Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Linda Nilsson

Linda Nilsson

Om mig

Jag heter Linda och jag blev färdig fastighetsmäklare 2013. Efter min examen har jag förmedlat alltifrån ifrån hus, torp, bostadsrätter till gårdar. Jag brinner för mitt jobb och det är en dröm att få arbeta med ett av mina största intressen- att få arbeta med både bostäder och sälj. Jag bokstavligt talat älskar att hjälpa mina kunder med sin livs affär! Mitt mål är självklart att de ska känna sig trygga under hela processen, göra en lyckad försäljning- och såklart att de ska få bäst betalt!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skolgatan 44A, Odenslund, Östersunds kommun

Skolgatan 44A

Lägenhet
Odenslund, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 250 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 356 kr/mån
20 661 kr/m²

Charmig tvårummare som ligger perfekt placerad på första våningen. Renoverat kök med vita skåpluckor och moderna vitvaror som fläkt, spishäll, varmluftsugn samt integrerad diskmaskin och kyl/frys. I köket finns plats för matbord vid fönster. Vardagsrum med parkettgolv och bra sällskapsytor. Via vardagsrummet nås balkongen som vetter ut mot ett trevligt grönområde. Ljust och fräscht badrum med dusch och fönsterparti som ger ett naturligt och fint ljusinsläpp. Rofyllt sovrum med mönstrad tapet och rymlig garderob. Lägenheten ligger i ett mysigt och populärt område med närhet till bra bussförbindelser, citykärnan och Universitetet. HSB Brf Björktrasten är en mycket välskött HSB-förening med låg skuldsättning som tar väl hand om sina fastigheter. Nyligen har bland annat alla fönster och balkongdörrar bytts ut.

  • Balkong
  • Hiss
Södra Torlandsgatan 21C, Blomängen, Östersunds kommun

Södra Torlandsgatan 21C

Lägenhet
Blomängen, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 250 000 kr
59 m²
2 rum
vån 3/3
3 800 kr/mån
21 186 kr/m²

Välkommen till denna charmiga lägenhet som bjuder på en fantastisk utsikt och goda solchanser från den inglasade balkongen. Lägenheten erbjuder en trivsam atmosfär och planlösning med sina 59 kvadratmeter. Kök med matplats, badrum med tvättmaskin, trivsamt sovrum med klädkammare och ett rymligt vardagsrum. I föreningen finns gott om gemensamma utrymmen för föreningens medlemmar som tvättstugor, kvarterslokal, två övernattningsrum, bastu och motionslokal samt bakstuga. Här bor du med närhet till välsorterad matbutik, skolor, restaurang och café. Bra cykelvägar, goda bussförbindelser och gångavstånd till centrum, Campus och Fyrvalla. Välkommen att boka dig på visning!

  • Balkong
Krondikesvägen 18A, Blomängen, Östersunds kommun
  • Budgivning pågår

Krondikesvägen 18A

Lägenhet
Blomängen, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 700 000 kr
71 m²
3 rum
vån 3/3
4 067 kr/mån
23 944 kr/m²

Välkommen till denna totalrenoverade bostadsrätt på Krondikesvägen och upplev ett boende som andas nyproduktion. Här väntar ett drömhem som är redo för inflyttning, med en modern touch och interiör. Renoveringen har omfattat varenda vrå, från tak till golv. Väggarna har bredspacklats och målats, medan golven pryds av enhetlig parkett i ek. Det stilrena köket är utrustat med toppmoderna vitvaror från Samsung och har belysning i varje låda för att ge dig den ultimata användarupplevelsen. Denna pärla erbjuder två ljusa och luftiga sovrum perfekt placerade i bostaden. Här kliver du även ut på den stora inglasad balkongen, en perfekt förlängning av bostaden, och en plats för både avkoppling och sociala sammankomster stora delar av året. Kaklat badrum med modern inredning och tvättmaskin som förenklar vardagen. Dessutom får du ett källarförråd och ett matförråd för att möta dina behov av extra förvaringsutrymme. Föreningen är välskött med en stabil ekonomi och läget är oslagbart med närhet till kommunikationer och bekvämligheter. Trivsam innergård med grönytor, lekplats, lusthus och utemöbler. Parkeringsplats finns att hyra! Fina gång-och cykelvägar samt goda bussförbindelser till skolor, universitet och stadskärnan.

  • Balkong
Fritzhemsgatan 61B, Frösön, Östersunds kommun

Fritzhemsgatan 61B

Lägenhet
Frösön, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 150 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/2
3 821 kr/mån
19 828 kr/m²

Nu kan vi stolt presentera denna hemtrevliga och mysiga tvårummare på Frösön! Här kliver du in i en rymlig hall med bra planlösning, väldisponerade rum och där plats för matmöbel finns i både kök och vardagsrum. Från det rogivande sovrummet bjuds du på en fantastisk utsikt mot staden och Storsjöns vatten. Via vardagsrummet når du ut till en härlig balkong med trall. Tvättstuga, stort förråd och matförråd finns i samma hus. Här bor du i en stabil förening i lugna kvarter med närhet till naturen, skidåkning och fina grönområden. Gångavstånd till mataffär, pizzeria, gym och skola. Goda bussförbindelser och fina cykelvägar in till centrum. Varmt välkommen att boka dig på visning!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 4