Bjurfors Linköping

Bjurfors Linköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Linggatan 5B, Vasastaden, Linköpings kommun
  • Sön 4 aug kl 11:30
Linggatan 5B, Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
Linggatan 5B, Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

Linggatan 5B

Lägenhet
Vasastaden, Linköpings kommun
1 495 000 kr
42,9 m²
2 rum
vån 1
2 670 kr/mån
34 848 kr/m²

Välplanerad bostad på 42,9 kvadratmeter med kök i modernt skick med ljus skåpsinredning. Rymligt ljust sovrum och ett väl tilltaget vardagsrum med stora fönster som ger rikligt ljusinsläpp. Här finns plats för både soffmöblemang samt matbord för ett större sällskap. Modernt helkaklat badrum. Bostaden har goda förvaringsmöjligheter i hallen. Utöver garderoberna disponerar lägenhetsinnehavaren över ett källarförråd samt ett mindre matkällarförråd. Riksbyggen Linköpingshus nr 4 är en stabil förening med god ekonomi och låga avgifter. Här bor ni i populära kvarter med en kort promenad till Linköping City, Resecentrum och med cykelavstånd till universitetsområdet. Närhet till matbutik, gym, restauranger, bageri och pizzerior. Lägenheten är perfekt för dig som vill flytta hemifrån, studerar, jobbar eller som övernattningslägenhet. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Skvadronsgatan 8, Södra Ekkällan, Linköpings kommun
  • Sön 4 aug kl 16:45
Skvadronsgatan 8, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 2
Skvadronsgatan 8, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 3

Skvadronsgatan 8

Lägenhet
Södra Ekkällan, Linköpings kommun
2 495 000 kr
65 m²
3 rum
vån 3/5
5 023 kr/mån
38 385 kr/m²

Här finns den perfekta trean till salu, och sökandet kan nu avslutas! Belägen på våning tre erbjuder denna lägenhet en optimal planlösning på en attraktiv adress i populära Södra Ekkällan. I huset finns hiss och garage i källarplan och lägenheten präglas av ljusa och fräscha materialval samt generösa ljusflöden från fönster i två olika riktningar. Fördelarna med bostaden är många, med en väl genomtänkt planlösning som inkluderar en rymlig skjutdörrsgarderob vid entrén. Där finns också ett helkaklat duschrum med toalett och tvättavdelning. Vidare in i lägenheten möts man av ett vardagsrum i halvöppen planlösning mot det smakfulla köket, utrustat med vita skåpsluckor, bänkskiva i laminat och modern maskinell utrustning. Det luftiga vardagsrummet har gott om plats för umgänge och ligger halvt öppet mot köket med gott om utrymme för matplats. Från köket nås inglasad balkong. Det finns två sovrum i lägenheten, varav det ena är större och har en hel garderobsvägg för optimal förvaring. Bostadsrättsföreningen Brf Arenan är välskött med en engagerad styrelse och stabil ekonomi. Här finns även gemensamma faciliteter som en fantastisk takterass, en komplett övernattningslägenhet med kök och badrum samt en vacker innergård med sittplatser och utegym. Området Södra Ekkällan har mycket att erbjuda med sitt centrala läge mellan stadskärnan och det gröna landskapet. Nära till Universitetssjukhuset och Garnisonen, samt bekvämt avstånd till matbutiker, skolor, förskolor och träningsanläggningar som Friskis och Svettis och Nordic Wellness. Goda buss- och cykelförbindelser finns också till övriga delar av staden. Detta boende passar lika bra för äldre som för yngre målgrupper. Varmt välkomna att utforska er potentiella drömbostad!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kungsberget 2, Tannefors, Linköpings kommun
  • Sön 4 aug kl 10:30
Kungsberget 2, Tannefors, Linköpings kommun, bild 2
Kungsberget 2, Tannefors, Linköpings kommun, bild 3

Kungsberget 2

Lägenhet
Tannefors, Linköpings kommun
1 695 000 kr
44 m²
2 rum
vån 3
2 739 kr/mån
38 523 kr/m²

Tag chansen att förvärva denna hemtrevliga och smakfulla 2:a med hiss i huset! Här bor du med fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Lägenheten erbjuder fräscht kök i gott skick. Vardagsrummet genomsyras av ljus och rymd tack vare de härliga fönsterpartierna, från vardagsrummet nås balkongen med plats för enklare möblering. I lägenheten finns ett sovrum med utrymme för förvaringsmöjligheter. Vidare erbjuds fräscht helkaklat badrum med attraktiva materialval. Väletablerad förening med låg belåning och låga avgifter. Här bor ni i ett attraktivt och centralt läge med direkt närhet till centrums utbud av restauranger, butiker, service och även till Saab. Inom bekvämt gångavstånd finns Stångån med trevliga gångstråk. Varmt välkommen på visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lärdomsgatan 1, Vallastaden, Linköpings kommun
  • Sön 4 aug kl 14:00
Lärdomsgatan 1, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 2
Lärdomsgatan 1, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 3

Lärdomsgatan 1

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
1 850 000 kr
45,9 m²
2 rum
vån 3
3 711 kr/mån
40 305 kr/m²

Välkommen till denna moderna lägenhet på tredje våningen. Bostaden är i toppskick och erbjuder en öppen planlösning, imponerande takhöjd om 4,6 meter och en rymlig balkong i söderläge med sol hela dagen. Denna välplanerade bostad om ca 46 kvadratmeter är belägen högt upp i huset i en byggnad med hiss, på en attraktiv adress. Lägenheten har en enhetlig golvbeläggning och ljusa ytskikt som harmoniserar med den stilfulla inredningen. Köket från Ballingslöv är utrustat med bänkskiva i marmor, högkvalitativa vitvaror och erbjuder gott om förvaring. Badrummet är elegant och är utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Det rymliga vardagsrummet har en social öppen planlösning mot köket, vilket förstärker känslan av gemenskap. Från vardagsrummet når du den generösa balkongen som bjuder på härlig sol hela dagen. Denna genomtänkta och stilsäkra lägenhet är unik med sin perfekta planlösning och höga standard. Vallastaden är en häftig stadsdel där olika arkitekter har fått ge uttryck i färg och form och tillsammans skapat ett unikt område med fokus på social och miljömässig hållbarhet, där varje fastighet är speciell. Flera av gatorna har fått sitt namn från svenska nobelpristagare varav en är Nanna Svartz. Vallastaden är belägen precis invid Linköpings universitet, gym/sporthall och Mjärdevi. Vidare är det gång/cykelavstånd till US, Linköpings golfklubb och in till centrum. I området har nya kvarterskrogar öppnat upp liksom en obemannad mataffär. I det intilliggande området Djurgården finns annan närservice i form av matbutik, fler restauranger, systembolag, butiker, gym och apotek. Genom Vallastaden rinner Smedstadsbäcken med intilliggande promenadstråk och runt omkring hittar du flera grönområden, eklandskapet med fina promenadstråk och Vallaskogen med vacker natur. Parken Paradiset i Vallastaden mottog under 2020 priset för Sveriges bästa landskapsarkitektur. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Westmansgatan 20B, Valla, Linköpings kommun
  • Sön 4 aug kl 15:45

Westmansgatan 20B

Lägenhet
Valla, Linköpings kommun
1 695 000 kr
32 m²
1 rum
vån 1
2 596 kr/mån
52 969 kr/m²

Det perfekta boendet för dig som önskar det lilla extra med stor uteplats. Denna välplanerade lägenhet erbjuder fräscht kök med bra arbetsytor och även diskmaskin. Från denna delen av bostaden nås uteplatsen. Uteplatsen är väl tilltagen och här finns gott om plats för möbler. Vardagsrummet genomsyras av ljus och rymd tack vare de härliga fönsterpartierna. Vidare erbjuder bostaden ett stort badrum med stilrena och snygga val av material, golvytan i badrummet är generöst och för bekvämlighetens skull finns kombinerad tvättmaskin- och torkmaskin. Valla är ett lugnt och centralt område mellan centrum och universitetet. I närområdet finns ett trivsamt utbud av restauranger och lokala kvarterskrogar och mataffärer. Till stadskärnan cyklar man på ca 5 minuter och likaså till US, LIU och Resecentrum. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Westmansgatan 90, Valla, Linköpings kommun
  • Sön 4 aug kl 15:00

Westmansgatan 90

Lägenhet
Valla, Linköpings kommun
1 095 000 kr
19 m²
1 rum
vån 2
1 385 kr/mån
57 632 kr/m²

Det perfekta boendet för dig som önskar bo i en smakfull 1:a i en välskött förening med mycket låg avgift. Denna välplanerade lägenhet erbjuder fräscht kök med bra arbetsytor. Vardagsrummet genomsyras av ljus och rymd tack vare de härliga fönsterpartierna. Vidare erbjuder bostaden ett stilrent badrum med väl tilltagen golvyta. Valla är ett lugnt och centralt område mellan centrum och universitetet. I närområdet finns ett trivsamt utbud av restauranger och lokala kvarterskrogar och mataffärer. Till stadskärnan cyklar man på ca 5 minuter och likaså till US, LIU och Resecentrum. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Hiss
Lärdomsgatan 12, Vallastaden, Linköpings kommun

Lärdomsgatan 12

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
1 650 000 kr
47 m²
2 rum
vån 1
4 126 kr/mån
35 106 kr/m²

Välkommen till en unik lägenhet i fantastiska Vallastaden! Denna välplanerade lägenhet erbjuder fräscht kök med bra arbetsytor. Från köket nås bostadens stora balkong i vinkel som sträcker sig till sovrummet. Vardagsrummet genomsyras av ljus och rymd tack vare de stora fönsterpartierna. Vidare erbjuder bostaden ett stort badrum med stilrena och snygga val av material, golvytan i badrummet är generöst och för bekvämlighetens skull finns kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Lägenhetens sovrum är väl disponerat med god förvaring i skjutdörrsgarderober. Brf Magasinet består av 32 lägenheter som är fördelade på två huskroppar och är ritade av två arkitekter som tänkt på varenda detalj. Arkitekterna har skapat byggnader där industrialism möter romantik, flytspacklade betonggolv, vackert trä, återvunna dörrar och vackra konstverk skapar ett lyxigt intryck i hela byggnaden. Här har du tillgång till en gemensam innergård mellan de vackra byggnaderna, vinterträdgård för dig som gillar odling och för dig som vill ta ett morgonbad finns möjligheten i föreningens inomhuspool. Vidare finns möjlighet att umgås i felleshuset där ni finner samlingslokal med kök och övernattningsrum. Vallastaden är en häftig stadsdel där olika arkitekter har fått ge uttryck i färg och form och tillsammans skapat ett unikt område med fokus på social och miljömässig hållbarhet, där varje fastighet är speciell. Flera av gatorna har fått sitt namn från svenska nobelpristagare varav en är Nanna Svartz. Vallastaden är belägen precis invid Linköpings universitet, gym/sporthall och Mjärdevi och med gång/cykelavstånd till US. Här har nya kvarterskrogar öppnat upp liksom en obemannad mataffär. I det intilliggande området Djurgården finns annan närservice i form av matbutik, fler restauranger, butiker, gym och apotek. Genom Vallastaden rinner Smedstadsbäcken med intilliggande promenadstråk och runt omkring hittar du flera grönområden, eklandskapet med fina promenadstråk och Vallaskogen med vacker natur. Parken Paradiset i Vallastaden mottog under 2020 priset för Sveriges bästa landskapsarkitektur. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Valhallagatan 39B, Hejdegården, Linköpings kommun
  • Sön 4 aug kl 16:00
Valhallagatan 39B, Hejdegården, Linköpings kommun, bild 2
Valhallagatan 39B, Hejdegården, Linköpings kommun, bild 3

Valhallagatan 39B

Lägenhet
Hejdegården, Linköpings kommun
1 750 000 kr
46 m²
2 rum
vån 1/3
3 656 kr/mån
38 043 kr/m²

Endast ett stenkast från Stångån bor du här i trivsamma Hejdegården i en 2 rok om 46 kvadratmeter. Ett utmärkt läge för dig som är student eller letar efter ditt första boende. På Valhallagatan 39B välkomnas du in i trevlig bostad med moderna val, välplanerade ytor och en balkong i sydvästläge. Lägenheten har en funktionell och trevlig planlösning med ett ljust vardagsrum med stora fönster som skapar en härlig lyster och rymd, en platsbyggd bokhylla pryder en av väggarna som går utmärkt att använda som kontorsdel. Från vardagsrummet har man access ut till bostadens balkong, här kan du avnjuta många sommardagar med vänner och familj. Bostaden erbjuder ett helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter och ett rymligt sovrum med garderobsförvaring. Det stilfulla och praktiska köket har gott om förvaringsutrymmen och goda arbetsytor samt vid det charmiga burspråket finns plats för matbord. Här bor du med närhet till city och fina promenadstråk längs Stångån. BRF Hasseln är en välskött HSB-förening med stabil och god ekonomi. Belåningen är mycket låg och därför kan månadsavgiften hållas på en låg nivå. Föreningen har senaste åren genomfört omfattande renoveringar, vilket gör att byggnaderna hålls i gott skick. Från lugna Hejdegården är det gångavstånd till Universitetssjukhuset och Medicinska Fakulteten och du tar dig med cykel till Universitetet på ca 15 min. I området finns en minilivs samt en pizzeria, Linköpings nyligen byggda simhall och en kommande stor matbutik. Hejdegården är ett bra beläget och idylliskt område nära Stångåns vackra promenadstråk men samtidigt mycket nära city med dess utbud. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Honnörsgatan 16, Södra Ekkällan, Linköpings kommun
  • Sön 4 aug kl 15:15
Honnörsgatan 16, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 2
Honnörsgatan 16, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 3

Honnörsgatan 16

Lägenhet
Södra Ekkällan, Linköpings kommun
1 895 000 kr
47 m²
2 rum
vån 1
4 173 kr/mån
40 319 kr/m²

Välkommen till Honnörsgatan 16 en bostad belägen i populära Södra Ekkällan, ett lugnt område nära Linköpings stadskärna. Här väntar ett tilltalande hem med ljusa och fina materialval samt välplanerade ytor. Kärnpunkten i bostaden är vardagsrummet som har ett fint ljusinsläpp från fönsterparti och balkong. Den inglasade balkongen tidiglägger våren och förlänger hösten, här kan du avnjuta många fina kvällar. I vardagsrummet finns plats för både matplats och soffgrupp. Ett trevligt kök med gott om arbetsytor och förvaring i öppen planlösning mot vardagsrummet. I det helkaklade badrummet väntar en snygg och tidlös inredning och för bekvämlighetens skull finns här en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Brf Tinnerbäcks Vy har flertal gemensamma faciliteter som du i föreningen får nyttja, högst upp på åttonde våningen finns en bastu och relaxavdelning samt en gemensam terrass. Bostaden ligger i utkanten av Södra Ekkällan med naturskönt läge där utrymme för lugn och ro finns. I Södra Ekkällan finns goda förutsättningar för ett aktivt liv. Honnörsgatan ligger lugnt beläget utanför innerstan med Tinnerö Eklandskap i närhet. Närområdet erbjuder en mycket god närservice, en välsorterad livsmedelsbutik, Stora Coop samt bra förskolor och skolor. Ett barnvänligt område med närhet till många lekplatser. Sjukhuset och polisen ligger intill området vilket skapar en trygg känsla. Området erbjuder bra kommunikationsmöjligheter och bussförbindelser. Du bor med bra cykelavstånd till stadskärnan, US och Universitet. Bostaden lämpar sig perfekt för dig som gillar att ha närhet till stadskärnans utbud men samtidigt till grönområden. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Westmansgatan 88, Valla, Linköpings kommun
  • Tor 1 aug kl 17:00

Westmansgatan 88

Lägenhet
Valla, Linköpings kommun
1 895 000 kr
86 m²
3 rum
vån 2
5 848 kr/mån
22 035 kr/m²

Varmt välkommen till Westmansgatan 88 och denna trerummare på 86 kvadratmeter i rofulla och populära Valla. Bostaden erbjuder luftiga och sociala ytor samt en underbar balkong i söderläge som vetter mot en lummig innergård. På Westmansgatan hittar ni en trivsam lägenhet på tredje våningen med välplanerade ytor och härliga gemenskapsytor. Du välkomnas av en inbjudande hall med plats för avhängning av ytterkläder och vidare in finner du ett stort vardagsrum med plats för soffgrupp, större matbord eller annan möblering. Rymligt kök med gott om arbetsyta och förvaring, från detta rum når du balkongen i söderläge, här kan du avnjuta många dagar i solen med vänner och familj. Lägenheten har två rymliga sovrum med gott om garderober. Helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter. Brf Idrottstävlingen är en stabil och välordnad föreningen med god ekonomi. Föreningen har ett övernattningsrum att hyra för sina medlemmar, grillplats att nyttja samt fyra fräscha tvättstugor. Här bor du med bra grannsämja, fina parker runt omkring dig samt i en trygg förening. Du har cykelavstånd till citylivet, universitetsområdet, Mjärdevi, Linköping C, Universitetssjukhuset och promenadavstånd till motionsområdet i Ryd- och Vallaskogen. I närområdet finns ett trivsamt utbud av restauranger och lokala kvarterskrogar samt en Coop nära. Det finns också goda bussförbindelser via Malmslättsvägen ner till Resecentrum och stadskärnan. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Vretagatan 21, Gottfridsberg, Linköpings kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00

Vretagatan 21

Lägenhet
Gottfridsberg, Linköpings kommun
1 895 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 2
2 812 kr/mån
36 796 kr/m²

Välkommen till Vretagatan 21 och denna underbara tvåa om 51,5 kvadratmeter, belägen i hjärtat av det charmiga Gottfridsberg. Här bor du med närhet till både Linköpings stadskärna och universitetet, med ett hem som kombinerar modern bekvämlighet med historiska detaljer. Lägenheten erbjuder en smart och välplanerad planlösning med ljusa, harmoniska färgval och generösa ljusinsläpp. Du möts av en välkomnande hall med gott om plats för avhängning och förvaring. Vardagsrummet, med sitt fantastiska ljusinsläpp, är helt insynsskyddat och bjuder på en trevlig utsikt över takåsarna och de pittoreska villorna i området. Här finns plats för både en stor soffgrupp och matbord eller arbetshörna. Från vardagsrummet når du den soliga balkongen i söderläge – perfekt för avkoppling och odling. Gottfridsberg är ett omtyckt område med bekvämt gång- och cykelavstånd till både centrum och universitetet. Rydskogens motionscentrum ligger nära till hands för motion, discgolf och naturupplevelser. Bostadsrättsföreningen, med sina 282 lägenheter, har en stabil ekonomi och erbjuder låga avgifter. För medlemmarna finns tillgång till odlingslotter, övernattningsrum, gym, bastu och en stor samlingslokal. Denna lägenhet är en unik kombination av historia och modern komfort, perfekt för den som söker ett hem med karaktär och ett fördelaktig läge. Missa inte chansen att förvärva denna pärla i populära Gottfridsberg. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Rotegatan 6, Södra Ekkällan, Linköpings kommun

Rotegatan 6

Lägenhet
Södra Ekkällan, Linköpings kommun
2 295 000 kr
69 m²
2 rum
vån 7/12
5 064 kr/mån
33 261 kr/m²

Välkomna upp till våning 7 av 12 på Rotegatan 6 med otrolig utsikt. Här erbjuds en lägenhet med hög trivselkänsla, genomgående hög standard och stilfull interiör. Byggnaden är välkänd för sina generösa planlösningar och väl tilltagna balkonger. Ni välkomnas in i hallen med gott om förvaring i skjutdörrsgarderob. Runt hallen når ni det generösa våtrummet med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. Ljusa färgval på väggar och interiör vilket skapar ett hemtrevligt och lugnt intryck. Vidare in till bostadens hjärta, köket. Kvalitativt kök från HTH med generös arbetsyta och gott om förvaringsskåp, intill köket finner ni plats för matgrupp. I öppen planlösning mot köket ligger vardagsrummet som har en stor social yta att möblera på och utgång till den härliga inglasade balkongen med utsikt över Linköping. Ett rymligt sovrum med gott om garderobs förvaring och plats för dubbelsäng. Trivsam bostadsmiljö med stora fönsterpartier som både skapar fina vyer och tillfredställande ljusinsläpp. I Södra Ekkällan finns goda förutsättningar för ett aktivt liv. Rotegatan ligger lugnt beläget utanför innerstan med Tinnerö Eklandskap i närhet. Närområdet erbjuder en mycket god närservice. En välsorterad livsmedelsbutik finns strax intill bostaden samt flera bra förskolor och skolor samt två gym för den aktiva. Sjukhuset och polisen ligger intill området. Södra Ekkällan erbjuder utmärkta kommunikationsmöjligheter och bussförbindelser finns strax utanför dörren. Med 10 minuters cykelväg till centrum och närhet till både US och Universitet ligger lägenheten i ett attraktivt läge. Bostaden lämpar sig perfekt för dig som gillar att ha närhet till stadskärnans utbud men samtidigt till grönområden. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

  • Balkong
  • Hiss
Sankt Larsgatan 6A, Innerstaden, Linköpings kommun
Sankt Larsgatan 6A, Innerstaden, Linköpings kommun, bild 2
Sankt Larsgatan 6A, Innerstaden, Linköpings kommun, bild 3

Sankt Larsgatan 6A

Lägenhet
Innerstaden, Linköpings kommun
1 295 000 kr
24 m²
1 rum
vån 1/5
1 954 kr/mån
53 958 kr/m²

Med sitt centrala läge på den attraktiva adressen S:t Larsgatan 6A finner ni den här spektakulära bostaden med en ypperlig planlösning och en låg månadsavgift - endast några få av dess angenäma egenskaper. Minst sagt ett boende i en klass för sig. Välkomna! En trappa upp möts ni av en utomordentligt välplanerad etta om 24 rymliga kvadratmetrar. Direkt när man kliver in i bostaden känner man hur den genomsyras av ett magiskt ljusinsläpp, en tilltagen takhöjd och stora fönsterpartier som i sig skapar en rymd. Allrumet med fräscha ytskikt och gedigna golv i fiskbensparkett kombinerat med den öppna planlösningen gör bostaden charmig och stilfull. Vidare finns den rogivande sovalkoven, köksvrå i härlig 50-talstil, helkaklat duschrum och hall med goda förvaringsmöjligheter. En bostad som erbjuder allt som kan tänkas behövas och som ni utan tvekan kommer att trivas i. På S:t Larsgatan 6A bor ni bekvämt i Linköping city. Ett stenkast från bostaden finner ni ett stort utbud av shopping, caféer, restauranger, kultur och nöjen, vårdcentraler och härliga uteserveringar sommarhalvåret. Nära adressen finns vackra promenadstråk att njuta av såsom Domkyrkoparken, Trädgårdsföreningen och längs med Stångåpromenaden. Intill finns området Vasastaden som har matbutik Hemköp Priso med välsorterat utbud likväl som flertalet trevliga restauranger. För pendlaren är det endast några få minuter promenadavstånd till Resecentrum och bussterminal med dess goda kommunikationer. Cykelavstånd till Linköpings Universitet och inte långt ifrån finns handelsområdet Tornby med bl a storgrossisten ICA Maxi.

  • Premium
  • Hiss
Sturegatan 3B, Innerstaden, Linköpings kommun
Sturegatan 3B, Innerstaden, Linköpings kommun, bild 2
Sturegatan 3B, Innerstaden, Linköpings kommun, bild 3

Sturegatan 3B

Lägenhet
Innerstaden, Linköpings kommun
1 095 000 kr
24 m²
1 rum
vån 2/5
1 955 kr/mån
45 625 kr/m²

Välkommen och upplev möjligheten att bo på Sturegatan 3B i Linköping! Lägenheten är belägen två trappor upp och med utsikt mot innergården. Denna enrumslägenhet med en smart planlösning är varje kvadratmeter optimalt utnyttjad. Vägen in leds av en rymlig hall med stengolv samt med plats för förvaring. Badrummet har helkaklade väggar och klinkergolv, vilket ger en fräsch känsla. Fiskbensparkett i det ljusa vardagsrummet som drar nytta av stora fönster som ger naturligt ljus. Intill finns en mysig sovalkov och en praktisk kokvrå i ljusa toner. Med bara några minuters promenad når du stadskärnan med sitt breda utbud av butiker, restauranger och nöjen. Linköpings universitet och Universitetssjukhuset är lättillgängliga med cykel, och längs med Stångån finns vackra promenadstråk. Kontakta mäklaren för en visning idag!

  • Premium
  • Hiss
Hejdegatan 48, Hejdegården, Linköpings kommun
  • Borttagen före visning
Hejdegatan 48, Hejdegården, Linköpings kommun, bild 2
Hejdegatan 48, Hejdegården, Linköpings kommun, bild 3

Hejdegatan 48

Lägenhet
Hejdegården, Linköpings kommun
1 650 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/3
3 803 kr/mån
30 556 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
Hagebygatan 67, null, Norrköpings kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00
Hagebygatan 67, null, Norrköpings kommun, bild 2
Hagebygatan 67, null, Norrköpings kommun, bild 3

Hagebygatan 67

Lägenhet
Norrköpings kommun
650 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån -1/4
2 474 kr/mån
16 456 kr/m²

Välkommen till denna lägenhet på 39,5 kvm i Hageby, idealisk för dig som vill renovera och sätta din egen prägel på ditt hem. Lägenheten har potential och är redo att uppdateras efter dina önskemål. Här finns möjligheten att skapa ett hem precis som du vill ha det. Balkongen, med solläge i sydväst, är perfekt för att njuta av soliga dagar och ljumma kvällar. Den erbjuder en bra plats för avkoppling eller att bjuda in vänner. Läget ger bra ljusinsläpp och en trevlig atmosfär. Lägenheten ligger i Hageby, med närhet till både natur och stadens bekvämligheter. Området har goda kommunikationer, affärer och rekreationsmöjligheter. Detta är en lägenhet för dig som vill skapa ett personligt och unikt hem.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Björkliden 179, Malmslätt, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 11:15
Björkliden 179, Malmslätt, Linköpings kommun, bild 2
Björkliden 179, Malmslätt, Linköpings kommun, bild 3

Björkliden 179

Lägenhet
Malmslätt, Linköpings kommun
1 595 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 2/2
6 396 kr/mån
20 063 kr/m²

Välkommen till denna inbjudande bostad där du möts av en entré som erbjuder smart förvaring och gott om plats att hänga av sig kläder. Det rymliga vardagsrummet bjuder in till avkoppling och socialt umgänge med gott om ljusinsläpp och direkt tillgång till balkongen. I huvudsovrummet finner man utsikt mot bakgården och gott om plats för en bekväm dubbelsäng samt generös förvaring. Det andra sovrummet erbjuder bra med ljusinsläpp med utsikt mot innergården. I köket finner du en praktisk yta med gott om plats för matbord och en uppsättning moderna bekvämligheter, inklusive kyl/frys, induktionshäll, ugn, fläkt och diskmaskin. Badrummet är utrustat med praktisk våtrumsmatta, spegelskåp, wc och badkar. Utöver den interna ytan erbjuder föreningen även en tvättstuga, gemensamhetslokal samt bastu. I närområdet åtnjuter ni en trivsam tillvaro i ett charmigt område med närhet till natur, skolor, förskolor, livsmedelsbutiker, restauranger och vårdcentral. Bara ett stenkast bort finner ni närmaste busshållplats med regelbundna avgångar som tar er smidigt in till Linköpings stadskärna. Varmt välkommen att höra av er vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Hannes Alfvéns gata 5, Vallastaden, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 14:00
Hannes Alfvéns gata 5, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 2
Hannes Alfvéns gata 5, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 3

Hannes Alfvéns gata 5

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
1 550 000 kr
36 m²
1 rum
vån 1
2 632 kr/mån
43 056 kr/m²

Varmt välkommen till Hannes Alfvéns gata 5. Ett modernt boende i ett av Linköpings trendigaste områden intill Universitet. En ytsmart lägenhet uppförd år 2017 med tillhörande privat uteplats i västerläge. På det första våningsplan möts man av en välkomnande etta som har allt inklusive lite till. Lägenheten har en trevlig atmosfär med ljusinsläpp genom dess stora fönster, boendet erbjuder likväl goda förvaringsmöjligheter. Det stilrena och kvalitativa köket erbjuder vitvaror från Electrolux i av form av bl a diskmaskin, tvättmaskin samt torktumlare. Allrummet är rymligt och har en sovalkov som lämpar sig perfekt för en större säng och bra yta för matbord samt soffa. Uteplatsen består av ett altan däck där plats ges till större lounge grupp och kafébord, här kan du njuta av många timmar i solen men vänner. En optimal bostad som man inte kan gå miste om! Bostadsrätten ligger i populära Vallastaden som har god närservice. City Gross, en välsorterad matbutik ligger i nära anslutning samt gym, systembolag, apotek m.m. För grönområden ligger Bäckaparken och Vallaparken i området och för den aktiva finns idrottsplatsen rakt över gatan. För att nå Linköpings stadskärna tar det ca 15 minuter med cykel. Bra bussförbindelser då hållsplats finns precis vid lägenheten. Miljöstation finns i en komplementbyggnad i området. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Ulvåsavägen 2A, Valla, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 15:00
Ulvåsavägen 2A, Valla, Linköpings kommun, bild 2
Ulvåsavägen 2A, Valla, Linköpings kommun, bild 3

Ulvåsavägen 2A

Lägenhet
Valla, Linköpings kommun
2 095 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 2/3
2 928 kr/mån
35 812 kr/m²

Välkommen till Ulvåsavägen 2A och denna tvåa på 58,5 kvadratmeter. Bostaden är belägen i stadsdelen Valla som ligger i nära anslutning till Linköpings Universitet och Linköpings stadskärna. Bostaden har genomgående ljusa materialval och stilfull interiör. En välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder och annan möblering samt längre in finns det två garderober för extra förvaring. Ett stilfullt kök men god förvaring och plats för matbord, ett väl tilltaget sovrum och ett fräscht helkaklat badrum. Vardagsrummet bjuder in till stora sociala ytor där en härlig rymd skapas tillsammans med ett fint ljusinsläpp. Här får både soffmöblemang, tv-bänk samt större matbord eller kontorsdel plats. Genom vardagsrummet når du balkongen som ligger i söderläge mot innergården där du kan njuta av en kopp kaffe. Missa inte chansen att förvärva denna hemtrevliga bostad. HSB Brf Ollonborren är en stabil och välskött förening med god ekonomi och avgifter. Föreningen tillhandahåller flertalet faciliteter såsom grillplats på innergården, gym och övernattningslägenhet. Flera gemensamma tvättstugor och till lägenheten finns vindsförråd och källarförråd. Föreningen hyr ut flertalet lokaler vilken tillför goda hyresintäkter. Lägenheten är attraktivt belägen med direkt närhet till det bästa som centrala Linköping har att erbjuda och perfekt för dig som söker ett boende i oslagbar omgivning! Närhet till service, shopping, restauranger och kultur. Härifrån har ni gångavstånd till universitetet och många av stadens stora arbetsplatser som Universitetssjukhuset, Mjärdevi etc som ligger på bekvämt avstånd. Under lediga dagar har ni närhet till Gamla Linköping, Vallaskogen samt Rydskogen med fina motionsspår. Det finns också goda bussförbindelser via Malmslättsvägen ner till Resecentrum och stadskärnan. Bostaden lämpar sig perfekt för er som söker ert första boende eller som studerar. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Nanna Svartz gata 9, Vallastaden, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 12:00
Nanna Svartz gata 9, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 2
Nanna Svartz gata 9, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 3

Nanna Svartz gata 9

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
1 595 000 kr
37,9 + 6,6 m²
1.5 rum
vån 2/4
4 117 kr/mån
42 084 kr/m²

Välkommen till en stilfull 1,5 rok i etage belägen i populära Vallastaden! I ett lugnt och populärt område finner ni denna genomtänkta en och en halv rummare på 37,9 kvadratmeter fördelat över två plan. Lägenheten erbjuder kök i toppskick från Marbodal med högkvalitativa vitvaror för högsta vardagskomfort. Allrummet genomsyras av ljus och rymd tack vare de härliga fönsterpartierna samt en takhöjd om ca 3,75 meter. Vidare erbjuder bostaden ett stort halvkaklat badrum med stilrena och snygga val av material. På loftet finner ni separat sovplats alternativt arbetshörna om 6,6 kvm. Bostaden är genomgående stilren med parkettgolv och målade väggar. Här har ni det perfekta boendet för studenten som vill ha ett billigt boende men samtidigt med alla moderniteter och nära intill Campus! Modern stadsdel som har byggts upp med fokus på gemenskap i en hållbar miljö. Närhet till service såsom Citygross, Apotek, systembolag och grönområden i form av parken Paradiset, Vallaskogen och hela eklandskapet erbjuds och i närmiljön kommer både handel och restauranger växa fram med området. Ett stenkast från området nås även Universitetet och Campushallen för träning. Rakt igenom området porlar Smedstabäcken och det är inte heller långt ifrån Linköpings GK. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Premium
  • Hiss
Gråbrödragatan 12, Vasastaden, Linköpings kommun
Gråbrödragatan 12, Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
Gråbrödragatan 12, Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

Gråbrödragatan 12

Lägenhet
Vasastaden, Linköpings kommun
1 595 000 kr
31,5 m²
1 rum
vån 3/5
2 494 kr/mån
50 635 kr/m²

Ta hissen upp till våning tre och välkomnas in i denna hemtrevliga och ljusa etta om 31,5 kvm belägen med en perfekt balans mellan citypuls och lugn. Bostaden erbjuder en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. Vidare in i lägenheten nås kök och allrum i öppen planlösning med en mysig balkong i söderläge som vetter mot innergården. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. En hemtrevlig lägenhet som är optimal för dig som vill ha nära till allt. Utmärkt köpläge för dig som söker efter din första bostad, letar övernattningslägenhet eller för dig som skall börja studera. I Vasastaden bor du centralt med närhet till Linköpings stadspuls, Universitet, resecentrum, SAAB och cykelavstånd till Universitetet. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skvadronsgatan 16, 51005, Södra Ekkällan, Linköpings kommun
  • Tis 30 jul kl 17:00
Skvadronsgatan 16, 51005, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 2
Skvadronsgatan 16, 51005, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 3

Skvadronsgatan 16, 51005

Lägenhet
Södra Ekkällan, Linköpings kommun
2 695 000 kr
99 m²
4 rum
7 232 kr/mån
27 222 kr/m²

Varmt välkommen till Skvadronsgatan 16 och till denna nyproducerade lägenhet. En välplanerad lägenhet med rymlig uteplats och tre sovrum. En välkomnande hall med bra förvaring i form av skjutdörrsgarderober. Du välkomnas vidare in till en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket har gott om arbetsyta och förvaring, stora ytor för matplats. Rymligt vardagsrum med utgång till uteplatsen där du kan avnjuta många dagar med vänner och familj, uteplats i söderläge mot innergården. Vardagsrummet genomsyras av stora fönster som ger rikligt med ljusinsläpp. Föräldrasovrum med plats för dubbelsäng och i nära anslutning till WC med dusch. Dem andra två sovrummen ger plats för säng och nattduksbord varav det ena med utgång till andra balkongen. Helkaklat duschrum i sober färgsättning med separat tvättmaskin och torktumlare. Missa inte chansen att förvärva denna nyproducerade bostad där du kan flytta rakt in och börja trivas i! I Södra Ekkällan finns goda förutsättningar för ett aktivt liv. Skavdronsgatan ligger lugnt beläget utanför innerstan med Tinnerö Eklandskap i närhet. Närområdet erbjuder en mycket god närservice. En välsorterad livsmedelsbutik finns i närhet samt flera bra förskolor och skolor. Sjukhuset och polisen ligger intill området vilket skapar en trygg känsla. Södra Ekkällan erbjuder bra kommunikationsmöjligheter och bussförbindelser finns straxt utanför dörren. Du bor med bra cykelavstånd till stadskärnan, US och Universitet. Bostaden lämpar sig perfekt för dig som gillar att ha närhet till stadskärnans utbud men samtidigt till grönområden. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Ullevigatan 5, Vasastaden, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 14:15
Ullevigatan 5, Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
Ullevigatan 5, Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

Ullevigatan 5

Lägenhet
Vasastaden, Linköpings kommun
1 795 000 kr
42,5 m²
2 rum
vån 2/3
2 083 kr/mån
42 235 kr/m²

Välkommen till denna charmiga lägenhet på andra våningen i hjärtat av Vasastaden! Här finner du ett modernt kök och badrum som uppfyller alla dina vardagsbehov. När du kliver in möts du av en praktisk hall med gott om avhängningsutrymme, som leder vidare till ett rymligt allrum med utgång till en mysig balkong samt ett större rum intill. Bostadsrättsföreningen är solid med en stark ekonomi och låg skuldsättning, vilket ger dig en trygg och stabil boendemiljö. I direkt närhet finns Övre Vasastadens breda utbud av mataffärer och utmärkta restauranger. Med promenadavstånd till shopping, bibliotek, träningscenter, kultur och parkmiljöer, erbjuder området allt för en bekväm och aktiv livsstil. Till universitetet är cykelavståndet endast 15 minuter, och till US tar det cirka 10 minuter. Dessutom ligger citypulsen bara några minuter bort till fots, och resecentrum med rikstäckande kommunikationer inom räckhåll. Här bor du med närhet till allt som gör livet enkelt och roligt, i en trivsam och välskött förening!

  • Premium
  • Balkong
Honnörsgatan 2, Södra Ekkällan, Linköpings kommun

Honnörsgatan 2

Lägenhet
Södra Ekkällan, Linköpings kommun
1 695 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/6
4 450 kr/mån
31 389 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en unik gavellägenhet i ett av Linköpings attraktivaste områden. På våning två i fastigheten på Honnörsgatan 2 presenteras en tvåa, smakfullt inredd med högkvalitativa materialval. Bostaden är i nyskick och har en välplanerad boyta med sociala ytor i öppen planlösning. Välkomna till Honnörsgatan och trevliga Södra Ekkällan , som är ett lugnt område nära såväl naturområden som centrum. Linköpings rika serviceutbud nås smidigast med buss eller cykel. Lägenheten är belägen på våning två i en fastighet med hiss. Bostaden har genomgående ljusa väggar, vilket gör det enkelt att sätta egen prägel. Den sobra designen kompletteras med golv i parkett respektive klinker. Köket och vardagsrummet förenas i en öppen planlösning, vilket bidrar till en ökad trivselkänsla. Bostaden har ett helkaklat badrum med möjlighet att installera tvättmaskin. Till bostaden hör ett källarförråd som nås med hiss. Utöver den interna ytan erbjuder föreningen en gemensamhetslokal med bastu och en övernattningslägenhet. Det är inga avgiftshöjningar planerade i föreningen. Föreningen är mån om sina medlemmar och prioriterar en stabil och välskött ekonomi. Bo med närhet till natur och Tinnerö Eklandskap. Här har ni bra cykelavstånd ner till stadskärnan, US och Universitetet. Goda bussförbindelser precis utanför. God närservice finns att tillgå i närliggande Coop-butik. Närhet till flera förskolor, skolor samt motionsanläggningar.

  • Hiss
Klosterledsgatan 29C, Vadstena, Vadstena kommun
  • Tor 1 aug kl 17:30

Klosterledsgatan 29C

Radhus
Vadstena, Vadstena kommun
2 295 000 kr
125,8 m²
4.5 rum
7 776 kr/mån
18 243 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva detta radhus beläget i Vadstena. Bostaden är i gott skick och har en välplanerad boyta med bra sällskapsytor fördelat i två plan! På entréplan erbjuds vardagsrum med härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna, stilrent kök med plats för matbord, separat tvättstuga/groventré, helkaklat badrum och förråd för extra förvaring. Vidare en våning upp erbjuder bostaden tre sovrum, klädkammare och ett badrum. Ett av sovrummen är större och lämpar sig som föräldrasovrum. Detta sovrum är utrustat med skjutdörrsgarderob med gott om förvaring. På övre plan når man huset balkong med eftermiddags och kvällssol. Bostaden ligger vid ett fint läge med välkomnande framsida som utgörs av stor asfalterad parkering med plats för flera bilar. Utrymme för en bil finns under carport. Trädgårdssidan utgörs av nybyggt inglasat uterum, trevligt nybyggt trädäck och gräsmatta, perfekt för dig med gröna fingrar. Gott om plats för utemöbler, här kan ni njuta av morgon och förmiddagssol. På husets framsida har man utsikt mot klosterkyrkan. Vidare erbjuder trädgården ett förråd på framsidan. Vadstena är en charmig stad vid Vätterns strand känd för sin rika historia och kulturella arv. Här kan du njuta av en idyllisk småstadskänsla med vackra omgivningar, historiska byggnader och grönskande parker. Stadens centrum erbjuder mysiga caféer, restauranger och unika butiker. Vadstena slott och klosterkyrkan är bara några av de historiska pärlor du kan utforska. Med goda kommunikationer och närhet till både natur och stadsliv är Vadstena en perfekt plats att kalla hem. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 44