Nordengatan 3B

Övre Vasastaden, Linköpings kommun Se på karta

2 100 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
54 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 6, hiss finns
Byggår
2016
Förening
BRF Vasagården i Linköping
Om föreningen
Avgift
3 859 kr/mån
Pris/m²
38 889 kr/m²

Välkommen till ett boendet för dig som önskar det lilla extra. Hela lägenheten präglas av smakfulla färgsättningar och exklusiva materialval, vilket bidrar till ett harmoniskt boende i skön miljö.

Denna välplanerade lägenhet erbjuder vardagsrum i öppen planlösning mot kök i toppskick. Sällskapsytorna präglas av ljus och rymd tack vare de stora fönsterpartierna. Vidare erbjuder bostaden ett stort, helkaklat badrum med stilrena och smakfulla materialval. För bekvämlighetens skull finns här också både tork- och tvättmaskin. Lägenhetens sovrum är väl tilltaget med gott om förvaringsmöjligheter samt utgång till den rymliga balkongen
med gott om plats för möblemang.

Utöver avgiften på 3508 kr tillkommer schablontillägg för el på 270kr/mån och internet 100/100 MB/S på 98kr/mån.

Lägenheten disponerar ett rymligt källarförråd om 6 kvm och garage finns i huset (separat kö).

Nordengatan ligger i ett lugnt område som ändå erbjuder liv och rörelse. Övre Vasastaden har tagit form under de senaste fem åren och präglas av modern arkitektur och har redan etablerat sig som ett eftertraktat bostadsområde. Här finns bra närservice, populära restauranger och med en kort promenad når man resecentrum och Linköpings innerstad. För studenten nås universitetet på bara 15 minuter med cykel. Dessutom bor ni med närhet till Linköpings norra köpområde, där ni bland annat hittar IKEA och många andra varuhus.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Linköping

Kontakta mäklaren

Johan Carlfjord

Bjurfors Linköping
Mäklare Johan Carlfjord, Bjurfors Linköping
0760514404