

Mälltorpsgatan 2B

Villa
Frösön, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
4 100 000 kr
140 + 68 m²
6 rum
694 m² tomt

Varmt välkommen till denna fantastiska parhusvilla med en oslagbar kombination av sjöutsikt och perfekt läge. Belägen på Frösön, erbjuder denna pärla från 1982 en modern touch med ett nyrenoverat kök från 2015 och uppdaterade badrum både 2005 och 2022. Med sina generösa ytor över två plan och källare, är detta hemmet som familjen drömmer om. Här kan ni njuta av vacker över Storsjön och panoramautsikt mot Östersunds stad. Uteplatsen med sin vackra offerdalsskiffer bjuder in till härliga grillkvällar, medan altanen och de två balkongerna ger möjlighet till sköna stunder utomhus från tidig morgon till sen kväll. Detta boende har verkligen tänkt på allt - från det gemensamma garaget med elektrisk port till den bekväma fiberanslutningen. Med närhet till fina gång- och cykelvägar samt goda bussförbindelser når ni stadskärnan på nolltid. Ge er familj det perfekta hemmet, där ni kan njuta av både den vackra naturen och det bekväma läget.

  • Plus
Hissmoforsvägen 24, null, Krokoms kommun

Hissmoforsvägen 24

Villa
Krokoms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 800 000 kr
108 + 101 m²
5 rum
1 759 m² tomt

Välkommen till denna trevliga fastighet med högt läge som ligger vackert inbäddad i grönska efter Hissmoforsvägen, bara 1 km från Krokom centrum. Denna fastighet är uppförd 1974 i ett plan med tillhörande praktisk källare. Här erbjuds en väl omhändertagen bostad som nås via en väl tilltagen altan med fina utblickar över nejden och en fin plats att sitta och njuta av omgivningen. Du välkomnas in av en rymlig entré med gott om plats för avhängning. Direkt till vänster nås ett stort vardagsrum med stora glaspartier mot framsidan. Detta rum går att anpassa efter behöva och dela av om man skulle önska ytterligare ett sovrum. Vidare finns ett ordentligt arbetskök med plats för matmöblemang. Här finns gott om rymd samt ypperliga lösningar för såväl matlagning som förvaring. Vidare finns två sovrum med garderober och ett badrum med kakel och klinker. Tar du sedan trappen ner till källarplanet finns här gott om utrymmen att nyttja efter behov. Sort gillestuga med eldstad samt en stor förrådsdel, här finns även matkällare och fler bra förrådsutrymmen. Området känns väldigt lugnt och fridfullt. Perfekt för dig som vill odla och ha känslan av att bo på landet men ändå ha gångavstånd till centrum. Nyhedes skola nås bara några hundra meter bort, i närområdet finns fina motionsspår och längdskidspår. Välkommen att boka in dig på visning via hemsida!

Hara Byväg 20, Hara, Östersunds kommun

Hara Byväg 20

Fritidshus
Hara, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 100 000 kr
32 m²
2 rum
1 471 m² tomt

Välkommen till ett fritidsparadis vid Storsjön, med lugnt och fridfullt läge ca 25 km från Östersund! Vackert belägen fastighet med fri utsikt över Storsjön och Oviksfjällen. Fritidshus med köksdel, sovrum och allrum med kamin. Sommarvatten från sjön. Två gäststugor och uthus med mulltoa och utedusch med separat varmvattenberedare. Härligt läge med grönområde nedanför tomten mot sjön och del i brygga och båthus.

Enbärsvägen 1, Odensala, Östersunds kommun

Enbärsvägen 1

Villa
Odensala, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
3 200 000 kr
142 + 84 m²
5 rum
648 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade villa belägen i det eftertraktade området Odensala. Här erbjuds du en friliggande villa i 1 1/2 plan med en rymlig källare som ger gott om förvaringsutrymme för hela familjen. Med sina fyra sovrum och en rymlig gillestuga med en värmande kamin, är detta hemmet som rymmer hela familjens behov. Med sitt perfekta hörnläge erbjuds du här en fin uppvuxen trädgårdstomt med staket runt hela tomten, vilket ger en trygg och privat atmosfär. Här kan barnen springa fritt och leka medan du kopplar av på altanen eller hissar flaggan på flaggstången. Denna villa är utrustad med fjärrvärme och fiber, vilket ger dig en bekväm och modern boendemiljö. Dessutom finns det ett vidbyggt garage med plats för en bil och möjlighet att parkera ytterligare två bilar på uppfarten. Läget är perfekt för den aktiva familjen, med närhet till skola, förskola, motionsspår och hälsocentral. Dessutom finns det fina gång- och cykelvägar samt bra bussförbindelser till stadskärnan. Välkommen till ett hem som erbjuder både komfort och trivsel i en barnvänlig miljö.

  • Energieffektiv
Skuckuviken 422, Svenstavik, Bergs kommun
Skuckuviken 422, Svenstavik, Bergs kommun, bild 2
Skuckuviken 422, Svenstavik, Bergs kommun, bild 3

Skuckuviken 422

Fritidshus
Svenstavik, Bergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 200 000 kr
40 m²
2 rum
2 033 m² tomt

Vid Storsjöns södra spets ligger denna fridfulla fritidsfastighet - ett sommarparadis vid Storsjöns strand! Här kan du koppla av med ett enkelt boende med skogen och sjön som granne, ingen el och vatten tar du från sjön så de minimala driftskostnaderna ger pengar över till annat. Byggnaderna ligger på en fin naturtomt med bärris som sköter sig själv, och ligger vid en grund vik nedanför där vattnet snabbt får badbar temperatur. På fastigheten ligger en gedigen timmerstuga med härlig storstuga som har tak till nock, fönster mot tre håll och en fin öppen spis med insats (insatsen är ej installerad). Plats för övernattande vänner finns i gäststugan eller friggeboden och i gäststugan finns även en vedeldad bastu. En stor altan vid entrén med plats för grillmiddagar och här har du också utsikt mot sjön och Hoverberget. Regniga dagar myser du vid brasan i storstugan och solar gör du med fördel på den nyrenoverade bryggan där du också kanske drar upp din middagsfisk. I stort sett alla inventarier ingår, tillträde kan ske omgående och det bara att komma hit och börja njuta direkt!

  • Premium
Krondikesvägen 26A, Blomängen, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Krondikesvägen 26A

Lägenhet
Blomängen, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 400 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/3
4 536 kr/mån
18 421 kr/m²

Här finns en riktigt trivsam bostad med hörnläge, balkong och ett renoverta kök. Bostaden är placerad en halv trappa upp och har ett fint ljusflöde med fönster i tre väderstreck. Bostaden är genomgående renoverad på ett smakfullt och modernt sätt. Man välkomnas ni av en öppen, möblerbar entréhall med goda förvaringsmöjligheter genom garderob och klädkammare. Vidare in i bostaden nås ett modernt kök. Vardagsrum och kök har en öppen planlösning med plats för matmöblemang. Bostadens balkong nås via vardagsrummet och ligger i ett fördelaktigt sydväst läge. Utöver detta erbjuder bostaden två välplanerade sovrum samt ett helkaklat duschrum med tvättmaskin. Bostaden har en genomtänkt planlösning där sociala ytor möter den privata delen med sov- och badrumsdel på ett snyggt sätt. Föreningen är en solid HSB förening med låg skuldsättning. Området kring Tegelplan är lugnt och har all service på nära avstånd. Stadskärnan och universitetet ligger på promenadavstånd och i närområdet ligger flera av stans mest omtyckta lekparker. Läget, lugnet och närheten till allt gör att området alltid kommer att vara attraktivt. Välkommen att boka in dig på visning via mäklarens hemsida!

  • Balkong
Genvägen 22, Änge, Offerdal, Krokoms kommun

Genvägen 22

Villa
Änge, Offerdal, Krokoms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 575 000 kr
110 + 144 m²
6 rum
1 380 m² tomt

Villa trevligt belägen på en lättskött tomt i centrala Änge med gångavstånd till bra service som skola årskurs F-9, förskola, affärer, hälsocentral busshållplats mm. Villans entréplan inrymmer ett rymligt kök, vardagsrum med matplats, 3 sovrum, hall och renoverat duschrum. Källare med gillestuga, matkällare, förrådsutrymmen, tvättstuga och pannrum.

  • Plus
  • Energieffektiv
Ösavägen 106, Ås, Krokoms kommun
Ösavägen 106, Ås, Krokoms kommun, bild 2
Ösavägen 106, Ås, Krokoms kommun, bild 3

Ösavägen 106

Villa
Ås, Krokoms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
3 275 000 kr
131 + 65 m²
5 rum
1 530 m² tomt

Välkommen till Ösavägen 106 i Ås - ett hus där varje detalj har noggrant planerats för att skapa en harmonisk miljö. Här erbjuds en livsstil utöver det vanliga. Det ljusa och härliga matrummet samt det nyrenoverade arbetsköket, från år 2023, ligger i anslutning till vardagsrummet. Härifrån leder de dubbla dörrarna ut till trädgården, som erbjuder möjligheter att odla egna örter och grönsaker eller bara njuta av den vackra utomhusmiljön. För naturälskaren finns närhet till härliga grönområden och strand vid Storsjön. Du kan ta dig till den mysiga badplatsen vid Ås båthamn eller njuta av sköna skogspromenader. Trots den lantliga känslan har du också närhet till Östersund - bara 12-13 minuter med bil eller 20 minuter med buss. Förskola och skolor finns också inom bekvämt avstånd.

  • Premium
Ystasjön 124, Gällö, Bräcke kommun

Ystasjön 124

Fritidshus
Gällö, Bräcke kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 375 000 kr
56 m²
3 rum
4 780 m² tomt

Fritidshus i Gällö med fantastisk utsikt från den ca 70 m breda strandtomten med öppen utsikt över Revsundssjön och med soltillgång hela dagen. Välplanerad stuga på en fin tomt med gräsytor, planteringar och gott om ved på skogstomten.

Bandvagnsgränd 24, Stadsdel norr, Östersunds kommun
  • Tis 6 aug kl 15:45

Bandvagnsgränd 24

Lägenhet
Stadsdel norr, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
3 900 000 kr
117 m²
4 rum
vån 2/5
10 634 kr/mån
33 333 kr/m²

Brf Fjällblicken stod inflyttningsklar 2017 och är ritad av arkitekten Lennart Köpsén med en modern och påkostad känsla. Bostaden erbjuder 117 kvadratmeter som nås direkt från garaget med hiss. Hela lägenheten har en ljus och öppen planlösning, genomgående parkettgolv i ek förutom hall och badrum som har klinker med golvvärme. Infällda spotlight i fönstersmygar. Stor balkong med gott om plats för möblemang. Rymligt kök från Marbodal. Tre sovrum, två badrum varav ett med egen bastu. Gott om förvaringsutrymmen i bostaden samt i det separata förrådet på källarplan. I föreningen finns egen takterrass, gym, övernattningslägenhet, grovtvättstuga och vallabod. Gemensam uteplats på innergården. Stabil förening med god ekonomi. Gemensamhetsel ger låg kostnad för den boende. Solceller på taket. Välkommen att njuta av ett nybyggt hem med trivsamt närområde med bara ett stenkast från Jämtkraft Arena, skidstadion och centrum.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Övre Sännsjölandet 150, null, Östersunds kommun

Övre Sännsjölandet 150

Gård/Skog
Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 150 000 kr
100 m²
6 rum
9 ha tomt

Välkommen till detta charmiga timmerhus med oslagbart läge och 8 ha mark med lite skog och gräns mot sjön. Här finns renoveringsbehov men med sina generösa ytor och många sovrum kan detta hus bli perfekt för både fritidshuslivet och som blivande permanentboende. Här kan hela familjen samlas för trevliga stunder och skapa minnen för livet. Läget är verkligen perfekt, bara en knapp halvtimme från Östersund. Här får du möjlighet att ha ett andningshål samtidigt som du har närhet till stan. Fastigheten säljs med en sk friskrivningsklausul. Kontakta mäklaren för mer info om vad detta innebär. Välkomna till Övre Sännsjölandet!

Hegled 158, Annersia, Östersunds kommun
  • Budgivning pågår

Hegled 158

Villa
Annersia, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
4 975 000 kr
144 m²
6 rum
6 616 m² tomt

Välkommen till denna friliggande villa i naturskönt läge i det populära Annersia-området. Huset uppfördes 2011 och med en bostadsyta på 144 kvadratmeter erbjuder denna pärla ett bekvämt och praktiskt boende för hela familjen. En stor fördel är att samtliga rum är belägna på samma våning, vilket underlättar vardagslivet och som ger en extra dimension av närhet och gemenskap. Här kan familjen samlas och njuta av varandras sällskap utan att behöva trängas. Fyra rymliga sovrum, två badrum och tvättstuga med groventré. Förutom huvudbyggnaden finns även ett praktiskt förråd, som ger extra utrymme för förvaring av verktyg och trädgårdsredskap. Den naturnära omgivningen är en annan attraktion hos detta boende. Med en tomtarea på hela 6616 kvadratmeter finns gott om utrymme för utomhusaktiviteter och möjlighet att njuta av den vackra naturen som omger huset. Här kan du andas in frisk luft, ta långa promenader och koppla av i lugn och ro. Vacker vy över Storsjön, Oviksfjällen och Åreskutans toppar! Kontakta mäklaren för mer info!

Friggs väg 6, Ås, Krokoms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Friggs väg 6

Radhus
Ås, Krokoms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
2 975 000 kr
117 m²
5 rum
238 m² tomt

Välkommen till detta attraktiva radhus med ett av områdets mest eftertraktade lägen. Här erbjuds en härlig utsikt över Storsjön, Rödösundet och Jämtlandsfjällen. Med tre välplanerade sovrum och två badrum ger detta radhus gott om utrymme för den växande familjen. Väldigt bra granngemenskap och en lagom och lättskött tomt. Detta lugna och barnvänliga område lockar med en trivsam innergård komplett med lekplats. Med gångavstånd längs bilfria vägar når du förskola, skola och hälsocentral. Bra bussförbindelser och cykelvägar gör det enkelt att ta sig till Östersund. Området är känt för sina fantastiska strövområden där du kan njuta av vackra vyer över Storsjön och Jämtlandsfjällen. Här finns möjligheter till avkoppling och naturupplevelser i en inspirerande miljö.

Harvvägen 15, Ås, Krokoms kommun

Harvvägen 15

Lägenhet
Ås, Krokoms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
2 550 000 kr
102 m²
5 rum
5 908 kr/mån
25 000 kr/m²

I vackra och lantliga Ås finner du detta trevliga bostadsrättsradhus med hörnläge, färdigställt år 2021. Här erbjuds en modern och bekväm boendemiljö med vattenburen golvvärme och enhetligt parkettgolv i samtliga rum, förutom hallen och de två duschrummen som pryds av stilfullt klinkergolv. Köket är av hög kvalitet från Ballingslöv och smälter samman med vardagsrummet i en öppen planlösning, vilket skapar en social och trivsam atmosfär. Radhuset rymmer två badrum, ett på varje våningsplan, vilket ger en praktisk lösning för familjen eller gäster. Här finns även möjlighet till upp till fyra sovrum, vilket ger extra flexibilitet för att anpassa bostaden efter behov. På baksidan av huset finns en altan och gräsmatta. Till radhuset hör även två förråd och en carport i länga. I det barnvänliga området finns närhet till skola, förskola, vackra strövområden, skidspår och sporthall. Detta är en unik möjlighet att skapa ett bekvämt och trivsamt hem i natursköna Ås.

  • Plus
  • Uteplats
Krondikesvägen 80A, Marielund, Östersunds kommun

Krondikesvägen 80A

Lägenhet
Marielund, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 075 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2
3 347 kr/mån
18 220 kr/m²

I lugnt trivsamt område ligger denna lägenhet som erbjuder ett mindre kök med utgång till balkong med förmiddagssol, en öppen planlösning mot vardagsrummet, ett rymligt sovrum och ett badrum. Föreningen som bostaden tillhör är stabil med en god ekonomi, vilket ger trygghet och säkerhet för de boende. Närheten till bra cykelvägar och busshållplatser gör det enkelt att ta sig runt i området samt att snabbt nå centrum. Denna bostad erbjuder en perfekt kombination av lugnt läge, bekvämlighet och goda kommunikationer.

  • Balkong
Fritzhemsgatan 61D, Frösön, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Fritzhemsgatan 61D

Lägenhet
Frösön, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
775 000 kr
39 m²
1 rum
2 847 kr/mån
19 872 kr/m²

Trevlig ljus lägenhet med utsikt mot Storsjön samt Mariebysidan. Lägenheten inrymmer vardagsrum med utgång till balkong, rymligt kök med bra förvaringsutrymmen och ett äldre badrum. Gångavstånd till välsorterad matbutik och härliga promenadstråk runt Lövsta och Frösöberget. Närhet till Frösö flygplats och busshållplats direkt utanför bostaden.

  • Balkong
Valne 111, Brunflo, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Valne 111

Gård/Skog
Brunflo, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
3 975 000 kr
140 m²
34 ha tomt

Varmt välkomna till Valne och denna fina gård med skog, jakt och fiske. Gården har en trevligt inramad gårdsbild, här finns ett bostadshus, charmigt fd bostadshus som är kallställt och nyttjas som förråd, ett fristående garage samt en jordkällare. Ladugård med perfekta utrymmen för den som bedriver verksamhet, behöver mycket förvaringsutrymme eller kanske funderar på djurhållning. På fastigheten finns också förrådsutrymmen i lador och vid Locknesjön finns grillstuga och båthus. I anslutning till huvudbostaden finns en lekstuga och gott om grönytor som är utmärkt för lek. Här finns även bärbuskar och utrymme för egen odling. Jordvärme ger låg driftskostnad. Här når du Östersund på ca 30 min - asfalt hela vägen! Endast ca 15 minuter från fastigheten finner du Brunflo med tågstation, affärer, matbutiker, skola och omsorg. Ytterligare ca 20 minuter med bil når du citypulsen i Östersund. Fastigheten består av ett sammanhängande skifte med direkt anslutning till Locknesjön. Arealen uppgår till ca 34 ha där ca 25 ha utgörs av produktiv skogsmark. Det totala virkesförrådet uppgår till ca 3 725 m3sk, varav ca 1506 m3sk finns i huggningsklass S2. Den här fastigheten erbjuder det mesta man kan efterfråga från en klassisk Jämtländsk gård, ett avskilt men ändå inte ensligt läge.

  • Energieffektiv
Tallstigen 11, Frösön, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Tallstigen 11

Villa
Frösön, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
3 300 000 kr
115 + 60 m²
4 rum
6 527 m² tomt

Magiskt läge med milsvid utsikt över Storsjön och Oviksfjällen. Stor tomt i söderläge utan grannar inpå med gott om plats för lek, husdjur och umgänge under alla årstider. Här har du hänförande vyer över sjö och fjäll, men ändå med närhet till allt en familj behöver. Bygg om- och ut det befintliga huset eller bygg helt nytt. Flera charmiga små hus som enkelt garage, två härbren och vedbod. Alla hus har renoveringsbehov. I utkanten av staden, med vackra kulturminnesmarker inpå knuten räcker det att öppna dörren för att komma ut i skogen, snabbt komma ner till sjön eller kliva i skidspåren. Omgivningarna är verkligen hänförande med massvis att upptäcka precis i närområdet. Här är enkelt, tryggt och inspirerande att leva. Alltid med vatten och fjäll närvarande, goda grannar och barn på gatan, och en cykeltur (eller varför inte ta långfärdskridskorna) bort ligger stadens utbud. En dröm för den aktiva barnfamiljen med närhet till allt - friluftsliv, Storsjön, skola, förskolor, affär mm.

Grytan Brunflo, Brunflo, Östersunds kommun

Grytan Brunflo

Tomt
Brunflo, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
550 000 kr
2 670 m² tomt

Välkommen till denna tomt, endast ett stenkast från Storsjön. Med detta läge har du närheten till bebyggelse samtidigt som du kan njuta av den fridfulla landsbygden. Tomten erbjuder sjöutsikt och en tyst och trygg miljö där du kan koppla av utan störningar från genomfartstrafik. Med närheten till sjön, grillplats och en båtbrygga får du möjligheten att njuta av fina kvällar, båtturer och fisketurer närhelst du önskar. Missa inte chansen att förvärva denna tomt med fantastiska möjligheter! Kontakta oss idag för ytterligare information och boka en visning.

Reveljgränd 25A, Körfältet, Östersunds kommun
Reveljgränd 25A, Körfältet, Östersunds kommun, bild 2
Reveljgränd 25A, Körfältet, Östersunds kommun, bild 3

Reveljgränd 25A

Lägenhet
Körfältet, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
695 000 kr
49,5 m²
1 rum
vån 4/7
3 376 kr/mån
14 040 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade etta med ett riktigt kök och en stor balkong. Här finner du genomgående rymliga rum och kök som erbjuder både en praktisk köksö och gott om plats för större middagsbjudningar. Badrummet är utrustat med ett badkar och en toppmatad tvättmaskin. I vardagsrummet finns gott om plats för både soffa och säng, vilket ger dig möjligheten att skapa en flexibel och trivsam boendemiljö. Läget är perfekt med bekvämt gång- och cykelavstånd till Östersunds stadskärna. Här finns även fina park- och grönområden som erbjuder motions- och skidspår för den aktiva livsstilen. I närheten hittar du även Lillänge köpcenter där du kan njuta av goda shoppingmöjligheter. Dessutom finns gymnasieskolor och Mittuniversitetet inom bekvämt räckhåll. Detta är en fantastisk möjlighet för dig som söker en välplanerad etta med närhet till både stadens puls och natursköna omgivningar. Välkommen att boka visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Landön 189, Offerdal, Krokoms kommun

Landön 189

Villa
Offerdal, Krokoms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 950 000 kr
150 + 5 m²
5 rum
2,4 ha tomt

Välkommen till denna charmiga hästgård belägen i vackra Landön, Offerdal. Här finner du en sekelskiftesvilla som för tankarna till en svunnen tid. Byggt kring 1900, är detta gedigna timmerhus utrustat med en bra planlösning för att tillgodose dina behov. Bakstuga i gott skick med fungerande godkänd bakugn. Gården erbjuder också ett stall med tre boxar och en uppbindningsplats. Rinnande vatten finns tillgängligt i stallet för att underlätta skötseln. Dessutom erbjuder förstallet ytterligare utrymme för eventuella andra djur som du kan tänkas vilja ha på gården. Högällen ovanför stallet är utrustad med en rejäl gällbro. På fastigheten finns även en lada som kan användas för förvaring av olika slag. Med sitt lantliga och idylliska läge erbjuder denna hästgård en unik möjlighet att leva nära naturen och njuta av den friska luften. Ta chansen att skapa din drömgård och upplev den ro och harmoni som detta underbara hem har att erbjuda. Endast är 5.7 mil till Östersund. OBS! Fastigheten säljs med friskrivningsklausul där säljaren friskriver sig från ansvar för dolda fel. Det åligger blivande köpare att före köp försäkra sig om fastighetens skick. Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning!

  • Plus

Visar 1 - 25 av 69