Mäklare Camilla Sandmark

Camilla Sandmark

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Fugelsta 287, null, Östersunds kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Fugelsta 287

Villa
Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
675 000 kr
280 m²
1 711 m² tomt

Marieby föreningshus är nu till salu och föreningen hoppas att någon vill köpa och ta hand om denna fastighet. I fastigheten finns en stor sal med scen, högt i tak, entré med yta för klädavhängning och toaletter. Övre våningen inrymmer en lägenhet, ett industrikök, serveringsrum samt ett kontor/samlingsrum. Vattenskada från köket på övre planet upptäcktes tidigare i vinter, torkning av vattenskadan pågår. Huset säljs i befintligt skick! OBS! Viktigt att kolla med banken för finansiering då inte alla banker godkänner att låna ut på denna typkod så det kan krävas egna pengar för att finansiera köpet, det går att byta typkod på en fastighet men vid köpetillfället kommer fastigheten att ha typkod 381! Kontakta mäklaren för mer information! Fastigheten säljs med friskrivningsklausul där säljaren friskriver sig från ansvar för dolda fel. Det åligger blivande köpare att före köp försäkra sig om fastighetens skick.

Vickervägen 153, Odensala, Östersunds kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Vickervägen 153

Lägenhet
Odensala, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 475 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/2
4 029 kr/mån
18 910 kr/m²

Trevligt planerad lägenhet belägen i det populära området Lillsjön. Insynsskyddat läge med balkong mot entrésidan med eftermiddagssol. Kök med plats för stort matbord. Två bra sovrum. Stor klädkammare som även kan användas som sovrum eller arbetsrum. Badrum med plats för tvättmaskin. Närhet till badplats vid Lillsjön och elljusspår. Flera förskolor, skolor och hälsocentral i området. Bra cykelvägar och bussförbindelser till centrum. Välskött bostadsrättsförening med förmånlig månadsavgift där bredband och fast avgift för el ingår. Kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
 • Balkong
Bågskyttevägen 66, Östersund, Östersunds kommun

Bågskyttevägen 66

Lägenhet
Östersund, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 695 000 kr
65 m²
3 rum
vån 2/2
5 137 kr/mån
26 077 kr/m²

Välkommen till Bågskyttevägen och denna mycket trevliga 3:a i nyskick! Här bor ni i en modern lägenhet med alla bekvämligheter som ni önskar. Öppen planlösning och en stor härlig balkong i anslutning till kök och vardagsrum, två sovrum och ett rymligt badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Genomgående ekparkett med vattenburen golvvärme i hela lägenheten. Till lägenheten ingår en carport samt förråd.

 • Balkong
Rådhusgatan 106B, Söder, Östersunds kommun
 • Idag kl 16:00
Rådhusgatan 106B, Söder, Östersunds kommun, bild 2
Rådhusgatan 106B, Söder, Östersunds kommun, bild 3

Rådhusgatan 106B

Lägenhet
Söder, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 795 000 kr
86,5 m²
3 rum
vån 1/4
7 034 kr/mån
20 751 kr/m²

Nu finns möjligheten att köpa en fin 3:a i terrasshusen! Här kan du njuta av det stora inglasade uterummet på c:a 23 kvadratmeter. Hela lägenheten har genomgående nya fräscha ytskikt med ett mörkgrått laminatgolv med struktur och ljusa tapeter på väggarna. Två rymliga sovrum. Öppen härlig planlösning mellan kök och vardagsrum. Rymligt badrum med plastmatta på golv och delvis kaklade väggar med vitmålad väv. I lägenheten finns ett stort förråd och en klädkammare. Mysig innergård med grillplats, utemöbler och en fontän. För föreningens medlemmar finns tvättstuga, cykel- och sparkförråd, bastu, festlokal, övernattnings- och snickarrum att tillgå. Här bor du nära affärer, gym, bussar och fina strövområden nära Storsjön. Välkommen att föranmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Köpmangatan 44B, Östersund Centrum, Östersunds kommun

Köpmangatan 44B

Lägenhet
Östersund Centrum, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 695 000 kr
53 m²
2 rum
vån 4/4
2 423 kr/mån
31 981 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvåa högst upp i stabil riksbyggenförening med låg belåning. Med en fantastisk utsikt, en inbjudande balkong, ett fint sovrum och inkluderad el i den låga månadsavgiften, blir detta hem en fridfull och vacker plats att kalla sitt eget! Välkommen på visning.

 • Plus
 • Balkong
Lillfjällvägen 1, Nedre Torvalla, Östersunds kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Lillfjällvägen 1

Villa
Nedre Torvalla, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
2 750 000 kr
131 + 26 m²
6 rum
553 m² tomt

På hörnläge i Nedre Torvalla finns nu denna välplanerade 1 ½ plans villa med tillhörande garage till salu. Villan inrymmer kök, uterum, vardagsrum med kamin, fyra sovrum och två badrum. Värmeisolerat garage med bastu, duschrum och förråd. Förskola, skola ligger endast några minuter bort. Fina strövområden och upplysta elljusspår. Fjärrvärme och fiber. Välkommen att kontakta mäklaren för mera information.

Kopparslagargränd 11, Lugnvik, Östersunds kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Kopparslagargränd 11

Lägenhet
Lugnvik, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
975 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 1/2
4 987 kr/mån
13 087 kr/m²

Varmt välkommen till denna trevliga och välplanerade 3:a belägen i markplan. Lägenheten bjuder på en stor och fin inglasad balkong, perfekt för avkoppling och sociala stunder. Här erbjuds ett bekvämt och praktiskt boende med lägenhetsförrådet alldeles intill lägenheten, vilket gör vardagen smidig och enkel. Området är barnvänligt med en lekplats direkt på gården, vilket ger en trygg och rolig miljö för de små. Föräldrar kan glädjas åt närheten till skola, förskola och busshållplats, vilket underlättar vardagslogistiken. För den naturintresserade finns det fina grönområden i närheten att utforska och njuta av. Matvarubutik och bensinmack ligger också inom bekvämt räckhåll, vilket gör vardagen smidig och bekväm. Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet ett trivsamt boende med en stor inglasad balkong och praktiska lösningar. Områdets barnvänlighet, närhet till skola och förskola samt tillgång till grönområden och bekvämligheter gör detta till ett attraktivt val för den som söker ett bekvämt och funktionellt hem.

 • Balkong
 • Uteplats
Tröskvägen 18, Ås, Krokoms kommun

Tröskvägen 18

Lägenhet
Ås, Krokoms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
3 450 000 kr
114 m²
6 rum
6 482 kr/mån
30 263 kr/m²

Nyproducerade bostäder! Nu har du chansen att bo avgiftsfritt i 24 månader! Boendeformerna du har att välja mellan är bostadsrättsvillor, radhus och lägenheter. Erbjudandet gäller under en tidsbegränsad period! Kontakta mäklaren för mer information och visning! Detta radhus är uppfört i två plan och har egen carport i länga. Radhusen byggs med genomgående hög standard och fina materialval. Bra planlösning med öppna sociala ytor i form av kök och vardagsrum på nedre plan. På övre plan finns tre sovrum samt ett allrum som går att göra till ytterligare ett sovrum. Praktiskt boende med badrum på båda våningsplanen. Radhusen har två förråd till respektive bostad. Bostäderna har kök från Ballingslöv och det är ekparkett i alla rum förutom i våtrum och vid entrén där det är grått klinkergolv. Vitvaror från Cylinda med 5 års garanti. Uppvärmning via egen frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme och rumsreglering samt övervakning via Nibe uplink (app). Du får fördelen att själv kunna övervaka och kontrollera dina egna värme/tappvarmvattenkostnader. Badrummen är helkaklade, badrumsskåp från Ballingslöv. Tvättmaskin och torktumlare finns i badrummet på nedre plan. Fiberanslutning finns för bokning av eget abonnemang. För mer information klicka på Bostadsväljaren där du hittar de respektive bostädernas Bofaktablad. https://bonorr.se/projekt/brf-as-angar-2/ Kontakta mäklaren nu för att teckna avtal!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
Tröskvägen 36, Ås, Krokoms kommun

Tröskvägen 36

Lägenhet
Ås, Krokoms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
2 550 000 kr
102 m²
5 rum
vån 1/2
5 833 kr/mån
25 000 kr/m²

Nyproducerade bostäder! Nu har du chansen att bo avgiftsfritt i 24 månader! Boendeformerna du har att välja mellan är bostadsrättsvillor, radhus och lägenheter. Erbjudandet gäller under en tidsbegränsad period! Kontakta mäklaren för mer information och visning! Detta radhus är uppfört i två plan och har egen carport i länga. Radhusen har genomgående hög standard och fina materialval. Bra planlösning med öppna sociala ytor i form av kök och vardagsrum på nedre plan. På övre plan finns tre sovrum samt ett allrum som går att göra till ytterligare ett sovrum. Praktiskt boende med badrum på båda våningsplanen. Radhusen har två förråd till respektive bostad. Bostäderna har kök från Ballingslöv och det är ekparkett i alla rum förutom i våtrum och vid entrén där det är grått klinkergolv. Vitvaror från Cylinda med 5 års garanti. Uppvärmning via egen frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme och rumsreglering samt övervakning via Nibe uplink (app). Du får fördelen att själv kunna övervaka och kontrollera dina egna värme/tappvarmvattenkostnader. Badrummen är helkaklade, badrumsskåp från Ballingslöv. Tvättmaskin och torktumlare finns i badrummet på nedre plan. Fiberanslutning finns för bokning av eget abonnemang. För mer information klicka på Bostadsväljaren där du hittar de respektive bostädernas Bofaktablad. https://bonorr.se/projekt/brf-as-angar-2/ Kontakta mäklaren nu för att teckna avtal!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Rosenlundsvägen 3A, Brunflo, Östersunds kommun

Rosenlundsvägen 3A

Villa
Brunflo, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
2 450 000 kr
251 + 106 m²
10 rum
731 m² tomt

Stor villa centralt belägen i Brunflo med vacker utsikt mot Brunfloviken. I dagsläget är huset uppdelat på två lägenheter, 6 rok resp 4 rok. Man kan med enkla medel ändra på planlösningen om man vill ha en annan fördelning på antal rum eller om man vill nyttja hela huset som enbostadshus. Rymliga rum, öppna spisar och en fungerande bakugn finns i källarplanet. Garage i länga via samfällighet.

Tröskvägen 8, Ås Ängar, Krokoms kommun

Tröskvägen 8

Lägenhet
Ås Ängar, Krokoms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 795 000 kr
65 m²
3 rum
vån 2/2
3 692 kr/mån
27 615 kr/m²

Nyproducerade bostäder! Nu har du chansen att bo avgiftsfritt i 24 månader! Boendeformerna du har att välja mellan är bostadsrättsvillor, radhus och lägenheter. Erbjudandet gäller under en tidsbegränsad period! Kontakta mäklaren för mer information och visning! Lägenheterna består av två huskroppar med endast fyra lägenheter i vardera husen, totalt åtta hushåll. Varje lägenhet har egen entré. På nedre plan har du egen uteplats och på övre plan har du en stor balkong. Det byggs fyra stycken 3:or på 65 kvm och fyra stycken 4:or på 88 kvm. Carport i länga ingår i avgiften och har praktiskt förråd. Bostäderna har kök från Ballingslöv och det är ekparkett i alla rum förutom i våtrum och vid entrén där det är grått klinkergolv. Vitvaror från Cylinda med 5 års garanti. Uppvärmning via egen frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme och rumsreglering samt övervakning via Nibe uplink (app). Du får fördelen att själv kunna övervaka och kontrollera dina egna värme/tappvarmvattenkostnader. Badrummen är helkaklade, badrumsskåp från Ballingslöv. Tvättmaskin och torktumlare finns i badrummet på nedre plan. Fiberanslutning finns för bokning av eget abonnemang. För mer information klicka på Bostadsväljaren där du hittar de respektive bostädernas Bofaktablad. Kontakta mäklaren nu för att teckna avtal!

 • Nyproduktion
 • Balkong
Tröskvägen 24, Ås, Krokoms kommun

Tröskvägen 24

Radhus
Ås, Krokoms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
2 695 000 kr
102 m²
6 rum
5 833 kr/mån
26 422 kr/m²

Nyproducerade bostäder! Nu har du chansen att bo avgiftsfritt i 24 månader! Boendeformerna du har att välja mellan är bostadsrättsvillor, radhus och lägenheter. Erbjudandet gäller under en tidsbegränsad period! Kontakta mäklaren för mer information och visning! Radhusen består av 2st 4-radhuslängor och 1st 2-radhuslänga. Egen carport i länga. Radhusen har genomgående hög standard och fina materialval. Bra planlösning med öppna sociala ytor i form av kök och vardagsrum på nedre plan. På övre plan finns tre sovrum samt ett allrum som går att göra till ytterligare ett sovrum. Praktiskt boende med badrum på båda våningsplanen. Radhusen har två små förråd till respektive bostad. Bostäderna har kök från Ballingslöv och det är ekparkett i alla rum förutom i våtrum och vid entrén där det är grått klinkergolv. Vitvaror från Cylinda med 5 års garanti. Uppvärmning via egen frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme och rumsreglering samt övervakning via Nibe uplink (app). Du får fördelen att själv kunna övervaka och kontrollera dina egna värme/tappvarmvattenkostnader. Badrummen är helkaklade, badrumsskåp från Ballingslöv. Tvättmaskin och torktumlare finns i badrummet på nedre plan. Fiberanslutning finns för bokning av eget abonnemang. För mer information klicka på Bostadsväljaren där du hittar de respektive bostädernas Bofaktablad. Kontakta mäklaren nu för att teckna avtal!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
Brf Ås Ängar 2, null, Krokoms kommun

Brf Ås Ängar 2

Lägenhet
Krokoms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
fr. 1 795 000 kr
65-114 m²
3-6 rum
3 692 kr/mån

TECKNA NU OCH BO 24 MÅNADER AVGIFTSFRITT! Nu har du chansen att bo avgiftsfritt i 24 månader! Boendeformerna du har att välja mellan är bostadsrättsvillor, radhus och lägenheter! Radhusen består av 2st 4-radhuslängor och 1st 2-radhuslänga. Egen carport i länga. Radhusen har genomgående hög standard och fina materialval. Bra planlösning med öppna sociala ytor i form av kök och vardagsrum på nedre plan. På övre plan finns tre sovrum samt ett allrum som går att göra till ytterligare ett sovrum. Praktiskt boende med badrum på båda våningsplanen. Radhusen har två små förråd till respektive bostad. Lägenheterna består av två huskroppar med endast fyra lägenheter i vardera husen, totalt åtta hushåll. Varje lägenhet har egen entré. På nedre plan har du egen uteplats och på övre plan har du en stor balkong. Det byggs fyra stycken 3:or på 65 kvm och fyra stycken 4:or på 88 kvm. Carport i länga ingår i avgiften och har praktiskt förråd. Bostadsrättsvillorna blir fristående med eget förråd, carport och egen uteplats. Totalt kommer det byggas åtta bostadsrättsvillor. Boytan är 114 kvm och byggs med genomgående hög standard och fina materialval. Bra planlösning med öppna sociala ytor i form av kök och vardagsrum med kamin på nedre plan. På övre plan finns fyra sovrum, bra klädkammare samt ett allrum för mysigt umgänge. Praktiskt boende med badrum på båda våningsplanen. Egen carport intill huset. Det tillhör två förråd, ena förrådet finns i carporten och det andra vid huset. Till varje enbostadsvilla hör en mysig tomt som förfogas av bostadsrättsägaren men ägs av bostadsrättsföreningen. Bostäderna har kök från Ballingslöv och det är ekparkett i alla rum förutom i våtrum och vid entrén där det är grått klinkergolv. Vitvaror från Cylinda med 5 års garanti. Uppvärmning via egen frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme och rumsreglering samt övervakning via Nibe uplink (app). Du får fördelen att själv kunna övervaka och kontrollera dina egna värme/tappvarmvattenkostnader. Badrummen är helkaklade, badrumsskåp från Ballingslöv. Tvättmaskin och torktumlare finns i badrummet på nedre plan. Fiberanslutning finns för bokning av eget abonnemang. För mer information klicka på Bostadsväljaren där du hittar de respektive bostädernas Bofaktablad. Kontakta mäklaren nu för att teckna avtal!

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 13