Mäklare Izabelle von Löwenadler

Izabelle von Löwenadler

Om mig

Jag älskar mitt jobb! Det ger mig energi och gör mig glad! Att få möta människor som ska påbörja en av sitt livs viktigaste affärer ser jag som ett stort privilegium. Jag har mycket energi, ett starkt driv och en bred erfarenhet från olika yrken som jag tagit med i min mäklarroll. Tack vare mitt engagemang, min noggrannhet och omtänksamhet kommer jag på ett tryggt sätt att stötta dig genom hela din bostadsförsäljning. Mitt fokus är att alltid finnas där för dig när du behöver mig som mest!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Barytongatan 5, Kaverös, Göteborgs kommun

Barytongatan 5

Lägenhet
Kaverös, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 990 000 kr
61,2 m²
2 rum
vån 3/3
3 996 kr/mån
32 516 kr/m²

På Barytongatan 5 finner ni denna välplanerade genomgångstvåa! Hemmet präglas av vacker fiskbensparkett och många tidstypiska inredningsdetaljer. Rymligt vardagsrum med gott om plats för såväl soffgrupp som matgrupp. Rummet förlängs av den inglasade balkongen i härligt västerläge, vilken blir perfekt att kunna nyttja året runt. Köket är modernt inrett med full maskinell utrustning, goda arbetsytor och flera praktiska skåp. Helkaklat badrum med tvättmaskin och bra förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober samt klädkammare i hallen. Här bor ni i en trygg förening med bra sammanhållning, välskötta gröna gårdar och lediga parkeringsplatser. Dessutom har föreningen ett kollektivt bredbandsavtal och IMD-el som håller nere månadskostnaderna. Här trivs du med direkt närhet till naturen såväl som till fritidsaktiviteter, daglig närservice precis utanför, goda kommunikationer och närhet till salta havsbad. Välkomna på visning!

  • Balkong
Norra Fiskebäcksvägen 230, Fiskebäck, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 14:30
Norra Fiskebäcksvägen 230, Fiskebäck, Göteborgs kommun, bild 2
Norra Fiskebäcksvägen 230, Fiskebäck, Göteborgs kommun, bild 3

Norra Fiskebäcksvägen 230

Villa
Fiskebäck, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 350 000 kr
130 + 10 m²
5 rum
332,6 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva detta härliga enplanshus beläget i det populära och familjära området i Fiskebäck! Huset erbjuder en mycket bra planlösning med stora och sociala ytor och tre befintliga sovrum med möjlighet till fler - vilket ger utrymme för såväl den stora som den lilla familjen! Här kan ni bara flytta in och bo bekvämt med allt samlat på ett plan runt den privata innergården i härligt västerläge. Separat tvättstuga samt badrum och gäst-WC underlättar vardagens alla bestyr. Solfylld och insynsskyddad innergård med plats för loungegrupp och ett härligt inglasat uterum som går att nyttja större delen av året! Från uteplatsen når ni dessutom ett förråd som erbjuder ytterligare förvaringsmöjligheter men som även kan göras om till ytterligare ett sovrum om så önskas. Här bor ni i ett populärt villaområde med skolor, förskolor, spårvagn, buss och mataffär nära tillhands. I Fiskebäck är det lätt att trivas och läget är underbart. Här bor ni havsnära men ändå kort avstånd till stadens puls. Vackra promenadstråk, bra kommunikationer, fina havsbad samt båthamn finns på promenadavstånd. Kort cykeltur till Långedrags värdshus och Seglarkrogen där ni kan avnjuta en underbar middag i härlig skärgårdsmiljö. Eller varför inte ta skärgårdsbåtarna vid Saltholmen ut till södra skärgården. Som boende på Norra Fisbebäcksvägen är ni medlemmar i Fiskebäcks samfällighetsförening där el till garagen, belysning på gångar och gårdar, skötsel av området- gräsklippning, snöröjning (förutom längs gaveln och inne på egna gården), vatten och avlopp, TV & bredband med avtal med Tele2 samt sophämtning bekvämt ingår. Gå gärna in och läs mer om samfällighetsföreningen på hemsidan: https://fiskebacksvagen.se/. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Premium
Trumpetgatan 8, Frölunda, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30
Trumpetgatan 8, Frölunda, Göteborgs kommun, bild 2
Trumpetgatan 8, Frölunda, Göteborgs kommun, bild 3

Trumpetgatan 8

Lägenhet
Frölunda, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 490 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 2/4
5 602 kr/mån
38 015 kr/m²

Kliv in i denna stilfulla 2:a med hög och modern standard, nyproducerad 2019! Bostaden erbjuder kök från Vedum, sociala och öppna ytor mellan kök och vardagsrum samt ett rymligt sovrum med utmärkta förvaringsmöjligheter. Tack vare stora fönsterpartier åt tre väderstreck, skapas ljusa och luftiga utrymmen med ett behagligt ljusinsläpp. Vardagsrummet förlängs av en stor och härlig balkong i västerläge som erbjuder en fantastisk möjlighet att njuta av eftermiddagssolen samt ljumna sommarkvällar. Här kan ni inreda med en bekväm loungegrupp och matgrupp för att skapa en perfekt plats för avkoppling och social samvaro under årets lite varmare dagar. Från hallen når ni ett modernt och stilrent badrum komplett med tvättutrustning, vilket gör vardagens bestyr något enklare. Ytterligare förvaringsmöjligheter erbjuds i tillhörande lägenhetsförråd. Här trivs ni i en lugn och mysig miljö med vänliga grannar och gemensamma faciliteter som gästlägenhet, bastu, festlokal i samma hus samt lekplats i närheten. Närheten till parkområde, spårvagn, buss och Frölunda Torg gör vardagen smidig, medan den inkluderade parkeringen och elbilsladdaren ger dig frihet och hållbarhet. I avgiften ingår även bredband Telia Triple Play med TV-paket Lagom, Bredband 250/250 samt bredbandstelefoni. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Svängrumsgatan 30, Flatås, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 12:15
Svängrumsgatan 30, Flatås, Göteborgs kommun, bild 2
Svängrumsgatan 30, Flatås, Göteborgs kommun, bild 3

Svängrumsgatan 30

Lägenhet
Flatås, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 490 000 kr
109 m²
5 rum
vån 3/3
7 184 kr/mån
32 018 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna populära och rymliga femma med bevarad 60-talsstil samt inglasad balkong i soligt söderläge. Lägenheten karakteriseras av härligt ljusinsläpp från två väderstreck med plats för såväl sociala och öppna ytor som utrymme för privata stunder. Den välplanerade hemmet erbjuder även fyra lättmöblerade sovrum, två badrum med dusch eller badkar, separat grovkök med tvättutrustning samt goda förvaringsmöjligheter i bl.a. klädkammare och platsbyggda garderober. Mycket bra och uppskattad planlösning som ger möjlighet för såväl den större som den mindre familjen att få plats. Här bor ni en gemytlig och stabil förening med mysig innergård intill. I avgiften ingår fiberbredband 1000/1000 mbit/s samt bostadsrättstillägg och genom föreningen har ni bland annat tillgång till bastu, gym samt gästlägenhet. Spårvagnshållplatsen ligger en kort promenad från hemmet och med bara några minuters färd når ni Frölunda torg och Linné. Lugn omgivning med en kortare promenad till vackra grönområden, närservice samt barnomsorg och med cykel tar ni er smidigt till salta bad i väster. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Sjömilsgatan 26, Flatås, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
Sjömilsgatan 26, Flatås, Göteborgs kommun, bild 2
Sjömilsgatan 26, Flatås, Göteborgs kommun, bild 3

Sjömilsgatan 26

Lägenhet
Flatås, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 050 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 528 kr/mån
33 333 kr/m²

Kliv in i denna riktigt trevliga tvåa om 61,5 kvm med rymlig balkong i perfekt västerläge! Lägenheten är i genomgående mycket fint skick med uppdaterade ytskikt, smakfullt renoverat kök och installation av platsbyggda garderober. Planlösningen är smart planerad, ljus och luftig med fönster i två väderstreck. Bevarade pardörrar med fönster ger en extra charmig och tidsenlig karaktär till hemmet. Fullutrustat kök och tvättmaskin i badrummet gör vardagens bestyr något enklare! Ytterligare förvaring erbjuds i ett tillhörande lägenhetsförråd på entréplan. Här bor ni en gemytlig och stor förening med mycket gemensamhetsutrymmen och mysiga innergårdar. I avgiften ingår värme, vatten, digital-TV, fiberbredband 1000/1000 samt bostadsrättstillägg och genom föreningen har ni bland annat tillgång till fräscha bastur, gym samt gästlägenhet. Spårvagnshållplatsen ligger ca 140 meter från hemmet och med bara några minuters färd når ni Frölunda torg och Linné. Lugn omgivning med en kortare promenad till vackra grönområden, närservice samt barnomsorg och med cykel tar ni er smidigt till salta bad i väster. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Distansgatan 23A, Flatås, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 15:30
Distansgatan 23A, Flatås, Göteborgs kommun, bild 2
Distansgatan 23A, Flatås, Göteborgs kommun, bild 3

Distansgatan 23A

Lägenhet
Flatås, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 350 000 kr
55,9 m²
2 rum
vån 4/7
4 354 kr/mån
42 039 kr/m²

Ta hissen upp till 4:e våningen och kliv in i denna välplanerade och sociala tvåa med stor balkong mot väster! Här möts ni av ett ljust och öppet kök med generösa arbetsytor, köksö och trevliga materialval. Vardagsrummet bjuder på spännande vinklar och sociala ytor med fint ljusinsläpp som sedan förlängs av en härlig balkong där ni kan njuta ostört av många timmar i eftermiddagssolen. Sovrummet är rofyllt med gott om förvaring, både via inbyggda garderober och i en rymlig Walk-In closet. Badrummet är helkaklat och är försett med både tvättmaskin och torktumlare vilket skänker extra lyx i vardagen. I avgiften ingår dessutom digital-TV, bredband 100/10 och IP-telefoni. Här bor ni i en trivsam förening i ett trevligt område med närhet till god service, grönskande omgivningar och goda kommunikationer utanför porten som snabbt tar er till ljuvliga Linné, Slottsskogen samt butiker på Frölunda Torg. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Barytongatan 18, Kaverös, Göteborgs kommun
Barytongatan 18, Kaverös, Göteborgs kommun, bild 2
Barytongatan 18, Kaverös, Göteborgs kommun, bild 3

Barytongatan 18

Lägenhet
Kaverös, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 850 000 kr
93,3 m²
4 rum
vån 2/3
5 799 kr/mån
30 547 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna välplanerade fyrarumslägenhet med stor potential och balkong i perfekt västerläge! Genom rummen löper en vacker fiskbensparkett som tillsammans med ett härligt ljusinsläpp från motsatta väderstreck skapar en trivsam atmosfär i hemmet. Den generösa golvytan sträcker sig vidare ut till en rymlig och lättmöblerad balkong med härlig eftermiddagssol. Tack vare att bostaden består av tre sovrum, ett badrum och en gästtoalett får såväl den större som den mindre familjen plats. Förvaringsmöjligheterna är utmärkta med flera inbyggda garderober samt två klädkammare. Brf Sörgården är en populär och välskött HSB-förening och erbjuder bekvämligheter som gym, bastu och en gästlägenhet för medlemmarna. Telia fiber finns installerad i fastigheten, vilket ger höghastighetsinternet (1000/1000 Mb/s) och föreningen tillämpar IMD-el - vilket håller nere månadskostnaden! Föreningen har även bra sammanhållning, välskötta gröna gårdar och i dagsläget lediga parkeringsplatser. Här trivs ni med direkt närhet till naturen såväl som till fritidsaktiviteter, daglig närservice precis utanför, goda kommunikationer och närhet till salta havsbad. Välkomna att boka in er på visning!

  • Premium
  • Balkong
Nymilsgatan 5, Flatås, Göteborgs kommun
  • Mån 29 apr kl 17:45
Nymilsgatan 5, Flatås, Göteborgs kommun, bild 2
Nymilsgatan 5, Flatås, Göteborgs kommun, bild 3

Nymilsgatan 5

Lägenhet
Flatås, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 750 000 kr
42,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 459 kr/mån
41 176 kr/m²

Kliv in i denna kvadratsmarta och yteffektiva etta med härlig balkong i västerläge! Ytorna är väldisponerade och nyttjas på bästa vis med avskärmad sovdel där en större säng får gott om plats. Tack vare generösa fönsterpartier blir här en ljus och luftig atmosfär att vistas i. Från vardagsrummet har ni utgång till den vindskyddade balkongen, där ni också kan njuta ostört av den värmande eftermiddagssolen. Bra förvaringsmöjligheter erbjuds genom inbyggda originalgarderober i hallen. Delvis kaklat badrum i ljusa färger med badkar samt fönster som ger möjlighet för vädring. Här bor ni en gemytlig och stor förening med mycket gemensamhetsutrymmen och mysiga innergårdar. I avgiften ingår fiberbredband samt bostadsrättstillägg och genom föreningen har ni bland annat tillgång till fräscha bastur, gym samt gästlägenhet. Spårvagnshållplatsen ligger ca 140 meter från hemmet och med bara några minuters färd når ni Frölunda torg och Linné. Lugn omgivning med en kortare promenad till vackra grönområden, närservice samt barnomsorg och med cykel tar ni er smidigt till salta bad i väster. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Svängrumsgatan 77, Flatås, Göteborgs kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00
Svängrumsgatan 77, Flatås, Göteborgs kommun, bild 2
Svängrumsgatan 77, Flatås, Göteborgs kommun, bild 3

Svängrumsgatan 77

Lägenhet
Flatås, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 150 000 kr
52 m²
2 rum
3 285 kr/mån
41 346 kr/m²

Modern och välplanerad hörntvåa med härlig uteplats i soligt söderläge! Bostaden har en ljus och öppen planlösning med generösa fönsterpartier i två olika väderstreck. Stilsäker och modern interiör samsas med genomgående ekparkett och ljusa ytskikt. Kvalitativt kök från Marbodal med full maskinell utrustning och helkaklat badrum med tvättutrustning som förenklar i vardagen. Här bor ni i en förening med två gemensamma innergårdar med pergola, sittplatser, buskar och planteringar. Föreningen satsar på cyklister och har cirka 145 låsbara cykelparkeringar på gården och vid entréer utomhus, cirka 240 cykelställsparkeringar i källardelen och på gården finns även två servicestationer. Hissarna går även direkt ner till garageanläggningen i källaren. I nära anslutning ligger Frölunda Torg med dess stora utbud av service och butiker men även Slottsskogen och Änggårdsbergens grönska nås på bekvämt gångavstånd. Endast 5 minuter från porten finns goda kommunikationer som smidigt tar er vidare genom staden och på cykel tar du dig till Linné på ca 10 minuter. Perfekt kombination av naturens lugn och stadens puls! Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 9