Mäklare Carolina Sohlberg

Carolina Sohlberg

Om mig

Att byta bostad är en av livets största affärer, min uppgift är att göra den till ditt livs bästa! Jag förväntar mig att ni ställer höga krav på mig som mäklare, för jag ställer höga krav på mig själv. Om ni har minsta fundering på att flytta, eller bara är nyfikna på vad er bostad kan vara värd i dagsläget, slå en signal så bokar vi in ett möte! Carolina Sohlberg - Mäklaren genom livet

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vasagatan 1A, FRÄMRE LUTHAGEN - FJÄRDINGEN, Uppsala kommun
Vasagatan 1A, FRÄMRE LUTHAGEN - FJÄRDINGEN, Uppsala kommun, bild 2
Vasagatan 1A, FRÄMRE LUTHAGEN - FJÄRDINGEN, Uppsala kommun, bild 3

Vasagatan 1A

Lägenhet
FRÄMRE LUTHAGEN - FJÄRDINGEN, Uppsala kommun
Riksmäklaren
3 000 000 kr
35 m²
1 rum
vån 6/7
2 929 kr/mån
85 714 kr/m²

Möjlighet för juridisk person att köpa! - I Uppsalas vackraste byggnad finns nu möjlighet för dig som köpare med högt ställda krav att köpa en exklusiv och välplanerad 1:a i Vasahusets vindsvåningar! Med sin himmelsblå färg är det också ett av de mest igenkända husen i staden. Arkitekten Erik Hahr ritade Vasahuset i den för tiden mest trendiga stilen med pampiga portar och vackra trapphus. Lägenheten håller en genomgående hög standard med påkostade och smakfulla materialval, såsom Carrara marmor i kök och badrum, integrerade högtalare i taket, takfönster där mörkläggning och vädring styrs via fjärrkontroll, kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt belysning i form av infällda spotlights med dimmerfunktion som förhöjer boendekvalitén. Fastigheten är uppförd 1907 och under 2016-2017 genomgick fastigheten en omfattande ombyggnation till att innehålla 29 st vindslägenheter som stod klara för inflytt under mars 2017. De välplanerade 35 kvadratmetrarna utgörs av hall med bra förvaring, ett unikt allrum med charmig vindskaraktär och takfönster som ger vy mot Domkyrkan och Uppsala innerstads takåsar där det finns plats för stor säng, soffa samt skrivbord. I köket från Ballingslöv med nordisk design och på vitvaror från Miele finns plats för matbord intill under de fina takfönstren som ger ett härligt ljusinsläpp till hela bostaden. Även badrummet genererar en exklusiv känsla tack vare de lyxiga materialvalen. Ett boende för den som önskar det där lilla extra och lite där till! Främre Luthagen är ett av Uppsalas mest attraktiva områden med flertalet grönområden och med Vasaparken som närmsta granne, blandad bebyggelse och vackra hus i klassisk stil. Området är uppskattat för dess lugn men med City och stadens puls inom ett bekvämt avstånd. I närområdet finns välsorterad ICA-butik, restauranger, café, apotek och butiker. Som studerande bor du med närhet till flera av universitetets institutioner, med Ekonomikum som den närmaste endast ett par hundra meter från husets port. Uppsalas rika nationsliv ligger i direkt närhet eller på kort gångavstånd. Goda kommunikationer för dig som pendlar till Stockholm med bil så har du närhet till påfart för E4:an samt att du cyklar till Uppsalas centralstation på ca 10 minuter. Gillar du att motionera och promenera, eller åka längdskidor finns den uppskattade Stabbyskogen i närheten - Detta är några av fördelarna med lägenhetens läge i Främre Luthagen!

  • Premium
  • Hiss
Alsike Johannesberg 30, Alsike, Knivsta kommun

Alsike Johannesberg 30

Tomt
Alsike, Knivsta kommun
Riksmäklaren
2 300 000 kr
1 508 m² tomt

Att bygga sin framtid i ett nyproducerat hus som är anpassat precis utifrån familjens önskemål är en ynnest - Nu finns tillfälle att bygga drömhuset på hörntomt i en idyllisk miljö med skogen inpå och direkt närhet till vackra ängar. Här bor ni i den äldre och uppvuxna delen av Alsike, men ändå nära allt som är viktigt för en familj - skolbuss, skolor, förskolor, gym, mataffär och barnens vänner/fritidsintressen. Alsike är ett populärt område som har goda pendlingsmöjligheter med såväl bil som kollektivtrafik till Uppsala, Stockholm och Arlanda. Förhandsbesked med preliminärt bygglov finns. Tomten är ej knuten till någon husleverantör utan ny ägare får fritt välja arkitektur, val av husleverantör e.t.c. Enbostadshuset ska utformas i ett till två plan med sadeltak och svarta eller tegelröda takpannor. Byggnaders material och färgsättning ska harmoniera med omgivningens karaktär. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Svartbäcksgatan 97D, SVARTBÄCKEN, Uppsala kommun
  • Sön 4 aug kl 17:00
Svartbäcksgatan 97D, SVARTBÄCKEN, Uppsala kommun, bild 2
Svartbäcksgatan 97D, SVARTBÄCKEN, Uppsala kommun, bild 3

Svartbäcksgatan 97D

Lägenhet
SVARTBÄCKEN, Uppsala kommun
Riksmäklaren
1 250 000 kr
19 m²
1 rum
vån 2/3
1 581 kr/mån
65 789 kr/m²

Det optimala boendet för dig som söker en kvadratsmart och fräsch 1:a till låg boendekostnad belägen i ett av Uppsalas mest attraktiva områden. Här bor du i lugna och trygga kvarter, samtidigt når du Uppsalas stadspuls snabbt både via cykel, promenad och buss. Perfekt för dig som är student, söker ditt första boende eller för dig som är ute efter en övernattningslägenhet! Bostaden erbjuder ytterst välplanerade 19 kvm som fördelar sig på en hall, ett rum med ett fint ljusinflöde från två fönster i vinkel där du kan blicka ut över de grönskande trädkronorna. I rummet finns en praktisk uppfällbar säng med 2 garderober på vardera sida, plats för matbord, fåtölj och annat önskat möblemang. Vidare erbjuder lägenheten ett smakfullt renoverat kök samt ett duschrum med kakel och klinkergolv. Brf Ingegärd Nr 1 är en välmående förening med låg belåning där flertalet stora renoveringar har genomgåtts som bland annat stamrenovering i början av 90-talet, byte till 3-glasfönster skedde 2013-2014, takrenovering 2020 samt förnyelse av gården, anläggning av flera p-plaster och byggnation av nytt återvinningsrum 2023. Föreningen har 12 p-platser, separat kösystem tillämpas. Lägenhetsinnehavaren disponerar två förråd i källaren. I området finns matbutik och annan närservice vid Torbjörns torg och i närheten finns också flera restauranger, ett konditori och, inte minst, Fyrishovs sport- och simanläggning med äventyrsbad, utomhuspool på sommaren, gym, restaurang, bowlinghall och en rad olika sportevenemang. För sköna promenader och friluftsliv finns det närliggande Röbo friluftsområde som erbjuder fina motionsspår med elljus, samt gångstråk ut mot bland annat Gamla Uppsala högar. Bra kommunikationer med buss finns längs med Svartbäcksgatan.

  • Premium
Rosendalsvägen 12, ROSENDAL, Uppsala kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Rosendalsvägen 12

Lägenhet
ROSENDAL, Uppsala kommun
Riksmäklaren
1 695 000 kr
27 + 12 m²
1 rum
vån 1/5
1 611 kr/mån
62 778 kr/m²

Compact living i bästa utförande med stora fönsterpartier, gedigen takhöjd och kvalitativa materialval. Optimalt disponerad bostad med yteffektiva lösningar för ett trivsamt och funktionellt boende i expansiva och ständigt växande Rosendal! En lägenhet om 27 kvm plus loft om 12 kvm som är något utöver det vanliga med en fantastisk takhöjd på ca 3,7 m som ger rymd och charm till bostaden. Lägenheten är genomgående ljus med vitmålade väggar och en vacker ekparkett på golv. Här ges ett kök med plats för matbord intill och ett vardagsrum i öppen planlösning med köket som har utgång till lägenhetens stora uteplats som vetter mot sydväst belägen mot föreningens trivsamma innergård. Vidare erbjuds ett rymligt helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt ett separat sovrum på övre plan som även har plats för skrivbord samt förvaring. Som en del av Brf Inspiration Rosendal är du medlem i en äkta bostadsrättsförening innehållandes 347 lägenheter i varierande storlekar och utformningar. Den populära föreningen erbjuder medlemmarna löpning på takets löparbana, solning och aktivitet i form av t.ex. en streetbasketplan på fastighetens tak och en härlig takterrass. Dessutom hittar du bland annat gym och en välsorterad ICA butik i föreningens hus. Det finns 96 st parkeringsplatser i husets garage som för närvarande har lediga platser. Här bor du alldeles intill Stadsskogen, njut av gröna promenader eller löpturer på cykelvägar längs med Fyrisån. I närheten finns även vackra Hågadalen där det ges möjlighet till svamp- och bärplockning, längdskidåkning samt motionsspår. Granne med fastigheten ligger SEB USIF Arena som erbjuder aktiviteter som tennis, squash, padeltennis, basket och gym. Här finns även en park för utomhusaktiviteter med bland annat beachvolleyplan och utomhusgym. Rosendal är ett ständigt växande område med fullt av energi! Här finns Ica och Hemköp, gym, restauranger, apotek, bank m.m. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU och Ångströmslaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Inom bekvämt avstånd finns även närhet till förskolor, grundskolor och gymnasium. Du som pendlar tar dig till E4:ans påfart inom 5 minuter. Rosendal är helt enkelt ett område att trivas i – år efter år!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Hjalmar Brantingsgatan 3A, FÅLHAGEN, Uppsala kommun

Hjalmar Brantingsgatan 3A

Lägenhet
FÅLHAGEN, Uppsala kommun
Riksmäklaren
1 150 000 kr
17 m²
1 rum
vån 2/4
1 591 kr/mån
67 647 kr/m²

Det optimala boendet för dig som söker en kvadratsmart och fräsch 1:a till lägsta möjliga boendekostnad belägen i ett av Uppsalas mest attraktiva områden. På den här adressen har du endast ett par minuters promenadavstånd till centralen och gågatan. Bostaden erbjuder ytterst välplanerade 17 kvm som fördelar sig på en hall med pentry, ett rum med ett mycket fint ljusinflöde från två fönster i vinkel samt ett duschrum med kakel och klinkergolv. Bostadsrättsföreningen Tysta Kalle är en förening med stabil ekonomi i sina välbevarade 50-talshus. Som medlem här kan du njuta av en härlig uteplats med grillmöjligheter, en föreningslokal, cykelförråd, hobbyrum, tvättstuga, parkeringsmöjligheter mm. Bostadsrättsföreningen har lägenheter i varierande storlekar från 1-6 rok vilket är en trygg och bra spridning i huset. Lägenheten är belägen i populära Fålhagen med närhet till allt Uppsala har att erbjuda. Här bor du med närhet till såväl gröna omgivningar som stadens puls. I närområdet finns Willys och affärshuset Kvarnen med bl.a. mataffär, apotek, systembolag och restauranger samt Vaksala torg som erbjuder handel och marknader i en genuin torgmiljö. På gångavstånd nås Uppsalas stadskärna som erbjuder ett stort antal fackhandelsbutiker, caféer, restauranger och gym.

  • Hiss
Johannesbäcksgatan 93, SALABACKE, Uppsala kommun
  • Tor 1 aug kl 16:00

Johannesbäcksgatan 93

Lägenhet
SALABACKE, Uppsala kommun
Riksmäklaren
1 595 000 kr
39 m²
1 rum
vån 2/4
3 441 kr/mån
40 897 kr/m²

En gyllene chans att förvärva denna drömetta med allt som behöver finnas i ett modernt hem! Lägenheten som är belägen på andra våningen har hiss från markplan, garage och smart planlösning där rummet delats av med en elegant vägg i industristil vilket gör att sovrummet får en egen del i rummet. Utöver det bjuder lägenheten på ett stilrent kök, fräscht badrum med tvättsektion samt en rymlig balkong i västerläge. Här bor ni i en förening som bland annat har ett avtal med Suneet som ger alla medlemmar möjlighet att låna en bil (föreningen har två) och endast betala för den sträcka man kör. I föreningen finns även ett källarförråd till varje lägenhet, garage i källarplan, tvättstuga, cykelförråd, gym och en trevlig innergård. Salabacke är ett lugnt och mycket populärt område där det mesta finns inom promenadavstånd. Här bor ni med närhet till de stora utbuden av shopping, restauranger och caféer som både stadskärnan och Gränby centrum har att erbjuda. I det direkta närområdet finns flera restauranger, matbutiker och härliga parker. För den som pendlar finns goda kommunikationsmöjligheter med bussanknytningar strax utanför ytterdörren och med Centralstationen endast en kort cykeltur bort. För den bilburne så finns även E4ans påfart lättillgänglig. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Stenbrohultsvägen 109, SÄVJA, Uppsala kommun

Stenbrohultsvägen 109

Lägenhet
SÄVJA, Uppsala kommun
Riksmäklaren
1 200 000 kr
90,4 m²
4 rum
vån 1/5
8 076 kr/mån
13 274 kr/m²

Brf Skogsblomman är en trivsam och stabil seniorförening med gemenskap och bekvämlighet i fokus som riktar sig till dig som är 55+. Här bor du på markplan i en välplanerad och rymlig hörnlägenhet om 4 rok som har en fin inglasad balkong i söderläge med lugn och fin vy mot skogsparti. Boarean om 90,4 kvm fördelar sig på en rymlig hall, kök med plats för matbord, ljust vardagsrum med plats för stor soffgrupp, inglasad balkong, två sovrum och ett tredje sovrum/matrum, rymligt duschrum med tvättmaskin, separat gäst-wc samt en praktisk klädkammare. Att bo i brf Skogsblomman är att ha sin lägenhet och rå sig själv - och dessutom ha tillgång till en rik social miljö. I matsalen serveras god middag varje dag. Städning av lägenheten får du varannan vecka och fönsterputsning 2 gånger om året. Dessutom finns det lokaler för olika aktiviteter som gymnastik, line-dance, bordtennis, bibliotek, bastu, bridge, sällskapsspel, vävning, sömnad, snickeri m.m. I föreningen finns det även frisör och fotvård, mycket populärt och bekvämt! Föreningen har en härlig utemiljö med flera sittplatser med möjlighet att grilla, fika och umgås. För den som gillar skog och natur finns Lunsens naturreservat precis runt knuten. På gångavstånd når du vårdcentral, apotek och närlivsbutik. Välsorterad Ica butik och pizzeria finns i Vilan. Skulle man ledsna på lugnet finns busshållplats i absolut närhet med täta turer in till city! Detta är en kommande försäljning - Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Juvansbo 37A, BJÖRKLINGE, Uppsala kommun

Juvansbo 37A

Lägenhet
BJÖRKLINGE, Uppsala kommun
Riksmäklaren
2 995 000 kr
124 m²
5 rum
6 423 kr/mån
24 153 kr/m²

Bland slående vacker natur ca 20 km från centrala Uppsala finner ni detta eleganta och moderna gavelradhus i 2-plan med alla bekvämligheter som önskas för en bekväm vardag. Här får ni det bästa av två världar - kombinationen av den trygghet det innebär att ingå i en bostadsrättsförening samt den mysiga radhuskänslan som är svårslagen! Boarean om 124 kvm har trivsamma och ljusa sällskapsytor med ca 3 meter i takhöjd på hela entréplanet med stora fönsterpartier med vy mot den lugna och rogivande utsikten på husets baksida. Entréplanet erbjuder en stenlagd uteplats på husets framsida i öst med morgonsol - Perfekt för morgonkaffet! Vidare från uteplatsen kommer du in i hallen med bra förvaringsmöjligheter i flertalet garderober, klädkammare/förråd, ett stilfullt kök i jordnära kulörer från Electrolux Home Sentens med gott om förvaring samt bra arbetsytor, tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, duschrum samt vardagsrum med utgång till trädäcket som fortsätter runt husets gavel - Här är det enkelt att föreställa sig vilka härliga kvällar som kan komma att utspelas i goda vänners lag. En trappa upp finner ni husets privata del med tre sovrum i varierande storlekar, allrum (med möjlighet att gränsa av till ytterligare ett sovrum) samt badrum med badkar och takfönster. Här erbjuds högkvalitativa materialval som fönsterbänkar i carreramarmor, kompositsten på bänkskivor, parkettgolv, massiva innerdörrar och helkaklade badrum. Det finns många fina kvalitéter med att bo i hus - grilla, njuta av långa soliga sommardagar eller bara släppa ut barnen på tomten, du parkerar bekvämt din bil i när anslutning till huset och möjlighet till extern förvaring finns i ett separat förråd. Juvansbo ligger med ett bra pendlarläge för den bilburne då man har nära till E4:an påfart. Härifrån in till Uppsala tar det ca 20 minuter och Gränby köpcentrum nås på ca 15 min. Busshållplats finns även i närheten (nr 103). I närliggande Björklinge har du tillgång till affär, flertalet förskolor, låg- och mellanstadieskola, högstadium, fritidsgård samt idrottsföreningar med flera aktiviteter så som fotboll, längdskidor, ishockey, innebandy och tennis. Vid Långsjön, en av Upplands finaste badsjöar, erbjuds en mycket trevlig badplats med fin sandstrand och här finns kiosk, omklädningsrum, toaletter och badbryggor. På vintern ges här möjlighet till skridskoåkning, längdskidåkning och intill badet ligger även en skidbacke med lift som är öppen när vädret tillåter.

  • Plus
  • Uteplats
Stensunda Vällen 194, Stensunda, Östhammars kommun

Stensunda Vällen 194

Fritidshus
Stensunda, Östhammars kommun
Riksmäklaren
2 275 000 kr
48 m²
3 rum
2 510 m² tomt

Drömmer du om ett mysigt fritidshus bland vackra naturomgivningar i rogivande miljö med stor tomt om 2510 kvm där du kan koppla av och njuta av lugnet med båtplats, brygga och båthus alldeles intill? Då är chansen stor att detta charmiga fritidshus där du kan vistas under årets alla dagar med ca 150 m till sjön Vällen som erbjuder både bad, fiske, kanot samt skridskoåkning och pimpelfiske på vintern kan vara något för dig! Här bor du med ostört läge utan insyn från grannar, boarean om 48 kvm är fördelat på ett rymligt vardagsrum med kamin, två sovrum samt ett kök och badrum. Huset erbjuder dessutom en stor fin altan med utsikt mot Vällensjön - Här är det enkelt att föreställa sig vilka härliga grillkvällar som kommer att utspelas i goda vänners lag. Bra förvaringsutrymmen erbjuds i husets källare samt i ett fristående förråd och på tomten finns dessutom ett trevligt gästhus som inbjuder till övernattning för vänner och bekanta. Här bor du i ett naturskönt område där skogarna i området erbjuder fina strövområden och bra bär och svampmarker. Vällen har dessutom en fin badplats med brygga, sittplatser och trevlig grillplats. Stensunda Vällen ligger i kommundelen Ekeby ca 15 km från Alunda centralort. Alunda är en växande och levande ort som erbjuder stor centrumkärna med flertalet butiker och service, bland annat ICA-butik, vårdcentral, apotek, bank, konditori, pizzeria, restauranger, sporthall m.m. I Alunda tätort finns också flera förskolor, fritidshem och grundskola upp till åk 9. Kontakta ansvarig mäklare för att boka tid för visning! AVSTÅND FRÅN STENSUNDA Alunda 15 km Uppsala 50 km Östhammar 36 km Olandsbygdens Golfklubb 18 km

Holmbro 1:42, Vänge, Uppsala kommun

Holmbro 1:42

Tomt
Vänge, Uppsala kommun
Riksmäklaren
895 000 kr
2 694 m² tomt

Förverkliga drömmen om ett nybyggt hus i vackra lantliga omgivningar i trivsamma Holmskog. Tomten är belägen i en härlig miljö med rogivande vyer över åkrar, ängar och skog samtidigt som det är ett behagligt avstånd till staden, endast 8 minuter från Vänge och 19 km till centrala Uppsala! Tomten är inte knuten till någon husleverantör så här finns möjlighet att välja fritt bland leverantörerna på marknaden. Vänge som har såväl förskola och daghem som skola med låg- och mellanstadium. I samhället finns bibliotek, restaurang, distriktsköterskemottagning, ålderdomshem och ett församlingshem. Hagunda Idrottsförening har en bred ungdomsverksamhet med fotboll, pingis, skidor, innebandy och friidrott. I Vänge finns även tennisbana och flera motionsspår. I Läby ett par km in mot Uppsala ligger Uppsala Golfklubb. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info.

Visar alla 10