Mäklare Jacob Friberg

Jacob Friberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Jägersrovägen 8A, Västra Kattarp, Malmö kommun

Jägersrovägen 8A

Lägenhet
Västra Kattarp, Malmö kommun
995 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/4
4 368 kr/mån
13 630 kr/m²

På bekvämt våningsplan i fastigheten finns denna gavellägenheten med två sovrum. Här kan man njuta av kvadratsmarta ytor fördelade på ett charmigt originalkök med matplats, ett rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier, två sovrum, ett renoverat badrum och gäst-wc av föreningen i samband med stambytet 2016/2017. Detta är en av få lägenheter i föreningen som har två wc. Som pricken över i:et har man många goda förvaringsutrymmen i form av inbyggda garderober och en klädkammare i lägenheten. I källaren disponerar man även över ett förråd och ett matförråd. En perfekt bostad för paret eller familjen. Här är det lätt att trivas och bo med grönskande omgivningar, dagis och skolor. Området erbjuder närhet till god service med bland annat Ica Maxi ett par minuter bort. Inre och yttre ringvägen! Det finns även goda bussförbindelser in till City. Välskött Riksbyggen föreningen med fina gårdar med både grill- och lekplatser för medlemmarna. I avgiften ingår även bredband i avgiften!

Östgatan 2, Arlöv, Burlövs kommun

Östgatan 2

Villa
Arlöv, Burlövs kommun
Bjurfors Malmö Öster
7 995 000 kr
236 + 82 m²
8 rum
755 m² tomt

Nu har du chansen att förvärva detta hus med enormt låga driftkostader för dess storlek, stora salonger, renoverat kök och badrum och härlig trädgård. I ena delen av tillbyggnaden är det förberett för att sätta in ett kök, detta möjliggör huset att användas som genarationsboende. Huset kan även passa musikern som vill ha egen studio, egen företagaren som behöver plats. Huset är unikt i dess utformning och planlösning, en häftlig detalj är att det finns ett kylrum med egen aggregat och brunn perfekt för jägaren. Huset är snyggt integrerat med den nya tillbyggnaden för att ge en känsla av nyproduktion men har fortfarande funkonaliteten av ett äldre hus med den inredda källaren. Här finns även en verkstad om ca 15 kvm för den händiga. Utöver detta finns det två stycken trädäck och förberett för jazzuci ute i trädgården. Ett hus som helt enkelt måste upplevas på plats.

Neptunigatan 75, Västra Hamnen, Malmö kommun

Neptunigatan 75

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Öster
1 750 000 kr
34 m²
1 rum
vån 2/7
3 155 kr/mån
51 471 kr/m²

Denna trivsamma etta säljs är nu till salu. Balkongen vetter mot söder och har härlig utsikt mot kanalen. Fina materialval med påkostat kök från Vedum med vita luckor- Inbyggd vägghängd säng som sparar plats ingår i köpet. Garderoben är också inredd till en walk-in-closet, detta ingår i köpet. Badrummet är utrustat med tvättmaskin/torktumlare. Välkommen att bli den första att bosätta dig i denna fina lägenhet! Precis vid Malmö Saluhall, mellan Gamla Väster och Västra Hamnen byggs en ny stadsdel upp. Präglat av kanalerna och varvsmiljön bildas här ett helt nytt uttryck, en träffsäker blandning av byggnader och verksamheter. Brf Varvsporten ger dig närhet till centralstationen, universitet, City, havet och Ribban. Här bor du på trendigt läge med ett brett utbud av restauranger och service i bostadens absoluta närområde.

  • Balkong
  • Hiss
Norrbäcksgatan 39, Kroksbäck, Malmö kommun

Norrbäcksgatan 39

Lägenhet
Kroksbäck, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Öster
1 395 000 kr
87,5 m²
3.5 rum
vån 8/8
5 804 kr/mån
15 943 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 3,5:a om 87 m² som är belägen högst upp i huset. Här bor du i en välskött HSB-förening med tillgång till fina gröna gårdar med boulebana, grillplats, utemöbler och lekplats. Bostaden är genomgående och erbjuder en underbar inglasad balkong i öster som nås från bostadens två sovrum. Utöver detta finns här ett trevligt kök med matplats för 4-6 personer, stort badrum och gästtoalett. På Kroksbäck bor man på bekvämt avstånd till centrum och med direkt närhet till härliga grönområden. På kort promenadavstånd når man stadsdelen Hyllie, för närvarande under uppbyggnad, som kommer att erbjuda shopping och nöjen i världsklass. Hyllie dessutom snabb tågförbindelse till Köpenhamn via Citytunneln.

  • Balkong
  • Hiss
Vannagårdsgatan 186, Husie, Malmö kommun

Vannagårdsgatan 186

Lägenhet
Husie, Malmö kommun
2 349 000 kr
106 m²
4 rum
vån 2/3
5 358 kr/mån
22 160 kr/m²

Mitt i det familjevänliga området Husie hittar vi denna rymliga och välplanerade etagelägenhet i två plan. Den öppna planlösningen och uteplatsen ger känslan av ett radhus snarare än en lägenhet. Med tre bra sovrum på ovanvåningen och stort vardagsrum samt kök med stor matplats på nedre plan har man här en smart planlösning som passar perfekt för familjen. Bostaden bjuder på renoverad uteplats i soligt sydvästläge, en balkong med utgång från vardagsrummet och som leder via trappa ner till uteplatsen som är omgärdad av staket. I området bor det mestadels barnfamiljer och bostaden finns mitt i det lilla område som utgörs av Vannagårdsgatan och Bäcklundgatan och bjuder på blandad bebyggelse med villor, radhus och lägenheter. Här är barnvänligt med en välskött innergård och flera lekplatser. Endast ett stenkast bort ligger den mycket populära och omtyckta Bäckagårdsskolan. Risebergabäcken ringlar sig förbi precis i utkanten av kvarteret med stora naturområden längs med. Här bor du precis i utkanten av Malmö med natur och öppna fält som granne men vill du ta dig till staden så kör du till Värnhem på ca 10 mintuer. Låter det intressant? Lämna gärna en intresseanmälan!

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 5