Mariedalsgatan 18

Slavsta, Uppsala kommun Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
60 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 4, hiss finns
Byggår
2006
Förening
BRF Boktryckaren 1
Om föreningen
Avgift
4 043 kr/mån
Pris/m²
28 250 kr/m²
Antal besök
1 610
Dagar på Hemnet
16

- Omgående Carport-plats - Ekparkett - Stor balkong -

Välkommen till Mariedalsgatan 18!

Här erbjuds en öppen trevlig planlösning med genomgående fina ekparkettgolv. Praktiskt kök med rymlig matplats samt öppen planlösning mot vardagsrummet. Stor härlig balkong om ca 8 kvm med plats för många gäster. Praktiskt helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare.

Fin gård med bänkar, bord och lekplats. Parkeringsplats kan fås direkt för den som flyttar in mot en kostnad om 350kr/mån.

Till bostaden hör ett förråd.

Slavsta är en omtyckt och populär stadsdel med närhet till både naturen och city! Området ligger naturnära och fina grönområden intill. Här går det ta fina promenader i Årstaparken eller i Vedyxaskogen där det finns en fågelsjö, vandringsleder och ridstigar. Samtidigt har ni direkt närhet till city med busshållplats precis intill och på ca 14 minuter nås centralstationen. Om man hellre vill cykla finns fina cykelvägar ner till stan som nås på några minuter. Närservice finns i Årsta centrum - med en välsorterad ICA-affär, vårdcentral, tandläkare mm. Annars finns Boländerna precis intill med alla tänkbara butiker och service. Bra pendlarläge med bil då man snabbt är ute på E4:ans påfart och till bostaden är man garanterad en carportplatsl

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2020

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.