Bjurfors Linköping

Bjurfors Linköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Linggatan 7A, Vasastaden, Linköpings kommun
 • Sön 21 apr kl 12:30
Linggatan 7A, Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
Linggatan 7A, Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

Linggatan 7A

Lägenhet
Vasastaden, Linköpings kommun
1 550 000 kr
42,9 m²
2 rum
vån 1
2 856 kr/mån
36 131 kr/m²

Denna välplanerade lägenhet erbjuder kök i gott skick med bardisk och plats för stort matbord. Vardagsrummet genomsyras av ljus och rymd tack vare de härliga fönsterpartierna. Den välplanerade ytan gör det möjligt för både säng, soffgrupp och tv-möbel. Vidare erbjuder bostaden ett badrum med stilrena och snygga val av material. Goda förvaringsmöjligheter i lägenheten samt i tillhörande förråd. Här bor du i en stabil förening i populära Vasastaden med låga månadsavgifter och god ekonomi. Inom föreningen finns flertalet föreningsgemensamma faciliteter så som tvättstuga, gym/träningslokal, cykelförråd och gemensamma grillplatser i de lummiga innergårdarna. Runt hörnet ligger den välsorterade matbutiken Priso samt flertalet bra restauranger. För pendlare så har ni endast några minuter till resecentrum och fjärrbussterminalen. Goda kommunikationer med buss och cykelförbindelser till övriga staden. Om du söker en lägenhet belägen i ett attraktivt område, vill bo i en stabil föreningen och med närhet till det mesta är detta en lägenhet för dig. Välkommen på visning!

 • Premium
Skvadronsgatan 16, 51005, Södra Ekkällan, Linköpings kommun
 • Sön 21 apr kl 11:30
Skvadronsgatan 16, 51005, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 2
Skvadronsgatan 16, 51005, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 3

Skvadronsgatan 16, 51005

Lägenhet
Södra Ekkällan, Linköpings kommun
2 795 000 kr
99 m²
4 rum
7 232 kr/mån
28 232 kr/m²

Varmt välkommen till Skvadronsgatan 16 och till denna nyproducerade lägenhet. En välplanerad lägenhet med rymlig uteplats och tre sovrum. En välkomnande hall med bra förvaring i form av skjutdörrsgarderober. Du välkomnas vidare in till en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket har gott om arbetsyta och förvaring, stora ytor för matplats. Rymligt vardagsrum med utgång till uteplatsen där du kan avnjuta många dagar med vänner och familj, uteplats i söderläge mot innergården. Vardagsrummet genomsyras av stora fönster som ger rikligt med ljusinsläpp. Föräldrasovrum med plats för dubbelsäng och i nära anslutning till WC med dusch. Dem andra två sovrummen ger plats för säng och nattduksbord varav det ena med utgång till andra balkongen. Helkaklat duschrum i sober färgsättning med separat tvättmaskin och torktumlare. Missa inte chansen att förvärva denna nyproducerade bostad där du kan flytta rakt in och börja trivas i! I Södra Ekkällan finns goda förutsättningar för ett aktivt liv. Skavdronsgatan ligger lugnt beläget utanför innerstan med Tinnerö Eklandskap i närhet. Närområdet erbjuder en mycket god närservice. En välsorterad livsmedelsbutik finns i närhet samt flera bra förskolor och skolor. Sjukhuset och polisen ligger intill området vilket skapar en trygg känsla. Södra Ekkällan erbjuder bra kommunikationsmöjligheter och bussförbindelser finns straxt utanför dörren. Du bor med bra cykelavstånd till stadskärnan, US och Universitet. Bostaden lämpar sig perfekt för dig som gillar att ha närhet till stadskärnans utbud men samtidigt till grönområden. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Johannes Magnus väg 32, Vallastaden, Linköpings kommun
 • Sön 21 apr kl 11:00
Johannes Magnus väg 32, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 2
Johannes Magnus väg 32, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 3

Johannes Magnus väg 32

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
2 195 000 kr
55 m²
1.5 rum
vån 4
4 448 kr/mån
39 909 kr/m²

Välkommen till denna lägenhet högst upp i huset på våning fyra. Bostaden är i nyskick med öppen planlösning, högt i tak med en höjd om 4,6 meter och stor balkong i väster med sol större delen av dagen tills solen går ner. Söker ni en modern 1,5:a i hjärtat av Vallastaden? Då har ni hittat rätt! På våning fyra i hus med hiss på attraktiv adress om 55 kvadratmeter finner ni detta välplanerade boende i toppskick. Här samsas enhetliga golv och ljusa ytskikt tillsammans med stilfull interiör. Kvalitativt kök från Ballingslöv med högkvalitativ maskinell utrustning från Siemens. I köket finns extra förvaring i vitrinskåp utöver förvaring bakom ljusa skåpsluckor. Snyggt duschrum med egen tvättavdelning. Väl tilltaget vardagsrum med social och öppen planlösning mot kök, vilket bidrar till extra gemensamhetskänsla. Från vardagsrummet nås den väl tilltagna balkongen med härlig kvällssol. För bekvämlighet är de stora fönsterpartierna utrustade med helautomatiska jalusier med sol- och vindsensorer. En stilsäker lägenhet som är genomtänkt i alla avseenden - unik lägenhet, perfekt planlösning och hög standard. Här har ZIN Arkitektur skapat ett bostadshus helt i trä. Ambitionen med projektet var att skapa smarta boenden i ett hus med minimal klimatpåverkan. På taket finns en vinterträdgård i glas där de boende kan uppleva utsikt och årstider. Vidare finns ett felleshus på innergården där föreningarnas medlemmar har tillgång till både övernattningsmöjlighet och gemensamhetslokal. Inspirationen här har främst återspeglats i yteffektivitet, hållbara material och lekfull gestaltning. Vallastaden är belägen precis invid Linköpings universitet, gym/sporthall och Mjärdevi och med gång/cykelavstånd till US. Här har nya kvarterskrogar öppnat upp liksom en obemannad mataffär. I det intilliggande området Djurgården finns annan närservice i form av matbutik, fler restauranger, butiker, gym och apotek. Genom Vallastaden rinner Smedstadsbäcken med intilliggande promenadstråk och runt omkring hittar du flera grönområden, eklandskapet med fina promenadstråk och Vallaskogen med vacker natur. Parken Paradiset i Vallastaden mottog under 2020 priset för Sveriges bästa landskapsarkitektur. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Honnörsgatan 10, Södra Ekkällan, Linköpings kommun
 • Sön 21 apr kl 11:00
Honnörsgatan 10, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 2
Honnörsgatan 10, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 3

Honnörsgatan 10

Lägenhet
Södra Ekkällan, Linköpings kommun
3 050 000 kr
99 m²
4 rum
vån 2/4
7 233 kr/mån
30 808 kr/m²

Välkommen till Honnörsgatan 10 och denna 4 rok om välplanerade 99 kvm. Ni välkomnas in i hallen med bra förvaring i skjutdörrsgarderober. Vidare möts ni av det luftiga och rymliga vardagsrummet med ett härligt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna, härifrån nås även bostadens balkong i västerläge. Med delvis öppen planlösning tar men sig med enkelhet från vardagsrummet till det smakfulla köksdelen med rymlig matplats. Välutrustat Marbodalkök med rostfria vitvaror från Electrolux. Bostaden erbjuder tre rymliga och ljusa sovrum med garderobslösning till samtliga ytor i eller intill rummet. Tacksamt med två stycken duschrum helkaklat med grått klinker på golv och vitt kakel på vägg. I det större våtrummet finner ni även tvätt avdelningen med separat tork- och tvättmaskin från Electrolux med ovanliggande bänk yta. Samtliga torrutrymmen har stilrent ekparkettgolv kombinerat med trösklar av samma träslag och socklar i vitt och väggar målade i ljus ton. I Södra Ekkällan finns goda förutsättningar för ett aktivt liv. Skavdronsgatan ligger lugnt beläget utanför innerstan med Tinnerö Eklandskap i närhet. Närområdet erbjuder en mycket god närservice. En välsorterad livsmedelsbutik finns i närhet samt flera bra förskolor och skolor. Sjukhuset och polisen ligger intill området vilket skapar en trygg känsla. Södra Ekkällan erbjuder bra kommunikationsmöjligheter och bussförbindelser finns straxt utanför dörren. Du bor med bra cykelavstånd till stadskärnan, US och Universitet. Bostaden lämpar sig perfekt för dig som gillar att ha närhet till stadskärnans utbud men samtidigt till grönområden. Bilderna är från bostad en våning ned, 31101. Vardagsrummet har en väggfärg annars är samtliga väggar vita. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Kvinnebyvägen 9, Hjulsbro, Linköpings kommun

Kvinnebyvägen 9

Lägenhet
Hjulsbro, Linköpings kommun
1 895 000 kr
85,5 m²
3 rum
vån 1/2
4 498 kr/mån
22 164 kr/m²

Stig in i denna stilfulla trerummare på bottenvåningen med tillstånd att bygga uteplats från balkongen. Vid övertagandet av den nuvarande ägaren genomgick lägenheten en omfattande renovering från grunden, inklusive alla ytor, kök och badrum Här kan du bo i ett fridfullt och trevligt område, endast en kort bilresa från Linköpings stadskärna, resecentrum och flygplats. Från lägenheten kan du njuta av utsikten över grönområden med bouleplaner, grillplatser och skogsområden. Utöver detta finns det bekväma bussförbindelser som tar dig in till stadens puls. Inom gångavstånd på cirka 10 minuter ligger Ekholmens centrum, där du hittar ett brett utbud av butiker, restauranger och serviceinrättningar. Inom en radie av 4 km finns även Vidingsjö motionscenter, Hackefors skid- och motionsspår, Landeryds golfbana och Ullstämma återvinningsstation. För familjer finns närhet till förskolor och skolor, vilket gör detta till ett idealiskt läge för en aktiv livsstil med bekvämligheter inom räckhåll. Ta gärna kontakt med vår mäklare, Gustav Spetz, för ytterligare information eller för att boka en visning. Välkommen!

 • Balkong
Fridtunagatan 10, Valla, Linköpings kommun
 • Sön 21 apr kl 14:30
Fridtunagatan 10, Valla, Linköpings kommun, bild 2
Fridtunagatan 10, Valla, Linköpings kommun, bild 3

Fridtunagatan 10

Lägenhet
Valla, Linköpings kommun
3 995 000 kr
94 m²
4 rum
vån 4/5
6 624 kr/mån
42 500 kr/m²

Denna lägenhet på våning fyra högst upp i byggnadsdelen erbjuder en bekväm livsstil med praktiska bekvämligheter och stilfull design. Med en rymlig inglasad balkong i soligt sydvästläge kan ni njuta av ljusa dagar mot lugnande innergård. Entrén är rymlig med klinkergolv och smart förvaring i skjutgarderober. Det välutrustade köket från Marbodal har en elegant stenskiva och en separat matplats som integreras smidigt med vardagsrummet. De tre sovrummen inkluderar ett större föräldrasovrum och ger flexibla användningsmöjligheter. Två våtrum, varav ett med dusch och det andra med badkar och tvättstugedel, erbjuder bekvämlighet och stilrena detaljer. Smarta hem-funktioner ger dig enkel kontroll över belysningen och andra elektroniska enheter. Bostadsrättsföreningens avgifter inkluderar TV, bredband och IP-telefoni till förmånlig kostnad samt individuell mätning av elförbrukning för en mer rättvis fördelning av utgifterna. Med hiss till källaren finns gott om förvaringsutrymme, inklusive cykelförråd och privat förråd. Innergården erbjuder en trivsam miljö med pergola, grillplats och lekplats. Det centrala läget vid Johannesborgsparken ger närhet till stadskärnan, Universitetssjukhuset och Mjärdevi, vilket gör detta till ett perfekt val för den som söker bekvämlighet och naturnära omgivningar.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Skogsbärsvägen 23, Kaggebo, Valdemarsviks kommun
 • Sön 21 apr kl 12:00

Skogsbärsvägen 23

Fritidshus
Kaggebo, Valdemarsviks kommun
2 195 000 kr
69 + 25 m²
4 rum
1 889 m² tomt

Välkommen till Skogsbärsvägen 23, där charm och närhet till naturen förenas. Beläget i det idylliska Kaggebo, har detta hem allt du behöver för att omfamna en avslappnad livsstil nära havet och bland skogarna. Denna rymliga stuga på 69 kvm är i bra skick erbjuder en bekväm tillflyktsort för dig och din familj. Med två mysiga sovrum, ett välutrustat kök och ett vardagsrum komplett med en öppen spis, finns det gott om utrymme för avkoppling och umgänge. Stora fönster släpper in naturligt ljus och ger en härlig utsikt över det omgivande landskapet. Uteplatsen är perfekt för att njuta av det underbara vädret, med en skyddad del under tak och en altan som vetter mot den vackra skogen. Här kan du njuta av frukostar utomhus eller samlas med vänner och familj för grillkvällar. Den tillhörande gäststugan på 25 kvm, som byggdes för cirka åtta år sedan, erbjuder ytterligare utrymme för gäster eller möjligheten att skapa ett eget privat utrymme för arbete eller hobbyverksamhet. Det finns möjlighet att installera trinettkök och våtutrymmen. Detta hem erbjuder en lugn och avskild atmosfär, beläget längre upp på en återvändsgata med en baksida som gränsar mot orörd skogsmark, vilket ger en känsla av total integritet och ro. Förutom boendet erbjuder Kaggebo också ett rikt utbud av fritidsaktiviteter. Med tillgång till välanordnade bryggor, badplatser och ett poolområde med bastu, finns det alltid något att upptäcka och njuta av. För de aktiva finns tennisbanor och en aktivitetsbana, medan den trevliga kiosken med utomhusservering är perfekt för att avsluta en dag fylld av äventyr med något gott att äta. Ge dig själv möjligheten att äga denna pärla i en av Sveriges mest eftertraktade fritidsdestinationer. Välkomna anmäl ert intresse.

 • Plus
Sturegatan 3B, Innerstaden, Linköpings kommun
Sturegatan 3B, Innerstaden, Linköpings kommun, bild 2
Sturegatan 3B, Innerstaden, Linköpings kommun, bild 3

Sturegatan 3B

Lägenhet
Innerstaden, Linköpings kommun
1 195 000 kr
24 m²
1 rum
vån 2/5
1 955 kr/mån
49 792 kr/m²

Välkommen och upplev möjligheten att bo på Sturegatan 3B i Linköping! Lägenheten är belägen två trappor upp och med utsikt mot innergården. Denna enrumslägenhet med en smart planlösning är varje kvadratmeter optimalt utnyttjad. Vägen in leds av en rymlig hall med stengolv samt med plats för förvaring. Badrummet har helkaklade väggar och klinkergolv, vilket ger en fräsch känsla. Fiskbensparkett i det ljusa vardagsrummet som drar nytta av stora fönster som ger naturligt ljus. Intill finns en mysig sovalkov och en praktisk kokvrå i ljusa toner. Med bara några minuters promenad når du stadskärnan med sitt breda utbud av butiker, restauranger och nöjen. Linköpings universitet och Universitetssjukhuset är lättillgängliga med cykel, och längs med Stångån finns vackra promenadstråk. Kontakta mäklaren för en visning idag!

 • Premium
 • Hiss
Blåeldsvägen 54B, Sturefors, Linköpings kommun
Blåeldsvägen 54B, Sturefors, Linköpings kommun, bild 2
Blåeldsvägen 54B, Sturefors, Linköpings kommun, bild 3

Blåeldsvägen 54B

Lägenhet
Sturefors, Linköpings kommun
1 895 000 kr
86 m²
3 rum
vån 2/2
3 156 kr/mån
22 035 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna smakfulla trea på Blåeldsvägen 54B. Bostaden är bekvämt belägen en trappa upp med separat entré och uteplats på markplan. Här presenteras tre rum och kök om hela 86 kvm, vars genomtänkta planlösning skapar en luftig atmosfär. Lägenheten profilerar sig med hög standard och interiören präglas av stilren design. Ni har dessutom exemplariska förvaringsmöjligheter i separat klädkammare. Bostaden erbjuder både uteplats och balkong. På uteplatserna som är belägna i två väderstreck finns möjlighet att avnjuta både förmiddag- och kvällssol. Kort och gott väntar här en helt unik lägenhet! Hsb Brf Norrberga är en stabil förening med god ekonomi och låga avgifter. I avgiften ingår vatten, kabel-tv, bredband och garage. I föreningen finns bland annat en gemensamhetslokal, tvättstuga och bastu som får nyttjas för föreningens medlemmar. På Blåeldsvägen bor ni med promenadavstånd till ICA, närhet till förskolor och skola. Närmaste busshållplats nås med en kort promenad. Buss nr 566 och nr 10 tar er till Linköping city på ca 17 minuter. Ett stenkast bort ligger ett motionsspår. Elljusspåret är 1,2 kilometer långt och sköts av Linköpings kommun. På sommaren kan ni njuta av badplats med kiosk, toaletter och omklädningsmöjligheter vid Stureforsbadet. För den idrottsintresserade finns den aktiva idrottsföreningen Sturefors IF. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Sankt Larsgatan 6A, Innerstaden, Linköpings kommun
Sankt Larsgatan 6A, Innerstaden, Linköpings kommun, bild 2
Sankt Larsgatan 6A, Innerstaden, Linköpings kommun, bild 3

Sankt Larsgatan 6A

Lägenhet
Innerstaden, Linköpings kommun
1 295 000 kr
24 m²
1 rum
vån 1/5
1 954 kr/mån
53 958 kr/m²

Med sitt centrala läge på den attraktiva adressen S:t Larsgatan 6A finner ni den här spektakulära bostaden med en ypperlig planlösning och en låg månadsavgift - endast några få av dess angenäma egenskaper. Minst sagt ett boende i en klass för sig. Välkomna! En trappa upp möts ni av en utomordentligt välplanerad etta om 24 rymliga kvadratmetrar. Direkt när man kliver in i bostaden känner man hur den genomsyras av ett magiskt ljusinsläpp, en tilltagen takhöjd och stora fönsterpartier som i sig skapar en rymd. Allrumet med fräscha ytskikt och gedigna golv i fiskbensparkett kombinerat med den öppna planlösningen gör bostaden charmig och stilfull. Vidare finns den rogivande sovalkoven, köksvrå i härlig 50-talstil, helkaklat duschrum och hall med goda förvaringsmöjligheter. En bostad som erbjuder allt som kan tänkas behövas och som ni utan tvekan kommer att trivas i. På S:t Larsgatan 6A bor ni bekvämt i Linköping city. Ett stenkast från bostaden finner ni ett stort utbud av shopping, caféer, restauranger, kultur och nöjen, vårdcentraler och härliga uteserveringar sommarhalvåret. Nära adressen finns vackra promenadstråk att njuta av såsom Domkyrkoparken, Trädgårdsföreningen och längs med Stångåpromenaden. Intill finns området Vasastaden som har matbutik Hemköp Priso med välsorterat utbud likväl som flertalet trevliga restauranger. För pendlaren är det endast några få minuter promenadavstånd till Resecentrum och bussterminal med dess goda kommunikationer. Cykelavstånd till Linköpings Universitet och inte långt ifrån finns handelsområdet Tornby med bl a storgrossisten ICA Maxi.

 • Premium
 • Hiss
Skvadronsgatan 8, Södra Ekkällan, Linköpings kommun
Skvadronsgatan 8, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 2
Skvadronsgatan 8, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 3

Skvadronsgatan 8

Lägenhet
Södra Ekkällan, Linköpings kommun
2 550 000 kr
65 m²
3 rum
vån 3/5
5 023 kr/mån
39 231 kr/m²

Här finns den perfekta trean till salu, och sökandet kan nu avslutas! Belägen på våning tre erbjuder denna lägenhet en optimal planlösning på en attraktiv adress i populära Södra Ekkällan. I huset finns hiss och garage i källarplan och lägenheten präglas av ljusa och fräscha materialval samt generösa ljusflöden från fönster i två olika riktningar. Fördelarna med bostaden är många, med en väl genomtänkt planlösning som inkluderar en rymlig skjutdörrsgarderob vid entrén. Där finns också ett helkaklat duschrum med toalett och tvättavdelning. Vidare in i lägenheten möts man av ett vardagsrum i halvöppen planlösning mot det smakfulla köket, utrustat med vita skåpsluckor, bänkskiva i laminat och modern maskinell utrustning. Det luftiga vardagsrummet har gott om plats för umgänge och ligger halvt öppet mot köket med gott om utrymme för matplats. Från köket nås inglasad balkong. Det finns två sovrum i lägenheten, varav det ena är större och har en hel garderobsvägg för optimal förvaring. Bostadsrättsföreningen Brf Arenan är välskött med en engagerad styrelse och stabil ekonomi. Här finns även gemensamma faciliteter som en fantastisk takterass, en komplett övernattningslägenhet med kök och badrum samt en vacker innergård med sittplatser och utegym. Området Södra Ekkällan har mycket att erbjuda med sitt centrala läge mellan stadskärnan och det gröna landskapet. Nära till Universitetssjukhuset och Garnisonen, samt bekvämt avstånd till matbutiker, skolor, förskolor och träningsanläggningar som Friskis och Svettis och Nordic Wellness. Goda buss- och cykelförbindelser finns också till övriga delar av staden. Detta boende passar lika bra för äldre som för yngre målgrupper. Varmt välkomna att utforska er potentiella drömbostad!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Växthusvägen 17, Ekängen, Linköpings kommun
Växthusvägen 17, Ekängen, Linköpings kommun, bild 2
Växthusvägen 17, Ekängen, Linköpings kommun, bild 3

Växthusvägen 17

Villa
Ekängen, Linköpings kommun
6 750 000 kr
184 m²
5 rum
1 100 m² tomt

Detta imponerande hus med en bostadsyta om 184 kvm är perfekt beläget i det populära området Ekängen, bara en kort promenad från Roxen med sina attraktioner året runt. Den generösa tomten är välplanerad med en asfalterad garageuppfart och utomhusmiljö som utgörs av plattsättning, trädäck och stora gräsytor, vilket ger gott om utrymme för både avkoppling och lek. På entréplanet möts du av en öppen planlösning där det stora vardagsrummet smidigt övergår i kök och matplats. Detta skapar en inbjudande atmosfär för umgänge och gemensamma måltider. Matplatsen har dessutom anslutning till ett inglasat uterum, vilket gör det möjligt att njuta av utomhuslivet längre tid under året. I vardagsrummet finns braskamin som bidrar till förmånliga driftkostnader och en mysig atmosfär under vinterhalvåret. Vidare finns på entréplan ett bekvämt sovrum och ett helkaklat badrum, samt en praktisk tvättstuga/groventré. De stora fönsterpartierna i alla väderstreck bidrar till ett generöst ljusinsläpp genom hela entréplanet. På det övre planet finner du ett rymligt allrum, perfekt för avkoppling eller för att umgås med familj och vänner. Dessutom finns här ett helkaklat badrum utrustat med bastu för avkoppling efter en lång dag. Vidare finns två sovrum varav ett som kan delas av för att skapa ett extra sovrum om så önskas. Båda sovrummen är utrustade med utrymmen för optimal förvaring. På tomten finns ett praktiskt dubbelgarage med gott om plats för två bilar eller för extra förvaring. Garageuppfarten erbjuder dessutom gott om plats för flera bilar, vilket är perfekt för den som har gäster på besök. Dessutom är huset utrustat med solceller för en mer hållbar energiförbrukning och en laddbox för bil finns tillgänglig, vilket gör det både miljövänligt och praktiskt för den moderna familjen. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Smart Yta Tranås, null, Tranås kommun
 • 14 lediga bostäder

Smart Yta Tranås

Villa
Tranås kommun
fr. 849 000 kr
64-70,5 m²
1 rum

Vi förmedlar nu kostnadseffektiva lokaler med äganderätt uppförda av Smart Yta. Möjligheten finns nu för er som privatpersoner eller företagare att förvärva er egna kostnadseffektiva Smarta Yta. Lokalen består av en yta där du som ägare har full frihet att sätta din egen prägel på just din egna del. Varje lokal är ca 70 kvm. Lokalen byggs som moduler om ca 12x6 m och uppförs med två olika takhöjder, antingen ca 4 m vid porten och upp till ca 6 m längst in i lokalen alternativt ca 6 m vid porten och ca 8 m längst in i lokalen. Den generösa takhöjden ger utrymme att bygga ett entresolplan, vilket gör att den disponibla ytan maximeras och kan rymma ytterligare ett rum eller öka förvaringsmöjligheterna. Varje lokal förbereds för att kunna installera wc och handfat samt med möjlighet att även inreda dusch och pentry. Kommunalt VA och golvbrunn med gemensam oljeavskiljare ingår i priset och det finns förberett för el till varje fastighet. Front med vikport 4 x 3,6 m eller 4 x 4,5 m med dörr i dörr och fönster för ökat ljusinsläpp. Väggarna är naturligtvis isolerade. Smart Yta kommer även förbereda och asfaltera vägen fram och området runt om byggnaden. Fastigheten är avsedd för en rad olika användningsområden som exempelvis all slags produktion, partihandel, lagring och annan hantering av varor. Lokalen lämpar sig även för förvaring av båt, bil eller annan skrymmande hobby där du härigenom får en mycket bra lösning. Som exempel kan nämnas att ytan rymmer 4 stycken personbilar eller 4 767 stycken flyttkartonger. Köp till ett fast pris från 849 000 kr enligt principen först-till-kvarn! Smart Ytas koncept bidrar till expansion av mindre och medelstora företags utveckling i kommunen. Miljö och hållbarhet är framtiden för etablering av företag och det är viktigt för dem. När de pratar om miljö och hållbarhet är det så lätt att tänka enbart på naturen och ekologiska råvaror. Men för dem är det något mycket större! Smart Yta är en investering i er kommuns utveckling, den är socialt, ekonomiskt, tekniskt och miljömässigt hållbar. Läs mer på https://smartyta.se/

 • Nybyggnadsprojekt
Björkliden 179, Malmslätt, Linköpings kommun
 • Idag kl 16:00
Björkliden 179, Malmslätt, Linköpings kommun, bild 2
Björkliden 179, Malmslätt, Linköpings kommun, bild 3

Björkliden 179

Lägenhet
Malmslätt, Linköpings kommun
1 595 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 2/2
6 396 kr/mån
20 063 kr/m²

Välkommen till denna inbjudande bostad där du möts av en entré som erbjuder smart förvaring och gott om plats att hänga av sig kläder. Det rymliga vardagsrummet bjuder in till avkoppling och socialt umgänge med gott om ljusinsläpp och direkt tillgång till balkongen. I huvudsovrummet finner man utsikt mot bakgården och gott om plats för en bekväm dubbelsäng samt generös förvaring. Det andra sovrummet erbjuder bra med ljusinsläpp med utsikt mot innergården. I köket finner du en praktisk yta med gott om plats för matbord och en uppsättning moderna bekvämligheter, inklusive kyl/frys, induktionshäll, ugn, fläkt och diskmaskin. Badrummet är utrustat med praktisk våtrumsmatta, spegelskåp, wc och badkar. Utöver den interna ytan erbjuder föreningen även en tvättstuga, gemensamhetslokal samt bastu. I närområdet åtnjuter ni en trivsam tillvaro i ett charmigt område med närhet till natur, skolor, förskolor, livsmedelsbutiker, restauranger och vårdcentral. Bara ett stenkast bort finner ni närmaste busshållplats med regelbundna avgångar som tar er smidigt in till Linköpings stadskärna. Varmt välkommen att höra av er vid intresse!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Snickaregatan 25, Centrum, Linköpings kommun
Snickaregatan 25, Centrum, Linköpings kommun, bild 2
Snickaregatan 25, Centrum, Linköpings kommun, bild 3

Snickaregatan 25

Lägenhet
Centrum, Linköpings kommun
2 995 000 kr
87 m²
3 rum
vån 2
5 005 kr/mån
34 425 kr/m²

Varmt välkommen till Snickaregatan 25 och denna etagelägenhet om 87 kvadratmeter i två plan. En trerummare men stora sociala ytor, takhöjd om ca 2,70, balkong mot innergården och beläget mitt i centrala Linköping. Lägenheten ligger på plan 2 och 3 med samtliga fönster skyddat mot innergården, du välkomnas in i en hall med avhängningsmöjligheter och intill finns en klädkammare för mer förvaring. Kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning och skapar sociala ytor för umgänge. Köket är välutrustat och har plats för större matbord intill fönsterparti. På entréplan finner du utgången till bostadens balkong beläget mot innergården samt ett helkaklat badrum med badkar. En trappa upp befinner sig två rymliga sovrum, en klädkammare samt ett helkaklat badrum med dusch. Bostaden har två entréer, en på vardera våningsplan där hiss serverar samtliga våningsplan. Snickaregatan 25 är ett boende för dig som njuter av ett avskilt privat läge samtidigt som du har stadskärnan utanför dörren. Snickaregatan 25 ligger mitt i Centrala Linköping nära till stadens fulla utbud av restauranger, nöjesliv, matbutiker och shopping. Direkt utanför finner ni Stångån där ni kan njuta av dess fina natur och promenadstråk. Ett stenkast bort finner ni Linköpings Trädgårdsförening med dess trevliga park och rekreation och härlig grönska. I närheten ligger centralstationen, Universitetssjukhuset samt Linköpings flygplats. Ett boende med ett fantastiskt läge. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Fredrik Hasselqvists gata 3, Vallastaden, Linköpings kommun
Fredrik Hasselqvists gata 3, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 2
Fredrik Hasselqvists gata 3, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 3

Fredrik Hasselqvists gata 3

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
1 695 000 kr
33,5 m²
2 rum
vån 5/5
3 264 kr/mån
50 597 kr/m²

Varmt välkommen till Fredrik Hasselqvists gata 3. En fantastiskt lägenhet högst upp i huset med egen balkong och ensam loftgång. Utmärkt läge för dig som är student eller letar efter ditt första boende. En smart planerad planlösning om 33,5 kvm med avskilt sovrum. Du välkomnas in i en rymlig hall med gott om avhängningsmöjligheter, till höger ligger bostadens sovrum med plats för större säng och vidare in kommer du till köket. Köket går i en mörk nyans och har gott om arbetsyta och förvaringsskåp, vidare in ligger bostadens allrum med plats för mer förvaring, matgrupp och soffgrupp. Från vardagsrummet når du den stora balkongen där du kan njuta av morgonkaffe i solen, på andra sidan har du en helt egen loftgång att nyttja och ta vara på eftermiddag och kvällssolen. Ett helkaklat badrum med dusch och egna tvättmöjligheter. Missa inte chansen till ett bekvämt boende som är så gott som nytt. I BRF Paviljongen Vallastaden finns det många gemensamma facilliteter att utnyttja som medlem, Felleshuset ger möjlighet att hyra övernattningslägenhet och festlokal. Runt hörnet av lägenheten finner du universitet och Linköping Science Park. I området finns det många populära resturanger som Bestia, Meetly och Vallastadens Pizzeria. Bostadsrätten ligger i populära Vallastaden som har god närservice. City Gross, en välsorterad matbutik ligger i nära anslutning samt gym, systembolag, apotek m.m. För grönområden ligger Bäckaparken och Vallaparken i området och för den aktiva finns idrottsplatsen rakt över gatan. För att nå Linköpings stadskärna tar det ca 15 minuter med cykel. Bra bussförbindelser då hållsplats finns precis vid lägenheten. Miljöstation finns i en komplementbyggnad i området. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sisalgränd 4, Valla, Linköpings kommun

Sisalgränd 4

Lägenhet
Valla, Linköpings kommun
1 950 000 kr
45 m²
2 rum
vån 4/5
3 996 kr/mån
43 333 kr/m²

I härliga Valla hittar ni denna välplanerade tvårummare om 45 kvm. Sisalgränd 4 erbjuder en trevlig bostad på fjärde våningen, öppen och social planlösning, balkong med eftermiddags och kvällssol. Här möts ni av en välkomnande ljus hall där det finns gott om plats för avhängning och förvaring i skjutdörrsgarderob. Vidare in i lägenheten hittar ni vardagsrummet och köket i en öppen planlösning vilket bidrar till en mer social känsla. Vardagsrummet är rymligt och här kan ni möblera för både tv-möbel, soffgrupp och matbord. Tack vare de stora fönsterpartierna får ni ett härligt ljusinsläpp. Köket är smakfullt inrett med bänkskiva i laminat och vitvaror i rostfritt från Siemens. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen i söderläge med utsikt mot Johannesborgsparken med dess lummiga grönska. Flytta rakt in i ett smakfullt boende med ingen insyn nära till city, universitet och universitetssjukhuset! I Valla finns goda förutsättningar för ett aktivt liv. Vallaskogen erbjuder fina promenadvägar och motionsslingor samt även närhet till golfbana. I närområdet finns pittoreska Gamla Linköping med mysiga handelsbodar och caféer, Linköpings största lekpark ”Lill-Valla” samt Vallastallet. Här finns också flertalet förskolor och grundskolor, mataffärer, konditori, café, blomaffär samt goda kommunikationsmöjligheter. Här hittar du lugnet, med promenadavstånd till såväl natur som centrum. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Nanna Svartz gata 9, Vallastaden, Linköpings kommun
Nanna Svartz gata 9, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 2
Nanna Svartz gata 9, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 3

Nanna Svartz gata 9

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
1 595 000 kr
37,9 + 6,6 m²
1.5 rum
vån 2/4
4 117 kr/mån
42 084 kr/m²

Välkommen till en stilfull 1,5 rok i etage med låg avgift belägen i populära Vallastaden! I ett lugnt och populärt område finner ni denna genomtänkta en och en halv rummare på 37,9 kvadratmeter fördelat över två plan. Lägenheten erbjuder kök i toppskick från Marbodal med högkvalitativa vitvaror för högsta vardagskomfort. Allrummet genomsyras av ljus och rymd tack vare de härliga fönsterpartierna samt en takhöjd om ca 3,75 meter. Vidare erbjuder bostaden ett stort halvkaklat badrum med stilrena och snygga val av material. På loftet finner ni separat sovplats alternativt arbetshörna om 6,6 kvm. Bostaden är genomgående stilren med parkettgolv och målade väggar. Här har ni det perfekta boendet för studenten som vill ha ett billigt boende men samtidigt med alla moderniteter och nära intill Campus! En ny stadsdel har byggts upp med fokus på gemenskap i en hållbar miljö. Närhet till service såsom Citygross, Apotek, systembolag och grönområden i form av parken Paradiset, Vallaskogen och hela eklandskapet erbjuds och i närmiljön kommer både handel och restauranger växa fram med området. Ett stenkast från området nås även Universitetet och Campushallen för träning. Rakt igenom området porlar Smedstabäcken och det är inte heller långt ifrån Linköpings GK. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

 • Premium
 • Hiss
Johannes Magnus väg 32, Vallastaden, Linköpings kommun
Johannes Magnus väg 32, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 2
Johannes Magnus väg 32, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 3

Johannes Magnus väg 32

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
1 595 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 4
2 831 kr/mån
45 571 kr/m²

Varmt välkommen till en lägenhet i nyskick med påkostade materialval av högsta kvalité. Här bor du högst upp i huset med en otrolig balkong och utsikt över Vallastaden. Lägenheten erbjuder kök i toppskick från Ballingslöv med högkvalitativa vitvaror för högsta vardagskomfort. Vardagsrummet genomsyras av ljus och rymd tack vare de härliga fönsterpartierna och den högre takhöjden. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot köket vilket bidrar till en social yta att umgås på. Från köket når man den väl tilltagna balkongen med plats för möblemang och odlingsmöjligheter. Vidare erbjuder bostaden snyggt duschrum med egen tvättavdelning. Loftet används idag som sovrum med gott om utrymme. I Brf Södra Boulevarden finns det många gemensamma facilliteter att utnyttja som medlem, Felleshuset ger möjlighet att hyra övernattningslägenhet och festlokal. I byggnaden har du en takterass, där ett inglasat uterum finns beläget för att utnyttja till sociala tillställningar. Runt hörnet av lägenheten finner du universitet och Linköping Science Park. I området finns det många populära resturanger som Bestia, Meetly och Vallastadens Pizzeria. Bostadsrätten ligger i populära Vallastaden som har god närservice. City Gross, en välsorterad matbutik ligger i nära anslutning samt gym, systembolag, apotek m.m. För grönområden ligger Bäckaparken och Vallaparken i området och för den aktiva finns idrottsplatsen rakt över gatan. För att nå Linköpings stadskärna tar det ca 15 minuter med cykel. Bra bussförbindelser då hållsplats finns precis vid lägenheten. Miljöstation finns i en komplementbyggnad i området. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Nya Tanneforsvägen 23B, Tannefors, Linköpings kommun
Nya Tanneforsvägen 23B, Tannefors, Linköpings kommun, bild 2
Nya Tanneforsvägen 23B, Tannefors, Linköpings kommun, bild 3

Nya Tanneforsvägen 23B

Lägenhet
Tannefors, Linköpings kommun
1 795 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 1
3 942 kr/mån
31 770 kr/m²

Varmt välkommen till Nya Tanneforsvägen 23B, attraktivt läge och stilfull interiör är några av de tilltalande egenskaperna som detta boende besitter! Söker ni en modern två med ett centralt läge? Då har ni hittat rätt, en halvtrappa upp finner ni detta välplanerade boende i modernt skick. Här samsas enhetliga parkettgolv, djupa fönsterbrädor, ljus ytskikt tillsammans med stilfull interiör. Stort och rymlig kök med köksö som skapar en gemensamhetskänsla i hela rummet, stora ytor för matgrupp och gott om arbetsyta för den som älskar att laga mat. Väl tilltaget vardagsrum med plats för soffgrupp och diverse möblering, från vardagsrummet når man balkongen i sydöstläge. Vidare erbjuds sovrum med gott om förvaringsmöjligheter, snyggt duschrum med kakel och klinker. Missa inte chansen till en stilsäker lägenhet som är genomtänkt i alla avseenden - centralt läge, perfekt planlösning och hög standard! I Tannefors kan ni njuta av alla fördelar med att bo centralt; närhet till service, shopping, restauranger och kultur. Dessutom finns härliga Stångån med dess sköna omgivningar intill och ni har bekvämt gångavstånd till Resecentrum och Saab Arena samt cykelavstånd till Hälsouniversitet och Universitetet. Välkommen att boka in dig på visning!

 • Premium
 • Balkong
Ombergsgatan 4A, Valla, Linköpings kommun

Ombergsgatan 4A

Lägenhet
Valla, Linköpings kommun
1 950 000 kr
55,5 m²
3 rum
vån 4/4
3 773 kr/mån
35 135 kr/m²

Varmt välkommen till Ombergsgatan 4A och denna smakfulla vindslägenhet om 55,5 kvadratmeter. Missa inte chansen till en unik bostad med charmiga attribut, sociala ytor och två sovrum. Högst upp i huset flödar ljuset med fantastiska charmiga fönster och stora ytor att röra sig på. Du välkomnas in av en rymlig hall som tar dig vidare till bostaden där du väntas av en stilfull interiör, väldisponerade kvadratmeter och en social planlösning mellan kök och vardagsrum. Ett ljust kök med goda arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter. Rymligt vardagsrum som bjuder in till sociala umgängen där plats ges för både soffgrupp och intill finns en utmärkt plats för större matgrupp. Rummen genomsyras av fint ljusflöde från takfönster. Två rymliga sovrum, bägge ger plats för större säng och har flera förvaringsmöjligheter. Ytterligare finns ett helkaklat badrum och två kattvindar för mer förvaring. Här bor du i Brf Fortet som är en skötsam förening och med en trevlig innergård som medlemmarna har tillgång till. På gården kan du njuta av sommarkvällar på gräsmattan i ett lugnt och grönskande område. Missa inte chansen till en unik vindsvåning i Valla/Gottfridsberg! Lägenheten är attraktivt belägen med direkt närhet till det bästa som centrala Linköping har att erbjuda och perfekt för dig som söker ett boende i oslagbar omgivning! Närhet till service, shopping, restauranger och kultur. Härifrån har ni gångavstånd till universitetet och många av stadens stora arbetsplatser som Universitetssjukhuset, Mjärdevi etc som ligger på bekvämt avstånd. Under lediga dagar har ni närhet till Gamla Linköping, Vallaskogen samt Rydskogen med fina motionsspår. Det finns också goda bussförbindelser via Malmslättsvägen ner till Resecentrum och stadskärnan. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Hiss
Nordengatan 5B, Vasastaden, Linköpings kommun
 • Idag kl 17:00
Nordengatan 5B, Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
Nordengatan 5B, Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

Nordengatan 5B

Lägenhet
Vasastaden, Linköpings kommun
2 295 000 kr
47 m²
2 rum
vån 5/7
3 690 kr/mån
48 830 kr/m²

Det här boendet är perfekt för dig som önskar det lilla extra i en stabil bostadsrättsförening. Fastigheten uppfördes av Botrygg 2016 och lägenheten genomsyras med högkvalitativa materialval som bidrar till en lyxig atmosfär. Den välplanerade lägenheten har ett kök i toppklass med högkvalitativa vitvaror för ultimat vardagskomfort. Vardagsrummet badar i ljus och rymd tack vare de stora fönsterpartierna mot söder. Badrummet är stort och stilrent med genomtänkta materialval, med gott om golvyta och bekvämligheter som tork- och tvättmaskin. Sovrummet är generöst tilltaget med bra förvaringsmöjligheter och balkongen nås direkt från sovrummet. Den rymliga balkongen ger en extra dimension till boendet och erbjuder extra ett ”rum” för odling, umgänge och goda middagar. Nordengatan ligger i ett lugnt och tryggt område med mycket rörelse. Under de senaste fem åren har området vuxit och blivit mycket eftertraktat. Här erbjuds utmärkt service, många populära restauranger och sist men inte minst ges gångavstånd till Linköpings innerstad och centralstation. På bara 15 respektive 10 minuters promenad når du innerstaden och centralstationen. För studenter är universitetet endast 15 minuters cykeltur bort. Dessutom har du nära till Linköpings norra köpcentrum där du hittar IKEA och andra stora varuhus. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sankt Larsgatan 6A, Innerstaden, Linköpings kommun
Sankt Larsgatan 6A, Innerstaden, Linköpings kommun, bild 2
Sankt Larsgatan 6A, Innerstaden, Linköpings kommun, bild 3

Sankt Larsgatan 6A

Lägenhet
Innerstaden, Linköpings kommun
1 095 000 kr
24 m²
1 rum
vån 4/5
1 954 kr/mån
45 625 kr/m²

På S:t Larsgatan 6A finns denna bostad med utmärkt planlösning. På fjärde våningen hittar ni en välplanerad etta på 24 kvadratmeter med generöst ljusinsläpp, hög takhöjd, sovalkov, köksvrå, helkaklat duschrum och smart förvaring. Bo bekvämt i centrala Linköping på S:t Larsgatan 6A med närhet till shopping, caféer, restauranger, och vackra promenadstråk. Pendlare har några minuters gångavstånd till Resecentrum och goda kommunikationer. Cykelavstånd till Linköpings Universitet och nära handelsområdet Tornby. Välkomna!

 • Premium
 • Hiss
Batterigatan 7, Södra Ekkällan, Linköpings kommun
Batterigatan 7, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 2
Batterigatan 7, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 3

Batterigatan 7

Lägenhet
Södra Ekkällan, Linköpings kommun
2 495 000 kr
72 m²
3 rum
vån 4/5
4 458 kr/mån
34 653 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade lägenhet i hörnläge med inglasad balkong i populära Södra Ekkällan. I detta JM-hus byggt 2012 erbjuds denna bostadsrätt i modern tappning med stilren färgsättning och kvalitativa materialval. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bidrar med en luftig känsla där ni kan samla vänner och familj. Bostadens balkong når ni via vardagsrummet där ni kan njuta av förmiddagssolen såväl som kvällssol. Bostadens sovrum erbjuder goda förvaringsmöjligheter i tillhörande skjutdörrsgarderober. Det moderna köket inkluderar kvalitativ maskinell utrustning och bra med arbetsyta samt förvaringsmöjligheter. Utöver detta finns allrum som ligger i öppen planlösning mot vardagsrum och kök. För den som önskar fler sovrum kan rummet enkelt avskiljas med en vägg. Denna yta kunde man välja att ha som sovrum eller allrum vid nybyggnation. Stabil bostadsrättsförening med solid ekonomi och goda framtidsutsikter. Tillhörande lägenhetsförråd på entréplan samt tillgång till övernattningsrum. Södra Ekkällan är ett lugnt och trivsamt område med närhet till naturen i form av naturreservatet Tinnerö Eklandsskap. På gångavstånd från ytterdörren erbjuds matbutik, restaurang, skola, förskola, gym och endast 5 minuter cykelväg når ni Linköpings innerstad och allt vad det erbjuder. Även närhet till bussförbindelser med täta förbindelser till intressepunkter och arbetsplatser såsom SAAB, US, Mjärdevi och stadskärnan. Välkomna på visning.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Honnörsgatan 2, Södra Ekkällan, Linköpings kommun

Honnörsgatan 2

Lägenhet
Södra Ekkällan, Linköpings kommun
1 995 000 kr
68 m²
3 rum
vån 1
5 473 kr/mån
29 338 kr/m²

Varmt välkommen till Honnörsgatan 2 och till denna nyproducerade lägenhet. Byggnaden står klart under december 2022. Här har du lika nära till stan som till naturen och vill du hellre stanna hemma finns det många sociala och gemensamma ytor i grannskapet. Social trerummare om 68 kvm med genomgående ljusa materialval och stilfull design. En välkomnande hall med avhängningsmöjligheter till ytterkläder och en garderob. Köket har gott om arbetsyta och förvaring, plats finns för stort matbord invid fönsterparti. Vardagsrummet genomsyras av stora fönster i två väderstreck som ger rikligt med ljusinsläpp. Föräldrasovrum med plats för dubbelsäng och garderobsvägg, andra sovrummet ger plats för säng och nattduksbord eller kontorsyta. Helkaklat duschrum i sober färgsättning med separat kombimaskin. Missa inte chansen att förvärva denna nyproducerade bostad där du kan flytta rakt in och börja trivas i! I Södra Ekkällan finns goda förutsättningar för ett aktivt liv. Skavdronsgatan ligger lugnt beläget utanför innerstan med Tinnerö Eklandskap i närhet. Närområdet erbjuder en mycket god närservice. En välsorterad livsmedelsbutik finns i närhet samt flera bra förskolor och skolor. Sjukhuset och polisen ligger intill området vilket skapar en trygg känsla. Södra Ekkällan erbjuder bra kommunikationsmöjligheter och bussförbindelser finns straxt utanför dörren. Du bor med bra cykelavstånd till stadskärnan, US och Universitet. Bostaden lämpar sig perfekt för dig som gillar att ha närhet till stadskärnans utbud men samtidigt till grönområden. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Hiss

Visar 1 - 25 av 42