Mäklare Izabelle von Löwenadler

Izabelle von Löwenadler

Om mig

Jag älskar mitt jobb! Det ger mig energi och gör mig glad! Att få möta människor som ska påbörja en av sitt livs viktigaste affärer ser jag som ett stort privilegium. Jag har mycket energi, ett starkt driv och en bred erfarenhet från olika yrken som jag tagit med i min mäklarroll. Tack vare mitt engagemang, min noggrannhet och omtänksamhet kommer jag på ett tryggt sätt att stötta dig genom hela din bostadsförsäljning. Mitt fokus är att alltid finnas där för dig när du behöver mig som mest!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Distansgatan 23A, Flatås, Göteborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 11:30
Distansgatan 23A, Flatås, Göteborgs kommun, bild 2
Distansgatan 23A, Flatås, Göteborgs kommun, bild 3

Distansgatan 23A

Lägenhet
Flatås, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 390 000 kr
55,9 m²
2 rum
vån 4/7
4 766 kr/mån
42 755 kr/m²

Ta hissen upp till 4:e våningen och kliv in i denna välplanerade och sociala tvåa med stor balkong mot väster! Här möts ni av ett ljust och öppet kök med generösa arbetsytor, köksö och trevliga materialval. Vardagsrummet bjuder på spännande vinklar och sociala ytor med fint ljusinsläpp som sedan förlängs av en härlig balkong där ni kan njuta ostört av många timmar i eftermiddagssolen. Sovrummet är rofyllt med gott om förvaring, både via inbyggda garderober och i en rymlig Walk-In closet. Badrummet är helkaklat och är försett med både tvättmaskin och torktumlare vilket skänker extra lyx i vardagen. I avgiften ingår dessutom digital-TV, bredband 100/10 och IP-telefoni. Här bor ni i en trivsam förening i ett trevligt område med närhet till god service, grönskande omgivningar och goda kommunikationer utanför porten som snabbt tar er till ljuvliga Linné, Slottsskogen samt butiker på Frölunda Torg. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kvarnbygatan 11, Kvarnbyn, Mölndals kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00
Kvarnbygatan 11, Kvarnbyn, Mölndals kommun, bild 2
Kvarnbygatan 11, Kvarnbyn, Mölndals kommun, bild 3

Kvarnbygatan 11

Lägenhet
Kvarnbyn, Mölndals kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 490 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/16
4 141 kr/mån
46 111 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva denna moderna och välplanerade hörntvåa med stor och härlig balkong med eftermiddagssol! Hemmet präglas av en social planlösning som tillsammans med sina stora fönsterpartier släpper in rikligt med ljus och skapar en härlig atmosfär. Stilrent inrett kök med moderna och kvalitativa vitvaror från Electrolux i en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet. Härifrån tar ni er enkelt ut på den generösa balkongen där såväl matbord och loungegrupp får gott om plats och varma härliga sommarkvällar kan avnjutas. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och skrivbord finns, dessutom erbjuds goda förvaringsutrymmen i en skjutdörrsgarderob. Det stora badrummet går i samma stilrena linje som resten av lägenheten och erbjuder modern boendestandard med golvvärme, tvättmaskin samt torktumlare. I föreningen finns en lobby/lounge med gemensamt kök, en takterrass, en uteplats med grill. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från den egna köksträdgården och jobba hemifrån i den bekväma loungen med wifi. På föreningens takterrass kan ni njuta med utsikt över stadssiluetten. I garaget finns p-platser med elbilsladdning. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skogsmilsgatan 19, Högsbo, Göteborgs kommun
  • Mån 29 jul kl 16:30
Skogsmilsgatan 19, Högsbo, Göteborgs kommun, bild 2
Skogsmilsgatan 19, Högsbo, Göteborgs kommun, bild 3

Skogsmilsgatan 19

Lägenhet
Högsbo, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 690 000 kr
39 m²
2 rum
3 460 kr/mån
43 333 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna perfekt planerade minitvåa med mycket ljusinsläpp och fönster mot grönska i ett ostört läge! Här finns även en balkong på markplan med öppning till grönyta - vilket ger en känsla av egen uteplats! Välplanerat och stilrent renoverat kök från 2021 med goda arbetsytor och diskmaskin. Vacker fiskbensparkett löper genom majoriteten av hemmet och den mysiga balkongen där ni kan dricka ert kaffe i morgonsolen förlänger ytorna ytterligare. Rofyllt sovrum och gott om förvaringsmöjligheter i hallen. Badrummet är dessutom helkaklat med underliggande golvvärme. Till ert nya hem hör även ett förråd strax utanför bostaden som tar hand om extra tillhörigheter. Här bor ni i en trivsam föreningen med gemensam IMD-el - vilket håller nere driftkostnaderna för er! Bostadsrättsföreningen har en mysig innergård med lekplats samt mycket grönska. Här bor ni med närhet till Axel Dahlströms torg som erbjuder god närservice som bageri, apotek, gym och mataffär. Med bara 2 minuters promenad finner ni utmärkta kommunikationer med spårvagn som enkelt tar dig till dom centrala delarna av Göteborg såsom Chalmers, Linné och city. För er som gillar naturen finns Ruddalens vackra naturområde eller de ljuvliga promenadstråken i Änggårdsbergen på kort avstånd. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Nymilsgatan 5, Flatås, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 11:30
Nymilsgatan 5, Flatås, Göteborgs kommun, bild 2
Nymilsgatan 5, Flatås, Göteborgs kommun, bild 3

Nymilsgatan 5

Lägenhet
Flatås, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 650 000 kr
42,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 508 kr/mån
38 824 kr/m²

Kliv in i denna kvadratsmarta och yteffektiva etta med härlig balkong i västerläge! Ytorna är väldisponerade och nyttjas på bästa vis med avskärmad sovdel där en större säng får gott om plats. Tack vare generösa fönsterpartier blir här en ljus och luftig atmosfär att vistas i. Från vardagsrummet har ni utgång till den vindskyddade balkongen, där ni också kan njuta ostört av den värmande eftermiddagssolen. Bra förvaringsmöjligheter erbjuds genom inbyggda originalgarderober i hallen. Delvis kaklat badrum i ljusa färger med badkar samt fönster som ger möjlighet för vädring. Här bor ni en gemytlig och stor förening med mycket gemensamhetsutrymmen och mysiga innergårdar. I avgiften ingår fiberbredband samt bostadsrättstillägg och genom föreningen har ni bland annat tillgång till fräscha bastur, gym samt gästlägenhet. Spårvagnshållplatsen ligger ca 140 meter från hemmet och med bara några minuters färd når ni Frölunda torg, Linné och Chalmers. Lugn omgivning med en kortare promenad till vackra grönområden, närservice samt barnomsorg och med cykel tar ni er smidigt till salta bad i väster. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Svängrumsgatan 40, Flatås, Göteborgs kommun
Svängrumsgatan 40, Flatås, Göteborgs kommun, bild 2
Svängrumsgatan 40, Flatås, Göteborgs kommun, bild 3

Svängrumsgatan 40

Lägenhet
Flatås, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 590 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 366 kr/mån
33 856 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna välplanerade och mysiga trea högst upp i huset med generösa och öppna ytor, präglad av stora fönster i motsatta väderstreck som fyller alla rum med naturligt ljus. Från köket når ni en härlig inglasad balkong i perfekt västerläge med utsikt över gården, som värmer skönt långt in på eftermiddagen. Tack vare inglasningen ger balkongen känslan av ett extra rum större delen av året. Hemmet erbjuder en genomgående modern boendestandard med ett påkostat kök, rymligt badrum med separat tvättavdelning, två bra sovrum och praktiska förvaringsmöjligheter. Här bor ni en gemytlig förening med flertal mysiga innergårdar. I avgiften ingår fiberbredband samt bostadsrättstillägg och genom föreningen har ni bland annat tillgång till bastu, gym samt gästlägenhet. Spårvagnshållplatsen ligger en kort promenad från hemmet och med bara några minuters färd når ni Frölunda torg och Linné. Lugn omgivning med en kortare promenad till vackra grönområden, närservice samt barnomsorg och med cykel tar ni er smidigt till salta bad i väster. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Sjupundsgatan 31, Högsbohöjd, Göteborgs kommun
Sjupundsgatan 31, Högsbohöjd, Göteborgs kommun, bild 2
Sjupundsgatan 31, Högsbohöjd, Göteborgs kommun, bild 3

Sjupundsgatan 31

Lägenhet
Högsbohöjd, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 090 000 kr
66 m²
3 rum
vån 6/9
4 317 kr/mån
46 818 kr/m²

Ta hissen upp till våning 6 och kliv in i denna ljusa och trivsamma trerumslägenhet! Här möts ni av en öppen och social miljö som förlängs av en härlig balkong där ni kan njuta av morgonsolens strålar och fantastisk utsikt utöver flera av Göteborgs kända landmärken. Välutformat Ballingslövkök med goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter, den öppna planlösningen gör det enkelt och smidigt att duka upp inför middagsbjudningar med nära och kära. I andra änden av hemmet finner ni två rofyllda sovrum med förvaringsmöjligheter i garderober. Stilrent helkaklat badrum med kombinerad tvätt-och torkmaskin och gott om förvaringsmöjligheter erbjuds i en stor skjutdörrsgarderob i hallen. Dessutom erbjuds ytterligare förvaring i tillhörande källarförråd. Bo i de nya kvarteren Ekebäckshöjd, strax väster om centrala Göteborg med närhet till både stadens puls, lugnet vid vattnet och Slottsskogens lummiga promenadstråk. I ett av husen hittar du en trevlig takpark med fantastisk utsikt! Där man kan plugga, jobba, grilla, spela boule, läsa böcker, odla, gymma, sola eller ha picknick tillsammans med grannarna. Med hiss tar ni er smidigt ner till garaget och i anslutning till porten hittar ni cykel och barnvagnsförråd. Runt knuten finns en välsorterad ICA-butik, gym, café och pizzeria. Med goda förbindelser strax utanför porten når ni Göteborgs innerstad på ca 15 minuter och en kortare cykeltur tar er till Mariaplan eller ut till havet för ett svalkande dopp. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Plåtmyntsgatan 33, Högsbo, Göteborgs kommun
  • Mån 29 jul kl 17:15
Plåtmyntsgatan 33, Högsbo, Göteborgs kommun, bild 2
Plåtmyntsgatan 33, Högsbo, Göteborgs kommun, bild 3

Plåtmyntsgatan 33

Lägenhet
Högsbo, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 550 000 kr
76 m²
2 rum
5 591 kr/mån
33 553 kr/m²

Bli den första att flytta in i denna stora gaveltvåa! Här erbjuds ett välplanerat hem med generösa kvadratmeter och ett fritt ljusflöde från fönster i tre väderstreck. Enhetligt parkettgolv smyckar genomgående hemmets golv och vitfärgsättning pryder väggar och tak. Kök och vardagsrum möts i en delvis öppen planlösning som skapar perfekta förutsättningar för sociala sammankomster. Köket är välutformat och har gott om plats för en naturlig matplats vilket gör det enkelt och smidigt att duka upp inför middagsbjudningar. Sovrummet är rofyllt beläget, dessutom finns det två rymliga skjutdörrsgarderober som tar hand om förvaringen. Badrummet är utrustat med stilren interiör och en kombinerad tvätt- och torkmaskin som bekvämt underlättar vardagsbestyren. Extra lyx men egen separat ingång och uteplats som rymmer utemöbler. Här blir ni en del av en trivsam förening med fiber som ingår i avgiften och tillgång till den gemensamma bastun. På den lugna innergården hittar ni en grillplats med utemöbler som ligger omgiven av körsbärsträd och grönska. Inom gångavstånd når ni Axel Dahlströms torg med bra serviceutbud, gröna strövområden samt goda kommunikationer som tar er vidare in till centrala Göteborg. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 7