Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sofiagatan 56J - vån 3 av 3, Strömmensberg, Göteborgs kommun

Sofiagatan 56J - vån 3 av 3

Lägenhet
Strömmensberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 650 000 kr
46,3 m²
2 rum
vån 3/3
4 170 kr/mån
57 235 kr/m²

På våning 3 av 3 välkomnas ni av denna perfekt disponerade genomgångstvåa med balkong i fritt läge och underbar utsikt! Hemmet präglas av bevarad charm från 30-talet när huset byggdes, såsom charmiga brädgolv och generös takhöjd. Tack vare fönster i två väderstreck släpps rikligt med ljus in i bostaden och skapar en härlig känsla för rymd. Välutrustat kök med diskmaskin och bra arbetsytor gör det bekvämt att bjuda hem vänner och familj på middag. Vidare finner ni ett rofyllt sovrum och ett helkaklat badrum med golvvärme och egen tvättutrustning som gör vardagens bestyr lite lättare. Ytterligare bra förvaringsytor i klädkammare och två tillhörande lägenhetsförråd. Trivsam förening med vacker och rofylld innergård samt gemensam bastu i mysiga Strömmensberg. Här bor ni med gratis parkering i området samt smidiga kommunikationer och bra cykelvägar tar er snabbt in till centrum, medan ni åt andra hållet har Skatås, Delsjön och Härlanda tjärn inom promenadavstånd. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
Backadalen 30, Hisings Backa, Göteborgs kommun
 • Sön 30 jun
Backadalen 30, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Backadalen 30, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Backadalen 30

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 295 000 kr
26 m²
1 rum
vån 1/6
3 503 kr/mån
49 808 kr/m²

Tillfälle att förvärva en av föreningens kvadratsmarta ettor. Bostaden var inflyttningsklar våren 2023, vilket ger ny och fräsch känsla, Den öppna planlösningen mellan kök och allrummet ger öppna samband mellan sociala ytor vilket känns modernt. Den inglasade uteplatsen på ca 6 m² förlänger bostaden och ger en harmonisk utsikt mot innergården. Denna bostad har extra tillval om ca 26 000 kr (se specifikation på valda tillval, bifogad längst ner i bostadsannonsen). Köket är komplett från Marbodal i tillvalsstilen "Natur" med lyxig bänkskiva i gråbetong, rostfria vitvaror av märket Electrolux, goda arbetsytor och nödvändiga bekvämligheter som diskmaskin. Allrummet har plats för säng, soffa och matbord. Badrummet är generöst och helkaklat i stilen "Sinne" (spakänsla) med dusch, WC, avlastningsbänk, handukstork samt egen tvättutrustning (kombimaskin). Till lägenheten hör ett förråd som är beläget på vinden. Här bor ni i en förening med stor gemenskap och tillgång till egna laddplatser för elbil, cykelrum, barnvagnsrum, innergård med grillplats och utemöbler, gemensamlokal samt övernattningslägenhet. Gångavstånd till skola, förskola, gym, golfbanor och sporthall. Stort service- och shoppingsutbud i Selma Lagerlöfs Torg, Bäckebol köpcentrum och Backaplan. I närområdet hittar ni goda kommunikationer till centrala Göteborg och Kungälv. Smidigt och enkel att komma ut på E6:an. Vänligen kontakta mäklaren för mer information om bostaden!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Svante Orells väg 26D, Styrsö, Göteborgs kommun
Svante Orells väg 26D, Styrsö, Göteborgs kommun, bild 2
Svante Orells väg 26D, Styrsö, Göteborgs kommun, bild 3

Svante Orells väg 26D

Lägenhet
Styrsö, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 650 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/2
4 982 kr/mån
46 203 kr/m²

Upplev det bästa av kustlivet i denna etagelägenhet färdigställd 2023. Med ljusa ytskikt och en generös takhöjd erbjuder varje rum en harmonisk atmosfär av modern elegans. Njut av en kopp kaffe på din balkong och avsluta dagen med ett glas vin på terrassen med vidsträckt havsutsikt. Tvätta när det passar dig bäst med din egen kombimaskin. Föreningen höjer nivån med bastu och badtunna till de boende. Här bor ni med närhet till fin natur och en uppfriskande miljö. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Stenströmsgatan 7C, Kålltorp, Göteborgs kommun
Stenströmsgatan 7C, Kålltorp, Göteborgs kommun, bild 2
Stenströmsgatan 7C, Kålltorp, Göteborgs kommun, bild 3

Stenströmsgatan 7C

Lägenhet
Kålltorp, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 350 000 kr
51 + 46 m²
5 rum
vån 1/2
5 850 kr/mån
85 294 kr/m²

Gavelfemma om totalt 96 kvm fördelad på två plan med solig balkong i sydväst. Övre plan inrymmer ett ljust vardagsrum, kök med matplats, ett rofyllt sovrum samt badrum. En charmig spiraltrappa leder ner till nedervåningen där man finner ytterligare tre rum som idag används som två sovrum samt ett allrum. Från allrummet finns en praktisk utgång som leder direkt till källarförråden och tvättstugan. Här finns gott om plats för den stora familjen samt bra förvaringsmöjligheter både inne i lägenheten och i de två tillhörande förråden! Under golven på första våningen finns brädgolv. Området är barnvänligt med generösa ytor för lek. I föreningen finns också en trevlig innergård med gemensam grill och uteplats. Närhet till spårvagn, flertalet mataffärer samt mysiga caféer och restauranger. Här har man även nära till grönområden, Skatås motionscentrum samt Delsjöns badplats. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Övralidsgatan 1, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Övralidsgatan 1

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 490 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 2/4
4 298 kr/mån
23 101 kr/m²

Välkommen till denna generös tvåa om ca 64,5 m² med balkong i sydväst vilket erbjuder många soltimmar på dygnet! Ett vackert ljusspel och utsikt följer lägenheten tack vare dess generösa fönsterpartier. Vardagsrummet har en stor sällskapsyta med utgång till den härliga balkongen. Köket är ljust, praktiskt med bardisk, rostfria vitvaror och god plats för stort matbord. Bostaden har ett stort sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang och en klädkammare intill med goda förvaringsmöjligheter. Badrummet är helkaklat med dusch, WC samt egen tvättutrustning. Bostaden har ypperliga förvaringsmöjligheter med två praktisk klädkammare, i hallen och sovrummet. I källaren finnes även en gemensam tvättstuga, förråd som tillhör lägenheten samt goda möjligheter att parkera cyklar, mopeder och barnvagnar. Här bor ni i en bra förening med stor gemenskap och tillgång till eget gym, biljardrum, bastu, festlokal (pub) samt övernattningslägenhet. Gångavstånd till skola, förskola, gym, golfbanor och sporthall. Stort service- och shoppingsutbud i nybyggda Selma Lagerlöfs Torg och Bäckebol köpcentrum. I närområdet hittar ni goda kommunikationer till centrala Göteborg och Kungälv. Smidigt och enkel att komma ut på E6:an.

 • Balkong
 • Hiss
Sägengatan 41, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Sägengatan 41

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
33,4 m²
1 rum
2 890 kr/mån
35 778 kr/m²

VÄNLIGEN KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! Välkommen till denna kvadratsmarta etta med balkong i västerläge och låg avgift! Invändigt hittar ni luftig atmosfär med gott om ljusinsläpp från generösa fönsterpartier. Köket är funktionellt och erbjuder goda arbetsytor samt generös matplats för middagar tillsammans med familj och vänner. Badrummet är fräscht och stambytt med extra utrustning som golvvärme och spottar i taket. Hallen erbjuder goda förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob. Parkeringsplats, bredband (250/50 Mbit) samt TV ingår i den redan låga månadsavgiften. Bostaden kommer med en inre reperationsfond om ca 4 482 kr vilket är den perfekta starten för dig som vill sätta din egna prägel på boendet Bo i centrala Hisings Backa med närhet till restauranger, skola, förskola, gym, golfbanor samt stort service- och shoppingutbud i nybyggda Selma Lagerlöfs torg. Bäckebol köpcentrum och Backaplan. Stenkast till goda kommunikationer till centrala Göteborg och Kungälv. Smidigt och enkelt att komma ut på E6:an.

 • Balkong
Litteraturgatan 224, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Litteraturgatan 224

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 450 000 kr
72,7 m²
3 rum
5 232 kr/mån
33 700 kr/m²

VÄNLIGEN KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! Välkommen till en modern trea om ca 72,7 m² med uteplats som är delvis inglasad! Bostaden producerades våren 2020 vilket ger ny och fräsch känsla. Köket är ljust, modernt med rostfria vitvaror och generös matplats. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger öppna samband mellan sociala ytor vilket känns modernt och luftigt. Vardagsrummet erbjuder god plats för vänner och familj att umgås. Bostaden har två sovrum där ett är av karaktären "master bedroom" med plats för dubbelsäng och goda förvaringar i flertal garderober, det mindre sovrummet har plats för säng och förvaring men kan lätt göras om till ett hemmakontor. Härifrån når ni uteplatsen som ligger i väst/nord läge med många soltimmar. Badrummet är ljust och rymligt, helkaklat med badkar, WC samt egen tvättutrustning (både tvättmaskin och torktumlare). I källaren finnes gemensam tvättstuga och generöst förråd som tillhör lägenheten. Bo i centrala Hisings Backa med närhet till restauranger, skola, förskola, gym, golfbanor samt stort service- och shoppingutbud i Selma Lagerlöfs torg, Bäckebol Köpcentrum och Backaplan. Stenkast till goda kommunikationer till centrala Göteborg och Kungälv. Smidigt och enkel att komma ut på E6:an.

 • Uteplats
 • Hiss
Bergums furåsväg 8, null, Göteborgs kommun

Bergums furåsväg 8

Tomt
Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 195 000 kr
1 495 m² tomt

Här kommer att byggas ett Hjältevadshus av modellen Spira 152 vilken ni nu ges möjlighet att köpa. Här har ni ett mycket bra läge mellan Olofstorp och Lerum gränsande till härlig natur. Detta hem kommer att präglas av en öppen planlösning som bidrar till en luftig och rymd känsla. Hemmet kommer att kunna inredas i fem härliga rum fördelat på tre rogivande sovrum och två luftiga vardagsrum. Vidare erbjuds ett stilrent och högkvalitativt Ballingslövs kök, där färgval görs efter eget önskemål. Två badrumsmiljöer med kvalitativt kakel i flertal valmöjligheter av ljusa och sobra toner utefter önskemål. Övre plan är i dagsläget inte färdigställt, isolering i tak och fönster i gavelspets samt vatten och avlopp är uppdraget. Här finns möjligheten utefter önskemål och behov att bygga till ytterligare rum. Vidare finns möjligheten att sätta egen prägel och skapa en dröm trädgård. Möjlighet finns att byta till annan husmodell från Hjältevadshus.

Visar alla 8