Kommande

Årdalavägen 89

Örby, Stockholms kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
52 m²
Balkong
Nej
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1945
Förening
BRF Startveven 8
Om föreningen
Avgift
4 439 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Kommande

Mitt i Örbys charmiga villaidyll presenterar vi denna genomtänkta tvåa om 52 kvm, belägen på den lugna Årdalavägen. Lägenheten har nyligen genomgått en uppfräschning med härliga och harmoniska färger som bidrar till en trivsam atmosfär.

Det rymliga vardagsrummet är generöst tilltaget och inbjuder till både avkoppling och mysiga middagar. Här finns gott om utrymme för sköna soffstunder och trevliga sammankomster.

Lägenheten rymmer även ett stort och förtjusande sovrum, belyst av naturligt ljus från fönster i två väderstreck. Den genomtänkta designen ger en känsla av öppenhet och komfort.

Det stora köket är en praktisk och estetiskt tilltalande del av bostaden. Med fönster åt två håll fylls utrymmet med dagsljus och skapar en ljus och inbjudande atmosfär. Här finns all maskinell utrustning du behöver för en modern livsstil, och den generösa förvaringsytan möjliggör en organiserad och funktionell köksmiljö. Dessutom finns en bekväm matplats som rymmer minst fyra personer, perfekt för måltider och trevliga samtal.
Det fräscha badrummet imponerar med sin helkaklade yta. Glasväggen och takduschen ger en touch av elegans, medan handfatet, spegeln och toaletten kompletterar badrummet på ett stilfullt sätt. En praktisk handdukstork är en fin detalj som ökar komforten. Här finns även golvvärme som ger en bekväm och mysig känsla när du kliver ut ur duschen samtidigt som det hjälper till att hålla rummet varmt och behagligt.

Denna bostad erbjuder inte bara en välgjord planlösning utan också en möjlighet att leva i en fridfull omgivning mitt i Örbys villaområde. Här kombineras lugn och närhet till natur med enkel tillgång till nödvändiga bekvämligheter och kollektivtrafik.

Föreningen tillhandahåller en fantastisk uteplats som blir en självklar plats under vårens och sommarens sköna dagar. Här kan du enkelt ordna trevliga middagar eller bara njuta av härliga stunder utomhus. Den här möjligheten ger dig chansen att skapa minnesvärda ögonblick och koppla av i en trevlig gemenskap.
Dessutom erbjuder föreningen en bekväm parkeringslösning . Detta sparar värdefull tid och undanröjer besväret med att leta efter en parkeringsplats i området. Att ha tillgång till en dedikerad parkeringsplats kan vara särskilt praktiskt och bekvämt, och det kan vara en fördel som uppskattas av många boende.

Dessa extra förmåner som erbjuds av föreningen kompletterar den positiva bilden av bostaden och området. De skapar en känsla av gemenskap och bekvämlighet som kan vara avgörande faktorer när man väljer en plats att bo på.

Varmt välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Enskede

Kontakta mäklaren

Jeanette Giörtz

Bjurfors Enskede
Mäklare Jeanette Giörtz, Bjurfors Enskede
0732-57 56 73

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.