Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Camilla Sandmark

Camilla Sandmark

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Genvägen 22, Änge, Offerdal, Krokoms kommun

Genvägen 22

Villa
Änge, Offerdal, Krokoms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 575 000 kr
110 + 144 m²
6 rum
1 380 m² tomt

Villa trevligt belägen på en lättskött tomt i centrala Änge med gångavstånd till bra service som skola årskurs F-9, förskola, affärer, hälsocentral busshållplats mm. Villans entréplan inrymmer ett rymligt kök, vardagsrum med matplats, 3 sovrum, hall och renoverat duschrum. Källare med gillestuga, matkällare, förrådsutrymmen, tvättstuga och pannrum.

  • Plus
  • Energieffektiv
Ösavägen 106, Ås, Krokoms kommun
Ösavägen 106, Ås, Krokoms kommun, bild 2
Ösavägen 106, Ås, Krokoms kommun, bild 3

Ösavägen 106

Villa
Ås, Krokoms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
3 275 000 kr
131 + 65 m²
5 rum
1 530 m² tomt

Välkommen till Ösavägen 106 i Ås - ett hus där varje detalj har noggrant planerats för att skapa en harmonisk miljö. Här erbjuds en livsstil utöver det vanliga. Det ljusa och härliga matrummet samt det nyrenoverade arbetsköket, från år 2023, ligger i anslutning till vardagsrummet. Härifrån leder de dubbla dörrarna ut till trädgården, som erbjuder möjligheter att odla egna örter och grönsaker eller bara njuta av den vackra utomhusmiljön. För naturälskaren finns närhet till härliga grönområden och strand vid Storsjön. Du kan ta dig till den mysiga badplatsen vid Ås båthamn eller njuta av sköna skogspromenader. Trots den lantliga känslan har du också närhet till Östersund - bara 12-13 minuter med bil eller 20 minuter med buss. Förskola och skolor finns också inom bekvämt avstånd.

  • Premium
Ystasjön 124, Gällö, Bräcke kommun

Ystasjön 124

Fritidshus
Gällö, Bräcke kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 375 000 kr
56 m²
3 rum
4 780 m² tomt

Fritidshus i Gällö med fantastisk utsikt från den ca 70 m breda strandtomten med öppen utsikt över Revsundssjön och med soltillgång hela dagen. Välplanerad stuga på en fin tomt med gräsytor, planteringar och gott om ved på skogstomten.

Friggs väg 6, Ås, Krokoms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Friggs väg 6

Radhus
Ås, Krokoms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
2 975 000 kr
117 m²
5 rum
238 m² tomt

Välkommen till detta attraktiva radhus med ett av områdets mest eftertraktade lägen. Här erbjuds en härlig utsikt över Storsjön, Rödösundet och Jämtlandsfjällen. Med tre välplanerade sovrum och två badrum ger detta radhus gott om utrymme för den växande familjen. Väldigt bra granngemenskap och en lagom och lättskött tomt. Detta lugna och barnvänliga område lockar med en trivsam innergård komplett med lekplats. Med gångavstånd längs bilfria vägar når du förskola, skola och hälsocentral. Bra bussförbindelser och cykelvägar gör det enkelt att ta sig till Östersund. Området är känt för sina fantastiska strövområden där du kan njuta av vackra vyer över Storsjön och Jämtlandsfjällen. Här finns möjligheter till avkoppling och naturupplevelser i en inspirerande miljö.

Harvvägen 15, Ås, Krokoms kommun

Harvvägen 15

Lägenhet
Ås, Krokoms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
2 550 000 kr
102 m²
5 rum
5 908 kr/mån
25 000 kr/m²

I vackra och lantliga Ås finner du detta trevliga bostadsrättsradhus med hörnläge, färdigställt år 2021. Här erbjuds en modern och bekväm boendemiljö med vattenburen golvvärme och enhetligt parkettgolv i samtliga rum, förutom hallen och de två duschrummen som pryds av stilfullt klinkergolv. Köket är av hög kvalitet från Ballingslöv och smälter samman med vardagsrummet i en öppen planlösning, vilket skapar en social och trivsam atmosfär. Radhuset rymmer två badrum, ett på varje våningsplan, vilket ger en praktisk lösning för familjen eller gäster. Här finns även möjlighet till upp till fyra sovrum, vilket ger extra flexibilitet för att anpassa bostaden efter behov. På baksidan av huset finns en altan och gräsmatta. Till radhuset hör även två förråd och en carport i länga. I det barnvänliga området finns närhet till skola, förskola, vackra strövområden, skidspår och sporthall. Detta är en unik möjlighet att skapa ett bekvämt och trivsamt hem i natursköna Ås.

  • Plus
  • Uteplats
Krondikesvägen 80A, Marielund, Östersunds kommun

Krondikesvägen 80A

Lägenhet
Marielund, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 075 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2
3 347 kr/mån
18 220 kr/m²

I lugnt trivsamt område ligger denna lägenhet som erbjuder ett mindre kök med utgång till balkong med förmiddagssol, en öppen planlösning mot vardagsrummet, ett rymligt sovrum och ett badrum. Föreningen som bostaden tillhör är stabil med en god ekonomi, vilket ger trygghet och säkerhet för de boende. Närheten till bra cykelvägar och busshållplatser gör det enkelt att ta sig runt i området samt att snabbt nå centrum. Denna bostad erbjuder en perfekt kombination av lugnt läge, bekvämlighet och goda kommunikationer.

  • Balkong
Fritzhemsgatan 61D, Frösön, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Fritzhemsgatan 61D

Lägenhet
Frösön, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
775 000 kr
39 m²
1 rum
2 847 kr/mån
19 872 kr/m²

Trevlig ljus lägenhet med utsikt mot Storsjön samt Mariebysidan. Lägenheten inrymmer vardagsrum med utgång till balkong, rymligt kök med bra förvaringsutrymmen och ett äldre badrum. Gångavstånd till välsorterad matbutik och härliga promenadstråk runt Lövsta och Frösöberget. Närhet till Frösö flygplats och busshållplats direkt utanför bostaden.

  • Balkong
Grytan Brunflo, Brunflo, Östersunds kommun

Grytan Brunflo

Tomt
Brunflo, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
550 000 kr
2 670 m² tomt

Välkommen till denna tomt, endast ett stenkast från Storsjön. Med detta läge har du närheten till bebyggelse samtidigt som du kan njuta av den fridfulla landsbygden. Tomten erbjuder sjöutsikt och en tyst och trygg miljö där du kan koppla av utan störningar från genomfartstrafik. Med närheten till sjön, grillplats och en båtbrygga får du möjligheten att njuta av fina kvällar, båtturer och fisketurer närhelst du önskar. Missa inte chansen att förvärva denna tomt med fantastiska möjligheter! Kontakta oss idag för ytterligare information och boka en visning.

Landön 189, Offerdal, Krokoms kommun

Landön 189

Villa
Offerdal, Krokoms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 950 000 kr
150 + 5 m²
5 rum
2,4 ha tomt

Välkommen till denna charmiga hästgård belägen i vackra Landön, Offerdal. Här finner du en sekelskiftesvilla som för tankarna till en svunnen tid. Byggt kring 1900, är detta gedigna timmerhus utrustat med en bra planlösning för att tillgodose dina behov. Bakstuga i gott skick med fungerande godkänd bakugn. Gården erbjuder också ett stall med tre boxar och en uppbindningsplats. Rinnande vatten finns tillgängligt i stallet för att underlätta skötseln. Dessutom erbjuder förstallet ytterligare utrymme för eventuella andra djur som du kan tänkas vilja ha på gården. Högällen ovanför stallet är utrustad med en rejäl gällbro. På fastigheten finns även en lada som kan användas för förvaring av olika slag. Med sitt lantliga och idylliska läge erbjuder denna hästgård en unik möjlighet att leva nära naturen och njuta av den friska luften. Ta chansen att skapa din drömgård och upplev den ro och harmoni som detta underbara hem har att erbjuda. Endast är 5.7 mil till Östersund. OBS! Fastigheten säljs med friskrivningsklausul där säljaren friskriver sig från ansvar för dolda fel. Det åligger blivande köpare att före köp försäkra sig om fastighetens skick. Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning!

  • Plus
Könsta 328, Offerdal, Krokoms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Könsta 328

Fritidshus
Offerdal, Krokoms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
900 000 kr
40 + 20 m²
1 rum
1 479 m² tomt

Välkommen till detta välskötta fritidshus som är idylliskt beläget på tomt med vacker utsikt över Näldsjön. Stugan är omsorgsfullt underhållen och erbjuder en storstuga med kök, en välkomnande hall och ett sovloft för extra utrymme. Förutom huvudstugan finns även en gäststuga som ger extra utrymme för besökande vänner och familj. Denna fastighet erbjuder en perfekt möjlighet att koppla av och njuta av naturen, samtidigt som den är lättillgänglig och bekväm. Servitut finns för båtplats och badplats. Kontakta oss för mer information om detta charmiga fritidshus och boka din visning idag.

Författarvägen 10, Tandsbyn, Östersunds kommun
Författarvägen 10, Tandsbyn, Östersunds kommun, bild 2
Författarvägen 10, Tandsbyn, Östersunds kommun, bild 3

Författarvägen 10

Tomt
Tandsbyn, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
195 000 kr
1 840 m² tomt

Villatomt i Tandsbyn, fin tomt i lugnt kvarter. Kommunalt vatten och avlopp finns vid tomtgräns. Då det är 0-200 meter till närmaste anslutningspunkt så kostar det 50 000 kronor att ansluta el. https://www.jamtkraft.se/privat/elnat/anslut-dig-till-elnatet/ny-anslutning/ Anslutning till V/A Östersunds kommun: https://www.ostersund.se/bygga-bo-klimat-och-miljo/vatten-och-avlopp/kommunalt-vatten-och-avlopp/va-ansluta-bygga-nytt-bygga-om/rakna-ut-ungefarlig-anlaggningsavgift.html

  • Premium
Ismundbacken 120, Lillsjöhögen, Östersunds kommun

Ismundbacken 120

Fritidshus
Lillsjöhögen, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 195 000 kr
50 + 9 m²
2 rum
1 731 m² tomt

Välkommen till denna fastighet med två byggnader med ett fantastiskt läge nära stranden. Här kan du njuta av ostörd avkoppling och en fridfull atmosfär. Servitut finns för båtplats och badplats. Det äldre timrade huset har en tidlös charm. De vackra trägolven ger en varm och inbjudande känsla, samtidigt som de ger huset en karaktäristisk touch. Här finns även stor potential för dig som vill förverkliga dina egna idéer och skapa ditt drömboende. En extra bonus är den fina bakstugan med en fungerande bakugn. Perfekt för den som älskar att baka och vill prova på traditionella recept. Missa inte chansen att förvärva detta strandnära fritidshus med alla sina fördelar och möjligheter. Här finns potentialen för att skapa en unik och personlig tillflyktsort där du kan skapa minnen för livet.

Lakavattnet 402, null, Krokoms kommun

Lakavattnet 402

Fritidshus
Krokoms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 500 000 kr
20 m²
2 rum
3,5 ha tomt

Denna unika fastighet är belägen inuti ett vackert naturreservat, vilket ger en exklusiv möjlighet att vistas i harmoni med naturen. Med en yta på cirka 3.5 hektar erbjuder fastigheten en privat och lugn tillvaro omgiven av skogsmark och impediment. Timmerstugan, är en charmig byggnad med rustik karaktär, inrymmer allrum med öppen spis, sovrum med våningssängar och en köksdel med vedspis. Dessutom finns ett fristående förråd som ger extra förvaringsutrymme. Stugan är strategiskt placerad på en höjd, vilket ger en fantastisk utsikt över det omgivande vattnet. Det ska nämnas att det inte finns bilväg ända fram till fastigheten på grund av dess placering inuti naturreservatet. Istället parkerar man bilen och tar sig de sista 1.2 kilometerna fram antingen med snöskoter, fyrhjuling eller till fots. Detta ger en unik möjlighet att uppleva naturen på nära håll och njuta av den fridfulla atmosfären. Denna fastighet är perfekt för dig som söker en avskild och naturnära tillvaro. Här kan du njuta av naturens skönhet, koppla av i din egen oas och låta vardagens stress försvinna. Välkommen till ett unikt boende i en unik miljö.

Tröskvägen 18, Ås, Krokoms kommun

Tröskvägen 18

Lägenhet
Ås, Krokoms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
3 450 000 kr
114 m²
6 rum
6 482 kr/mån
30 263 kr/m²

Nyproducerade bostäder! Boendeformerna du har att välja mellan är bostadsrättsvillor, radhus och lägenheter. Erbjudandet gäller under en tidsbegränsad period! Kontakta mäklaren för mer information och visning! Detta radhus är uppfört i två plan och har egen carport i länga. Radhusen byggs med genomgående hög standard och fina materialval. Bra planlösning med öppna sociala ytor i form av kök och vardagsrum på nedre plan. På övre plan finns tre sovrum samt ett allrum som går att göra till ytterligare ett sovrum. Praktiskt boende med badrum på båda våningsplanen. Radhusen har två förråd till respektive bostad. Bostäderna har kök från Ballingslöv och det är ekparkett i alla rum förutom i våtrum och vid entrén där det är grått klinkergolv. Vitvaror från Cylinda med 5 års garanti. Uppvärmning via egen frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme och rumsreglering samt övervakning via Nibe uplink (app). Du får fördelen att själv kunna övervaka och kontrollera dina egna värme/tappvarmvattenkostnader. Badrummen är helkaklade, badrumsskåp från Ballingslöv. Tvättmaskin och torktumlare finns i badrummet på nedre plan. Fiberanslutning finns för bokning av eget abonnemang. För mer information klicka på Bostadsväljaren där du hittar de respektive bostädernas Bofaktablad. https://bonorr.se/projekt/brf-as-angar-2/ Kontakta mäklaren nu för att teckna avtal!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
Lakavattnet 324, Föllinge, Krokoms kommun
Lakavattnet 324, Föllinge, Krokoms kommun, bild 2
Lakavattnet 324, Föllinge, Krokoms kommun, bild 3

Lakavattnet 324

Fritidshus
Föllinge, Krokoms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
850 000 kr
80 + 40 m²
3 099 m² tomt

Välkommen till denna fastighet i det charmiga Lakavattnets by på en nyligen avstyckad tomt. Här bor du i ett fantastiskt läge, omgiven av vackra fjäll och med en underbar utsikt över vattnet. Med en plogad väg ända fram till huset blir vardagen enklare och du kan njuta av naturen året om. Det äldre huset behöver renoveras, vilket ger dig chansen att sätta din personliga prägel. Lakavattnets by är en idyllisk plats att bo på, med närhet till både vattenaktiviteter och fjällvandring. Här kan du ta långa promenader eller utmana dig själv med spännande utflykter i fjällmiljö. När vintern kommer kan du njuta av skidåkning och snölek precis utanför dörren. Fastigheten ligger i direkt närhet till Hotagens naturreservat. Missa inte chansen att förverkliga din dröm om ett boende i Lakavattnets by. OBS! Fastigheten säljs med friskrivningsklausul där säljaren friskriver sig från ansvar för dolda fel. Det åligger blivande köpare att före köp försäkra sig om fastighetens skick.

  • Premium
Lakavattnet 322, Föllinge, Krokoms kommun
Lakavattnet 322, Föllinge, Krokoms kommun, bild 2
Lakavattnet 322, Föllinge, Krokoms kommun, bild 3

Lakavattnet 322

Tomt
Föllinge, Krokoms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
750 000 kr
3 773 m² tomt

Drömmer du om att bygga ditt eget paradis? Då har du hittat rätt! Denna vackra tomt i Lakavattnet, Jämtland, är precis vad du letar efter. Med nyligen avstyckade områden och ett förhandsbesked för bygglov, är möjligheterna oändliga. Belägen i en idyllisk lantlig miljö, med en fantastisk utsikt över det glittrande vattnet och majestätiska fjällen, kommer ditt nya hem att erbjuda en fridfull tillflyktsort från stadens brus. Lakavattnet är känt för sin natursköna skönhet och här finns gott om utrymme för att förverkliga dina drömmar. Oavsett om du vill bygga en stuga för avkoppling och rekreation, eller ett permanent boende för att njuta av den friska luften och naturen året runt, så är denna tomt perfekt. Tomten ligger i direkt närhet till Hotagens naturreservat. Ta chansen att skapa din egen oas på denna fantastiska tomt i Lakavattnet. Möjligheterna är oändliga och ditt drömställe är bara ett beslut bort.

  • Premium
Tröskvägen 36, Ås, Krokoms kommun

Tröskvägen 36

Lägenhet
Ås, Krokoms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
2 550 000 kr
102 m²
5 rum
vån 1/2
5 833 kr/mån
25 000 kr/m²

Nyproducerade bostäder! Boendeformerna du har att välja mellan är bostadsrättsvillor, radhus och lägenheter. Erbjudandet gäller under en tidsbegränsad period! Kontakta mäklaren för mer information och visning! Detta radhus är uppfört i två plan och har egen carport i länga. Radhusen har genomgående hög standard och fina materialval. Bra planlösning med öppna sociala ytor i form av kök och vardagsrum på nedre plan. På övre plan finns tre sovrum samt ett allrum som går att göra till ytterligare ett sovrum. Praktiskt boende med badrum på båda våningsplanen. Radhusen har två förråd till respektive bostad. Bostäderna har kök från Ballingslöv och det är ekparkett i alla rum förutom i våtrum och vid entrén där det är grått klinkergolv. Vitvaror från Cylinda med 5 års garanti. Uppvärmning via egen frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme och rumsreglering samt övervakning via Nibe uplink (app). Du får fördelen att själv kunna övervaka och kontrollera dina egna värme/tappvarmvattenkostnader. Badrummen är helkaklade, badrumsskåp från Ballingslöv. Tvättmaskin och torktumlare finns i badrummet på nedre plan. Fiberanslutning finns för bokning av eget abonnemang. För mer information klicka på Bostadsväljaren där du hittar de respektive bostädernas Bofaktablad. https://bonorr.se/projekt/brf-as-angar-2/ Kontakta mäklaren nu för att teckna avtal!

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Rosenlundsvägen 3A, Brunflo, Östersunds kommun

Rosenlundsvägen 3A

Villa
Brunflo, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
2 250 000 kr
251 + 106 m²
10 rum
731 m² tomt

Stor villa centralt belägen i Brunflo med vacker utsikt mot Brunfloviken. I dagsläget är huset uppdelat på två lägenheter, 6 rok resp 4 rok. Man kan med enkla medel ändra på planlösningen om man vill ha en annan fördelning på antal rum eller om man vill nyttja hela huset som enbostadshus. Rymliga rum, öppna spisar och en fungerande bakugn finns i källarplanet. Garage i länga via samfällighet.

Sundet 107&109, Ragunda, Ragunda kommun

Sundet 107&109

Gård/Skog
Ragunda, Ragunda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 575 000 kr
75 + 30 m²
3 rum
14 ha tomt

Lantbruksfastighet med två bostadshus för permanentboende, där det ena huset är 80 kvm och det andra är 75 kvm, en gammal ladugård, äldre gästhus, två garage och en gäststuga. Mark som sträcker sig på andra sidan av 87:an ner till älven. Busshållplats precis utanför och endast 30 minuter in till Östersund och 7 km till Stugun.

Brf Ås Ängar 2, null, Krokoms kommun

Brf Ås Ängar 2

Lägenhet
Krokoms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
fr. 2 550 000 kr
102-114 m²
5-6 rum
5 833 kr/mån

Boendeformerna du har att välja mellan i detta område är bostadsrättsvillor, radhus och lägenheter! Radhusen består av 2st 4-radhuslängor och 1st 2-radhuslänga. Egen carport i länga. Radhusen har genomgående hög standard och fina materialval. Bra planlösning med öppna sociala ytor i form av kök och vardagsrum på nedre plan. På övre plan finns tre sovrum samt ett allrum som går att göra till ytterligare ett sovrum. Praktiskt boende med badrum på båda våningsplanen. Radhusen har två små förråd till respektive bostad. Lägenheterna består av två huskroppar med endast fyra lägenheter i vardera husen, totalt åtta hushåll. Varje lägenhet har egen entré. På nedre plan har du egen uteplats och på övre plan har du en stor balkong. Det byggs fyra stycken 3:or på 65 kvm och fyra stycken 4:or på 88 kvm. Carport i länga ingår i avgiften och har praktiskt förråd. Bostadsrättsvillorna blir fristående med eget förråd, carport och egen uteplats. Totalt kommer det byggas åtta bostadsrättsvillor. Boytan är 114 kvm och byggs med genomgående hög standard och fina materialval. Bra planlösning med öppna sociala ytor i form av kök och vardagsrum med kamin på nedre plan. På övre plan finns fyra sovrum, bra klädkammare samt ett allrum för mysigt umgänge. Praktiskt boende med badrum på båda våningsplanen. Egen carport intill huset. Det tillhör två förråd, ena förrådet finns i carporten och det andra vid huset. Till varje enbostadsvilla hör en mysig tomt som förfogas av bostadsrättsägaren men ägs av bostadsrättsföreningen. Bostäderna har kök från Ballingslöv och det är ekparkett i alla rum förutom i våtrum och vid entrén där det är grått klinkergolv. Vitvaror från Cylinda med 5 års garanti. Uppvärmning via egen frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme och rumsreglering samt övervakning via Nibe uplink (app). Du får fördelen att själv kunna övervaka och kontrollera dina egna värme/tappvarmvattenkostnader. Badrummen är helkaklade, badrumsskåp från Ballingslöv. Tvättmaskin och torktumlare finns i badrummet på nedre plan. Fiberanslutning finns för bokning av eget abonnemang. För mer information klicka på Bostadsväljaren där du hittar de respektive bostädernas Bofaktablad. Kontakta mäklaren nu för att teckna avtal!

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 20