Barrskogsgatan 9D

Örgryte, Göteborgs kommun Se på karta

2 700 000 kr

2 980 000 kr -9 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
62 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1939
Förening
BRF Barrskogsgatan 9
Om föreningen
Avgift
3 470 kr/mån
Driftkostnad
4 320 kr/år
Pris/m²
43 548 kr/m²
Antal besök
1 744

I lugnt tryggt läge i Örgryte nära Böskolan ligger lägenheten i trevåningshuset med 19 lägenheter. Nära centrum ca 2 km till Korsvägen, ca 1.5 km till Delsjöns naturreservat. Ca 15–20 min cykling till Chalmers och GU:s institutioner.

Läget en halvtrappa upp är utan insyn med utsikt mot väster över trädgårdar, mot staden och bortom älven. I hallen känns rymden, takhöjd 2.70 m; spegeldörrar till bad och rymligt sovrum, förvaring i sex skåp, G och L. I köket matplats för fyra eller fler, riklig skåpinredning, flera vitvaror inklusive diskmaskin nya 2021 – 2022. Vardagsrummets treluftsfönster ger utsikt mot väster, bjuder plats för avkoppling och samvaro, även för hemarbete och studier. Hel målning utfördes 2021, allt är klart för att bo och trivas. Modern tvättstuga och två varmförråd i källaren en halvtrappa ner. Byggnaden är uppförd i vacker 30-tals arkitektur, med historik från donation 1920-talet till Brf, ombyggnadsår 1978.
Uteplatser med fågelsång på lilla balkongen i trapphuset med utsikt, eller i ”skogsdungen”. Den unga Brf:en utstrålar glädje och energi. Installation av fiber görs för snabbare uppkoppling. De flesta har bott i huset i många år, trivseln sitter i väggarna.

Service i nära omgivningen: matvaror i Närbutik, i Focus med Systembolag. Goda kommunikationer, bussar, 9 min till centralen, spårvagn 5, tåg från Lisebergsstationen. Cykelbanor alla riktningar. Lugnt läge nära aktiviteter, centrum med kultur, restauranger och utbildning. Vid vistelse i Delsjöområdet, välj mellan promenader, många leder i olika längd, motionsspår och -anläggning, cykling, golf och bad. Sport och musik på Ullevi och Scandinavium. Pop och rock, orgel och kör i Örgryte nya, klassiskt och jazz på Konserthuset. Studier vid någon av Göteborgs många utbildningar.

Skapa din miljö med hemkänsla! Varmt välkommen att se!

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Eric Lagerlöf

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Eric Lagerlöf, Erik Olsson Fastighetsförmedling
0702846364