Mäklare Knut Paxlind

Knut Paxlind

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Olivedalsgatan 5B, Linné/ Annedal, Göteborgs kommun
  • Idag kl 17:15

Olivedalsgatan 5B

Lägenhet
Linné/ Annedal, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 395 000 kr
56 m²
2 rum
vån 4/9
3 706 kr/mån
60 625 kr/m²

Välkommen till ert nya hem i hjärtat av Linné! Denna pärla på Olivedalsgatan 5B erbjuder en fantastisk livsstil med ljusa ytskikt och en rogivande balkong som vetter mot en fridfull innergård. Stig in i detta välplanerade hem och möts av ett harmoniskt sovrum där lugn och ro genomsyrar varje hörn. Det luftiga vardagsrummet bjuder in till avkoppling och socialt umgänge. Med närhet till grönområden, caféer och butiker har du allt du behöver inom räckhåll. Dessutom är det perfekt för dig som vill ha en aktiv livsstil, med närhet till motionsspår och trevliga promenadstråk längs Linnégatan. Det finns faciliteter som gym och bastu för föreningens medlemmar att tillgå. Denna lägenhet är inte bara ett hem, det är en livsstil. Ta chansen att uppleva det bästa av Linné och boka din visning redan idag!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Birkagatan 16A, Örgryte Torp, Göteborgs kommun

Birkagatan 16A

Lägenhet
Örgryte Torp, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 895 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/3
4 853 kr/mån
49 914 kr/m²

Välkommen till detta ljusa och underbara hem på Birkagatan 16A. Här bor ni högst upp i huset med fint ljusinsläpp från två vädersträck. Bostadens ljusa och fräscha ytskikt tillsammans med den generösa takhöjden skapar en härlig och trivsam atmosfär. Här bor ni i ett lugnt och populärt område med närhet till natur och stadspuls. Tempo på Delsjövägen och närheten till Skatås motionscentrum gör vardagen bekväm. Spårvagnshållplatsen, linje 5, tar dig snabbt till Korsvägen och city. Lokala restauranger som Intill och Oizo finns inom gångavstånd. Välkommen på visning!

  • Balkong
Gamla Kronvägen 49, Partille centrum, Partille kommun
  • Budgivning pågår
  • Mån 13 maj kl 17:30
Gamla Kronvägen 49, Partille centrum, Partille kommun, bild 2
Gamla Kronvägen 49, Partille centrum, Partille kommun, bild 3

Gamla Kronvägen 49

Lägenhet
Partille centrum, Partille kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/7
4 195 kr/mån
36 944 kr/m²

Välkommen till denna genomtänkta tvåa med en charmig balkong. Hemmet kännetecknas av ekparkett som löper genom hela lägenheten och skapar en enhetlig och välkomnande atmosfär. Ljusa interiörer kompletterar den öppna sociala planlösningen som inbjuder till gemenskap. Det smakfullt inredda köket från Vedum ger en elegant touch. Sovrummet har en rymlig klädkammare utrustad med Elfa-system, vilket skapar bra förvaring. Från sovrummet tar ni er ut på den härliga balkongen med vy över Partille och bergen. Badrummet är stilfullt inrett med behaglig golvvärme. Den kombinerade tvättmaskinen/torktumlaren förenklar vardagen. Föreningen erbjuder bekvämligheter i form av övernattningslägenhet och flertalet uteplatser. I botten av huset finns bla en Coop-butik och ett Apotek. En kort promenad bort har ni även Allum med massor av butiker. Närheten till Partille Arena, Padelfabriken och vackra strövområden längs Säveån ser till att aktiva upplevelser alltid finns inom räckhåll. Utmärkta transportförbindelser via bussar och pendeltåg gör resan till Göteborgs centrum snabb och smidig. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Andra kvillängsvägen 10, Hisnings Backa, Göteborgs kommun
  • Sön 12 maj kl 17:30
Andra kvillängsvägen 10, Hisnings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Andra kvillängsvägen 10, Hisnings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Andra kvillängsvägen 10

Villa
Hisnings Backa, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 695 000 kr
140 + 82 m²
6 rum
917 m² tomt

Detta spektakulära hus i Hisings Backa är en pärla som bjuder på en totalyta om 222 kvadratmeter. Huset är topprenoverat och utstrålar en känsla av exklusivitet och lyx. Här finner du enastående detaljer och högkvalitativa materialval som garanterar en förstklassig boendemiljö. Bostaden har ett imponerande kök från Marbodal, som är känt för sin höga kvalitet och stilrena design. Köket är påkostat och utrustat med toppmoderna vitvaror från Siemens och Neff. För vinälskaren finns det tre vinkylar (varav två i köket) och ett vinrum. Huset har för närvarande två sovrum, men med enkel omstrukturering kan du enkelt skapa ännu ett sovrum. På så sätt kan du anpassa boendet efter dina behov och önskemål. Samtliga rum är stilfullt inredda och bjuder på en harmonisk atmosfär som inbjuder till avkoppling och vila. En av husets många fördelar är det generösa altandäcket som sträcker sig över en betydande yta. Här kan du njuta av solen från morgon till kväll och skapa minnesvärda stunder med familj och vänner. Förutom altandäcket finns det flera bra uteplatser varav ett med tak. Här finns även ett spabad / pool där ni kan njuta av en avkopplande bubbelmassage. Området erbjuder närhet till grönområden och natursköna omgivningar samtidigt som det är väl anslutet till stadens bekvämligheter och service. Detta hus är ett drömhem för den som söker en lyxig och komfortabel livsstil. Här kan ni läsa om expansiva Hisingen och dess spännande planer: https://www.helahisingen.se/sa-byggs-nya-pendeltagsstationen-pa-hisingen-samt-nya-vagar-och-mot/ Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Helenebergsgatan 2A, Johanneberg, Göteborgs kommun

Helenebergsgatan 2A

Lägenhet
Johanneberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 550 000 kr
48,7 m²
2 rum
vån 1/3
3 514 kr/mån
52 361 kr/m²

VÄNLIGEN KONTAKTA MÄKLAREN FÖR ATT BOKA VISNING! I charmiga Johanneberg, bara en kort promenad från Chalmers Universitet, presenteras denna bostad som förenar bekvämligheten hos en lägenhet med den varma atmosfären av en villa. Här kan du avnjuta det bästa av båda världar, med en underbar uteplats komplett med träaltan där du kan njuta av soliga sommardagar och milda kvällar i trevligt sällskap. Inom gångavstånd från bostaden hittar du Avenyn, Fysikens träningsanläggning, mysiga kvarterskrogar och restauranger. Detta ger dig en nära anknytning till stadslivets pulserande energi och olika nöjesmöjligheter. Dessutom finns utmärkta kommunikationer precis utanför porten, vid Pilbågsgatan, där flera busslinjer avgår och tar dig till alla delar av staden. Här erbjuds inte bara ett hem, utan en hel livsstil med närhet till utbildning, rekreation och stadspuls. Med kombinationen av modern bekvämlighet och den avslappnade atmosfären blir detta boende en perfekt plats att kalla hemma. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Handelsmyntet 18, Högsbo, Göteborgs kommun

Handelsmyntet 18

Lägenhet
Högsbo, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 950 000 kr
35 m²
1 rum
vån 5/8
2 482 kr/mån
55 714 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma 1a på våning fem! Här välkomnas man av en yteffektiv planlösning som dessutom förlängs med den inglasade balkongen i västerläge. Lägenheten har ljusa ytskikt med genomgående parkettgolv. Det stilrena köket är utrustat med integrerade vitvaror och rymmer allt du behöver. En av de stora fördelarna med denna lägenhet är den inglasade balkongen, där du kan njuta av utsikten och friska luften året om. Här har du möjlighet att skapa en avkopplande plats för dig själv och dina gäster. Badrummet är funktionellt och har alla bekvämligheter du behöver, det är även förberett för tvättmaskin för den som önskar installera detta. Läget på våning fem ger dig en perfekt balans mellan närhet till markplan och en fin utsikt över omgivningarna. Promenadavstånd till nödvändig service och kommunikation gör detta till en idealisk plats att bo på. Varmt välkommen!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Svante Orells väg 26D, Styrsö, Göteborgs kommun

Svante Orells väg 26D

Lägenhet
Styrsö, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 650 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/2
4 982 kr/mån
46 203 kr/m²

Upplev det bästa av kustlivet i denna etagelägenhet färdigställd 2023. Med ljusa ytskikt och en generös takhöjd erbjuder varje rum en harmonisk atmosfär av modern elegans. Njut av en kopp kaffe på din balkong och avsluta dagen med ett glas vin på terrassen med vidsträckt havsutsikt. Tvätta när det passar dig bäst med din egen kombimaskin. Föreningen höjer nivån med bastu och badtunna till de boende. Här bor ni med närhet till fin natur och en uppfriskande miljö. Välkommen på visning!

  • Balkong
Smörvattnevägen 47, Gunnilse, Göteborgs kommun

Smörvattnevägen 47

Villa
Gunnilse, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 995 000 kr
150,7 m²
6 rum
800 m² tomt

Smörvattnevägen 47, 49 och 53. På denna naturnära tomt med närhet till bad i härliga smörvattnet kommer det att uppföras en Mjöbecks villa First choice. Ett väl upplyst och rymligt hus med en fantastisk planlösning. På bottenvåningen kan det mindre sovrummet enkelt förvandlas till en generös "walk-in-closet". Övervåningens allrum erbjuder utrymme för extra sovrum när familjen expanderar. Köket är rymligt och välutrustat, och det finns även en stor och funktionell tvättstuga. Priset i annonsen avser utan inredd övervåning. För att övervåningen ska inredas lägger ni till endast 290.000kr på priset. https://mjobacks.se/first-choice-1-5-classic Frågor om tillval m.m. kring huset tas med Mjöbecksvillan på Husknuten 031-45 09 00 . Vi på Erik Olsson förmedlar endast tomten. Övriga tomter/adresser till Salu är Smörvattnevägen 47 pris för tomt 1 795 000:- (7:259) och 53 pris för tomt 2 050 000:- (7:146). Tomt 49 kostar 2 350 000:-. Kontakta mäklare för att boka tid för visning! Välkomna

  • Nyproduktion

Visar alla 8