Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Krokslättsgatan 8D, Krokslätt, Mölndals kommun
  • Kommande

Krokslättsgatan 8D

Lägenhet
Krokslätt, Mölndals kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 850 000 kr
38 m²
1 rum
vån 2/3
2 644 kr/mån
48 684 kr/m²

Välkommen till denna charmiga lägenhet belägen på Krokslättsgatan 8D i Mölndal! Med sina 38 kvadratmeter erbjuder denna välplanerade bostad en bekväm och funktionell boendemiljö. Genom en smart planlösning har utrymmena i denna bostad optimerats för att maximera både komfort och funktionalitet. I vardagsrummet finns gott om plats för en säng, soffgrupp och eventuell arbetsplats, vilket gör att du kan anpassa rummet efter dina individuella behov och önskemål. Köket är separat och erbjuder en trevlig plats att laga mat och njuta av måltider. Det är utrustat med moderna vitvaror och har gott om förvaringsutrymme för köksredskap och matvaror. Det stilrena och fräscha badrummet är smakfullt inrett med bra material som låter dig njuta av en skön dusch efter en lång dag. Lägenheten har ett läge som erbjuder närhet till allt du behöver. Krokslättsgatan är belägen i en av de mest populära delarna i Mölndal med enkel tillgång till kollektivtrafik och bekvämligheter. Du har nära till butiker, restauranger, grönområden och andra fritidsaktiviteter som berikar din vardag. Sammanfattningsvis är denna lägenhet på Krokslättsgatan 8D i Mölndal en perfekt boendelösning för den som söker en kompakt och välplanerad bostad. Dess centrala läge och närhet till bekvämligheter gör den till en praktisk och trivsam plats att kalla hem.

Heidenstams gata 13, Blå Staden, Göteborgs kommun
  • Kommande

Heidenstams gata 13

Lägenhet
Blå Staden, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
Pris saknas
38 m²
1.5 rum
vån 4/8
2 885 kr/mån

Perfekt planerad etta om 38 kvm där varje kvadratmeter utnyttjats till max. Hemmet präglas av ljusa nytapetserade ytskikt, fint parkettgolv som löper som en röd tråd längs hela lägenheten och underbart ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Köket är smakfullt inrett med vit färgsättning och har härlig utsikt vid matplatsen. I anslutning till det luftiga vardagsrummet nås sovalkoven där det får plats en större säng. Hemmet är beläget i ett högt insynsskyddat läge med utsikt över den stora innergården. Här bor ni i en äldre och stabil förening med stor gemenskap och tillgång till eget gym, bastu, biljardrum, bastu, biltvätt, festlokal (pub) samt övernattningslägenhet. Gångavstånd till gym, golfbanor och sporthall. Stort service- och shoppingsutbud i Selma Lagerlöfs Torg och Bäckebol köpcentrum. I närområdet hittar ni goda kommunikationer till centrala Göteborg och Kungälv.

  • Hiss
Gibraltargatan 19C, null, Göteborgs kommun
  • Kommande

Gibraltargatan 19C

Lägenhet
Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 890 000 kr
39 m²
2 rum
vån 1/4
2 458 kr/mån
74 103 kr/m²

Snart presenteras en plansmart tvårummare med originell planlösning och härligt ljusinsläpp. Parkettgolv smyckar genomgående golven, köket är från 2016 och badrummet är helkaklat. Utanför föreningens portar når ni stadens puls och mysiga stadsdelen Johanneberg. Kvarteret erbjuder ett stort utbud av restaurangliv, caféer och butiker etc, men kantas också av små gröna oaser. Lockar naturen nås Mossen med motionscenter ca fem minuters promenad eller Trädgårdsföreningen inom cykelavstånd. En bit bort stoltserar kanske Göteborgs mest eleganta stadsdel Vasastaden med vacker bebyggelse med högt kulturhistoriskt värde. En kort promenad eller med cykeln når ni flertalet skolor så som Chalmers och Handelshögskolan. Närhet till Korsvägen och Avenyn, vid knutpunkten Korsvägen har ni utmärkta kommunikationer som tar er vidare till stadens alla hörn. Optimalt läge för er som vill ha nära till allt men ändå bo där lugnet råder. Varmt välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Nader Ardakani för mer information om bostaden!

Visar alla 3