Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sixten Camps Gata 2, Nya Gårda, Göteborgs kommun
 • Tor 14 mar kl 17:30
Sixten Camps Gata 2, Nya Gårda, Göteborgs kommun, bild 2
Sixten Camps Gata 2, Nya Gårda, Göteborgs kommun, bild 3

Sixten Camps Gata 2

Lägenhet
Nya Gårda, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 150 000 kr
67,5 m²
2 rum
vån 1/7
4 667 kr/mån
46 667 kr/m²

Här erbjuds en tvårummare med attraktivt gavelläge och stor uteplats! Tack vare bostadens generösa fönsterpartier har man här ett härligt ljusinsläpp och en vacker, grönskande utsikt mot Gullbergsån. Här förlängs den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum av en stor uteplats om ca 38 kvm som rymmer både matbord, soffgrupp och grill, och där med finns det gott om plats för släkt och vänner att samlas. Planlösningen är flexibel och har idag ett öppet sovrum med flyttbar avskärmning som med enkla medel kan återställas med väggar om så önskas. Bostaden inrymmer också gott om förvaringsmöjligheter samt ett helkaklat badrum med egen tvättutrustning som förenklar vardagen. Expansiva Nya Gårda är ett nyproducerat område med butiker, restauranger och trivsamma promenadstråk. Här bor ni bor ni centralt längs med vackra Gullbergsån. Ni har också utmärkta kommunikationer från Svingeln och centralstationen för enkel pendling. Dessutom har ni evenemangsstråket med Ullevi, Filmstaden Bergakungen och Scandinavium inom bekvämt räckhåll för kulturella och underhållande aktiviteter.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Gitarrgatan 1, Ruddalen, Göteborgs kommun
 • Sön 10 mar kl 11:00
Gitarrgatan 1, Ruddalen, Göteborgs kommun, bild 2
Gitarrgatan 1, Ruddalen, Göteborgs kommun, bild 3

Gitarrgatan 1

Lägenhet
Ruddalen, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 750 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 6/12
4 160 kr/mån
31 532 kr/m²

Välkomna till Gitarrgatan 1 och denna ljusa tvåa med inglasad balkong i soligt västerläge. Bostaden är välplanerad med öppna ytor och balkongen som byggdes ut 2020 har fri utsikt över omgivningarna. Här erbjuds lättmöblerade rum och ett stilrent funktionellt kök med diskmaskin. Goda förvaringsmöjligheter samt helkaklat badrum. Det populära området erbjuder en bra mix av stad och rogivande natur. På några minuters promenadavstånd finns Ruddalens motionsanläggning, spårvagnshållplats och Frölunda Torgs stora utbud av shopping. Varmt välkomna!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Friggagatan 3B, Stampen, Göteborgs kommun
 • Mån 4 mar kl 17:30

Friggagatan 3B

Lägenhet
Stampen, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 250 000 kr
59,1 m²
2 rum
vån 2/7
3 591 kr/mån
54 992 kr/m²

Modernt renoverad tvåa, möjlig trea, med öppen planlösning och centralt läge. Här bor ni i en bostad med bra planlösning, öppna sociala ytor, härligt ljusinsläpp och genomgående fina parkettgolv. Köket har renoverats och öppnats upp mot vardagsrummet vilket ger en stor yta att umgås på, perfekt för härliga middagar och extra lyxigt med vinkyl. Den inglasade balkongen med trätrall som förlänger sovrummet är mysigt ombonad, bjuder på många soltimmar och vetter mot föreningens fina innergård. Stilfullt badrum, renoverat 2021 är försett med extra vardagslyx i form av golvvärme och tvättutrustning. Goda förvaringsmöjligheter i hall och sovrum. På Friggagatan bor ni med närhet till det mesta! En skön promenad tar er till Göteborgs citykärna. Mataffär och annan service finns på gatan och trädgårdsföreningen är en härlig oas både sommar och vintertid. Kommunikationerna här ifrån är goda med en spårvagnshållplats bara några minuter bort, för den som vill resa långväga ligger även Centralstationen nära till hands!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Prospect Hillgatan 9, Örgryte, Göteborgs kommun
Prospect Hillgatan 9, Örgryte, Göteborgs kommun, bild 2
Prospect Hillgatan 9, Örgryte, Göteborgs kommun, bild 3

Prospect Hillgatan 9

Villa
Örgryte, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
25 000 000 kr
676 m² tomt

Unik möjlighet att förvärva en av de sista byggbara tomterna på Prospect Hillgatan med ostörd utsikt över hela Göteborg. Härifrån ser du alla kända landmärken i Göteborg och från din framtida bostad har du en helt unik utsikt som ger ditt boende en unik inramning. Bygglov har tagits fram för att förenkla processen från tomt till färdigt hus och tomten är med andra ord byggfärdig. Du får här möjligheten att köpa ett inflyttningsklart hus eller tomt. Men som köpare kan man vara med och påverka planlösningen om man så önskar. Fastigheten ligger mycket bra rent geografiskt med promenadavstånd till allt som är värt att besöka. Närheten till Liseberg, Avenyn och välsorterad dagligvaruhandel är några av fördelarna dessutom finns flera förskolor och skolor på behändigt avstånd för både små och större barn. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare David Lundgren för mer information!

 • Premium
Utlandagatan 15, null, Göteborgs kommun
Utlandagatan 15, null, Göteborgs kommun, bild 2
Utlandagatan 15, null, Göteborgs kommun, bild 3

Utlandagatan 15

Villa
Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
13 750 000 kr
172 + 56 m²
6 rum
513,6 m² tomt

Nu har vi möjligheten att presenterna en unik 20-talsvilla i centrala Johanneberg. Här väntas ett luxuöst och ombonat hem med väl utvalda material och ljusa toner. På entréplan möts ni av en öppen atmosfär där kök, vardagsrum och matsal samsas perfekt. Ljuset strålar in åt alla håll och skapar tillsammans med de vackra attributen en mycket trivsam atmosfär. Det påkostade Poggenpohl köket erbjuder en dubbel gasolspis av märket ILVE med dubbelugn, kyl och frys i fullhöjd och alla ytterligare bekvämligheter så som diskmaskin med mera. Vackert handskrapat ekgolv löper enhetligt genom hela husets boytor och de generösa sällskapsytorna i vardagsrum och matsal skapar perfekta tillfällen för sociala sammankomster. Centralt placerad är hemmets braskamin, vilket höjer mysfaktorn extra under höst- och vinterhalvåret. De öppna ytorna mynnar vidare ut i två härliga terrasser som tycks göra det svårt att skilja på ute och inne under sommarhalvåret. Här finns gott om plats för loungegrupp och utemöbler. Vidare erbjuds ett stilfullt badrum med vacker kommod och ett fönster som förser rummet med naturligt ljus. Ta trappen upp till övre plan och möts av två rofyllda sovrum varav ett med direkt utgång till hemmets härliga balkong. Här finner ni även ett rymligt dressingroom och stort badrum i italienskt kakel med badkar. Vinden är inredd med ytterligare ett sovrum som är perfekt för tonåringen eller som master-bedroom. I källaren finner ni hemmets gym, tvättstuga, förråd och fjärrvärmecentral. Hemmets trappor, fönster och fasad belyses av lampor vilket är extra tacksamt under denna tid på året. Härifrån promenerar ni enkelt ner till Avenyn eller knutpunkten Korsvägen med kommunikationer som tar er runt om i Göteborg. Lika nära har ni till sköna grönområden och bara någon minut från hemmet har ni service och matbutiker. Ett perfekt boende för er som vill ha nära till precis allt men ändå bo i ett lugnt läge. Hjärtligt välkomna på visning!

 • Premium
Nilssonsberg 13, Linné/ Annedal, Göteborgs kommun
 • Sön 10 mar kl 14:00
Nilssonsberg 13, Linné/ Annedal, Göteborgs kommun, bild 2
Nilssonsberg 13, Linné/ Annedal, Göteborgs kommun, bild 3

Nilssonsberg 13

Lägenhet
Linné/ Annedal, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 390 000 kr
73 m²
3 rum
vån 5/9
3 598 kr/mån
60 137 kr/m²

Inglasad balkong i söderläge - Garanterad garageplats - Stilrent, helkaklat badrum - Fantastisk Brf Mycket väldisponerad genomgångslägenhet med mycket bra läge på femte våningen! Här bor ni på våning 5 med det bästa av två världar, lilla sovrummet och köket vetter mot den lugna gården där växtligheten gör sig påtaglig och gör lägenheten fri från större insyn. På andra hållet har ni masterbedroom med utgång till lägenhetens inglasade balkong i soligt söderläge och ett stort vardagsrum med plats för både soffa och matbord för många middagsgäster. Värme, vatten, bredband (1000/1000mbit/s) och tv ingår i redan bra avgift! Parkering med laddbox i garage finns på samma våningsplan för 1 100 kr/mån där möjlighet finns att ta över säljarens plats! Gångavstånd till grönområden som Slottsskogen och Botaniska trädgården men samtidigt mycket nära till Linné, Haga och Avenyn. Utanför lägenheten är kommunikationen mycket bra, med både spårvagn och buss kan man ta sig över hela staden väldigt snabbt. I framtiden kommer också en station till västlänken finnas i närheten vilket förmodligen kommer göra området än mer attraktivt. Lägenheten ligger i lugna kvarter med premiumgym i huset och många restauranger i närheten. Här bor ni i en mycket stabil och populär förening med låg belåningsgrad och bra koll på sin fastighet! Man har nyligen bytt fönster på fastigheten vilket höjer känslan och skapar en mer rofylld miljö. För ett tag sedan installerades solceller på taket vilket förbättrar driftkostnaderna mycket i dessa tider. De bilfria gårdarna mellan husen bjuder på mycket grönska samt utemöbler och grillmöjligheter. Välkomna att kontakta mäklare Christian Lindberg för mer information!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Föreningsgatan 18C, Vasastaden, Göteborgs kommun
 • Sön 10 mar kl 12:30

Föreningsgatan 18C

Lägenhet
Vasastaden, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 450 000 kr
66 m²
2 rum
4 771 kr/mån
52 273 kr/m²

Kök från Casa in Corso, vitvaror från Gaggenau - Möjlig 3a - Fritt läge - Ekonomiskt stark Brf Ljus citylägenhet med perfekt läge i Vasastadens lugnare kvarter. Ljuset flödar in från det generösa fönsterpartiet i vardagsrummet och tillsammans med den rofyllda balkongen och utsikt mot den lugna gården så skänker det harmoni till detta moderna hem. Renoverat kök från 2016 i påkostad italiensk design med vitvaror från Gaggenau gör matlagningen till en fröjd. I området kring bostaden finns allt att önska inom gångavstånd såsom universiteten, Vasaparken och Avenyn. Lägg därtill en välskött HSB-förening med solig innergård i skyddat läge samt övernattningslägenhet för långväga gäster. Föreningen har ett extremt förmånligt fiberbredbandsavtal från Bahnhof som endast kostar 70kr för medlemmarna. Bilplatser finns lediga i föreningen om man önskar. Stort garage med infart från Thorildsgatan. Lägenheten är också en möjlig trea om man önskar och vill ha öppen planlösning kök/vardagsrum.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Gamla Kronvägen 45, Partille Centrum, Partille kommun
Gamla Kronvägen 45, Partille Centrum, Partille kommun, bild 2
Gamla Kronvägen 45, Partille Centrum, Partille kommun, bild 3

Gamla Kronvägen 45

Lägenhet
Partille Centrum, Partille kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 290 000 kr
54 m²
2 rum
vån 4/6
4 113 kr/mån
42 407 kr/m²

Varmt välkomna till Gamla Kronvägen 45 och denna välplanerade tvåa från 2019. Här välkomnas vi upp på våning fyra där vi möts av ett hem som präglas av en elegant och enhetlig interiör med vacker ekparkett och tidlösa färgval. Genomtänkt öppen planlösning där kök och vardagsrum samspelar fint. Avskilt beläget i den andra delen av lägenheten ligger ett rofyllt sovrum med praktisk walk in closet och härifrån nås bostadens rymliga balkong där vi kan njuta av kvällssolen och vidsträckt vy. Utöver bostadens balkong går det även fint att nyttja loftgången i motsatt österläge och vi får på så sätt njuta av solen hela dagen. Stort helkaklat badrum med egen tvättutrustning underlättar vardagen. I det stora, gemensamma växthuset kan de boende möta våren tidigt på året och förlänga sommarsäsongen. Planteringslådor ger möjlighet att odla växter, grönsaker och bär. I Partille Port kan man också njuta av tredimensionell grönska. Vi låter växtligheten fortsätta uppför väggarna och längs belysningslinor över gården. I husets bottenplan finner ni såväl Coop matbutik, gymkedjan STC och Apotek och inom kort promenadavstånd finner ni Allum köpcentrum med tillgång till brett shoppingutbud. Direkt närhet till Partille Arena, Padelfabriken och strövområden längs med Säveån gör att upplevelser för den aktiva alltid finns nära. Goda förbindelser med buss och pendeltåg finns att tillgå som tar er till Göteborgs city snabbt och smidigt. Hjärtligt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Thorild Wulffsgatan 36, Änggården, Göteborgs kommun
 • Sön 17 mar kl 13:00
Thorild Wulffsgatan 36, Änggården, Göteborgs kommun, bild 2
Thorild Wulffsgatan 36, Änggården, Göteborgs kommun, bild 3

Thorild Wulffsgatan 36

Övrigt
Änggården, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
18 900 000 kr
408 m²
1 480,2 m² tomt

Bo i trevliga Änggården samtidigt som det generar intäkter. Här erbjuds en stor funkisvilla med totalt fem lägenheter och stor tomt som angränsar mot Botaniska trädgården. Arkitekt Bror Lundholm har ritat detta charmiga hus under 1948-talet. Spännande fastighet med gedigna materialval och god byggkvalité som också ger många möjligheter för olika typer av användning. Idag nyttjas den som hyresfastighet, med fem lägenheter i kombination med att nuvarande ägare bor i en av våningarna hyresfritt med hög standard. Chans till fina sidointäkter samtidigt bo bekvämt, centralt och mycket ekonomiskt. En unik chans att förvärva ett centralt boende som dessutom generar intäkter! Läget är helt fantastiskt med ett stenkast till Slottsskogen. Dessutom granne med prisbelönta Botaniska trädgården som delar trädgårdsstaden i södra och främre Änggården i norr. En kort promenad från Linnéstaden med dess rikliga restaurangutbud bor ni i en grön oas, granne med Botaniska trädgården och naturreservatet Änggårdsbergen med härliga vandringsleder där många motionerar. Familjevänligt med närhet till förskolor och lekplatser. Riktigt bra kommunikationer med flera spårvagnslinjer.

 • Premium
Tredje långgatan 36, Linné, Göteborgs kommun
 • Imorgon kl 13:00
Tredje långgatan 36, Linné, Göteborgs kommun, bild 2
Tredje långgatan 36, Linné, Göteborgs kommun, bild 3

Tredje långgatan 36

Lägenhet
Linné, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 200 000 kr
77,4 m²
3 rum
vån 2/7
3 828 kr/mån
54 264 kr/m²

Trerummare som erbjuder generösa lättmöblerade ytor och en härlig balkong mot en lugn och grönskande innergård. Köket är modernt renoverad med uppdaterade vitvaror, matplats för hela familjen samt öppen planlösning till vardagsrummet. Badrummet innehar tvättmaskin som underlättar vardagsbestyren. Här bor ni i en mycket stabil förening med bra koll på sin ekonomi där bland annat digital-TV och bredband 1000/1000 Mbit/s ingår i avgiften och föreningslokal finns att nyttja. I dagsläget säljer föreningen av hyresrätter/lokaler, vilket kommer att generera intäkter som går till att amortera av lånen. Föreningen har ett pågående arbete med att införa gemensamt elnätverk som kommer gynna medlemmarna då de endast behöver stå för sin enskilda förbrukning. Mellan husen hittar ni den lugna och grönskande innergården där ni har både en mysig lekplats och grill med utemöbler att nyttja. Utanför hemmet ligger sprudlande Linnéstadens utbud med dess mysiga fik, populära restauranger, barer och butiker. Saluhall Briggen som ligger mellan Tredje- och Fjärdelånggatan har många trevliga delikatesser att erbjuda och varierade lunchrestauranger med uteservering. Med en kort promenad bort når ni skolor/barnomsorg, de ljuvliga grönområdena i Slottsskogen och Änggårdsbergen samt Masthuggstorget med mataffärer, gym och apotek. Ett stenkast bort har ni knutpunkten Järntorget med flera kommunikationslinjer som tar er runt till stadens olika delar. Här bor ni med andra ord nära till alla tänkbara behövligheter, med ett unikt tyst och ostört läge mitt i pulsen. Välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Tunnlandsgatan 18, Kaverös, Göteborgs kommun
 • Imorgon kl 11:45
Tunnlandsgatan 18, Kaverös, Göteborgs kommun, bild 2
Tunnlandsgatan 18, Kaverös, Göteborgs kommun, bild 3

Tunnlandsgatan 18

Lägenhet
Kaverös, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 990 000 kr
59,5 m²
2 rum
2 708 kr/mån
33 445 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna ljusa och stilrena genomgångstvåa med härligt ljusinsläpp från fönster i motsatta väderstreck! Här möts ni av en luftig planlösning med kök och vardagsrum i öppen planlösning med avgränsande kökshalvö. Köksinredningen går i neutrala och moderna kulörer och är bekvämt utrustat med integrerade vitvaror. Golvet pryds av en snygg 1-stavsparkett i ek och väggarna är målade i ljus färg. Rofyllt sovrum med smart platsbyggd hylla för förvaring och direkt utgång till härlig inglasad balkong i västerläge med infravärme. Vidare erbjuds ett smakfullt badrum med golvvärme, där väggar och golv pryds av microcement och ett vädringsfönster som bidrar med naturligt ljusinsläpp. Dessutom finns både bubbelbadkar och tvättmaskin som gör vardagen något lyxigare! Hallen har ypperlig förvaring i både klädkammare och platsbyggd garderob som tar hand om det mesta i förvaringsväg tillsammans med de två tillhörande förråden. Här bor ni i en stabil och skuldfri förening där bastu, pingisrum samt gym finns att tillgå. I den reda låga avgiften ingår dessutom både bredband, TV-grundutbud och bostadsrättstillägg. Mittemot huset finns mataffär och runt knuten finner ni Ruddalens naturområde. Här har ni även närhet till spårvagnslinjer som snabbt tar er till stan eller shopping i Frölunda torg. Området präglas av grönska och lugn. Välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
Munspelsgatan 28, Frölunda, Göteborgs kommun
 • Sön 10 mar kl 13:00
Munspelsgatan 28, Frölunda, Göteborgs kommun, bild 2
Munspelsgatan 28, Frölunda, Göteborgs kommun, bild 3

Munspelsgatan 28

Lägenhet
Frölunda, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 875 000 kr
39 m²
2 rum
vån 7/7
3 654 kr/mån
48 077 kr/m²

Varmt välkomna till denna toppmoderna tvåa högst upp i huset med balkong i söderläge. Här bor du med hög nyproduktionsstandard, enhetliga materialval och exklusivt Marbodal-kök. Köket och vardagsrummet ligger i öppen planlösning och balkongen blir en naturlig förlängning av bostaden. Balkongen är rymlig med plats för möblemang och här är det sol större delen av dagen. Bekvämt boende med bra förvaringslösningar och det helkaklade badrummet har kombinerad tvätt & torkmaskin för en praktisk vardag. Här bor ni på bästa läget med närhet till Frölunda Torg, skolor, förskolor, matbutiker och grönområden. Från Frölunda Torg tar man sig även enkelt till salta bad vid Näset eller Askim. Goda kommunikationer med buss precis utanför och spårvagn ca 800 m bort. För den träningsintresserade finns Ruddalens motionscenter inom bekvämt avstånd, och för avkoppling finns en bastu i byggnaden samt tillgång till ett välutrustat gym. För gemenskap och sociala aktiviteter erbjuder föreningen en trevlig föreningslokal och övernattningslokal. Utomhus finns en vacker gård med mycket grönt, parkbänkar och grillplatser där du kan njuta av sköna sommarkvällar. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Drottninggatan 71, Inom Vallgraven, Göteborgs kommun
 • Borttagen före visning
Drottninggatan 71, Inom Vallgraven, Göteborgs kommun, bild 2
Drottninggatan 71, Inom Vallgraven, Göteborgs kommun, bild 3

Drottninggatan 71

Lägenhet
Inom Vallgraven, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
9 250 000 kr
162 m²
5 rum
vån 4/4
9 554 kr/mån
57 099 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Musikvägen 28, Ruddalen, Göteborgs kommun
 • Imorgon kl 11:00
Musikvägen 28, Ruddalen, Göteborgs kommun, bild 2
Musikvägen 28, Ruddalen, Göteborgs kommun, bild 3

Musikvägen 28

Lägenhet
Ruddalen, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 190 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/3
4 428 kr/mån
31 286 kr/m²

Välkomna till Musikvägen 28 och denna ljusa genomgångslägenhet med vacker fiskbensparkett och inglasad balkong med eftertraktad kvällssol! Väldisponerade kvadratmeter med genomgående välskötta ytskikt. Rymligt kök med diskmaskin, två rofyllda sovrum samt ett badrum med extra vardagslyx såsom skön golvvärme och tvättmaskin. Stor och möblerbar hall med gott om förvaring i en generös klädkammare. Här bor ni i ett mycket trivsamt och familjärt område med riktigt god grannsämja där ni får ta del av föreningens livfulla innergård. Trivsam HSB-förening där bredband ingår i avgiften. Med ett par minuters promenad når ni Ruddalens idrotts- och rekreationscenter med bland annat vandringsspår, isbana och fotbollsplaner. I närheten ligger även Frölunda torg med brett utbud av såväl butiker som restauranger och kaféer. Goda kommunikationer med både buss och spårvagn som snabbt och enkelt tar er in till centrala Göteborg. Välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
Skogsmilsgatan 9, Högsbo, Göteborgs kommun

Skogsmilsgatan 9

Lägenhet
Högsbo, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 750 000 kr
57,5 m²
2 rum
4 000 kr/mån
30 435 kr/m²

Bekvämt på markplan med inglasad balkong väntar en ljus och trivsam tvårumslägenhet. Här erbjuds en genomgångsplanlösning med fönster i två väderstreck och generösa lättmöblerade rum. Rymligt kök med matplats och utgång till den inglasade balkongen. Rofyllt sovrum med rymliga garderober och helkaklat badrum i ljusa toner. Till ert nya hem hör även ett källarförråd. Trivsam föreningen med gemensam IMD el. Bostadsrättsföreningen har en mysig innergård med lekplats samt mycket grönska. Här bor du med närhet till Axel Dahlströms torg som erbjuder god närservice som bageri, apotek, gym och mataffär. Runt hörnet finner du utmärkta kommunikationer med spårvagn som enkelt tar dig till dom centrala delarna av Göteborg. Med en kort promenad bort finner du i Ruddalens vackra naturområde eller de ljuvliga promenadstråken i Änggårdsbergen. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Lärjeheds Fritidsområde Stuga nr 7, Lärjeheds Fritidsområde, Göteborgs kommun
 • Lör 9 mar kl 13:00
Lärjeheds Fritidsområde Stuga nr 7, Lärjeheds Fritidsområde, Göteborgs kommun, bild 2
Lärjeheds Fritidsområde Stuga nr 7, Lärjeheds Fritidsområde, Göteborgs kommun, bild 3

Lärjeheds Fritidsområde Stuga nr 7

Fritidshus
Lärjeheds Fritidsområde, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
790 000 kr
43 m²
2 rum

Välkommen till detta charmiga fritidshus beläget i LärjeHeds Fritidsområde. Här erbjuds 43 smarta kvadratmeter med en bekväm och mysig tillflyktsort för avkoppling och rekreation. Här finner ni två mysiga sovrum, perfekt för en mindre familj eller för att kunna bjuda in gäster att dela den natursköna upplevelsen med. Lärjeheds Fritidsområde har funnits sedan 1942. Här bor ni med närhet till skog, berg och sjöar. Stugbyn ligger bara 10 km från Göteborgs centrum dit ni kan ta er med buss och spårvagn. Ni har även närhet till både Hjällbos- och Angereds köpcentrum. På några kilometers avstånd finner ni även badmöjligheter. Byggnad på ofri grund (arrenderad mark) anses civilrättsligt som lös egendom, vid överlåtelse av objekt av denna typ tillämpas därmed köplagen. Bud som läggs på detta objekt är däremot ej bindande och ingen av parterna anses bunden till köpet innan ett skriftligt avtal undertecknats.

 • Premium
Viktoriagatan 14, Vasastaden, Göteborgs kommun
 • Imorgon kl 13:00
Viktoriagatan 14, Vasastaden, Göteborgs kommun, bild 2
Viktoriagatan 14, Vasastaden, Göteborgs kommun, bild 3

Viktoriagatan 14

Lägenhet
Vasastaden, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 890 000 kr
77 m²
3 rum
vån 3/6
816 kr/mån
76 494 kr/m²

Spatiös och charmig trerumslägenhet med västervänd balkong och extremt låg avgift på Viktoriagatan 14! Hemmet genomsyras av ljusa färg- och materialval, generös takhöjd, fina originaldetaljer såsom eldstad och vackra golv. Köket är stilfullt med gott om förvaring och plats för en liten matplats intill köksfönstret. Vardagsrummet med eldstad förlängs av den mysiga balkongen där ni kan njuta av eftermiddags- och kvällssolen och en trevlig utsikt ut över Viktoriagatans sekelskiftesfasader. Ytorna mynnar vidare ut i hemmets matsal som är belägen mellan kök och vardagsrum, detta gör det enkelt och smidigt att duka upp inför middagsbjudningar. Vidare erbjuds två rogivande sovrum och ett stilfullt badrum med ett rymligt badkar. Förvaringen tar en rymlig klädkammare samt skjutdörrsgarderober hand om. Bostadsrättsföreningen är skuldfri med ca 6,4 Mkr i kassan samt ca 1,5 Mkr årliga hyresintäkter som gör att föreningen kan hålla låg avgift inkl. värme, vatten och fiber bredband/TV-tjänster. Hemmet har direkt närhet till Vasastadens och Hagas generösa utbud av restauranger, caféer och butiker samt Slottsskogens grönområden. Kommunikationer, Handelshögskolan, tidningsbiblioteket samt Pedagogen ligger endast ett stenkast bort. Hjärtligt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Särnmarks väg 7, Bollebygd, Bollebygds kommun

Särnmarks väg 7

Tomt
Bollebygd, Bollebygds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 050 000 kr
2 384 m² tomt

Nu har vi förmånen att erbjuda detta nybyggnadsprojekt. Som köpare kan du välja fritt bland alla husleverantörer då tomten inte är låst. Avloppets dragning fram till fastigheten är redan klart betalt. Köpeavtal gällande tomten kommer att tecknas via fastighetsmäklaren och entreprenadavtal tecknas med valfri husleverantör. Bollebygd är ett mycket familjärt område med underbar natur, skog och sjöar. Under sommaren kan man bada, fiska och paddla kanot och under årets kallare månader kan man åka längdskidor och skridskor. På bekvämt pendlingsavstånd ligger de stora städerna Göteborg och Borås och ni bor med närhet till Landvetter flygplats. I centrala Bollebygd finner ni god närservice såsom flera restauranger, butiker och caféer. Här erbjuds även ett rikt föreningsliv med bland annat fotboll, handboll, innebandy, ridning, golf, slalom samt downhill. I Bollebygd finns även bra förskolor och kommunala skolor. I centrala Bollebygd återfinns Skattegårdsparken att leka och njuta i för både barn och äldre. Varmt välkomna på visning!

Lilla Bergsgatan 3, Vasastaden, Göteborgs kommun
 • Imorgon kl 12:30
Lilla Bergsgatan 3, Vasastaden, Göteborgs kommun, bild 2
Lilla Bergsgatan 3, Vasastaden, Göteborgs kommun, bild 3

Lilla Bergsgatan 3

Lägenhet
Vasastaden, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
8 690 000 kr
147,5 m²
6 rum
vån 4/6
8 732 kr/mån
58 915 kr/m²

Unik gavellägenhet på lugn gata. PARKERING I VARMGARAGE INKL ELBILSLADDARE INGÅR! Trevlig och flexibel planlösning (möjlighet till fler sovrum) med matsal, vardagsrum bibliotek/TV rum i fil, två balkonger en med västerläge och en med österläge som bjuder på kvälls- respektive morgonsol. Perfekt planerat boende med stora sociala ytor tillsammans med fungerande öppen spis, vackra pardörrar och två renoverade badrum. Gediget kök från HTH med kvalitativa vitvaror, extra vardagslyx i form av vinkyl och gott om plats för matbord. Här bor ni i en välskött förening med god ekonomi och låg belåning. I avgiften ingår förutom värme och vatten även TV, bredband, telefoni via Tele2, bostadsrättstillägg i hemförsäkringen samt garageplats i varmgarage inkl el-billaddare! Är man inte behov av parkeringsplatsen som ingår finns möjlighet att hyra ut parkeringsplatsen i andra hand Föreningen har bastu, motionsrum, hobbyrum samt stor uteplats/trädgård på baksidan av fastigheten. Kommunikationer, restauranger och allt ni kan tänkas behöva finns bekvämt precis utanför porten. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Christian Lindberg för mer information om lägenheten!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Landshövdingegatan 40, Krokslätt, Mölndals kommun
 • Mån 4 mar kl 17:00

Landshövdingegatan 40

Lägenhet
Krokslätt, Mölndals kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 850 000 kr
45,5 m²
1 rum
vån 4/4
3 291 kr/mån
40 659 kr/m²

Välkommen till denna väldisponerade vindslägenhet med vacker fiskbensparkett och charmiga snedtak som ger rummet en härlig karaktär. Det fullt utrustade köket gör vardagen enklare med en praktisk diskmaskin och det helkaklade badrummet är både modernt och inrett med tidlös interiör. Lägenheten erbjuder ett rymligt allrum där det finns gott om plats för såväl soffa och säng som matbord. Högst upp i huset ger dessutom ett fint ljusinsläpp och trevlig utsikt. Bo i en ekonomiskt stabil förening med bredband inkluderat i avgiften och tillgång till gemensamma faciliteter som bastu, gym och övernattningslägenhet. Njut av sommardagar på innergården, komplett med grillplats för trevliga kvällar med vänner och familj. Goda kommunikationer och närhet till Mölndal Galleria ger dig ett bekvämt vardagsliv, med ett stort utbud av närservice och flera restauranger att utforska i området. För den aktiva finns det gott om gymanläggningar i närheten. Och för naturälskaren ligger Safjället inom promenadavstånd, där du kan njuta av vacker natur och frisk luft. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Krokslättsgatan 3B, Krokslätt, Mölndals kommun
 • Mån 4 mar kl 18:15

Krokslättsgatan 3B

Lägenhet
Krokslätt, Mölndals kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 980 000 kr
36 m²
2 rum
vån 4/4
4 209 kr/mån
55 000 kr/m²

Högst upp i huset med rofylld utsikt över takåsarna välkomnas ni till denna charmiga och stilrent renoverade vindslägenhet. Den kvadratsmarta bostadsytan är väldisponerad och bjuder på ett rymligt sovrum, öppen planlösning mellan vardagsrum och kök samt ett helkaklat badrum med egen tvättutrustning för ett bekvämt vardagsliv. Mysig och ombonad känsla tack vare snedtak med träpanel och fint ljusinsläpp via fönster i två väderstreck. Här bor ni i välskötta brf Haren med föreningens härliga innergård i blickfånget och inom bekvämt avstånd finns det mesta att önska. Goda kommunikationer strax utanför porten tar er in till city på några få minuter.

 • Plus
Kryddväxtgatan 2, Lövgärdet, Göteborgs kommun

Kryddväxtgatan 2

Villa
Lövgärdet, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 450 000 kr
112 + 52 m²
6 rum
718 m² tomt

Ta chansen att förvärva detta ljusa och luftiga hem med högt i tak, perfekt beläget nära sjö och skog, bara 20 minuter från Göteborg. Med flera olika planlösningar erbjuder detta hus en flexibilitet som passar såväl den stora som lilla familjen! På entréplan möts ni av ljust och luftigt vardagsrum med en imponerande takhöjd om ca 4.3 meter i nock i en social och delvis öppen planlösning. Intill vardagsrummet finner ni ett rymligt kök med goda arbetsytor och plats för matbord vid fönstret. En halv trappa ner hittar ni ett trevligt allrum som kan användas som såväl matsal som tv-rum. På detta plan finner ni även en praktisk tvättstuga, stort förråd och en gillestuga som kan användas som ett sovrum. På övre plan möts ni av ett allrum som kan omvandlas till ytterligare ett sovrum. Vidare finner ni tre rofyllda sovrum, varav ett har utgång till den grönskande trädgården samt ett smakfullt renoverat badrum från 2013. Ytterligare ett badrum finner ni längs med hallen på entréplan. Den vackra sluttande tomten erbjuder uteplatser i två olika väderstreck och här finns även ett kallgarage som sväljer det mesta i förvaringsväg. Området lockar många barnfamiljer och här finns även kollektivtrafik, barnomsorg och Angered centrum inom kort avstånd. Dessutom har ni närhet till badsjöar och Vättlefjälls friluftsområde, vilket ger er maximala möjligheter att njuta av naturen under årets alla dagar. Välkomna på visning!

Kobbeslätten 10, Askim, Göteborgs kommun
 • Sön 10 mar kl 12:00

Kobbeslätten 10

Lägenhet
Askim, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 490 000 kr
79 m²
4 rum
vån 3/6
5 368 kr/mån
44 177 kr/m²

Varmt välkomna till Kobbeslätten 10 och denna ljusa hörnlägenhet med inglasad balkong och nyproduktionens alla bekvämligheter. Här erbjuds en rymlig och välplanerad bostad där den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en känsla av rymd och ljus. Det enhetliga parkettgolvet löper genom de lättmöblerade rummen och ljus färgsättning pryder väggarna. Vardagsrummet är generöst och förlängs av den inglasade balkongen, som blir ett extra rum även under den kallare tiden på året. Utöver bostadens inglasade balkong går det även fint att nyttja loftgången i motsatt väderstreck och ni får på så sätt njuta av solen hela dagen. Tre rofyllda sovrum med gott om förvaring i form av garderober och klädkammare. Stort helkaklat badrum med egen tvättutrustning förenklar vardagens bestyr. I Askegården finns närheten till all tänkbar shopping i Sisjöns handelsområde med restauranger, mataffärer, service samt kommunikationer. Dessutom närhet till salta bad vid Askimsbadet, Göteborgs citykärna eller en morgonpromenad i Sisjöns naturområde eller Änggårdsbergen. Busshållplats finns alldeles intill området. Gångavstånd till flertalet förskolor samt grundskola. Lugnt och barnvänligt område med flertalet lekplatser i området. Varmt välkomna!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Krokslätts parkgata 44A, Krokslätt, Mölndals kommun

Krokslätts parkgata 44A

Lägenhet
Krokslätt, Mölndals kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 100 000 kr
66 m²
3 rum
vån 2/3
5 409 kr/mån
46 970 kr/m²

Med ett eftertraktat gavelläge på våning 2/3 i huset finner ni nu denna mycket hemtrevliga 40-talstrea! Lägenheten bjuder på en ljus, luftig och mycket välplanerad planlösning med fönster i tre olika väderstreck vilket ger ett underbart ljusflöde genom hela hemmet. Fina ytskikt, charmiga brädgolv, ett fullutrustat kök samt två rofyllda balkonger att kunna njuta av. Utmärkta förvaringsmöjligheter i både hallen och i stora sovrummet tar hand om förvaringen på bästa sätt. En riktig pärla redo att flytta in direkt och bara kunna njuta av tillvaron! Perfekt för er som uppskattar närhet till grönområden, kommunikationer, daglig service, Chalmers, Sahlgrenska. Lika långt är det till centrala Göteborg som till Mölndal Centrum. Varmt välkomna!

 • Balkong
Krokslätts Parkgata 54A, Krokslätt, Mölndals kommun

Krokslätts Parkgata 54A

Lägenhet
Krokslätt, Mölndals kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 350 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/3
3 985 kr/mån
41 228 kr/m²

Med ett ljust gavelläge på våning 3 av 3 i huset på Krokslätts Parkgata 54A ligger denna ljuvliga tvårumslägenhet med tidstypisk charm! Hemmet har en trivsam utformning där vardagsrummet präglas av ett generöst fönsterparti i vinkel som inger ett fantastiskt ljus. En perfekt yta att umgås på med familj och vänner då det finns plats för både soffhörna och matsalsdel. I köket finns det gott om förvaringsmöjligheter i både över- och underskåp, diskmaskin och trevlig plats för mindre matbord. Från det mysiga sovrummet nås den franska balkongen med soligt söderläge och i hallen finns det bra förvaringsmöjligheter i praktiskt inbyggda garderober. Det finns dessutom två tillhörande förråd som bekvämt tar hand om den mer otympliga förvaringen. Badrummet har ett vädringsfönster som även skänker dagsljus till rummet och här kan ni avsluta en stressig arbetsdag med ett avkopplande bad. Hjärtligt välkomna! Här bor ni i en trevlig fastighet med två uteplatser med trädgårdsmöbler, gräsmatta och odlingsmöjligheter för medlemmar att tillgå. Optimalt läge i hjärtat av Krokslätt gör att det är ett bekvämt avstånd till så gott som det mesta i form av såväl mataffär, gym och shopping som till Sahlgrenska, Chalmers och Avenyn. En kort promenad bort från hemmet finner i även Safjällets vackra strövområden.

Visar 1 - 25 av 43