Mäklare Jenny Larsson

Jenny Larsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gläntan 1, Södra Ekkällan, Linköpings kommun
  • 1 ledig bostad

Gläntan 1

Lägenhet
Södra Ekkällan, Linköpings kommun
JM Kundtjänst Bostad
fr. 4 840 000 kr
106 m²
4 rum
5 618 kr/mån

Gläntan får ett mycket fint läge i utkanten av Södra Ekkällan. Här finns rum för lugn och ro intill rofylld glänta och naturvackra omgivningar, men också ett bekvämt liv med närhet till skola, service och fem minuters cykelväg in till city.

  • Nybyggnadsprojekt
Ullstämmavägen 202, Ullstämma, Linköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 14:15
Ullstämmavägen 202, Ullstämma, Linköpings kommun, bild 2
Ullstämmavägen 202, Ullstämma, Linköpings kommun, bild 3

Ullstämmavägen 202

Lägenhet
Ullstämma, Linköpings kommun
2 395 000 kr
126 m²
4 rum
vån 1/2
7 861 kr/mån
19 008 kr/m²

Varmt välkommen till detta trevliga och barnvänliga radhus - ett lättskött och välplanerat boende med stora sällskapsytor fördelat i två plan! Här bor ni med genomgående hög standard och fina materialval. På entréplan erbjuds ett rymligt kök med gott om yta för större matbord och goda ytor för den som gillar att laga mat. Vidare in når man vardagsrummet vilket är perfekt för både stora- och små sällskap. Från vardagsrummet når man bostadens trevliga baksida. På entréplan finns även ett badrum samt en separat tvättstuga. Kliver du en våning upp finns de tre sovrum och ett badrum samt goda förvaringsmöjligheter i en rymlig klädkammare. Trädgården ligger på ett fint gavelläge med välkomnande framsida och stor baksida med plats för olika grupper av utemöbler. Rymlig altan med markis och pergola på baksidan samt en härlig trädgårdstomt, perfekt för dig med gröna fingrar. Här kan ni avnjuta sol större delen av dagen. På framsidan finns även ett stort trädgårdförråd och en groventré med ytterligare gott om förvaringslösningar. I HSB Brf Ullstämma By finns det bra gemensamma utrymmen och redskap att nyttja som medlem cykelrum, förråd för gemensamma trädgårdsredskap och rum för återvinning. Bostadsrättsföreningen har nyligen satt in ladd stolpar i alla garage och bytt alla garageportar. Här bor ni i en stabil HSB förening, mycket aktiv och välskött med god ekonomi, solida framtidsplaner och fokus på förbättringsåtgärder. Ullstämma är ett mycket bra område som passar alla åldrar och erbjuder goda förbindelser till city, Ekholmens centrum, förskola och skolor. I anslutning finns naturreservat som erbjuder natur och djurliv med vandringsleder och grillplatser. Vidingsjö Motionscentrum med motionsspår, mountainbike banor, höghöjdsbanor, utegym mm ligger inom promenadavstånd. Dessutom finns Landeryd's golfbana i närheten. Varmt välkommen på visning.

  • Premium
  • Uteplats
Ödegårdsgatan 8, Johannelund, Linköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 12:30
Ödegårdsgatan 8, Johannelund, Linköpings kommun, bild 2
Ödegårdsgatan 8, Johannelund, Linköpings kommun, bild 3

Ödegårdsgatan 8

Lägenhet
Johannelund, Linköpings kommun
1 450 000 kr
67 m²
3 rum
vån 3
3 915 kr/mån
21 642 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna välplanerade lägenhet på Ödegårdsgatan 8. Din nya bostad är en tre rum och kök om hela 67 kvm, vars genomtänkta planlösning skapar en luftig atmosfär. Lägenheten profilerar sig med god standard och erbjuder rymligt kök med plats för matbord, stort vardagsrum med utgång till balkong, helkaklat badrum samt två sovrum. Ni har dessutom exemplariska förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. Bostadens balkong vetter mot föreningens innergård och här avnjuts sol i soligt söderläge. Kort och gott väntar här en perfekt lägenhet i en stabil föreningen med god ekonomi. På Ödegårdsgatan bor ni en välordnad HSB-förening med låga månadsavgifter och flertalet föreningsgemensamma faciliteter så som bastu, hobbyrum och tvättstugor för dig som medlem. God närservice finns i närliggande Johannelunds centrum med bland annat Ica-affär, pizzeria, bibliotek, apotek samt vårdcentral. Nära till busshållplats med täta bussförbindelser till och från centrum. I närheten finns även det populära Johannelundsbadet med mysig badplats och volleybollplaner. Fina cykelvägar till centrala Linköping och till övriga delar av stan. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
Ullstämmavägen 212, Ullstämma, Linköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30

Ullstämmavägen 212

Lägenhet
Ullstämma, Linköpings kommun
1 495 000 kr
86,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 695 kr/mån
17 283 kr/m²

Varmt välkommen till Ullstämmavägen 212, välplanerade trea med hiss i ett bra läge och fint ljusinsläpp från tre väderstreck. Ta chansen att förvärva denna rymliga trea. Du välkomnas in i en rymlig hall med gott om olika möjligheter för förvaring. Från köket nås den härliga balkongen med en rogivande utsikt över gröna omgivningar och skogsområde. Vardagsrummet genomsyras av ljus och rymd tack vare de härliga fönsterpartierna. I bostaden finns två väl tilltagna sovrum. Vidare finns det ett badrum och en tvättstuga. I HSB Brf Ullstämma By finns det bra gemensamma utrymmen och redskap att nyttja som medlem cykelrum, förråd för gemensamma trädgårdsredskap och rum för återvinning. Här bor ni i en stabil HSB förening, mycket aktiv och välskött med god ekonomi, solida framtidsplaner och fokus på förbättringsåtgärder. Ullstämma är ett mycket bra område som passar alla åldrar och erbjuder goda förbindelser till city, Ekholmens centrum, förskola och skolor. I anslutning finns naturreservat som erbjuder natur och djurliv med vandringsleder och grillplatser. Vidingsjö Motionscentrum med motionsspår, mountainbike banor, höghöjdsbanor, utegym mm ligger inom promenadavstånd. Dessutom finns Landeryd's golfbana i närheten. Varmt välkommen på visning.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Linggatan 7A, Vasastaden, Linköpings kommun
Linggatan 7A, Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
Linggatan 7A, Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

Linggatan 7A

Lägenhet
Vasastaden, Linköpings kommun
1 550 000 kr
42,9 m²
2 rum
vån 1
2 856 kr/mån
36 131 kr/m²

Denna välplanerade lägenhet erbjuder kök i gott skick med bardisk och plats för stort matbord. Vardagsrummet genomsyras av ljus och rymd tack vare de härliga fönsterpartierna. Den välplanerade ytan gör det möjligt för både säng, soffgrupp och tv-möbel. Vidare erbjuder bostaden ett badrum med stilrena och snygga val av material. Goda förvaringsmöjligheter i lägenheten samt i tillhörande förråd. Här bor du i en stabil förening i populära Vasastaden med låga månadsavgifter och god ekonomi. Inom föreningen finns flertalet föreningsgemensamma faciliteter så som tvättstuga, gym/träningslokal, cykelförråd och gemensamma grillplatser i de lummiga innergårdarna. Runt hörnet ligger den välsorterade matbutiken Priso samt flertalet bra restauranger. För pendlare så har ni endast några minuter till resecentrum och fjärrbussterminalen. Goda kommunikationer med buss och cykelförbindelser till övriga staden. Om du söker en lägenhet belägen i ett attraktivt område, vill bo i en stabil föreningen och med närhet till det mesta är detta en lägenhet för dig. Välkommen på visning!

  • Premium
Skvadronsgatan 16, 51005, Södra Ekkällan, Linköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 14:30
Skvadronsgatan 16, 51005, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 2
Skvadronsgatan 16, 51005, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 3

Skvadronsgatan 16, 51005

Lägenhet
Södra Ekkällan, Linköpings kommun
2 795 000 kr
99 m²
4 rum
7 232 kr/mån
28 232 kr/m²

Varmt välkommen till Skvadronsgatan 16 och till denna nyproducerade lägenhet. En välplanerad lägenhet med rymlig uteplats och tre sovrum. En välkomnande hall med bra förvaring i form av skjutdörrsgarderober. Du välkomnas vidare in till en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket har gott om arbetsyta och förvaring, stora ytor för matplats. Rymligt vardagsrum med utgång till uteplatsen där du kan avnjuta många dagar med vänner och familj, uteplats i söderläge mot innergården. Vardagsrummet genomsyras av stora fönster som ger rikligt med ljusinsläpp. Föräldrasovrum med plats för dubbelsäng och i nära anslutning till WC med dusch. Dem andra två sovrummen ger plats för säng och nattduksbord varav det ena med utgång till andra balkongen. Helkaklat duschrum i sober färgsättning med separat tvättmaskin och torktumlare. Missa inte chansen att förvärva denna nyproducerade bostad där du kan flytta rakt in och börja trivas i! I Södra Ekkällan finns goda förutsättningar för ett aktivt liv. Skavdronsgatan ligger lugnt beläget utanför innerstan med Tinnerö Eklandskap i närhet. Närområdet erbjuder en mycket god närservice. En välsorterad livsmedelsbutik finns i närhet samt flera bra förskolor och skolor. Sjukhuset och polisen ligger intill området vilket skapar en trygg känsla. Södra Ekkällan erbjuder bra kommunikationsmöjligheter och bussförbindelser finns straxt utanför dörren. Du bor med bra cykelavstånd till stadskärnan, US och Universitet. Bostaden lämpar sig perfekt för dig som gillar att ha närhet till stadskärnans utbud men samtidigt till grönområden. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Honnörsgatan 10, Södra Ekkällan, Linköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 15:00
Honnörsgatan 10, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 2
Honnörsgatan 10, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 3

Honnörsgatan 10

Lägenhet
Södra Ekkällan, Linköpings kommun
3 050 000 kr
99 m²
4 rum
vån 2/4
7 233 kr/mån
30 808 kr/m²

Välkommen till Honnörsgatan 10 och denna 4 rok om välplanerade 99 kvm. Ni välkomnas in i hallen med bra förvaring i skjutdörrsgarderober. Vidare möts ni av det luftiga och rymliga vardagsrummet med ett härligt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna, härifrån nås även bostadens balkong i västerläge. Med delvis öppen planlösning tar men sig med enkelhet från vardagsrummet till det smakfulla köksdelen med rymlig matplats. Välutrustat Marbodalkök med rostfria vitvaror från Electrolux. Bostaden erbjuder tre rymliga och ljusa sovrum med garderobslösning till samtliga ytor i eller intill rummet. Tacksamt med två stycken duschrum helkaklat med grått klinker på golv och vitt kakel på vägg. I det större våtrummet finner ni även tvätt avdelningen med separat tork- och tvättmaskin från Electrolux med ovanliggande bänk yta. Samtliga torrutrymmen har stilrent ekparkettgolv kombinerat med trösklar av samma träslag och socklar i vitt och väggar målade i ljus ton. I Södra Ekkällan finns goda förutsättningar för ett aktivt liv. Skavdronsgatan ligger lugnt beläget utanför innerstan med Tinnerö Eklandskap i närhet. Närområdet erbjuder en mycket god närservice. En välsorterad livsmedelsbutik finns i närhet samt flera bra förskolor och skolor. Sjukhuset och polisen ligger intill området vilket skapar en trygg känsla. Södra Ekkällan erbjuder bra kommunikationsmöjligheter och bussförbindelser finns straxt utanför dörren. Du bor med bra cykelavstånd till stadskärnan, US och Universitet. Bostaden lämpar sig perfekt för dig som gillar att ha närhet till stadskärnans utbud men samtidigt till grönområden. Bilderna är från bostad en våning ned, 31101. Vardagsrummet har en väggfärg annars är samtliga väggar vita. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Snickaregatan 25, Centrum, Linköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 10:45
Snickaregatan 25, Centrum, Linköpings kommun, bild 2
Snickaregatan 25, Centrum, Linköpings kommun, bild 3

Snickaregatan 25

Lägenhet
Centrum, Linköpings kommun
2 995 000 kr
87 m²
3 rum
vån 2
5 005 kr/mån
34 425 kr/m²

Varmt välkommen till Snickaregatan 25 och denna etagelägenhet om 87 kvadratmeter i två plan. En trerummare men stora sociala ytor, takhöjd om ca 2,70, balkong mot innergården och beläget mitt i centrala Linköping. Lägenheten ligger på plan 2 och 3 med samtliga fönster skyddat mot innergården, du välkomnas in i en hall med avhängningsmöjligheter och intill finns en klädkammare för mer förvaring. Kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning och skapar sociala ytor för umgänge. Köket är välutrustat och har plats för större matbord intill fönsterparti. På entréplan finner du utgången till bostadens balkong beläget mot innergården samt ett helkaklat badrum med badkar. En trappa upp befinner sig två rymliga sovrum, en klädkammare samt ett helkaklat badrum med dusch. Bostaden har två entréer, en på vardera våningsplan där hiss serverar samtliga våningsplan. Snickaregatan 25 är ett boende för dig som njuter av ett avskilt privat läge samtidigt som du har stadskärnan utanför dörren. Snickaregatan 25 ligger mitt i Centrala Linköping nära till stadens fulla utbud av restauranger, nöjesliv, matbutiker och shopping. Direkt utanför finner ni Stångån där ni kan njuta av dess fina natur och promenadstråk. Ett stenkast bort finner ni Linköpings Trädgårdsförening med dess trevliga park och rekreation och härlig grönska. I närheten ligger centralstationen, Universitetssjukhuset samt Linköpings flygplats. Ett boende med ett fantastiskt läge. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fredrik Hasselqvists gata 3, Vallastaden, Linköpings kommun
Fredrik Hasselqvists gata 3, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 2
Fredrik Hasselqvists gata 3, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 3

Fredrik Hasselqvists gata 3

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
1 695 000 kr
33,5 m²
2 rum
vån 5/5
3 264 kr/mån
50 597 kr/m²

Varmt välkommen till Fredrik Hasselqvists gata 3. En fantastiskt lägenhet högst upp i huset med egen balkong och ensam loftgång. Utmärkt läge för dig som är student eller letar efter ditt första boende. En smart planerad planlösning om 33,5 kvm med avskilt sovrum. Du välkomnas in i en rymlig hall med gott om avhängningsmöjligheter, till höger ligger bostadens sovrum med plats för större säng och vidare in kommer du till köket. Köket går i en mörk nyans och har gott om arbetsyta och förvaringsskåp, vidare in ligger bostadens allrum med plats för mer förvaring, matgrupp och soffgrupp. Från vardagsrummet når du den stora balkongen där du kan njuta av morgonkaffe i solen, på andra sidan har du en helt egen loftgång att nyttja och ta vara på eftermiddag och kvällssolen. Ett helkaklat badrum med dusch och egna tvättmöjligheter. Missa inte chansen till ett bekvämt boende som är så gott som nytt. I BRF Paviljongen Vallastaden finns det många gemensamma facilliteter att utnyttja som medlem, Felleshuset ger möjlighet att hyra övernattningslägenhet och festlokal. Runt hörnet av lägenheten finner du universitet och Linköping Science Park. I området finns det många populära resturanger som Bestia, Meetly och Vallastadens Pizzeria. Bostadsrätten ligger i populära Vallastaden som har god närservice. City Gross, en välsorterad matbutik ligger i nära anslutning samt gym, systembolag, apotek m.m. För grönområden ligger Bäckaparken och Vallaparken i området och för den aktiva finns idrottsplatsen rakt över gatan. För att nå Linköpings stadskärna tar det ca 15 minuter med cykel. Bra bussförbindelser då hållsplats finns precis vid lägenheten. Miljöstation finns i en komplementbyggnad i området. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sisalgränd 4, Valla, Linköpings kommun

Sisalgränd 4

Lägenhet
Valla, Linköpings kommun
1 950 000 kr
45 m²
2 rum
vån 4/5
3 996 kr/mån
43 333 kr/m²

I härliga Valla hittar ni denna välplanerade tvårummare om 45 kvm. Sisalgränd 4 erbjuder en trevlig bostad på fjärde våningen, öppen och social planlösning, balkong med eftermiddags och kvällssol. Här möts ni av en välkomnande ljus hall där det finns gott om plats för avhängning och förvaring i skjutdörrsgarderob. Vidare in i lägenheten hittar ni vardagsrummet och köket i en öppen planlösning vilket bidrar till en mer social känsla. Vardagsrummet är rymligt och här kan ni möblera för både tv-möbel, soffgrupp och matbord. Tack vare de stora fönsterpartierna får ni ett härligt ljusinsläpp. Köket är smakfullt inrett med bänkskiva i laminat och vitvaror i rostfritt från Siemens. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen i söderläge med utsikt mot Johannesborgsparken med dess lummiga grönska. Flytta rakt in i ett smakfullt boende med ingen insyn nära till city, universitet och universitetssjukhuset! I Valla finns goda förutsättningar för ett aktivt liv. Vallaskogen erbjuder fina promenadvägar och motionsslingor samt även närhet till golfbana. I närområdet finns pittoreska Gamla Linköping med mysiga handelsbodar och caféer, Linköpings största lekpark ”Lill-Valla” samt Vallastallet. Här finns också flertalet förskolor och grundskolor, mataffärer, konditori, café, blomaffär samt goda kommunikationsmöjligheter. Här hittar du lugnet, med promenadavstånd till såväl natur som centrum. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Johannes Magnus väg 32, Vallastaden, Linköpings kommun
Johannes Magnus väg 32, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 2
Johannes Magnus väg 32, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 3

Johannes Magnus väg 32

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
1 595 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 4
2 831 kr/mån
45 571 kr/m²

Varmt välkommen till en lägenhet i nyskick med påkostade materialval av högsta kvalité. Här bor du högst upp i huset med en otrolig balkong och utsikt över Vallastaden. Lägenheten erbjuder kök i toppskick från Ballingslöv med högkvalitativa vitvaror för högsta vardagskomfort. Vardagsrummet genomsyras av ljus och rymd tack vare de härliga fönsterpartierna och den högre takhöjden. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot köket vilket bidrar till en social yta att umgås på. Från köket når man den väl tilltagna balkongen med plats för möblemang och odlingsmöjligheter. Vidare erbjuder bostaden snyggt duschrum med egen tvättavdelning. Loftet används idag som sovrum med gott om utrymme. I Brf Södra Boulevarden finns det många gemensamma facilliteter att utnyttja som medlem, Felleshuset ger möjlighet att hyra övernattningslägenhet och festlokal. I byggnaden har du en takterass, där ett inglasat uterum finns beläget för att utnyttja till sociala tillställningar. Runt hörnet av lägenheten finner du universitet och Linköping Science Park. I området finns det många populära resturanger som Bestia, Meetly och Vallastadens Pizzeria. Bostadsrätten ligger i populära Vallastaden som har god närservice. City Gross, en välsorterad matbutik ligger i nära anslutning samt gym, systembolag, apotek m.m. För grönområden ligger Bäckaparken och Vallaparken i området och för den aktiva finns idrottsplatsen rakt över gatan. För att nå Linköpings stadskärna tar det ca 15 minuter med cykel. Bra bussförbindelser då hållsplats finns precis vid lägenheten. Miljöstation finns i en komplementbyggnad i området. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Nya Tanneforsvägen 23B, Tannefors, Linköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30
Nya Tanneforsvägen 23B, Tannefors, Linköpings kommun, bild 2
Nya Tanneforsvägen 23B, Tannefors, Linköpings kommun, bild 3

Nya Tanneforsvägen 23B

Lägenhet
Tannefors, Linköpings kommun
1 795 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 1
3 942 kr/mån
31 770 kr/m²

Varmt välkommen till Nya Tanneforsvägen 23B, attraktivt läge och stilfull interiör är några av de tilltalande egenskaperna som detta boende besitter! Söker ni en modern två med ett centralt läge? Då har ni hittat rätt, en halvtrappa upp finner ni detta välplanerade boende i modernt skick. Här samsas enhetliga parkettgolv, djupa fönsterbrädor, ljus ytskikt tillsammans med stilfull interiör. Stort och rymlig kök med köksö som skapar en gemensamhetskänsla i hela rummet, stora ytor för matgrupp och gott om arbetsyta för den som älskar att laga mat. Väl tilltaget vardagsrum med plats för soffgrupp och diverse möblering, från vardagsrummet når man balkongen i sydöstläge. Vidare erbjuds sovrum med gott om förvaringsmöjligheter, snyggt duschrum med kakel och klinker. Missa inte chansen till en stilsäker lägenhet som är genomtänkt i alla avseenden - centralt läge, perfekt planlösning och hög standard! I Tannefors kan ni njuta av alla fördelar med att bo centralt; närhet till service, shopping, restauranger och kultur. Dessutom finns härliga Stångån med dess sköna omgivningar intill och ni har bekvämt gångavstånd till Resecentrum och Saab Arena samt cykelavstånd till Hälsouniversitet och Universitetet. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
Järdalavägen 114, Ekholmen, Linköpings kommun

Järdalavägen 114

Lägenhet
Ekholmen, Linköpings kommun
1 695 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 4/6
3 681 kr/mån
27 120 kr/m²

Välkommen till Järdalavägen 114! Här finner du en rymlig och välvårdad tvåa, belägen på den fjärde våningen med en trevlig balkong i västerläge som bjuder in till sköna kvällar i solnedgången. Kök med bra förvaringsmöjligheter och arbetsytor samt gott om plats för matbord. Stort vardagsrum med mycket ljusinsläpp och utgång till lägenhetens balkong. Sovrummet erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och en avkopplande atmosfär. Badrummet är utrustat med en praktisk dusch och en egen tvättmaskin, vilket gör din vardag mer bekväm. För extra förvaring finns ett förråd inom lägenheten. Här bor man i ett lugnt område med bekvämt gångavstånd till Ekholmens centrum, där du hittar allt från matbutiker och vårdcentral till restauranger. Dessutom är det enkelt att ta sig in till centrala Linköping, sjukhuset och universitetet med goda kommunikationsmöjligheter via buss. Närliggande skolor och barnomsorg gör detta till det perfekta hemmet för familjen. VARMT VÄLKOMMEN PÅ VISNING!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 13