Mäklare Gustav Spetz

Gustav Spetz

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skvadronsgatan 16, Södra Ekkällan, Linköpings kommun

Skvadronsgatan 16

Lägenhet
Södra Ekkällan, Linköpings kommun
1 350 000 kr
39 m²
2 rum
vån 3/7
3 903 kr/mån
34 615 kr/m²

Varmt välkommen till Skvadronsgatan 16. Välplanerad 2 rok med tillhörande balkong på fjärde plan i hus med hiss. Du välkomnas in i en hall med rymlig förvaring och vidare erbjuder lägenheten ett praktiskt kök i modern färgsättning och gedigen maskinell utrustning. Vardagsrum med öppenhet mot delar av köket här även plats för matplats. Separat sovrum med tillhörande klädkammare och utgång till balkong. Helkaklat badrum med kombinerad tvätt- och torkmaskin. Gläntan är ett naturskönt läge i utkanten av Södra Ekkällan bredvid en skogslund. Ett läge med utrymme för lugn och ro samtidigt som du har närhet till city, skola, service och kommunikationer. Det ska vara lätt att leva miljövänligt, Gläntan är ett Svanenmärkt hus. Det betyder att det lever upp till en rad specificerade krav och lösningar för att minska miljöbelastningen och ni som boende får rätten till Grönt Bolån. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Kaga Gerstorp 1:25, Kaga, Linköpings kommun

Kaga Gerstorp 1:25

Villa
Kaga, Linköpings kommun
14 500 000 kr
5 472 m² tomt

Drömmer ni om att leva och bo kombinerat med en B&B/Hotell-verksamhet i lantlig idyll så är Kaga Gerstorp något för er. Här finns en nyare uppförd Hotelldel med 8 dubbelrum med eget våtrum (Wc/dusch) samt tillhörande godkänt restaurantkök, matsal och reception - byggnade när uppförd 2016. Även då byggdes spa-anläggning med med omklädningsrum, två hcp wc, relax med bastu samt utedel med poolområde. Hetvattenpool med plats för 14 personer samt pool med mått 4x8 m med ovanliggande Aqvisdäck. Fölhuset byggdes om totalt 2010 till gårdshotellet med plats för 12 personer fördelat i 6 st dubbelrum även här med tillhörande våtrum. Konverterade då även till vattenburen värme. Utöver detta så finns även "Villan" fördelat på 1 1/2 plan med stomme av timmer och brädfodrad fasad på torpargrund under tak av tegel idag inrymmande två lägenheter. Potential för inreda fler sovrum till hotellverksamheten eller annars konvertera "Villan" till en idyllisk privatbostad och möjliggör att kunna leva, bo och verka på samma plats. Kaga Gerstorp ligger ca 10 min färd från Ikano/Centrum och endast några minuters färd till E4an och möjliggör goda förutsättningar för boende och verksamhet. Utöver fastighetsöverlåtelsen som med fördel sker via bolagsform kan befintlig Hotellverksamhet förvärvas i särskild överlåtelse för inventarier etc. Visning datum 30/11, Klockan 13:30-14:30 Sista dag för anbud 8/12-23. (Pris/anbud lämnas på underliggande fastighetsvärde.) För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Honnörsgatan 10, Södra Ekkällan, Linköpings kommun

Honnörsgatan 10

Lägenhet
Södra Ekkällan, Linköpings kommun
2 995 000 kr
99 m²
4 rum
vån 4/5
7 232 kr/mån
30 253 kr/m²

Välkommen till Honnörsgatan 10 och denna 4 rok om välplanerade 99 kvm. Ni välkomnas in i hallen med bra förvaring i skjutdörrsgarderober. Vidare möts ni av det luftiga och rymliga vardagsrummet med ett härligt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna, härifrån nås även bostadens balkong om ca 9 kvm. Med delvis öppen planlösning tar men sig med enkelhet från vardagsrummet till det smakfulla köksdelen med rymlig matplats. Välutrustat Marbodalkök med rostfria vitvaror från Electrolux, även integrerad diskmaskin. Handtag till underskåp och klicköppning till överskåpen skapar en stram stilren känsla. Bostaden erbjuder tre rymliga och ljusa sovrum med garderobslösning till samtliga ytor i eller intill rummet. Tacksamt med två stycken duschrum helkaklat med grått klinker på golv och vitt kakel på vägg och ljusgråa fogar. I det större våtrummet finner ni även tvättavdelningen med separat tork- och tvättmaskin från Electrolux med ovanliggande bänkyta. Wc, handfat i förvaringskommod samt spegel, duschhörna med vikbara glasväggar likvärdigt i båda utrymmena. Samtliga torrutrymmen har stilrent ekparkettgolv kombinerat med trösklar av samma träslag och socklar i vitt och väggar målade i ljus ton. I Södra Ekkällan finns goda förutsättningar för ett aktivt liv. Honnörsgatan ligger lugnt beläget utanför innerstan med Tinnerö Eklandskap i närheten. Närområdet erbjuder en mycket god närservice. En välsorterad livsmedelsbutik finns i närhet samt flera bra förskolor och skolor. Området erbjuder även bra kommunikationsmöjligheter och bussförbindelser finns straxt utanför dörren. Du bor med bra cykelavstånd till stadskärnan, US och Universitet. Nytt och fräscht kombinerat med god service, närhet till intressepunkter och grönområden skapar en helhet värd att besöka. Bilderna är från bostad 31101. Viss avvikelse kan förekomma gällande färgsättning och dylikt. Välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Smedby Karlslund 1, Linghem, Linköpings kommun

Smedby Karlslund 1

Villa
Linghem, Linköpings kommun
5 950 000 kr
172 + 30 m²
7 rum
5 610 m² tomt

Nyproducerade A-klassade hus med imponerande 3 meter i takhöjd. Huset är utrustat med solceller, bergvärme och en egenborrad brunn för att erbjuda dig en självständig och hållbar livsstil i perfekt harmoni med naturen. Välkommen till detta drömhem där lantlig idyll möter modern design och exklusiva detaljer. Här erbjuds fem sovrum, ett allrum och ett vackert vardagsrum med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en fantastisk utsikt över den omgivande skogen och naturen. Köket är en pärla med sin stilrena design från HTH och toppmoderna rostfria vitvaror, perfekt för att laga goda måltider för hela familjen. Tvättstugan/groventrén håller samma höga standard med material från HTH. Varje rum är utformat med tanke på stil och komfort, med genomgående vitlaserad 3-stavig ekparkett och takhöjd på tre meter som ger en känsla av rymd och elegans. Utsidan är lika imponerande med en altan som ligger i rofylld miljö och har ett härligt solläge. Här kan du njuta av lugnet och stillheten samtidigt som du tar in skönheten i den omgivande naturen. Tomten sträcker sig över 5000 kvm, vilket ger gott om utrymme för trädgårdsprojekt och utomhusaktiviteter. Möjligheten finns även att få en färdigställd pool för att svalka sig under varma sommardagar. Det är inte bara insidan och utsidan som gör detta hem till en riktig pärla. Beläget bredvid huset hittar du ett rymligt garage som ger gott om plats för att skydda dina fordon från väder och vind. Som en extra bonus finns också en toppmodern Tesla-laddare installerad, vilket gör det enkelt och bekvämt att ladda din elbil hemma. Oavsett om du är en miljömedveten fordonsägare eller bara vill ha tillgång till en modern och pålitlig laddningsstation, så har du allt du behöver precis utanför dörren. Ta chansen att köpa detta fantastiska hem och njut av alla dess bekvämligheter. Se plan- och sektionsritningar under "fakta" och dokument, även där tomtkarta. 4 tomter färdigavstyckade tomter där möjlighet finns att köpa tomterna separat enligt följande priser: Tomt A 3037 kvm 850 000 kr Tomt B 3784 kvm 900 000 kr Tomt C 4464 kvm 1 000 000 kr Tomt D - säljs med denna byggnation till fast pris. Om man köper tomterna tillkommer kostnad för V/A, el och fiber, vägar och ev. rivningskostnader. Kontakta oss idag för att få veta mer!

Askhagsvägen 1, Hackefors, Linköpings kommun

Askhagsvägen 1

Villa
Hackefors, Linköpings kommun
4 500 000 kr
64 + 64 m²
4 rum
1 310 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem i det eftertraktade området Hackefors, där detta smakfullt renoverade 40-talshus väntar på att bli ditt. Med en perfekt balans mellan klassisk karaktär och modern komfort erbjuder detta hem en unik boendemiljö. Detta hem på imponerande 1310 kvm tomt har genomgått en omfattande modernisering. Med totalt 128 kvm fördelat på 64 kvm boarea och 64 kvm biarea finns gott om utrymme för både umgänge och avkoppling. Huset har blivit omsorgsfullt uppdaterat med tilläggsisolerad fasad och ny panel, vilket ger både en vacker yttre fasad och en energieffektiv inomhusmiljö. Taket är helt nytt och ger trygghet i många år framöver. Dessutom har ventilationen, VVS, el, våtrum och kök renoverats med högkvalitativa material. Med 2-3 rymliga sovrum finns plats för hela familjen. Det generösa sällskapsrummet på nedre planet, komplett med behaglig golvvärme, blir hjärtat i hemmet. På nedre plan hittar du även en rymlig relaxavdelning med dusch, badkar och bastu för de stunder av total avkoppling. Här finns även en separat wc, tvättstuga och apparatrum för att göra vardagen smidig. Garagedelen är förberedd för en möjlig utbyggnad, där du har möjlighet att skapa ett vardagsrum som vetter ut mot den fantastiska trädgården. Läget i Hackefors är oslagbart med närhet till Stångån och dess vackra omgivningar. Med utmärkta bussförbindelser till stan och cykelvägar till skolor, centrum samt arbetsplatser som SAAB, US och Mjärdevi är detta ett perfekt läge för både arbetspendlare och familjer. I området finns flera för- och grundskolor samt en ICA-butik för bekvämlighetens skull. Dessutom är det aldrig långt till en av de många badplatserna längs Stångån, som ligger inom bekvämt gångavstånd. Detta hus är inte bara ett hem, det är en investering i en livsstil. Med sin perfekta kombination av stil, komfort och läge är det här en unik möjlighet att få bo i ett av Linköpings mest eftertraktade områden. Varmt välkommen att uppleva detta fantastiska hem på plats!

Grönkålsvägen 13, Ekängen, Linköpings kommun

Grönkålsvägen 13

Villa
Ekängen, Linköpings kommun
4 095 000 kr
105 m²
4 rum
241 m² tomt

Välkommen till det charmiga och omtyckta bostadsområdet Ekängen, där detta effektiva radhus om 105 kvadratmeter med fyra rum och kök väntar på dig. Huset uppfördes år 2009 och har sedan dess vårdats med omsorg. Vid entrén möts du av en välkomnande och funktionell hall med generösa avhängningsmöjligheter samt två garderober. Vidare finner du ett stort, ljust kök med vita skåpluckor och en öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns gott om plats för matbord och stolar. Huset har även tre rymliga sovrum, två stilrena badrum och ett inbjudande vardagsrum med gott om plats för umgänge och stora fönster som släpper in mycket ljus. Det ena badrummet är smakfullt inrett med toalett, dusch, handfat och praktiska förvaringsmöjligheter. Det andra badrummet är stort och fräscht med ett bekvämt badkar. Övervåningen erbjuder även en generös klädkammare för extra förvaring. Till bostaden hör en trivsam, plattsatt uteplats med söderläge på framsidan, samt en stor och insynsskyddad baksida med en mysig pergola och gott om plats för matbord och stolar. Här kan du njuta av avkopplande stunder. Från uteplatserna kan du även beundra den välskötta och charmiga gaveltomten med ytterligare en pergola. Detta hem är perfekt för en barnfamilj och har ett utmärkt läge mitt i hjärtat av Ekängen. Ekängsskolan ligger bara ett stenkast bort, och en vacker badplats finns inom kort promenadavstånd. Dessutom är centrala Linköping endast en kort bilresa bort. Varmt välkommen till Grönkålsvägen - din framtida oas i Ekängen!

Stora Gillberga 5, Kaga, Linköpings kommun

Stora Gillberga 5

Villa
Kaga, Linköpings kommun
6 300 000 kr
150 m²
6 rum
1 815 m² tomt

Med utsikt över slättlandskapet och bara fem minuter till Tornby ligger Stora Gillberga 5 som är en renoverad sekelskiftsdröm. Med läget som erbjuder vyer med obruten solnedgång över ängar och åkrar har ni endast några minuters bilfärd till Tornby och vidare till City, US, eller Mjärdevi. Huset har både en smakfullt renoverad interiör likt även nu 2023 ny panel som är tilläggsisolerad. Huset erbjuder 3-4 sovrum, allrum och vardagsrum samt två våtrum. Köket är öppet och stort och angränsar till vardagsrummet med fönsterpartier ut mot baksidans enastående läge. Garage med plats för förvaring utöver en bil, alternativt för er som drömmer om hemmagym eller dylikt. Gott om plats på tomten för uteplatser som redan finns och vidare förädling för er som drömmer om odling av grönska. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Vargsätter Eklunden 5 & 6, Skeda, Linköpings kommun

Vargsätter Eklunden 5 & 6

Villa
Skeda, Linköpings kommun
3 750 000 kr
147 m²
6 rum
1 813 m² tomt

Välkomna till Vargsätter Eklunden 5 & 6. Tag chansen att förvärva detta idylliska parhus som ligger i en underbart lantlig miljö 15 minuters bilfärd från stan! Här finns möjligheten att konvertera båda bostäderna till en eller för er som söker ett möjligt generationsboende. Bo in ena delen och hyr den andra likt nuvarande ägare och få en fördelaktigt boendekostnad. Ett steg längre finns möjlighet att fastighetsreglera och skapa två skilda fastigheter och möjlighet att inkassera ett försäljningsvärde på den del man inte tänkt nyttja. 3 rok på 82 kvm och en 2 rok på 65 kvm med tillhörande inglasat uterum. Båda bostäderna i gott skick och tillhörande egna trädgårdar och carport med förrådsdel på vardera sida om parhusen. Här bor man i en Bullerbymiljö som består av sju hushåll som tillsammans utgör Samfälligheten Eklunden. Här hjälps de boende åt med gemensamma sysslor som bl.a. rör skötseln av utomhusmiljön och uppvärmningen. Det finns ett gemensamt växthus för dig som gillar att odla egna grönsaker. För mer information gällande samfälligheten vänligen läs bifogade dokumenten i annonsen om bl.a. samfällighetens trivselregler. Till huset hör en egen carport med tillhörande uteförråd. Huset är anslutet till fiber via Utsikt. Hit tar du dig smidigt på en asfalterad väg ca 3 km in från Riksväg 34. Till Mjärdevi/Universitetet tar det endast 10 minuter med bil. Närmsta busshållplats ligger i Skeda, ca 3 km från bostaden. I det lilla samhället Skeda Udde 7 km bort ligger närmsta matbutik. Utöver detta tar du dig till Citygross med ett välsorterat och stor utbud på 10 minuter. Varmt välkommen att anmäla ert intresse.

Skvadronsgatan 14, 41103, Södra Ekkällan, Linköpings kommun

Skvadronsgatan 14, 41103

Lägenhet
Södra Ekkällan, Linköpings kommun
3 195 000 kr
106 m²
4 rum
vån 2/6
7 588 kr/mån
30 142 kr/m²

På våning två i hus med hiss hittar ni denna välplanerade hörnlägenhet om 106 kvm. Lägenheten fördelar sig över fyra rum med två våtrum som bidrar till vardagskomforten. Här välkomnas ni in i hallen som har förvaring i en praktisk skjutdörrsgarderob. Vidare möts ni av det luftiga och rymliga vardagsrummet med ett härligt ljusinsläpp tack vare gavelläget och de stora fönsterpartierna. Från vardagsrummet når ni även bostadens balkong. I delvis öppen planlösning ligger köket som är smakfullt inrett med rymlig plats för matgrupp. Välutrustat Marbodalkök med rostfria vitvaror från Electrolux, även integrerad diskmaskin. Handtag till underskåp och klicköppning till överskåpen skapar en stram stilren känsla. Bostaden erbjuder tre rymliga och ljusa sovrum. Det något större sovrummet har även direkt tillgång till klädkammare. Tacksamt med två stycken duschrum helkaklat med grått klinker på golv och vitt kakel på vägg och ljusgråa fogar. I det större våtrummet finner ni även tvättavdelningen med separat tork- och tvättmaskin från Electrolux med ovanliggande bänkyta. Wc, handfat i förvaringskommod samt spegel, duschhörna med vikbara glasväggar likvärdigt i båda utrymmena. I Södra Ekkällan finns goda förutsättningar för ett aktivt liv. Honnörsgatan ligger lugnt beläget utanför innerstan med Tinnerö Eklandskap i närheten. Närområdet erbjuder en mycket god närservice. En välsorterad livsmedelsbutik finns i närhet samt flera bra förskolor och skolor. Området erbjuder även bra kommunikationsmöjligheter och bussförbindelser finns straxt utanför dörren. Du bor med bra cykelavstånd till stadskärnan, US och Universitet. Nytt och fräscht kombinerat med god service, närhet till intressepunkter och grönområden skapar en helhet värd att besöka. Välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Timmermansgatan 3A, Övre Vasastaden, Linköpings kommun

Timmermansgatan 3A

Lägenhet
Övre Vasastaden, Linköpings kommun
2 695 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 2/5
4 850 kr/mån
34 331 kr/m²

Varmt välkommen till Timmermansgatan 3A, ett tilltalande hem i ett av Linköpings mest attraktiva områden. Nu finns chansen att bli ägare till denna lägenhet som fortfarande är så gott som ny. Hela lägenheten har ljusa materialval och ytorna är välplanerade samt lättmöblerade. Kärnpunkten i bostaden är vardagsrummet som har ett fint ljusinsläpp från de stora fönsterpartiet. I öppen planlösning ligger köket som bjuder in till sociala umgängen. Här finns plats för matmöblemang och soffgrupp. Från sovrummet når du en av de två fantastiska balkongen med fin utsikt ut över innergården. Ytterligare ett sovrum med plats för säng, skrivbord och garderob. I det helkaklade badrummet väntar en snygg och tidlös inredning och för bekvämlighetens skull finns både tvättmaskin och torktumlare. I Övre Vasastaden bor du i en nyetablerad stadsdel med nära anslutning till Linköpings stadskärna. Granne till bostaden ligger den välutrustade matbutiken Priso samt ett flertal bra restauranger. För pendlare är det endast några minuters gång till resecentrum där goda kommunikationsmöjligheter finns. Närheten till Stångån och grönskande parker inbjuder till härliga promenader. Cykelavstånd till Linköpings Universitet och nära avstånd till handelsområdet Tornby. Varmt välkommen att ta kontakt för intresse eller frågor.

  • Balkong
  • Hiss
Värna Vitvassa, Värna, Åtvidabergs kommun

Värna Vitvassa

Tomt
Värna, Åtvidabergs kommun
350 000 kr
5 601 m² tomt

I natursköna Värna, med utsikt över Värnasjön, finns nu möjlighet att förvärva en stor tomt om 5601 kvm, för nybyggnation. Strandskyddsdispens och bygglov har tidigare sökts och beviljats men måste sökas på nytt, Länsstyrelsens kan överpröva ärendet. Ny bygglovsansökan behöver sökas för möjlighet till byggnation därav det fördelaktiga priset. Här ska då finnas möjlighet att bygga permanenthus eller fritidsboende med bekvämt avstånd från Linköping och Åtvidaberg. Tomten är högt belägen med söderläge mot sjön. Tomten är inte knuten till någon husfirma så det står köparen fritt att välja husleverantör eller bygga själv. Området är ej planerat vilket ger stora möjligheter vid val av hus. Gällande vatten och avlopp får detta anläggas i egen regi. Välkommen att ringa mäklaren för mer info.

Lansgatan 14, Mantorp, Mjölby kommun
Lansgatan 14, Mantorp, Mjölby kommun, bild 2
Lansgatan 14, Mantorp, Mjölby kommun, bild 3

Lansgatan 14

Villa
Mantorp, Mjölby kommun
5 395 000 kr
146 m²
6 rum
1 044 m² tomt

Välkomna till Lansgatan 14 som är ett trevligt vinkelhus på 146 kvm fördelat på 6 rok. Välplanerade ytor där huset idag erbjuder tre sovrum till fyra sovrum och bra sällskapsytor. Huset erbjuder ett påkostat Ballingslövskök i toppskick med högkvalitativa rostfria vitvaror för högsta vardagskomfort. Vardagsrummet genomsyras av ljus och rymd tack vare de härliga fönsterpartierna. Från vardagsrummet nås bostadens baksida med lämplig plats för trädäck som mynnar ut till framtida trädgård. Vidare finns allrum, två helkaklade badrum med kalksten på golv. Groventré kombinerat med tvättstuga. I hela huset finns vattenburen golvvärme genomgående. Huset ligger med närhet till skola, förskola och elljusspår. I området finns Citygross med dess välsorterade utbud och skola upp till årskurs 9. Mantorp ligger i nära anslutning till E4:an vilket gör det enkelt att fort ta sig både norr- och söderut. Goda kommunikationer med buss och pendeltåg. Med pendel tar det ca 14 minuter till Linköping och med bil ca 20 minuter. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Hamra Ekelunda 1, Hamra, Linköpings kommun
Hamra Ekelunda 1, Hamra, Linköpings kommun, bild 2
Hamra Ekelunda 1, Hamra, Linköpings kommun, bild 3

Hamra Ekelunda 1

Villa
Hamra, Linköpings kommun
15 000 000 kr
470 + 65 m²
9 rum
6 644 m² tomt

Önskar ni en exklusiv sjötomt därtill stort permanentboende så är Hamra Ekelunda 1 något för er. Gediget hus med god standard om ca 530 kvm därtill gästhus fullutrustat med hög standard. Utöver detta finner ni egenskaper i form av uthus, utekök, matplats under skärmtak, grillplats och rök samt ett poolområde där allt bonar fastigheten till en fantastisk plats för umgänge och trivsel. Även bastu som endast med ett par steg tar er ned till brygganordning med trädäck och brygga att förtöja båt vid. Beläget i Linköpings kommun med ca 20 min bilfärd till Mjärdevi så bor ni här med behändigt avstånd som kan avnjutas året runt. Sjön Järnlunden som är del av det fantastiska sjösystemet tar er hela vägen ner till Horn/Hycklinge eller via en enkel sluss till sjön Rengen - Brokind / Bestorp och om så önskas vidare genom Kinda Kanal till Roxen därefter välja färd mot öst- eller västkust. Lugn och trivsam sjö med fantastiska förutsättningar till alla dess tänkbara kopplade aktiviteter. Välkomna att anmäla ert intresse, fastigheten kommer visas löpande individuellt.

  • Premium
Eda 2, Brokind, Linköpings kommun

Eda 2

Villa
Brokind, Linköpings kommun
13 000 000 kr
193,2 m²
5 rum
1 622 m² tomt

Med eftertraktat läge, högt och precis intill Järnlundens glittrande vattenspegel ligger denna påkostad villa med panoramavy ut mot sjön. Järnlunden är en av Linköpings största sjöar. Den är rik på öar och vikar och har ett klart och rent vatten. Denna privata och exkusiva nybyggda sjöfastighet med högsta materialval ligger bara 20 minuter bilfärd från Linköping och några minuters bilfärd från Rimforsa. Man välkomnas från vägen av en modern stram arkitektur, väl inne i entrén så öppnar huset sig snabbt upp med en storslagen panoramavy mot Järnlundens vackra skärgårdsliknande miljö. Kök, vardagsrum och entré öppet till nock och skapar en enastående rymd. Vinkel med en privat masterdel med klädkammare, eget våtrum samt sovrum med glasskjutpartier ut mot altan och vyer ut över vattnet. Ytterligare wc utrymme nås från hallen där även trapphuset leder er ner i souterrängdelen. Här med stor tvättstuga och apparatrum där Bergvärme tryggt ekonomiskt driftar husets uppvärmning. Två sovrum, både med access ut till stenlagd uteplats delvis under ovanliggande balkong. Ytterligare ett stort våtrum i sober färgsättning och snickeribyggda kommod- och förvaringslösning. Enbilsgarage med gott om utrymme även för delvis övrig förvaring. Inhägnad trädgård av gärdsgård där trädgården i etage tar er ner till vattnet. Tar man sjövägen från fastigheten söder över så når man snart Rimforsa och den vackra sjön Åsunden, beslutar man sig att färdas norr istället så har man en härlig båtfärd genom Kinda kanal som mynnar ut i Linköping. Ett sällan skådat tillfälle att förvärva en nybyggd sjöfastighet.

Hallvägen 3, Rimforsa, Kinda kommun

Hallvägen 3

Tomt
Rimforsa, Kinda kommun
1 795 000 kr
1 727 m² tomt

Mitt i Rimforsa på höjd finner ni denna attraktiva villatomt klar för byggnation. Stor tomt på 1727 kvm där ni redan nu förstår hur enastående sjöutsikten kommer att bli både från interiör samt från trädgården. Anslutningsavgifter för kommunalt V/A, el samt fiber tillkommer. Visning sker löpande med mäklare eller på egen hand. Anmäl ert intresse för fortlöpande kontakt och hantering budgivning. Välkomna!

Visar alla 15