Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

Mäklare

Tröskvägen 3, Ås, Krokoms kommun

Tröskvägen 3

Lägenhet
Ås, Krokoms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

3 350 000 kr

114 m²

6 rum

5 885 kr/mån

29 386 kr/m²

VISNING LÖRDAG 28/1 KL 13:30-14:15- FÖRANMÄLAN KRÄVS PRODUKTIONEN PÅGÅR FÖR FULLT OCH PROJEKTET FÖLJER TIDSPLAN! Denna bostadsrättsvilla står inflyttningsklar från och med januari 2023 eller enligt överenskommelse. Nu har du chansen att förvärva en av de 26st nyproducerade bostäderna i Brf Ås Ängar etapp 2! Boendeformerna du har att välja mellan är bostadsrättsvillor, radhus och lägenheter! - Fast pris - BoNorr ger extra trygghet i tider av förändring, upphandlad entreprenad utan indexering - Byggnationen följer tidsplan Lägenheterna består av två huskroppar med endast fyra lägenheter i vardera husen, totalt åtta hushåll. Varje lägenhet har egen entré. På nedre plan har du egen uteplats och på övre plan har du en stor balkong. Det byggs fyra stycken 3:or på 65 kvm och fyra stycken 4:or på 88 kvm. Carport i länga ingår i avgiften och har praktiskt förråd. Bostäderna har kök från Ballingslöv (el likvärdigt) och det är ekparkett i alla rum förutom i våtrum och vid entrén där det är grått klinkergolv. Vitvaror från Cylinda (el likvärdigt) med 5 års garanti. Uppvärmning via egen frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme och rumsreglering samt övervakning via Nibe uplink (app). Du får fördelen att själv kunna övervaka och kontrollera dina egna värme/tappvarmvattenkostnader. Badrummen är helkaklade, badrumsskåp från Ballingslöv (el likvärdigt). Tvättmaskin och torktumlare finns i badrummet på nedre plan. Fiberanslutning finns för bokning av eget abonnemang. För mer information klicka på Bostadsväljaren där du hittar de respektive bostädernas Bofaktablad. Nedan kan du även se några 3D-illustrationer över projektet samt några bilder från etapp 1 med liknande bostäder. Ändringar kan ske. Kontakta mäklaren nu för att teckna avtal!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
Köpmangatan 46B, Östersund Centrum, Östersunds kommun

Köpmangatan 46B

Lägenhet
Östersund Centrum, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

900 000 kr

43 m²

1 rum

2 504 kr/mån

20 930 kr/m²

Fantastisk möjlighet att förvärva en kvadratsmart etta med endast två minuters promenadavstånd till citypulsen! Från den stora balkongen bjuds du på magnifik utsikt över Storsjön, Frösön och Gustavsbergsbacken. Bra förening med låg månadsavgift där bredband ingår. Perfekt för studenten, förstagångsköparen eller pendlaren! Med ett riktigt kanonläge högst upp i huset väntar denna etta om 43 kvadratmeter med stor potential till att bli ett riktigt drömhem. Bostaden disponeras på en hall, kök, vardagsrum med utgång till den stora balkongen samt badrum med badkar. Här bor du centralt beläget med stort utbud av butiker, shopping, restauranger och serviceutbud inom kort promenadavstånd. Ett stenkast bort når du Storsjöns strand och kan njuta av Medvinden under härliga vinterdagar samt Surfbukten på somrarna. På promenadavstånd finner du även Mittuniversitetet, bibliotek, gym och grönområden. Denna chans vill du inte missa - varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Balkong
Tröskvägen 8, Ås Ängar, Krokoms kommun

Tröskvägen 8

Lägenhet
Ås Ängar, Krokoms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

1 795 000 kr

65 m²

3 rum

3 356 kr/mån

27 615 kr/m²

PRODUKTIONEN PÅGÅR FÖR FULLT OCH PROJEKTET FÖLJER TIDSPLAN! Just denna bostad står inflyttningsklar under januari 2023 eller enligt ök. Nu har du chansen att förvärva en av de 26st nyproducerade bostäderna i Brf Ås Ängar etapp 2! Boendeformerna du har att välja mellan är bostadsrättsvillor, radhus och lägenheter! - Fast pris - BoNorr ger extra trygghet i tider av förändring, upphandlad entreprenad utan indexering - Byggnationen följer tidsplan Lägenheterna består av två huskroppar med endast fyra lägenheter i vardera husen, totalt åtta hushåll. Varje lägenhet har egen entré. På nedre plan har du egen uteplats och på övre plan har du en stor balkong. Det byggs fyra stycken 3:or på 65 kvm och fyra stycken 4:or på 88 kvm. Carport i länga ingår i avgiften och har praktiskt förråd. Bostäderna har kök från Ballingslöv (el likvärdigt) och det är ekparkett i alla rum förutom i våtrum och vid entrén där det är grått klinkergolv. Vitvaror från Cylinda (el likvärdigt) med 5 års garanti. Uppvärmning via egen frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme och rumsreglering samt övervakning via Nibe uplink (app). Du får fördelen att själv kunna övervaka och kontrollera dina egna värme/tappvarmvattenkostnader. Badrummen är helkaklade, badrumsskåp från Ballingslöv (el likvärdigt). Tvättmaskin och torktumlare finns i badrummet på nedre plan. Fiberanslutning finns för bokning av eget abonnemang. För mer information klicka på Bostadsväljaren där du hittar de respektive bostädernas Bofaktablad. Nedan kan du även se några 3D-illustrationer över projektet samt några bilder från etapp 1 med liknande bostäder. Ändringar kan ske. Kontakta mäklaren nu för att teckna avtal!

 • Nyproduktion
 • Balkong
Anarisvägen 23, Nedre Torvalla, Östersunds kommun

Anarisvägen 23

Lägenhet
Nedre Torvalla, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

795 000 kr

73 m²

2 rum

4 720 kr/mån

10 890 kr/m²

I Nedre Torvalla hittar du denna helrenoverade och rymliga tvåa med gavelläge! Egen ingång från markplan till hall med trappa upp till boendeplanet. Här har du nyrenoverat kök och badrum. Genomgående renoverade ytskikt med parkettgolv i ek och tapetserade väggar. Utgång till stor balkong i fritt läge. Bredband ingår i månadsavgiften. Det händer mycket positivt i området kring Torvalla just nu. Odensalaskolan som nås via promenadstråken har renoverats. Ny förskola planeras att byggas Öster om Storfjällvägen och söder om Gåsenvägen. Vidare finns det gott om lekplatser, promenadstråk och skogsvägar att upptäcka. Närhet till motions- och skidspår gör vardagen enklare för den aktiva. Att bo i denna lummiga miljö men samtidigt ha nära till centrum via buss eller med cykel är livskvalité för många. I Torvalla centrum finns även livsmedelsaffär, barnhälsovård, öppenförskola och bibliotek. Välkommen att boka in dig på visning via mäklarens hemsida!

 • Balkong
Mittgången 23, Odensala, Östersunds kommun

Mittgången 23

Villa
Odensala, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

3 750 000 kr

113 m²

8 rum

970 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva en friliggande tegelvilla i attraktiva Odensala men bra läge och vacker utsikt från den väl tilltagna uteplatsen. Du välkommans in i den rymliga entréhallen med gott om plats för avhängning. Direkt till höger når man ett modernt och funktionellt arbetskök i vinkel från Ikea. Integrerad ugn och micro samt en trevlig köksö med induktionshäll. Generöst med förvaring i både skåp och bänkar. Vardagsrummet är stort och ger gott om rum för både matsalsdel och bekvämare soffdel. Utsikten går inte att klaga på, här erbjuds vackra utblickar över storsjön. Ljuset flödar från tre håll och via vardagsrummet når man även den väl tilltagna uteplatsen. Vidare på entréplanet finns hela tre sovrum varav ett med praktisk skjutdörrsgarderob samt ett badrum med klinker och kakel. En trappa ner finns flertalet rum och utrymmen som kan nyttjas efter behov. Idag har en vägg monterats i allrummet och skapat ett extra tredje sovrum. I allrummet finns en öppen spis med spiskassett. Vidare finns en separat WC samt bastu med dusch i anslutning. Rymlig tvättstuga och flera förråd med förvaringsmöjligheter samt en matkällare. Flertalet större utgiftsposter bockats av. Fjärrvärme och fiber är indraget och dränering utfördes 2014. Köket renoverades 2015 och efter det har löpande underhåll utförts i bostaden. Man har även installerat från- och tilluftsventilation med värmeåtervinning (FTX). Stort trädäck i sydväst med sol från cirka kl.12-21 under sommarmånaderna. Här finns otroligt fina möjligheter för den trädgårdsintresserade med gott om odlingsmöjligheter. Välkommen att boka in dig på visning via mäklarens hemsida!

Gröns väg 96, Krokom, Krokoms kommun
 • Tor 2 feb kl 12:45

Gröns väg 96

Radhus
Krokom, Krokoms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

1 450 000 kr

98 m²

188 m² tomt

Prydligt radhus med bra familjeläge i mysiga kvarter. Här bor man nära barnomsorg, skolor, grönområden och lekytor. Trevliga omgivningar med närhet till skog och mark men också med närheten till Krokom centrum. Från Krokom finns bra kommunikation till Östersund. Detta välplanerade och tilltalande hem erbjuder rymd och fina ljusflöden. En mysig entrésida välkomnar med skyddad och solrik uteplats med trädäck och stensättning. Det finns även ett förråd samt lågt staket med grind vid entrén. Du välkomnas in i entréhallen som erbjuder gott om plats för avhängning, via hallen nås en gäst WC med snygg träpanel. Vidare in i bostaden finns det stilrena köket med inredning i vita toner och gott om plats för matbord vid fönster. Praktiskt skafferi samt moderna vitvaror, kyl- frys är från 2017. Separat tvättstuga utrustad med tvättmaskin och torkskåp samt ytterligare praktisk förvaring. Vardagsrummet är öppet och rymligt med fint ljusinsläpp, här nås uteplatsen och gräsmattan med äppelträd och buskar. En trappa upp ryms sovrummen. Här finns tre mysiga sovrum med modern interiör och härlig karaktär av fönsterkupor och snedtak. Modern färgskala på väggar och genomgående laminat på golv. Vidare till det rymliga badrummet som är utrustat med klinker på golv och kakel på väggar. Via badrummet nås ett generöst förråd som ger bra förvaringsmöjligheter. Trädgårdssidan är fint inramad av vitmålat staket mot den trevliga grönskan. Det finns fruktträd och buskar samt lekvänlig grästäppa. Uteplatsen med trädäck har gott om utrymme för möblemang och umgänge. Välkommen att boka in dig på visning.

 • Plus
Krokvägen 65, Lit, Östersunds kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Krokvägen 65

Lägenhet
Lit, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

900 000 kr

105,6 m²

4 rum

5 908 kr/mån

8 523 kr/m²

Välkomna till detta trevliga bostadsrättsradhus i mysigt område i Lit. Barnvänligt, bilfritt läge med lekplats utanför köket och altanen. Altan på framsidan och på baksidan. Fyra rum och två badrum. Från baksidan når man skoterled. Carport i länga och förråd ingår. Gångavstånd till förskola, skola, mataffär, buss, hälsocentral mm. Tillträde 1 juni 2023

 • Uteplats
Forstmästarvägen 2, Torvalla, Östersunds kommun

Forstmästarvägen 2

Villa
Torvalla, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

3 975 000 kr

152 m²

6 rum

1 032 m² tomt

På en lugn gata ett stenkast från förskola och skidspår ligger detta praktiska enplanshus som är anpassat för den aktiva barnfamiljens livsstil. Villan ligger på hörntomt i kanten av skogen på väl anlagd tomt med altaner och planteringar. Huset är byggt för den aktiva barnfamiljen. Det finns gym/gästrum, garage du når direkt inifrån huset, flera sovrum, tre toaletter och öppen planlösning som bjuder in till umgänge. Bra energisystem ger låga driftskostnader. Trivsamma Torvalla växer med fler villaområden. Ett stenkast till närmaste förskola, gång/cykelavstånd till grundskola, fritidsgård, sporthall, fotbolls/ishockeyplan och skateboardramp. Nära skogsområde med de välutbyggda milsvida skidspåren mot bl a Spikbodarna samt skoterleden. Liten livsmedelsaffär i området och gångavstånd till Torvalla med idrottsplan, jordgubbslandet och 4H-gård och här brukar också jul- och höstmarknader anordnas. Bra bussförbindelser och fina cykel- och promenadvägar.

Kadettstigen 39, Stadsdel norr, Östersunds kommun

Kadettstigen 39

Radhus
Stadsdel norr, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

4 550 000 kr

93 m²

3 rum

773 m² tomt

Äntligen kan vi presentera denna fina enplansvilla på Jägarvallen som byggdes så sent som 2015. Ett kvadratsmart och energisnålt boende som till våren står redo för ny ägare. Villan ligger med ett ogenerat hörnläge och har längans största tomt. Stadsnära boende med en prunkande trädgård som skapar en rofylld oas och ger oändliga möjligheter för dig med gröna fingrar, solsäkert läge mot sydväst och vidbyggt växthus längs med husets gavel. Insynsskyddad altan med markis och spaljé samt en trevlig grillhörna. Bekvämt boende med asfalterad uppfart och garage med fjärrstyrd port. Intill finns ett förråd där du med fördel förvarar b.la. utemöblerna. Utanför entrén finns en trevlig skyddad träaltan som omges av spaljé och blomlådor. Njut av morgonkaffet och förmiddagssolen eller slappna av i skuggan en varm sommardag. Välkommen in till hallen med praktiskt klinkergolv och avhängning på vardera sida. Till höger finns det rymliga köket med ljus och smakfull inredning från Marbodal, delvis öppen planlösning mot vardagsrummet ger extra rymd och möjlighet att umgås med gästerna. Innanför finns ett sovrum, perfekt som gästrum eller kontor. Från hallen når du ett helkaklat badrum, tvättstuga och förråd. Hela huset har genomgående vattenburen golvvärme och ekparkettgolv förutom våtrummen. Från vardagsrummet finns stora fönsterpartier som vetter mot altanen och trädgården. I området finns närhet till välsorterad matvarubutik, busshållplats, förskola, skola samt närhet till skidstadion med milsvida längd- och motionsspår. Välkommen att boka dig på visning!

Risslersgatan 8, Frösön, Östersunds kommun

Risslersgatan 8

Lägenhet
Frösön, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

1 775 000 kr

87,6 m²

4 rum

4 484 kr/mån

20 263 kr/m²

4 rok med centralt läge på Frösön. Hörnlägenhet lättillgänglig med endast en ½-trappa upp i huset med renoverat kök, fina tapeter, trägolv och egen tvättstuga med duschrum i anslutning, balkong och en mysig innergård med grillplats. Här bor du i en välskött förening med låga avgifter, nära mataffär och med bra bussförbindelser. Endast en kort promenad till stadskärnan.

 • Balkong
Täppvägen 22, Krokom, Krokoms kommun

Täppvägen 22

Villa
Krokom, Krokoms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

2 650 000 kr

120 m²

6 rum

936 m² tomt

Välkommen till Krokom och till denna väl omhändertagna enplansvilla från Älvsbyhus som uppfördes 1991. I mysiga gatukvarter ligger denna fastighet på en fördelaktig hörntomt med närhet till vacker natur och mängder av fina promenadstråk. Bostaden erbjuder ett nytt och fräscht kök från Marbodal som renoverades 2018, två moderna badrum från 2017 samt fem rymliga sovrum. Hallen är centralt placerad med plats för ytterkläder. Till höger från entrén finns det stora köket med stilren och modern karaktär. Mjukt ljusa toner i skåpsinredning och svart bänkskiva i vinkel som samsas med vitvaror i rostfritt ger tidlös elegans och gott om plats. Köket har access till en separat och funktionell tvättstuga samt badrum, bastu och ett sovrum. Till vänster i entréhallen finns det luftiga vardagsrummet med kamin. Här tar du dig vidare till de resterande fyra sovrummen samt till bostadens andra badrum. Även utgång till uterummet nås från vardagsrummet. Här finns gott om plats för olika möblemang och man kan utan problem samla vänner och bekanta. Fastigheten ramas in av buskar och staket och här finns både parkeringsyta samt ett vidbyggt garage som även rymmer förrådsdel. Utomhus ges utrymme i en fin trädgård och tomtmiljö där både plana gräsytor och uppvuxen grönska samsas. Fastigheten har ett bra läge och vetter mot ett grönområde med anslultningsmöjlighet till skotersled och skidspår. I centrum ca 1 km bort finns all tänkbar service och dagligvaruhandel. Både Täppans för­skola och Kvarnbackskolan (årskurs 3-6) ligger i nära anslutning till bostaden vilket gör vardagspusslet enklare för barnfamiljen. Välkommen att boka in dig på visning via mäklarens hemsidan.

Lingonvägen 15F, Odensala, Östersunds kommun

Lingonvägen 15F

Lägenhet
Odensala, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

1 795 000 kr

72 m²

3 rum

4 610 kr/mån

24 931 kr/m²

Ta dig till andra våningen på Lingonvägen 15F och kliv in i denna lägenhet där du kan flytta in direkt och slappna av och börja trivas från första stund. Fantastiskt ljusinsläpp och välplanerade ytor med bra förvaring i praktisk klädkammare. Bostaden består av ett öppet och trivsamt vardagsrum, två sovrum samt ett socialt, stilrent och ljust kök med bra förvaringsmöjligheter, släta luckor och gott om plats för matbord och stolar. Badrummet är stort och fräscht och har toalett, dusch, handfat, spotlights, tvättmaskin och torktumlare. Förråd finns ute på gården samt grillplats, gräsytor och lekplats. Närhet till natur, skolor, förskolor och bra kommunikationer. I dagsläget finns det ledig carport vilket underlättar i vardagen och framförallt nu inför vintern. Här bor du i populära Odensala, med fina grönområden runt knuten, en promenad bort finns en välsorterad matbutik och Lillänge köpcentrum en kort biltur bort. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt som Östersund har att erbjuda.

 • Balkong
Färgargränd 22, Lugnvik, Östersunds kommun
Färgargränd 22, Lugnvik, Östersunds kommun, bild 2
Färgargränd 22, Lugnvik, Östersunds kommun, bild 3

Färgargränd 22

Lägenhet
Lugnvik, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

995 000 kr

74,5 m²

3 rum

4 709 kr/mån

13 356 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade 3:a på markplan med hörnläge i de populära låghusen på Färgargränd! Bra månadsavgift där bredband ingår i avgiften. Bekvämt på markplan väntar nu detta hem på nästa ägare. Här samsas attribut såsom stora rum med härligt ljusinsläpp från två väderstreck, fina golv, ljusa väggar, trevligt kök och smakfullt badrum. Från ett av sovrummen når man dessutom den inglasade balkongen där du kan njuta av härlig eftermiddags- och kvällssol. Här går dessutom balkongdörrarna att öppna så att du enkelt kan stiga ut på gräsmattan om somrarna! Lugnvik är ett lugnt och barnvänligt område med gångavstånd till Storsjön, skola, förskola och busshållplats. Matvarubutik och bensinmack finns också. I närheten av bostaden finns även fina cykelvägar som snabbt tar dig till centrum. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Premium
 • Balkong
Odens väg 6, Ås, Krokoms kommun

Odens väg 6

Radhus
Ås, Krokoms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

2 700 000 kr

117 m²

5 rum

281 m² tomt

I natursköna Ås hittar du detta välskötta gavelradhus med låg driftskostnad! Moderna ytskikt, öppen planlösning mellan kök, matplatsdel och vardagsrum samt stort inglasat uterum. Här finns fyra sovrum fördelat på två våningsplan. Badrum på båda våningarna. Tack vare gavelläget har du sol från morgon till sen kväll och på sidan av huset finns ett trädäck som sluter samman fram- och baksida av tomten. I samfällighetsavgiften ingår b. la. bredband (100 Mbit), tv, snöröjning, VA, sophantering, uppvärmning och p-plats med motorvärmare. Till fastigheten ingår ett eget garage och förråd i den gemensamma längan. Varmt välkommen att föranmäla ditt intresse!

Bleka 125, null, Östersunds kommun

Bleka 125

Villa
Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

1 250 000 kr

84 m²

4 rum

1 378 m² tomt

Mycket trivsam villa med lantligt läge och vackra omgivningar. Lagom avstånd till grannar och bara någon kilometer till förskola. Plan tomt med fin jordkällare. Knappt 30 min till Östersund och 15 min till Brunflo. Ett perfekt första hus eller för dig som vill byta från ett större boende.

 • Plus
Brogränd 29, Karlslund, Östersunds kommun

Brogränd 29

Lägenhet
Karlslund, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

1 350 000 kr

61 m²

2 rum

4 373 kr/mån

22 131 kr/m²

I hjärtat av omtyckta Karlslund väntar nu denna välplanerade och fint renoverade tvåa på nya ägare. Här bor du i en mycket trivsam lägenhet med stadens puls och all tänkbar service bara en promenad bort. Varmt välkommen! En halv trappa upp på mysiga Brogränd stiger du här in i en mycket fin lägenhet om 61 kvadratmeter. Här kan ni njuta av genomgående fina golv med härlig golvvärme, fina ytskikt, bra planlösning, stilrent kök och stort vardagsrum med mysig öppen spis som går att elda i vilket är perfekt inför vinterns kyligare dagar. Fräscht badrum med både badkar och tvättmaskin. Detta är boendet för dig som söker ett bra och lugnt läge med närhet till centrum med dess utbud av restauranger och butiker, cykelavstånd till universitetet, gym, skidstadion, skolor och matbutiker. I närområdet finner du även fina promenadstråk. Missa inte att boka in dig på visning av detta fina hem - varmt välkommen!

 • Hiss
Fjällgatan 19A, Frösön, Östersunds kommun

Fjällgatan 19A

Lägenhet
Frösön, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

1 700 000 kr

78 m²

3 rum

3 345 kr/mån

21 795 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva denna fina lägenhet på vackra Frösön, Fjällgatan 19A! Högst upp i huset hittar du en genomgående renoverad trea med balkong. Möjlighet till uthyrning finns då du når ett utav rummen genom egen ingång till separat hall med gäst-wc. Köket helrenoverades under 2015 och stora badrummet 2010. Därefter löpande renovering av ytskikt. Stort vardagsrum med utgång till balkong med sol från lunchtid till sena kvällen. Stabil förening med låg månadsavgift. Möjlighet för köparen att överta p-plats med motorvärme för endast 100kr/mån. Lägenheten ligger i ett lugnt område med närhet till mataffär, fina strövområden, Storsjön, gym, café, bensinmack och även gångavstånd till Östersunds stadskärna. Varmt välkommen att föranmäla dig till visning!

 • Balkong
Ugglevägen 31, Gräftåvallen, Bergs kommun

Ugglevägen 31

Fritidshus
Gräftåvallen, Bergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

875 000 kr

64 m²

2 rum

2 278 m² tomt

Fjällstuga i barnvänliga Gräftåvallen med närhet till utförsåkning i utbyggt system gemensamt med Bydalen, fantastisk längdåkning i välskötta spår och milsvida skoterleder i Jämtländska fjällvärlden. Fastighet med två stugor på 42 respektive 22 kvm. Båda stugorna har köksdel, sovrum/alkov, allrum och separett-toalett. Det är bara att flytta in och börja njuta av fjällvärlden då det mesta av möblerna, husgeråd och verktyg ingår i köpet.

Mårtens väg 2, Hackås, Bergs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Mårtens väg 2

Villa
Hackås, Bergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

1 900 000 kr

112 m²

5 rum

970 m² tomt

Välkommen till Hackås och denna fräscha villa som ligger på plan och fin tomt gränsande mot grönområde. Fint kök, vardagsrum med utgång till altan och tre sovrum i entréplan. Hel källare med bl a allrum med öppen spis, fräsch tvättstuga med dusch, bastu, toalettrum pannrum och förrådsutrymmen. Isolerat garage med elport och garagedel. I anslutning till garaget finns ett trädäck med vedeldad badtunna. Tomt med ett fint växthus, körsbärsträd, äppelträd och pallkragar för odling. Uppvärmning via luft-vattenvärmepump och kombipanna för ved och el samt solfångare på taket bidrar till en låg energiförbrukning. Skidorna kan man sätta på sig på tomten och åka ut till elljusspåret, och skoterspår ligger också i nära anslutning. Utbyggnad av gång- och cykelväg pågår under hösten 2022.

Brattåsen 115, Annersia, Östersunds kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Brattåsen 115

Fritidshus
Annersia, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

1 475 000 kr

28 m²

2 rum

2,2 ha tomt

Välkommen till Brattåsen 115 där väder, vind och årstider ger ständig variation till detta exceptionellt fina läge. Stjärnklara nätter växlas mot färgsprakande sommarhimlar och närheten till Östersund centrum ger både stadsliv och lantlighet till denna vackra miljö. Med ett beviljat förhandsbesked för nybyggnad av enbostadshus kan du på denna plats skapa ditt nästa drömboende. Denna lantbruksfastighet ligger med ett enskilt och lugnt läge omgivet av skog och odlingsmark. På den stora tomten finns det idag en stuga på ca 28 kvm samt en lada. Förhandsbeskedet kan du ta del av under fliken dokument om du klickar på "Läs mer hos mäklaren". En stenkast bort erbjuder Svartsjöarna förstklassig skidåkning, vidare finns både skoterleder och cykelspår. Om man önskar kan delar av inventarierna ingå i köpet. För dig som söker en lugn och rofylld plats där man är i ett med naturen har hittat helt rätt. Välkommen att kontakta mäklare för privatvisning. Karl Dahlin, 073-4445555.

Hjälmtorpet Duvhöken 15, null, Östersunds kommun

Hjälmtorpet Duvhöken 15

Tomt
Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

1 875 000 kr

2 401 m² tomt

Stor naturskön tomt med bra läge, bara ett stenkast från Storsjön och 3 km från Frösöbron via nyanlagd gång-och cykelväg. Nära bebyggelse men ändå som på landet. Härlig sjöutsikt och en tyst och trygg miljö utan genomfartstrafik. Detaljplanen medger 180 m2 plus 70 m2 byggyta. Skogsområden med fina stigar, bär och svamp.

Tröskvägen 6, Ås Ängar, Krokoms kommun

Tröskvägen 6

Lägenhet
Ås Ängar, Krokoms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

1 895 000 kr

65 m²

3 rum

3 356 kr/mån

29 154 kr/m²

PRODUKTIONEN PÅGÅR FÖR FULLT OCH PROJEKTET FÖLJER TIDSPLAN! Denna bostad står inflyttningsklar under december 2022! Nu har du chansen att förvärva en av de 26st nyproducerade bostäderna i Brf Ås Ängar etapp 2! Boendeformerna du har att välja mellan är bostadsrättsvillor, radhus och lägenheter! - Fast pris - Inflytt från oktober 2022 ( just denna bostad inflytt dec 2022 ) - BoNorr ger extra trygghet i tider av förändring, upphandlad entreprenad utan indexering - Byggnationen följer tidsplan Lägenheterna består av två huskroppar med endast fyra lägenheter i vardera husen, totalt åtta hushåll. Varje lägenhet har egen entré. På nedre plan har du egen uteplats och på övre plan har du en stor balkong. Det byggs fyra stycken 3:or på 65 kvm och fyra stycken 4:or på 88 kvm. Carport i länga ingår i avgiften och har praktiskt förråd. Bostäderna har kök från Ballingslöv (el likvärdigt) och det är ekparkett i alla rum förutom i våtrum och vid entrén där det är grått klinkergolv. Vitvaror från Cylinda (el likvärdigt) med 5 års garanti. Uppvärmning via egen frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme och rumsreglering samt övervakning via Nibe uplink (app). Du får fördelen att själv kunna övervaka och kontrollera dina egna värme/tappvarmvattenkostnader. Badrummen är helkaklade, badrumsskåp från Ballingslöv (el likvärdigt). Tvättmaskin och torktumlare finns i badrummet på nedre plan. Fiberanslutning finns för bokning av eget abonnemang. För mer information klicka på Bostadsväljaren där du hittar de respektive bostädernas Bofaktablad. Nedan kan du även se några 3D-illustrationer över projektet samt några bilder från etapp 1 med liknande bostäder. Ändringar kan ske. Kontakta mäklaren nu för att teckna avtal!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Tand 630, Tandsbyn, Östersunds kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Tand 630

Villa
Tandsbyn, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

895 000 kr

120 m²

1,1 ha tomt

Fastighet med lantligt läge strax utanför Tandsbyn. Här finns stora plana ytor med möjlighet att bygga nytt hus efter eget önskemål, alternativt att totalrenovera det gamla bostadshuset. På tomten finns ett bra garage med gjutet golv samt förrådsbyggnader, vatten och avlopp finns. Här kan också finnas möjlighet till viss djurhållning på marken. En dryg mil till Brunflo med affärer och idrottsanläggningar mm och ca 7 km till Fåker med ICA-affär. Skoterspår och skidspår finns ca 300 m från fastigheten.

Bleka 130, null, Östersunds kommun
 • Imorgon kl 13:00

Bleka 130

Villa
Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

4 975 000 kr

184 m²

5 rum

3 313 m² tomt

Längtar du efter livet på landet? Att få bo i ett gammalt, charmigt timmerhus där man verkligen lyckats att renovera med den rätta känslan kvar? Att ha ett eget litet café eller gott om plats för verksamhet som smide, konst, bilar, bed and breakfast, loppis, lager el dyl? Stora fester på logen? Välkommen till Bleka och denna mycket välskötta fastighet bara 30 min från Östersund. Nära Tandsbyn och den magiska Locknesjön hittar du denna idyll. Fantastiskt vackert timmerhus som flyttades till denna plats 1996 och samtidigt genomgick en omfattande renovering. Färgstarkt och pietetsfullt renoverat med fungerande kakelugnar, kaminer, trägolv och allt annat som hör till ett äldre hus och ger den rätta känslan. Stort, härligt kök med vedspis och ett härligt skafferi. Bergvärme ger pengar över till annat och fiber i båda byggnaderna gör hemarbetet smidigt.

 • Plus
Snorres väg 79, Frösön, Östersunds kommun

Snorres väg 79

Lägenhet
Frösön, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

975 000 kr

74 m²

3 rum

3 997 kr/mån

13 176 kr/m²

Trevlig lägenhet i barnvänligt område med närhet till grönområden, promenadvägar, affär, skola, förskola, fritids mm samt tillgång till bra bussförbindelser. Vardagsrum med utgång till balkong, kök med matplats, renoverat badrum och rymliga sovrum. Bilfria, barnvänliga innergårdar.

 • Balkong
Arådalen Ripstigen 100, Arådalen, Bergs kommun

Arådalen Ripstigen 100

Fritidshus
Arådalen, Bergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

1 690 000 kr

43 m²

2 rum

2 390 m² tomt

I Arådalens härliga fjällvärld ligger denna fastighet med både bostadshus med loft, fin gäststuga, skoterbod och uthus med duschplats. Möbler, husgeråd och skoter ingår så här är det bara att ta med mat och kläder och börja njuta av fjällivet!

Ringvägen 10, Krokom, Krokoms kommun

Ringvägen 10

Villa
Krokom, Krokoms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

1 890 000 kr

93 m²

4 rum

1 202 m² tomt

Välkommen till detta trevliga, nymålade hus där hela entréplan totalrenoverats under 2021! Tre sovrum, vardagsrum, kök och lyxigt badrum. Källare med stora möjligheter att inreda gillestuga, förråd, gästrum och hobbyrum. Fjärrvärme och fiber.

Brogränd 26B, Karlslund, Östersunds kommun

Brogränd 26B

Lägenhet
Karlslund, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

1 525 000 kr

49 m²

2 rum

3 266 kr/mån

31 122 kr/m²

Unik tvåa i stabil förening i hjärtat av Karlslund! Här välkomnas du av en mycket fin lägenhet som badar i ljusinsläpp. Den härliga 40-tals charmen finns väl bevarad med vackra trägolv, högt i tak, fönsterbrädor i marmor och en balkong med dubbeldörrar som vetter ut mot den lugna innergården. I månadsavgiften ingår fiber. För föreningens medlemmar finns samlingslokal, övernattningsrum, bastu, hobbyrum och minigym att tillgå. Lummig innergård med grill och utemöbler. Här bor du med gångavstånd till mataffär, stadskärnan, universitetet och upplysta elljusspår. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för en privatvisning. Karl Dahlin, 073-444 55 55.

 • Balkong
Bydalen 730, Bydalen, Åre kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Bydalen 730, Bydalen, Åre kommun, bild 2
Bydalen 730, Bydalen, Åre kommun, bild 3

Bydalen 730

Fritidshus
Bydalen, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

3 800 000 kr

100 m²

7 rum

1 287 m² tomt

Nu är hösten på intåg och därmed närmar sig vintersäsongen. Nu har du chans att förvärv denna mångsidiga fastighet som är fördelad på två lägenheter, en på vardera plan. Perfekt för dig som vill hyra ut en separat del för extra inkomst alternativt låta nära och kära husera för sig själva. Huset uppfördes så sent som 2013 och tillhör Dalsjöns stugområde/samfällighet. Här har du alla bekvämligheter man kan önska sig. Fantastisk utsikt över mäktiga Drommen och Dalsjön. Bekvämt boende med Ski-in och Ski-out och närhet till längdskidsspår samt en kort promenad bort finns Bydalens Wärdshus. Entréplanet bjuder på vattenburen golvvärme i den gjutna betongplattan, två sovrum, badrum med våtrumsmatta och tapet i sobra färger. Ljust kök tillsammans med allrum och matplats för 4 personer, behagligt ekparkettgolv. Den värmande kaminen utgör en central del i rummet. Via en passage når du ytterligare ett badrum med tvättmaskin och värmepump samt separat bastu. I det gemensamma trapphuset når du via spiraltrappan den övre lägenheten som har vattenburen golvvärme i hela våningsplanet. Här inrymmer kök tillsammans med allrum och bjuder på härlig tak rymd och stora fönster från golv till tak mot söder och utsikten. Ljus köksinredning även här och rum för 6-8 personer. Soffhörna och rum för fåtöljer där du med fördel slår dig ner och njuter av en god bok framför braskaminen och utsikten. Våningsplanet inrymmer även 3 sovrum varav det ena med dubbelsäng, badrum med våtrumsmatta och tapeter i sobra färger. Utgång finns till den vidbyggd solsäkra balkongen. På tomten finns ett nybyggt förråd med gjuten platta och el. Självklart är du uppkopplad via fiber. Fastigheten säljs med samtliga möbler och inventarier förutom personliga tillhörigheter. Bara att packa väskan och börja njuta av ledigheten. Ski in-ski out läge där du tar dragbanan upp för att sedan välja om du vill åka ner till Bydalen eller till Hovde. Varmt välkommen till gemytliga Bydalen.

 • Premium
Tröskvägen 24, Ås Ängar, Krokoms kommun

Tröskvägen 24

Radhus
Ås Ängar, Krokoms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

2 695 000 kr

102 m²

6 rum

5 266 kr/mån

26 422 kr/m²

SÄLJSTART! Nu har du chansen att förvärva en av de 26st nyproducerade bostäderna i Brf Ås Ängar etapp 2! Boendeformerna du har att välja mellan är bostadsrättsvillor, radhus och lägenheter! Radhusen består av 2st 4-radhuslängor och 1st 2-radhuslänga. Egen carport i länga. Radhusen byggs med genomgående hög standard och fina materialval. Bra planlösning med öppna sociala ytor i form av kök och vardagsrum på nedre plan. På övre plan finns tre sovrum samt ett allrum som går att göra till ytterligare ett sovrum. Praktiskt boende med badrum på båda våningsplanen. Radhusen har två små förråd till respektive bostad. Bostäderna har kök från Ballingslöv (el likvärdigt) och det är ekparkett i alla rum förutom i våtrum och vid entrén där det är grått klinkergolv. Vitvaror från Cylinda (el likvärdigt) med 5 års garanti. Uppvärmning via egen frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme och rumsreglering samt övervakning via Nibe uplink (app). Du får fördelen att själv kunna övervaka och kontrollera dina egna värme/tappvarmvattenkostnader. Badrummen är helkaklade, badrumsskåp från Ballingslöv. Tvättmaskin och torktumlare finns i badrummet på nedre plan. Fiberanslutning finns för bokning av eget abonnemang. Möjlighet till tillval kommer att erbjudas framgent. För mer information klicka på Bostadsväljaren där du hittar de respektive bostädernas Bofaktablad. Nedan kan du även se några 3D-illustrationer över projektet samt några bilder från etapp 1 med liknande bostäder. Ändringar kan ske. Byggnation pågår för fullt- tillträde planerat med början av oktober 2022. Kontakta mäklaren nu för att teckna avtal!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
Brf Ås Ängar 2, null, Krokoms kommun

Brf Ås Ängar 2

Lägenhet
Krokoms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

1 795 000 kr

114 m²

6 rum

3 356 kr/mån

SÄLJSTART! Nu har du chansen att förvärva en av de 26st nyproducerade bostäderna i Brf Ås Ängar etapp 2! Boendeformerna du har att välja mellan är bostadsrättsvillor, radhus och lägenheter! Radhusen består av 2st 4-radhuslängor och 1st 2-radhuslänga. Egen carport i länga. Radhusen byggs med genomgående hög standard och fina materialval. Bra planlösning med öppna sociala ytor i form av kök och vardagsrum på nedre plan. På övre plan finns tre sovrum samt ett allrum som går att göra till ytterligare ett sovrum. Praktiskt boende med badrum på båda våningsplanen. Radhusen har två små förråd till respektive bostad. Lägenheterna består av två huskroppar med endast fyra lägenheter i vardera husen, totalt åtta hushåll. Varje lägenhet har egen entré. På nedre plan har du egen uteplats och på övre plan har du en stor balkong. Det byggs fyra stycken 3:or på 65 kvm och fyra stycken 4:or på 88 kvm. Carport i länga ingår i avgiften och har praktiskt förråd. Bostadsrättsvillorna blir fristående med eget förråd, carport och egen uteplats. Totalt kommer det byggas åtta bostadsrättsvillor. Boytan är 114 kvm och byggs med genomgående hög standard och fina materialval. Bra planlösning med öppna sociala ytor i form av kök och vardagsrum med kamin på nedre plan. På övre plan finns fyra sovrum, bra klädkammare samt ett allrum för mysigt umgänge. Praktiskt boende med badrum på båda våningsplanen. Egen carport intill huset. Det tillhör två förråd, ena förrådet finns i carporten och det andra vid huset. Till varje enbostadsvilla hör en mysig tomt som förfogas av bostadsrättsägaren men ägs av bostadsrättsföreningen. Bostäderna har kök från Ballingslöv (el likvärdigt) och det är ekparkett i alla rum förutom i våtrum och vid entrén där det är grått klinkergolv. Vitvaror från Cylinda (el likvärdigt) med 5 års garanti. Uppvärmning via egen frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme och rumsreglering samt övervakning via Nibe uplink (app). Du får fördelen att själv kunna övervaka och kontrollera dina egna värme/tappvarmvattenkostnader. Badrummen är helkaklade, badrumsskåp från Ballingslöv (el likvärdigt). Tvättmaskin och torktumlare finns i badrummet på nedre plan. Fiberanslutning finns för bokning av eget abonnemang. Möjlighet till tillval kommer att erbjudas framgent. För mer information klicka på Bostadsväljaren där du hittar de respektive bostädernas Bofaktablad. Nedan kan du även se några 3D-illustrationer över projektet samt några bilder från etapp 1 med liknande bostäder. Ändringar kan ske. Byggnation pågår för fullt- tillträde planerat med början av oktober 2022. Kontakta mäklaren nu för att teckna avtal!

 • Nybyggnadsprojekt
Krondikesvägen 94E, Marielund, Östersunds kommun

Krondikesvägen 94E

Lägenhet
Marielund, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

925 000 kr

31 m²

1 rum

1 838 kr/mån

29 839 kr/m²

Optimalt planerad etta på tredje våningen med hiss. Lägenheten färdigställdes 2019 och präglas av genomtänkta ytor. Fransk balkong, gott om förvaring, plats för rymlig säng. Tvättmaskin, torktumlare och elektrisk golvvärme i duschrummet. Modernt kök med bra förevararing och ytor. Med en avgift på 1838 kr i månaden passar detta boende perfekt som första-, student- eller övernattningsbostad. De ljusa tonerna i bostaden ger ett lugnt och behagligt intryck. Ett stort plus för möjligheten att kunna sätta sig utanför ytterdörren i sitt egna möblemang och njuta av den grönskande omgivningen. Odenvallen ger ett fördelaktigt läge där man når allt som Östersund city har att erbjuda till fots eller cykel. Busshållplatsen ligger runt hörnet. I området kan man ta del av kultur, nöje och träning genom Folkets Hus, Storsjöbadet och STC träningscenter. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

 • Hiss
Gråbergsvägen 29, Gräftåvallen, Bergs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Gråbergsvägen 29

Tomt
Gräftåvallen, Bergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

450 000 kr

2 355 m² tomt

Välkommen till populära Gräftåvallen och en stor tomt med bra läge nära centrumanläggning och backar. Här finns möjlighet att bygga stuga utifrån eget behov och önskemål enligt planen som medger byggnad av hus på 100 m² + uthus 40 m² och därutöver Attefallshus. Närhet till skidåkning utför och på längden i vacker natur, skoterleder i området och fina bärmarker. Fjällgården erbjuder mat, fika, olika aktiviteter mm, och i anslutning till anläggningen finns också en livsmedelsbutik. Allt finns att hitta på hemsidan graftavallen.se och där finns också längdspårskarta, pistinformation och bra övrig info. I området finns också fina bärmarker. På vägen upp till Gräftåvallen ligger Häggsåssjön som är en badvänlig fjällsjö med fin sandstrand och grillplats.

Visar alla 33