Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Distansgatan 23A, Flatås, Göteborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 11:30
Distansgatan 23A, Flatås, Göteborgs kommun, bild 2
Distansgatan 23A, Flatås, Göteborgs kommun, bild 3

Distansgatan 23A

Lägenhet
Flatås, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 390 000 kr
55,9 m²
2 rum
vån 4/7
4 766 kr/mån
42 755 kr/m²

Ta hissen upp till 4:e våningen och kliv in i denna välplanerade och sociala tvåa med stor balkong mot väster! Här möts ni av ett ljust och öppet kök med generösa arbetsytor, köksö och trevliga materialval. Vardagsrummet bjuder på spännande vinklar och sociala ytor med fint ljusinsläpp som sedan förlängs av en härlig balkong där ni kan njuta ostört av många timmar i eftermiddagssolen. Sovrummet är rofyllt med gott om förvaring, både via inbyggda garderober och i en rymlig Walk-In closet. Badrummet är helkaklat och är försett med både tvättmaskin och torktumlare vilket skänker extra lyx i vardagen. I avgiften ingår dessutom digital-TV, bredband 100/10 och IP-telefoni. Här bor ni i en trivsam förening i ett trevligt område med närhet till god service, grönskande omgivningar och goda kommunikationer utanför porten som snabbt tar er till ljuvliga Linné, Slottsskogen samt butiker på Frölunda Torg. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kvarnbygatan 11, Kvarnbyn, Mölndals kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00
Kvarnbygatan 11, Kvarnbyn, Mölndals kommun, bild 2
Kvarnbygatan 11, Kvarnbyn, Mölndals kommun, bild 3

Kvarnbygatan 11

Lägenhet
Kvarnbyn, Mölndals kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 490 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/16
4 141 kr/mån
46 111 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva denna moderna och välplanerade hörntvåa med stor och härlig balkong med eftermiddagssol! Hemmet präglas av en social planlösning som tillsammans med sina stora fönsterpartier släpper in rikligt med ljus och skapar en härlig atmosfär. Stilrent inrett kök med moderna och kvalitativa vitvaror från Electrolux i en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet. Härifrån tar ni er enkelt ut på den generösa balkongen där såväl matbord och loungegrupp får gott om plats och varma härliga sommarkvällar kan avnjutas. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och skrivbord finns, dessutom erbjuds goda förvaringsutrymmen i en skjutdörrsgarderob. Det stora badrummet går i samma stilrena linje som resten av lägenheten och erbjuder modern boendestandard med golvvärme, tvättmaskin samt torktumlare. I föreningen finns en lobby/lounge med gemensamt kök, en takterrass, en uteplats med grill. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från den egna köksträdgården och jobba hemifrån i den bekväma loungen med wifi. På föreningens takterrass kan ni njuta med utsikt över stadssiluetten. I garaget finns p-platser med elbilsladdning. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gitarrgatan 3, Ruddalen, Göteborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00
Gitarrgatan 3, Ruddalen, Göteborgs kommun, bild 2
Gitarrgatan 3, Ruddalen, Göteborgs kommun, bild 3

Gitarrgatan 3

Lägenhet
Ruddalen, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 650 000 kr
37,8 m²
1.5 rum
vån 3/12
3 194 kr/mån
43 651 kr/m²

Mycket smart planerad bostad som tack vare den generösa inglasade balkongen känns större än dess kvadratmeter! Bostaden ger ett modernt och stilrent intryck med genomgående ljusa ytskikt och välplanerade ytor. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum med den inglasade balkongen som ligger i anslutning, skapar en social och trivsam atmosfär. Sovalkoven ger möjlighet till en uppskattad privat och separat sovdel. Gott om förvaring i hallen samt i bostadens klädkammare. Det populära området erbjuder en bra mix av stad och rogivande natur. Precis utanför bostaden finns mataffär och gym och på några minuters promenadavstånd finns Ruddalens motionsanläggning, fotbollsplaner och ishall. Spårvagnshållplatsen ligger ca 5 minuters promenad från bostaden och tar dig till stadens alla hörn och härifrån når du centrala Göteborg på ca 20 min. På promenadavstånd ligger Frölunda Torgs stora utbud av shopping. På ca 15 minuter cyklar du till havet och vackra badplatser såsom Ganlet, Fiskebäcksbadet och Askimsbadet. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Munspelsgatan 24, Frölunda, Göteborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00
Munspelsgatan 24, Frölunda, Göteborgs kommun, bild 2
Munspelsgatan 24, Frölunda, Göteborgs kommun, bild 3

Munspelsgatan 24

Lägenhet
Frölunda, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 780 000 kr
89 m²
3 rum
vån 1/5
5 863 kr/mån
31 236 kr/m²

Nu kan vi stolt presentera denna smakfulla trea med både uteplats och inglasad balkong. Hemmet har generösa fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus och möter en noggrant utvald interiör av hög kvalitet. Den öppna tilltalande planlösningen bidrar med givna sociala ytor och mynnar ut i en balkong och en uteplats i motsatta väderstreck. Uteplatsen är perfekt belägen i eftertraktat söderläge, vilket ger solchanser större delen av dagen. Den inglasade balkongen nås från köket och här njuter ni av solens sista strålar. Det välutrustade köket från Marbodal med köksö ligger i en öppen planlösning mot vardagsrummet och skapar på så sätt optimalt utrymme för sociala tillställningar. Lägg där till två rofyllda sovrum, rymligt badrum med egna tvättmöjligheter och gott om förvaring. Här får ni leva bekvämt med tilltalande nyproduktionsstandard att längta hem till. Här bor ni på bästa läget med närhet till Frölunda Torg, skolor, förskolor, matbutiker och grönområden. Från Frölunda Torg tar man sig även enkelt till salta bad vid Näset eller Askim. Goda kommunikationer med buss precis utanför och spårvagn ca 800 m bort. För den träningsintresserade finns Ruddalens motionscenter inom bekvämt avstånd, och för avkoppling finns en bastu i byggnaden samt tillgång till ett välutrustat gym. För gemenskap och sociala aktiviteter erbjuder föreningen en trevlig föreningslokal och övernattningslokal. Utomhus finns en vacker gård med mycket grönt, parkbänkar, lekplatser och grillplatser där du kan njuta av sköna sommarkvällar. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Sophie Lökviks väg 2E, Gråbo, Lerums kommun
  • Sön 4 aug kl 14:45
Sophie Lökviks väg 2E, Gråbo, Lerums kommun, bild 2
Sophie Lökviks väg 2E, Gråbo, Lerums kommun, bild 3

Sophie Lökviks väg 2E

Lägenhet
Gråbo, Lerums kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 290 000 kr
117 m²
5 rum
5 406 kr/mån
28 120 kr/m²

Varmt välkommen till detta nyproducerade radhus, beläget i ett mycket trevligt och rofyllt område. Här möts ni av en omsorgsfullt utvald atmosfär som genomsyrar varje hörn. Hemmet går i varma och mjuka toner, modernt med klassiska tillval och träpanel i hall och kök. Köket imponerar med högkvalitativa vitvaror och en elegant design som gör matlagningen till en ren njutning. Det skapar en naturlig samlingsplats för sociala stunder med vänner och familj. Huset är utrustat med solceller på taket, vilket påverkar driftkostnaderna positivt. Den generösa extra utbyggda altanen sträcker sig från köket och vardagsrummet, och erbjuder gott om plats för både matbord och loungemöbler. Perfekt för att njuta av både soliga dagar och kvällar. På entréplanet finns även ett stilrent helkaklat badrum och en praktisk tvättstuga för ökad bekvämlighet i vardagen. En trappa upp öppnar sig den mer privata delen av hemmet, med tre rymliga sovrum strategiskt belägna för flexibel möblering och möjligheten att skapa era drömsovrum. Takhöjd på ca 3,3 m samt en walk-in-closet. Ett mysigt allrum och ett helkaklat badrum med badkar kompletterar denna våning på ett stilfullt sätt. För ytterligare bekvämlighet finns också en privat parkeringsplats med elbilsladdning bekvämt belägen vid entrén. Solceller på taket för billigare drift! Den utbyggda altanen har också bästa solläge, stort plus! Här flyttar ni in i en rofylld småstad mitt i grönskan. Med bara ca 200 meter till närmsta skola och närhet till två andra skolor F-9 gör Gråbo till det perfekta området för barnfamiljer. Pendlingsmöjligheterna till både Göteborg och Alingsås är väl utbyggda vilket ger er fördelen att bo nära såväl natur som storstadsmiljö. Området omges av flera naturreservat och strax norrut ligger Mjörn med badplatser och vacker skärgård. Stort utbud av idrottsaktiviteter så som fotboll, ridhus, golfklubb och en dirtbike-bana. 800 m bort ligger Gråbos centrum med flertalet restauranger, caféer, butiker och god service som vårdcentral och bibliotek. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Christian Lindberg för med information!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Litteraturgatan 206, Hisings Backa, Göteborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 11:30
Litteraturgatan 206, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Litteraturgatan 206, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Litteraturgatan 206

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 750 000 kr
41,7 m²
1 rum
vån 3/3
2 474 kr/mån
41 966 kr/m²

Tillfälle att förvärva en av föreningens snyggaste ettor med låg avgift och högst upp i huset! Bostaden producerades våren 2020 vilket ger ny och fräsch känsla. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger öppna samband mellan sociala ytor vilket känns modernt och har en takhöjd upp till ca 3,1 meter vilket gör det blir luftigare och ljust. Vardagsrummet erbjuder god plats för vänner och familj att umgås samt avnjuta måltider tillsammans. Köket är komplett från Ballingslöv med goda arbetsytor och nödvändiga bekvämligheter som diskmaskin. Sovalkoven har plats för säng och god förvaring i flertal garderober. Garderoberna är flyttbara för den som önskar dubbelsäng. Badrummet är generöst och helkaklat med dusch, WC, avlastningsbänk samt egen tvättutrustning (kombimaskin). I källaren finnes gemensam tvättstuga och förråd som tillhör lägenheten. Bo i centrala Hisings Backa med närhet till restauranger, skola, förskola, gym, golfbanor samt stort service- och shoppingutbud i nybyggda Selma Lagerlöfs torg. Bäckebol köpcentrum och Backaplan. Stenkast till goda kommunikationer till centrala Göteborg och Kungälv. Smidigt och enkel att komma ut på E6:an. Välkomna att kontakta mäklaren för mer information om bostaden!

  • Premium
  • Hiss
Nordhemsgatan 10, Linné, Göteborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 11:30
Nordhemsgatan 10, Linné, Göteborgs kommun, bild 2
Nordhemsgatan 10, Linné, Göteborgs kommun, bild 3

Nordhemsgatan 10

Lägenhet
Linné, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 450 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 9/17
4 336 kr/mån
70 079 kr/m²

Välkommen upp till våning 9 och denna fantastiska tvåa med öppen planlösning, fransk balkong och fantastisk utsikt. Lägenheten har vackra ljusa naturfärger, integrerat kök med kvalitativa vitvaror från Siemens och ljus sten i badrum. På golvet ligger vacker vitpigmenterad parkett i ek och hela lägenheten andas skandinavisk design. Möjlighet finns att med enkla medel göra om lägenheten till en trea, se alternativ planlösning för inspo! Välkommen till Brf Ciceron ett modernt och stilrent hus på Nya Masthuggskajen, ett av Göteborg mest hypade nya områden. Här bor du med ena foten i det myllrande stadslivet och den andra i en härligt avslappnad hemma-oas. I huset finns ett Co-workingspace för den sociala och för en dag man vill jobba "hemma". Huset har även en magisk takterrass som finns för medlemmarna där man kan njuta av grillkvällar och underbar utsikt med vänner och bekanta. Härifrån har ni promenadavstånd till stadens bästa, goda restauranger, nöjesliv, shopping och utmärkta kommunikationer. Ni finner flera populära restauranger såsom Barabicu, Zamenhof, Chicca Belloni, Draken, Alba, Röda Rummet och Feskekôrka. Ni bor med bekvämt gångavstånd till matbutiker och även Linnestadens utbud av restauranger och caféer samt grönskande Slottsskogen. Goda förbindelser från Järntorget och från Stenpiren varifrån man även kan ta färjan över till Eriksberg och Lindholmen. Varmt välkomna till visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Föreningsgatan 16B, Vasastaden, Göteborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 10:00
Föreningsgatan 16B, Vasastaden, Göteborgs kommun, bild 2
Föreningsgatan 16B, Vasastaden, Göteborgs kommun, bild 3

Föreningsgatan 16B

Lägenhet
Vasastaden, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 990 000 kr
48 m²
2 rum
3 587 kr/mån
62 292 kr/m²

Unik terrasslägenhet i Vasastaden med modernt renoverat kök från 2014 och tvättutrustning i badrummet. Väldisponerade ytor med stort fönsterparti som skänker ett fint ljusflöde genom alla rum. Klädkammaren renoverades 2019 och rymmer det mesta. Den gedigna och luftiga terrassen rymmer både loungegrupp och utemöbler. Måste ses på plats! Bli en del av en stabil förening där dem nyligen renoverat sin innergård med grill, lekplats och fina planteringar. Innergården är en gated community, vilket gör att barnen kan leka fritt på gården utan stress att dem kan springa ut på gatan. Föreningen har även många hyresrätter kvar i beståndet, vilket på sikt kommer ge stora intäkter. På Föreningsgatan bor ni på en attraktiv cityadress, i ett lugnt område utan störande trafikljud, som gränsar till Linné, Vasastaden och Annedal. Området är populärt då man har gångavstånd till det mesta såsom restauranger, matbutiker, skolor och fina grönområden. Varmt välkommen att kontakta Christian Lindberg för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Norra Liden 25, Norra Liden, Göteborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00
Norra Liden 25, Norra Liden, Göteborgs kommun, bild 2
Norra Liden 25, Norra Liden, Göteborgs kommun, bild 3

Norra Liden 25

Lägenhet
Norra Liden, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 950 000 kr
90 m²
4 rum
vån 2/6
7 375 kr/mån
43 889 kr/m²

Välplanerad fyra med inglasad balkong och underbar utsikt! Den genomgående planlösningen ger er en underbar utsikt från alla rum och en rofylld känsla trots det centrala läget. De härliga sovrummen vetter mot den grönskande innergården, vilket ger en fridfull atmosfär och ett grönt inslag i vardagen. Från köket nås den inglasade balkongen i soligt söderläge, där man kan njuta av solen hela dagen. Och tack vare inglasningen slipper man ta hänsyn till väder och vind om man vill sitta ute. Föreningen är lågt belånad med ca 2000kr i lån/kvm och sköter sin fastighet på ett bra sätt! Bostaden har nyligen fräschats upp med nymålade ytskikt år 2024 och är utrustad med moderna bekvämligheter såsom en tvättmaskin samt kyl och frys från samma år. Det finns både ett badrum och en gäst-WC, vilket ökar bekvämligheten för både boende och gäster. I avgiften ingår ingår värme, vatten, bredband och digital-TV (basutbud). Till denna lägenhet ingår även en parkeringsplats i garaget bekvämt beläget under huset, vilket är mycket fördelaktigt och underlättar för er med bil. Huset är högt beläget på Otterhällan, i ett lugnt område, där man har bekvämt promenadavstånd till alla stadens fördelar, såsom restauranger, nöjesliv, shopping och utmärkta kommunikationer. Inom bekvämt gångavstånd finns också Linnestadens utbud av restauranger och caféer samt grönskande Slottsskogen. Goda förbindelser från Järntorget och från Stenpiren varifrån man även kan ta färjan över till Eriksberg och Lindholmen. Tack vare den upphöjda positionen erbjuder området även vackra utsiktsplatser med förtrollande panoramavy över Göteborg. Varmt välkomna till visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skogsmilsgatan 19, Högsbo, Göteborgs kommun
  • Mån 29 jul kl 16:30
Skogsmilsgatan 19, Högsbo, Göteborgs kommun, bild 2
Skogsmilsgatan 19, Högsbo, Göteborgs kommun, bild 3

Skogsmilsgatan 19

Lägenhet
Högsbo, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 690 000 kr
39 m²
2 rum
3 460 kr/mån
43 333 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna perfekt planerade minitvåa med mycket ljusinsläpp och fönster mot grönska i ett ostört läge! Här finns även en balkong på markplan med öppning till grönyta - vilket ger en känsla av egen uteplats! Välplanerat och stilrent renoverat kök från 2021 med goda arbetsytor och diskmaskin. Vacker fiskbensparkett löper genom majoriteten av hemmet och den mysiga balkongen där ni kan dricka ert kaffe i morgonsolen förlänger ytorna ytterligare. Rofyllt sovrum och gott om förvaringsmöjligheter i hallen. Badrummet är dessutom helkaklat med underliggande golvvärme. Till ert nya hem hör även ett förråd strax utanför bostaden som tar hand om extra tillhörigheter. Här bor ni i en trivsam föreningen med gemensam IMD-el - vilket håller nere driftkostnaderna för er! Bostadsrättsföreningen har en mysig innergård med lekplats samt mycket grönska. Här bor ni med närhet till Axel Dahlströms torg som erbjuder god närservice som bageri, apotek, gym och mataffär. Med bara 2 minuters promenad finner ni utmärkta kommunikationer med spårvagn som enkelt tar dig till dom centrala delarna av Göteborg såsom Chalmers, Linné och city. För er som gillar naturen finns Ruddalens vackra naturområde eller de ljuvliga promenadstråken i Änggårdsbergen på kort avstånd. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Sixten Camps Gata 2, Nya Gårda, Göteborgs kommun
Sixten Camps Gata 2, Nya Gårda, Göteborgs kommun, bild 2
Sixten Camps Gata 2, Nya Gårda, Göteborgs kommun, bild 3

Sixten Camps Gata 2

Lägenhet
Nya Gårda, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 975 000 kr
67,5 m²
2 rum
vån 1/7
4 667 kr/mån
44 074 kr/m²

Vänligen ring för visningstid. Rymlig 2:a med härlig Studiokänsla. Gavellägenhet med utsikt över, och alldeles intill, den idylliska och centrala Gullbergsån. Lägenheten ligger en våning upp från gatuplan och i plan med den upphöjda privata innergården. Mot innergården ligger också lägenhetens stora uteplats om ca 38 kvm som därmed också är skyddad mot insyn från gatuplanet. Planlösningen är flexibel och har idag ett öppet sovrum med flyttbar avskärmning som med enkla medel kan återställas med väggar om så önskas. Bostaden inrymmer också gott om förvaringsmöjligheter samt ett helkaklat badrum med egen tvättutrustning som förenklar vardagen. Expansiva Nya Gårda är ett nyproducerat område med butiker, restauranger och trivsamma promenadstråk. Här bor ni bor ni centralt längs med vackra Gullbergsån. Ni har också utmärkta kommunikationer från Svingeln och centralstationen för enkel pendling. Dessutom har ni evenemangsstråket med Ullevi, Filmstaden Bergakungen och Scandinavium inom bekvämt räckhåll för kulturella och underhållande aktiviteter. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information om lägenheten.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Nymilsgatan 5, Flatås, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 11:30
Nymilsgatan 5, Flatås, Göteborgs kommun, bild 2
Nymilsgatan 5, Flatås, Göteborgs kommun, bild 3

Nymilsgatan 5

Lägenhet
Flatås, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 650 000 kr
42,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 508 kr/mån
38 824 kr/m²

Kliv in i denna kvadratsmarta och yteffektiva etta med härlig balkong i västerläge! Ytorna är väldisponerade och nyttjas på bästa vis med avskärmad sovdel där en större säng får gott om plats. Tack vare generösa fönsterpartier blir här en ljus och luftig atmosfär att vistas i. Från vardagsrummet har ni utgång till den vindskyddade balkongen, där ni också kan njuta ostört av den värmande eftermiddagssolen. Bra förvaringsmöjligheter erbjuds genom inbyggda originalgarderober i hallen. Delvis kaklat badrum i ljusa färger med badkar samt fönster som ger möjlighet för vädring. Här bor ni en gemytlig och stor förening med mycket gemensamhetsutrymmen och mysiga innergårdar. I avgiften ingår fiberbredband samt bostadsrättstillägg och genom föreningen har ni bland annat tillgång till fräscha bastur, gym samt gästlägenhet. Spårvagnshållplatsen ligger ca 140 meter från hemmet och med bara några minuters färd når ni Frölunda torg, Linné och Chalmers. Lugn omgivning med en kortare promenad till vackra grönområden, närservice samt barnomsorg och med cykel tar ni er smidigt till salta bad i väster. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Segelflyget 8, Amhult, Göteborgs kommun
  • Borttagen före visning
Segelflyget 8, Amhult, Göteborgs kommun, bild 2
Segelflyget 8, Amhult, Göteborgs kommun, bild 3

Segelflyget 8

Lägenhet
Amhult, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 400 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1/6
3 294 kr/mån
40 678 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Lilla Regementsvägen 41, Kviberg, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 13:00
Lilla Regementsvägen 41, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 2
Lilla Regementsvägen 41, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 3

Lilla Regementsvägen 41

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 590 000 kr
30 m²
1 rum
vån 1
3 022 kr/mån
53 000 kr/m²

Ta chansen att förvärva denna fina nyproducerade etta med rymlig uteplats! Här erbjuds du det bästa av två världar - löprundor i skogen och närhet till stan. På den rymliga uteplatsen kan du njuta av en kopp kaffe i förmiddagssolen eller bjuda vänner på en grill- och boulekväll på innergården. I det nya grannskapet Logementet i Kviberg är det lätt att trivas. Här bor du med nyproduktionens alla fördelar med bra förvaring, effektiv användning av utrymme samt med 5-års garanti på allt. När du kliver in i våra Svanenmärkta hem möts du av ekparkett och ljusa målade väggar som ger en ombonad och naturlig känsla. Alla våra material är noga utvalda för att hålla länge, vara praktiska och estetiskt tilltalande. Här får du ett helkaklat badrum med kombinerad tvätt och torktumlare och ett modernt kök med allt från energisnåla vitvaror och diskmaskin till glaskeramikhäll och snålspolande blandare. Allt är nytt och fräscht - det är bara att flytta in! I Brf Logementet finns det någonting för alla. I det grönskande grannskapet finns grillplats, en mysig pergola och boulebana. Alla hus har cykelplatser, miljörum och garage och det finns också en cykelpool. Vill du vidga dina vyer har Kviberg mycket att erbjuda i form av både skog och natur samt sportaktiviteter och kulturliv. Här bor du bekvämt med närhet till det mesta - mataffärer, kvarterskrogar, apotek, systembolag och caféer. Vill du ta dig in till stan är centrala Göteborg endast en cykeltur bort.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Munspelsgatan 26, Frölunda, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 12:15
Munspelsgatan 26, Frölunda, Göteborgs kommun, bild 2
Munspelsgatan 26, Frölunda, Göteborgs kommun, bild 3

Munspelsgatan 26

Lägenhet
Frölunda, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 790 000 kr
42 m²
1.5 rum
vån 4/7
3 484 kr/mån
42 619 kr/m²

Välplanerad och toppmodern 1,5-rummare med öppen planlösning och snygga industriella väggar som avgränsar till sovalkoven. Lägenheten är genomgående i ljusa grå toner med svarta detaljer såsom lampknappar och eluttag. Stilrent Marbodalkök med full maskinell utrustning och det trevliga badrummet är utrustat med takdusch samt praktisk kombinerad tvättmaskin. Inne i lägenheten finns gott om förvaring i en skjutdörrsgarderob samt i ett stort förråd. Här bor ni på bästa läget med närhet till Frölunda Torg, matbutiker och grönområden. Från Frölunda Torg tar man sig även enkelt till salta bad vid Näset eller Askim. Goda kommunikationer med buss precis utanför och spårvagn ca 800 m bort. För den träningsintresserade finns Ruddalens motionscenter inom bekvämt avstånd, och för avkoppling finns en bastu i byggnaden samt tillgång till ett välutrustat gym. För gemenskap och sociala aktiviteter erbjuder föreningen en trevlig föreningslokal och övernattningslokal. Utomhus finns en vacker gård med mycket grönt, parkbänkar och grillplatser där du kan njuta av sköna sommarkvällar. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Haga Kyrkogata 20B, Vasastaden, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 15:00
Haga Kyrkogata 20B, Vasastaden, Göteborgs kommun, bild 2
Haga Kyrkogata 20B, Vasastaden, Göteborgs kommun, bild 3

Haga Kyrkogata 20B

Lägenhet
Vasastaden, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 590 000 kr
50 m²
1.5 rum
vån 2/6
1 910 kr/mån
71 800 kr/m²

Mysig sekelskifteslägenhet med kvadratsmart planlösning! Låg avgift! Välbevarad fastighet, anno 1895. Välskött bostadsrättsförening som varit skuldfri sedan 90-talet och som nu endast har mindre lån! Känslan är att man är i en 2:a i denna mysiga sekelskifteslägenhet med en mycket kvadratsmart planlösning! Många vackra detaljer förgyller hemmet såsom högresta fönster med blyinfattade överfönster, stilfulla elementskydd och breda fotlister. Fantastisk takhöjd, praktiskt sovloft och goda förvaringsmöjligheter. Lägenheten har ett vackert och funktionellt kök med belysta vitrinskåp och i det helkaklade badrummet finns tvättmaskin och behaglig golvvärme. Bo endast ett stenkast från Handelshögskolan, en kort promenad till Slottsskogens grönska eller till Avenyn, Vasas och Linnés rika utbud av restauranger, caféer och nöjen. Välkommen att kontakta Christian Lindberg och höra mer om denna pärla mitt i city!

  • Premium
Risåsgatan 10B, Linné, Göteborgs kommun
  • Borttagen före visning

Risåsgatan 10B

Lägenhet
Linné, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 190 000 kr
40 m²
1 rum
vån 2/5
2 312 kr/mån
79 750 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Balkong
Cederbourgsgatan 9, Lorensberg, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 16:30

Cederbourgsgatan 9

Lägenhet
Lorensberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 850 000 kr
38 m²
2 rum
vån 5/6
2 804 kr/mån
75 000 kr/m²

Härlig tvåa med magisk utsikt över Gothia Towers, Liseberg och attraktionen AtmosFear som lyser upp på ett spektakulärt sätt under Jul på Liseberg. Denna ljusa och charmiga lägenhet ligger på högsta balkongvåning, 5 av 6 och nås bekvämt med hiss. Lägenheten har inte någon balkong ovanför, vilket ger en ostörd vy och känslan av att bo högst upp. Lägenheten har en genomtänkt planlösning med öppna ytor och högt i tak, vilket tillsammans med de stora ljusa fönstren skapar en ljusare atmosfär än många andra lägenheter i huset med samma planlösning. Charm och karaktär präglar bostaden med vacker bevarad fiskbensparkett och vitmålade trägolv. Att bo på Cederbourgsgatan kombinerar stadens puls med fina vyer över några av Göteborgs mest välkända landmärken på nära håll. Stabil och välskött förening med familjär känsla, i avgiften ingår värme, vatten, TV (basutbud), bredband 250 Mbit och bostadsrättstillägg i hemförsäkringen. Ett stort plus är bekvämligheten av att det finns ett sopnedkast i trapphuset utanför lägenhetsdörren. Avenyn nås efter en kort promenad och bjuder på ett rikt utbud av restauranger och shopping. För skön avkoppling rekommenderas närliggande Carlandersparken och Näckrosdammen. Mycket bra kommunikationer med buss och spårvagn från knutpunkten Korsvägen. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Christian Lindberg för mer information om lägenheten!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Mattssonsliden 28, Masthugget, Göteborgs kommun
  • Borttagen före visning

Mattssonsliden 28

Lägenhet
Masthugget, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 190 000 kr
36 m²
2 rum
vån 1/6
2 243 kr/mån
60 833 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Hiss
Lilla Marconigatan 17, Frölunda, Göteborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00
Lilla Marconigatan 17, Frölunda, Göteborgs kommun, bild 2
Lilla Marconigatan 17, Frölunda, Göteborgs kommun, bild 3

Lilla Marconigatan 17

Lägenhet
Frölunda, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 980 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/4
4 644 kr/mån
35 476 kr/m²

På Lilla Marconigatan 17 kan vi nu presentera en välplanerad trerummare med härlig gårdsvänd uteplats och social planlösning. Bostaden upplevs ljus och luftig tack vare väl tilltagna rum och social planlösning. Den genomtänkta planlösningen utnyttjar varje kvadratmeter optimalt och ger ett harmoniskt flöde mellan rummen. Från vardagsrummet nås den väl tilltagna uteplatsen där ni kan möblera med loungegrupp. Stilrent kök från Myresjö med social köksö och gott om plats för större matsalsgrupp. Båda sovrummen är väl tilltagna och i det helkaklade badrummet har ni en praktisk tvättavdelning. Trivsam förening med gemensamma utemiljöer där lek- och grillplatser finns för medlemmarna. Här bor ni alldeles intill Frölunda Torg med ett stort utbud av affärer, service och trevliga restauranger. Knutpunkt för kommunikationer tar er snabbt både till Göteborgs innerstad såväl som till salta bad vid klipporna. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Lilla Regementsvägen 7, Kviberg, Göteborgs kommun
Lilla Regementsvägen 7, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 2
Lilla Regementsvägen 7, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 3

Lilla Regementsvägen 7

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 445 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/6
4 144 kr/mån
47 941 kr/m²

I Logementet i Kviberg ligger denna charmiga tvåa med en genomtänkt och modern planlösning, perfekt för spontana middagar med vänner. De stora fönsterna ger en härlig rymd och det finns bra förvaringsmöjligheter i både hall och sovrum. Med naturen precis utanför dörren och både Gamlestaden och centrala Göteborg en cykeltur bort erbjuder Logementet i Kviberg det bästa av två världar. Här bor du med nyproduktionens alla fördelar med möjlighet att skapa ditt drömhem. I Logementet flyttar du in i ett Svanenmärkt hem där ingenting lämnats åt slumpen, där du kan vara trygg med att du får ett effektivt och prisvärt boende. Här kan du sätta din egen prägel genom att välja mellan olika stilpaket. Koncepten har utformats av våra arkitekter och inredare och passar både dig som gillar det traditionella eller det lite mer vågade. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet. I Kviberg bor du bekvämt med närhet till det mesta – mataffärer, kvarterskrogar, apotek, systembolag och caféer. Gillar du att vara aktiv finns det mycket att erbjuda i form av både skog och natur samt sportaktiviteter och kultur. På gården finns möjlighet för umgänge med både grillplats, mysig pergola och en boulebana. Grannskapet har en gemensam cykelpool med både lådcyklar och elcyklar som förenklar vardagen, och det kommer dessutom finnas möjlighet att utnyttja bilpool. Välkommen att trivas! Varmt välkomna att kontakta mig redan idag för att boka visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lilla Regementsvägen 17, Kviberg, Göteborgs kommun
Lilla Regementsvägen 17, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 2
Lilla Regementsvägen 17, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 3

Lilla Regementsvägen 17

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
32 m²
1 rum
vån 6/6
3 108 kr/mån
52 969 kr/m²

Välkommen till en kvadratsmart, luftig och välplanerad etta med bra förvaringsmöjligheter och mysig sovalkov. Här finns sociala ytor i det öppna kök- och vardagsrummet och balkong med härlig utsikt över det grönskande området. I det nya grannskapet Logementet i Kviberg är det lätt att trivas. Här bor du med nyproduktionens alla fördelar med bra förvaring och effektiv användning av utrymme. När du kliver in i våra Svanenmärkta hem möts du av ekparkett och ljusa, målade väggar som ger en ombonad och naturlig känsla. Alla våra material är noga utvalda för att hålla länge, vara praktiska och estetiskt tilltalande. Här får du ett helkaklat badrum med kombinerad tvätt och torktumlare och ett modernt kök med allt från energisnåla vitvaror och diskmaskin till glaskeramikhäll och snålspolande blandare. I Logementet finns det någonting för alla. I det grönskande grannskapet finns grillplats, en mysig pergola och boulebana. Alla hus har cykelplatser, miljörum och garage och det finns också en cykelpool. Vill du vidga dina vyer har Kviberg mycket att erbjuda i form av både skog och natur samt sportaktiviteter och kulturliv. Här bor du bekvämt med närhet till det mesta – mataffärer, kvarterskrogar, apotek, systembolag och caféer. Vill du ta dig in till stan är centrala Göteborg endast en cykeltur bort. Varmt välkomna att kontakta mig redan idag för att boka visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Gamla vägen 34, Öjersjö, Partille kommun
Gamla vägen 34, Öjersjö, Partille kommun, bild 2
Gamla vägen 34, Öjersjö, Partille kommun, bild 3

Gamla vägen 34

Tomt
Öjersjö, Partille kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 500 000 kr
1 218 m² tomt

Nu har vi nöjet att presentera denna härliga tomt om 1218 kvm belägen i Hallens bykärna i natursköna Öjersjö! Området ligger mellan Nya Öjersjövägen och Öjersjö golfbana i sydvästra delen av Partille kommun. Här bor man med badrocksavstånd till sjöar i vacker natur. Förskolor och skolor finns inom gångavstånd och bussen går precis i närheten och tar er in till centrala Göteborg på ca 15 minuter. Öjersjö är ett mycket familjärt område med grönskande omgivningar och flera badsjöar, Stora och Lilla Kåsjön samt Stora och Lilla Hålsjön, för ett dopp under sommaren. För den golfintresserade så ligger Partille golfklubb endast ett par minuter bort. På vintertid erbjuds skridskoåkning på sjöarna och golfbanan förvandlas till ett paradis för längdskidor. Partille Ridklubb finns även i närheten för den hästintresserade. Andra idrottsplatser såsom fotbollsplan, idrottshall, badhus, gym och padelbanor finns i närområdet. I Öjersjö finns sex förskolor (Viljansvik, Trollskogen, Mammut Montessori, Tallmossen, Hallen och Norra Hultet) samt två grundskolor (Öjersjö Brunn F-ÅK 4 och Öjersjö Storegård ÅK 5-9). Gymnasium finns både i Partille centrum och i Mölnlycke (Hulebäck) eller Göteborg. Känner ni för en tur in till Göteborg tar ni er med bil på ca 10-15 minuter eller med buss på ca 15-20 minuter - busshållplats finns inom ca 2 min gångavstånd. Ska ni i stället iväg på äventyr lite längre hemifrån så har ni Landvetter flygplats på nära avstånd som ni når på ca 15 minuter med bil! I nya området Gökegård som byggs i närheten kommer det även öppnas en matbutik (Coop), vårdcentral och restaurang. Även Furulunds centrum finns på nära håll inom ca 2 km.

  • Premium
Grönsångarvägen 3, Landvetter-Tahult, Härryda kommun
  • Budgivning pågår
Grönsångarvägen 3, Landvetter-Tahult, Härryda kommun, bild 2
Grönsångarvägen 3, Landvetter-Tahult, Härryda kommun, bild 3

Grönsångarvägen 3

Villa
Landvetter-Tahult, Härryda kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
8 100 000 kr
165 m²
7 rum
1 430 m² tomt

På en barnvänlig gata i trivsamma Tahult erbjuds nu denna arkitektritade och toppmoderna villa fördelad på två välplanerade våningsplan. Huset stod färdigställt så sent som 2017 och omsluts av en stor ljuvlig altan och en lättskött trädgård med stor gräsmatta. Båda plan är komfortabelt utrustade med golvvärme, materialen är noga utvalda och bostaden inger en exklusiv och stilren känsla. Entréplan är välkomnande och erbjuder generösa sällskapsytor. Här möter du ett italiensk designat kök och vardagsrum i en öppen planlösning vilket inger en social atmosfär. Från vardagsrummet eller köket tar ni er ut till den väl tilltagna terrassen på över 100 kvadratmeter och husets tillhörande trädgård. Här finns det gott om utrymme för lek och tillställningar och på den träbelagda terrassen ryms enkelt både loungegrupp och matgrupp. För den som vill ha ett fint Attefalls hus med egen ingång eller en större swimmingpool med tillhörande pool-hus så finns det även utrymme och möjlighet för detta. På detta plan finns även ett sovrum, ett generöst badrum och separat tvättstuga med både torktumlare, torkskåp och tvättmaskin. Den mer privata delen på övre plan erbjuder tre tilltagna sovrum, ett mindre rum som kan användas till antingen kontor eller mindre sovrum, allrum för mysiga filmkvällar och ett stort lyxigt badrum med badkar. Från allrummet nås ytterligare en terrass i soligt läge med gott om plats för möblemang. I garaget och på den tillhörande uppfarten parkeras bilarna bekvämt. Här bor ni med vacker natur och med fantastiskt fina promenadstigar och ridvägar precis runt knuten. Bekvämt promenad- & cykelavstånd till Gallhålans vackra naturreservat, Landvetter idrottsarena, förskolor och skolor. Busshållplatsen är belägen cirka 100 meter från huset och härifrån går det bussar ner till både fotbollsplan och skolor som tar cirka 5 minuter. För de mindre barnen upp till årskurs 4 så finns det en special-buss som hämtar upp barnen och lämnar av dom före och efter skolan vid samma busshållplats. På sommaren kan ni också njuta av svalkande bad och fiske vid Landvettersjön. I skogarna kring Landvetter finns utmärkta möjligheter till svamp och bärplockning. Vintertid kan ni åka skidor vid Landehofs motionscenter. Har ni ett golfintresse finns en 18-hålsbana vid Snåkered. Bra kommunikationer med ca 25 min med buss till Landvetter och Partille centrum som erbjuder stort utbud av butiker, service och kultur. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Svängrumsgatan 40, Flatås, Göteborgs kommun
Svängrumsgatan 40, Flatås, Göteborgs kommun, bild 2
Svängrumsgatan 40, Flatås, Göteborgs kommun, bild 3

Svängrumsgatan 40

Lägenhet
Flatås, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 590 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 366 kr/mån
33 856 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna välplanerade och mysiga trea högst upp i huset med generösa och öppna ytor, präglad av stora fönster i motsatta väderstreck som fyller alla rum med naturligt ljus. Från köket når ni en härlig inglasad balkong i perfekt västerläge med utsikt över gården, som värmer skönt långt in på eftermiddagen. Tack vare inglasningen ger balkongen känslan av ett extra rum större delen av året. Hemmet erbjuder en genomgående modern boendestandard med ett påkostat kök, rymligt badrum med separat tvättavdelning, två bra sovrum och praktiska förvaringsmöjligheter. Här bor ni en gemytlig förening med flertal mysiga innergårdar. I avgiften ingår fiberbredband samt bostadsrättstillägg och genom föreningen har ni bland annat tillgång till bastu, gym samt gästlägenhet. Spårvagnshållplatsen ligger en kort promenad från hemmet och med bara några minuters färd når ni Frölunda torg och Linné. Lugn omgivning med en kortare promenad till vackra grönområden, närservice samt barnomsorg och med cykel tar ni er smidigt till salta bad i väster. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong

Visar 1 - 25 av 51