Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bergsgatan 24A, Frösön, Östersunds kommun

Bergsgatan 24A

Lägenhet
Frösön, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 375 000 kr
79 m²
3 rum
vån 1/3
4 152 kr/mån
17 405 kr/m²

Varmt välkommen till denna rymliga och välplanerade bostadsrättslägenhet bekvämt belägen på första våningen på Frösön. Med en yta på 79 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet gott om utrymme och en smart planlösning som passar de flesta behov. Lägenheten består av tre rum och har en trivsam atmosfär. Den öppna och luftiga planlösningen skapar en känsla av rymd och här finns möjligheter att skapa ditt drömboende utifrån egen smak och tycke. En extra fördel med denna lägenhet är att det följer med en reparationsfond på över 6900 kr. Stabil bostadsrättsföreningen med innergård och lekplats. Möjlighet till parkeringsplats finns! Varmt välkommen att boka dig på visning och upptäck möjligheterna som denna bostadsrättslägenhet har att erbjuda!

Konstapelgränd 28, Körfältet, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Konstapelgränd 28

Lägenhet
Körfältet, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
875 000 kr
64 m²
2 rum
vån -1/3
3 691 kr/mån
13 672 kr/m²

Välkommen till Konstapelgränd och till denna välplanerade och hemtrevliga tvårummare. Med sin genomtänkta planlösning erbjuds du ett stort kök med matplats, vardagsrum med utgång till inglasad balkong, sovrum med inredd klädkammare och ett fräscht badrum med badkar. Här bor du i ett lugnt och trivsamt område med närhet till skolor, elljusspår, fina grönområden och Lillänge köpcentrum. Goda bussförbindelser samt fina gång-och cykelvägar in till stadskärnan.

  • Plus
  • Uteplats
Litsvägen 31C, Karlslund, Östersunds kommun

Litsvägen 31C

Lägenhet
Karlslund, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 400 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 1/3
2 923 kr/mån
25 225 kr/m²

Välkommen till denna inflyttningsklara tvårummare på första våningen i populära Karlslund. Här erbjuds du ett renoverat kök med moderna vitvaror och plats för matbord vid fönster. Trivsamt sovrum med fönster mot lugn innergård, badrum med tvättmaskin och ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong i perfekt sydvästligt läge. Låg avgift där både tv och bredband ingår! Med sitt utmärkta läge har du allt du behöver inom bekvämt promenadavstånd till centrum och stadens puls och alla dess bekvämligheter. Livsmedelsbutik finns i kvarteret bredvid och närhet till Universitet, ÖSK: motionsspår och fina grönområden. Missa inte chansen att boka dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
Krondikesvägen 18A, Blomängen, Östersunds kommun

Krondikesvägen 18A

Lägenhet
Blomängen, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 670 000 kr
71 m²
3 rum
vån 2/3
4 067 kr/mån
23 521 kr/m²

Välkommen till Krondikesvägen 18A - en modernt renoverad 3:a med en stor inglasad balkong i det populära området Blomängen! Här erbjuds du en genomtänkt planlösning med två rymliga sovrum och ett stilrent Marbodalkök med moderna vitvaror. Badrum med kaklade väggar, klinkergolv och tvättmaskin. Ett stort inbjudande vardagsrum med sociala ytor och plats för stora möblemang. I anslutning till vardagsrummet når du ut till en stor inglasad balkong som är något utöver det vanliga i balkongväg. Här finns plats för matbord eller andra sittmöbler och är en perfekt plats att njuta på från tidig vår till sen höst. Brf Törnrosen är en bra och stabil förening med god ekonomi och låg avgift där bredband ingår. Här bor du i ett lugnt och familjevänligt område med närhet till allt du kan tänkas behöva - mataffär, café, kvarterskrog och fina strövområden. Väldigt bra gång-och cykelvägar samt goda bussförbindelser till skolor, universitet och stadskärnan. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för förhandsvisning!

  • Balkong

Visar alla 4