Ölandsresan 3D

SÄVJA, Uppsala Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
65 m²
Balkong
Ja
Byggår
2018
Förening
BRF Linneas utsikt 1 i Uppsala
Om föreningen
Avgift
3 505 kr/mån
Driftkostnad
6 072 kr/år
Pris/m²
35 308 kr/m²
Antal besök
1 732
Dagar på Hemnet
16

Vill du bo i en av Uppsalas häftigaste tvåor på våning 11 med fantastisk utsikt? Då är möjligheten stor att du hittar hem på Ölandsresan 3D.

Lägenheten har genomgående klassiskt parkettgolv, ljusgrå väggar och helkaklat badrum, allt av hög standard och stilrena materialval med en takhöjd på ca 280 cm. Boarean om 65 kvm fördelar sig på en välkomnande hall med bra förvaring i tre skjutdörrsgarderober med två dörrar vardera, ljust och luftigt vardagsrum på gaveln med rikligt ljusinsläpp, stilrent kök med utgång till lägenhetens underbara takterrass om 16 kvm med fantastisk utsikt över hela stan. Vidare erbjuds ett sovrum med även där utgång till takterrassen samt ett rymligt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Här bor du bekvämt med allt som nyproduktion har att erbjuda, hiss, garage och härliga öppna sällskapsytor. I föreningen finns både gym, bastu, gästrum, festlokal samt hobbyrum. Till detta tillkommer en gemensam takterrass på huset intill som får nyttjas av de boende. I garaget finns även cykelförråd med möjlighet att ladda elcykel. På innergården finns grillplats.

På Ölandsresan 3D bor du med ett bra läge i Sävja, ca 6 km från centrala Uppsala. Området är känt för sina vackra naturomgivningar och möjlighet till ett rikt friluftsliv. Från city tar det ca 10 minuter med bil. Området ligger även strategiskt placerat i förhållande till E4.ans påfarter som tar dig norr- och söderöver. Kommunikationerna är även väldigt goda genom belysta cykelbanor till city och via bussar med flera linjer och täta turer. I närområdet finns även god service i from av livsmedelsbutik, vårdcentral, apotek, bibliotek, grundskola och förskolor.Den som söker lugnet förflyttar sig snabbt till Lunsenskogen, ett naturreservat där Upplandsleden passerar över barrskogsklädda marker och som vintertid blir till fina skidspår. Söker man en aktiv fritid finns utegym vid Sävja IP, skidåkning utför samt pulka i närbelägna Sunnerstabacken, samt skridskor, bad, fiske och segling vid populära Ekoln.

Läs mer hos mäklaren
Riksmäklaren