Mäklare Gustaf Stråkander

Gustaf Stråkander

Om mig

Gustaf är en energisk och resultatinriktad mäklare som alltid fokuserar på att ni som kunder ska få den bästa möjliga upplevelsen av just er bostadsförsäljning. Han är en tävlingsmänniska och inspireras av nya utmaningar. Med hans stora engagemang och passion för att möta människor och förmedla bostäder är hans mål att alltid överträffa kundens förväntningar. Välkommen att kontakta Gustaf för att bli guidad genom en trygg bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Batterigatan 7, Södra Ekkällan, Linköpings kommun
  • Mån 29 apr kl 18:15
Batterigatan 7, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 2
Batterigatan 7, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 3

Batterigatan 7

Lägenhet
Södra Ekkällan, Linköpings kommun
2 495 000 kr
72 m²
3 rum
vån 4/5
4 458 kr/mån
34 653 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade lägenhet i hörnläge med inglasad balkong i populära Södra Ekkällan. I detta JM-hus byggt 2012 erbjuds denna bostadsrätt i modern tappning med stilren färgsättning och kvalitativa materialval. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bidrar med en luftig känsla där ni kan samla vänner och familj. Bostadens balkong når ni via vardagsrummet där ni kan njuta av förmiddagssolen såväl som kvällssol. Bostadens sovrum erbjuder goda förvaringsmöjligheter i tillhörande skjutdörrsgarderober. Det moderna köket inkluderar kvalitativ maskinell utrustning och bra med arbetsyta samt förvaringsmöjligheter. Utöver detta finns allrum som ligger i öppen planlösning mot vardagsrum och kök. För den som önskar fler sovrum kan rummet enkelt avskiljas med en vägg. Denna yta kunde man välja att ha som sovrum eller allrum vid nybyggnation. Stabil bostadsrättsförening med solid ekonomi och goda framtidsutsikter. Tillhörande lägenhetsförråd på entréplan samt tillgång till övernattningsrum. Södra Ekkällan är ett lugnt och trivsamt område med närhet till naturen i form av naturreservatet Tinnerö Eklandsskap. På gångavstånd från ytterdörren erbjuds matbutik, restaurang, skola, förskola, gym och endast 5 minuter cykelväg når ni Linköpings innerstad och allt vad det erbjuder. Även närhet till bussförbindelser med täta förbindelser till intressepunkter och arbetsplatser såsom SAAB, US, Mjärdevi och stadskärnan. Välkomna på visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lärdomsgatan 12, Vallastaden, Linköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 14:30
Lärdomsgatan 12, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 2
Lärdomsgatan 12, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 3

Lärdomsgatan 12

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
1 795 000 kr
47 m²
2 rum
vån 5/6
4 278 kr/mån
38 191 kr/m²

Välkommen till en unik lägenhet i fantastiska Vallastaden! Denna välplanerade lägenhet erbjuder fräscht kök med bra arbetsytor. Från köket nås bostadens stora balkong i vinkel som sträcker sig till sovrummet. Vardagsrummet genomsyras av ljus och rymd tack vare de stora fönsterpartierna. Vidare erbjuder bostaden ett stort badrum med stilrena och snygga val av material, golvytan i badrummet är generöst och för bekvämlighetens skull finns kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Lägenhetens sovrum är väl disponerat med god förvaring i skjutdörrsgarderober. Brf Magasinet består av 32 lägenheter som är fördelade på två huskroppar och är ritade av två arkitekter som tänkt på varenda detalj. Arkitekterna har skapat byggnader där industrialism möter romantik, flytspacklade betonggolv, vackert trä, återvunna dörrar och vackra konstverk skapar ett lyxigt intryck i hela byggnaden. Här har du tillgång till en gemensam innergård mellan de vackra byggnaderna, vinterträdgård för dig som gillar odling och för dig som vill ta ett morgonbad finns möjligheten i föreningens inomhuspool Vidare finns möjlighet att umgås i felleshuset där ni finner samlingslokal med kök och övernattningsrum Vallastaden är en häftig stadsdel där olika arkitekter har fått ge uttryck i färg och form och tillsammans skapat ett unikt område med fokus på social och miljömässig hållbarhet, där varje fastighet är speciell. Flera av gatorna har fått sitt namn från svenska nobelpristagare varav en är Nanna Svartz. Vallastaden är belägen precis invid Linköpings universitet, gym/sporthall och Mjärdevi och med gång/cykelavstånd till US. Här har nya kvarterskrogar öppnat upp liksom en obemannad mataffär. I det intilliggande området Djurgården finns annan närservice i form av matbutik, fler restauranger, butiker, gym och apotek. Genom Vallastaden rinner Smedstadsbäcken med intilliggande promenadstråk och runt omkring hittar du flera grönområden, eklandskapet med fina promenadstråk och Vallaskogen med vacker natur. Parken Paradiset i Vallastaden mottog i år priset för Sveriges bästa landskapsarkitektur. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information om försäljningen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ringgatan 7, Tannefors, Linköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Ringgatan 7, Tannefors, Linköpings kommun, bild 2
Ringgatan 7, Tannefors, Linköpings kommun, bild 3

Ringgatan 7

Villa
Tannefors, Linköpings kommun
6 995 000 kr
188 + 111 m²
8 rum
785 m² tomt

På entréplan möts du av ett rymligt vardagsrum som smidigt ansluter till en härlig veranda med skärmtak, perfekt för avkoppling eller trevliga grillkvällar. Här finns även ett allrum som ger extra utrymme för umgänge och avkoppling. Köket är ljust och utrustat med alla bekvämligheter som behövs för matlagning. Ett sovrum och ett badrum komplett med bekvämligheter finns också på detta plan. Den genomtänkta designen med fönster i alla väderstreck skapar en ljus och luftig atmosfär genom hela entréplanet. På det övre planet finner du fyra rymliga sovrum, perfekta för den växande familjen eller för gäster som kommer på besök. Möblerbar hall/allrum ger flexibla möjligheter för gemensamma aktiviteter eller avkoppling. Dessutom finns en praktisk klädkammare och en wc med möjlighet till installation av dusch, vilket är bekvämt för de som bor på detta plan. Källarplanet är välutrustat och erbjuder ytterligare utrymme för både avkoppling och praktiska sysslor. Här finns ett mysigt allrum med eldstad, perfekt för kvällar med familj och vänner. Vidare erbjuds tvättstuga, badrum med bastu, hobbyrum och wc. Här finns två rum som ger gott om möjligheter till olika aktiviteter och användningsområden som kan anpassas efter behov. Huset är genomgående av äldre standard invändigt vilket ger goda möjligheter för att forma sitt eget hem efter tycke och smak. Utvändigt har under 2015 både tak och fönster bytts ut. På tomten finns även ett garage med gott om plats för en bil eller extra förvaring. Garageuppfarten erbjuder dessutom möjlighet för parkering av flera bilar, vilket är praktiskt för hela familjen eller för gäster som kommer på besök. Detta hus är helt enkelt en dröm för den som söker både komfort, funktion och generösa utrymmen, perfekt för att skapa ett hem att trivas i under många år framöver. Villan ligger privat och lugnt samtidigt som du har ett fantastiskt utbud av service, restauranger och trevliga miljöer i närområdet, som Åbacka Café, lekpark, och så Tannefors Slussar som är välbesökt bland annat för sina räkmackor. Tannefors eget centrum har allt från Ica-butik, vårdcentral och apotek till ett stort restaurangutbud. När du vill ta en tur in till stadskärnan tar det bara tio minuter att gå den vackra promenadvägen längs Stångån in till Linköpings centrum. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information om försäljningen.

  • Premium
  • Energieffektiv
Klockartorpsvägen 14, Ekängen, Linköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30

Klockartorpsvägen 14

Villa
Ekängen, Linköpings kommun
4 995 000 kr
154 m²
5 rum
1 186 m² tomt

Välkommen till en rymlig familjevilla på hörntomt med pool. Klockartorpsvägen 14 är belägen på lugn och barnvänlig gata en bit in området och med närhet till grönområde. Här finner ni en 1½-plansvilla med plats för hela familjen. Ursprungligen är huset byggt 1989 men har till stora delar genomgått renoveringar under senare år. På entréplanet har planlösningen öppnats upp och erbjuder idag stora öppna ytor mellan kök, matrum och vardagsrum. Helt enkelt en härlig plats för att umgås med familjen till vardags, eller till fest i glada vänners lag. Härifrån tar man sig inte bara ut till ett stort inglasat uterum utan även ut till poolen med stensatt poolområde och utedusch. Det nyrenoverade köket erbjuder allt man kan önska sig av ett modernt kök med bland annat arbetsbänkar i sten, köksö och exklusiva vitvaror. Innanför köket finns ett yteffektivt våtutrymme med bastu, bubbelbad, separat dusch samt tvättmöjligheter. En trappa upp finns de lite mer privata ytorna med tre sovrum, allrum samt ytterligare ett badrum. Den insynsskyddade tomten erbjuder ett flertal fruktträd, flera sköna uteplatser i olika väderstreck samt plats för både barnens lek och trädgårdsodlingar. Bergvärme för uppvärmning av bostaden och solpaneler till poolen borgar för en effektiv boendeekonomi. Här bor ni i ett lugnt och familjevänligt område med mysigt grönområde på andra sidan gatan, bara några minuter till skola och förskolor, fotbollsplan och aktivitetspark, busshållplats samt mataffär med postutlämning. Nära till Linköping 7-10 minuter buss, belyst cykelväg in till Linköping city. Sjön Roxen ligger inom kort promenadavstånd med möjlighet till rekreation året om med både skridsko, båt och bad. Varmt välkommen på visning.

  • Plus
  • Energieffektiv
Blåeldsvägen 54B, Sturefors, Linköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 16:45
Blåeldsvägen 54B, Sturefors, Linköpings kommun, bild 2
Blåeldsvägen 54B, Sturefors, Linköpings kommun, bild 3

Blåeldsvägen 54B

Lägenhet
Sturefors, Linköpings kommun
1 895 000 kr
86 m²
3 rum
vån 2/2
3 156 kr/mån
22 035 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna smakfulla trea på Blåeldsvägen 54B. Bostaden är bekvämt belägen en trappa upp med separat entré och uteplats på markplan. Här presenteras tre rum och kök om hela 86 kvm, vars genomtänkta planlösning skapar en luftig atmosfär. Lägenheten profilerar sig med hög standard och interiören präglas av stilren design. Ni har dessutom exemplariska förvaringsmöjligheter i separat klädkammare. Bostaden erbjuder både uteplats och balkong. På uteplatserna som är belägna i två väderstreck finns möjlighet att avnjuta både förmiddag- och kvällssol. Kort och gott väntar här en helt unik lägenhet! Hsb Brf Norrberga är en stabil förening med god ekonomi och låga avgifter. I avgiften ingår vatten, kabel-tv, bredband och garage. I föreningen finns bland annat en gemensamhetslokal, tvättstuga och bastu som får nyttjas för föreningens medlemmar. På Blåeldsvägen bor ni med promenadavstånd till ICA, närhet till förskolor och skola. Närmaste busshållplats nås med en kort promenad. Buss nr 566 och nr 10 tar er till Linköping city på ca 17 minuter. Ett stenkast bort ligger ett motionsspår. Elljusspåret är 1,2 kilometer långt och sköts av Linköpings kommun. På sommaren kan ni njuta av badplats med kiosk, toaletter och omklädningsmöjligheter vid Stureforsbadet. För den idrottsintresserade finns den aktiva idrottsföreningen Sturefors IF. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Skvadronsgatan 8, Södra Ekkällan, Linköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 10:15
Skvadronsgatan 8, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 2
Skvadronsgatan 8, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 3

Skvadronsgatan 8

Lägenhet
Södra Ekkällan, Linköpings kommun
2 550 000 kr
65 m²
3 rum
vån 3/5
5 023 kr/mån
39 231 kr/m²

Här finns den perfekta trean till salu, och sökandet kan nu avslutas! Belägen på våning tre erbjuder denna lägenhet en optimal planlösning på en attraktiv adress i populära Södra Ekkällan. I huset finns hiss och garage i källarplan och lägenheten präglas av ljusa och fräscha materialval samt generösa ljusflöden från fönster i två olika riktningar. Fördelarna med bostaden är många, med en väl genomtänkt planlösning som inkluderar en rymlig skjutdörrsgarderob vid entrén. Där finns också ett helkaklat duschrum med toalett och tvättavdelning. Vidare in i lägenheten möts man av ett vardagsrum i halvöppen planlösning mot det smakfulla köket, utrustat med vita skåpsluckor, bänkskiva i laminat och modern maskinell utrustning. Det luftiga vardagsrummet har gott om plats för umgänge och ligger halvt öppet mot köket med gott om utrymme för matplats. Från köket nås inglasad balkong. Det finns två sovrum i lägenheten, varav det ena är större och har en hel garderobsvägg för optimal förvaring. Bostadsrättsföreningen Brf Arenan är välskött med en engagerad styrelse och stabil ekonomi. Här finns även gemensamma faciliteter som en fantastisk takterass, en komplett övernattningslägenhet med kök och badrum samt en vacker innergård med sittplatser och utegym. Området Södra Ekkällan har mycket att erbjuda med sitt centrala läge mellan stadskärnan och det gröna landskapet. Nära till Universitetssjukhuset och Garnisonen, samt bekvämt avstånd till matbutiker, skolor, förskolor och träningsanläggningar som Friskis och Svettis och Nordic Wellness. Goda buss- och cykelförbindelser finns också till övriga delar av staden. Detta boende passar lika bra för äldre som för yngre målgrupper. Varmt välkomna att utforska er potentiella drömbostad!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Växthusvägen 17, Ekängen, Linköpings kommun
Växthusvägen 17, Ekängen, Linköpings kommun, bild 2
Växthusvägen 17, Ekängen, Linköpings kommun, bild 3

Växthusvägen 17

Villa
Ekängen, Linköpings kommun
6 750 000 kr
184 m²
5 rum
1 100 m² tomt

Detta imponerande hus med en bostadsyta om 184 kvm är perfekt beläget i det populära området Ekängen, bara en kort promenad från Roxen med sina attraktioner året runt. Den generösa tomten är välplanerad med en asfalterad garageuppfart och utomhusmiljö som utgörs av plattsättning, trädäck och stora gräsytor, vilket ger gott om utrymme för både avkoppling och lek. På entréplanet möts du av en öppen planlösning där det stora vardagsrummet smidigt övergår i kök och matplats. Detta skapar en inbjudande atmosfär för umgänge och gemensamma måltider. Matplatsen har dessutom anslutning till ett inglasat uterum, vilket gör det möjligt att njuta av utomhuslivet längre tid under året. I vardagsrummet finns braskamin som bidrar till förmånliga driftkostnader och en mysig atmosfär under vinterhalvåret. Vidare finns på entréplan ett bekvämt sovrum och ett helkaklat badrum, samt en praktisk tvättstuga/groventré. De stora fönsterpartierna i alla väderstreck bidrar till ett generöst ljusinsläpp genom hela entréplanet. På det övre planet finner du ett rymligt allrum, perfekt för avkoppling eller för att umgås med familj och vänner. Dessutom finns här ett helkaklat badrum utrustat med bastu för avkoppling efter en lång dag. Vidare finns två sovrum varav ett som kan delas av för att skapa ett extra sovrum om så önskas. Båda sovrummen är utrustade med utrymmen för optimal förvaring. På tomten finns ett praktiskt dubbelgarage med gott om plats för två bilar eller för extra förvaring. Garageuppfarten erbjuder dessutom gott om plats för flera bilar, vilket är perfekt för den som har gäster på besök. Dessutom är huset utrustat med solceller för en mer hållbar energiförbrukning och en laddbox för bil finns tillgänglig, vilket gör det både miljövänligt och praktiskt för den moderna familjen. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Körsbärsstigen 23, Mantorp, Mjölby kommun
Körsbärsstigen 23, Mantorp, Mjölby kommun, bild 2
Körsbärsstigen 23, Mantorp, Mjölby kommun, bild 3

Körsbärsstigen 23

Villa
Mantorp, Mjölby kommun
4 295 000 kr
140 m²
7 rum
980 m² tomt

Missa inte chansen att förvärva detta välplanerade och välskötta hus i populära Mantorp. Här välkomnas man av en stor garageuppfart med plats för flera bilar som utgörs av stilren plattsättning och stort isolerat dubbelgarage. På baksidan av huset erbjuds stort poolområde med trädäck som inramas av omkringliggande häck vilket skapar en privat atmosfär. På baksidan kan solen avnjutas från förmiddagen tills solen går ner. Husets gavel vetter ut mot allmänning med vackra vyer över gröna parkytor. Utöver huvudbyggnaden utgör del av garaget extra yta som kan användas som gästrum. Denna yta är utrustad med allrum, badrum och bastu. Belägen på lugn återvändsgata med inhägnad trädgård välkomnas ni till denna villa där stora sociala ytor och stora fönsterpartier samspelar och ger en öppen och luftig känsla genom hela bostaden. Huset är genomgående renoverat mellan 2022 och 2023. Entréplan består av väl tilltaget kök med gott om plats för matbord och vardagsrum som ligger öppet mot matrum. Från Köket nås husets uteplats med poolområde på baksidan. Vidare på entréplan erbjuds helkaklat badrum, tvättstuga/groventré och två sovrum. På övre plan finner ni tre sovrum, helkaklat badrum och en möblerbar hall. Huset ligger med närhet till skola och förskola. I området finns Citygross med dess välsorterade utbud och skola upp till årskurs 9. Mantorp ligger i nära anslutning till E4:an vilket gör det enkelt att fort ta sig både norr- och söderut. Goda kommunikationer med buss och pendeltåg som ligger några minuters promenadgång bort. Med pendel tar det ca 14 minuter till Linköping och med bil ca 20 minuter. Varmt välkommen till visning.

  • Premium
Lärdomsgatan 12, Vallastaden, Linköpings kommun

Lärdomsgatan 12

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
1 750 000 kr
47 m²
2 rum
vån 1
4 126 kr/mån
37 234 kr/m²

Välkommen till en unik lägenhet i fantastiska Vallastaden! Denna välplanerade lägenhet erbjuder fräscht kök med bra arbetsytor. Från köket nås bostadens stora balkong i vinkel som sträcker sig till sovrummet. Vardagsrummet genomsyras av ljus och rymd tack vare de stora fönsterpartierna. Vidare erbjuder bostaden ett stort badrum med stilrena och snygga val av material, golvytan i badrummet är generöst och för bekvämlighetens skull finns kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Lägenhetens sovrum är väl disponerat med god förvaring i skjutdörrsgarderober. Brf Magasinet består av 32 lägenheter som är fördelade på två huskroppar och är ritade av två arkitekter som tänkt på varenda detalj. Arkitekterna har skapat byggnader där industrialism möter romantik, flytspacklade betonggolv, vackert trä, återvunna dörrar och vackra konstverk skapar ett lyxigt intryck i hela byggnaden. Här har du tillgång till en gemensam innergård mellan de vackra byggnaderna, vinterträdgård för dig som gillar odling och för dig som vill ta ett morgonbad finns möjligheten i föreningens inomhuspool. Vidare finns möjlighet att umgås i felleshuset där ni finner samlingslokal med kök och övernattningsrum. Vallastaden är en häftig stadsdel där olika arkitekter har fått ge uttryck i färg och form och tillsammans skapat ett unikt område med fokus på social och miljömässig hållbarhet, där varje fastighet är speciell. Flera av gatorna har fått sitt namn från svenska nobelpristagare varav en är Nanna Svartz. Vallastaden är belägen precis invid Linköpings universitet, gym/sporthall och Mjärdevi och med gång/cykelavstånd till US. Här har nya kvarterskrogar öppnat upp liksom en obemannad mataffär. I det intilliggande området Djurgården finns annan närservice i form av matbutik, fler restauranger, butiker, gym och apotek. Genom Vallastaden rinner Smedstadsbäcken med intilliggande promenadstråk och runt omkring hittar du flera grönområden, eklandskapet med fina promenadstråk och Vallaskogen med vacker natur. Parken Paradiset i Vallastaden mottog under 2020 priset för Sveriges bästa landskapsarkitektur. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Westmansgatan 20B, Valla, Linköpings kommun

Westmansgatan 20B

Lägenhet
Valla, Linköpings kommun
1 700 000 kr
32 m²
1 rum
vån 1
2 596 kr/mån
53 125 kr/m²

Det perfekta boendet för dig som önskar det lilla extra med stor uteplats. Denna välplanerade lägenhet erbjuder fräscht kök med bra arbetsytor och även diskmaskin. Från denna delen av bostaden nås uteplatsen. Uteplatsen är väl tilltagen och här finns gott om plats för möbler. Vardagsrummet genomsyras av ljus och rymd tack vare de härliga fönsterpartierna. Vidare erbjuder bostaden ett stort badrum med stilrena och snygga val av material, golvytan i badrummet är generöst och för bekvämlighetens skull finns kombinerad tvättmaskin- och torkmaskin. Valla är ett lugnt och centralt område mellan centrum och universitetet. I närområdet finns ett trivsamt utbud av restauranger och lokala kvarterskrogar och mataffärer. Till stadskärnan cyklar man på ca 5 minuter och likaså till US, LIU och Resecentrum. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Gammalstorp 4:5, Björkeberg, Linköpings kommun

Gammalstorp 4:5

Tomt
Björkeberg, Linköpings kommun
800 000 kr
1 082 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva tomt med idyllisk utsikt över vackert landskap med öppna fält i Björkeberg. Fastigheten Gammalstorp 4:5 består av tomt om 1 082 kvm som är förberett för Vatten och avlopp samt servitut för väg och del i gemensamhetsanläggning för väg. Vidare finns förhandsbesked för byggnation av hus. Observera att tomtgränsen inte går i linje med gränsen för det klippta gräset. Tomten är bredare och gränsen går vid det rödmarkerade strecket i bild 6. Pris: 800 000 kr Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Plus

Visar alla 11