Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Virginsgatan 26B, Kålltorp, Göteborgs kommun

Virginsgatan 26B

Lägenhet
Kålltorp, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

3 850 000 kr

66 m²

3.5 rum

4 124 kr/mån

58 333 kr/m²

Med solig söderbalkong och rikligt ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck, ligger den här fina lägenheten på Virginsgatan 26B. Här får ni en välplanerad bostad där kök och vardagsrum hänger ihop och ger en social planlösning som dessutom förlängs med den ljuvliga balkongen. Hemmet har också två fina sovrum, och något så ovanligt som ett praktiskt kontor eller barnkammare och helkaklat badrum med tvättmaskin. Bra förvaringslösningar såväl inne i lägenheten som i de två källarförråden. På några minuter når ni Härlanda tjärn med badplatser och Delsjön och Skatås motionsområde i anslutning. I Kålltorp har ni alltid nära till naturen och service med mataffärer, caféer, gym m.m. finns inom bekvämt avstånd. Närmsta spårvagnshållplats ligger bara ett par minuter från lägenheten och därifrån tar ni er med enkelhet in till centrala Göteborg. Kontakta gärna mäklare Roland Jiremo för mer information och anmäl ert intresse!

 • Balkong
Paviljongvägen 32, Kålltorp, Göteborgs kommun

Paviljongvägen 32

Lägenhet
Kålltorp, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

3 995 000 kr

64 m²

2 rum

4 795 kr/mån

62 422 kr/m²

Helt nyproducerad tvåa med beräknad inflytt under försommaren 2023! Just nu håller den här fina och luftiga lägenheten på att färdigställas, interiörvalet är Kristall vilket innebär ljusa material i skandinavisk stil. Öppen planlösning, stora fönster i hörnläge och rymlig balkong (7kvm) med många soltimmar. Planritningen erbjuder också ett väl tilltaget sovrum med gott om förvaring och ett helkaklat badrum med egen tvättutrustning. I föreningen finns det hund- och cykeltvätt. Här finns också att finnas tillgång till en cykelservicestation med verktyg, pump och ställ för att hålla cyklar i trim. Nordr lämnar en garanti för bostadsföreningens lån som innebär att om räntan överstiger 3,25 % kompenserar Nordr föreningen för mellanskillnaden mellan den 3,25 % och den aktuella räntan i tre år. Detta för att säkerställa att föreningens avgifter ska hållas nere. Observera att detta bara gäller föreningens lån. Fråga gärna mäklaren om mer info. Här bor ni i den expanderade delen av Kålltorp med bara ett par minuter till Härlanda tjärn med Delsjön och Skatås motionsområde och badplatser i anslutning. Närhet till flera bra skolor och förskolor samt mataffärer och annan service. Cykelavstånd till centrala Göteborg och vill ni åka kollektivt finns buss och spårvagn i området. Brf Kattugglan har en cykelpool med specialcyklar; elcyklar, el-lådcyklar och elsparkcyklar. Dessa bokas kostnadsfritt av föreningens medlemmar. Kontakta gärna mäklare Roland Jiremo för mer information om lägenheten och anmäl ert intresse!

 • Balkong
 • Hiss
Litteraturgatan 224, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Litteraturgatan 224

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 675 000 kr

73 m²

3 rum

4 549 kr/mån

36 644 kr/m²

Välkommen till en modern trea om ca 73,0 m² med uteplats som är delvis inglasad! Bostaden producerades våren 2020 vilket ger ny och fräsch känsla. Köket är ljust, modernt med rostfria vitvaror och generös matplats. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger öppna samband mellan sociala ytor vilket känns modernt och luftigt. Vardagsrummet erbjuder god plats för vänner och familj att umgås. Bostaden har två sovrum där ett är av karaktären "master bedroom" med plats för dubbelsäng och goda förvaringar i flertal garderober, det mindre sovrummet har plats för säng och förvaring men kan lätt göras om till ett hemmakontor. Badrummet är rymligt, helkaklat med badkar, WC samt egen tvättutrustning. I källaren finnes gemensam tvättstuga och förråd som tillhör lägenheten. Bo i centrala Hisings Backa med närhet till restauranger, skola, förskola, gym, golfbanor samt stort service- och shoppingutbud i nybyggda Selma Lagerlöfs torg och Bäckebol köpcentrum. Stenkast till goda kommunikationer till centrala Göteborg och Kungälv.

 • Uteplats
 • Hiss
Broslättsgatan 15, Centrala Mölndal, Mölndals kommun
 • Sön 19 feb kl 11:00
Broslättsgatan 15, Centrala Mölndal, Mölndals kommun, bild 2
Broslättsgatan 15, Centrala Mölndal, Mölndals kommun, bild 3

Broslättsgatan 15

Lägenhet
Centrala Mölndal, Mölndals kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

3 995 000 kr

83,5 m²

4 rum

4 714 kr/mån

47 844 kr/m²

Ta chansen att förvärva denna toppmoderna 4:a med golvvärme i alla rum i centrala Mölndal. Hemmet präglas av genomgående ljus, målade väggar i sobra färger samt parkettgolv i samtliga rum. Vardagsrummet förlängs ut i en stor och solig uteplats med rum för större loungegrupp. Det moderna köket är välutrustat med stilfulla materialval. Bostaden erbjuder även en mindre WC och ett helkaklad badrum med tvättmaskin och torktumlare för att underlätta i vardagen. Till lägenheten har man också ett praktiskt förråd. I föreningen finns möjligheten att hyra gästlägenhet och gemensamhetslokal. På Broslättsgatan bor du nära allt, hissen från lägenheten tar dig ner till Mölndals Galleria som erbjuder över 70 butiker och restauranger. Där finns även gym för den som gillar att träna. Om du hellre motionerar utomhus har du Safjällets naturreservat på kort promenadavstånd. Åker du kollektivt har du Mölndals station på ca hundra meter från bostaden. Där går bussar, spårvagnar och pendeltåg i riktningarna Göteborg, Frölunda samt Kungsbacka.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Sägengatan 14, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Sägengatan 14

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

1 895 000 kr

81,9 m²

3 rum

5 408 kr/mån

23 138 kr/m²

Välkommen till en av föreningens modernaste treor om ca 81,90 m² med balkong i söderläge! Invändigt hittar ni en delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, luftig atmosfär med gott om ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Köket som erbjuder goda arbetsytor samt plats för middagar tillsammans med familj och vänner. Bostaden har två stora sovrum med plats för dubbelsäng och goda förvaringar i flertal garderober, kan även lätt göras om till ett rymligt hemmakontor. Badrummet är helkaklat, rymligt och stamrenoverat av föreningen med dusch, golvvärme, WC samt egen tvättutrustning. I källaren finns den gemensamma tvättstugan, förråd som tillhör lägenheten samt goda möjligheter att parkera cyklar, mopeder och barnvagnar. Bo i ett barnvänligt och lummigt område med gångavstånd till skola, förskola, gym, golfbanor och sporthall. Stort service- och shoppingsutbud i nybyggda Selma Lagerlöfs Torg och Bäckebol Köpcentrum. I närområdet hittar ni goda kommunikationer till centrala Göteborg och Kungälv.

 • Balkong
Övralidsgatan 23, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Övralidsgatan 23

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

1 995 000 kr

91 m²

4 rum

5 508 kr/mån

21 923 kr/m²

Ta hissen upp till våning 5 av 9 och möts av denna stora fyra på hela 91 m² med balkong och utsikt åt flera väderstreck! Bostaden har en smart planlösning och ett vackert ljusspel följer lägenheten tack vare dess generösa fönsterpartier. Vardagsrummet har en stor sällskapsyta samt plats för matbord och utgång till balkongen. Köket är snyggt med goda arbetsytor och med bekvämligheter som diskmask. Kökets rymligt erbjuder plats för vänner och familj att umgås samt avnjuta måltider tillsammans. Det finns utöver detta tre rymliga sovrum, ett badrum med wc, badkar, tvättmaskin samt en mindre gäst-WC. Bostaden har ypperliga förvaringsmöjligheter med flertal inbyggda garderober och en praktisk klädkammare i hallen. En inre reperationsfond om ca 4 273 kr följer med nästa köpare. I källaren finnes även en gemensam tvättstuga, förråd som tillhör lägenheten samt goda möjligheter att parkera cyklar/barnvagnar. Här bor ni i en bra förening med stor gemenskap och tillgång till eget gym, biljardrum, bastu, festlokal (pub) samt övernattningslägenhet. Gångavstånd till skola, förskola, gym, golfbanor och sporthall. Stort service- och shoppingsutbud i nybyggda Selma Lagerlöfs Torg och Bäckebol köpcentrum. I närområdet hittar ni goda kommunikationer till centrala Göteborg och Kungälv.

 • Balkong
 • Hiss
Ljungsåvägen 13, Lyckorna, Uddevalla kommun
 • Budgivning pågår

Ljungsåvägen 13

Villa
Lyckorna, Uddevalla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

3 850 000 kr

151 m²

6 rum

1 354 m² tomt

Varmt välkomna till denna praktiskt utformade villa i det anrika området Lyckorna! På Ljungsåvägen 13 får ni en underbar tomt med stora möjligheter för den trädgårdsintresserade. Interiört erbjuds rymliga rum, genomgående trägolv samt gedigen köksinredning från Marbodal. I vardagsrummet strömmar ljuset in från tre väderstreck som bidrar till en härlig atmosfär. Här finns även ett vackert burspråk. Från vardagsrummet nås bostadens altan där ni kan njuta av kvällssolen i ett ostört läge. Vidare erbjuds en ytterhall med egen ingång, helkaklat badrum samt ett rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Ta trappan upp och möts av det rymliga allrummet med stora fönsterpartier ända upp till nock. Härifrån nås den rymliga balkongen med plats för bord och stolar. Tillbaka in i bostaden finns tre rofyllda sovrum samt ett helkaklat badrum med takfönster som bidrar till härligt dagsljus. I källaren finns fyra stora rum samt tvättstuga. Här bor ni med havet och Lyckornas golfklubb inom gångavstånd. Närheten till E6 och stationen gör det enkelt att pendla både norr- och söderut. På 5 minuter tar ni er med bil till mysiga Ljungskile centrum där ni möts av god närservice i form av en välsorterad Ica, apotek samt caféer och restauranger. Trevligt gångavstånd till Lyckorna Golfklubb. Goda kommunikationer till både Uddevalla och Göteborg med tåg och buss vid Ljungskiles station. Från stationen nås Göteborgs centrum på 45 minuter!

Heidenstams gata 3 vån 6/6, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Heidenstams gata 3 vån 6/6

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

1 350 000 kr

38 m²

1.5 rum

2 773 kr/mån

35 526 kr/m²

Välkommen en av föreningens bäst placerade 1:or höst upp på vån 6 av 6 om ca 38 kvadratmeter med möjlighet att skapa ett eget sovrum. Bostaden totalrenoverades 2018. Ett vackert ljusspel och utsikt följer lägenheten tack vare dess generösa fönsterpartier. Vardagsrummet har en stor sällskapsyta samt plats för god förvaringsmöjligheter. Köket är ljust och praktiskt med plats för matbord. Badrummet är modernt och helkaklat med som bekvämligheter som egen tvättmaskin. Alkoven/sovrummet har plats för en dubbelsäng och vägghängd förvaring, eget fönster med goda möjligheter att avskärma sovplatsen mot vardagsrummet. Här bor ni i en bra förening med stor gemenskap och tillgång till eget gym, bastu, biljardrum, bastu, biltvätt, festlokal (pub) samt övernattningslägenhet. Gångavstånd till skola, förskola, gym, golfbanor och sporthall. Stort service- och shoppingsutbud i Selma Lagerlöfs Torg och Bäckebol köpcentrum. I närområdet hittar ni goda kommunikationer till centrala Göteborg och Kungälv.

 • Hiss
Litteraturgatan 206, Hisings Backa, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår

Litteraturgatan 206

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

1 795 000 kr

42 m²

1 rum

2 474 kr/mån

42 738 kr/m²

Tillfälle att förvärva en av föreningens snyggaste ettor högst upp i huset om ca 42,0 m². Bostaden producerades våren 2020 vilket ger ny och fräsch känsla. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger öppna samband mellan sociala ytor vilket känns modernt och har en takhöjd upp till ca 3,1 meter vilket gör det blir luftigare och ljust. Vardagsrummet erbjuder god plats för vänner och familj att umgås samt avnjuta måltider tillsammans. Köket är komplett från Ballingslöv med goda arbetsytor och nödvändiga bekvämligheter som diskmaskin. Sovalkoven har plats för säng och god förvaring i flertal garderober. Garderoberna är flyttbara för den som önskar dubbelsäng. Badrummet är generöst och helkaklat med dusch, WC, avlastningsbänk samt egen tvättutrustning (kombimaskin). I källaren finnes gemensam tvättstuga och förråd som tillhör lägenheten. Bo i centrala Hisings Backa med närhet till restauranger, skola, förskola, gym, golfbanor samt stort service- och shoppingutbud i nybyggda Selma Lagerlöfs torg och Bäckebol köpcentrum. Stenkast till goda kommunikationer till centrala Göteborg och Kungälv.

 • Hiss
Von Seths gata 17, Hisings Kärra, Göteborgs kommun

Von Seths gata 17

Villa
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

7 990 000 kr

194 m²

7 rum

1 558,8 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva detta fantastiska hus fördelat på två plan. 7 rum och kök om hela 206 m² med anor från 1400 & 1700-talet. Huset är vackert beläget i ett naturskönt område med uteplatser i flera väderstreck. Den stora uteplatsen är nyrenoverade (2021) och insynsskyddad om ca 80 m² i sydväst med utomhusspa, soffgrupper och grill. Uteplatsen lämpar sig alldeles utmärkt för större sociala tillställningar eller avkopplande stunder med familj och vänner. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum är spännande och genomtänkt vilket ger öppna samband mellan sociala ytor vilket ger rymd och ljus, unikt för köket är köksön som ger extra avlastningsytor samt förvaring. Vardagsrummet är generöst och erbjuder god plats för vänner och familj att umgås samt avnjuta måltider tillsammans framför en mysig och värmande kakelugn. En av husets många pärlor är det stora uterummet utrustat med golvvärme, fönster åt alla håll som förser rummet med härligt ljusinsläpp men ändå helt skyddat från insyn. Här finns plats för matbord för ca 10-12 personer. Från uterummet kan båda uteplatserna samt trädgården nås. På entréplan finnes även två sovrum där ett är av karaktären master bedroom med plats för dubbelsäng och goda förvaringar i garderober/klädkammare, det mindre sovrummet har plats för säng och förvaring men kan lätt göras om till ett hemmakontor. Badrummet är ljust och rymligt i kombination med tvättstuga, utrustat med dubbelhandfat, golvvärme, bubbelbadkar samt egen tvättutrustning. Gott om avlastningsytor och förvaringsskåp. Övre plan är erbjuder tre härliga sovrum i varierande storlek med god förvaring i generösa klädkammare intill som förvaring, ett mindre allrum där alla kan samlas umgås samt ett helkaklat badrum med WC, dusch. Vid trappan går det att installera ett skrivbord att ha som hemmakontor eller läxläsning. Tomten är plan, lättskött och på den finnes er egen lekplats med klätterställning och rutschbana där de yngre familjemedlemmarna har möjlighet att leka och ha kul ett stenkast från ytterdörren. Uppfarterna har plats för flertalet fordon samt en carport att tillgå. Här bor ni i ett naturskönt område kantat av en lummig miljö med närhet till skolor (Lillekärrskola, Klarebergsskolan, Kärraskolan) och flera förskolor. Daglig närservice- och shoppingsutbud vid Kärra Torg, Bäckebol köpcentrum i närområdet hittar ni 4H’s lantgård, ridskola, tennisbanor, sport- och simhall, fotbollsplaner, föreningsliv, gym, golfbanor samt goda kommunikationer till centrala Göteborg & Kungälv. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

Visar alla 10