Lilla möllevångsgatan 3A

Slottshöjden, Helsingborg Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
52 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 5, hiss finns
Byggår
1946
Förening
BRF Klostret 19
Om föreningen
Avgift
3 219 kr/mån
Pris/m²
32 596 kr/m²
Antal besök
2 057
Dagar på Hemnet
4

Välkomna till denna ljusa och trivsamma bostad på Lilla Möllevångsgatan 3A!

Här bor ni på ett lugnt läge med ett rikt utbud av restauranger, matbutiker, grönområden och väldigt goda pendlingsmöjligheter på omåttligt populära Slottshöjden. Helsingborgs city nås med en kort promenad och erbjuder en härlig hamnpromenad, rikt restaurangutbud, caféer och butiker. Föreningen erbjuder en härlig trädgård med gemensam grill och utemöbler, dessutom finns det möjlighet till parkeringsplats (separat kö)!

Lägenheten en halv trappa upp erbjuder generösa ytor till möblering för ett trivsamt boende med en balkong i soligt västerläge och utsikt över föreningens trädgård. Ni välkomnas in i en hall med en stor klädkammare till förvaring. Intill hallen ligger köket som är av generösa mått och erbjuder både goda förvaringsytor och förvaringsmöjligheter. Köket går i en modern och tidlös vit kulör med spegelluckor och en stilfull bänkskiva i laminat. Vid fönstret i köket ges yta till en matplats med en grönskande utsikt.

Vidare når ni ett väl tilltaget vardagsrum med stort fönsterparti och balkongdörr i väster som skänker rummet en ljus och luftig känsla! Balkongen med utsikt över föreningens trädgård ger många sköna soltimmar på eftermiddagar och tidiga kvällar.

Det rofyllda sovrummet har plats till en dubbelsäng och klädförvaring sker via en stor skjutdörrsgarderob. Intill sovrummet finner ni badrummet som är av goda mått och funktion, här finns fördragen ström för att komplettera med en tvättmaskin.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Helsingborg City

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.