Mäklare Knut Paxlind

Knut Paxlind

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Astris Gata 62, Eriksberg, Göteborgs kommun
Astris Gata 62, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Astris Gata 62, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Astris Gata 62

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
41 m²
2 rum
vån 3/4
2 546 kr/mån
55 976 kr/m²

Välkommen till en drömlägenhet i charmiga Västra Eriksberg! Denna välplanerade 2a om 41 kvadratmeter erbjuder ett bekvämt och modernt boende. Här finner du ett sovrum, ett ljust och öppet allrum/kök samt ett fräscht badrum. Lägenheten är belägen på våning 3 av 4, vilket ger en härlig utsikt och mycket ljusinsläpp. En av de stora fördelarna är den franska balkongen som låter dig njuta av den friska luften och den fantastiska utsikten mot den ikoniska Bockkranen. De ljusa och moderna ytskikten ger en fräsch och inbjudande atmosfär som gör att du känner dig som hemma från första stund. Västra Eriksberg är ett lugnt och trivsamt område med minimal trafik, perfekt för dig som vill bo i en rofylld miljö. Här bor du med närhet till både havet och naturen, vilket ger dig möjlighet att njuta av långa promenader, avkopplande stunder vid vattnet och utflykter i det gröna. Samtidigt har du närhet till allt du kan tänkas behöva, vilket gör vardagen enkel och bekväm. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Hiss
Svante Orells väg 26D, Styrsö, Göteborgs kommun
Svante Orells väg 26D, Styrsö, Göteborgs kommun, bild 2
Svante Orells väg 26D, Styrsö, Göteborgs kommun, bild 3

Svante Orells väg 26D

Lägenhet
Styrsö, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 650 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/2
4 982 kr/mån
46 203 kr/m²

Upplev det bästa av kustlivet i denna etagelägenhet färdigställd 2023. Med ljusa ytskikt och en generös takhöjd erbjuder varje rum en harmonisk atmosfär av modern elegans. Njut av en kopp kaffe på din balkong och avsluta dagen med ett glas vin på terrassen med vidsträckt havsutsikt. Tvätta när det passar dig bäst med din egen kombimaskin. Föreningen höjer nivån med bastu och badtunna till de boende. Här bor ni med närhet till fin natur och en uppfriskande miljö. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Fjällbo Ängsväg 11, Utby, Göteborgs kommun
Fjällbo Ängsväg 11, Utby, Göteborgs kommun, bild 2
Fjällbo Ängsväg 11, Utby, Göteborgs kommun, bild 3

Fjällbo Ängsväg 11

Lägenhet
Utby, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 750 000 kr
34 m²
1 rum
vån 1/3
2 988 kr/mån
51 471 kr/m²

Fjällbo Park är en idealisk plats för dig som längtar efter att bo nära naturen och njuta av stillheten, samtidigt som du har bekvämt avstånd till centrum. Lägenheten ligger i ett charmigt trähus med spröjsade fönster och erbjuder en balkong i västerläge, perfekt för soliga eftermiddagar och kvällar. Utanför finns även generösa sociala ytor på gården, vilket skapar en trevlig atmosfär för gemenskap och avkoppling. Området är fridfullt och ger dig fantastiska möjligheter att utforska den omgivande naturens skönhet. Det nybyggda huset behåller den hemtrevliga känslan med sina fasader i mjuka färger och genomtänkta detaljer inne i lägenheterna. Här kommer du att känna dig hemma från första stund. Vi ser fram emot att välkomna dig på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Handelsmyntet 18, Högsbo, Göteborgs kommun

Handelsmyntet 18

Lägenhet
Högsbo, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 950 000 kr
35 m²
1 rum
vån 5/8
2 482 kr/mån
55 714 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma 1a på våning fem! Här välkomnas man av en yteffektiv planlösning som dessutom förlängs med den inglasade balkongen i västerläge. Lägenheten har ljusa ytskikt med genomgående parkettgolv. Det stilrena köket är utrustat med integrerade vitvaror och rymmer allt du behöver. En av de stora fördelarna med denna lägenhet är den inglasade balkongen, där du kan njuta av utsikten och friska luften året om. Här har du möjlighet att skapa en avkopplande plats för dig själv och dina gäster. Badrummet är funktionellt och har alla bekvämligheter du behöver, det är även förberett för tvättmaskin för den som önskar installera detta. Läget på våning fem ger dig en perfekt balans mellan närhet till markplan och en fin utsikt över omgivningarna. Promenadavstånd till nödvändig service och kommunikation gör detta till en idealisk plats att bo på. Varmt välkommen!

 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Smörvattnevägen 47, Gunnilse, Göteborgs kommun

Smörvattnevägen 47

Villa
Gunnilse, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 995 000 kr
150,7 m²
6 rum
800 m² tomt

Smörvattnevägen 47, 49 och 53. På denna naturnära tomt med närhet till bad i härliga smörvattnet kommer det att uppföras en Mjöbecks villa First choice. Ett väl upplyst och rymligt hus med en fantastisk planlösning. På bottenvåningen kan det mindre sovrummet enkelt förvandlas till en generös "walk-in-closet". Övervåningens allrum erbjuder utrymme för extra sovrum när familjen expanderar. Köket är rymligt och välutrustat, och det finns även en stor och funktionell tvättstuga. Priset i annonsen avser utan inredd övervåning. För att övervåningen ska inredas lägger ni till endast 290.000kr på priset. https://mjobacks.se/first-choice-1-5-classic Frågor om tillval m.m. kring huset tas med Mjöbecksvillan på Husknuten 031-45 09 00 . Vi på Erik Olsson förmedlar endast tomten. Övriga tomter/adresser till Salu är Smörvattnevägen 47 pris för tomt 1 795 000:- (7:259) och 53 pris för tomt 2 050 000:- (7:146). Tomt 49 kostar 2 350 000:-. Kontakta mäklare för att boka tid för visning! Välkomna

 • Nyproduktion

Visar alla 5