Mäklare Jacob Friberg

Jacob Friberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Oshögavägen 220, Oxie, Malmö kommun

Oshögavägen 220

Lägenhet
Oxie, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Öster
1 600 000 kr
92 m²
4 rum
vån 2/2
6 199 kr/mån
17 391 kr/m²

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade fyra om 92 kvadratmeter i populära och familjevänliga Oxie! Här väntar öppna, sociala ytor vilket genererar ett härligt ljusinsläpp genom hela bostaden. Lägenheten är utmärkt planerad med generöst vardagsrums, stilrent kök, tre sovrum i bra storlek. Det finns också ett ljust badrum med egna tvättmöjligheter samt en gäst-wc. Utöver detta erbjuds en stor balkong i eftertrakatat västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Lägenheter ligger i ett barnvänligt område med närhet till förskolor, naturområde och goda kommunikationer med såväl buss som tåg. Välskött förening med goda möjligheter för tvätt. Parkerngsplats ingår. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

  • Balkong
Pilevallen 90, Arlöv, Burlövs kommun

Pilevallen 90

Lägenhet
Arlöv, Burlövs kommun
Bjurfors Malmö Öster
2 495 000 kr
123,7 m²
4 rum
vån 1/2
5 932 kr/mån
20 170 kr/m²

Välkomna till detta trivsamma bostadsrättsparhus med lättskött trädgård i två väderstreck. Bostadens ljusa och öppna ytor är smart planerade med stora sällskapsrum och möjlighet till ett flertal sovrum. Modernt med stilrena materialval och gott om förvaringsutrymmen i klädkammare och garderober. Bekväm bostadsrätt som dessutom har tillgång till garage och förråd. Här bor ni i välskött bostadsrättsförening med närhet till dagis, skolor och matbutiker. Familjevänligt område nära motorvägspåfart och på kort avstånd till både Lund och Malmö. Välkomna på visning!

  • Uteplats
Köpenhamnsvägen 43A, Slottsstaden, Malmö kommun

Köpenhamnsvägen 43A

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Öster
2 195 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 3/7
4 812 kr/mån
38 174 kr/m²

På våning tre (med hiss från källarplan) erbjuds denna renoverade tvårummare med balkong på fritt läge. Detaljer som genomgående golv, bredspacklade väggar och smakfullt renoverat kök och badrum gör detta till ett boende som man njuter av. Här blir ljusflöde och utsikt en del av vardagen! Vad gäller planlösning så är vardagsrummet rektangulärt och ger god yta för matplats vid hörnfönsterna. Utsikten härifrån och från balkongen ger en extra dimension! Denna lägenhet har också yta för matplats i köket vilket inte alla lägenheter har. I hall och sovrum finns inbyggda förvaringar, och garderoberna i sovrum med tillhörande inredning ingår i köpet. Här kan nästa ägare flytta in och njuta direkt. Lägesmässigt ligger Köpenhamnsvägen 43 precis mellan Fridhems villakvarter och Slottsstadens restauranger. Ett stenkast från bostaden ligger Rönneholmsparken och en välsorterad Ica Malmborgs, och mot havet finner vi Kallbadhuset och Ribersborgsstranden på gångavstånd. HSB Brf Trumman - Föreningen har köpt loss marken 2022 (ej tomträtt). - Gemensamma upphandlingar på bredband, bostadsrättsförsäkring och elavtal ger förmånliga priser. - Föreningen har utfört de allra flesta stora renoveringar som liknande hus brukar behöva. - Avgiften gick upp med 6% from 1/1 2023 (höjningen är inkluderad i nuvarande avgift). - I husen finns gym, övernattningslägenhet, bastu och festlokal. - Har man bil är ett tips att ställa bilen på Nordlinds väg, där brukar det finnas plats.

  • Balkong
  • Hiss
Idaborgsgatan 51, Ellstorp, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Idaborgsgatan 51

Lägenhet
Ellstorp, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Öster
1 945 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/3
4 149 kr/mån
27 786 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva denna härliga 3:a. Bostaden erbjuder gott om förvaring i form av två klädkammare. Bostaden är modern med renoverat kök, helkaklad badrum, fräscha ytskikt och härlig balkong i anslutning till vardagsrummet. Belägen på andra våningen över stadens buller men ändå lättillgänglig från trapporna. På Idaborgsgatan bor du med kort promenadavstånd till knutpunkten Värnhem som erbjuder ett rikt utbud av butiker, gym, caféer och restauranger. I bostadens omedelbara närområde finner du köpcentrat Malmö Entré samt goda busskommunikationer till Lund och Malmö Universitet.

  • Balkong
Sundholmsgatan 12A, Limhamn/Ön, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00

Sundholmsgatan 12A

Lägenhet
Limhamn/Ön, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Öster
1 895 000 kr
42 m²
2 rum
vån 3/5
3 265 kr/mån
45 119 kr/m²

Modern tvårummare på tredje våningen med balkong på mysiga Ön. Här erbjuds en bra planlösning med välplanerade rum och gott om förvaring, badrum med tvättmöjligheter samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Det finns även en Walk-in closet i sovrummet. Bostaden nås med hiss från markplan. Det finns även ett källarförråd. På Ön bor du med havet precis runt knuten och är omgiven av vacker natur samt på gångavstånd till Limhamn och dess stora utbud av butiker, restauranger, mataffärer och service. Goda pendlingsmöjligheter in till city med närmaste busshållplats ett stenkast bort. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Östgatan 2, Arlöv, Burlövs kommun

Östgatan 2

Villa
Arlöv, Burlövs kommun
Bjurfors Malmö Öster
7 995 000 kr
236 + 82 m²
8 rum
755 m² tomt

Nu har du chansen att förvärva detta hus med enormt låga driftkostader för dess storlek, stora salonger, renoverat kök och badrum och härlig trädgård. I ena delen av tillbyggnaden är det förberett för att sätta in ett kök, detta möjliggör huset att användas som genarationsboende. Huset kan även passa musikern som vill ha egen studio, egen företagaren som behöver plats. Huset är unikt i dess utformning och planlösning, en häftlig detalj är att det finns ett kylrum med egen aggregat och brunn perfekt för jägaren. Huset är snyggt integrerat med den nya tillbyggnaden för att ge en känsla av nyproduktion men har fortfarande funkonaliteten av ett äldre hus med den inredda källaren. Här finns även en verkstad om ca 15 kvm för den händiga. Utöver detta finns det två stycken trädäck och förberett för jazzuci ute i trädgården. Ett hus som helt enkelt måste upplevas på plats.

  • Energieffektiv

Visar alla 6