Zenithgatan 1A

Östervärn, Malmö Se på karta

2 195 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
61,3 m²
Balkong
Nej
Våning
4 av 4, hiss finns ej
Förening
BF Värnhem u p a
Om föreningen
Avgift
2 516 kr/mån
Pris/m²
35 808 kr/m²
Antal besök
1 969
Dagar på Hemnet
9

Varmt välkomna till en av östervärns finaste bostäder i sann Rörsjökänsla.

Här i Rörsjöstadens förlängning finner vi härliga Östervärn. Här slingrar sig små pittoreska gator mellan vackra 1920-1930-tals kåkar. Runt området blomstrar kommersen och läget har genomgått en livfull förändring de senaste 10 åren. Idag erbjuds vi ett av stadens hetaste lägen med mysiga små caféer och trevliga butiker, allt med närhet till city, pendling och shopping på Entré.

Vacker och pampig hörnfastihet erbjuder välrenoverade Bf värnhem. Bostaden som ställs till försäljning är välplanerad tvåa med väl planerade kvadratmeter och tidsenlig takhöjd.

Vi möts av bostadens stora hall som ger en vacker entré för besökaren för att vidare gå till det generösa och sociala vardagsrummet. Ytor och takhöjd i kombination med ljusinsläpp och bevarad stuckatur som vackra skjutdörrar ger nog om spelrum för den detaljseende och inredningsglade. I fil med vardagsrummet ligger det större sovrummet som både rymmer den stora dubbelsängen och mycket därtill.

Även här gör 20-talet sig påmint bl.a. tack vare de vackra fönstren, stuckaturen och takhöjden. Detta är en bostad med känsla. Lägg här till ett modernare helkaklat badrum och ett charmigt kök med matplats för många och du har din boendedröm!

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Malmö Öster

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.