Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Camilla Sandmark

Camilla Sandmark

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lakavattnet 324, Föllinge, Krokoms kommun
Lakavattnet 324, Föllinge, Krokoms kommun, bild 2
Lakavattnet 324, Föllinge, Krokoms kommun, bild 3

Lakavattnet 324

Fritidshus
Föllinge, Krokoms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
850 000 kr
80 + 40 m²
3 099 m² tomt

Välkommen till denna fastighet i det charmiga Lakavattnets by på en nyligen avstyckad tomt. Här bor du i ett fantastiskt läge, omgiven av vackra fjäll och med en underbar utsikt över vattnet. Med en plogad väg ända fram till huset blir vardagen enklare och du kan njuta av naturen året om. Det äldre huset behöver renoveras, vilket ger dig chansen att sätta din personliga prägel. Lakavattnets by är en idyllisk plats att bo på, med närhet till både vattenaktiviteter och fjällvandring. Här kan du ta långa promenader eller utmana dig själv med spännande utflykter i fjällmiljö. När vintern kommer kan du njuta av skidåkning och snölek precis utanför dörren. Fastigheten ligger i direkt närhet till Hotagens naturreservat. Missa inte chansen att förverkliga din dröm om ett boende i Lakavattnets by. OBS! Fastigheten säljs med friskrivningsklausul där säljaren friskriver sig från ansvar för dolda fel. Det åligger blivande köpare att före köp försäkra sig om fastighetens skick.

  • Premium
Lakavattnet 322, Föllinge, Krokoms kommun
Lakavattnet 322, Föllinge, Krokoms kommun, bild 2
Lakavattnet 322, Föllinge, Krokoms kommun, bild 3

Lakavattnet 322

Tomt
Föllinge, Krokoms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
750 000 kr
3 773 m² tomt

Drömmer du om att bygga ditt eget paradis? Då har du hittat rätt! Denna vackra tomt i Lakavattnet, Jämtland, är precis vad du letar efter. Med nyligen avstyckade områden och ett förhandsbesked för bygglov, är möjligheterna oändliga. Belägen i en idyllisk lantlig miljö, med en fantastisk utsikt över det glittrande vattnet och majestätiska fjällen, kommer ditt nya hem att erbjuda en fridfull tillflyktsort från stadens brus. Lakavattnet är känt för sin natursköna skönhet och här finns gott om utrymme för att förverkliga dina drömmar. Oavsett om du vill bygga en stuga för avkoppling och rekreation, eller ett permanent boende för att njuta av den friska luften och naturen året runt, så är denna tomt perfekt. Tomten ligger i direkt närhet till Hotagens naturreservat. Ta chansen att skapa din egen oas på denna fantastiska tomt i Lakavattnet. Möjligheterna är oändliga och ditt drömställe är bara ett beslut bort.

  • Premium
Åkersjön 1004, Åkersjön, Krokoms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Åkersjön 1004

Fritidshus
Åkersjön, Krokoms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 500 000 kr
52 m²
3 rum
1 623 m² tomt

Nu har du möjlighet att förvärva denna fjällstuga i snösäkra Åkersjön! Här erbjuds ett fantastiskt läge med skoterleder i direkt anslutning till fritidshuset. Stugan har en bra planlösning med två sovrum, storstuga med kamin och kökdel som är i direkt anslutning till storstugan. På tomten finns en isolerad gäststuga med sovplats, ett skotergarage samt ett förråd. Fiber finns. Tillträde efter överenskommelse. Välkommen att boka tid för visning

  • Plus
Vallrun 514, Åkersjön, Krokoms kommun

Vallrun 514

Fritidshus
Åkersjön, Krokoms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
975 000 kr
33 m²
1 574 m² tomt

Välkommen till ett riktigt vinterparadis! Här bor du nära skog och natur med ett fridfullt läge i Vallrun med utsikt mot Åkersjön. Flera byggnader i gott skick. Stuga med köksdel, sovalkov och matplats samt en altan med vy mot vattnet. Skotergarage med gästrum och stuga med dusch och bastu. Båthus. Åkersjön erbjuder bl a bra skoterleder samt sommar- och vinterfiske. Nära till skoterled och skidspår.

Bågskyttevägen 66, Östersund, Östersunds kommun

Bågskyttevägen 66

Lägenhet
Östersund, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 695 000 kr
65 m²
3 rum
vån 2/2
5 137 kr/mån
26 077 kr/m²

Välkommen till Bågskyttevägen och denna mycket trevliga 3:a i nyskick! Här bor ni i en modern lägenhet med alla bekvämligheter som ni önskar. Öppen planlösning och en stor härlig balkong i anslutning till kök och vardagsrum, två sovrum och ett rymligt badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Genomgående ekparkett med vattenburen golvvärme i hela lägenheten. Till lägenheten ingår en carport samt förråd.

  • Balkong
Rådhusgatan 106B, Söder, Östersunds kommun
  • Mån 29 apr kl 16:00
Rådhusgatan 106B, Söder, Östersunds kommun, bild 2
Rådhusgatan 106B, Söder, Östersunds kommun, bild 3

Rådhusgatan 106B

Lägenhet
Söder, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 695 000 kr
86,5 m²
3 rum
vån 1/4
7 034 kr/mån
19 595 kr/m²

Nu finns möjligheten att köpa en fin 3:a i terrasshusen! Här kan du njuta av det stora inglasade uterummet på c:a 23 kvadratmeter. Hela lägenheten har genomgående nya fräscha ytskikt med ett mörkgrått laminatgolv med struktur och ljusa tapeter på väggarna. Två rymliga sovrum. Öppen härlig planlösning mellan kök och vardagsrum. Rymligt badrum med plastmatta på golv och delvis kaklade väggar med vitmålad väv. I lägenheten finns ett stort förråd och en klädkammare. Mysig innergård med grillplats, utemöbler och en fontän. För föreningens medlemmar finns tvättstuga, cykel- och sparkförråd, bastu, festlokal, övernattnings- och snickarrum att tillgå. Här bor du nära affärer, gym, bussar och fina strövområden nära Storsjön. Välkommen att föranmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Köpmangatan 44B, Östersund Centrum, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Köpmangatan 44B

Lägenhet
Östersund Centrum, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 695 000 kr
53 m²
2 rum
vån 4/4
2 423 kr/mån
31 981 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvåa högst upp i stabil riksbyggenförening med låg belåning. Med en fantastisk utsikt, en inbjudande balkong, ett fint sovrum och inkluderad el i den låga månadsavgiften, blir detta hem en fridfull och vacker plats att kalla sitt eget! Välkommen på visning.

  • Plus
  • Balkong
Tröskvägen 18, Ås, Krokoms kommun

Tröskvägen 18

Lägenhet
Ås, Krokoms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
3 450 000 kr
114 m²
6 rum
6 482 kr/mån
30 263 kr/m²

Nyproducerade bostäder! Nu har du chansen att bo avgiftsfritt i 12 månader! Boendeformerna du har att välja mellan är bostadsrättsvillor, radhus och lägenheter. Erbjudandet gäller under en tidsbegränsad period! Kontakta mäklaren för mer information och visning! Detta radhus är uppfört i två plan och har egen carport i länga. Radhusen byggs med genomgående hög standard och fina materialval. Bra planlösning med öppna sociala ytor i form av kök och vardagsrum på nedre plan. På övre plan finns tre sovrum samt ett allrum som går att göra till ytterligare ett sovrum. Praktiskt boende med badrum på båda våningsplanen. Radhusen har två förråd till respektive bostad. Bostäderna har kök från Ballingslöv och det är ekparkett i alla rum förutom i våtrum och vid entrén där det är grått klinkergolv. Vitvaror från Cylinda med 5 års garanti. Uppvärmning via egen frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme och rumsreglering samt övervakning via Nibe uplink (app). Du får fördelen att själv kunna övervaka och kontrollera dina egna värme/tappvarmvattenkostnader. Badrummen är helkaklade, badrumsskåp från Ballingslöv. Tvättmaskin och torktumlare finns i badrummet på nedre plan. Fiberanslutning finns för bokning av eget abonnemang. För mer information klicka på Bostadsväljaren där du hittar de respektive bostädernas Bofaktablad. https://bonorr.se/projekt/brf-as-angar-2/ Kontakta mäklaren nu för att teckna avtal!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
Tröskvägen 36, Ås, Krokoms kommun

Tröskvägen 36

Lägenhet
Ås, Krokoms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
2 550 000 kr
102 m²
5 rum
vån 1/2
5 833 kr/mån
25 000 kr/m²

Nyproducerade bostäder! Nu har du chansen att bo avgiftsfritt i 12 månader! Boendeformerna du har att välja mellan är bostadsrättsvillor, radhus och lägenheter. Erbjudandet gäller under en tidsbegränsad period! Kontakta mäklaren för mer information och visning! Detta radhus är uppfört i två plan och har egen carport i länga. Radhusen har genomgående hög standard och fina materialval. Bra planlösning med öppna sociala ytor i form av kök och vardagsrum på nedre plan. På övre plan finns tre sovrum samt ett allrum som går att göra till ytterligare ett sovrum. Praktiskt boende med badrum på båda våningsplanen. Radhusen har två förråd till respektive bostad. Bostäderna har kök från Ballingslöv och det är ekparkett i alla rum förutom i våtrum och vid entrén där det är grått klinkergolv. Vitvaror från Cylinda med 5 års garanti. Uppvärmning via egen frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme och rumsreglering samt övervakning via Nibe uplink (app). Du får fördelen att själv kunna övervaka och kontrollera dina egna värme/tappvarmvattenkostnader. Badrummen är helkaklade, badrumsskåp från Ballingslöv. Tvättmaskin och torktumlare finns i badrummet på nedre plan. Fiberanslutning finns för bokning av eget abonnemang. För mer information klicka på Bostadsväljaren där du hittar de respektive bostädernas Bofaktablad. https://bonorr.se/projekt/brf-as-angar-2/ Kontakta mäklaren nu för att teckna avtal!

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Rosenlundsvägen 3A, Brunflo, Östersunds kommun

Rosenlundsvägen 3A

Villa
Brunflo, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
2 450 000 kr
251 + 106 m²
10 rum
731 m² tomt

Stor villa centralt belägen i Brunflo med vacker utsikt mot Brunfloviken. I dagsläget är huset uppdelat på två lägenheter, 6 rok resp 4 rok. Man kan med enkla medel ändra på planlösningen om man vill ha en annan fördelning på antal rum eller om man vill nyttja hela huset som enbostadshus. Rymliga rum, öppna spisar och en fungerande bakugn finns i källarplanet. Garage i länga via samfällighet.

Tröskvägen 8, Ås Ängar, Krokoms kommun

Tröskvägen 8

Lägenhet
Ås Ängar, Krokoms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 795 000 kr
65 m²
3 rum
vån 2/2
3 692 kr/mån
27 615 kr/m²

Nyproducerade bostäder! Nu har du chansen att bo avgiftsfritt i 12 månader! Boendeformerna du har att välja mellan är bostadsrättsvillor, radhus och lägenheter. Erbjudandet gäller under en tidsbegränsad period! Kontakta mäklaren för mer information och visning! Lägenheterna består av två huskroppar med endast fyra lägenheter i vardera husen, totalt åtta hushåll. Varje lägenhet har egen entré. På nedre plan har du egen uteplats och på övre plan har du en stor balkong. Det byggs fyra stycken 3:or på 65 kvm och fyra stycken 4:or på 88 kvm. Carport i länga ingår i avgiften och har praktiskt förråd. Bostäderna har kök från Ballingslöv och det är ekparkett i alla rum förutom i våtrum och vid entrén där det är grått klinkergolv. Vitvaror från Cylinda med 5 års garanti. Uppvärmning via egen frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme och rumsreglering samt övervakning via Nibe uplink (app). Du får fördelen att själv kunna övervaka och kontrollera dina egna värme/tappvarmvattenkostnader. Badrummen är helkaklade, badrumsskåp från Ballingslöv. Tvättmaskin och torktumlare finns i badrummet på nedre plan. Fiberanslutning finns för bokning av eget abonnemang. För mer information klicka på Bostadsväljaren där du hittar de respektive bostädernas Bofaktablad. Kontakta mäklaren nu för att teckna avtal!

  • Nyproduktion
  • Balkong
Brf Ås Ängar 2, null, Krokoms kommun

Brf Ås Ängar 2

Lägenhet
Krokoms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
fr. 1 795 000 kr
65-114 m²
3-6 rum
3 692 kr/mån

TECKNA NU OCH BO 24 MÅNADER AVGIFTSFRITT! Nu har du chansen att bo avgiftsfritt i 24 månader! Boendeformerna du har att välja mellan är bostadsrättsvillor, radhus och lägenheter! Radhusen består av 2st 4-radhuslängor och 1st 2-radhuslänga. Egen carport i länga. Radhusen har genomgående hög standard och fina materialval. Bra planlösning med öppna sociala ytor i form av kök och vardagsrum på nedre plan. På övre plan finns tre sovrum samt ett allrum som går att göra till ytterligare ett sovrum. Praktiskt boende med badrum på båda våningsplanen. Radhusen har två små förråd till respektive bostad. Lägenheterna består av två huskroppar med endast fyra lägenheter i vardera husen, totalt åtta hushåll. Varje lägenhet har egen entré. På nedre plan har du egen uteplats och på övre plan har du en stor balkong. Det byggs fyra stycken 3:or på 65 kvm och fyra stycken 4:or på 88 kvm. Carport i länga ingår i avgiften och har praktiskt förråd. Bostadsrättsvillorna blir fristående med eget förråd, carport och egen uteplats. Totalt kommer det byggas åtta bostadsrättsvillor. Boytan är 114 kvm och byggs med genomgående hög standard och fina materialval. Bra planlösning med öppna sociala ytor i form av kök och vardagsrum med kamin på nedre plan. På övre plan finns fyra sovrum, bra klädkammare samt ett allrum för mysigt umgänge. Praktiskt boende med badrum på båda våningsplanen. Egen carport intill huset. Det tillhör två förråd, ena förrådet finns i carporten och det andra vid huset. Till varje enbostadsvilla hör en mysig tomt som förfogas av bostadsrättsägaren men ägs av bostadsrättsföreningen. Bostäderna har kök från Ballingslöv och det är ekparkett i alla rum förutom i våtrum och vid entrén där det är grått klinkergolv. Vitvaror från Cylinda med 5 års garanti. Uppvärmning via egen frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme och rumsreglering samt övervakning via Nibe uplink (app). Du får fördelen att själv kunna övervaka och kontrollera dina egna värme/tappvarmvattenkostnader. Badrummen är helkaklade, badrumsskåp från Ballingslöv. Tvättmaskin och torktumlare finns i badrummet på nedre plan. Fiberanslutning finns för bokning av eget abonnemang. För mer information klicka på Bostadsväljaren där du hittar de respektive bostädernas Bofaktablad. Kontakta mäklaren nu för att teckna avtal!

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 12