Mäklare Gustaf Stråkander

Gustaf Stråkander

Om mig

Gustaf är en energisk och resultatinriktad mäklare som alltid fokuserar på att ni som kunder ska få den bästa möjliga upplevelsen av just er bostadsförsäljning. Han är en tävlingsmänniska och inspireras av nya utmaningar. Med hans stora engagemang och passion för att möta människor och förmedla bostäder är hans mål att alltid överträffa kundens förväntningar. Välkommen att kontakta Gustaf för att bli guidad genom en trygg bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Linggatan 5B, Vasastaden, Linköpings kommun
  • Sön 4 aug kl 11:30
Linggatan 5B, Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
Linggatan 5B, Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

Linggatan 5B

Lägenhet
Vasastaden, Linköpings kommun
1 495 000 kr
42,9 m²
2 rum
vån 1
2 670 kr/mån
34 848 kr/m²

Välplanerad bostad på 42,9 kvadratmeter med kök i modernt skick med ljus skåpsinredning. Rymligt ljust sovrum och ett väl tilltaget vardagsrum med stora fönster som ger rikligt ljusinsläpp. Här finns plats för både soffmöblemang samt matbord för ett större sällskap. Modernt helkaklat badrum. Bostaden har goda förvaringsmöjligheter i hallen. Utöver garderoberna disponerar lägenhetsinnehavaren över ett källarförråd samt ett mindre matkällarförråd. Riksbyggen Linköpingshus nr 4 är en stabil förening med god ekonomi och låga avgifter. Här bor ni i populära kvarter med en kort promenad till Linköping City, Resecentrum och med cykelavstånd till universitetsområdet. Närhet till matbutik, gym, restauranger, bageri och pizzerior. Lägenheten är perfekt för dig som vill flytta hemifrån, studerar, jobbar eller som övernattningslägenhet. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Skvadronsgatan 8, Södra Ekkällan, Linköpings kommun
  • Sön 4 aug kl 16:45
Skvadronsgatan 8, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 2
Skvadronsgatan 8, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 3

Skvadronsgatan 8

Lägenhet
Södra Ekkällan, Linköpings kommun
2 495 000 kr
65 m²
3 rum
vån 3/5
5 023 kr/mån
38 385 kr/m²

Här finns den perfekta trean till salu, och sökandet kan nu avslutas! Belägen på våning tre erbjuder denna lägenhet en optimal planlösning på en attraktiv adress i populära Södra Ekkällan. I huset finns hiss och garage i källarplan och lägenheten präglas av ljusa och fräscha materialval samt generösa ljusflöden från fönster i två olika riktningar. Fördelarna med bostaden är många, med en väl genomtänkt planlösning som inkluderar en rymlig skjutdörrsgarderob vid entrén. Där finns också ett helkaklat duschrum med toalett och tvättavdelning. Vidare in i lägenheten möts man av ett vardagsrum i halvöppen planlösning mot det smakfulla köket, utrustat med vita skåpsluckor, bänkskiva i laminat och modern maskinell utrustning. Det luftiga vardagsrummet har gott om plats för umgänge och ligger halvt öppet mot köket med gott om utrymme för matplats. Från köket nås inglasad balkong. Det finns två sovrum i lägenheten, varav det ena är större och har en hel garderobsvägg för optimal förvaring. Bostadsrättsföreningen Brf Arenan är välskött med en engagerad styrelse och stabil ekonomi. Här finns även gemensamma faciliteter som en fantastisk takterass, en komplett övernattningslägenhet med kök och badrum samt en vacker innergård med sittplatser och utegym. Området Södra Ekkällan har mycket att erbjuda med sitt centrala läge mellan stadskärnan och det gröna landskapet. Nära till Universitetssjukhuset och Garnisonen, samt bekvämt avstånd till matbutiker, skolor, förskolor och träningsanläggningar som Friskis och Svettis och Nordic Wellness. Goda buss- och cykelförbindelser finns också till övriga delar av staden. Detta boende passar lika bra för äldre som för yngre målgrupper. Varmt välkomna att utforska er potentiella drömbostad!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kungsberget 2, Tannefors, Linköpings kommun
  • Sön 4 aug kl 10:30
Kungsberget 2, Tannefors, Linköpings kommun, bild 2
Kungsberget 2, Tannefors, Linköpings kommun, bild 3

Kungsberget 2

Lägenhet
Tannefors, Linköpings kommun
1 695 000 kr
44 m²
2 rum
vån 3
2 739 kr/mån
38 523 kr/m²

Tag chansen att förvärva denna hemtrevliga och smakfulla 2:a med hiss i huset! Här bor du med fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Lägenheten erbjuder fräscht kök i gott skick. Vardagsrummet genomsyras av ljus och rymd tack vare de härliga fönsterpartierna, från vardagsrummet nås balkongen med plats för enklare möblering. I lägenheten finns ett sovrum med utrymme för förvaringsmöjligheter. Vidare erbjuds fräscht helkaklat badrum med attraktiva materialval. Väletablerad förening med låg belåning och låga avgifter. Här bor ni i ett attraktivt och centralt läge med direkt närhet till centrums utbud av restauranger, butiker, service och även till Saab. Inom bekvämt gångavstånd finns Stångån med trevliga gångstråk. Varmt välkommen på visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lärdomsgatan 1, Vallastaden, Linköpings kommun
  • Sön 4 aug kl 14:00
Lärdomsgatan 1, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 2
Lärdomsgatan 1, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 3

Lärdomsgatan 1

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
1 850 000 kr
45,9 m²
2 rum
vån 3
3 711 kr/mån
40 305 kr/m²

Välkommen till denna moderna lägenhet på tredje våningen. Bostaden är i toppskick och erbjuder en öppen planlösning, imponerande takhöjd om 4,6 meter och en rymlig balkong i söderläge med sol hela dagen. Denna välplanerade bostad om ca 46 kvadratmeter är belägen högt upp i huset i en byggnad med hiss, på en attraktiv adress. Lägenheten har en enhetlig golvbeläggning och ljusa ytskikt som harmoniserar med den stilfulla inredningen. Köket från Ballingslöv är utrustat med bänkskiva i marmor, högkvalitativa vitvaror och erbjuder gott om förvaring. Badrummet är elegant och är utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Det rymliga vardagsrummet har en social öppen planlösning mot köket, vilket förstärker känslan av gemenskap. Från vardagsrummet når du den generösa balkongen som bjuder på härlig sol hela dagen. Denna genomtänkta och stilsäkra lägenhet är unik med sin perfekta planlösning och höga standard. Vallastaden är en häftig stadsdel där olika arkitekter har fått ge uttryck i färg och form och tillsammans skapat ett unikt område med fokus på social och miljömässig hållbarhet, där varje fastighet är speciell. Flera av gatorna har fått sitt namn från svenska nobelpristagare varav en är Nanna Svartz. Vallastaden är belägen precis invid Linköpings universitet, gym/sporthall och Mjärdevi. Vidare är det gång/cykelavstånd till US, Linköpings golfklubb och in till centrum. I området har nya kvarterskrogar öppnat upp liksom en obemannad mataffär. I det intilliggande området Djurgården finns annan närservice i form av matbutik, fler restauranger, systembolag, butiker, gym och apotek. Genom Vallastaden rinner Smedstadsbäcken med intilliggande promenadstråk och runt omkring hittar du flera grönområden, eklandskapet med fina promenadstråk och Vallaskogen med vacker natur. Parken Paradiset i Vallastaden mottog under 2020 priset för Sveriges bästa landskapsarkitektur. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Westmansgatan 20B, Valla, Linköpings kommun
  • Sön 4 aug kl 15:45

Westmansgatan 20B

Lägenhet
Valla, Linköpings kommun
1 695 000 kr
32 m²
1 rum
vån 1
2 596 kr/mån
52 969 kr/m²

Det perfekta boendet för dig som önskar det lilla extra med stor uteplats. Denna välplanerade lägenhet erbjuder fräscht kök med bra arbetsytor och även diskmaskin. Från denna delen av bostaden nås uteplatsen. Uteplatsen är väl tilltagen och här finns gott om plats för möbler. Vardagsrummet genomsyras av ljus och rymd tack vare de härliga fönsterpartierna. Vidare erbjuder bostaden ett stort badrum med stilrena och snygga val av material, golvytan i badrummet är generöst och för bekvämlighetens skull finns kombinerad tvättmaskin- och torkmaskin. Valla är ett lugnt och centralt område mellan centrum och universitetet. I närområdet finns ett trivsamt utbud av restauranger och lokala kvarterskrogar och mataffärer. Till stadskärnan cyklar man på ca 5 minuter och likaså till US, LIU och Resecentrum. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Westmansgatan 90, Valla, Linköpings kommun
  • Sön 4 aug kl 15:00

Westmansgatan 90

Lägenhet
Valla, Linköpings kommun
1 095 000 kr
19 m²
1 rum
vån 2
1 385 kr/mån
57 632 kr/m²

Det perfekta boendet för dig som önskar bo i en smakfull 1:a i en välskött förening med mycket låg avgift. Denna välplanerade lägenhet erbjuder fräscht kök med bra arbetsytor. Vardagsrummet genomsyras av ljus och rymd tack vare de härliga fönsterpartierna. Vidare erbjuder bostaden ett stilrent badrum med väl tilltagen golvyta. Valla är ett lugnt och centralt område mellan centrum och universitetet. I närområdet finns ett trivsamt utbud av restauranger och lokala kvarterskrogar och mataffärer. Till stadskärnan cyklar man på ca 5 minuter och likaså till US, LIU och Resecentrum. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Hiss
Lärdomsgatan 12, Vallastaden, Linköpings kommun

Lärdomsgatan 12

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
1 650 000 kr
47 m²
2 rum
vån 1
4 126 kr/mån
35 106 kr/m²

Välkommen till en unik lägenhet i fantastiska Vallastaden! Denna välplanerade lägenhet erbjuder fräscht kök med bra arbetsytor. Från köket nås bostadens stora balkong i vinkel som sträcker sig till sovrummet. Vardagsrummet genomsyras av ljus och rymd tack vare de stora fönsterpartierna. Vidare erbjuder bostaden ett stort badrum med stilrena och snygga val av material, golvytan i badrummet är generöst och för bekvämlighetens skull finns kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Lägenhetens sovrum är väl disponerat med god förvaring i skjutdörrsgarderober. Brf Magasinet består av 32 lägenheter som är fördelade på två huskroppar och är ritade av två arkitekter som tänkt på varenda detalj. Arkitekterna har skapat byggnader där industrialism möter romantik, flytspacklade betonggolv, vackert trä, återvunna dörrar och vackra konstverk skapar ett lyxigt intryck i hela byggnaden. Här har du tillgång till en gemensam innergård mellan de vackra byggnaderna, vinterträdgård för dig som gillar odling och för dig som vill ta ett morgonbad finns möjligheten i föreningens inomhuspool. Vidare finns möjlighet att umgås i felleshuset där ni finner samlingslokal med kök och övernattningsrum. Vallastaden är en häftig stadsdel där olika arkitekter har fått ge uttryck i färg och form och tillsammans skapat ett unikt område med fokus på social och miljömässig hållbarhet, där varje fastighet är speciell. Flera av gatorna har fått sitt namn från svenska nobelpristagare varav en är Nanna Svartz. Vallastaden är belägen precis invid Linköpings universitet, gym/sporthall och Mjärdevi och med gång/cykelavstånd till US. Här har nya kvarterskrogar öppnat upp liksom en obemannad mataffär. I det intilliggande området Djurgården finns annan närservice i form av matbutik, fler restauranger, butiker, gym och apotek. Genom Vallastaden rinner Smedstadsbäcken med intilliggande promenadstråk och runt omkring hittar du flera grönområden, eklandskapet med fina promenadstråk och Vallaskogen med vacker natur. Parken Paradiset i Vallastaden mottog under 2020 priset för Sveriges bästa landskapsarkitektur. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Klosterledsgatan 29C, Vadstena, Vadstena kommun
  • Tor 1 aug kl 17:30

Klosterledsgatan 29C

Radhus
Vadstena, Vadstena kommun
2 295 000 kr
125,8 m²
4.5 rum
7 776 kr/mån
18 243 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva detta radhus beläget i Vadstena. Bostaden är i gott skick och har en välplanerad boyta med bra sällskapsytor fördelat i två plan! På entréplan erbjuds vardagsrum med härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna, stilrent kök med plats för matbord, separat tvättstuga/groventré, helkaklat badrum och förråd för extra förvaring. Vidare en våning upp erbjuder bostaden tre sovrum, klädkammare och ett badrum. Ett av sovrummen är större och lämpar sig som föräldrasovrum. Detta sovrum är utrustat med skjutdörrsgarderob med gott om förvaring. På övre plan når man huset balkong med eftermiddags och kvällssol. Bostaden ligger vid ett fint läge med välkomnande framsida som utgörs av stor asfalterad parkering med plats för flera bilar. Utrymme för en bil finns under carport. Trädgårdssidan utgörs av nybyggt inglasat uterum, trevligt nybyggt trädäck och gräsmatta, perfekt för dig med gröna fingrar. Gott om plats för utemöbler, här kan ni njuta av morgon och förmiddagssol. På husets framsida har man utsikt mot klosterkyrkan. Vidare erbjuder trädgården ett förråd på framsidan. Vadstena är en charmig stad vid Vätterns strand känd för sin rika historia och kulturella arv. Här kan du njuta av en idyllisk småstadskänsla med vackra omgivningar, historiska byggnader och grönskande parker. Stadens centrum erbjuder mysiga caféer, restauranger och unika butiker. Vadstena slott och klosterkyrkan är bara några av de historiska pärlor du kan utforska. Med goda kommunikationer och närhet till både natur och stadsliv är Vadstena en perfekt plats att kalla hem. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Körsbärsstigen 23, Mantorp, Mjölby kommun
  • Budgivning pågår
Körsbärsstigen 23, Mantorp, Mjölby kommun, bild 2
Körsbärsstigen 23, Mantorp, Mjölby kommun, bild 3

Körsbärsstigen 23

Villa
Mantorp, Mjölby kommun
3 995 000 kr
140 m²
7 rum
980 m² tomt

Missa inte chansen att förvärva detta välplanerade och välskötta hus i populära Mantorp. Här välkomnas man av en stor garageuppfart med plats för flera bilar som utgörs av stilren plattsättning och stort isolerat dubbelgarage. På baksidan av huset erbjuds stort poolområde med trädäck som inramas av omkringliggande häck vilket skapar en privat atmosfär. På baksidan kan solen avnjutas från förmiddagen tills solen går ner. Husets gavel vetter ut mot allmänning med vackra vyer över gröna parkytor. Utöver huvudbyggnaden utgör del av garaget extra yta som kan användas som gästrum. Denna yta är utrustad med allrum, badrum och bastu. Belägen på lugn återvändsgata med inhägnad trädgård välkomnas ni till denna villa där stora sociala ytor och stora fönsterpartier samspelar och ger en öppen och luftig känsla genom hela bostaden. Huset är genomgående renoverat mellan 2022 och 2023. Entréplan består av väl tilltaget kök med gott om plats för matbord och vardagsrum som ligger öppet mot matrum. Från Köket nås husets uteplats med poolområde på baksidan. Vidare på entréplan erbjuds helkaklat badrum, tvättstuga/groventré och två sovrum. På övre plan finner ni tre sovrum, helkaklat badrum och en möblerbar hall. Huset ligger med närhet till skola och förskola. I området finns Citygross med dess välsorterade utbud och skola upp till årskurs 9. Mantorp ligger i nära anslutning till E4:an vilket gör det enkelt att fort ta sig både norr- och söderut. Goda kommunikationer med buss och pendeltåg som ligger några minuters promenadgång bort. Med pendel tar det ca 14 minuter till Linköping och med bil ca 20 minuter. Varmt välkommen till visning.

  • Premium
Gammalstorp 4:5, Björkeberg, Linköpings kommun

Gammalstorp 4:5

Tomt
Björkeberg, Linköpings kommun
800 000 kr
1 082 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva tomt med idyllisk utsikt över vackert landskap med öppna fält i Björkeberg. Fastigheten Gammalstorp 4:5 består av tomt om 1 082 kvm som är förberett för Vatten och avlopp samt servitut för väg och del i gemensamhetsanläggning för väg. Vidare finns förhandsbesked för byggnation av hus. Observera att tomtgränsen inte går i linje med gränsen för det klippta gräset. Tomten är bredare och gränsen går vid det rödmarkerade strecket i bild 6. Pris: 800 000 kr Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Plus

Visar alla 10