Mäklare Aleksandra Widmark

Aleksandra Widmark

Om mig

Jag påbörjade min karriär som mäklare 2010 och är idag specialiserad på förmedling av bostäder i Partille där jag också är uppväxt. Med god lokalkännedom, ett brinnande engagemang och Erik Olssons starka varumärke i ryggen ges de bästa förutsättningarna för lyckade bostadsaffärer. Att alltid göra mitt bästa och överträffa kundens förväntningar är min utmaning och passion för yrket.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Oxledsvägen 169, Sävedalen, Partille kommun

Oxledsvägen 169

Lägenhet
Sävedalen, Partille kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 690 000 kr
78,2 m²
3 rum
vån 1/2
4 962 kr/mån
34 399 kr/m²

Varmt välkomna till Oxledsvägen 169 och denna smart planerade genomgångstrea där el ingår i månadsavgiften. Ljusa ytskikt, generösa fönsterpartier och goda förvaringsmöjligheter präglar denna bostad. Två generösa sovrum med fransk balkong från det ena och inglasad balkong i soligt söderläge från det andra. Välutrustat kök och separat tvättstuga med egen tvättutursnting förenklar vardagens bestyr. Här bor du i en populär och välskött förening med fina gemensamma innergårdar där det finns både plats för både lek eller att bara sitta och njuta på någon av alla sittplatser. Naturen som grannen i kombination med närheten till både city och lokala butiker gör detta boendet bekvämt för alla typer. Att värme, VA, hushållsel, kabel-tv inkluderat i avgiften är en extra fin bonus.

  • Balkong
Seglaregatan 22, Majorna, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
Seglaregatan 22, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Seglaregatan 22, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Seglaregatan 22

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 790 000 kr
78,7 m²
3 rum
vån 3/3
7 182 kr/mån
35 451 kr/m²

Väldisponerad trea med generös balkong i soligt sydvästläge och garageplats som ingår i avgiften! Bostaden erbjuder en trevlig genomgångsplanlösning med mycket dagsljus, lättmöblerade ytor och minimal insyn. Vardagsrummet rymmer både soffgrupp och matsalsmöbel och förlängs ytterligare av den inglasade balkongen i soligt sydvästläge och vidsträckt utsikt mot Älvsborgsbron. Köket går i en charmig rosa nyans, är praktiskt och här finns gott om förvaringsutrymmen i både under- och överskåp. De två sovrummen rymmer dubbelsäng och erbjuder goda förvaringslösningar i inbyggda garderober målade i vackra kulörer. Kaklat badrum utrustat med tvättmaskin och praktiskt fönster för naturligt ljusinsläpp och vädringsmöjligheter. I denna gemytliga stadsdel bor ni med närhet till allt som ni kan tänkas behöva för en bekymmersfri vardag. Fina promenadslingor, servicebutiker och bra förbindelser med buss och spårvagn finns att tillgå. Det går dessutom utmärkt att cykla in till citykärnan samt ut till Saltholmen för sköna bad under sommarhalvåret.

  • Premium
  • Balkong
Tåbäcksvägen 51, Öjersjö, Partille kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00
Tåbäcksvägen 51, Öjersjö, Partille kommun, bild 2
Tåbäcksvägen 51, Öjersjö, Partille kommun, bild 3

Tåbäcksvägen 51

Radhus
Öjersjö, Partille kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 990 000 kr
118 m²
6 rum
5 815 kr/mån
42 288 kr/m²

Välkomna till detta nyproducerade gavelradhus från 2021 i populära Öjersjö! Radhuset utmärks av smakfulla och påkostade materialval, hemtrevlig färgsättning på väggarna, golv i genomgående ekparkett samt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Tack vare den generösa takhöjden släpps det in ett otroligt ljus till hemmet från de två väderstrecken. På entréplan finns lyxig golvvärme under samtliga golv. Exklusivt kök i grå nyans från Marbodal med rostfria vitvaror från Siemens. Från vardagsrummet kan ni ta er ut på bostadens uteplats med fint trädäck med plats för stor loungegrupp och matbord. Härifrån nås även det isolerade varmförrådet som tar hand om förvaringen. På övre plan finns fyra rogivande sovrum med gott om förvaringsmöjligheter i flera inbyggda garderober, perfekt för den större familjen. Här bor ni i ett barnvänligt område med omedelbar närhet till lokalt torg, goda kommunikationer till både Partille och Göteborg samt Kåsjöns vackra natur. Perfekt för härliga promenader och svalkande dopp. På bekvämt gångavstånd ligger flera förskolor och skolor samt gott om fritidsaktiviteter med bl.a. ridhus, fotbollsplan, golfbana samt många motionsslingor. Varmt välkommen att kontakta mäklare Aleksandra Widmark för mer information!

  • Premium
  • Energieffektiv
Gamla vägen 34, Öjersjö, Partille kommun
Gamla vägen 34, Öjersjö, Partille kommun, bild 2
Gamla vägen 34, Öjersjö, Partille kommun, bild 3

Gamla vägen 34

Tomt
Öjersjö, Partille kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 500 000 kr
1 218 m² tomt

Nu har vi nöjet att presentera denna härliga tomt om 1218 kvm belägen i Hallens bykärna i natursköna Öjersjö! Området ligger mellan Nya Öjersjövägen och Öjersjö golfbana i sydvästra delen av Partille kommun. Här bor man med badrocksavstånd till sjöar i vacker natur. Förskolor och skolor finns inom gångavstånd och bussen går precis i närheten och tar er in till centrala Göteborg på ca 15 minuter. Öjersjö är ett mycket familjärt område med grönskande omgivningar och flera badsjöar, Stora och Lilla Kåsjön samt Stora och Lilla Hålsjön, för ett dopp under sommaren. För den golfintresserade så ligger Partille golfklubb endast ett par minuter bort. På vintertid erbjuds skridskoåkning på sjöarna och golfbanan förvandlas till ett paradis för längdskidor. Partille Ridklubb finns även i närheten för den hästintresserade. Andra idrottsplatser såsom fotbollsplan, idrottshall, badhus, gym och padelbanor finns i närområdet. I Öjersjö finns sex förskolor (Viljansvik, Trollskogen, Mammut Montessori, Tallmossen, Hallen och Norra Hultet) samt två grundskolor (Öjersjö Brunn F-ÅK 4 och Öjersjö Storegård ÅK 5-9). Gymnasium finns både i Partille centrum och i Mölnlycke (Hulebäck) eller Göteborg. Känner ni för en tur in till Göteborg tar ni er med bil på ca 10-15 minuter eller med buss på ca 15-20 minuter - busshållplats finns inom ca 2 min gångavstånd. Ska ni i stället iväg på äventyr lite längre hemifrån så har ni Landvetter flygplats på nära avstånd som ni når på ca 15 minuter med bil! I nya området Gökegård som byggs i närheten kommer det även öppnas en matbutik (Coop), vårdcentral och restaurang. Även Furulunds centrum finns på nära håll inom ca 2 km.

  • Premium

Visar alla 4