Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Fagervallsgränd 15A, Odenslund, Östersunds kommun

Fagervallsgränd 15A

Lägenhet
Odenslund, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 095 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 096 kr/mån
19 730 kr/m²

I det populära området Odenslund finner vi denna välplanerade och trivsamma lägenhet på Fagervallsgränd, belägen på första våningen endast en halv trappa upp! Lägenheten har genomgående ljusa ytskikt som ger en fräsch och inbjudande atmosfär. Här kan du njuta av den solsäkra och trevliga balkongen med en glimt av vackra Storsjön, perfekt för avkoppling och sociala sammanhang. Odenslund är känt för sina grönskande och charmiga kvarter och genom en promenad eller en kort cykeltur så tar du dig snabbt till både Mittuniversitetet, Östersunds centrum och Lillänge köpcentrum. I närområdet finns även bekvämligheter som matbutiker, bra kommunikationer och trevliga promenadstråk för dig som uppskattar natur och motion. Denna lägenhet är belägen i den omtyckta föreningen HSB Björktrasten, vilket innebär trygghet och gemenskap för de boende. I avgiften ingår dessutom både bredband och bostadsrättstillägg!

  • Balkong
Fanbyn 447, Fanbyn, Bräcke kommun

Fanbyn 447

Gård/Skog
Fanbyn, Bräcke kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
2 350 000 kr
188 m²
6 rum
20 ha tomt

Lantligt belägen fastighet i Fanbyn är det perfekta boendet för dig som vill bo lite för dig själv men ändå ha närhet till service och kommunikationer. Endast ca 10 minuter från fastigheten finner du Pilgrimstad och ytterligare ca 20 minuter med bil når du Brunflo. På fastigheten finns ett tillbyggt bostadshus i två plan där du välkomnas av en ljus och trevlig hall. I entréplan finns vardagsrum med braskamin och dubbla umgängesytor, ombonat kök med vedspis, badrum samt tvättstuga. En trappa upp finns allrum och fem sovrum. Huset har både balkong, rejäl altan och isolerat uterum. Här finns alla möjligheter att njuta av solen under hela dagen. Kring huset finns gott om grönytor som är utmärkt för lek eller hobbyodling. På gården finns även ett garage, carport samt en förrådsbyggnad. Denna fastighet om totalt 20 ha består till ca 16 ha av skog. Kontakta mäklaren för information om skogsbruksplan.

Södra Torlandsgatan 21C, Blomängen, Östersunds kommun

Södra Torlandsgatan 21C

Lägenhet
Blomängen, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 250 000 kr
59 m²
2 rum
vån 3/3
3 800 kr/mån
21 186 kr/m²

Välkommen till denna charmiga lägenhet som bjuder på en fantastisk utsikt och goda solchanser från den inglasade balkongen. Lägenheten erbjuder en trivsam atmosfär och planlösning med sina 59 kvadratmeter. Kök med matplats, badrum med tvättmaskin, trivsamt sovrum med klädkammare och ett rymligt vardagsrum. I föreningen finns gott om gemensamma utrymmen för föreningens medlemmar som tvättstugor, kvarterslokal, två övernattningsrum, bastu och motionslokal samt bakstuga. Här bor du med närhet till välsorterad matbutik, skolor, restaurang och café. Bra cykelvägar, goda bussförbindelser och gångavstånd till centrum, Campus och Fyrvalla. Välkommen att boka dig på visning!

  • Balkong
Älgstråket 9, Eriksberg, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Älgstråket 9

Villa
Eriksberg, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
4 700 000 kr
110 + 33 m²
5 rum
755 m² tomt

Varmt välkommen till detta välplanerade hus med inglasat uterum i Östersunds mesta attraktiva villaområde. Villan ligger på kanske områdets lugnaste gata och omgärdas av en uppvuxen trädgårdstomt med stenlagda gångar, flera olika trädslag och sköna gröna ytor. Perfekta lekytor för barnfamiljen eller odlingsytor för den trädgårdsintresserade. På fastigheten finns också ett fristående garage och ett förråd för trädgårdsredskap. Villan välkomnar med en praktisk entré, välplanerat kök och vardagsrum med härligt ljusinsläpp. Ett sovrum i entréplan och två till tre sovrum en trappa upp. I villans källarvåning finns gott om utrymmen för förvaring, tvättstuga, ytterligare ett sovrum/gästrum och en matkällare, kanske en framtida vinkällare? Villan på Älgstråket 9 erbjuder alla funktioner som de flesta söker och här bor du dessutom på bekvämt avstånd till Östersund centrum, skola, förskola och ÖSK:s frilufts/spårområde.

Gulsparvvägen 26 A, Brittsbo, Östersunds kommun

Gulsparvvägen 26 A

Lägenhet
Brittsbo, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 295 000 kr
66 m²
2 rum
vån 3/4
4 814 kr/mån
19 621 kr/m²

Gulsparvvägen 26A - en lägenhet där allt är i toppskick! Med öppen planlösning och insynsskyddat gavelläge har du det perfekta boendet. På balkongen har du sol från mitt på dagen till sena kvällen. Här har du dessutom hiss och tillhörande carport och vindsförråd. Lägenheten är modern och stilren med fräscha ytskikt, parkettgolv i ek, vita väggar och ett fantastiskt ljusinsläpp från två olika håll. Hall och badrum har ett fint mörkgrått klinkergolv med golvvärme i badrummet. Lägenheten ligger i det populära bostadsområdet Brittsbo som är omgivet av fina grönområden samt nära till kommunikationer, mataffär, elljusspår och förskola. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Lakavattnet 324, Föllinge, Krokoms kommun
Lakavattnet 324, Föllinge, Krokoms kommun, bild 2
Lakavattnet 324, Föllinge, Krokoms kommun, bild 3

Lakavattnet 324

Fritidshus
Föllinge, Krokoms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
850 000 kr
80 + 40 m²
3 099 m² tomt

Välkommen till denna fastighet i det charmiga Lakavattnets by på en nyligen avstyckad tomt. Här bor du i ett fantastiskt läge, omgiven av vackra fjäll och med en underbar utsikt över vattnet. Med en plogad väg ända fram till huset blir vardagen enklare och du kan njuta av naturen året om. Det äldre huset behöver renoveras, vilket ger dig chansen att sätta din personliga prägel. Lakavattnets by är en idyllisk plats att bo på, med närhet till både vattenaktiviteter och fjällvandring. Här kan du ta långa promenader eller utmana dig själv med spännande utflykter i fjällmiljö. När vintern kommer kan du njuta av skidåkning och snölek precis utanför dörren. Fastigheten ligger i direkt närhet till Hotagens naturreservat. Missa inte chansen att förverkliga din dröm om ett boende i Lakavattnets by. OBS! Fastigheten säljs med friskrivningsklausul där säljaren friskriver sig från ansvar för dolda fel. Det åligger blivande köpare att före köp försäkra sig om fastighetens skick.

  • Premium
Olle-Jänsvägen 14, Fåker, Östersunds kommun

Olle-Jänsvägen 14

Villa
Fåker, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
2 250 000 kr
192 + 26 m²
7 rum
1 661 m² tomt

Villa med plats för stor familj! Här finns utöver en vacker utsikt mot Näkten 5 sovrum, stort kök och vardagsrum på entréplan samt allrum med öppen spis i souterrängplan. Gott om förvaring, garage med isolerad snickarbod. Bergvärme och fiber samt närhet till skola och förskola.

Hästjägarvägen 3, Brunflo, Östersunds kommun

Hästjägarvägen 3

Villa
Brunflo, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
2 275 000 kr
106 + 22 m²
5 rum
985 m² tomt

Välkommen till denna gedigna villa med grönskande tomt på gata utan genomfart nära skola och barnomsorg. Skog och lekplatser med öppna grönytor runt knuten. På kort avstånd har man även tillgång till serviceutbudet i Brunflo centrum, här finns också varierade aktiviteter och ett stort föreningsliv för såväl stor som liten. God kommunikation via buss till Östersund centrum. Entrésidan ger access till garage varifrån man sedan når den skyddade entrésidan med en veranda och ett härligt inglasat uterum. Du välkomnas in till en ljus hall med gott om plats för förvaring i garderober. Från entrén nås ett av bostadens två badrum som är praktiskt placerat direkt till vänster. Vidare från hallen nås en trivsam och social del av hemmet som utgörs av vardagsrum och kök. Köket med generösa ytor för matlagning med bänkar i vinkel. Här serverar man gärna gäster eller familj och det ryms även ett större matbord vid fönster där interiör går i ljusa toner. Vardagsrummet är rymligt med fin rymd och flexibilitet i alternativ på möblering. Härifrån nås en rejäl längsgående balkong under tak med vyer över trädgårdssidan. Vidare på entréplanet finns också ett större sovrum med smakfull färgskala och två fönster ut mot trädgårdssidan och en klädkammare. En trappa ner i källare finns motsvarande storlek som entréplanet. Här ryms gott om förrådytor samt badrum med badkar. Två sovrum i ena delen. I andra delen finns en gillestuga som kan nyttjas efter behov samt en tvättstuga med groventré. Sammantaget är detta en riktigt fin familjevilla där flera stora poster som installation av fjärrvärme, fiber och dränering redan är tagna. Vardagspusslet blir lättare med ett stort serviceutbud inom nära räckhåll. Välkommen att boka in dig på visning via mäklarens hemsida!

Sjövägen 144, Brunflo, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Sjövägen 144

Lägenhet
Brunflo, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
995 000 kr
85,5 m²
3 rum
4 661 kr/mån
11 637 kr/m²

Välkommen till Sjövägen 144. Här ges fina förutsättningar att skapa ditt nästa drömhem ett stenkast från Brunflovikens strandkant. Här erbjuds en trevlig uteplats, flexibel planlösning med möjlighet att skapa ett extra sovrum på suterrängplanet samt egen entré. Via egen entré nås de sociala delarna av bostaden. Du välkomnas in i den rymliga hallen med gott om utrymme för avhängning, kök som vetter mot innergården samt matplats och vardagsrummet som öppnar upp mot de vackra vyerna. Här sitter du på första parkett och kan njuta av utsikten. Via trappan nås det nedre våningsplanet. Här finns två sovrum, tvättavdelning samt förrådsutrymmen som med enkelhet kan inredas och nyttjas som ett extra sovrum. En mindre WC finns på entréplanet och ett rymligare badrum tar plats på suterrängplanet. Här nås även uteplatsen som skapar fina förutsättningar för den odlingsintresserade. Brunflohus nr 5 är en mycket välskött förening med flertalet gemensamma utrymmen samt två kvartersgårdar (Pionjären och Sjöboden). I närheten finns skolor, Brunflo bike park, elljusspår, mataffärer, hälsocentral och padelbana. Välkommen att boka in dig på visning via mäklarens hemsida.

  • Uteplats
Hornsgatan 17B, Frösön, Östersunds kommun

Hornsgatan 17B

Lägenhet
Frösön, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 600 000 kr
76,2 m²
3 rum
vån 1/3
2 986 kr/mån
20 997 kr/m²

Välkommen till denna trivsam 3:a med ett centralt läge på Hornsberg! Föreningen är välskött och har låga månadsavgifter, vilket gör boendet ekonomiskt fördelaktigt. Lägenheten ligger bekvämt på första våningen endast några få trappsteg upp, två rymliga sovrum där du når balkongen från ett av rummen, ett klassiskt arbetskök som uppdaterats på senare år med b.la. nyare luckor och rostfri maskinell utrustning. Stort och luftigt vardagsrum med utrymme för soffgrupp och skrivbord. Badrummet har våtrumsmatta och våtrumstapet/kakel på väggarna. Föreningen har ett utmärkt utbud av gemensamma faciliteter såsom hobbyrum, cykelförråd, tvättstuga och en bekväm övernattningslägenhet. Dessutom har du en egen parkeringsplats med motorvärmare. Den trevliga innergården lockar med en mysig uteplats för sommarkvällarna. För den naturintresserade är det här en drömboende. Ett charmigt promenadstråk leder dig längs vattnet ända till Frösöstrand. För de som föredrar vidsträckta vyer och fjällutsikter finns möjlighet att vandra upp på Frösöberget eller ta en längre promenad runt det. Oavsett om du vill uppleva naturen eller njuta av stadslivet är detta hemmet för dig. Här bor du med naturen utanför dörren samtidigt som du har bekvämligheter som restauranger, caféer och förskolor inom några hundra meters avstånd. På bara tjugo minuter kan du promenera till Östersunds centrum och ta del av allt det har att erbjuda, alternativt nyttja de fina cykelvägarna eller bussförbindelserna. Unna dig det bästa av båda världar i denna underbara bostad! Varmt välkommen med visningsbokning!

  • Balkong
Lakavattnet 322, Föllinge, Krokoms kommun
Lakavattnet 322, Föllinge, Krokoms kommun, bild 2
Lakavattnet 322, Föllinge, Krokoms kommun, bild 3

Lakavattnet 322

Tomt
Föllinge, Krokoms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
750 000 kr
3 773 m² tomt

Drömmer du om att bygga ditt eget paradis? Då har du hittat rätt! Denna vackra tomt i Lakavattnet, Jämtland, är precis vad du letar efter. Med nyligen avstyckade områden och ett förhandsbesked för bygglov, är möjligheterna oändliga. Belägen i en idyllisk lantlig miljö, med en fantastisk utsikt över det glittrande vattnet och majestätiska fjällen, kommer ditt nya hem att erbjuda en fridfull tillflyktsort från stadens brus. Lakavattnet är känt för sin natursköna skönhet och här finns gott om utrymme för att förverkliga dina drömmar. Oavsett om du vill bygga en stuga för avkoppling och rekreation, eller ett permanent boende för att njuta av den friska luften och naturen året runt, så är denna tomt perfekt. Tomten ligger i direkt närhet till Hotagens naturreservat. Ta chansen att skapa din egen oas på denna fantastiska tomt i Lakavattnet. Möjligheterna är oändliga och ditt drömställe är bara ett beslut bort.

  • Premium
Bangårdsgatan 56, Söder, Östersunds kommun

Bangårdsgatan 56

Lägenhet
Söder, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
690 000 kr
21 m²
1 rum
vån -1
1 984 kr/mån
32 857 kr/m²

Välkommen till Bangårdsgatan 56, där denna kvadratsmarta lägenhet väntar på sin nya ägare. Med ett strategiskt läge som passar både studenter och dig som söker övernattningsbostad, erbjuder denna smarta bostad enkel tillgång till alla nödvändigheter utan trappor att bekymra sig för. Denna pärla på markplan erbjuder även fördelen av ett eget förråd och tillgång till föreningens tvättstuga, allt på samma bekväma plan. Bostaden erbjuder en fullt utrustad köksdel, utrymme för säng, matbord och kontorshörna samt ett rymligt helkaklat badrum. Hallen erbjuder både hatthylla och inbyggda garderober, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda. Pricken över i:et är den fantastiska inglasade balkongen som väntar på att bli ditt favoritställe att koppla av på och njuta av solen samtidigt som du blickar ut mot sjön. Dessutom kan du se fram emot att tillbringa tid i den charmiga gården med sina grönskande ytor och en mysig grillplats! Missa inte chansen - välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Balkong
Krondikesvägen 18A, Blomängen, Östersunds kommun

Krondikesvägen 18A

Lägenhet
Blomängen, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 700 000 kr
71 m²
3 rum
vån 3/3
4 067 kr/mån
23 944 kr/m²

Välkommen till denna totalrenoverade bostadsrätt på Krondikesvägen och upplev ett boende som andas nyproduktion. Här väntar ett drömhem som är redo för inflyttning, med en modern touch och interiör. Renoveringen har omfattat varenda vrå, från tak till golv. Väggarna har bredspacklats och målats, medan golven pryds av enhetlig parkett i ek. Det stilrena köket är utrustat med toppmoderna vitvaror från Samsung och har belysning i varje låda för att ge dig den ultimata användarupplevelsen. Denna pärla erbjuder två ljusa och luftiga sovrum perfekt placerade i bostaden. Här kliver du även ut på den stora inglasad balkongen, en perfekt förlängning av bostaden, och en plats för både avkoppling och sociala sammankomster stora delar av året. Kaklat badrum med modern inredning och tvättmaskin som förenklar vardagen. Dessutom får du ett källarförråd och ett matförråd för att möta dina behov av extra förvaringsutrymme. Föreningen är välskött med en stabil ekonomi och läget är oslagbart med närhet till kommunikationer och bekvämligheter. Trivsam innergård med grönytor, lekplats, lusthus och utemöbler. Parkeringsplats finns att hyra! Fina gång-och cykelvägar samt goda bussförbindelser till skolor, universitet och stadskärnan.

  • Balkong
Rådhusgatan 97A, Söder, Östersunds kommun

Rådhusgatan 97A

Lägenhet
Söder, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 500 000 kr
83 m²
3 rum
vån 3/3
5 374 kr/mån
18 072 kr/m²

På en central adress i en solid HSB förening där hushållselen ingår i avgiften erbjuds nu en bostad utöver det vanliga. Med en egen eldstad höjer du mysfaktorn rejält under höst- och vinterhalvåret, lägg där till extra takhöjd, vackert burspråk och en balkong med fjällglimt så har du fina förutsättningar att skapa ditt nästa drömhem. Vardagsrummet har gott om plats för både matmöblemang och soffgrupp. Vackert trägolv och utgång till den renoverade balkongen med fint solläge. Vidare finns två rymliga sovrum, kök med bra förvaring samt badrum med kakel, klinkers och utrustat med tvättmaskin. HSB Stenbiten är en solid HSB förening med låg skuldsättning. Här ingår hushållsel, värme, vatten och fiber i avgiften. I närområdet finns dagligvaruhandel, gym, kvarterskrog, café och grönområden. Du tar dig med enkelhet in till stadskärnan med cykel eller en rask promenad. Boka in dig på visningen via mäklarens hemsida!

  • Balkong
Odensalagatan 51B, Odenslund, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Odensalagatan 51B

Lägenhet
Odenslund, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 195 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
3 135 kr/mån
21 727 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet i eftertraktade Marielund! Här erbjuds en ljus och trivsam tillvaro, belägen endast en trappa upp i en stabil och välskött förening med en god ekonomi. Den underbara balkongen bjuder på kvälls- och eftermiddagssol, perfekt för avkoppling och sociala stunder med nära och kära. Den smarta planlösningen ger dig gott om utrymme och samtidigt en känsla av privatliv, då det inte finns någon insyn. Omsorgsfulla renoveringar har genomförts de senaste åren, vilket ger dig ett modernt och fräscht boende utan några bekymmer. Läget är oslagbart! Med närhet till matbutik, gym och restauranger har du allt du behöver inom räckhåll. Dessutom tar du dig smidigt in till Östersunds centrum på bara några minuter med cykel och det finns väldigt goda bussförbindelser. Föreningen erbjuder ett stort urval av faciliteter så som tvättstuga, bakstuga, pingisrum, bastu, relax, solarium, gästlägenhet samt kontorsbyggnad med samlingslokal. Missa inte chansen att få kalla denna lägenhet för ditt nya hem, välkommen till Marielund!

  • Balkong
Hållsta 320, Brunflo, Östersunds kommun
  • Imorgon kl 13:00

Hållsta 320

Gård/Skog
Brunflo, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 200 000 kr
58 + 71 m²
4 rum
18 ha tomt

Söder om Östersund strax utanför Brunflo hittar ni denna fastighet om totalt 18 ha där ca 12ha är skog. Här bor du med ett lantligt privat läge endast ca 30 minuter från Östersund och stadens puls. På fastigheten finns ett bostadshus i två plan plus källare. Huset har en rymlig entré och inbyggd veranda. I husets entréplan finns förutom det välplanerade köket även matplats och vardagsrum. En trappa upp finns två sovrum och badrum samt utgång till balkongen med soligt läge. I källarplan finns pannrum, tvättstuga och matkällare. Div enklare uthus. I gårdsbilden finns också en mysig liten gäststuga som är byggd 2006. Inne i stugan finner du ett rymligt rum, smakfullt inrett för att skapa en varm och inbjudande atmosfär. En eldstad ger både värme och mys under kyliga kvällar. I stugans rum har nuvarande ägare möblerat med soffmöbel och en våningssäng och i ena änden av stugan finns även en liten köksbänk. Stugan har också duschrum med separett och ett litet förråd. Förutom kaminen värms stugan med en luftvärmepump. Närhet till Hållstasjön och Svänglingen med möjlighet till bad och fiske. Fina bär- och svampskogar.

  • Plus
Näldenvägen 13A, Nälden, Krokoms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Näldenvägen 13A

Lägenhet
Nälden, Krokoms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
275 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 1/2
4 202 kr/mån
4 867 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och fräscha tvårummare perfekt belägen på första våningen. Bostaden är välplanerad och erbjuder en behaglig atmosfär. Köket har en trevlig matplats vid fönster där du kan njuta av dina måltider. Ett rymligt vardagsrum med utgång till en härlig balkong där du kan koppla av och njuta av solen. Sovrum med en smart garderobslösning. Badrummet är i fint skick och det är fördraget för tvättmaskin. Bostaden ligger i ett lugnt område med närhet till mataffär, restaurang och busshållplats. Föreningen är stabil och i huset bredvid finns tvättstuga med torkrum. Med sina 56.5 kvadratmeter erbjuder denna bostad gott om utrymme för både vardagsliv och avkoppling. Missa inte chansen att bo bekvämt och trivsamt i denna inflyttningsklara bostadsrätt. Varmt välkommen att boka dig på visning!

  • Balkong
Blomstigen 15, Brunflo, Östersunds kommun
  • Borttagen före visning

Blomstigen 15

Radhus
Brunflo, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 750 000 kr
76 m²
3 rum
478 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Sågvägen 6, Hissmofors, Krokoms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Sågvägen 6

Villa
Hissmofors, Krokoms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 475 000 kr
105 + 70 m²
1 818 m² tomt

Välkommen till Sågvägen 6. Här erbjuds en trevlig villa med stor potential på en lummig och privat trädgårdstomt. Här är stora poster som tak - och fönsterrenovering redan tagna. Vidare erbjuds ett vattenburet värmesystem med en ny och modern luftluftvärmepump som komplement. Tar man steget in genom entré med farstukvist möts man av ett charmigt kök direkt till vänster. Köket har bra arbetsytor och gott om förvaring i bänk- och överskåp. Vardagsrum och allrum har ett vackert brädgolv med stora ytor som kan nyttjas efter behov. Via entréhallen kan du ta trappan upp till övreplan. Här finns två sovrum samt en möblerbar hall, här finns bra förvaringsytor genom förråd och klädkammare. En trappa ner på källarplanet finns ytterligare förvaringsmöjligheter. Här finns även ett badrum och tvättstuga. På kort avstånd nås Krokoms centrum med apotek, dagligvaruhandel, hälsocentral och tandläkare. Gångavstånd till busshållplats med goda förbindelsertill Östersund. I Krokom finns flera förskolor. Grundskola och högstadieskola ligger ca 1,5 km bort. Välkommen att boka in dig på visning via mäklarens hemsida.

Liesvägen 66, null, Krokoms kommun

Liesvägen 66

Villa
Krokoms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
4 500 000 kr
145 + 60 m²
5 rum
3 860 m² tomt

Välkommen till detta magnifika, nybyggda hus i enastående läge med en imponerande panoramavy över vackra ängar och fjäll. Här finner du ett hem där du kan flytta in direkt utan att behöva tänka på några renoveringar. Med en stilfull och modern design ger detta glamorösa boende dig en omedelbar känsla av lyx och komfort. Redan i entrén välkomnas du av Offerdalsskiffer och möts genast av den öppna planlösningen, där köket sömlöst övergår till matsalsdelen och vardagsrummet genom en elegant köksö. Vid vardagsrummet finner du en mysig braskamin som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Från vardagsrummet kan du enkelt stiga ut på den generösa terrassen, perfekt för trevliga grillkvällar med nära och kära. Och vad sägs om att avsluta dagen med ett avkopplande bad i det lyxiga spabadet? På entréplanet finns också ett helkaklat badrum med golvvärme samt en praktisk tvättstuga med groventré. En trappa upp möts du av ett luftigt allrum, fyra bekväma sovrum, ännu ett stilrent badrum och en rymlig klädkammare. Här finns gott om utrymme för hela familjen att trivas och skapa minnen. Med en stor tomt och ett solsäkert läge har du möjlighet att njuta av utomhuslivet året runt. Här finns även en generös balkong där du kan koppla av och andas in den friska luften. Dessutom erbjuder detta drömhem ett dubbelgarage med el-portar, samt laddare för elbil! Detta hus erbjuder en unik möjlighet att leva ett bekvämt och lyxigt liv, omgivet av naturskönheten och med alla moderna bekvämligheter. Missa inte chansen att bli ägare till detta fantastiska boende!

Åkersjön 1004, Åkersjön, Krokoms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Åkersjön 1004

Fritidshus
Åkersjön, Krokoms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 500 000 kr
52 m²
3 rum
1 623 m² tomt

Nu har du möjlighet att förvärva denna fjällstuga i snösäkra Åkersjön! Här erbjuds ett fantastiskt läge med skoterleder i direkt anslutning till fritidshuset. Stugan har en bra planlösning med två sovrum, storstuga med kamin och kökdel som är i direkt anslutning till storstugan. På tomten finns en isolerad gäststuga med sovplats, ett skotergarage samt ett förråd. Fiber finns. Tillträde efter överenskommelse. Välkommen att boka tid för visning

  • Plus
Brunflovägen 25A, Odenslund, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Brunflovägen 25A

Lägenhet
Odenslund, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
2 575 000 kr
93 m²
4 rum
vån 2/2
5 326 kr/mån
27 688 kr/m²

Välkommen till Brunflovägen 25A i populära Odenslund. Här bor man på promenadavstånd till det mesta av vad Östersund har att erbjuda. Här får du en härlig villakänsla med egen entré och kan samtidigt njuta av fördelarna med bostadsrätt. Gavelläget skapar ett fint ljusflöde in då man har fönster i tre väderstreck, vidare erbjuder bostaden stor balkong och ett genomgående modernt boende. Ytorna är väldisponerade och luftiga med funktionell fördelning av sovrum och sällskapsytor. Du kommer in via den nedre hallen, där finns garderob och kapphängare. Ta sedan trappan upp till boendeplanet och direkt till höger nås ett ljust och trevligt kök. En snygg bänkskiva med laminerad marmor och moderna vitvaror. Diskmaskin, inbyggnadsugn, häll, inbyggd mikrovågsugn och kyl- och frysskåp i fullhöjd. Bra förvaring i bänk- och överskåp och ekparkett på golv. Via köket nås bostadens första sovrum, vidare finns ytterligare två sovrum i olika delar av bostaden. Vardagsrummet är trivsamt och härifrån når du den mysiga balkongen med eftermiddagssol med placering under tak. Vidare finns ett helkalkat duschrum från 2010, vikväggar och praktisk tvättpelare. Ytterligare en WC nås via den övre hallen. Helheten ger en fräsch och enhetlig känsla med stor funktion. Det finns även förråd och tillgång till gemensam tvättstuga. En bostad som erbjuder mycket! Välkommen att boka in dig på visning via hemsidan!

  • Balkong
Brogränd 29, Karlslund, Östersunds kommun

Brogränd 29

Lägenhet
Karlslund, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 350 000 kr
61 m²
2 rum
vån 1/3
4 373 kr/mån
22 131 kr/m²

Välkommen till denna väldisponerade och stilfullt renoverade tvåa mitt i populära Karlslund, endast en halv trappa upp! Här finner du det perfekta hemmet för dig som söker bekvämligheter och närhet till stadslivets pulserande hjärta. Med en yta på 61 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet en trivsam atmosfär och genomgående hög kvalitet. Redan vid inträdet möts du av vackra golv med skön golvvärme och stilfulla detaljer som ger en inbjudande känsla. Köket är modernt och stilrent, perfekt för att laga smakfulla måltider och njuta av kvällar med vänner och familj. Vardagsrummet är rymligt och har en öppen spis som går att elda i, perfekt för att skapa en varm och mysig atmosfär under vintermånaderna. Det helkaklade badrummet är modernt och erbjuder både badkar och tvättmaskin. Läget är oslagbart med närhet till stadens utbud av restauranger, butiker och nöjen. Universitetet, gymmet, skidstadion och matbutiker ligger alla inom bekvämt cykelavstånd. För de som uppskattar naturen finns även vackra promenadstråk i närområdet. Tveka inte att boka in dig på visning av detta fantastiska hem. Här får du en perfekt kombination av komfort, stil och närhet till allt du behöver. Välkommen till ditt nya drömhem!

  • Hiss
Vallrun 514, Åkersjön, Krokoms kommun

Vallrun 514

Fritidshus
Åkersjön, Krokoms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
975 000 kr
33 m²
1 574 m² tomt

Välkommen till ett riktigt vinterparadis! Här bor du nära skog och natur med ett fridfullt läge i Vallrun med utsikt mot Åkersjön. Flera byggnader i gott skick. Stuga med köksdel, sovalkov och matplats samt en altan med vy mot vattnet. Skotergarage med gästrum och stuga med dusch och bastu. Båthus. Åkersjön erbjuder bl a bra skoterleder samt sommar- och vinterfiske. Nära till skoterled och skidspår.

Stuguvägen 30, Odenslund, Östersunds kommun

Stuguvägen 30

Lägenhet
Odenslund, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
895 000 kr
36 m²
1 rum
vån -1/3
3 207 kr/mån
24 861 kr/m²

Välkommen till denna unika och stilfulla byggnad som verkligen sticker ut från mängden. Med sin enastående färgsättning och vackra snickarglädje ger den en karaktär som få andra hus kan matcha. Här har du möjlighet att bo i ett hus med anor från 1939, men samtidigt njuta av moderna bekvämligheter efter en omfattande renovering mellan 2015 och 2016. Direkt när du kliver in möts du av en ståtlig dörr med handtag i mässing som öppnar upp till en hall med vackert klinkergolv och golvvärme – en perfekt plats att välkomna gäster eller ta av dig skorna efter en lång dag. Det helkaklade badrummet är också utrustat med golvvärme för att ge dig extra komfort. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en social och trivsam atmosfär där du kan umgås med familj och vänner samtidigt som du lagar mat eller slappnar av i soffan. Dessutom finns en praktisk sovalkov som ger dig extra flexibilitet i ditt boende. Läget är perfekt för den som vill ha närhet till både stadsliv och grönska. Här bor du i omtyckta och lummiga kvarter med gångavstånd till både Mittuniversitetet och Östersunds centrum. Dessutom har du nära till caféer, matbutiker, gym och vackra grönområden där du kan njuta av naturen. Missa inte chansen att få bo i detta fantastiska hem – välkommen att anmäla dig på visning!

Visar 1 - 25 av 51