Mäklare Aleksandra Widmark

Aleksandra Widmark

Om mig

Jag påbörjade min karriär som mäklare 2010 och är idag specialiserad på förmedling av bostäder i Partille där jag också är uppväxt. Med god lokalkännedom, ett brinnande engagemang och Erik Olssons starka varumärke i ryggen ges de bästa förutsättningarna för lyckade bostadsaffärer. Att alltid göra mitt bästa och överträffa kundens förväntningar är min utmaning och passion för yrket.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gamla Kronvägen 47B, Partille centrum, Partille kommun
  • Imorgon kl 11:00
Gamla Kronvägen 47B, Partille centrum, Partille kommun, bild 2
Gamla Kronvägen 47B, Partille centrum, Partille kommun, bild 3

Gamla Kronvägen 47B

Lägenhet
Partille centrum, Partille kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/8
5 801 kr/mån
36 524 kr/m²

Med ett bekvämt läge från föreningens fina innergård finner ni denna härliga trerummare i nyskick med stor uteplats utanför entrén! Här erbjuds ett modernt hem med ljus genomgångsplanlösning där vardagsrum och kök ligger i en öppen yta. Samtliga rum har en stilren interiör där golven pryds av parkettgolv och väggarna av vit färgsättning. Köket är välutrustat med en kvalitativ maskinpark från Siemens där alla behövliga vitvaror finns tillhands. I den öppna atmosfären finns en trevlig yta avsedd för både matsalsbord och soffhörna med cirka åtta meter höjdskillnad till gatan nedanför utan direkt insyn tack vare husets konstruktion. Här kan ni med dubbla balkongdörrar i helglas öppna upp mot den franska balkongen som ger rikligt med ljusinsläpp och sköna vädringsmöjligheter. I andra änden av hemmet ligger de två sovrummen varav de större har utgång till den härliga uteplatsen som ligger i soligt söderläge med plats för två olika möbelgrupper. I anslutning till hallen finns en praktisk klädkammare som tar hand om det mesta i förvaringsväg tillsammans med flera garderober. Ni har dessutom ett helkaklat badrum med egen tvättutrustning och smarta lösningar som underlättar vardagsbestyren. Här har ni möjligheten att bo i ett trivsamt och välplanerat hem där det bara är att flytta in och njuta av nyproduktionens bekvämligheter! Brf Glädjen Partille Port har en omtyckt och organiserad styrelse som har bra koll på föreningens ränteläge och ekonomi. Det finns en innegård som är fantastiskt grön och fin med en stor inglasad samlingsyta som kan nyttjas vid större sammanhållningar samt ett utekök med stor gasolgrill för medlemmar. Detta tillsammans med en lekplats som passar perfekt för barnfamiljer där ni från er egen uteplats har bra uppsikt över lekande barn vilket ger en stor trygghet. Dessutom finns det en gemensam takterrass i huset för alla boende att tillgå och garage med många el-platser. Bo i ett lugnt och trivsamt område som utvecklas och expanderar dagligen. Ni har lyxen av att kunna gå en trappa ner och mötas av gym, restauranger, mataffärer, frisör, apotek där viss service ligger i samma byggnad. Evenemangsarenan Partille Arena ligger 250 meter bort där det även kommer finnas ett framtida badhus på plats under 2026 och Allum köpcenter nås på bara 10 minuters promenad. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Paradisvägen 4, Paradiset, Partille kommun

Paradisvägen 4

Lägenhet
Paradiset, Partille kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 490 000 kr
70 m²
3 rum
vån 3/3
5 637 kr/mån
35 571 kr/m²

Välkomna till denna trivsamma lägenhet högst upp i huset med hiss. Lägenheten har en social och delvis öppen planlösning och inredd med genomgående stilfulla och moderna materialval. Köket är fullt utrustat med praktisk kyl och frys i fullhöjd och badrummet är ovanligt lyxigt samt försett med egen tvättutrustning som förenklar i vardagen. Här finns också två lättmöblerade sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Här bor ni ett tryggt och naturskönt område alldeles intill foten av Kyrkåsberget. För den som pendlar in till Göteborg är detta ett drömläge med ca 350 meter till Partille station, varifrån Göteborg C nås på 8 minuter. Närhet till förskola, skola, gym och restauranger. Allum köpcenter nås med ca 10 minuters promenad från lägenheten. Välkomna att kontakta Aleksandra Widmark för mer information om lägenheten!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2